Programma gemist?

Het een is onrustig door in 'Hotel Van Dale'. Schrijvers en van dichters op checken in. uit Er gebeuren bijzondere in dingen. Er komt door hoog bezoek, wie zal het zijn?Meer door Met Thomas van een Luyn, Vincent Bijlo, het Ellen het ten Damme, Tjitske tijdens Jansen, Nelleke Noordervliet, Ronald op tv Snijders, Ellen Deckwitz, Arthur het op Japin, Frits Spits en door Mensje van Keulen. In Hotel met Van Dale van komen komen schrijvers, dichters een en het andere woordkunstenaars samen en ze tijdens het worden ontvangen door Thomas van Luyn. het Ze doen woordspelletjes een en genieten van van het uit gezongen, gesproken en geschreven woord. op tv Men verwacht vanavond van hoog bezoek. Wie met zal met het zijn? door Kortom: er gebeuren fascinerende en een inspirerende dingen op in het hotel. Dingen in die eigenlijk alleen maar van in boeken met voorkomen.Minder

november 2021
11-03-2016 21:05

Hotel Van Dale

Hotel Van Dale - Hotel Van Dale

Het is onrustig in 'Hotel Van Dale'. Schrijvers en dichters checken in. Er gebeuren bijzondere dingen. Er komt hoog bezoek, wie zal het zijn?Meer Met Thomas van Luyn, Vincent Bijlo, Ellen ten Damme, Tjitske Jansen, Nelleke Noordervliet, Ron...

Hotel Van Dale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Van Dale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Van Dale bij Hotel Van Dale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Van Dale. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Van Dale gemist

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hotel Van Dale, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hotel Van Dale gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hotel Van Dale? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Van Dale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2016 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!