Programma gemist?

Vanavond de strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, van Leo Alkemade naar en in Eva Cleven voor door de winst van het derde met seizoen van de zangcompetitie naar 'It Takes op tv 2'. De de finalisten zingen naar ieder twee duetten: één met naar hun eigen prof met en één op tv met een gastartiest. op Uiteindelijk blijven er twee over. een Met hun in beste duet proberen ze de nog één op keer op tv de harten van de vak- in en publieksjury voor met zich te winnen. De op tv vier het finalisten verzorgen samen tijdens met hun profs door Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Marcel uit het Veenendaal een spetterende uit opening van de show met naar het nummer Don’t Stop in Me naar Now. Ronnie in Flex ruilt voor dit optreden zijn in jurystoel even in met voor de het podium en presentatoren op Gordon en Jamai laten op op tv ook zien wat tijdens zij vocaal in op huis hebben. Het songfestivalnummer Outlaw In met 'Em van in Waylon is in eigenlijk een solo, maar samen op met Dionne weet in hij het op om te het toveren tot een naar krachtig duet. Het naar schitterende Wereld Zonder in Jou van Trijntje Oosterhuis en een in Marco Borsato wordt gezongen door van Eva en met Tino Martin. Leo en zijn op een goede vriend Guus het Meeuwis zingen samen Tranen tijdens Gelachen en Jörgen vertolkt de samen op tv met The BlueBirds zijn eigen een versie van de Ring Of Fire. Als alle duetten een zijn het gezongen en tijdens de punten door naar de jury zijn toegekend, met valt de naar eerste beslissing. Er is met slechts plek naar voor twee finalisten in de eindronde. tijdens het Zij zingen dan met hun eigen een prof door het allerbeste duet met uit de tijdens serie. Het aantal punten de van de vakjury én met de 100-koppige publieksjury op tv bepaalt uiteindelijk wie de een winnaar wordt van met 'It Takes door 2' de 2018.

Het met is tijd voor de naar halve finale in deze tijdens muzikale strijd. tijdens Er staat de door overgebleven deelnemers een op spannende met show te wachten. Ze uit zingen namelijk niet alleen tijdens een duet met een hun prof, naar maar staan op ook solo op het podium. Aan uit het einde uit van de show wordt het bepaald wie er tijdens naar huis tijdens moet, op tv en welke vier sterren zich uit op kunnen gaan het maken voor de grote op naar finale.

De de deelnemers zetten prachtige uit duetten neer. Deze keer de echter niet van alleen met hun eigen profs, van tijdens maar ook met een met gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, uit Diggy Dex, Ruth op Jacott, Miss met Montreal en uit Samantha Steenwijk gaan aan tijdens de slag het met de zes overgebleven tijdens deelnemers. De tijdens jury voorziet de optredens van op een uit cijfer, en de een publieksjury bepaalt welke van de drie tijdens van deelnemers in de gevarenzone deze het week naar huis met moet.

De door spanning loopt naar verder op. De sterren openen de uit show met feestelijk met een het gezamenlijk optreden. De overgebleven door zeven deelnemers proberen samen in met door hun coaches de in jury te overtuigen met hun het stem en performance. uit van De vakjury beoordeelt alle optredens met van een cijfer. De naar drie zangers met uit het laagste cijfer door op tv belanden in de gevarenzone. het Hun lot ligt in van handen van de een publieksjury.

Programma waarin acht een bekende een Nederlanders en één tijdens bekende Vlaming de met lef laten op horen wat ze naar vocaal in huis hebben. Onder naar leiding van Gordon in en Jamai laten ze een Nederland kennismaken met van uit hun onontdekte zangtalent.

In het deze aflevering door begint de muzikale afvalrace. De met vakjury op tv beoordeelt vanaf nu het alle optredens met een door cijfer. De BN'ers door met de het hoogste score zijn in direct door naar in volgende week. De door bekende zangers die onderaan de ranking door belanden, zitten op tv in door de gevarenzone. Hun lot van ligt in handen van op de publieksjury in van de studio. Zij bepalen door op tv wie er alsnog door mag met naar de volgende op tv show en van welke uit BN'er we helaas door afscheid moeten in nemen.

Acht bekende door Nederlanders, de en voor het eerst een bekende door Vlaming, met door geen of het nauwelijks zangervaring naar laten vanaf vandaag van horen wat ze met vocaal in huis hebben. Onder leiding door van met Gordon en Jamai laten op tv ze op het podium in door van It Takes 2 Nederland kennismaken op met hun onontdekte op naar zangtalent. Dit jaar gaan acteur Leo door Alkemade, entertainer Jörgen naar de Raymann, presentator Bert van Leeuwen, door hair- en make-upartist met Mika van Leeuwen, een dj en presentatrice Eva uit Cleven, op YouTuber Dionne Slagter, van Vlaamse presentatrice Evi door Hanssen, actrice Robin het Martens en tv- en naar radiopresentatrice Marieke het Elsinga zeven weken een lang hun tijdens stem op het programma drukken. De BN'ers op tv worden in de in uit eerste aflevering gekoppeld aan drie klinkende uit namen uit de het tijdens Nederlandse muziekindustrie: Trijntje een Oosterhuis, Romy Monteiro en DI-RECT-zanger Marcel de van Veenendaal. Wie van deze professionals met vormt het op ultieme zangduo met zijn tijdens BN'er? Alle optredens uit worden een beoordeeld door de vakjury: Angela uit Groothuizen, op Gerard Ekdom en Ronnie Flex. In tijdens de eerste aflevering zingen de de op tv negen deelnemers solo. Backstage luisteren tijdens Trijntje, de Romy en de DI-RECT-zanger Marcel mee. Zij kunnen door de een optredens alleen horen, maar niet het zien. Uiteindelijk kiest op elke het professional puur op naar basis van de naar stem drie duetpartners, naar waarmee ze deze zangcompetitie aangaan. de Pas op nadat ze hebben gekozen, het krijgen de van profs te zien welk tijdens bekend gezicht bij met de stem hoort. Vanaf show twee in begint de muzikale uit tijdens afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf met dat moment alle uit optredens met een een cijfer. De deelnemers met met de hoogste score op naar zijn direct door naar de show naar van op tv volgende week. De bekende op zangers die onderaan de op ranking door belanden, zitten in de naar gevarenzone. Hun van lot ligt in handen van een de publieksjury een in de op studio. Zij met bepalen wie er alsnog door met mag naar uit de volgende show en van naar welke BN'er met we van helaas afscheid nemen.

De grote finale op tv van It Takes van 2 naar wordt geopend van door Alvaro Soler. met Hij zingt zijn nieuwe met single 'Animal' uit en samen met uit de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit naar 'Sofia'. Verder zingen met Buddy op tv Vedder, Ruben Nicolai, Tooske op tv Ragas en Bibi op tv Breijman een duet met door hun prof op tv en een de duet met een naar gastartiest. De gastartiesten zijn: Xander met een de Buisonjé, Edsilia Rombley, Elske DeWall met in en Martin Buitenhuis. De vakjury de voorziet op tv alle optredens van commentaar en een punten. Twee BN'ers vallen door tijdens halverwege de show af en tijdens twee gaan er door door naar de naar eindronde. De naar uiteindelijke winnaar krijgt een in mooie bokaal en een natuurlijk eeuwige op tv roem.

Een met week voor de uit finale zingen de op vijf BN'ers die nog op tv in de door race zijn tijdens (Holly Mae Brood, Bibi van Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas in en Buddy in Vedder) niet alleen een een duet met hun de van prof, maar staan een ze ook weer solo het op het naar podium. Het is door een veelbewogen aflevering waarin de vakjury op tv het moeilijk uit krijgt. Twee sterren naar zijn in het niet eens met het commentaar met van het de vakjury en er op ontstaan pittige discussies. En van het is weer in de avond van van Ruben Nicolai; hij met maakt een door grootse met indruk.

Vanavond gaan Holly het Mae Brood, op Tooske tijdens Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, met Buddy Vedder uit en Gijs Staverman in voor de vijfde keer een de in strijd met elkaar op tv aan. Dit keer zingen ze op niet alleen met hun van eigen prof, maar van ook met op bijzondere gastartiesten een een duet. Tooske Ragas gaat met met het Danny Vera voor in ‘Back To Black’ van Amy Winehouse. op Tussen Buddy de en Maan loopt uit de het spanning hoog op tijdens tijdens ‘Into You’ van in Ariana Grande. Roel van uit Velzen zingt samen met met Bibi met zijn hit ‘Lovesong’. Anita Meyer in gaat in tijdens duet met Gijs op Staverman uit met de hit van Paul een de Leeuw, ‘Zonder naar Jou’. Holly Mae Brood van zingt samen met op tv het Do ‘Read all in about it’ van Emeli het Sandé. Ruben Nicolai treedt tijdens tenslotte op met met de winnaar van vorig naar jaar, Jan Versteegh. op tv Samen laten ze het de de droom van in Ruben in vervulling een gaan door een nummer van tijdens Frank tijdens Sinatra te zingen. Holly Mae staat een ook uit op het podium met met Dany Lademacher, de gitarist van het de ‘Wild uit Romance’ op waar haar vader jarenlang een mee optrad. Samen met Waylon de zingen ze in één op tv van de grootste hits een van haar vader: ‘Never Be tijdens Clever’. ‘It Takes 2’ op een nadert langzaam de finale. De het zes zingende bekende Nederlanders van maken kans op met één van tijdens de vier op tv finaleplekken. Wie de de opvolger wordt van Jan van Versteegh, die in het eerste seizoen op het zijn tijdens naam schreef, is op tv te zien in de grote finale een op 11 met juni. Eerder dit seizoen met vielen Hanna uit Verboom, Rapper Keizer en een Hans Klok uit af.

De met spanning loopt verder op. tijdens Ruben Nicolai, uit Hans Klok, Gijs in Staverman, Buddy Vedder, door Tooske Ragas, Holly uit May Brood en Bibi het Breijman in worden steeds fanatieker en niemand wil de naar in deze fase van de strijd op de de show verlaten. Ze halen alles de uit de kast, uit zelfs uit een complete verdwijntruc. uit En een de van de sterren in doet een poging om de jury uit om te in kopen. De de BN'ers zingen het niet alleen een duet met een hun op tv prof, maar doen ook naar allemaal een een teamoptreden.

De acht uit overgebleven van BN'ers zingen allemaal een duet met tijdens hun de prof. Het is een op tv show boordevol het emotie. Ruben uit Nicolai maakt grote indruk als een hij zijn met gevoelige kant laat zien wanneer een hij 'Laat me' in zingt naar met Trijntje. de De vakjury voorziet alle optredens uit van op tv commentaar en punten. Door naar een gelijke stand belanden de deze naar show niet drie maar op tv vier BN'ers in de op gevarenzone.

In op tv deze aflevering begint de tijdens muzikale afvalrace. De door vakjury beoordeelt vanaf door nu van alle optredens met uit een cijfer. De BN'ers tijdens met de hoogste van score zijn direct een door naar volgende het week. De tijdens bekende zangers die onderaan de met ranking in belanden, zitten in de gevarenzone. Hun met lot ligt in op handen van uit de publieksjury in het de studio. Zij bepalen met wie er uit alsnog door op mag naar op de volgende show en in van welke op tv BN'er we helaas afscheid tijdens nemen.

Negen BN’ers met met een waanzinnige portie in lef laten vanaf op vanavond met horen wat de ze vocaal in huis hebben. Onder in leiding de van het nieuwe presentatieduo het Gordon en Jamai laten op ze op met het podium van ‘It in tijdens Takes 2’ Nederland kennis maken uit met met hun onontdekte zangtalent. Dit jaar uit gaan presentator Ruben de Nicolai, illusionist Hans Klok, een radio-DJ Gijs op Staverman, op acteur en presentator Buddy op tv Vedder, tv-persoonlijkheid Tooske met Ragas, actrice het Holly May Brood, vlogster en presentatrice van Bibi Breijman, actrice tijdens van Hanna Verboom en van rapper Keizer de de strijd met elkaar de aan. De BN’ers worden in het de eerste aflevering gekoppeld aan met drie een klinkende namen uit de Nederlandse de muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, op tv Waylon met en Glennis Grace. Wie een van deze professionals van vormt naar het ultieme zangduo met zijn van BN’er? het Alle optredens worden beoordeeld door de naar het grotendeels nieuwe vakjury: Angela Groothuizen, Gerard van Ekdom en op Nielson. In naar de eerste aflevering zingen de negen in beroemdheden solo. Backstage in luisteren Trijntje, de Waylon het en Glennis mee. Zij kunnen de met optredens alleen naar hóren, naar maar niet zien. Uiteindelijk kiest elke door professional puur op de basis op tv van de stem drie in duetpartners waarmee op tv ze deze zangcompetitie met aandurven. Pas nadat ze met hebben gekozen, krijgen tijdens de het profs te zien welk bekend gezicht op tv bij op de stem hoort. Vanaf show van twee begint in de muzikale afvalrace. De vakjury tijdens beoordeelt vanaf dat op tv het moment alle optredens met een tijdens cijfer. De BN’ers uit met op de hoogste score zijn direct een door naar volgende een week. uit De bekende zangers op tv die onderaan de ranking belanden, van zitten in de gevarenzone. naar Hun een lot ligt in handen van van de publieksjury in op de van studio. Zij van bepalen wie er alsnog door mag op naar uit de volgende show en van een welke met BN’er we door helaas afscheid nemen. Wie door wint het nieuwe seizoen van ‘It met Takes de 2’ en mag een zich voortaan, naast op tv entertainer, acteur op tv of presentator, ook zanger op tv noemen?

juni 2019
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord