Programma gemist?

Vanavond naar strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, uit Leo Alkemade en tijdens Eva Cleven voor een de op winst van het derde met seizoen van de uit zangcompetitie 'It Takes 2'. uit De finalisten met zingen ieder twee duetten: in één met op tv hun eigen het prof en op tv één met een uit gastartiest. Uiteindelijk blijven er twee van over. Met in hun beste duet het proberen ze in nog één keer de harten van met de vak- en tijdens publieksjury op tv voor zich het te winnen. De vier finalisten verzorgen het samen uit met hun profs in Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en door Marcel Veenendaal een spetterende naar opening van op de show met het met nummer Don’t Stop op een Me Now. Ronnie Flex ruilt een voor dit van optreden zijn van jurystoel even in voor het podium met het en presentatoren Gordon en Jamai laten een ook door zien wat een zij vocaal in huis hebben. Het de het songfestivalnummer Outlaw In 'Em van Waylon het is op tv eigenlijk een op solo, maar samen met Dionne weet op tv hij het van om te tijdens toveren tot een tijdens krachtig duet. de Het schitterende Wereld Zonder het Jou van Trijntje Oosterhuis en het Marco Borsato op wordt gezongen tijdens door Eva van en Tino Martin. tijdens Leo en zijn goede vriend Guus van Meeuwis zingen van samen Tranen Gelachen in en Jörgen vertolkt samen op met The BlueBirds op zijn eigen uit versie van in Ring Of Fire. Als alle op tv duetten zijn gezongen op en de punten door uit naar de jury zijn toegekend, valt de in eerste beslissing. Er op is slechts de plek voor op tv twee finalisten in het de eindronde. Zij zingen op tv dan met hun op tv eigen prof het allerbeste van op tv duet uit de serie. de Het aantal punten tijdens van de vakjury én de op 100-koppige van publieksjury bepaalt uiteindelijk wie de naar winnaar wordt met van tijdens 'It Takes 2' van 2018.

Het is de tijd voor op de halve finale in deze naar tijdens muzikale strijd. Er op staat de overgebleven een deelnemers een spannende show tijdens te wachten. Ze zingen uit namelijk niet alleen naar een duet met hun door naar prof, maar staan ook solo het op op tv het podium. Aan de het einde van de show wordt op tv uit bepaald wie er naar tijdens huis moet, en welke vier van sterren zich op het uit kunnen gaan maken een voor de grote door finale.

De van deelnemers zetten met prachtige duetten neer. Deze het keer echter niet alleen het met een hun eigen profs, maar ook de met een gastartiest. Dwight tijdens Dissels, Wulf, Diggy op tv Dex, tijdens Ruth Jacott, uit Miss Montreal en met Samantha Steenwijk gaan de aan de slag naar met de zes overgebleven deelnemers. De de jury voorziet uit de optredens van een de cijfer, en tijdens de naar publieksjury bepaalt welke van de de drie deelnemers in de naar van gevarenzone deze week naar in huis moet.

De spanning loopt op tv verder naar op. De een sterren openen de uit show feestelijk met een met gezamenlijk optreden. De een overgebleven zeven deelnemers tijdens proberen samen met hun van coaches door de jury te overtuigen met hun van stem een en performance. De vakjury in beoordeelt alle optredens met met een cijfer. De een drie zangers een met het laagste een cijfer het belanden in de een gevarenzone. Hun lot ligt naar in handen naar van de publieksjury.

Programma een waarin acht bekende Nederlanders de en één bekende Vlaming uit met lef laten uit horen met wat ze vocaal in huis door hebben. Onder leiding naar van Gordon en op tv Jamai laten tijdens ze het Nederland kennismaken met hun onontdekte in zangtalent.

In tijdens deze aflevering begint de muzikale door het afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf op nu op tv alle optredens met een de cijfer. De BN'ers met de van hoogste score zijn tijdens direct door de naar uit volgende week. De bekende het zangers die onderaan de een ranking belanden, door zitten in de gevarenzone. Hun op een lot ligt in handen van door de de publieksjury in de studio. met Zij bepalen wie er alsnog in door mag door naar de volgende show op tv en uit van welke BN'er we naar helaas een afscheid moeten nemen.

Acht bekende op tv Nederlanders, en het voor het eerst een van bekende Vlaming, naar met geen tijdens of nauwelijks zangervaring laten op vanaf vandaag in horen wat ze vocaal in met huis met hebben. Onder leiding van Gordon en in Jamai laten naar ze op het op podium van It Takes op tv van 2 Nederland kennismaken met hun onontdekte uit het zangtalent. Dit jaar gaan van acteur Leo Alkemade, entertainer tijdens Jörgen Raymann, presentator Bert tijdens van met Leeuwen, hair- en make-upartist Mika van van op tv Leeuwen, dj van en presentatrice Eva tijdens Cleven, YouTuber Dionne Slagter, Vlaamse uit presentatrice Evi Hanssen, tijdens actrice Robin Martens en met tv- van en radiopresentatrice Marieke het Elsinga zeven op tv weken lang hun stem op uit het programma drukken. De BN'ers van op worden in de eerste aflevering tijdens gekoppeld aan drie klinkende naar namen door uit de Nederlandse tijdens muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Romy tijdens Monteiro en DI-RECT-zanger naar Marcel Veenendaal. Wie van tijdens deze de professionals vormt het in ultieme zangduo met zijn met BN'er? Alle optredens worden in beoordeeld de door de vakjury: Angela in Groothuizen, Gerard in Ekdom en de Ronnie Flex. In de eerste aflevering uit zingen de negen door deelnemers solo. Backstage op tv luisteren Trijntje, naar Romy en DI-RECT-zanger naar Marcel mee. van Zij kunnen de optredens in alleen horen, maar niet zien. met Uiteindelijk kiest elke het op professional puur op basis van naar de stem drie de duetpartners, waarmee ze deze in zangcompetitie het aangaan. Pas nadat ze hebben naar gekozen, krijgen de met profs te zien op tv welk bekend door gezicht bij de uit stem uit hoort. Vanaf show twee begint uit de muzikale afvalrace. de De vakjury beoordeelt vanaf dat door moment de alle optredens met een cijfer. op in De deelnemers met de hoogste door score zijn direct van door naar de show door een van volgende week. De bekende een zangers die onderaan de het het ranking belanden, zitten in de gevarenzone. een uit Hun lot ligt in handen naar van de publieksjury in van de op tv studio. Zij bepalen wie er in alsnog door mag een naar de in volgende een show en van welke BN'er het we helaas in afscheid nemen.

De grote finale uit van op It Takes een 2 wordt geopend door Alvaro Soler. naar Hij zingt de zijn nieuwe single in 'Animal' en samen met uit de vier door overgebleven door BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. uit Verder zingen Buddy uit Vedder, Ruben in Nicolai, Tooske Ragas door en Bibi Breijman uit een duet met hun prof een en een duet tijdens met een een gastartiest. De gastartiesten zijn: een Xander van de Buisonjé, Edsilia Rombley, Elske DeWall de en Martin Buitenhuis. tijdens op tv De vakjury voorziet alle optredens tijdens van commentaar en uit punten. door Twee BN'ers vallen halverwege op de show in af en twee door gaan er door naar de eindronde. uit De uiteindelijke winnaar uit krijgt met een mooie bokaal en natuurlijk de eeuwige op tv roem.

Een week een voor met de finale zingen een de vijf BN'ers uit die nog in de door race zijn (Holly Mae Brood, door Bibi van Breijman, Ruben Nicolai, in Tooske Ragas in en Buddy Vedder) van niet alleen een duet met hun de prof, maar uit staan naar ze ook weer solo op het het op podium. Het is een veelbewogen aflevering het tijdens waarin de vakjury het moeilijk tijdens krijgt. Twee op sterren zijn het niet van eens met van het commentaar van de het vakjury en tijdens er ontstaan pittige discussies. En uit het is weer naar de avond naar van een Ruben Nicolai; hij maakt een tijdens grootse het indruk.

Vanavond in gaan Holly Mae tijdens Brood, Tooske Ragas, Bibi van Breijman, van Ruben Nicolai, Buddy Vedder tijdens en Gijs Staverman voor de naar vijfde op tv keer de van strijd met elkaar aan. Dit het keer zingen ze niet naar alleen met naar hun het eigen prof, maar een ook met bijzondere gastartiesten op een duet. Tooske Ragas gaat met naar Danny naar Vera voor ‘Back To op tv Black’ van een Amy Winehouse. op Tussen Buddy en Maan loopt op de spanning hoog op naar tijdens door ‘Into You’ in van Ariana Grande. Roel van Velzen in zingt samen met naar Bibi zijn hit uit door ‘Lovesong’. Anita Meyer het gaat in duet met Gijs Staverman uit met de hit met van naar Paul de Leeuw, ‘Zonder van Jou’. naar Holly Mae Brood zingt samen met een van Do ‘Read all about it’ van op tv Emeli op tv Sandé. Ruben Nicolai met treedt tenslotte op met naar de winnaar van in vorig jaar, uit Jan Versteegh. het Samen laten ze de van droom van Ruben in vervulling uit gaan door een van nummer naar van Frank Sinatra naar te zingen. Holly Mae door staat ook op het podium op door met Dany Lademacher, de gitarist van het de ‘Wild in Romance’ waar haar vader de jarenlang mee optrad. het Samen met in Waylon naar zingen ze één van uit de grootste hits van een haar vader: het ‘Never Be Clever’. ‘It in Takes 2’ de nadert langzaam de finale. met De zes zingende in bekende Nederlanders maken kans uit op één van tijdens de met vier finaleplekken. Wie de opvolger wordt tijdens van in Jan Versteegh, het die het eerste de seizoen op zijn naam schreef, door is te uit zien in de grote van finale op 11 naar juni. met Eerder dit seizoen met vielen Hanna Verboom, Rapper Keizer en tijdens Hans Klok van af.

De spanning loopt door verder op. Ruben met in Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, in Buddy Vedder, naar Tooske Ragas, Holly op May Brood en Bibi met Breijman worden naar steeds fanatieker en niemand in wil tijdens in deze fase van naar de strijd de show op verlaten. de Ze halen alles uit de kast, op tv op zelfs een complete verdwijntruc. En een op van de de sterren met doet een poging om de jury in op tv om te kopen. De een BN'ers zingen niet alleen een met duet met hun een de prof, maar doen ook allemaal een op tv een teamoptreden.

De acht overgebleven op op BN'ers zingen allemaal een een duet met hun prof. door Het is het een show boordevol emotie. met Ruben Nicolai maakt grote van een indruk als hij zijn gevoelige kant het laat op zien wanneer hij 'Laat me' in zingt met Trijntje. door De vakjury voorziet naar alle optredens van op tv commentaar en met punten. Door uit een gelijke met stand belanden deze show met niet drie door maar vier BN'ers in de de gevarenzone.

In op tv deze aflevering begint een de muzikale afvalrace. het De vakjury beoordeelt vanaf op tv nu alle optredens met van door een cijfer. De BN'ers met de met een hoogste score zijn direct uit door naar volgende week. op De bekende zangers een die onderaan de ranking in in belanden, zitten in de gevarenzone. Hun de lot ligt door in op tv handen van de publieksjury in de een studio. Zij met bepalen tijdens wie er alsnog door mag naar het een de volgende show en van uit welke BN'er we van helaas naar afscheid nemen.

Negen BN’ers met tijdens een waanzinnige portie een lef laten van vanaf vanavond horen wat naar naar ze vocaal in huis hebben. Onder een uit leiding van het nieuwe naar presentatieduo Gordon en Jamai laten het ze het op het podium tijdens van ‘It naar Takes 2’ Nederland kennis maken op tv met door hun onontdekte zangtalent. Dit jaar de gaan presentator Ruben tijdens Nicolai, illusionist Hans de Klok, radio-DJ Gijs Staverman, tijdens acteur het en presentator de Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid Tooske een Ragas, actrice op tv Holly May Brood, vlogster en presentatrice een met Bibi Breijman, actrice Hanna Verboom met en door rapper Keizer de strijd met elkaar op aan. De BN’ers uit worden in in de eerste van aflevering gekoppeld aan drie klinkende uit namen uit de tijdens Nederlandse tijdens muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon uit en Glennis Grace. Wie van uit deze professionals de vormt het ultieme zangduo een met zijn van BN’er? Alle optredens door worden beoordeeld door op de grotendeels tijdens nieuwe vakjury: Angela Groothuizen, Gerard met Ekdom en in Nielson. In de eerste aflevering tijdens zingen op tv de negen beroemdheden naar solo. Backstage van luisteren Trijntje, Waylon en Glennis de mee. Zij kunnen naar de optredens naar alleen hóren, maar niet van zien. met Uiteindelijk kiest elke professional het puur op basis van de de van stem drie duetpartners waarmee ze deze door door zangcompetitie aandurven. Pas een nadat ze hebben gekozen, krijgen door de profs te zien van met welk bekend gezicht bij de stem het hoort. Vanaf een show twee naar begint de muzikale naar afvalrace. De vakjury in beoordeelt vanaf dat naar moment alle optredens met met een cijfer. De van BN’ers met de met hoogste score zijn op direct door in naar volgende week. de De bekende zangers die onderaan in de op tv ranking belanden, zitten in de gevarenzone. met Hun tijdens lot ligt in tijdens handen van de publieksjury op in de studio. op Zij bepalen wie in er alsnog door uit mag naar op tv de volgende show en van met welke op BN’er we op tv helaas afscheid nemen. Wie een wint het nieuwe seizoen een van ‘It Takes een 2’ en mag zich voortaan, het naast de entertainer, acteur door of presentator, ook zanger met noemen?

maart 2021
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!