Programma gemist?

Hilligje uit Kok-Bisschop uit Staphorst naar wil als vrouw met een actieve rol het spelen in uit de SGP, maar ze krijgt geen op tv voet het tussen de deur. Ze laat uit zich niet op tv ontmoedigen door en gaat de een strijd aan met de mannenbroeders.Meer De uit documentaire volgt een een een gelovige vrouw uit Staphorst in de haar strijd voor de door naar emancipatie van orthodox-christelijke met vrouwen. Hilligje Kok-Bisschop wil een actieve tijdens op rol spelen in haar kerk en een in naar de SGP, maar de mannen een houden de deuren door naar voor haar gesloten. uit Ze voert haar strijd met humor uit en passie op en door blijft trouw aan haar door geloof, ook uit als de kerk haar afwijst. Schrijnend door wordt het uit als haar homoseksuele door zoon ter sprake op tv komt. Waarom met is ze uit niet op zijn huwelijk geweest? het Een tijdens intiem portret van een van strijdbare vrouw die naar tegen dogmatische kerkregels in oploopt. De film laat zien met naar hoe kwetsbaar en eenzaam tijdens een reformatorisch orthodox vrouw op is op tv die opkomt voor haar met rechten en principes. In op tv de worsteling van Hilligje van Kok zijn een haar openheid, in vrolijkheid en vastberadenheid een indrukwekkend. Haar zoektocht staat met symbool op voor de actuele discussies over van de positie van de tijdens vrouw door en homoseksualiteit de binnen de orthodoxe met kerkgemeenschap.Minder

mei 2020
08-03-2016 22:55

2Doc: Houdt God van vrouwen?

2Doc: Houdt God van vrouwen? - 2Doc: Houdt God van vrouwen?

Hilligje Kok-Bisschop uit Staphorst wil als vrouw een actieve rol spelen in de SGP, maar ze krijgt geen voet tussen de deur. Ze laat zich niet ontmoedigen en gaat de strijd aan met de mannenbroeders.Meer De documentaire volgt een gelovige v...

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Houdt God van vrouwen? bij 2Doc: Houdt God van vrouwen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Houdt God van vrouwen?. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!