Programma gemist?

Hilligje Kok-Bisschop op tv uit Staphorst wil uit als vrouw een actieve door van rol spelen in naar de SGP, maar ze krijgt in geen op voet tussen de deur. door Ze laat zich niet van ontmoedigen en het gaat de strijd naar aan met de uit mannenbroeders.Meer De documentaire volgt naar een het gelovige vrouw uit het Staphorst in haar strijd voor tijdens de emancipatie door van orthodox-christelijke vrouwen. het Hilligje Kok-Bisschop wil een de actieve rol spelen met in door haar kerk en in de SGP, met met maar de mannen uit houden de deuren naar voor haar gesloten. Ze door voert haar strijd met humor op en naar passie en met blijft trouw aan uit haar geloof, ook naar als de kerk haar afwijst. Schrijnend uit wordt van het als haar homoseksuele zoon naar ter sprake komt. van Waarom naar is ze niet het op zijn huwelijk op geweest? Een intiem portret van naar een strijdbare uit vrouw een die tegen dogmatische kerkregels oploopt. het De film laat naar zien hoe kwetsbaar en op eenzaam een reformatorisch in orthodox vrouw is het die een opkomt voor in haar rechten en principes. In de door worsteling een van Hilligje op Kok zijn haar openheid, tijdens vrolijkheid en vastberadenheid indrukwekkend. tijdens Haar zoektocht een staat symbool voor de actuele op het discussies over de positie van de tijdens vrouw en homoseksualiteit in binnen uit de orthodoxe een kerkgemeenschap.Minder

juni 2021
08-03-2016 22:55

2Doc: Houdt God van vrouwen?

2Doc: Houdt God van vrouwen? - 2Doc: Houdt God van vrouwen?

Hilligje Kok-Bisschop uit Staphorst wil als vrouw een actieve rol spelen in de SGP, maar ze krijgt geen voet tussen de deur. Ze laat zich niet ontmoedigen en gaat de strijd aan met de mannenbroeders.Meer De documentaire volgt een gelovige v...

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Houdt God van vrouwen? bij 2Doc: Houdt God van vrouwen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Houdt God van vrouwen?. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!