Programma gemist?

Het is onrustig tijdens in tijdens 'Hotel Van een Dale'. Schrijvers en dichters van checken in. Er de gebeuren bijzondere dingen. Er naar komt van hoog bezoek, wie in zal het zijn?Meer Met Thomas op van Luyn, naar Vincent Bijlo, Ellen ten naar Damme, Tjitske Jansen, van Nelleke Noordervliet, Ronald Snijders, naar Ellen Deckwitz, Arthur op tv van Japin, Frits Spits en Mensje in van Keulen. In naar Hotel Van tijdens Dale komen komen van schrijvers, dichters en met andere woordkunstenaars een samen en ze worden ontvangen door door Thomas van op Luyn. Ze doen woordspelletjes van en met genieten van het het gezongen, gesproken en geschreven van woord. Men verwacht de vanavond van hoog bezoek. Wie zal het een zijn? Kortom: er gebeuren met fascinerende en inspirerende het dingen in het op naar hotel. Dingen die op tv eigenlijk alleen maar in boeken op tv voorkomen.Minder

januari 2021
11-03-2016 21:05

Hotel Van Dale

Hotel Van Dale - Hotel Van Dale

Het is onrustig in 'Hotel Van Dale'. Schrijvers en dichters checken in. Er gebeuren bijzondere dingen. Er komt hoog bezoek, wie zal het zijn?Meer Met Thomas van Luyn, Vincent Bijlo, Ellen ten Damme, Tjitske Jansen, Nelleke Noordervliet, Ron...

Hotel Van Dale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Van Dale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Van Dale bij Hotel Van Dale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Van Dale. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Van Dale gemist

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hotel Van Dale, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Van Dale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2016 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!