Programma gemist?

Vanavond strijden van Dionne Slagter, Jörgen in Raymann, met Leo Alkemade en Eva Cleven van voor de winst van een de het derde seizoen uit van de zangcompetitie met 'It Takes 2'. De finalisten zingen uit ieder het twee duetten: één met hun naar eigen prof en naar één met een met gastartiest. Uiteindelijk blijven het met er twee over. Met op tv hun beste duet het proberen ze nog één keer naar de van harten van de een vak- en in publieksjury voor zich door te winnen. De vier finalisten verzorgen samen op tv tijdens met hun profs uit Trijntje Oosterhuis, Romy met Monteiro en Marcel Veenendaal een naar spetterende opening in van de op show met het nummer Don’t met Stop Me Now. Ronnie op tv Flex ruilt voor tijdens het dit optreden zijn jurystoel de even in voor een het podium uit en presentatoren Gordon uit en Jamai laten ook zien wat de van zij vocaal in huis op hebben. Het op tv songfestivalnummer Outlaw In 'Em van Waylon van in is eigenlijk een solo, tijdens maar samen met een Dionne weet hij het om door te toveren door tot een krachtig op duet. Het schitterende Wereld tijdens naar Zonder Jou van Trijntje Oosterhuis op en Marco Borsato naar wordt naar gezongen door Eva met en Tino Martin. Leo van en zijn van goede vriend Guus op Meeuwis zingen samen Tranen in Gelachen en Jörgen in vertolkt samen naar met The BlueBirds zijn eigen op versie van naar Ring Of Fire. Als op tv alle duetten zijn gezongen en een uit de punten door in de jury zijn toegekend, valt in de naar eerste beslissing. Er is slechts plek van voor twee finalisten op tv in de met eindronde. Zij het zingen dan met het hun eigen prof het de allerbeste duet op tv uit de tijdens serie. Het aantal punten tijdens van de vakjury én de naar 100-koppige naar publieksjury bepaalt in uiteindelijk wie de winnaar wordt op van 'It Takes naar 2' het 2018.

Het de is tijd voor uit de halve finale in deze uit muzikale uit strijd. Er staat de in overgebleven deelnemers een spannende op show te op wachten. Ze zingen namelijk naar op tv niet alleen een duet met met hun op prof, maar staan op tv ook solo op het podium. uit Aan het einde op van de show wordt op bepaald wie het er naar huis van moet, en welke vier door sterren zich op de in kunnen gaan maken voor de op tv grote uit finale.

De een deelnemers zetten op tv prachtige duetten neer. Deze keer uit echter niet uit alleen met hun eigen profs, de op tv maar ook met een gastartiest. Dwight op tv Dissels, een Wulf, Diggy het Dex, Ruth Jacott, de Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan uit aan de met slag op met de zes overgebleven deelnemers. de De jury met voorziet de optredens op van een cijfer, op en de van publieksjury bepaalt welke van de in drie deelnemers in de het gevarenzone deze de week naar huis op tv moet.

De op spanning loopt op verder op. De sterren het openen de show feestelijk door met een gezamenlijk optreden. van De overgebleven in zeven deelnemers proberen samen de met in hun coaches de in jury te overtuigen met hun in stem en performance. op de De vakjury beoordeelt alle optredens met met een tijdens cijfer. De drie zangers door met het laagste op cijfer belanden in de door gevarenzone. Hun lot het op tv ligt in handen van de het publieksjury.

Programma waarin acht het bekende op tv Nederlanders en de één bekende Vlaming met lef laten door horen wat naar ze vocaal in uit huis het hebben. Onder leiding op van Gordon en Jamai door laten ze Nederland kennismaken in met hun onontdekte het zangtalent.

In deze aflevering van begint de muzikale door afvalrace. met De vakjury een beoordeelt vanaf nu alle optredens met van een cijfer. De in op BN'ers met de hoogste score de zijn in direct door naar volgende door week. De op tv bekende zangers die de onderaan de ranking belanden, zitten in de de de gevarenzone. Hun naar lot ligt in handen door van de publieksjury in naar de studio. Zij bepalen door door wie er alsnog door het mag naar de door volgende show en van in welke BN'er we helaas een afscheid naar moeten nemen.

Acht bekende tijdens Nederlanders, en voor uit het met eerst een bekende Vlaming, met geen naar of nauwelijks zangervaring uit laten op vanaf vandaag horen in wat ze vocaal in huis in hebben. Onder leiding van van in Gordon en Jamai laten het ze op het podium de van met It Takes tijdens 2 Nederland kennismaken met door hun onontdekte zangtalent. Dit jaar naar door gaan acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen het Raymann, de presentator Bert van Leeuwen, hair- met en make-upartist Mika naar van met Leeuwen, dj en presentatrice tijdens Eva met Cleven, YouTuber Dionne Slagter, Vlaamse door presentatrice Evi Hanssen, actrice naar in Robin Martens en tv- en door radiopresentatrice Marieke met Elsinga zeven weken lang hun een stem op met het programma drukken. De BN'ers in worden in naar de eerste op tv aflevering gekoppeld aan op drie klinkende namen uit tijdens de Nederlandse muziekindustrie: een Trijntje Oosterhuis, met Romy Monteiro tijdens en DI-RECT-zanger Marcel op Veenendaal. Wie van door deze professionals vormt het op tv ultieme zangduo met met zijn BN'er? Alle de optredens worden het beoordeeld door de met vakjury: Angela Groothuizen, Gerard met Ekdom en het Ronnie Flex. In de eerste aflevering zingen van de een negen deelnemers solo. Backstage luisteren op Trijntje, Romy in en tijdens DI-RECT-zanger Marcel mee. Zij kunnen de op tv optredens alleen met horen, tijdens maar niet zien. Uiteindelijk de kiest elke professional puur van op basis van de op tv op tv stem drie duetpartners, waarmee op ze deze tijdens zangcompetitie aangaan. Pas nadat het ze hebben gekozen, krijgen de uit profs op te zien welk uit bekend gezicht bij de stem tijdens de hoort. Vanaf show twee begint de op muzikale afvalrace. naar De vakjury beoordeelt op tv vanaf dat met moment alle optredens met de een cijfer. in De deelnemers met de hoogste score op met zijn direct door naar uit de show van in volgende week. De met bekende zangers die onderaan door de ranking belanden, zitten de in de naar gevarenzone. Hun lot tijdens ligt door in handen van de publieksjury in in de het studio. Zij bepalen naar wie er alsnog door het mag naar de volgende op tv show en van in welke BN'er we van helaas afscheid tijdens nemen.

De de grote finale van de It Takes 2 met wordt geopend door Alvaro Soler. van Hij zingt een zijn nieuwe uit single 'Animal' en met samen met de van vier overgebleven BN'ers op zijn wereldhit 'Sofia'. Verder het zingen Buddy Vedder, uit Ruben Nicolai, Tooske Ragas een het en Bibi Breijman een duet met een op hun prof en een tijdens duet met een het gastartiest. De de gastartiesten zijn: Xander de met Buisonjé, Edsilia op tv Rombley, Elske DeWall en door Martin Buitenhuis. De vakjury het voorziet alle op tv optredens van commentaar en het punten. naar Twee BN'ers vallen halverwege naar de show af en twee tijdens gaan in er door een naar de eindronde. op tv De uiteindelijke winnaar krijgt een uit mooie bokaal en uit natuurlijk eeuwige de roem.

Een week voor op tv de finale de zingen de tijdens vijf BN'ers die nog in op de race met zijn (Holly Mae op Brood, tijdens Bibi Breijman, Ruben een Nicolai, Tooske Ragas op en Buddy Vedder) niet in alleen een duet met op hun prof, maar staan een ze in ook weer solo op het met podium. Het is een een op tv veelbewogen aflevering waarin de vakjury op tv het moeilijk een krijgt. een Twee sterren zijn met het niet eens met op tv het commentaar van de vakjury op en er ontstaan op tv pittige discussies. En op op tv het is weer in de avond van Ruben naar Nicolai; hij maakt een op grootse een indruk.

Vanavond gaan met Holly Mae van Brood, Tooske van Ragas, Bibi Breijman, Ruben door Nicolai, Buddy Vedder en Gijs van Staverman op voor de vijfde keer de naar van strijd met elkaar tijdens aan. Dit keer zingen uit ze niet alleen met hun het eigen op tv prof, maar ook met het bijzondere gastartiesten naar een duet. Tooske op Ragas gaat met Danny in Vera voor ‘Back het To Black’ van Amy Winehouse. een van Tussen Buddy en met Maan loopt de spanning hoog een op door tijdens ‘Into You’ op van Ariana Grande. Roel in van Velzen zingt samen met uit Bibi zijn hit het ‘Lovesong’. op Anita Meyer gaat de in duet met de Gijs Staverman met de hit de van Paul de in Leeuw, ‘Zonder de Jou’. tijdens Holly Mae Brood met zingt samen met Do ‘Read all tijdens about it’ van van uit Emeli Sandé. Ruben het Nicolai treedt tenslotte op met de een uit winnaar van vorig jaar, Jan door Versteegh. Samen laten ze in de droom in van Ruben in vervulling met uit gaan door een nummer van Frank tijdens Sinatra door te zingen. Holly op tv Mae staat ook op op het podium met Dany Lademacher, in de gitarist van tijdens de ‘Wild Romance’ op op tv waar haar vader jarenlang mee door optrad. Samen met in Waylon zingen een ze één van de grootste tijdens hits het van haar in vader: ‘Never Be Clever’. ‘It Takes 2’ een nadert langzaam de op finale. De zes naar zingende bekende Nederlanders met maken kans in op één van de in in vier finaleplekken. Wie de opvolger in wordt van Jan op tv Versteegh, uit die het eerste naar seizoen op zijn naar naam schreef, is te zien de in de grote finale de op 11 het juni. Eerder dit seizoen op vielen Hanna Verboom, een Rapper Keizer met en Hans het Klok af.

De de spanning loopt verder op. Ruben naar Nicolai, Hans door Klok, Gijs Staverman, Buddy naar een Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood met en Bibi door Breijman worden steeds op tv fanatieker en niemand wil in in deze naar fase op tv van de strijd de uit show verlaten. Ze halen met alles uit de van kast, zelfs een van complete verdwijntruc. op tv En een uit van de sterren doet van een poging om de door jury om te kopen. uit De BN'ers zingen naar tijdens niet alleen een duet met het hun prof, maar met doen ook allemaal een uit naar teamoptreden.

De acht tijdens overgebleven BN'ers zingen allemaal van een de duet met hun prof. Het van het is een show de boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote met indruk als hij uit van zijn gevoelige kant laat op tv zien wanneer hij 'Laat naar me' zingt met met Trijntje. De vakjury naar voorziet een alle optredens van commentaar en punten. uit Door een tijdens gelijke stand het belanden deze show niet op tv drie maar vier BN'ers op tv in de door gevarenzone.

In deze aflevering op tv begint door de muzikale afvalrace. De vakjury van door beoordeelt vanaf nu de alle optredens met uit een cijfer. De BN'ers tijdens met de hoogste score door zijn direct door naar in volgende week. De het bekende naar zangers die onderaan uit de ranking belanden, door zitten in de het gevarenzone. Hun lot ligt een in handen van de naar een publieksjury in de studio. het Zij bepalen van wie er alsnog door mag de naar de volgende tijdens show en van het welke BN'er we het helaas afscheid tijdens nemen.

Negen BN’ers met op een waanzinnige door portie lef laten door vanaf vanavond uit horen wat ze uit vocaal in de huis hebben. Onder leiding van de het nieuwe presentatieduo Gordon op tv en Jamai op tv laten op tv ze op het de podium van ‘It Takes 2’ Nederland tijdens met kennis maken met van hun onontdekte zangtalent. van Dit jaar gaan presentator naar Ruben Nicolai, illusionist Hans tijdens Klok, radio-DJ Gijs Staverman, naar acteur en presentator naar Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid uit Tooske het Ragas, actrice Holly May Brood, uit vlogster en uit presentatrice Bibi door Breijman, actrice Hanna Verboom en tijdens rapper Keizer de op tv in strijd met elkaar aan. De BN’ers op worden in uit de eerste aflevering gekoppeld de aan drie klinkende van namen uit de in Nederlandse muziekindustrie: Trijntje door Oosterhuis, Waylon en Glennis op tv Grace. door Wie van deze professionals vormt uit het de ultieme zangduo met met zijn BN’er? Alle optredens worden in beoordeeld tijdens door de grotendeels uit nieuwe vakjury: op Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Nielson. In met de het eerste aflevering het zingen de negen beroemdheden het solo. Backstage luisteren Trijntje, in Waylon en tijdens Glennis mee. Zij kunnen de uit optredens met alleen hóren, maar naar niet zien. van Uiteindelijk kiest elke door professional puur op naar basis van de stem door drie duetpartners waarmee ze deze uit uit zangcompetitie aandurven. Pas nadat in ze hebben gekozen, krijgen de met profs te zien door welk in bekend gezicht bij uit de stem hoort. Vanaf show uit twee begint de op muzikale afvalrace. De een vakjury beoordeelt vanaf dat een moment het alle optredens met een van cijfer. De BN’ers met van met de hoogste score zijn de direct door door naar volgende week. De bekende uit zangers die onderaan de in ranking het belanden, zitten in de tijdens gevarenzone. Hun lot met ligt in met handen van op tv de publieksjury in tijdens de studio. Zij bepalen wie er op alsnog met door mag naar de naar volgende van show en van welke in BN’er we helaas afscheid nemen. Wie de tijdens wint het nieuwe seizoen van ‘It naar Takes tijdens 2’ en mag zich voortaan, uit naast entertainer, tijdens acteur of presentator, met ook zanger uit noemen?

december 2021
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!