Programma gemist?

Hilligje Kok-Bisschop op uit Staphorst naar wil als vrouw een in actieve rol spelen in uit de SGP, maar een op ze krijgt geen het voet tussen de deur. op tv Ze laat zich naar niet ontmoedigen en gaat de van uit strijd aan met de mannenbroeders.Meer op tv De documentaire door volgt een gelovige vrouw in uit Staphorst in haar van door strijd voor de de emancipatie van orthodox-christelijke vrouwen. Hilligje Kok-Bisschop tijdens wil een actieve door uit rol spelen in haar kerk het en een in de SGP, maar de met mannen houden de met deuren voor haar gesloten. in tijdens Ze voert haar een strijd met humor met en passie en blijft van trouw aan de haar geloof, ook als de op tv kerk haar afwijst. Schrijnend op wordt uit het als op tv haar homoseksuele zoon ter sprake komt. de Waarom in is ze niet op op zijn op huwelijk geweest? Een intiem op portret van een een strijdbare vrouw die het tegen dogmatische uit kerkregels oploopt. De film laat op zien hoe van kwetsbaar en eenzaam een het reformatorisch orthodox naar vrouw is die uit opkomt voor haar rechten en met principes. op In de worsteling naar van Hilligje Kok het zijn haar openheid, vrolijkheid en op vastberadenheid indrukwekkend. Haar een zoektocht naar staat symbool voor de actuele het discussies over met de het positie van de van vrouw en homoseksualiteit de binnen de orthodoxe met kerkgemeenschap.Minder

december 2021
08-03-2016 22:55

2Doc: Houdt God van vrouwen?

2Doc: Houdt God van vrouwen? - 2Doc: Houdt God van vrouwen?

Hilligje Kok-Bisschop uit Staphorst wil als vrouw een actieve rol spelen in de SGP, maar ze krijgt geen voet tussen de deur. Ze laat zich niet ontmoedigen en gaat de strijd aan met de mannenbroeders.Meer De documentaire volgt een gelovige v...

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Houdt God van vrouwen? bij 2Doc: Houdt God van vrouwen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Houdt God van vrouwen?. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!