Programma gemist?

Vanavond het strijden Dionne Slagter, Jörgen de Raymann, Leo een Alkemade en Eva uit Cleven voor tijdens de winst van het derde seizoen de van op de zangcompetitie tijdens 'It Takes 2'. De finalisten op tv zingen door ieder twee duetten: één met hun met naar eigen prof en één met met een op tv gastartiest. Uiteindelijk blijven er twee over. met Met hun met beste door duet proberen ze nog één keer door de de harten van tijdens de vak- en publieksjury voor zich in een te winnen. De vier finalisten verzorgen door samen met hun met profs Trijntje Oosterhuis, Romy door een Monteiro en Marcel door Veenendaal een spetterende opening van de van show op tv met het uit nummer Don’t Stop Me naar Now. Ronnie Flex ruilt voor door dit optreden zijn door jurystoel even met in voor met het podium en presentatoren Gordon van en naar Jamai laten ook zien met wat de zij vocaal in uit huis hebben. Het met songfestivalnummer Outlaw In het 'Em van Waylon is naar eigenlijk een solo, maar samen in met Dionne met weet hij het uit om de te toveren tot een in krachtig duet. Het schitterende Wereld een Zonder tijdens Jou van Trijntje Oosterhuis van en Marco Borsato van wordt gezongen door Eva het en Tino door Martin. Leo en zijn op tv naar goede vriend Guus Meeuwis zingen uit samen Tranen Gelachen uit en de Jörgen vertolkt samen op met The BlueBirds zijn eigen een versie van Ring Of uit Fire. Als naar alle duetten van zijn gezongen en de punten door een de jury de zijn de toegekend, valt de eerste beslissing. Er de naar is slechts plek voor twee op tv finalisten in door de eindronde. Zij zingen de dan met hun in eigen prof op het allerbeste duet uit de de serie. Het aantal de punten van de op tv vakjury op én de 100-koppige publieksjury tijdens bepaalt in uiteindelijk wie de op tv winnaar wordt van 'It Takes 2' naar een 2018.

Het is tijd in voor in de halve finale in in deze op tv muzikale strijd. Er staat de overgebleven door deelnemers een tijdens spannende van show te wachten. Ze zingen op tv namelijk niet alleen een op duet op met hun prof, maar op staan ook solo tijdens op uit het podium. Aan het einde een van de show in wordt bepaald wie er op tv naar van huis moet, en in welke vier sterren zich de op kunnen gaan een maken het voor de grote in finale.

De door deelnemers zetten prachtige met duetten neer. Deze keer echter van niet alleen met de uit hun eigen profs, maar ook uit met een gastartiest. Dwight het een Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, het in Miss Montreal en Samantha Steenwijk uit gaan aan op tv de slag met de zes een overgebleven deelnemers. op tv De jury met voorziet de optredens van het een cijfer, en de een publieksjury met bepaalt welke van het de drie het deelnemers in de gevarenzone de deze week naar uit huis moet.

De spanning loopt met naar verder op. De sterren naar openen de show feestelijk met de een gezamenlijk in optreden. De overgebleven naar zeven deelnemers proberen samen in met tijdens hun coaches de tijdens jury te op overtuigen met hun stem van en performance. tijdens De vakjury beoordeelt de alle optredens met een cijfer. De van drie op tv zangers met met het laagste cijfer belanden in de in gevarenzone. Hun in lot ligt uit in handen van de de publieksjury.

Programma waarin acht naar het bekende Nederlanders en één door bekende Vlaming met op lef laten horen met wat ze tijdens vocaal in huis hebben. Onder leiding de van Gordon en van Jamai laten het ze Nederland kennismaken naar met hun onontdekte de zangtalent.

In deze aflevering met uit begint de muzikale afvalrace. De uit vakjury uit beoordeelt vanaf nu alle optredens met de een cijfer. De in BN'ers met tijdens de hoogste score zijn het direct door naar met het volgende week. De bekende in zangers die van onderaan de ranking belanden, op tv zitten in de een gevarenzone. Hun lot ligt in uit handen op tv van de de publieksjury in de studio. op tv Zij bepalen wie er het alsnog door de mag naar de door volgende show en het van welke door BN'er we helaas afscheid in moeten nemen.

Acht bekende van Nederlanders, en voor een het eerst een bekende met Vlaming, met geen door of van nauwelijks zangervaring laten vanaf op tv vandaag horen wat op tv ze vocaal in door huis hebben. tijdens Onder leiding met van Gordon en Jamai laten ze op op het op tv podium naar van It Takes van 2 Nederland kennismaken met op hun onontdekte naar zangtalent. Dit jaar gaan tijdens acteur Leo Alkemade, het entertainer Jörgen van Raymann, presentator Bert van Leeuwen, hair- in en make-upartist Mika in van op tv Leeuwen, dj en uit presentatrice Eva Cleven, YouTuber Dionne het Slagter, op tv Vlaamse presentatrice Evi Hanssen, het actrice naar Robin Martens en met tv- en radiopresentatrice Marieke Elsinga tijdens zeven weken lang hun tijdens op stem op het programma het drukken. De BN'ers met worden in de eerste op aflevering gekoppeld uit aan drie klinkende namen uit door de Nederlandse tijdens muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Romy in Monteiro een en DI-RECT-zanger Marcel met Veenendaal. Wie van deze professionals tijdens vormt met het ultieme zangduo met naar zijn BN'er? Alle optredens tijdens worden beoordeeld door door de vakjury: een Angela Groothuizen, tijdens Gerard Ekdom en Ronnie tijdens Flex. In de naar eerste aflevering zingen de negen in deelnemers solo. Backstage met luisteren naar Trijntje, Romy en DI-RECT-zanger op Marcel mee. Zij kunnen een de optredens het alleen horen, op maar niet zien. door Uiteindelijk kiest elke professional tijdens puur op basis van op tv de stem drie naar duetpartners, waarmee ze deze door naar zangcompetitie aangaan. Pas nadat ze tijdens hebben gekozen, krijgen een de het profs te zien welk bekend gezicht op tv met bij de stem op hoort. Vanaf show twee begint de muzikale de de afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf een dat op moment alle optredens met een uit cijfer. De deelnemers met naar de hoogste op tv score zijn direct door op op naar de show van volgende het week. De bekende zangers op tv die op tv onderaan de ranking belanden, zitten in in de op gevarenzone. Hun lot ligt in in de handen van de publieksjury met in op tv de studio. Zij bepalen wie er het de alsnog door mag naar de volgende door show en op tv van welke BN'er de we helaas afscheid van nemen.

De met grote finale van It Takes tijdens 2 op wordt geopend door Alvaro de Soler. Hij de zingt zijn nieuwe single 'Animal' uit uit en samen met met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit in tijdens 'Sofia'. Verder zingen door Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas een en Bibi Breijman naar een duet met uit hun prof en van tijdens een duet met een gastartiest. de De gastartiesten zijn: Xander van naar de Buisonjé, Edsilia Rombley, het Elske DeWall het en Martin Buitenhuis. De vakjury van voorziet alle optredens van een op commentaar en punten. Twee BN'ers door vallen halverwege de de show naar af en twee het gaan er door naar de een eindronde. in De uiteindelijke winnaar krijgt uit een mooie bokaal en de natuurlijk eeuwige door roem.

Een week voor tijdens van de finale zingen de een vijf BN'ers die nog in van de race zijn van (Holly met Mae Brood, een Bibi Breijman, Ruben Nicolai, in Tooske Ragas door en Buddy Vedder) niet alleen op een duet op tv met hun het prof, maar staan tijdens ze ook weer solo op uit het podium. de Het is een veelbewogen aflevering een waarin de de vakjury het moeilijk krijgt. tijdens Twee sterren van zijn de het niet eens met in het commentaar de van de vakjury en er ontstaan op pittige discussies. En in het is met weer de op tv avond van Ruben Nicolai; het hij maakt een tijdens grootse naar indruk.

Vanavond gaan in Holly Mae op tv Brood, Tooske Ragas, het Bibi Breijman, Ruben in Nicolai, Buddy Vedder en Gijs uit Staverman voor in de vijfde naar keer de strijd met elkaar het naar aan. Dit keer zingen ze met niet alleen met een hun tijdens eigen prof, maar een ook met bijzondere gastartiesten uit een duet. Tooske Ragas gaat met met Danny Vera van voor van ‘Back To Black’ van Amy Winehouse. tijdens met Tussen Buddy en Maan loopt de met spanning hoog op uit op tijdens ‘Into You’ naar van Ariana Grande. de Roel van Velzen zingt samen met het Bibi zijn hit met ‘Lovesong’. Anita Meyer het gaat in naar duet naar met Gijs Staverman met met de hit van Paul op de op Leeuw, ‘Zonder Jou’. naar Holly Mae Brood zingt naar samen met Do van ‘Read all op tv about it’ van Emeli van Sandé. Ruben Nicolai treedt door tenslotte op op met de winnaar van van vorig jaar, Jan Versteegh. het Samen laten tijdens ze de droom van door Ruben de in vervulling gaan door de een nummer van Frank tijdens Sinatra te zingen. Holly het tijdens Mae staat ook op het naar podium met Dany naar Lademacher, de gitarist van door tijdens de ‘Wild Romance’ waar haar vader in jarenlang van mee optrad. Samen met Waylon de in zingen ze één van tijdens de grootste hits van haar op tv vader: door ‘Never Be Clever’. ‘It Takes een 2’ nadert naar langzaam de finale. De op tv zes zingende naar bekende Nederlanders maken kans op in één het van de vier finaleplekken. in Wie uit de opvolger wordt het van Jan Versteegh, die het van eerste een seizoen op zijn van naam schreef, is te zien in door de op tv grote finale op 11 naar juni. Eerder tijdens dit seizoen vielen Hanna uit Verboom, uit Rapper Keizer en Hans Klok tijdens af.

De tijdens spanning loopt uit verder op. Ruben tijdens Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy door Vedder, Tooske met Ragas, tijdens Holly May Brood op en Bibi Breijman worden steeds tijdens fanatieker en in niemand wil in deze fase het van in de strijd de show verlaten. met Ze halen op tv alles uit de kast, uit zelfs een een complete verdwijntruc. het En een van de sterren door doet tijdens een poging om de op jury om te kopen. een De BN'ers op tv zingen door niet alleen een duet met met hun in prof, maar doen ook allemaal het een het teamoptreden.

De een acht overgebleven BN'ers uit zingen allemaal een duet met op hun tijdens prof. Het is een show op van boordevol emotie. Ruben tijdens Nicolai maakt grote indruk als hij de zijn gevoelige uit kant op tv laat zien wanneer hij door 'Laat me' een zingt met Trijntje. De door vakjury voorziet door alle optredens van een commentaar en punten. Door een tijdens gelijke stand een belanden deze show het niet drie maar vier van BN'ers in op de gevarenzone.

In op tv deze aflevering in begint de muzikale afvalrace. De op tv vakjury beoordeelt op tv vanaf nu alle optredens met een een een cijfer. De op BN'ers met de hoogste score zijn op direct door van naar volgende week. met De bekende op zangers die onderaan de ranking tijdens belanden, zitten in tijdens de gevarenzone. Hun de van lot ligt in handen van de tijdens door publieksjury in de studio. Zij bepalen met wie er alsnog uit door tijdens mag naar de volgende show naar naar en van welke BN'er we helaas van afscheid op nemen.

Negen BN’ers met in een waanzinnige het portie door lef laten vanaf vanavond horen wat het ze vocaal in een huis van hebben. Onder het leiding van het naar nieuwe presentatieduo Gordon een en Jamai laten ze het op het podium op tv van ‘It de Takes 2’ Nederland kennis maken met op het hun onontdekte zangtalent. Dit een jaar gaan presentator Ruben in Nicolai, illusionist in Hans Klok, op radio-DJ Gijs Staverman, acteur en met presentator naar Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid Tooske op tv Ragas, actrice Holly naar May Brood, vlogster naar en presentatrice Bibi Breijman, in actrice Hanna Verboom en in rapper het Keizer de strijd met elkaar naar aan. De BN’ers worden het op in de eerste aflevering gekoppeld aan door drie klinkende namen een uit de naar Nederlandse muziekindustrie: Trijntje een Oosterhuis, Waylon en uit Glennis Grace. Wie in van deze door professionals vormt het ultieme zangduo op op met zijn BN’er? op Alle optredens worden de beoordeeld door de grotendeels nieuwe met vakjury: Angela de Groothuizen, Gerard in Ekdom en Nielson. In op tv de eerste aflevering zingen de negen in beroemdheden een solo. Backstage luisteren een Trijntje, Waylon en van Glennis mee. Zij uit kunnen de optredens alleen hóren, van maar met niet zien. Uiteindelijk de kiest elke van professional puur op de basis van de stem drie een duetpartners waarmee ze het deze zangcompetitie aandurven. Pas met nadat ze hebben in gekozen, krijgen naar de profs het te zien welk bekend gezicht tijdens tijdens bij de stem hoort. Vanaf een show twee een begint de muzikale afvalrace. De naar vakjury beoordeelt vanaf van dat moment alle optredens het met van een cijfer. De BN’ers op met de hoogste met score zijn naar direct door op tv naar volgende week. met De bekende zangers die op tv onderaan de ranking belanden, zitten met naar in de gevarenzone. Hun lot het ligt op tv in handen van de met publieksjury in de studio. op tv Zij bepalen wie van er alsnog door van mag naar een de volgende show en van van door welke BN’er we in helaas afscheid nemen. Wie wint het de nieuwe van seizoen van ‘It Takes uit 2’ en mag in zich voortaan, naast entertainer, van acteur of presentator, ook van zanger door noemen?

december 2019
05-05-2018 20:33

Finale: It Takes 2 2018

It Takes 2 - Finale: It Takes 2 2018

Vanavond strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven voor de winst van het derde seizoen van de zangcompetitie 'It Takes 2'. De finalisten zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest....

28-04-2018 20:33

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

21-04-2018 20:33

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

14-04-2018 20:32

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

07-04-2018 20:30

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

31-03-2018 20:31

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

24-03-2018 20:31

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Acht bekende Nederlanders, en voor het eerst een bekende Vlaming, met geen of nauwelijks zangervaring laten vanaf vandaag horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland ...

11-06-2017 21:10

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale van It Takes 2 wordt geopend door Alvaro Soler. Hij zingt zijn nieuwe single 'Animal' en samen met de vier overgebleven BN'ers zijn wereldhit 'Sofia'. Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman ...

04-06-2017 21:09

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Een week voor de finale zingen de vijf BN'ers die nog in de race zijn (Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Buddy Vedder) niet alleen een duet met hun prof, maar staan ze ook weer solo op het podium. Het is een vee...

28-05-2017 21:10

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

Vanavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten...

21-05-2017 21:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas, Holly May Brood en Bibi Breijman worden steeds fanatieker en niemand wil in deze fase van de strijd de show verlaten. Ze halen alles uit de k...

14-05-2017 21:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury voorziet alle o...

07-05-2017 20:09

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

30-04-2017 20:08

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf vanavond horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdek...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!