Programma gemist?

In de allesbeslissende van finale gaan de in vier in overgebleven kandidaten overtuigend tijdens te werk, om te laten de horen de dat ze serieus veel noten uit op tijdens hun zang hebben. door Naast duetten met uit hun eigen prof, in vormen de het finalisten in deze slotfase ook van duo's met met Nederlandse gastartiesten. Juryleden Angela van Groothuizen, op Roel van Velzen het en John Ewbank hebben de lastige op tv met taak om alle op tv optredens te beoordelen, terwijl op tv het publiek uiteindelijk beslist wie de vocaal het door sterkst én meest favoriet door tijdens is.

De overgebleven van kandidaten zingen uit deze week niet alleen het een duet de met hun prof, maar betreden op ook solo tijdens het podium. Marlijn op Weerdenburg zingt naast uit haar duet van met Waylon ook de het nummer 'Let It op tv Be'. Carolien Borgers, de uit andere protegée van de tijdens Waylon, brengt solo het nummer 'If door uit You Don´t Know Me By Now' met ten gehore. tijdens De kandidaten het van Glennis, Fatima Moreira van de Melo tijdens en Jan Kooijman, laten de ook hun gouden tijdens keeltje weer horen. Trijntjes uit kandidaat uit Jan Versteegh treedt op naar met 'Mack een The Knife'.

De strijd op gaat door. Verschillende tijdens gastzangers maken hun van opwachting. Jan Versteegh zingt naar 'Fly naar Me To The Moon' door samen met niemand minder uit het dan Jan Dulles en Jan Kooijman met een vertolkt met Jim Bakkum 'Use tijdens Somebody'. Marlijn Weerdenburg op en Romy op tv Monteiro zingen 'How Will I op tv Know', Lieke van in Lexmond en in Brace de treden op met 'Als Jij Eens door Wist', Carolien uit Borgers vertolkt op tv 'I Kissed A Girl' samen op een met Monique Klemann en Fatima Moreira van de naar Melo zingt samen met op tv Charly Luske 'You Make tijdens It Real'. De naar zes kandidaten op tv zingen ook een duet het met hun tijdens prof.

Programma door waarin negen bekende naar Nederlanders zich van van een nog op tv onbekende kant laten zien. De kijker uit kent hen op tv bijvoorbeeld met als sporter, acteur of presentator, tijdens maar weet niet naar dat zij ook over op een gouden op keeltje het beschikken.

Programma tijdens waarin negen naar bekende Nederlanders zich naar van een nog onbekende kant laten op zien. De kijker op kent hen uit bijvoorbeeld met als sporter, acteur of presentator, maar naar weet niet in dat zij ook de over met een gouden keeltje uit beschikken.

De van duettencompetitie barst los. Het moment tijdens in is aangebroken voor Trijntje door Oosterhuis, Glennis Grace en een Waylon om naar samen met de drie gekozen de een BN'ers in hun team aan de op uit slag te gaan. Hoe ver een weten ze hun van bekende pupillen uit de uit comfortzone de te halen, een waar ligt de op tv grens en waar de uit groei? Grootste vraag is de natuurlijk: hoe naar klinken hun op stemmen in een naar duet? Allemaal zijn ze klaar voor uit de het uitdaging en halen naar alles uit de kast om op tv de jury op en het publiek op te verrassen door met hun op optreden.

De negen door BN'ers treden solo op. op tv door Backstage luisteren de drie professionele op tv zangers op mee. Zij kunnen de optredens op dus alleen uit hóren, maar niet een zien. Na steeds drie op solo-optredens, kiest naar iedere prof uit één duetpartner waarmee ze de strijd een een aan durven. Pas tijdens nadat ze hun het keuze gemaakt hebben, krijgen de het profs te zien welk in bekend op gezicht bij op tv de stem hoort. In een totaal selecteert iedere prof op met die manier in drie door BN'ers.

november 2019
23-04-2016 20:08

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo's met Ne...

16-04-2016 20:05

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

De overgebleven kandidaten zingen deze week niet alleen een duet met hun prof, maar betreden ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg zingt naast haar duet met Waylon ook het nummer 'Let It Be'. Carolien Borgers, de andere protegée van Wayl...

09-04-2016 20:05

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De strijd gaat door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. Jan Versteegh zingt 'Fly Me To The Moon' samen met niemand minder dan Jan Dulles en Jan Kooijman vertolkt met Jim Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn Weerdenburg en Romy Montei...

02-04-2016 20:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

26-03-2016 20:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

19-03-2016 20:07

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

De duettencompetitie barst los. Het moment is aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon om samen met de drie gekozen BN'ers in hun team aan de slag te gaan. Hoe ver weten ze hun bekende pupillen uit de comfortzone te hal...

12-03-2016 20:07

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen BN'ers treden solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere prof één duetpartner waarmee ze de strijd aan durve...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!