Programma gemist?

In een de allesbeslissende finale op tv gaan de vier op tv overgebleven kandidaten overtuigend te op tv werk, om door te laten horen dat uit ze serieus veel noten naar op hun van zang hebben. in Naast duetten met hun tijdens eigen prof, vormen de het finalisten in deze op tv slotfase ook de duo's met Nederlandse gastartiesten. het Juryleden op tv Angela Groothuizen, Roel van het Velzen en van John Ewbank hebben de met lastige met taak om alle optredens te het beoordelen, terwijl het op tv publiek uiteindelijk beslist de wie vocaal tijdens het sterkst tijdens én meest favoriet uit is.

De overgebleven kandidaten op met zingen deze week in niet alleen een duet met op hun prof, maar op tv betreden van ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg op zingt naast haar in duet de met Waylon ook in het nummer de 'Let It Be'. Carolien Borgers, op de andere protegée het van tijdens Waylon, brengt solo het nummer 'If het You tijdens Don´t Know Me By de Now' op tv ten gehore. De kandidaten van van Glennis, Fatima Moreira de naar Melo het en Jan Kooijman, laten een ook hun in gouden keeltje weer horen. het Trijntjes in kandidaat Jan Versteegh treedt op met uit 'Mack tijdens The Knife'.

De strijd naar gaat door. Verschillende gastzangers op maken tijdens hun opwachting. Jan Versteegh met zingt 'Fly Me op To The Moon' in samen door met niemand minder dan Jan op tv Dulles en Jan Kooijman de vertolkt met tijdens Jim Bakkum 'Use met Somebody'. Marlijn Weerdenburg van en Romy Monteiro zingen tijdens 'How op tv Will I Know', Lieke naar van de Lexmond en Brace treden op met in 'Als naar Jij Eens Wist', Carolien Borgers tijdens vertolkt van 'I Kissed A in Girl' samen met door Monique Klemann de en Fatima Moreira tijdens de Melo zingt samen met op tv Charly Luske 'You op Make It Real'. De het zes kandidaten zingen een ook in een duet met van hun prof.

Programma waarin negen met naar bekende Nederlanders zich van een de nog onbekende de kant laten een zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld de als sporter, acteur de uit of presentator, maar weet niet het dat zij ook door over een gouden uit keeltje op beschikken.

Programma op tv waarin negen naar bekende Nederlanders zich van de een nog onbekende kant laten naar zien. De van kijker kent hen het bijvoorbeeld als tijdens sporter, acteur of een presentator, maar op tv weet niet dat zij de ook over een van gouden keeltje een beschikken.

De duettencompetitie van barst los. Het moment op is op aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, in Glennis Grace en Waylon met om samen met met de op drie gekozen BN'ers in hun met team aan naar de op tv slag te gaan. Hoe ver de weten naar ze hun bekende pupillen door uit de met comfortzone te halen, waar ligt de de het grens en waar de groei? de Grootste vraag in is natuurlijk: hoe klinken hun op stemmen in met een duet? op tv Allemaal zijn ze klaar voor op de uitdaging en een halen alles uit het de kast tijdens om een de jury en een het publiek te verrassen met hun tijdens in optreden.

De negen BN'ers door treden solo naar op. Backstage luisteren de tijdens een drie professionele zangers mee. Zij kunnen op tv de het optredens dus alleen in hóren, maar niet zien. Na uit steeds drie door solo-optredens, op kiest iedere prof de één duetpartner waarmee het ze de strijd de aan durven. Pas nadat het ze hun keuze met gemaakt hebben, krijgen het de profs te een zien welk op tv bekend gezicht bij de de stem hoort. In in totaal selecteert iedere prof op uit die manier drie met in BN'ers.

december 2020
23-04-2016 20:08

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo's met Ne...

16-04-2016 20:05

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

De overgebleven kandidaten zingen deze week niet alleen een duet met hun prof, maar betreden ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg zingt naast haar duet met Waylon ook het nummer 'Let It Be'. Carolien Borgers, de andere protegée van Wayl...

09-04-2016 20:05

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De strijd gaat door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. Jan Versteegh zingt 'Fly Me To The Moon' samen met niemand minder dan Jan Dulles en Jan Kooijman vertolkt met Jim Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn Weerdenburg en Romy Montei...

02-04-2016 20:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

26-03-2016 20:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

19-03-2016 20:07

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

De duettencompetitie barst los. Het moment is aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon om samen met de drie gekozen BN'ers in hun team aan de slag te gaan. Hoe ver weten ze hun bekende pupillen uit de comfortzone te hal...

12-03-2016 20:07

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen BN'ers treden solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere prof één duetpartner waarmee ze de strijd aan durve...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!