Programma gemist?

Hilligje tijdens Kok-Bisschop uit Staphorst wil als op vrouw een actieve op tv rol spelen in naar de de SGP, maar van ze krijgt geen voet tussen de een deur. Ze op laat zich niet de ontmoedigen op tv en gaat de strijd het aan met de mannenbroeders.Meer in De documentaire met volgt een gelovige van vrouw uit Staphorst in uit haar strijd van voor de emancipatie het van orthodox-christelijke tijdens vrouwen. Hilligje Kok-Bisschop door wil een actieve rol spelen op in van haar kerk en in tijdens de SGP, maar de mannen met houden in de deuren in voor haar gesloten. Ze voert haar door strijd de met humor en van passie en blijft trouw uit aan haar geloof, het ook als door de kerk haar afwijst. Schrijnend door wordt het de als een haar homoseksuele zoon ter sprake komt. uit Waarom is uit ze niet tijdens op zijn huwelijk geweest? van Een intiem portret tijdens van een strijdbare vrouw met die het tegen dogmatische kerkregels oploopt. De met film laat zien naar hoe kwetsbaar en de het eenzaam een reformatorisch op tv orthodox vrouw is die door opkomt voor haar rechten en het principes. In de tijdens in worsteling van Hilligje Kok van zijn haar naar openheid, vrolijkheid en vastberadenheid indrukwekkend. Haar de uit zoektocht staat symbool op tv voor de actuele discussies van over de positie van de tijdens vrouw de en homoseksualiteit binnen de orthodoxe uit uit kerkgemeenschap.Minder

maart 2021
08-03-2016 22:55

2Doc: Houdt God van vrouwen?

2Doc: Houdt God van vrouwen? - 2Doc: Houdt God van vrouwen?

Hilligje Kok-Bisschop uit Staphorst wil als vrouw een actieve rol spelen in de SGP, maar ze krijgt geen voet tussen de deur. Ze laat zich niet ontmoedigen en gaat de strijd aan met de mannenbroeders.Meer De documentaire volgt een gelovige v...

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Houdt God van vrouwen? bij 2Doc: Houdt God van vrouwen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Houdt God van vrouwen?. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Houdt God van vrouwen? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Houdt God van vrouwen?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Houdt God van vrouwen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!