Programma gemist?

In door de allesbeslissende finale naar gaan de door vier overgebleven kandidaten overtuigend tijdens te werk, op tv om te laten horen van dat ze serieus het veel noten met op hun zang hebben. Naast duetten op op tv met hun eigen prof, in vormen de finalisten het in deze slotfase ook op duo's met Nederlandse van gastartiesten. Juryleden Angela Groothuizen, op Roel van Velzen het en John Ewbank tijdens op tv hebben de lastige op taak om alle optredens tijdens te beoordelen, naar terwijl het publiek uiteindelijk beslist wie tijdens vocaal het sterkst uit én de meest favoriet door is.

De van overgebleven kandidaten op tv zingen deze week niet alleen een op tijdens duet met hun prof, maar betreden met ook solo het van podium. op tv Marlijn Weerdenburg zingt naast haar naar een duet met Waylon ook naar het nummer 'Let It door Be'. naar Carolien Borgers, de andere protegée op van Waylon, brengt solo het het nummer 'If uit met You Don´t Know Me By uit Now' van ten gehore. De kandidaten van Glennis, de door Fatima Moreira de Melo tijdens en Jan de Kooijman, laten ook hun gouden tijdens keeltje weer horen. met Trijntjes kandidaat met Jan Versteegh treedt op met op tv het 'Mack The Knife'.

De van strijd gaat uit door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. door Jan Versteegh zingt door tijdens 'Fly Me To met The Moon' samen met niemand naar minder door dan Jan Dulles en de Jan Kooijman vertolkt met Jim naar Bakkum de 'Use Somebody'. het Marlijn Weerdenburg en Romy het Monteiro zingen 'How Will I in Know', tijdens Lieke van Lexmond in en Brace treden tijdens op met 'Als naar Jij Eens Wist', in Carolien Borgers vertolkt 'I Kissed tijdens A het Girl' samen met Monique naar Klemann en Fatima Moreira uit op tv de Melo zingt samen door met Charly tijdens Luske 'You Make It Real'. in De zes kandidaten zingen in ook een duet de met hun door prof.

Programma door waarin negen op bekende Nederlanders zich van tijdens een nog onbekende kant laten op zien. De kijker het op kent hen bijvoorbeeld als met sporter, acteur of presentator, door maar weet naar niet dat zij het ook over een uit gouden keeltje op tv beschikken.

Programma waarin negen in bekende op Nederlanders zich van een nog van onbekende naar kant laten zien. De tijdens kijker door kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur op tv of presentator, maar tijdens weet een niet dat op zij ook over in een gouden keeltje van beschikken.

De met duettencompetitie barst los. Het het moment is aangebroken in voor Trijntje Oosterhuis, op Glennis Grace en Waylon uit om samen met de de drie de gekozen naar BN'ers in hun door team aan de slag van te gaan. Hoe ver naar weten een ze hun bekende pupillen het uit de comfortzone te een halen, waar van ligt de grens en van waar tijdens de groei? Grootste vraag is natuurlijk: in hoe klinken hun het van stemmen in een het duet? Allemaal zijn op tv ze klaar voor op de uitdaging en met halen alles uit de op kast om de jury en van het publiek te met verrassen uit met hun op tv optreden.

De van negen BN'ers treden solo op. uit met Backstage luisteren de door drie professionele zangers van mee. Zij kunnen de optredens dus door alleen hóren, maar door niet zien. de Na steeds drie door solo-optredens, naar kiest iedere prof één duetpartner met waarmee op tv ze de strijd aan durven. Pas door nadat een ze hun tijdens keuze gemaakt hebben, krijgen de profs tijdens met te zien welk bekend gezicht het bij de van stem hoort. tijdens In totaal selecteert iedere prof op een die manier drie uit een BN'ers.

april 2020
23-04-2016 20:08

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo's met Ne...

16-04-2016 20:05

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

De overgebleven kandidaten zingen deze week niet alleen een duet met hun prof, maar betreden ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg zingt naast haar duet met Waylon ook het nummer 'Let It Be'. Carolien Borgers, de andere protegée van Wayl...

09-04-2016 20:05

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De strijd gaat door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. Jan Versteegh zingt 'Fly Me To The Moon' samen met niemand minder dan Jan Dulles en Jan Kooijman vertolkt met Jim Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn Weerdenburg en Romy Montei...

02-04-2016 20:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

26-03-2016 20:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

19-03-2016 20:07

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

De duettencompetitie barst los. Het moment is aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon om samen met de drie gekozen BN'ers in hun team aan de slag te gaan. Hoe ver weten ze hun bekende pupillen uit de comfortzone te hal...

12-03-2016 20:07

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen BN'ers treden solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere prof één duetpartner waarmee ze de strijd aan durve...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!