Programma gemist?

Een jaar een uit tijdens het dagelijkse leven van enkele een Japanse families naar in Minamisoma, die op 20 een km op van de in beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een een jaar uit het in dagelijkse leven tijdens van enkele Japanse de families in Minamisoma, die naar op twintig km uit van op de beschadigde Fukushima Daiichi door kerncentrale wonen. Nadat er op is door geprobeerd de op tv omgeving schoon te maken, in volgen wetenschappelijke onzekerheden. uit De regering toont weinig naar besluitvaardigheid en op tv de bewoners vragen zich af naar van wie ze nog door kunnen vertrouwen. Moeten met ze blijven of is het beter het om te vertrekken? het naar Elk gezin moet in voor zichzelf beslissen wat ze gaan uit op tv doen en wordt geconfronteerd met de in consquenties. De regisseur in vertelt de wat er naar na de ramp is gebeurd, op tv zodat de kinderen het in zich straks op tv zullen met kunnen herinneren. De dreiging van in een nieuwe ramp uit drukt een zwaar op de met huidige status van de kerncentrale. naar De inwoners hebben de uit koffers van en de blikken benzine het klaar staan om zo naar naar snel mogelijk te kunnen een vertrekken, mocht er een nieuwe het in aardbeving of tsunami op tv ontstaan.Minder

januari 2021
10-03-2016 23:35

2Doc: Welcome to Fukushima

2Doc: Welcome to Fukushima - 2Doc: Welcome to Fukushima

Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op 20 km van de beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op twint...

2Doc: Welcome to Fukushima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to Fukushima bij 2Doc: Welcome to Fukushima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to Fukushima. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to Fukushima gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!