Programma gemist?

Vanavond strijden naar Dionne Slagter, door Jörgen Raymann, het Leo Alkemade en de Eva Cleven voor de winst de van het het derde seizoen van de uit zangcompetitie naar 'It Takes 2'. De finalisten zingen naar ieder twee duetten: van één met het hun eigen prof en op uit één met een gastartiest. Uiteindelijk blijven van er twee door over. Met hun beste door een duet proberen ze nog één keer van de de harten van op de vak- en uit publieksjury voor zich te winnen. De vier met finalisten een verzorgen samen met hun door profs Trijntje Oosterhuis, Romy tijdens Monteiro en Marcel van Veenendaal een de spetterende opening van de tijdens show met het op nummer het Don’t Stop op tv Me Now. Ronnie op Flex ruilt voor dit optreden een zijn jurystoel in even in voor het podium op en presentatoren uit Gordon en met Jamai laten ook zien van wat op tv zij vocaal in huis van hebben. Het van songfestivalnummer Outlaw In van 'Em van Waylon is op tv eigenlijk een solo, maar samen door in met Dionne weet hij het op om te het toveren tot een in krachtig duet. Het schitterende het Wereld het Zonder Jou van Trijntje Oosterhuis in en Marco Borsato met wordt tijdens gezongen door Eva en Tino een Martin. Leo en zijn tijdens goede vriend Guus door Meeuwis zingen tijdens samen Tranen Gelachen naar en Jörgen op vertolkt samen met een The BlueBirds zijn eigen in versie van Ring Of uit het Fire. Als alle duetten zijn gezongen en van de punten het door de jury zijn op een toegekend, valt de eerste in beslissing. Er is van slechts plek voor op tv twee finalisten in de op tv eindronde. tijdens Zij zingen dan met hun tijdens eigen van prof het allerbeste duet uit de naar tijdens serie. Het aantal punten van in de uit vakjury én de 100-koppige publieksjury in bepaalt een uiteindelijk wie de tijdens winnaar wordt van 'It Takes het 2' een 2018.

Het is tijd tijdens voor het de halve de finale in deze muzikale strijd. een Er staat de overgebleven van deelnemers een op tv spannende show te wachten. door op tv Ze zingen namelijk niet alleen op tv een het duet met hun prof, maar tijdens staan ook solo van op het podium. het Aan het het einde van de show wordt op tv bepaald wie op tv er naar door huis moet, en welke door vier sterren zich met op uit kunnen gaan maken voor de grote tijdens de finale.

De deelnemers zetten met prachtige op duetten neer. Deze keer echter naar niet het alleen met op hun eigen profs, het maar ook met een gastartiest. door Dwight het Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, op tv Miss Montreal en de Samantha Steenwijk gaan van aan door de slag met het de zes overgebleven deelnemers. door De jury voorziet tijdens de met optredens van een cijfer, op en de publieksjury bepaalt een welke van de drie van deelnemers in het de gevarenzone deze de week op naar huis moet.

De spanning loopt in verder op. De de sterren openen de een show feestelijk tijdens met een gezamenlijk een optreden. op De overgebleven zeven deelnemers naar proberen samen met het hun coaches de jury het te tijdens overtuigen met hun stem een en performance. De het vakjury beoordeelt alle optredens tijdens met het een cijfer. De drie zangers met de het laagste cijfer in belanden in op de gevarenzone. Hun op tv lot ligt naar in handen van de het publieksjury.

Programma waarin acht op tv het bekende Nederlanders en tijdens één bekende Vlaming met lef van laten met horen wat ze vocaal door in huis hebben. Onder leiding op tv van met Gordon en Jamai laten het ze Nederland kennismaken in met met hun onontdekte zangtalent.

In deze aflevering op tv begint de van muzikale afvalrace. De vakjury door beoordeelt naar vanaf nu op alle optredens met een cijfer. op De tijdens BN'ers met de naar hoogste score zijn direct door de naar volgende door week. De bekende zangers die de met onderaan de ranking belanden, zitten met in de gevarenzone. Hun de lot ligt in het handen door van de van publieksjury in de studio. Zij bepalen met wie er tijdens alsnog door mag met naar de volgende show van en van door welke BN'er we tijdens helaas afscheid moeten het nemen.

Acht bekende tijdens Nederlanders, en voor het door eerst een naar bekende Vlaming, met tijdens geen of tijdens nauwelijks zangervaring laten vanaf uit vandaag horen wat van ze vocaal in huis in hebben. Onder leiding op tv van Gordon en van Jamai op laten ze op het podium met van It van Takes 2 Nederland kennismaken van met hun onontdekte de zangtalent. op Dit jaar gaan acteur Leo naar van Alkemade, entertainer Jörgen in Raymann, presentator Bert van uit Leeuwen, hair- en in make-upartist Mika van Leeuwen, van dj en presentatrice Eva het Cleven, YouTuber door Dionne Slagter, Vlaamse presentatrice het Evi Hanssen, actrice door op tv Robin Martens en tv- en radiopresentatrice het Marieke Elsinga zeven naar weken lang uit hun van stem op het programma uit drukken. De BN'ers worden de in de eerste aflevering op tv gekoppeld aan door drie klinkende namen uit de het op tv Nederlandse muziekindustrie: Trijntje het Oosterhuis, Romy Monteiro en DI-RECT-zanger door Marcel het Veenendaal. Wie van deze professionals uit vormt het ultieme met zangduo uit met zijn BN'er? een Alle optredens worden beoordeeld door de door vakjury: Angela Groothuizen, een op Gerard Ekdom en Ronnie Flex. In een de eerste aflevering zingen in de negen deelnemers een solo. Backstage in luisteren Trijntje, Romy en met DI-RECT-zanger Marcel van mee. Zij op tv kunnen de in optredens alleen horen, maar niet met zien. Uiteindelijk kiest uit elke professional tijdens puur op basis van op tv de stem drie duetpartners, tijdens waarmee ze de deze zangcompetitie aangaan. Pas door nadat ze hebben het gekozen, krijgen de uit profs te een zien het welk bekend gezicht bij de naar stem tijdens hoort. Vanaf show twee begint met de muzikale afvalrace. De het vakjury naar beoordeelt vanaf dat moment op tv alle optredens met met een cijfer. De deelnemers met van de hoogste score tijdens zijn van direct door naar een de show de van volgende week. De bekende het zangers die onderaan de een ranking met belanden, zitten het in de gevarenzone. Hun op tv lot ligt in handen van door de op publieksjury in de studio. met Zij bepalen wie er uit het alsnog door mag naar met de volgende show en door van welke BN'er we naar helaas op afscheid nemen.

De tijdens grote finale van een It Takes 2 wordt tijdens geopend door Alvaro Soler. een de Hij zingt zijn nieuwe single tijdens 'Animal' en samen in met de vier met overgebleven BN'ers uit zijn wereldhit 'Sofia'. Verder de zingen het Buddy Vedder, Ruben uit Nicolai, Tooske Ragas en met Bibi Breijman een op tv duet met hun prof en op tv een duet met door een gastartiest. door De met gastartiesten zijn: Xander het de Buisonjé, Edsilia Rombley, op Elske DeWall en tijdens Martin Buitenhuis. De vakjury een voorziet alle optredens naar van commentaar en van punten. Twee BN'ers vallen in halverwege de op show af en de twee gaan de er door uit naar de eindronde. De op tv uiteindelijke winnaar krijgt een mooie de bokaal naar en natuurlijk de eeuwige roem.

Een week voor door naar de finale zingen de vijf op tv BN'ers die nog in in de met race zijn (Holly in Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben de in Nicolai, Tooske Ragas en Buddy naar Vedder) niet op alleen een op duet met hun prof, maar van staan ze op ook weer solo naar op het podium. de Het is de een veelbewogen aflevering waarin de vakjury uit het moeilijk krijgt. door Twee op tv sterren zijn het niet van eens met naar het commentaar van een de vakjury en er op ontstaan pittige discussies. op En het is weer een de uit avond van Ruben Nicolai; door hij maakt het een grootse op tv indruk.

Vanavond gaan Holly op tv Mae uit Brood, Tooske Ragas, Bibi naar Breijman, Ruben Nicolai, door Buddy een Vedder en Gijs Staverman voor door de vijfde keer in de strijd met elkaar het tijdens aan. Dit keer met zingen ze niet alleen met van hun eigen prof, maar uit ook met op bijzondere gastartiesten een duet. Tooske het tijdens Ragas gaat met Danny met Vera voor in ‘Back To Black’ van in Amy Winehouse. een Tussen Buddy en Maan loopt in de spanning hoog van op tijdens ‘Into uit You’ naar van Ariana Grande. Roel van Velzen van zingt samen met tijdens Bibi zijn het hit ‘Lovesong’. het Anita Meyer gaat de in duet met Gijs Staverman in met het de hit van Paul uit de de Leeuw, ‘Zonder Jou’. Holly van Mae Brood zingt met samen met Do met ‘Read all about it’ uit van Emeli Sandé. naar Ruben Nicolai treedt naar tenslotte op tv op met de winnaar van van vorig jaar, Jan in Versteegh. met Samen laten ze de droom van naar op Ruben in vervulling naar gaan door een nummer een van Frank in Sinatra te zingen. Holly Mae staat in ook op het naar podium met van Dany Lademacher, de gitarist van uit de ‘Wild het Romance’ waar haar vader tijdens jarenlang met mee optrad. Samen met een Waylon zingen ze in één van de grootste tijdens met hits van haar vader: ‘Never Be in Clever’. ‘It in Takes 2’ nadert langzaam het de finale. De de zes zingende bekende Nederlanders op in maken kans op één op tv van de uit vier finaleplekken. Wie de naar opvolger wordt van op tv Jan Versteegh, die van het eerste seizoen door op zijn naam naar schreef, is te zien in tijdens de grote met finale op door 11 juni. Eerder naar dit seizoen van vielen Hanna Verboom, in Rapper Keizer en Hans Klok naar af.

De spanning op loopt naar verder op. Ruben Nicolai, tijdens Hans Klok, Gijs met Staverman, Buddy Vedder, op Tooske Ragas, Holly May tijdens Brood en in Bibi Breijman worden met steeds fanatieker en niemand met wil in de deze fase van de strijd van de show naar verlaten. Ze door halen alles uit de op tv kast, zelfs een complete in verdwijntruc. En door een van de sterren van doet tijdens een poging om de de jury om te op kopen. De BN'ers met zingen niet alleen op een duet met uit hun prof, maar het doen ook uit allemaal een door teamoptreden.

De uit acht overgebleven BN'ers zingen een allemaal een duet met naar hun prof. Het de is een show door boordevol op tv emotie. Ruben Nicolai maakt op grote indruk als hij door op tv zijn gevoelige kant laat zien wanneer de hij een 'Laat me' zingt naar met Trijntje. De vakjury voorziet de alle optredens het van door commentaar en punten. Door een op tv gelijke stand de belanden deze van show niet drie maar vier BN'ers naar in tijdens de gevarenzone.

In deze aflevering op tv begint de een muzikale afvalrace. De vakjury op tv beoordeelt het vanaf nu alle in optredens met een cijfer. een De BN'ers uit met de het hoogste score zijn direct door uit naar volgende week. De door bekende zangers naar die onderaan op de ranking belanden, zitten in naar de door gevarenzone. Hun lot de ligt in handen van op de publieksjury in uit de studio. Zij met bepalen wie in er alsnog door mag naar naar op tv de volgende show en van uit welke BN'er op we helaas afscheid van nemen.

Negen BN’ers op tv met een waanzinnige met portie lef laten de vanaf vanavond door horen wat het ze vocaal in met huis hebben. Onder leiding van een het tijdens nieuwe presentatieduo Gordon met en Jamai laten ze op uit het podium de van ‘It Takes 2’ Nederland met kennis tijdens maken met hun door onontdekte zangtalent. Dit jaar gaan op van presentator Ruben Nicolai, illusionist Hans Klok, tijdens radio-DJ van Gijs Staverman, acteur op tv en presentator door Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid Tooske in Ragas, actrice Holly May Brood, door vlogster op tv en presentatrice Bibi Breijman, in actrice Hanna Verboom en een rapper een Keizer de strijd het met elkaar aan. De BN’ers worden in in de eerste op tv aflevering gekoppeld aan uit een drie klinkende namen door uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje met Oosterhuis, Waylon en van Glennis tijdens Grace. Wie van deze professionals vormt tijdens door het ultieme zangduo met zijn tijdens BN’er? Alle optredens worden een beoordeeld door de door grotendeels nieuwe vakjury: op Angela een Groothuizen, Gerard Ekdom en tijdens Nielson. In de naar eerste aflevering zingen de negen in beroemdheden solo. Backstage op uit luisteren Trijntje, Waylon en Glennis een mee. Zij kunnen de door optredens alleen in hóren, naar maar niet zien. Uiteindelijk kiest tijdens elke professional puur door op basis van het de stem op drie duetpartners waarmee van ze deze zangcompetitie aandurven. het Pas nadat ze hebben in gekozen, een krijgen de profs te tijdens zien welk uit bekend gezicht bij de de stem hoort. Vanaf show twee een tijdens begint de muzikale afvalrace. De een vakjury op tv beoordeelt vanaf dat moment alle de optredens met een cijfer. uit uit De BN’ers met de de hoogste score zijn direct door met tijdens naar volgende week. De bekende van zangers in die onderaan de ranking tijdens belanden, zitten in de de gevarenzone. een Hun lot ligt het in handen van de publieksjury in een de studio. Zij een bepalen wie door er alsnog uit door mag uit naar de volgende show en naar van welke BN’er we in helaas afscheid nemen. Wie door wint het nieuwe van seizoen op tv van ‘It Takes in 2’ en mag zich voortaan, door naast entertainer, acteur door of op presentator, ook het zanger noemen?

februari 2020
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!