Programma gemist?

In de allesbeslissende met finale gaan van de vier uit overgebleven kandidaten met overtuigend te werk, om met te laten horen op tv dat ze serieus veel noten op van op hun zang hebben. Naast duetten van met het hun eigen op tv prof, vormen de finalisten een in deze slotfase ook een duo's met Nederlandse gastartiesten. van in Juryleden Angela Groothuizen, Roel van door Velzen en naar John Ewbank hebben de lastige naar een taak om alle de optredens te beoordelen, op tv terwijl het publiek uiteindelijk beslist in wie vocaal door het sterkst op tv én meest favoriet door is.

De op tv overgebleven kandidaten met zingen deze week niet de alleen een van duet met hun prof, maar van betreden ook een solo het podium. Marlijn naar Weerdenburg naar zingt naast haar duet met op tv Waylon ook het met nummer 'Let It de Be'. het Carolien Borgers, de andere protegée met van Waylon, op brengt solo het nummer op 'If You Don´t in Know naar Me By Now' ten van gehore. De kandidaten van Glennis, met Fatima Moreira de naar Melo uit en Jan een Kooijman, laten ook hun gouden uit keeltje weer op tv horen. Trijntjes kandidaat Jan de Versteegh treedt op op met 'Mack The met Knife'.

De op tv strijd gaat door. Verschillende de gastzangers maken het hun opwachting. op Jan Versteegh zingt van 'Fly Me To The in Moon' samen met in niemand minder dan met Jan Dulles en Jan op tv Kooijman vertolkt op tv met Jim op Bakkum 'Use Somebody'. een Marlijn Weerdenburg en Romy op Monteiro zingen 'How op Will I Know', Lieke van uit Lexmond en op Brace treden op met in 'Als Jij tijdens Eens Wist', Carolien Borgers het vertolkt 'I in Kissed A Girl' samen in met Monique Klemann door de en Fatima Moreira de het Melo zingt samen door met Charly Luske 'You van Make It Real'. op De een zes kandidaten zingen naar ook een duet met met hun prof.

Programma waarin op tv negen bekende van Nederlanders zich van tijdens een nog uit onbekende kant laten zien. De een kijker kent hen bijvoorbeeld uit in als sporter, acteur of op tv presentator, maar weet niet op tv dat zij ook de over een een gouden keeltje de beschikken.

Programma op tv waarin negen bekende Nederlanders van zich naar van een nog tijdens onbekende kant laten op tv zien. De kijker kent hen de bijvoorbeeld als sporter, een acteur of van presentator, maar een weet niet dat zij het ook over een van gouden keeltje naar beschikken.

De in duettencompetitie barst los. Het in moment is met aangebroken voor Trijntje tijdens Oosterhuis, Glennis Grace en uit Waylon om samen een met de het drie gekozen tijdens BN'ers in hun team aan de van slag te gaan. van Hoe ver door weten tijdens ze hun bekende pupillen door uit de comfortzone te halen, uit van waar ligt de grens en van waar de groei? Grootste de op vraag is natuurlijk: hoe klinken door hun stemmen in in een van duet? Allemaal zijn ze klaar op tv voor de uitdaging en op tv halen alles tijdens uit de kast om tijdens de jury uit en het het publiek te op verrassen met hun in optreden.

De negen BN'ers een treden in solo op. door Backstage luisteren de drie het professionele zangers mee. Zij kunnen naar de optredens dus uit alleen hóren, op maar niet zien. Na in steeds de drie solo-optredens, kiest iedere prof uit één duetpartner tijdens waarmee ze de door strijd met aan durven. Pas nadat ze hun met tijdens keuze gemaakt hebben, het krijgen de profs op tv te zien welk bekend gezicht bij van de stem hoort. naar In naar totaal selecteert op tv iedere prof op die manier drie met naar BN'ers.

april 2021
23-04-2016 20:08

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo's met Ne...

16-04-2016 20:05

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

De overgebleven kandidaten zingen deze week niet alleen een duet met hun prof, maar betreden ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg zingt naast haar duet met Waylon ook het nummer 'Let It Be'. Carolien Borgers, de andere protegée van Wayl...

09-04-2016 20:05

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De strijd gaat door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. Jan Versteegh zingt 'Fly Me To The Moon' samen met niemand minder dan Jan Dulles en Jan Kooijman vertolkt met Jim Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn Weerdenburg en Romy Montei...

02-04-2016 20:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

26-03-2016 20:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

19-03-2016 20:07

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

De duettencompetitie barst los. Het moment is aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon om samen met de drie gekozen BN'ers in hun team aan de slag te gaan. Hoe ver weten ze hun bekende pupillen uit de comfortzone te hal...

12-03-2016 20:07

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen BN'ers treden solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere prof één duetpartner waarmee ze de strijd aan durve...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!