Programma gemist?

Een het jaar uit het dagelijkse leven de van enkele Japanse in het families in Minamisoma, die in op 20 met km van de beschadigde Fukushima op Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een een jaar uit de het dagelijkse leven een van in enkele Japanse families in Minamisoma, die op de op twintig km van van de beschadigde de Fukushima Daiichi kerncentrale uit wonen. Nadat er is geprobeerd met de omgeving schoon te tijdens maken, in volgen wetenschappelijke de onzekerheden. De regering toont de weinig besluitvaardigheid en de op tv bewoners door vragen zich af wie ze nog de kunnen in vertrouwen. Moeten naar ze blijven of in is het beter om te vertrekken? naar Elk gezin moet op tv met voor zichzelf beslissen naar wat ze gaan op tv doen en wordt geconfronteerd met door de consquenties. De regisseur de vertelt het wat er na de ramp een is gebeurd, naar zodat de kinderen uit het zich een straks zullen kunnen herinneren. De het dreiging op van een nieuwe ramp drukt met zwaar de op de met huidige status van uit de kerncentrale. De het inwoners hebben de door koffers en de door blikken benzine klaar staan de om zo snel mogelijk te in kunnen in vertrekken, mocht er een nieuwe van aardbeving of tsunami op tv op tv ontstaan.Minder

september 2021
10-03-2016 23:35

2Doc: Welcome to Fukushima

2Doc: Welcome to Fukushima - 2Doc: Welcome to Fukushima

Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op 20 km van de beschadigde Fukushima Daiichi kerncentrale wonen.Meer Een jaar uit het dagelijkse leven van enkele Japanse families in Minamisoma, die op twint...

2Doc: Welcome to Fukushima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Welcome to Fukushima bij 2Doc: Welcome to Fukushima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Welcome to Fukushima. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Welcome to Fukushima gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Welcome to Fukushima gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Welcome to Fukushima? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Welcome to Fukushima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!