Programma gemist?

Vanavond strijden van Dionne Slagter, op tv Jörgen Raymann, een Leo Alkemade en Eva Cleven voor tijdens de winst van van het derde door seizoen van op de zangcompetitie 'It Takes 2'. uit de De finalisten zingen ieder twee de duetten: één met hun op tijdens eigen prof en één met in een gastartiest. op Uiteindelijk blijven er twee over. een van Met hun beste duet proberen ze in nog tijdens één keer de het harten van de vak- en in publieksjury voor een zich te door winnen. De vier tijdens finalisten verzorgen samen met hun profs met het Trijntje Oosterhuis, Romy met Monteiro en Marcel Veenendaal een spetterende op opening uit van de door show met het nummer tijdens Don’t Stop uit Me Now. Ronnie Flex ruilt een voor dit met optreden zijn jurystoel even in een voor het podium met en presentatoren op Gordon en het Jamai laten ook zien uit wat zij vocaal in op tv huis hebben. Het een songfestivalnummer Outlaw de In 'Em van een Waylon is eigenlijk naar een solo, maar door samen met Dionne weet van met hij het om te in toveren tot een naar krachtig duet. Het schitterende Wereld door Zonder de Jou van Trijntje Oosterhuis in en Marco van Borsato wordt door gezongen door Eva naar en Tino Martin. Leo en zijn een goede vriend door Guus Meeuwis zingen samen door Tranen Gelachen in en Jörgen vertolkt op samen met The BlueBirds de de zijn eigen versie van Ring Of de Fire. Als in alle duetten zijn een gezongen en de op punten door de jury zijn een toegekend, tijdens valt de eerste uit beslissing. Er is slechts in plek voor twee van finalisten van in de eindronde. Zij de zingen dan een met hun eigen prof het allerbeste van duet op tv uit de serie. Het aantal in punten de van de de vakjury én de 100-koppige publieksjury bepaalt op uiteindelijk wie uit de winnaar met wordt van 'It Takes 2' van het 2018.

Het het is tijd het voor de halve finale in deze in muzikale strijd. een Er staat de overgebleven in deelnemers een spannende van show op tv te wachten. in Ze zingen namelijk met niet alleen een duet met in hun met prof, maar staan ook solo op uit het podium. het Aan tijdens het einde van de op tv show wordt uit bepaald wie er naar huis tijdens moet, en naar welke vier naar sterren zich op kunnen gaan maken een uit voor de grote een finale.

De deelnemers uit zetten prachtige duetten in neer. uit Deze keer echter niet de alleen met hun eigen de profs, maar op tv ook met van een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy van op tv Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal met en Samantha een Steenwijk gaan op tv aan de slag met van de zes overgebleven door deelnemers. De jury voorziet op tv de optredens van uit een cijfer, en tijdens de het publieksjury bepaalt welke van door de drie deelnemers in de tijdens gevarenzone deze de week naar huis op tv moet.

De tijdens spanning loopt verder het op. De sterren de openen de show met feestelijk met een gezamenlijk optreden. de in De overgebleven zeven op tv deelnemers proberen samen met hun coaches in de jury naar te overtuigen met naar hun stem op tv en performance. op tv De vakjury beoordeelt alle optredens met een een op tv cijfer. De drie zangers uit met op het laagste cijfer belanden de in de gevarenzone. Hun op lot ligt van in handen van de uit publieksjury.

Programma in waarin acht de bekende Nederlanders en één bekende Vlaming tijdens met met lef laten horen tijdens wat ze vocaal tijdens in huis hebben. Onder tijdens leiding van van Gordon en in Jamai laten ze Nederland kennismaken tijdens met hun onontdekte een zangtalent.

In naar deze aflevering begint de de muzikale afvalrace. De in vakjury van beoordeelt vanaf nu alle op optredens met een cijfer. De de BN'ers met de de hoogste door score zijn direct door van naar volgende de week. De bekende naar zangers die door onderaan de ranking door belanden, zitten in van de gevarenzone. Hun lot ligt een in met handen van de publieksjury in een de studio. Zij bepalen van wie van er alsnog door mag naar naar uit de volgende show en tijdens van welke op tv BN'er we helaas afscheid naar moeten nemen.

Acht bekende Nederlanders, tijdens en voor het het het eerst een bekende Vlaming, met geen naar met of nauwelijks zangervaring het laten vanaf vandaag horen wat ze uit vocaal in huis op tv hebben. Onder leiding op in van Gordon en Jamai laten ze op op het podium naar van It Takes tijdens 2 Nederland een kennismaken van met hun onontdekte zangtalent. Dit de jaar gaan acteur uit Leo Alkemade, entertainer van Jörgen Raymann, presentator het Bert de van Leeuwen, hair- en make-upartist de Mika van Leeuwen, het dj in en presentatrice Eva Cleven, de YouTuber Dionne Slagter, met Vlaamse presentatrice Evi Hanssen, actrice naar tijdens Robin Martens en de tv- en radiopresentatrice Marieke Elsinga zeven door weken lang op hun uit stem op het van programma drukken. De BN'ers worden in uit de eerste op aflevering gekoppeld de aan drie klinkende een namen uit de door Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, op Romy Monteiro en een DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal. Wie naar van deze met professionals vormt het ultieme met zangduo met zijn BN'er? op Alle op tv optredens worden in beoordeeld door de vakjury: de Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en naar Ronnie Flex. In door de met eerste aflevering zingen de de negen deelnemers uit solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en uit naar DI-RECT-zanger Marcel mee. Zij de kunnen de optredens alleen horen, in maar niet de zien. Uiteindelijk naar kiest elke door professional puur op basis van de het stem de drie duetpartners, waarmee ze op deze op zangcompetitie aangaan. Pas uit nadat ze hebben gekozen, krijgen op tv de profs te de zien welk bekend van gezicht bij de stem de hoort. Vanaf op tv show twee door begint de muzikale afvalrace. De vakjury de beoordeelt vanaf dat op tv moment alle optredens met met een op tv cijfer. De deelnemers tijdens met de met hoogste score zijn direct door op tv naar de show door uit van volgende week. tijdens De bekende zangers die onderaan de van ranking belanden, met zitten in de gevarenzone. met Hun van lot ligt in naar handen van tijdens de publieksjury in de studio. op Zij tijdens bepalen wie er alsnog van door mag naar de door volgende show op tv en van welke BN'er tijdens we helaas afscheid een nemen.

De grote finale op tv van It op Takes 2 naar wordt geopend uit door Alvaro Soler. Hij uit zingt zijn uit nieuwe single 'Animal' en samen met de door de vier overgebleven BN'ers zijn in wereldhit 'Sofia'. Verder tijdens zingen Buddy Vedder, Ruben uit met Nicolai, Tooske Ragas van en Bibi Breijman in een duet met hun prof op tv en een duet met uit het een gastartiest. De uit gastartiesten zijn: Xander de Buisonjé, een Edsilia Rombley, Elske DeWall op tv op tv en Martin Buitenhuis. op tv De vakjury voorziet door alle optredens van commentaar en tijdens punten. Twee in BN'ers vallen halverwege de show het uit af en twee gaan er door de naar de tijdens eindronde. De uiteindelijke op tv winnaar krijgt de een mooie uit bokaal en natuurlijk eeuwige de roem.

Een week voor met de finale in zingen de vijf BN'ers het de die nog in met de race zijn (Holly Mae Brood, van Bibi Breijman, Ruben door Nicolai, Tooske door Ragas en Buddy Vedder) met niet alleen de een naar duet met hun prof, in maar staan een ze ook weer solo op op het podium. op tv Het is een veelbewogen aflevering van waarin de vakjury door het moeilijk krijgt. naar Twee sterren een zijn het op niet eens het met het commentaar van de op tv vakjury en op er ontstaan pittige discussies. En een het is weer op tv de avond van het Ruben Nicolai; op hij maakt uit een grootse op indruk.

Vanavond gaan in Holly Mae Brood, Tooske tijdens Ragas, Bibi naar Breijman, Ruben naar Nicolai, Buddy een Vedder en Gijs Staverman uit voor de vijfde tijdens keer de strijd met elkaar tijdens aan. op Dit keer zingen ze niet de alleen met met hun met eigen prof, maar op tv ook met bijzondere het gastartiesten een duet. Tooske Ragas gaat met uit Danny Vera voor uit van ‘Back To Black’ door van Amy Winehouse. Tussen Buddy in en Maan uit loopt de spanning hoog op met tijdens ‘Into You’ met met van Ariana Grande. van Roel van Velzen zingt de samen met van Bibi zijn hit tijdens ‘Lovesong’. Anita Meyer gaat in duet een met Gijs met Staverman met de hit uit van Paul de met Leeuw, ‘Zonder een Jou’. Holly in Mae Brood zingt samen met op tv door Do ‘Read all about it’ van op Emeli Sandé. Ruben op tv Nicolai treedt de tenslotte op met de in winnaar van op vorig jaar, Jan Versteegh. op Samen met laten ze de droom naar van Ruben op in vervulling gaan door de een op nummer van Frank van Sinatra te zingen. Holly Mae staat tijdens ook op de het podium met Dany Lademacher, tijdens de gitarist op tv van op tv de ‘Wild Romance’ waar haar de vader de jarenlang mee optrad. Samen met Waylon op tv zingen ze een één van van de grootste hits van haar een vader: ‘Never Be tijdens Clever’. ‘It Takes 2’ met nadert langzaam door de finale. De zes op zingende bekende Nederlanders naar maken kans op door één van de de vier het finaleplekken. Wie de op opvolger wordt van Jan op Versteegh, naar die het eerste seizoen op zijn op tv uit naam schreef, is te met zien in tijdens de grote finale op naar 11 juni. Eerder de dit seizoen vielen Hanna Verboom, tijdens Rapper op Keizer en Hans op Klok af.

De spanning een loopt verder op op. Ruben door Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, het Buddy Vedder, Tooske een Ragas, de Holly May Brood en met Bibi Breijman worden steeds met fanatieker en op tv niemand wil het in deze fase van met de strijd in de show verlaten. van Ze halen alles uit de naar kast, zelfs het een complete verdwijntruc. En het een van de sterren het doet een door poging om op de jury om te een kopen. De BN'ers naar zingen niet alleen een op tv duet op tv met hun prof, maar het doen ook allemaal op een naar teamoptreden.

De van acht overgebleven tijdens BN'ers zingen allemaal met een duet met hun prof. op Het is een show in een boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt de grote indruk als op tv hij zijn gevoelige in kant laat zien uit wanneer hij 'Laat een me' zingt naar met Trijntje. het De vakjury voorziet alle optredens door van commentaar en naar punten. Door een naar gelijke stand belanden op tv deze op tv show niet drie maar op tv vier BN'ers in de op gevarenzone.

In deze aflevering op tv begint de muzikale op afvalrace. De op tv vakjury beoordeelt een vanaf nu in alle optredens met een het cijfer. De BN'ers tijdens met de op tv hoogste score zijn direct een door naar volgende week. een De bekende op zangers die onderaan een de ranking belanden, de zitten in de van gevarenzone. Hun lot op ligt in handen van de door publieksjury met in de uit studio. Zij bepalen wie er door alsnog een door mag naar de volgende van show tijdens en van welke BN'er we helaas naar van afscheid nemen.

Negen BN’ers met in een van waanzinnige portie lef uit laten vanaf vanavond met horen wat een ze vocaal in huis door hebben. Onder leiding tijdens van het nieuwe presentatieduo Gordon de en Jamai laten op ze op een het podium van door ‘It de Takes 2’ Nederland kennis maken door met hun onontdekte met zangtalent. Dit jaar de gaan presentator van Ruben Nicolai, illusionist Hans tijdens Klok, uit radio-DJ Gijs Staverman, acteur en met presentator Buddy Vedder, met tv-persoonlijkheid met Tooske Ragas, actrice Holly May in Brood, vlogster en door presentatrice Bibi Breijman, actrice met tijdens Hanna Verboom en rapper Keizer de de strijd met elkaar een uit aan. De BN’ers worden in de eerste de op aflevering gekoppeld aan drie tijdens klinkende namen uit de tijdens Nederlandse muziekindustrie: Trijntje de Oosterhuis, de Waylon en Glennis Grace. het Wie van in deze professionals vormt het ultieme de zangduo naar met zijn BN’er? Alle optredens in worden beoordeeld door op de grotendeels in nieuwe vakjury: Angela Groothuizen, Gerard tijdens in Ekdom en Nielson. In op tv de eerste aflevering zingen de negen naar beroemdheden solo. Backstage de uit luisteren Trijntje, Waylon en met Glennis mee. Zij kunnen de de optredens met alleen hóren, tijdens maar niet zien. Uiteindelijk kiest op elke professional van puur op basis van de op stem drie duetpartners tijdens waarmee ze deze tijdens zangcompetitie aandurven. een Pas naar nadat ze hebben gekozen, krijgen de van naar profs te zien welk naar bekend gezicht door bij de stem hoort. Vanaf uit show twee naar begint de muzikale afvalrace. De vakjury het beoordeelt het vanaf dat moment door alle optredens de met een cijfer. De BN’ers met van de de hoogste score zijn direct van door de naar volgende week. De bekende van zangers die met onderaan de ranking belanden, van zitten in van de gevarenzone. Hun lot een ligt in op handen van de met publieksjury in de studio. naar Zij van bepalen wie er alsnog door uit mag naar de naar volgende show op en van welke BN’er door we met helaas afscheid nemen. Wie wint het het nieuwe seizoen van van ‘It Takes tijdens 2’ en uit mag zich voortaan, naast entertainer, van acteur of presentator, ook naar zanger in noemen?

juli 2020
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!