Programma gemist?

Het is onrustig op tv met in 'Hotel Van Dale'. Schrijvers en een dichters een checken in. Er gebeuren bijzondere op dingen. op Er komt hoog een bezoek, wie uit zal het zijn?Meer Met Thomas van van Luyn, Vincent Bijlo, op Ellen ten op tv Damme, Tjitske Jansen, Nelleke de Noordervliet, in Ronald Snijders, Ellen Deckwitz, Arthur de Japin, door Frits Spits en Mensje van met Keulen. op In Hotel Van van Dale komen komen schrijvers, dichters in en andere woordkunstenaars het samen naar en ze worden ontvangen door de Thomas van Luyn. op Ze naar doen woordspelletjes en op genieten van het gezongen, op gesproken een en geschreven woord. Men op tv verwacht vanavond hoog bezoek. in Wie de zal het zijn? Kortom: er de gebeuren het fascinerende en inspirerende dingen in in het hotel. Dingen die door eigenlijk de alleen maar in boeken door voorkomen.Minder

mei 2021
11-03-2016 21:05

Hotel Van Dale

Hotel Van Dale - Hotel Van Dale

Het is onrustig in 'Hotel Van Dale'. Schrijvers en dichters checken in. Er gebeuren bijzondere dingen. Er komt hoog bezoek, wie zal het zijn?Meer Met Thomas van Luyn, Vincent Bijlo, Ellen ten Damme, Tjitske Jansen, Nelleke Noordervliet, Ron...

Hotel Van Dale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Van Dale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Van Dale bij Hotel Van Dale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Van Dale. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Van Dale gemist

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hotel Van Dale, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Van Dale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2016 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!