Programma gemist?

Het is onrustig de in 'Hotel Van tijdens Dale'. Schrijvers en op dichters de checken in. een Er gebeuren bijzondere dingen. van Er komt hoog door bezoek, wie tijdens zal het zijn?Meer Met Thomas van tijdens de Luyn, Vincent Bijlo, Ellen ten naar Damme, Tjitske een Jansen, Nelleke Noordervliet, Ronald Snijders, met Ellen de Deckwitz, Arthur Japin, Frits door Spits en Mensje van in Keulen. In Hotel het Van Dale het komen komen met schrijvers, dichters een en andere woordkunstenaars samen door en ze worden ontvangen door van door Thomas van Luyn. Ze een doen woordspelletjes door en genieten van naar het gezongen, gesproken en geschreven op woord. Men verwacht op tv vanavond hoog bezoek. van Wie tijdens zal het zijn? Kortom: er van gebeuren fascinerende en inspirerende een dingen met in het hotel. Dingen op die het eigenlijk alleen maar een in boeken voorkomen.Minder

september 2020
11-03-2016 21:05

Hotel Van Dale

Hotel Van Dale - Hotel Van Dale

Het is onrustig in 'Hotel Van Dale'. Schrijvers en dichters checken in. Er gebeuren bijzondere dingen. Er komt hoog bezoek, wie zal het zijn?Meer Met Thomas van Luyn, Vincent Bijlo, Ellen ten Damme, Tjitske Jansen, Nelleke Noordervliet, Ron...

Hotel Van Dale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Van Dale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Van Dale bij Hotel Van Dale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Van Dale. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Van Dale gemist

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hotel Van Dale, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Van Dale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2016 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!