Programma gemist?

Een jaar uit uit van het dagelijkse leven van enkele het Japanse families in Minamisoma, naar die de op 20 km van de van de beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een op tv met jaar uit het dagelijkse op leven van enkele een Japanse families de in Minamisoma, die tijdens op twintig km van de beschadigde van Fukushima Daiichi met kerncentrale wonen. Nadat er op is geprobeerd tijdens de omgeving een schoon te op maken, volgen wetenschappelijke onzekerheden. De de regering toont weinig uit besluitvaardigheid en het de bewoners vragen van zich af een wie ze nog het kunnen vertrouwen. Moeten ze blijven of naar is door het beter om het te vertrekken? Elk gezin moet uit op voor zichzelf beslissen wat ze gaan naar doen op en wordt naar geconfronteerd met de consquenties. De regisseur het vertelt uit wat er na de ramp door is tijdens gebeurd, zodat de de kinderen het zich van straks zullen tijdens kunnen herinneren. De dreiging het van een nieuwe een ramp drukt de zwaar op de huidige status van van de de kerncentrale. De naar inwoners hebben de koffers en de op blikken benzine klaar in met staan om zo snel mogelijk te met kunnen vertrekken, mocht in het er een nieuwe aardbeving of tsunami de door ontstaan.Minder

mei 2020
10-03-2016 23:35

2Doc: Welcome to Fukushima

2Doc: Welcome to Fukushima - 2Doc: Welcome to Fukushima

Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op 20 km van de beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op twint...

2Doc: Welcome to Fukushima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to Fukushima bij 2Doc: Welcome to Fukushima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to Fukushima. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to Fukushima gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!