Programma gemist?

Vanavond strijden Dionne tijdens op Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en tijdens naar Eva Cleven voor de van winst van tijdens het derde seizoen van de uit zangcompetitie door 'It Takes 2'. op tv De finalisten zingen ieder twee tijdens duetten: één een met hun eigen prof en naar één met in een gastartiest. van Uiteindelijk blijven er twee over. het Met hun een beste op tv duet proberen ze nog uit één keer de van harten van de vak- en het publieksjury voor op zich te in winnen. De vier finalisten op verzorgen samen op tv met hun profs Trijntje Oosterhuis, Romy in naar Monteiro en Marcel op Veenendaal een spetterende opening van de op tv show met het naar nummer Don’t op Stop Me van Now. Ronnie Flex ruilt de voor dit met optreden zijn jurystoel van even in in voor het podium het en presentatoren Gordon en met Jamai laten ook een zien wat naar zij vocaal in huis hebben. Het een songfestivalnummer op tv Outlaw In het 'Em van Waylon is eigenlijk een in solo, maar samen uit met met Dionne weet door hij het om te toveren tot van een van krachtig duet. Het schitterende op Wereld op Zonder Jou van op Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato met wordt de gezongen door Eva en door Tino Martin. Leo en zijn met goede vriend naar Guus Meeuwis zingen van samen Tranen Gelachen en op tv de Jörgen vertolkt samen op met The BlueBirds zijn een eigen versie van Ring met Of Fire. Als alle duetten met zijn door gezongen en de punten door met de jury zijn de toegekend, valt de de eerste beslissing. Er door is slechts plek tijdens voor twee het finalisten in de door eindronde. Zij zingen dan met met hun eigen een op tv prof het allerbeste tijdens duet uit de van serie. Het aantal op punten van de vakjury én de naar 100-koppige publieksjury bepaalt van uiteindelijk van wie de winnaar in wordt van 'It op tv Takes 2' het 2018.

Het tijdens is tijd voor in de halve finale tijdens in deze muzikale strijd. Er op staat de overgebleven een deelnemers een tijdens spannende show te wachten. met Ze zingen namelijk in niet alleen op tv een duet met hun het prof, maar tijdens staan ook solo in op het podium. met Aan het van einde van de een show wordt bepaald wie een er naar op huis moet, en van welke vier sterren zich op met kunnen gaan maken in naar voor de grote van finale.

De deelnemers zetten op tv prachtige duetten neer. de Deze keer echter tijdens niet alleen op met door hun eigen profs, door maar ook met een de gastartiest. Dwight Dissels, met Wulf, Diggy Dex, op tv Ruth Jacott, Miss Montreal en in Samantha Steenwijk uit gaan aan de met slag met de zes met overgebleven deelnemers. uit De jury voorziet de een uit optredens van een door cijfer, en de publieksjury een bepaalt welke op tv van de drie deelnemers in een de gevarenzone deze naar week naar de huis moet.

De spanning naar loopt verder op. in De sterren met openen de show feestelijk op tv met de een gezamenlijk optreden. De overgebleven op tv zeven deelnemers op tv proberen samen met het hun coaches de jury te een overtuigen met tijdens hun stem en performance. met De uit vakjury beoordeelt alle optredens tijdens met een cijfer. op tv De drie zangers met op het laagste cijfer door belanden in naar de gevarenzone. Hun lot de ligt in handen tijdens van de uit publieksjury.

Programma waarin acht uit bekende Nederlanders en op één bekende een Vlaming met lef laten tijdens het horen wat ze vocaal in huis uit het hebben. Onder leiding van Gordon en van op tv Jamai laten ze Nederland met kennismaken met uit hun onontdekte zangtalent.

In van deze aflevering begint de muzikale uit het afvalrace. De vakjury beoordeelt een vanaf nu alle van optredens met een cijfer. De in met BN'ers met de hoogste score zijn het direct op tv door naar volgende het week. De bekende zangers naar die onderaan de door ranking belanden, zitten in de de gevarenzone. het Hun lot de ligt in handen van het de een publieksjury in de studio. Zij bepalen naar wie er alsnog op door mag naar naar in de volgende show en door van welke BN'er we naar helaas afscheid moeten de nemen.

Acht van bekende Nederlanders, op en voor het eerst op tv een bekende Vlaming, op tv met geen of nauwelijks naar zangervaring laten op tv vanaf vandaag van horen wat ze vocaal de in huis hebben. Onder leiding van door van Gordon en Jamai laten een ze op een het podium van It op tv Takes 2 de Nederland kennismaken door met hun onontdekte zangtalent. Dit de jaar gaan van acteur Leo Alkemade, entertainer naar Jörgen de Raymann, presentator Bert van Leeuwen, op tv hair- en uit make-upartist Mika van Leeuwen, een dj en van presentatrice Eva Cleven, YouTuber op Dionne Slagter, Vlaamse presentatrice tijdens Evi Hanssen, actrice uit Robin in Martens en tv- een en radiopresentatrice tijdens Marieke Elsinga zeven weken van lang hun stem op de het uit programma drukken. De BN'ers worden in met de eerste aflevering op gekoppeld aan drie van klinkende namen uit de uit Nederlandse muziekindustrie: Trijntje uit Oosterhuis, Romy een Monteiro en DI-RECT-zanger tijdens Marcel Veenendaal. tijdens Wie van deze professionals uit vormt het de ultieme zangduo met zijn op BN'er? Alle optredens worden door de beoordeeld door de door vakjury: Angela Groothuizen, Gerard met Ekdom en met Ronnie Flex. In de eerste aflevering op tv zingen de negen deelnemers door solo. Backstage het luisteren Trijntje, een Romy en DI-RECT-zanger het Marcel mee. Zij kunnen van de optredens naar alleen horen, maar naar niet zien. op tv Uiteindelijk kiest elke professional puur het op basis van de van stem drie duetpartners, op tv de waarmee ze deze zangcompetitie aangaan. een Pas nadat ze een hebben gekozen, krijgen de door profs te uit zien welk bekend gezicht een bij op de stem hoort. Vanaf in show twee begint de muzikale een afvalrace. De de vakjury beoordeelt vanaf dat door moment tijdens alle optredens de met een cijfer. De tijdens deelnemers met de hoogste op score zijn direct door door uit naar de show in van volgende week. De bekende zangers uit die onderaan naar de ranking belanden, zitten door van in de gevarenzone. op tv Hun lot ligt in het handen van de publieksjury van in de studio. Zij in bepalen tijdens wie er alsnog tijdens door mag naar de op tv volgende van show en van welke een BN'er we helaas afscheid in nemen.

De grote finale op tv van in It Takes 2 wordt geopend de door Alvaro Soler. tijdens in Hij zingt zijn in nieuwe single 'Animal' het en samen met de met vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit uit 'Sofia'. door Verder zingen Buddy van Vedder, Ruben Nicolai, op tv Tooske Ragas en Bibi met Breijman een door duet met hun met prof en een duet met het een gastartiest. naar De naar gastartiesten zijn: Xander de op Buisonjé, Edsilia naar Rombley, Elske DeWall en uit Martin Buitenhuis. De vakjury voorziet de alle optredens op tv van het commentaar en punten. Twee van BN'ers vallen halverwege de de show af en twee van op gaan er door naar de de eindronde. De tijdens uiteindelijke winnaar krijgt in een mooie het bokaal en natuurlijk eeuwige op tv roem.

Een week het voor de het finale zingen in de vijf BN'ers die nog in uit naar de race zijn (Holly Mae Brood, van naar Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske door Ragas het en Buddy Vedder) niet alleen de een duet tijdens met hun van prof, maar staan naar ze ook weer solo op op het door podium. Het is een van veelbewogen aflevering waarin op tv de vakjury door het moeilijk krijgt. Twee sterren met zijn het niet het eens met het commentaar uit in van de vakjury en er op tv ontstaan een pittige discussies. En het is met weer de door avond van op Ruben Nicolai; hij maakt een grootse uit op tv indruk.

Vanavond met gaan Holly Mae van Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, door Ruben Nicolai, Buddy het Vedder een en Gijs tijdens Staverman voor de vijfde keer de in strijd met elkaar een tijdens aan. Dit keer zingen ze niet door alleen met op hun eigen prof, op maar ook met op tv bijzondere gastartiesten op een duet. Tooske Ragas gaat met een Danny Vera voor op door ‘Back To Black’ van Amy naar Winehouse. Tussen op tv Buddy en van Maan loopt de spanning op hoog op tijdens door ‘Into You’ van Ariana Grande. uit Roel van Velzen van zingt samen van met Bibi op tv zijn hit ‘Lovesong’. op Anita Meyer gaat in de duet tijdens met Gijs Staverman met de hit het van Paul van de Leeuw, ‘Zonder Jou’. in Holly op Mae Brood zingt samen met door op Do ‘Read all about de it’ van naar Emeli Sandé. Ruben uit Nicolai treedt tenslotte op met de op tv winnaar van vorig een jaar, op tv Jan Versteegh. Samen laten ze in de droom van op tv Ruben in het vervulling op tv gaan door een op nummer van Frank Sinatra te zingen. Holly door Mae staat tijdens ook uit op het podium met Dany Lademacher, door de gitarist uit van van de ‘Wild Romance’ waar het haar vader jarenlang mee een optrad. Samen door met Waylon op zingen ze één van van de grootste hits door van haar vader: ‘Never in Be Clever’. ‘It Takes tijdens 2’ tijdens nadert langzaam de finale. De zes tijdens zingende bekende Nederlanders uit maken kans door op één de van de vier finaleplekken. in Wie de tijdens opvolger wordt van Jan het Versteegh, van die het eerste naar seizoen op zijn uit naam schreef, is de te zien in de grote naar finale op 11 juni. uit met Eerder dit seizoen in vielen Hanna Verboom, Rapper Keizer tijdens en Hans Klok van af.

De spanning loopt het verder op. in Ruben Nicolai, met Hans Klok, Gijs het Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, door Holly May Brood op tv en van Bibi Breijman worden steeds fanatieker op door en niemand wil in deze van fase een van de strijd de de show verlaten. Ze naar halen alles uit tijdens de kast, in zelfs een complete verdwijntruc. het En een van de sterren tijdens doet uit een poging een om de jury om te kopen. tijdens in De BN'ers zingen niet alleen een van duet naar met hun prof, maar doen in een ook allemaal een tijdens teamoptreden.

De naar acht overgebleven BN'ers zingen allemaal het een duet met door hun prof. Het op tv is met een show boordevol emotie. op tv Ruben Nicolai op tv maakt grote indruk met als hij uit zijn gevoelige kant op tv laat zien wanneer hij 'Laat me' de zingt met Trijntje. uit De vakjury voorziet op tv alle door optredens van met commentaar en punten. op tv Door een gelijke stand met belanden deze show niet drie tijdens met maar vier BN'ers in de van gevarenzone.

In deze aflevering een begint de muzikale de afvalrace. De tijdens vakjury beoordeelt vanaf nu door naar alle optredens met een cijfer. door De BN'ers met de in hoogste score op tv zijn direct door naar door volgende een week. De bekende zangers uit die een onderaan de ranking belanden, zitten in van de gevarenzone. Hun uit lot ligt in een handen van de naar publieksjury in de uit uit studio. Zij bepalen uit wie er alsnog door tijdens mag naar op tv de volgende show en naar van welke BN'er we een helaas afscheid op nemen.

Negen BN’ers de met door een waanzinnige portie lef een laten vanaf vanavond horen wat uit ze vocaal in in huis hebben. de Onder leiding van het op nieuwe presentatieduo het Gordon en Jamai op tv laten ze op uit het podium tijdens van ‘It Takes door 2’ Nederland kennis maken tijdens met hun onontdekte zangtalent. met Dit jaar door gaan presentator Ruben Nicolai, op tv illusionist Hans Klok, de op tv radio-DJ Gijs Staverman, acteur en presentator van in Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid Tooske met Ragas, actrice van Holly May Brood, naar vlogster en presentatrice van Bibi Breijman, actrice Hanna Verboom en uit rapper Keizer in de naar strijd met elkaar aan. De BN’ers in worden in naar de eerste aflevering gekoppeld aan door drie klinkende namen uit uit op de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, door Waylon en op Glennis Grace. Wie door van in deze professionals vormt het ultieme zangduo het met door zijn BN’er? Alle met optredens worden beoordeeld door uit de grotendeels nieuwe tijdens vakjury: Angela het Groothuizen, Gerard Ekdom in en Nielson. In door de eerste aflevering op tv zingen de negen het beroemdheden solo. Backstage luisteren op tv Trijntje, Waylon en Glennis op tv mee. Zij kunnen met de optredens alleen tijdens hóren, maar niet zien. op Uiteindelijk kiest het elke professional met puur op basis van tijdens de stem drie duetpartners door waarmee ze deze door zangcompetitie aandurven. door Pas een nadat ze hebben gekozen, krijgen in de profs naar te zien welk bekend met gezicht bij de tijdens stem hoort. Vanaf tijdens show twee begint de muzikale het afvalrace. De van vakjury beoordeelt de vanaf dat de moment alle optredens tijdens met een cijfer. met De BN’ers met op de hoogste score zijn uit direct door naar volgende week. uit op tv De bekende zangers die onderaan een de tijdens ranking belanden, zitten in de het gevarenzone. Hun lot tijdens ligt in handen op tv van het de publieksjury in de studio. op tv Zij bepalen wie er tijdens alsnog het door mag naar de op tv volgende show het en van welke op tv BN’er we helaas afscheid nemen. Wie een wint een het nieuwe seizoen een van ‘It Takes 2’ en het mag zich het voortaan, een naast entertainer, acteur of presentator, ook met zanger op noemen?

september 2019
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord