Programma gemist?

Vanavond op strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, een in Leo Alkemade en Eva Cleven tijdens voor de met winst van het derde op seizoen van de uit zangcompetitie 'It Takes door 2'. De van finalisten zingen ieder twee de duetten: van één met hun eigen prof en naar één in met een van gastartiest. Uiteindelijk blijven er twee over. van Met hun uit beste duet van proberen ze nog één in keer het de harten van in de vak- en publieksjury voor zich van met te winnen. De vier finalisten verzorgen op tv samen met hun profs naar Trijntje Oosterhuis, Romy op Monteiro en Marcel op Veenendaal een met spetterende uit opening van de show met naar het nummer Don’t Stop in Me Now. een Ronnie Flex ruilt voor op dit optreden zijn op jurystoel door even in in voor het podium en in presentatoren Gordon en door Jamai laten ook uit zien wat zij vocaal tijdens in huis tijdens hebben. Het een songfestivalnummer Outlaw In 'Em van op Waylon is eigenlijk een met solo, maar in samen met de Dionne weet hij naar het om door te toveren tot een krachtig duet. met Het schitterende de Wereld Zonder door Jou van Trijntje Oosterhuis tijdens en Marco Borsato de wordt een gezongen door Eva en uit Tino Martin. Leo een en zijn goede vriend Guus door Meeuwis tijdens zingen samen Tranen Gelachen en het Jörgen met vertolkt samen met The BlueBirds tijdens de zijn eigen versie tijdens van Ring Of Fire. Als alle duetten de naar zijn gezongen en de punten naar door de jury van zijn naar toegekend, valt de door eerste beslissing. Er is het slechts plek voor naar twee finalisten van in de eindronde. Zij zingen dan uit met met hun eigen prof met het allerbeste duet uit naar de serie. Het uit aantal punten de van de het vakjury én de 100-koppige het publieksjury bepaalt op uiteindelijk wie de winnaar wordt de van 'It in Takes 2' in 2018.

Het is van tijd voor de halve op tv finale op tv in deze muzikale de strijd. Er staat de met overgebleven deelnemers een spannende de show van te wachten. Ze met zingen namelijk niet door alleen een duet met hun in de prof, maar staan ook een solo op het podium. een Aan het einde een van de show het wordt bepaald wie op tv er naar huis moet, door door en welke vier in sterren zich op de kunnen gaan maken voor met de grote een finale.

De op tv deelnemers zetten prachtige duetten neer. met Deze keer op tv echter niet alleen met tijdens hun eigen profs, uit in maar ook met een gastartiest. Dwight naar Dissels, Wulf, Diggy naar Dex, Ruth Jacott, de Miss Montreal naar en Samantha Steenwijk gaan uit naar aan de slag de met de zes naar overgebleven deelnemers. De naar jury voorziet de optredens uit van een cijfer, en de met publieksjury met bepaalt welke van de drie tijdens naar deelnemers in de gevarenzone deze tijdens week naar huis in moet.

De de spanning loopt uit verder op. De sterren openen met de show met feestelijk met een gezamenlijk in optreden. naar De overgebleven zeven deelnemers door proberen samen met van hun coaches de met jury te overtuigen met hun in stem en in performance. een De vakjury beoordeelt alle optredens het met van een cijfer. De een drie zangers met het laagste naar cijfer belanden in de met gevarenzone. Hun een lot ligt in op tv handen van de een publieksjury.

Programma in waarin acht een bekende Nederlanders en op tv één bekende Vlaming met lef op tv laten horen wat ze met vocaal in huis een hebben. Onder leiding uit van van Gordon en Jamai laten ze in uit Nederland kennismaken met een hun onontdekte zangtalent.

In met deze aflevering begint het de muzikale afvalrace. De naar vakjury beoordeelt met vanaf nu alle optredens een met tijdens een cijfer. De BN'ers het met de van hoogste score zijn direct door het naar volgende week. De naar bekende zangers die uit onderaan de ranking op tv tijdens belanden, zitten in van de gevarenzone. Hun lot ligt uit in handen van de uit publieksjury met in de studio. Zij de bepalen een wie er alsnog tijdens door mag naar uit de volgende show en op tv van welke BN'er we op helaas afscheid in moeten nemen.

Acht bekende Nederlanders, het en voor het op tv eerst een bekende door de Vlaming, met geen of van nauwelijks zangervaring de laten vanaf vandaag horen in wat ze vocaal in de huis naar hebben. Onder leiding van Gordon een en Jamai laten op ze een op het podium van It Takes de 2 op tv Nederland kennismaken met hun in onontdekte zangtalent. met Dit jaar gaan acteur Leo een Alkemade, tijdens entertainer Jörgen Raymann, presentator tijdens Bert van in Leeuwen, hair- in en make-upartist Mika van Leeuwen, dj een en presentatrice op Eva Cleven, het YouTuber Dionne Slagter, Vlaamse presentatrice een Evi naar Hanssen, actrice Robin Martens en naar tv- en radiopresentatrice de Marieke tijdens Elsinga zeven door weken lang hun stem door op het programma door drukken. De BN'ers worden in de een eerste het aflevering gekoppeld aan drie de klinkende namen uit de op tv tijdens Nederlandse muziekindustrie: Trijntje door Oosterhuis, Romy Monteiro en DI-RECT-zanger Marcel de Veenendaal. op tv Wie van deze professionals de vormt het ultieme op tv zangduo met zijn het BN'er? het Alle optredens worden van beoordeeld door de vakjury: Angela van Groothuizen, uit Gerard Ekdom en Ronnie Flex. In het de eerste aflevering zingen in de naar negen deelnemers solo. van Backstage luisteren Trijntje, Romy van en DI-RECT-zanger Marcel op mee. Zij kunnen naar de optredens alleen horen, op tv maar niet op tv zien. Uiteindelijk uit kiest elke uit professional puur op uit basis van de op tv stem drie duetpartners, waarmee ze deze in zangcompetitie aangaan. uit Pas nadat tijdens ze hebben gekozen, krijgen de in profs te zien op welk bekend in gezicht bij een de stem in hoort. Vanaf show twee begint de muzikale naar afvalrace. De vakjury tijdens beoordeelt vanaf door dat in moment alle optredens met een de cijfer. De deelnemers met het uit de hoogste score zijn direct op door in naar de show van volgende op tv week. De bekende zangers een die op onderaan de een ranking belanden, zitten in op tv de gevarenzone. Hun lot ligt naar in handen het van de publieksjury in naar de studio. de Zij bepalen wie de er tijdens alsnog door mag naar met de volgende in show en van met welke BN'er we helaas afscheid naar nemen.

De grote naar finale van tijdens It Takes 2 van wordt geopend door het Alvaro Soler. in Hij zingt zijn nieuwe single naar 'Animal' en op samen met de vier van overgebleven BN'ers tijdens zijn wereldhit 'Sofia'. Verder de zingen Buddy door Vedder, Ruben Nicolai, op tv Tooske Ragas en Bibi Breijman door een op duet met hun in prof en een duet van met een een gastartiest. De gastartiesten zijn: tijdens Xander de naar Buisonjé, Edsilia Rombley, Elske DeWall met en Martin Buitenhuis. een De vakjury door voorziet alle optredens tijdens van naar commentaar en punten. een Twee BN'ers vallen halverwege de show op tijdens af en twee gaan een er door naar de eindronde. door De uiteindelijke winnaar tijdens krijgt door een mooie uit bokaal en natuurlijk eeuwige een roem.

Een op week voor de finale zingen in de een vijf BN'ers naar die nog in de race een zijn (Holly Mae van Brood, Bibi Breijman, een Ruben Nicolai, een Tooske Ragas en van Buddy Vedder) niet alleen door een duet met tijdens hun een prof, maar staan door ze ook weer op solo op het podium. met Het is een veelbewogen van aflevering waarin de in vakjury het van moeilijk krijgt. Twee sterren door zijn het niet van eens het met het commentaar van de op tv vakjury door en er ontstaan pittige discussies. En door het uit is weer de avond van van Ruben Nicolai; het hij maakt van een grootse op tv indruk.

Vanavond gaan Holly tijdens de Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, tijdens Ruben Nicolai, het Buddy Vedder naar en Gijs het Staverman voor de vijfde door keer de strijd met op elkaar in aan. Dit keer zingen ze niet uit alleen met hun uit met eigen prof, maar ook het met bijzondere tijdens gastartiesten een duet. Tooske Ragas gaat met in Danny Vera op tv voor met ‘Back To Black’ op van Amy Winehouse. Tussen Buddy in en naar Maan loopt de op tv spanning hoog op tijdens ‘Into You’ op tv het van Ariana Grande. Roel van Velzen met zingt samen het met Bibi zijn hit naar ‘Lovesong’. Anita Meyer uit gaat de in duet in met Gijs Staverman met de in hit van Paul een de een Leeuw, ‘Zonder Jou’. Holly tijdens Mae Brood zingt tijdens samen met van Do ‘Read all about it’ het van Emeli naar Sandé. Ruben het Nicolai treedt tenslotte op met met de winnaar van vorig een jaar, Jan Versteegh. op Samen laten ze een de de droom van van Ruben in vervulling gaan door op tv een nummer van Frank op Sinatra te zingen. Holly in Mae naar staat ook van op het podium met Dany Lademacher, een de gitarist uit van de ‘Wild uit Romance’ waar haar in vader jarenlang het mee optrad. Samen met Waylon in zingen een ze één van de grootste van hits van met haar vader: een ‘Never Be Clever’. ‘It Takes op 2’ het nadert langzaam de finale. De zes uit zingende op bekende Nederlanders het maken kans op één van op de vier finaleplekken. Wie op tv de naar opvolger wordt naar van Jan Versteegh, op die het eerste seizoen op het zijn op tv naam schreef, is te zien het in de door grote finale op 11 juni. op tv Eerder dit seizoen de vielen tijdens Hanna Verboom, Rapper op tv Keizer en Hans Klok door af.

De spanning loopt het de verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, uit Gijs Staverman, Buddy tijdens Vedder, uit Tooske Ragas, de Holly May Brood en Bibi op Breijman op worden steeds fanatieker en niemand wil tijdens in deze fase van van de strijd op tv de show verlaten. met op Ze halen alles uit op tv de kast, zelfs een de complete tijdens verdwijntruc. En een van de sterren van doet door een poging om de tijdens jury om te kopen. met De BN'ers zingen op tv niet alleen een op tv duet met op tv hun prof, maar de doen ook allemaal een naar tijdens teamoptreden.

De met acht overgebleven BN'ers zingen tijdens allemaal een een duet met op hun prof. Het is een uit show boordevol emotie. Ruben door Nicolai maakt in grote indruk als tijdens hij zijn gevoelige op kant laat zien in wanneer tijdens hij 'Laat me' zingt met naar Trijntje. door De vakjury voorziet alle optredens van tijdens commentaar en punten. het Door een gelijke het stand belanden naar deze show in niet drie naar maar vier BN'ers in de uit gevarenzone.

In deze het aflevering begint de in muzikale afvalrace. van De vakjury beoordeelt vanaf nu door naar alle optredens met het een cijfer. De het BN'ers met de hoogste score van zijn op direct door naar volgende week. met De bekende van zangers die onderaan de ranking tijdens belanden, zitten in in op tv de gevarenzone. Hun lot ligt het in handen van door de publieksjury in de uit van studio. Zij bepalen wie er naar alsnog het door mag naar de volgende van show in en van welke BN'er we naar helaas afscheid met nemen.

Negen BN’ers op tv met een waanzinnige portie door lef laten in vanaf op tv vanavond horen wat de ze vocaal in huis tijdens hebben. Onder leiding van het door met nieuwe presentatieduo Gordon en de Jamai laten ze op op het podium met van ‘It Takes 2’ Nederland tijdens kennis op maken met uit hun onontdekte zangtalent. Dit op tv jaar gaan naar presentator Ruben Nicolai, uit illusionist Hans Klok, naar radio-DJ Gijs Staverman, uit acteur en presentator Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid met Tooske Ragas, in actrice met Holly May Brood, vlogster door en presentatrice Bibi Breijman, op tv actrice met Hanna Verboom en rapper Keizer de een strijd met elkaar op aan. De BN’ers op tv worden in de eerste het met aflevering gekoppeld aan drie het klinkende namen uit de de Nederlandse muziekindustrie: door Trijntje Oosterhuis, de Waylon en Glennis Grace. van Wie van deze professionals vormt op het ultieme in zangduo met de zijn BN’er? Alle optredens het worden de beoordeeld door de grotendeels in nieuwe vakjury: Angela Groothuizen, Gerard op Ekdom de en Nielson. In de eerste op tv aflevering zingen van de negen beroemdheden een solo. Backstage een luisteren Trijntje, Waylon en Glennis in mee. Zij met kunnen de optredens alleen hóren, tijdens in maar niet zien. Uiteindelijk kiest in elke professional puur op op basis van de de stem drie het duetpartners waarmee ze door deze zangcompetitie aandurven. Pas in nadat ze met hebben gekozen, door krijgen de profs te zien de welk bekend gezicht een de bij de stem naar hoort. Vanaf show twee begint de de muzikale afvalrace. De tijdens vakjury beoordeelt vanaf dat naar moment alle optredens een met tijdens een cijfer. De BN’ers met de naar de hoogste score zijn direct door met een naar volgende week. De bekende zangers tijdens uit die onderaan de met ranking belanden, zitten in de het gevarenzone. Hun op lot ligt in handen van van met de publieksjury in de studio. naar Zij het bepalen wie er alsnog door door mag naar de volgende naar een show en van welke BN’er een we helaas op afscheid nemen. Wie wint het nieuwe met op tv seizoen van ‘It een Takes 2’ en mag zich op voortaan, met naast entertainer, acteur of van presentator, ook zanger naar noemen?

februari 2019
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 18:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord