Programma gemist?

Een jaar uit in het dagelijkse leven de van met enkele Japanse families in Minamisoma, in de die op 20 in km van de beschadigde met Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een op jaar uit in het uit dagelijkse leven van door enkele Japanse families in Minamisoma, een die op twintig km op van de beschadigde door Fukushima Daiichi het kerncentrale wonen. Nadat met er is geprobeerd de met omgeving schoon het te maken, volgen met wetenschappelijke onzekerheden. door De regering toont weinig besluitvaardigheid een en de door bewoners vragen zich af op tv wie van ze nog kunnen tijdens vertrouwen. Moeten ze blijven of op is het het beter om door te vertrekken? Elk gezin naar moet voor zichzelf de beslissen wat ze gaan van doen en wordt tijdens naar geconfronteerd met de een consquenties. De regisseur van vertelt wat er na de op tv ramp is op gebeurd, zodat naar de kinderen het zich straks zullen in kunnen herinneren. van De dreiging naar van een nieuwe ramp op drukt zwaar op de het huidige in status van de kerncentrale. van De inwoners hebben de met koffers en de op tv in blikken benzine klaar staan op tv om zo snel de mogelijk te kunnen vertrekken, een mocht er een naar nieuwe de aardbeving of tsunami op ontstaan.Minder

mei 2021
10-03-2016 23:35

2Doc: Welcome to Fukushima

2Doc: Welcome to Fukushima - 2Doc: Welcome to Fukushima

Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op 20 km van de beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op twint...

2Doc: Welcome to Fukushima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to Fukushima bij 2Doc: Welcome to Fukushima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to Fukushima. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to Fukushima gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!