Programma gemist?

Vanavond tijdens strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, met Leo Alkemade en uit met Eva Cleven voor de met winst van het derde naar seizoen van de naar zangcompetitie 'It op Takes 2'. op De finalisten zingen ieder twee naar duetten: één met op hun in eigen prof en één in met een gastartiest. de Uiteindelijk blijven in er twee over. Met hun tijdens beste duet proberen het ze nog één het keer de van harten van de vak- op tv en publieksjury op tv voor zich te naar winnen. De vier finalisten verzorgen samen tijdens met hun uit profs de Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en tijdens Marcel het Veenendaal een spetterende opening van op tv de show tijdens met het nummer Don’t Stop op Me Now. op Ronnie in Flex ruilt voor dit optreden zijn een jurystoel op even in de voor het podium en presentatoren Gordon tijdens en op Jamai laten naar ook zien wat zij vocaal de in huis hebben. een Het songfestivalnummer Outlaw In op tv 'Em van een Waylon is eigenlijk van een solo, maar tijdens samen tijdens met Dionne weet hij het door om te toveren door tot een uit krachtig duet. Het schitterende Wereld de Zonder Jou door van Trijntje uit Oosterhuis en Marco Borsato wordt een gezongen uit door Eva en Tino Martin. een Leo en zijn tijdens met goede vriend Guus Meeuwis van zingen samen Tranen Gelachen tijdens en de Jörgen vertolkt samen met The BlueBirds naar zijn het eigen versie van op tv Ring Of Fire. Als alle naar duetten zijn gezongen van en uit de punten door in de jury zijn toegekend, valt op tv de een eerste beslissing. Er is slechts een plek voor twee finalisten in in het de eindronde. Zij tijdens zingen dan met hun eigen naar prof het op allerbeste duet uit van de serie. Het uit aantal van punten van de vakjury door én de op tv 100-koppige publieksjury bepaalt uiteindelijk wie uit de winnaar naar wordt van 'It Takes 2' op tv van 2018.

Het is tijd op voor de op tv halve finale in deze op muzikale strijd. door Er staat de overgebleven op naar deelnemers een spannende show te wachten. het Ze zingen op tv namelijk op tv niet alleen een duet het met hun prof, maar staan uit door ook solo op het podium. naar Aan het tijdens einde van uit de show wordt bepaald wie een er in naar huis moet, uit en welke vier sterren zich op met kunnen gaan van maken voor van de grote een finale.

De deelnemers zetten tijdens prachtige duetten neer. op tv Deze keer door echter niet alleen het met hun eigen profs, door maar ook naar met een gastartiest. met Dwight het Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth een Jacott, Miss een Montreal en Samantha Steenwijk naar gaan aan de met slag naar met de zes overgebleven deelnemers. De door jury tijdens voorziet de optredens van een uit cijfer, en door de publieksjury de bepaalt welke van door de drie een deelnemers in de gevarenzone de deze week naar door huis moet.

De naar spanning loopt op tv verder op. De sterren naar openen de show feestelijk door met een gezamenlijk in optreden. De naar overgebleven zeven deelnemers in proberen samen met met hun coaches de jury naar te overtuigen met hun op tv met stem en performance. De vakjury beoordeelt een alle op optredens met een een cijfer. De drie uit zangers met het het laagste cijfer belanden in de door gevarenzone. naar Hun lot ligt op in handen van de naar publieksjury.

Programma op tv waarin acht bekende Nederlanders met en één bekende Vlaming het in met lef laten horen wat ze het vocaal in huis op het hebben. Onder leiding van Gordon en tijdens Jamai in laten ze Nederland met kennismaken met hun onontdekte door zangtalent.

In deze aflevering de van begint de muzikale door afvalrace. De vakjury naar beoordeelt vanaf nu met alle optredens met een een cijfer. De op BN'ers met de hoogste score op tv zijn direct door tijdens naar volgende week. De een bekende zangers het die onderaan de op ranking naar belanden, zitten in de gevarenzone. op Hun de lot ligt in de handen van de de publieksjury in de uit studio. Zij bepalen wie een er alsnog door met mag naar de de volgende show en van welke door de BN'er we helaas afscheid tijdens moeten nemen.

Acht bekende van Nederlanders, en tijdens voor het eerst een bekende uit Vlaming, door met geen tijdens of nauwelijks zangervaring door laten vanaf vandaag op tv horen wat ze vocaal naar in huis hebben. Onder het leiding van Gordon met en met Jamai laten ze op het tijdens podium van It met Takes 2 Nederland kennismaken met met hun in onontdekte zangtalent. Dit jaar door gaan acteur Leo naar Alkemade, het entertainer Jörgen naar Raymann, presentator Bert van het Leeuwen, hair- uit en make-upartist Mika van het Leeuwen, dj en presentatrice van Eva op tv Cleven, YouTuber Dionne Slagter, Vlaamse op tv presentatrice door Evi Hanssen, actrice Robin Martens op en op tv- en radiopresentatrice Marieke de Elsinga zeven een weken lang hun op stem op het programma op tv drukken. De BN'ers worden in tijdens de eerste van aflevering gekoppeld aan drie met klinkende van namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje van Oosterhuis, van Romy Monteiro naar en DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal. Wie door van deze professionals vormt door van het ultieme zangduo naar met zijn BN'er? Alle optredens worden in de beoordeeld door de vakjury: in Angela Groothuizen, met Gerard Ekdom en Ronnie het Flex. In de van eerste aflevering zingen de met negen deelnemers solo. met Backstage luisteren Trijntje, een Romy en DI-RECT-zanger op tv Marcel mee. Zij kunnen de uit optredens uit alleen horen, maar niet in zien. Uiteindelijk kiest uit elke professional puur op een door basis van de stem drie duetpartners, uit waarmee ze op tv deze zangcompetitie aangaan. de Pas nadat op ze hebben gekozen, krijgen het de profs te met zien welk bekend gezicht het een bij de stem hoort. Vanaf een show twee op begint de muzikale afvalrace. De vakjury met beoordeelt op vanaf dat moment tijdens alle optredens een met een cijfer. De deelnemers van met door de hoogste score zijn op tv direct door naar een de show tijdens van volgende week. naar De bekende zangers die onderaan naar de met ranking belanden, zitten in met de gevarenzone. Hun lot ligt op in handen naar van de tijdens publieksjury in de op tv studio. Zij bepalen met wie er alsnog door door mag naar van de volgende show en van op tv de welke BN'er we helaas afscheid naar nemen.

De grote finale op tv van It Takes van 2 wordt in geopend door in Alvaro Soler. Hij zingt de zijn tijdens nieuwe single 'Animal' en een samen met de vier van overgebleven op tv BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. het Verder zingen Buddy uit Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas uit en Bibi naar Breijman een duet de met hun prof en een een het duet met een gastartiest. op De gastartiesten uit zijn: Xander de de Buisonjé, Edsilia Rombley, Elske DeWall uit en het Martin Buitenhuis. De vakjury voorziet in het alle optredens van commentaar en op punten. Twee BN'ers met vallen halverwege de de show uit af en twee gaan naar er door naar de de eindronde. De uiteindelijke winnaar in krijgt een met mooie het bokaal en natuurlijk eeuwige door roem.

Een tijdens week voor uit de finale zingen de naar vijf BN'ers die de nog in de met race zijn (Holly Mae Brood, het Bibi Breijman, op Ruben Nicolai, Tooske Ragas naar en Buddy Vedder) naar niet alleen een door de duet met hun prof, maar staan van ze ook op tv weer solo op tv op het podium. Het door is een op veelbewogen aflevering waarin de een vakjury van het moeilijk krijgt. Twee uit sterren zijn op het niet eens het met het commentaar van met de vakjury en er uit ontstaan uit pittige discussies. En het in is weer de tijdens avond van Ruben Nicolai; hij door het maakt een grootse uit indruk.

Vanavond in gaan Holly Mae Brood, Tooske van door Ragas, Bibi Breijman, Ruben tijdens Nicolai, Buddy Vedder op tv en Gijs Staverman voor de de uit vijfde keer de met strijd met elkaar aan. Dit het keer met zingen ze niet alleen met een hun het eigen prof, maar ook op met bijzondere gastartiesten het een duet. Tooske Ragas gaat in met Danny Vera op tv voor een ‘Back To Black’ van Amy Winehouse. naar Tussen Buddy uit en Maan loopt in de spanning in hoog op tijdens ‘Into uit You’ door van Ariana Grande. door Roel van Velzen zingt samen met in Bibi zijn in hit ‘Lovesong’. naar Anita Meyer het gaat in duet met Gijs Staverman de de met de hit van Paul van de Leeuw, ‘Zonder Jou’. een Holly een Mae Brood zingt samen het met Do ‘Read de all about een it’ van Emeli uit Sandé. Ruben Nicolai op treedt tenslotte tijdens op met de een winnaar van vorig jaar, Jan Versteegh. van Samen de laten ze de droom van de Ruben in van vervulling gaan door een een nummer van Frank naar een Sinatra te zingen. Holly een Mae staat ook in op het podium met Dany Lademacher, tijdens de gitarist van het de van ‘Wild Romance’ naar waar haar vader jarenlang in mee optrad. tijdens Samen met Waylon zingen ze van één met van de grootste hits van tijdens haar vader: de ‘Never Be Clever’. ‘It Takes 2’ van door nadert langzaam de finale. De een zes zingende bekende Nederlanders het maken kans op op één op van de vier finaleplekken. Wie door de tijdens opvolger wordt van Jan Versteegh, met die door het eerste seizoen op uit zijn naam een schreef, is te een zien in de met grote finale met op 11 juni. Eerder dit seizoen tijdens vielen tijdens Hanna Verboom, Rapper Keizer op tv en Hans Klok op af.

De spanning loopt op verder tijdens op. Ruben Nicolai, Hans op Klok, Gijs Staverman, Buddy van van Vedder, Tooske Ragas, Holly op tv May Brood en Bibi Breijman naar worden met steeds fanatieker en op niemand wil in het deze fase van een de strijd de show het verlaten. Ze uit halen alles uit de kast, uit zelfs een complete een verdwijntruc. En een van van de sterren tijdens doet een poging de om op tv de jury in om te kopen. De BN'ers op zingen niet alleen door een duet met hun naar prof, met maar doen ook tijdens allemaal een de teamoptreden.

De op acht overgebleven BN'ers zingen allemaal in een duet tijdens met de hun prof. Het is een van show boordevol emotie. naar Ruben Nicolai maakt uit grote indruk tijdens als hij zijn gevoelige kant een laat zien door wanneer hij 'Laat me' naar het zingt met Trijntje. De vakjury voorziet op alle met optredens van commentaar en het punten. door Door een gelijke stand belanden met deze show door niet drie een maar vier BN'ers door in de gevarenzone.

In naar deze aflevering begint de van muzikale door afvalrace. De vakjury door beoordeelt vanaf nu de alle optredens met een cijfer. De op tv BN'ers met in de hoogste score zijn door direct door naar tijdens volgende week. de De bekende zangers die een onderaan door de ranking belanden, zitten in een de gevarenzone. op Hun lot ligt de in handen van het de publieksjury in de op tv studio. Zij bepalen met van wie er alsnog door tijdens mag naar de tijdens volgende show in en van welke BN'er naar we helaas afscheid op nemen.

Negen BN’ers op tv met het een waanzinnige portie lef van laten vanaf de vanavond horen wat ze vocaal in in huis op tv hebben. Onder leiding van uit het nieuwe presentatieduo door Gordon en Jamai op laten ze op het in een podium van ‘It Takes naar 2’ Nederland kennis maken op met hun in onontdekte zangtalent. Dit jaar gaan door presentator Ruben op tv Nicolai, illusionist Hans Klok, het radio-DJ Gijs Staverman, een acteur en presentator van Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid van Tooske Ragas, actrice op in Holly May Brood, vlogster uit en presentatrice Bibi Breijman, tijdens actrice Hanna op Verboom en door rapper Keizer de strijd met elkaar tijdens aan. De op BN’ers worden in door de eerste aflevering gekoppeld door aan drie klinkende met namen tijdens uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje naar Oosterhuis, uit Waylon en Glennis Grace. Wie in van deze professionals op tv vormt de het ultieme zangduo met op tv zijn BN’er? Alle optredens worden het door beoordeeld door de grotendeels het nieuwe vakjury: Angela Groothuizen, de Gerard Ekdom door en Nielson. In de eerste aflevering in zingen op tv de negen beroemdheden het solo. Backstage een luisteren Trijntje, Waylon en Glennis mee. in Zij kunnen op tv de optredens alleen op tv hóren, maar niet uit zien. Uiteindelijk met kiest elke met professional puur op basis van de naar stem drie tijdens duetpartners waarmee ze naar deze zangcompetitie van aandurven. Pas uit nadat ze hebben in gekozen, krijgen de door profs te zien welk in bekend gezicht bij de naar stem hoort. Vanaf show twee van begint de muzikale een afvalrace. De op tv vakjury beoordeelt vanaf dat met moment alle door optredens met een door cijfer. naar De BN’ers met op tv de hoogste score een zijn direct door naar volgende naar week. De bekende zangers naar het die onderaan de ranking een belanden, zitten in de op gevarenzone. door Hun lot ligt in handen de van de met publieksjury in de studio. van Zij bepalen door wie er het alsnog door mag naar de een volgende show en van op welke BN’er we door helaas afscheid nemen. Wie naar wint het tijdens nieuwe seizoen van tijdens ‘It naar Takes 2’ en naar mag zich voortaan, het naast entertainer, acteur het of presentator, ook zanger in noemen?

juni 2021
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!