Programma gemist?

Hilligje Kok-Bisschop uit met naar Staphorst wil als vrouw op een actieve rol spelen in naar een de SGP, maar op ze krijgt geen voet tussen de het deur. Ze een laat zich niet met ontmoedigen en van gaat de een strijd aan met in de mannenbroeders.Meer De documentaire volgt van een gelovige vrouw uit een Staphorst in haar het strijd in voor de emancipatie van van orthodox-christelijke vrouwen. Hilligje het Kok-Bisschop op wil een actieve rol spelen een in haar kerk van en in de met SGP, maar de het mannen de houden de deuren voor haar een gesloten. Ze voert haar het strijd met het humor en passie en door naar blijft trouw aan haar geloof, ook het uit als de kerk een haar afwijst. Schrijnend wordt het als tijdens het haar homoseksuele zoon ter sprake komt. door door Waarom is ze niet op van zijn het huwelijk geweest? Een intiem portret van van een het strijdbare vrouw die tegen uit dogmatische kerkregels oploopt. De op tv op film laat zien tijdens hoe kwetsbaar en door eenzaam een reformatorisch orthodox een vrouw is die opkomt voor een haar op tv rechten en principes. met In de op worsteling van Hilligje Kok van zijn haar op tv openheid, vrolijkheid en vastberadenheid indrukwekkend. door Haar zoektocht staat in symbool voor de actuele van discussies op tv over de uit positie van de vrouw en tijdens homoseksualiteit het binnen de orthodoxe naar kerkgemeenschap.Minder

oktober 2020
08-03-2016 22:55

2Doc: Houdt God van vrouwen?

2Doc: Houdt God van vrouwen? - 2Doc: Houdt God van vrouwen?

Hilligje Kok-Bisschop uit Staphorst wil als vrouw een actieve rol spelen in de SGP, maar ze krijgt geen voet tussen de deur. Ze laat zich niet ontmoedigen en gaat de strijd aan met de mannenbroeders.Meer De documentaire volgt een gelovige v...

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Houdt God van vrouwen? bij 2Doc: Houdt God van vrouwen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Houdt God van vrouwen?. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!