Programma gemist?

In in de allesbeslissende door finale gaan de vier overgebleven kandidaten door overtuigend van te werk, om in te laten met horen dat ze serieus veel noten door op met hun zang hebben. naar Naast duetten met hun eigen het prof, vormen de het van finalisten in deze slotfase de ook duo's met Nederlandse een gastartiesten. Juryleden Angela de Groothuizen, Roel van uit Velzen uit en John Ewbank hebben de lastige een taak uit om alle optredens tijdens te beoordelen, terwijl het publiek in uiteindelijk op tv beslist wie het vocaal het sterkst én meest favoriet op op tv is.

De door overgebleven kandidaten naar zingen deze week met niet alleen een een duet met hun prof, maar betreden op ook naar solo het podium. Marlijn door Weerdenburg zingt van naast haar de duet met Waylon ook het nummer met 'Let It in Be'. van Carolien Borgers, de op andere protegée van Waylon, uit brengt solo het nummer een 'If You het Don´t Know Me naar By Now' ten gehore. op tv De kandidaten van Glennis, tijdens uit Fatima Moreira de Melo met en Jan Kooijman, van laten ook hun gouden uit keeltje weer een horen. Trijntjes kandidaat Jan in Versteegh treedt naar op met 'Mack The naar Knife'.

De strijd op gaat door. Verschillende gastzangers uit van maken hun opwachting. Jan van Versteegh zingt 'Fly Me To naar op tv The Moon' samen met niemand uit minder dan Jan Dulles van en Jan Kooijman de vertolkt op met Jim met Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn uit Weerdenburg en Romy Monteiro zingen in 'How Will naar I Know', Lieke op van van Lexmond en Brace treden op met op op tv 'Als Jij Eens Wist', Carolien Borgers met door vertolkt 'I Kissed A tijdens Girl' samen door met Monique Klemann en Fatima op Moreira de Melo zingt met samen met Charly door Luske 'You op tv Make It Real'. De met zes kandidaten met zingen ook een duet door met hun uit prof.

Programma waarin door negen bekende de Nederlanders zich van een met nog onbekende kant de laten zien. De kijker in kent hen van bijvoorbeeld de als sporter, acteur het of presentator, maar weet niet een dat zij ook van over een in gouden keeltje op tv beschikken.

Programma waarin negen het bekende Nederlanders op zich van met een nog onbekende de kant laten op zien. De kijker kent naar hen bijvoorbeeld als op tv sporter, acteur of presentator, uit maar in weet niet dat zij ook over met een gouden keeltje uit naar beschikken.

De uit duettencompetitie barst los. Het een moment is uit aangebroken voor in Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace de en Waylon om samen met een de drie op tv gekozen BN'ers in op tv hun team aan de op tv slag te gaan. een Hoe ver de weten op tv ze hun bekende pupillen uit de naar comfortzone te tijdens halen, in waar ligt de grens en waar met de tijdens groei? Grootste vraag is het natuurlijk: hoe klinken hun naar stemmen in uit een duet? een Allemaal zijn ze het klaar voor de uitdaging en de halen met alles uit tijdens de kast om de jury met en het op tv publiek te op tv verrassen met hun het optreden.

De in negen BN'ers naar treden solo op. tijdens Backstage luisteren de drie met professionele zangers de mee. Zij kunnen de door optredens dus alleen hóren, in maar niet van zien. Na steeds tijdens drie solo-optredens, kiest iedere van prof tijdens één duetpartner waarmee naar ze de strijd aan durven. naar Pas nadat ze hun het keuze tijdens gemaakt hebben, een krijgen de profs te zien de welk bekend gezicht met bij de het stem hoort. In totaal naar selecteert tijdens iedere prof op die manier op tv drie van BN'ers.

augustus 2020
23-04-2016 20:08

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo's met Ne...

16-04-2016 20:05

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

De overgebleven kandidaten zingen deze week niet alleen een duet met hun prof, maar betreden ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg zingt naast haar duet met Waylon ook het nummer 'Let It Be'. Carolien Borgers, de andere protegée van Wayl...

09-04-2016 20:05

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De strijd gaat door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. Jan Versteegh zingt 'Fly Me To The Moon' samen met niemand minder dan Jan Dulles en Jan Kooijman vertolkt met Jim Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn Weerdenburg en Romy Montei...

02-04-2016 20:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

26-03-2016 20:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

19-03-2016 20:07

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

De duettencompetitie barst los. Het moment is aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon om samen met de drie gekozen BN'ers in hun team aan de slag te gaan. Hoe ver weten ze hun bekende pupillen uit de comfortzone te hal...

12-03-2016 20:07

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen BN'ers treden solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere prof één duetpartner waarmee ze de strijd aan durve...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!