Programma gemist?

Het is een onrustig in met 'Hotel Van Dale'. het Schrijvers en dichters in checken in. Er tijdens gebeuren bijzondere dingen. op Er komt het hoog bezoek, wie op tv zal het zijn?Meer Met Thomas een van Luyn, Vincent naar Bijlo, Ellen ten Damme, tijdens Tjitske Jansen, Nelleke van tijdens Noordervliet, Ronald Snijders, Ellen Deckwitz, Arthur de Japin, in Frits Spits op tv en Mensje van Keulen. tijdens In Hotel Van het Dale komen op komen schrijvers, dichters en in andere woordkunstenaars samen uit en ze worden ontvangen door uit Thomas van Luyn. naar Ze doen woordspelletjes naar en genieten van op tv het gezongen, door gesproken en op geschreven woord. Men verwacht door vanavond tijdens hoog bezoek. Wie zal het op tv zijn? Kortom: er de gebeuren fascinerende op tv en inspirerende dingen in het het hotel. met Dingen die uit eigenlijk alleen maar in boeken het voorkomen.Minder

mei 2020
11-03-2016 21:05

Hotel Van Dale

Hotel Van Dale - Hotel Van Dale

Het is onrustig in 'Hotel Van Dale'. Schrijvers en dichters checken in. Er gebeuren bijzondere dingen. Er komt hoog bezoek, wie zal het zijn?Meer Met Thomas van Luyn, Vincent Bijlo, Ellen ten Damme, Tjitske Jansen, Nelleke Noordervliet, Ron...

Hotel Van Dale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Van Dale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Van Dale bij Hotel Van Dale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Van Dale. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Van Dale gemist

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hotel Van Dale, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Van Dale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2016 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!