Programma gemist?

Vanavond uit strijden Dionne naar Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade de en Eva Cleven voor op tv de winst van van het derde naar seizoen van van de zangcompetitie door 'It Takes 2'. De finalisten tijdens zingen ieder twee met duetten: één met hun een op tv eigen prof en één met in een gastartiest. door Uiteindelijk blijven van er twee over. Met het hun beste duet proberen op ze nog op tv één keer de harten tijdens van de vak- van en publieksjury voor op zich een te winnen. De vier door finalisten verzorgen samen een met hun profs Trijntje Oosterhuis, Romy met in Monteiro en Marcel naar Veenendaal een spetterende opening van in de show met het op tv nummer Don’t met Stop Me van Now. Ronnie Flex een ruilt voor dit optreden zijn in jurystoel even in in voor het podium met en naar presentatoren Gordon en Jamai naar laten ook zien een wat zij met vocaal in huis tijdens hebben. Het songfestivalnummer door Outlaw In 'Em van door Waylon is op eigenlijk een solo, tijdens maar samen met Dionne door weet hij het uit om van te toveren tot naar een krachtig duet. Het schitterende Wereld op Zonder Jou van op tv Trijntje met Oosterhuis en naar Marco Borsato wordt gezongen op tv door Eva van en Tino Martin. Leo op tv en zijn door goede vriend Guus Meeuwis zingen samen tijdens met Tranen Gelachen en Jörgen vertolkt samen in in met The BlueBirds zijn eigen versie naar op van Ring Of Fire. Als alle op tv duetten zijn van gezongen en de de punten door de de jury zijn toegekend, valt naar de door eerste beslissing. Er is tijdens slechts plek voor twee finalisten naar in de eindronde. uit Zij zingen dan tijdens met hun eigen naar prof het van allerbeste met duet uit de serie. Het in aantal punten van de naar naar vakjury én de 100-koppige in publieksjury bepaalt uiteindelijk wie de van het winnaar wordt van 'It Takes 2' tijdens de 2018.

Het met is tijd voor op tv de halve uit finale in deze muzikale strijd. de Er door staat de overgebleven deelnemers een spannende tijdens show te wachten. van in Ze zingen namelijk niet door alleen een het duet met hun prof, maar met staan naar ook solo op het podium. Aan door het in einde van de show van wordt bepaald wie de er naar huis moet, tijdens en uit welke vier naar sterren zich op naar kunnen gaan maken op voor de grote tijdens finale.

De de deelnemers zetten op tv prachtige duetten neer. Deze de keer echter niet alleen tijdens met hun een eigen profs, een maar ook met een gastartiest. uit Dwight Dissels, tijdens Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, op tv Miss Montreal in en het Samantha Steenwijk gaan aan de slag naar een met de zes op overgebleven deelnemers. De jury voorziet de op optredens van een op tv op tv cijfer, en de uit publieksjury bepaalt welke van de op tv drie deelnemers in de met gevarenzone naar deze week naar door huis moet.

De spanning loopt de verder op. door De sterren openen de naar in show feestelijk met een gezamenlijk door optreden. De de overgebleven zeven deelnemers proberen samen met met hun in coaches de de jury te overtuigen op tv met hun het stem en performance. De op vakjury beoordeelt alle optredens met door een cijfer. De een drie zangers het met op het laagste cijfer belanden in uit de de gevarenzone. Hun lot ligt in handen op met van de publieksjury.

Programma waarin op tv acht bekende Nederlanders en door één bekende Vlaming op met de lef laten horen op wat ze vocaal in van huis hebben. Onder leiding de van Gordon het en Jamai laten ze van de Nederland kennismaken met hun onontdekte het zangtalent.

In de deze aflevering begint de tijdens muzikale afvalrace. De door vakjury beoordeelt vanaf nu op tv alle uit optredens met uit een cijfer. De op BN'ers met de hoogste score op tv zijn direct door op naar volgende week. in De bekende tijdens zangers die onderaan de het ranking belanden, zitten op in de door gevarenzone. Hun het lot ligt in handen van op tv de publieksjury in de uit studio. met Zij bepalen wie in er alsnog door mag door naar de volgende show door en van welke tijdens tijdens BN'er we helaas afscheid op tv moeten nemen.

Acht bekende naar Nederlanders, en op voor het eerst naar een bekende Vlaming, in met geen of nauwelijks zangervaring uit laten vanaf een vandaag horen van wat ze door vocaal in huis door hebben. Onder leiding van Gordon en de Jamai laten ze door tijdens op het podium uit van It Takes 2 Nederland op kennismaken uit met hun onontdekte een zangtalent. Dit jaar gaan acteur Leo naar op Alkemade, entertainer Jörgen op tv Raymann, presentator Bert van van Leeuwen, hair- naar en make-upartist Mika van Leeuwen, de dj van en presentatrice Eva de Cleven, YouTuber Dionne Slagter, Vlaamse presentatrice tijdens Evi Hanssen, actrice naar uit Robin Martens en tv- en in radiopresentatrice Marieke Elsinga zeven uit weken lang door hun stem op een het in programma drukken. De BN'ers worden in naar de het eerste aflevering gekoppeld een aan drie klinkende in namen uit de tijdens Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro in van en DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal. Wie tijdens van uit deze professionals vormt uit het ultieme zangduo met in zijn BN'er? Alle de optredens worden beoordeeld op door de vakjury: van Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en in Ronnie in Flex. In de eerste een aflevering zingen de uit negen deelnemers solo. Backstage met luisteren naar Trijntje, Romy en DI-RECT-zanger Marcel mee. in Zij kunnen de met op optredens alleen horen, maar in niet zien. het Uiteindelijk kiest elke professional puur op naar basis van de naar een stem drie duetpartners, het waarmee ze deze op tv zangcompetitie aangaan. Pas nadat met ze hebben gekozen, krijgen door de profs te door zien uit welk bekend gezicht uit bij de stem hoort. Vanaf door show twee begint de de muzikale afvalrace. De vakjury het beoordeelt vanaf de dat moment alle het optredens met met een cijfer. De deelnemers met een de uit hoogste score zijn direct door het naar een de show een van volgende week. het De bekende zangers die onderaan de het ranking belanden, uit zitten in de gevarenzone. met Hun lot ligt de in handen van uit de publieksjury in het naar de studio. Zij bepalen in wie er alsnog door het mag naar de met volgende show en op van welke BN'er uit we helaas afscheid van nemen.

De een grote finale van van It Takes 2 tijdens wordt geopend tijdens door Alvaro Soler. op tv Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' tijdens met en samen met de vier een overgebleven BN'ers zijn de wereldhit de 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben op Nicolai, Tooske Ragas het op en Bibi Breijman een duet met naar op tv hun prof en op tv een duet met een gastartiest. De met gastartiesten zijn: Xander van de Buisonjé, een Edsilia Rombley, Elske op tv DeWall en op Martin Buitenhuis. De vakjury een voorziet een alle optredens van in commentaar en punten. Twee BN'ers vallen de een halverwege de show met af en twee gaan er door van naar door de eindronde. De uiteindelijke winnaar met naar krijgt een mooie bokaal en natuurlijk het in eeuwige roem.

Een week voor een de in finale zingen de vijf BN'ers naar het die nog in met de race zijn (Holly Mae in Brood, Bibi Breijman, met Ruben Nicolai, Tooske op Ragas en Buddy uit Vedder) niet alleen een de duet met hun met prof, in maar staan ze ook weer op tv naar solo op het podium. Het in is een in veelbewogen aflevering waarin met de vakjury het moeilijk met krijgt. Twee sterren de zijn het in niet eens met het commentaar naar door van de vakjury en op tv er ontstaan pittige op discussies. En het is uit weer de avond van op Ruben Nicolai; het hij maakt de een grootse op tv indruk.

Vanavond naar gaan Holly Mae met Brood, Tooske Ragas, Bibi op Breijman, Ruben Nicolai, de Buddy Vedder en Gijs door Staverman uit voor de vijfde keer de van strijd naar met elkaar door aan. Dit keer zingen ze in niet alleen met hun op tv eigen met prof, maar ook met bijzondere op gastartiesten een met duet. Tooske Ragas gaat met door de Danny Vera voor ‘Back in To Black’ van van Amy Winehouse. Tussen Buddy en van het Maan loopt de spanning naar hoog op tijdens ‘Into You’ door van Ariana de Grande. Roel tijdens van Velzen naar zingt samen met Bibi een zijn hit ‘Lovesong’. Anita uit Meyer gaat in duet tijdens naar met Gijs Staverman van met de hit de van Paul de het Leeuw, ‘Zonder Jou’. Holly op Mae Brood zingt samen tijdens met Do door ‘Read all about it’ door van Emeli Sandé. naar Ruben Nicolai treedt tenslotte uit op de met de winnaar van vorig een jaar, Jan Versteegh. uit Samen laten door ze een de droom van het Ruben in vervulling gaan door een een nummer van Frank op een Sinatra te zingen. Holly Mae staat ook in op het podium uit met Dany Lademacher, de met de gitarist van de door ‘Wild Romance’ door waar haar vader met jarenlang mee optrad. Samen op met Waylon een zingen ze één de van de grootste door hits van haar vader: met ‘Never Be Clever’. ‘It Takes met 2’ nadert langzaam de tijdens finale. tijdens De zes zingende tijdens bekende Nederlanders maken met kans op één van met de een vier finaleplekken. Wie de opvolger op tv wordt van Jan Versteegh, op tv die het op eerste seizoen tijdens op zijn naam op schreef, is te zien in van de grote van finale op 11 juni. op Eerder dit seizoen op tv op tv vielen Hanna Verboom, Rapper Keizer uit en Hans Klok in af.

De met spanning loopt verder op. naar Ruben Nicolai, Hans Klok, op naar Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske naar Ragas, Holly met May Brood en Bibi uit Breijman worden steeds fanatieker uit en niemand uit wil op in deze fase van de strijd uit het de show verlaten. Ze halen naar alles uit de kast, de zelfs de een complete verdwijntruc. En een op tv van de de sterren doet een poging tijdens om de met jury om te tijdens kopen. De BN'ers met zingen niet alleen de een duet met hun op prof, maar doen in een ook allemaal een naar teamoptreden.

De op acht overgebleven BN'ers tijdens zingen allemaal een duet van met hun prof. een Het is op een show op boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt uit grote indruk als hij door zijn gevoelige van kant laat naar zien wanneer hij 'Laat op tv me' zingt een met Trijntje. De vakjury door voorziet alle optredens van op commentaar en punten. op Door het een gelijke stand op belanden deze show het niet drie maar vier tijdens BN'ers in het de gevarenzone.

In deze aflevering op begint de muzikale met afvalrace. door De vakjury beoordeelt vanaf het nu met alle optredens met op tv een cijfer. De BN'ers met de de hoogste score zijn de direct door in naar volgende met week. De bekende met zangers die onderaan de ranking tijdens belanden, uit zitten in de gevarenzone. Hun in lot de ligt in handen van een de door publieksjury in de studio. Zij op bepalen het wie er alsnog door mag in naar de op tv volgende show het en van welke BN'er we het helaas afscheid in nemen.

Negen BN’ers op met een waanzinnige van portie lef laten vanaf de naar vanavond horen wat ze vocaal in naar huis hebben. naar Onder leiding van naar het door nieuwe presentatieduo Gordon en uit Jamai laten ze op het het podium in van ‘It tijdens Takes 2’ Nederland kennis maken met uit hun onontdekte zangtalent. met Dit jaar gaan in op presentator Ruben Nicolai, van illusionist Hans Klok, radio-DJ Gijs met Staverman, acteur en de presentator Buddy Vedder, van tv-persoonlijkheid Tooske Ragas, op tv actrice Holly May Brood, uit vlogster en tijdens presentatrice Bibi Breijman, door actrice Hanna in Verboom en rapper Keizer op de strijd het met elkaar aan. De het BN’ers worden naar in de eerste aflevering gekoppeld door aan drie klinkende namen tijdens uit tijdens de Nederlandse muziekindustrie: door Trijntje Oosterhuis, met Waylon en Glennis Grace. door Wie van het deze professionals vormt het het ultieme zangduo met zijn door BN’er? Alle optredens worden naar beoordeeld naar door de grotendeels nieuwe vakjury: het Angela Groothuizen, Gerard tijdens Ekdom de en Nielson. In een de eerste aflevering zingen de tijdens negen beroemdheden solo. het Backstage luisteren Trijntje, op Waylon en Glennis mee. door op Zij kunnen de tijdens optredens alleen hóren, maar niet door zien. Uiteindelijk van kiest elke professional puur in op basis van de het een stem drie duetpartners uit waarmee ze deze zangcompetitie aandurven. Pas door uit nadat ze hebben gekozen, krijgen naar de profs te met zien welk bekend op gezicht op tv bij de stem hoort. Vanaf show op tv twee begint uit de muzikale afvalrace. De naar vakjury een beoordeelt vanaf dat moment alle optredens de met een cijfer. met De BN’ers naar met de hoogste score naar zijn direct in door door naar volgende week. uit De bekende zangers het die onderaan de de ranking belanden, zitten in in de gevarenzone. door Hun lot ligt in handen van in de publieksjury het in de studio. Zij door bepalen wie er van alsnog door met mag naar de van volgende show uit en van welke BN’er we uit uit helaas afscheid nemen. Wie uit wint het nieuwe seizoen van het ‘It op Takes 2’ en mag zich voortaan, op tv naast uit entertainer, acteur op tv of presentator, ook zanger een noemen?

december 2018
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 18:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord