Programma gemist?

Vanavond de strijden Dionne een Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en het Eva Cleven voor op tv in de winst van het derde seizoen door van in de zangcompetitie een 'It Takes 2'. De finalisten tijdens zingen tijdens ieder twee duetten: één met de hun eigen op tv prof en één met een uit gastartiest. de Uiteindelijk blijven er uit twee over. Met door hun beste op duet proberen ze nog één keer van de door harten van op de vak- en publieksjury voor zich op tv te winnen. De vier het finalisten verzorgen naar samen met van hun profs Trijntje Oosterhuis, van Romy Monteiro en een Marcel het Veenendaal een spetterende opening van het de show op met het nummer Don’t Stop de Me de Now. Ronnie door Flex ruilt voor tijdens dit optreden zijn jurystoel even in in voor het podium op met en presentatoren Gordon een en Jamai laten ook zien uit wat zij vocaal op tv in huis in hebben. Het songfestivalnummer naar Outlaw In in 'Em van Waylon de is eigenlijk een in solo, maar samen in met Dionne weet hij het tijdens om te toveren het tot een krachtig uit duet. Het schitterende uit Wereld Zonder uit Jou van van Trijntje Oosterhuis en Marco tijdens Borsato wordt gezongen door van Eva en Tino Martin. op tv Leo en zijn in in goede vriend Guus een Meeuwis zingen samen Tranen tijdens Gelachen en de Jörgen vertolkt samen met The BlueBirds met van zijn eigen versie van Ring Of naar het Fire. Als alle duetten zijn gezongen naar en de het punten door de jury zijn uit toegekend, valt van de eerste beslissing. Er uit met is slechts plek voor twee met finalisten tijdens in de eindronde. tijdens Zij zingen dan met hun eigen tijdens prof het van allerbeste duet uit een de serie. in Het aantal punten van van de vakjury én uit de in 100-koppige publieksjury bepaalt met uiteindelijk wie de de winnaar wordt van 'It met Takes 2' op tv 2018.

Het is met tijd voor de halve naar finale in deze op muzikale op tv strijd. Er staat van de overgebleven deelnemers in een spannende show te wachten. het Ze door zingen namelijk niet alleen met een duet met naar hun prof, maar staan de ook het solo op het naar podium. Aan het tijdens einde van de een show wordt bepaald wie er uit met naar huis moet, en welke tijdens vier sterren zich naar op op kunnen gaan maken voor in de grote de finale.

De deelnemers zetten met prachtige duetten neer. tijdens Deze keer echter door in niet alleen met hun eigen profs, in maar op tv ook met een gastartiest. Dwight door door Dissels, Wulf, Diggy tijdens Dex, Ruth Jacott, Miss met Montreal en op tv Samantha Steenwijk gaan aan de de slag met de zes in in overgebleven deelnemers. De jury de voorziet de door optredens van een cijfer, naar en de een publieksjury bepaalt welke van op de drie deelnemers in naar de een gevarenzone deze week naar door huis moet.

De spanning loopt het verder op. op tv De sterren openen de op een show feestelijk met een gezamenlijk optreden. op De overgebleven zeven op tv deelnemers proberen een samen met hun coaches op tv de jury te tijdens op tv overtuigen met hun stem en performance. naar De vakjury naar beoordeelt alle optredens op tv met een cijfer. uit De drie naar zangers met het laagste op tv cijfer belanden op tv in de gevarenzone. Hun lot in ligt in handen op tv van de naar publieksjury.

Programma in waarin acht bekende Nederlanders en door één het bekende Vlaming tijdens met lef laten horen wat de ze een vocaal in huis op hebben. Onder leiding met van Gordon en Jamai op tv laten ze Nederland kennismaken met tijdens door hun onontdekte zangtalent.

In tijdens deze aflevering naar begint de muzikale afvalrace. De vakjury naar beoordeelt vanaf een nu van alle optredens met een cijfer. De een van BN'ers met de hoogste een score zijn direct op door naar volgende week. door De van bekende zangers die op onderaan de ranking belanden, zitten uit in de in gevarenzone. Hun lot ligt op tv in handen tijdens van de publieksjury in de op tv het studio. Zij bepalen wie er op alsnog door op mag naar de volgende show van en naar van welke op BN'er we helaas afscheid door moeten nemen.

Acht bekende door Nederlanders, en voor door het eerst het een bekende Vlaming, een met geen of nauwelijks zangervaring uit op tv laten vanaf vandaag horen het wat ze vocaal in huis naar hebben. door Onder leiding van Gordon op en Jamai in laten ze van op het podium van It op Takes 2 Nederland door kennismaken met hun onontdekte naar zangtalent. van Dit jaar gaan acteur naar Leo een Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, van presentator Bert van Leeuwen, hair- naar door en make-upartist Mika van Leeuwen, uit dj en presentatrice de Eva Cleven, uit YouTuber Dionne Slagter, Vlaamse presentatrice uit tijdens Evi Hanssen, actrice Robin van Martens en tv- en radiopresentatrice de met Marieke Elsinga zeven weken lang hun tijdens stem op door het programma drukken. De naar BN'ers worden in op de eerste met aflevering gekoppeld aan tijdens drie klinkende namen tijdens uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje uit Oosterhuis, Romy Monteiro uit en DI-RECT-zanger op tv Marcel het Veenendaal. Wie van deze professionals vormt uit het het ultieme zangduo met door zijn BN'er? Alle optredens worden tijdens op tv beoordeeld door de vakjury: Angela Groothuizen, naar Gerard Ekdom en met Ronnie Flex. In met de het eerste aflevering zingen de een negen deelnemers solo. Backstage luisteren door van Trijntje, Romy en DI-RECT-zanger Marcel mee. uit Zij kunnen de het optredens alleen met horen, maar niet zien. de Uiteindelijk kiest elke in professional puur op uit basis van naar de tijdens stem drie duetpartners, waarmee ze deze het zangcompetitie aangaan. Pas het nadat ze op hebben tijdens gekozen, krijgen de profs naar te zien welk een bekend gezicht op bij de stem hoort. Vanaf show op tv twee met begint de muzikale afvalrace. De vakjury van uit beoordeelt vanaf dat door moment alle optredens met een tijdens cijfer. De deelnemers met de de de hoogste score de zijn direct door tijdens naar de show van op volgende week. De bekende op zangers die onderaan de naar ranking uit belanden, zitten in de gevarenzone. tijdens Hun lot van ligt in handen op van van de publieksjury in de studio. tijdens Zij bepalen wie van er alsnog door door mag naar de volgende op het show en van welke BN'er we in helaas de afscheid nemen.

De naar grote finale van It Takes uit het 2 wordt geopend op door Alvaro Soler. Hij zingt zijn op tv van nieuwe single 'Animal' de en samen met de de vier overgebleven BN'ers zijn uit wereldhit 'Sofia'. Verder uit zingen Buddy Vedder, met Ruben naar Nicolai, Tooske Ragas met en Bibi Breijman een duet met de hun prof door en een uit duet met van een gastartiest. De gastartiesten zijn: de Xander de Buisonjé, het Edsilia Rombley, Elske DeWall uit en Martin het Buitenhuis. De vakjury op tv voorziet van alle optredens van op commentaar en punten. Twee BN'ers vallen met halverwege de door show af en twee tijdens van gaan er door naar naar de eindronde. De door uiteindelijke winnaar krijgt een een mooie de bokaal en natuurlijk eeuwige door roem.

Een week tijdens voor de met finale zingen de de vijf BN'ers die nog naar in de het race zijn uit (Holly Mae Brood, de Bibi Breijman, Ruben een Nicolai, Tooske Ragas met en Buddy Vedder) in niet alleen een met duet met hun prof, maar het staan ze op tv ook weer solo op tv op het op podium. Het is een veelbewogen aflevering het een waarin de vakjury het moeilijk van krijgt. op tv Twee sterren zijn het de niet eens naar met het commentaar van met de vakjury het en er ontstaan pittige discussies. het En in het is weer de een avond van het Ruben Nicolai; hij maakt een grootse tijdens naar indruk.

Vanavond gaan uit Holly het Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi met Breijman, met Ruben Nicolai, Buddy Vedder en het Gijs tijdens Staverman voor de op vijfde keer de strijd met elkaar op aan. Dit keer met zingen in ze niet alleen met hun door eigen prof, maar uit ook naar met bijzondere uit gastartiesten een duet. Tooske Ragas met gaat met Danny Vera voor op tv ‘Back uit To Black’ van Amy Winehouse. naar Tussen de Buddy en in Maan loopt de spanning hoog van op tijdens uit ‘Into You’ van het Ariana Grande. tijdens Roel van Velzen zingt samen van met Bibi zijn hit op ‘Lovesong’. in Anita Meyer gaat in op tv duet met op tv Gijs Staverman een met de hit van Paul naar de Leeuw, ‘Zonder op tv Jou’. Holly Mae Brood naar uit zingt samen met de Do ‘Read all about it’ van met Emeli Sandé. met Ruben Nicolai treedt tenslotte op op met op tv de winnaar van vorig op jaar, Jan Versteegh. van tijdens Samen laten ze de droom van door Ruben in met vervulling gaan door een het nummer van Frank uit Sinatra in te zingen. Holly naar Mae staat ook tijdens op het podium de met Dany Lademacher, de gitarist het van de op ‘Wild Romance’ in waar haar vader jarenlang mee optrad. een Samen met met Waylon van zingen ze één van de de grootste hits van haar door vader: ‘Never Be de Clever’. ‘It Takes 2’ naar nadert langzaam de op tv op tv finale. De zes zingende de bekende Nederlanders maken een kans op één met van de vier van finaleplekken. Wie de opvolger wordt in uit van Jan Versteegh, die in het eerste seizoen op zijn met naam schreef, op is te zien naar in de een grote finale het op 11 juni. in Eerder dit seizoen vielen Hanna in Verboom, Rapper Keizer door en op Hans Klok af.

De tijdens spanning loopt op tv verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, op tv Gijs uit Staverman, Buddy Vedder, uit Tooske Ragas, de Holly May Brood en uit Bibi Breijman de worden steeds fanatieker en niemand het wil in op deze fase van door de strijd de show van verlaten. Ze halen tijdens alles uit de van kast, zelfs het een complete verdwijntruc. de En een van de met sterren doet door een poging op tv om de jury om op te kopen. De BN'ers zingen met niet alleen een op duet met door hun prof, maar doen in ook allemaal een uit uit teamoptreden.

De acht door overgebleven BN'ers zingen het allemaal het een duet met hun prof. een Het is een op tv show boordevol emotie. Ruben door Nicolai maakt grote het indruk als op hij zijn op tv gevoelige kant laat op tv zien wanneer hij het 'Laat me' zingt met naar Trijntje. De door vakjury voorziet alle door optredens van commentaar en naar punten. Door een van gelijke een stand belanden deze tijdens show niet drie maar naar vier BN'ers in de de gevarenzone.

In deze het aflevering begint de muzikale in door afvalrace. De vakjury beoordeelt een vanaf nu alle optredens met op tv een met cijfer. De BN'ers met de uit hoogste score zijn het direct door met naar volgende een week. De bekende zangers op tv die onderaan de ranking in belanden, zitten op tv in uit de gevarenzone. Hun tijdens lot ligt in naar handen van de publieksjury een in de studio. Zij het bepalen wie op tv er alsnog door mag naar van op tv de volgende show en van van welke BN'er we met helaas afscheid de nemen.

Negen de BN’ers met een waanzinnige portie uit lef de laten vanaf vanavond horen naar wat ze vocaal in in huis in hebben. Onder leiding van het in in nieuwe presentatieduo Gordon op en Jamai laten ze van op het podium uit van ‘It Takes een 2’ Nederland kennis uit maken met hun onontdekte zangtalent. een Dit met jaar gaan presentator het Ruben Nicolai, illusionist met Hans Klok, radio-DJ naar Gijs Staverman, acteur en in presentator Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid een Tooske Ragas, actrice het van Holly May Brood, vlogster en presentatrice het Bibi Breijman, actrice op tv Hanna Verboom met en rapper naar Keizer de met strijd met elkaar aan. De het BN’ers worden in de eerste naar aflevering een gekoppeld aan drie klinkende op tv namen uit de Nederlandse op muziekindustrie: naar Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis naar van Grace. Wie van op tv deze professionals vormt het ultieme naar zangduo met tijdens zijn BN’er? Alle optredens in worden het beoordeeld door de grotendeels nieuwe uit vakjury: met Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Nielson. In de de eerste het aflevering zingen de negen tijdens tijdens beroemdheden solo. Backstage een luisteren Trijntje, Waylon op tv en Glennis mee. Zij tijdens kunnen de optredens op alleen hóren, maar niet zien. in Uiteindelijk kiest elke het professional in puur op van basis van de stem op drie duetpartners waarmee ze deze naar op zangcompetitie aandurven. Pas nadat ze hebben tijdens gekozen, met krijgen de op profs te zien door welk bekend gezicht op tv bij de stem hoort. Vanaf show in twee het begint de muzikale afvalrace. het De vakjury beoordeelt vanaf dat uit op tv moment alle optredens met naar een cijfer. De BN’ers met het de van hoogste score zijn in direct door tijdens naar volgende week. De bekende zangers naar die onderaan tijdens de ranking belanden, zitten van in de gevarenzone. de Hun lot het ligt door in handen van de publieksjury op in met de studio. Zij bepalen wie tijdens er alsnog door een mag door naar de volgende show in en van welke uit BN’er we helaas uit afscheid nemen. Wie wint op tv het nieuwe seizoen van ‘It tijdens Takes door 2’ en mag de zich voortaan, door naast entertainer, acteur of presentator, ook op zanger het noemen?

oktober 2020
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!