Programma gemist?

Een jaar van uit met het dagelijkse leven van een enkele Japanse families door in Minamisoma, die op door 20 km van de naar met beschadigde Fukushima Daiichi in kerncentrale wonen.Meer Een uit jaar uit het door dagelijkse leven van enkele met Japanse families in Minamisoma, die de op op twintig km in van de beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale met in wonen. Nadat er naar is geprobeerd de door omgeving schoon te maken, volgen met wetenschappelijke onzekerheden. op De regering toont weinig besluitvaardigheid door in en de bewoners vragen het zich af de wie ze nog kunnen vertrouwen. met Moeten ze naar blijven of een is het beter om te het vertrekken? in Elk gezin moet voor zichzelf het beslissen wat ze tijdens gaan doen en uit wordt geconfronteerd met door de consquenties. De van regisseur vertelt van wat er na het de ramp een is gebeurd, zodat de uit kinderen het zich straks zullen van kunnen herinneren. in De van dreiging van een nieuwe een ramp drukt zwaar op de met huidige in status van met de kerncentrale. De inwoners de hebben de koffers van en de blikken benzine klaar de staan om zo naar snel mogelijk op tv te tijdens kunnen vertrekken, mocht er een in nieuwe aardbeving of tsunami naar het ontstaan.Minder

september 2020
10-03-2016 23:35

2Doc: Welcome to Fukushima

2Doc: Welcome to Fukushima - 2Doc: Welcome to Fukushima

Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op 20 km van de beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op twint...

2Doc: Welcome to Fukushima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to Fukushima bij 2Doc: Welcome to Fukushima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to Fukushima. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to Fukushima gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!