Programma gemist?

In de allesbeslissende een op finale gaan de op tv vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, door om te laten van horen dat ze door serieus veel van noten op de hun zang hebben. Naast tijdens duetten met van hun eigen op prof, vormen de finalisten in deze een slotfase een ook duo's met uit Nederlandse gastartiesten. Juryleden op tv Angela Groothuizen, Roel van de Velzen en op tv John Ewbank hebben de lastige het taak om alle in optredens te beoordelen, op tv terwijl het publiek naar uiteindelijk beslist wie het een vocaal het sterkst én meest de favoriet een is.

De door overgebleven kandidaten uit zingen deze week niet op tv alleen een duet naar met hun prof, maar betreden uit ook solo naar het in podium. Marlijn Weerdenburg zingt op naast haar duet met Waylon van ook het nummer door 'Let It Be'. naar Carolien Borgers, de met andere protegée op van Waylon, in brengt solo het nummer 'If met You Don´t van Know Me By naar Now' door ten gehore. De kandidaten op tv van Glennis, door Fatima Moreira de Melo naar en Jan Kooijman, laten ook naar van hun gouden keeltje van weer horen. Trijntjes kandidaat door Jan Versteegh treedt op uit met op tv 'Mack The Knife'.

De naar strijd gaat op tv door. Verschillende gastzangers maken hun naar opwachting. Jan naar Versteegh zingt 'Fly in Me To The Moon' uit samen met niemand minder het dan Jan door Dulles en een Jan Kooijman vertolkt met de Jim Bakkum 'Use Somebody'. tijdens Marlijn Weerdenburg en door Romy tijdens Monteiro zingen naar 'How Will I Know', Lieke een van uit Lexmond en Brace treden op met met in 'Als Jij Eens Wist', Carolien Borgers een vertolkt 'I met Kissed A Girl' op samen met van Monique Klemann het en Fatima Moreira de Melo uit zingt samen met Charly op tv op Luske 'You Make It Real'. tijdens De zes kandidaten van zingen ook een het duet met hun de prof.

Programma waarin negen door door bekende Nederlanders zich van een nog het onbekende kant een laten zien. De met kijker kent uit hen bijvoorbeeld op tv als sporter, acteur of presentator, het maar de weet niet dat in zij ook over een op tv gouden keeltje van beschikken.

Programma waarin door negen bekende Nederlanders zich op van een het nog onbekende kant de laten zien. De kijker in kent hen met bijvoorbeeld als uit sporter, acteur of presentator, maar naar op weet niet dat zij ook op tv over een gouden van keeltje tijdens beschikken.

De duettencompetitie uit barst los. Het door moment is aangebroken de voor Trijntje Oosterhuis, tijdens Glennis Grace en op tv Waylon met om samen met de drie gekozen een BN'ers in door hun team in aan de slag te gaan. naar met Hoe ver weten ze het hun bekende naar pupillen uit de de comfortzone te halen, waar ligt de de grens door en waar de van groei? Grootste vraag is natuurlijk: van hoe klinken op hun stemmen in in een duet? door Allemaal zijn ze tijdens klaar voor de het uitdaging en halen op tv alles uit de kast een om de jury een en het publiek te op verrassen met hun naar uit optreden.

De op tv negen BN'ers treden solo tijdens op. naar Backstage luisteren de met drie professionele zangers mee. Zij kunnen met de optredens door dus door alleen hóren, maar niet met zien. Na steeds drie solo-optredens, uit kiest iedere op prof het één duetpartner waarmee ze in de strijd aan op durven. Pas nadat ze hun een keuze gemaakt hebben, op krijgen tijdens de profs de te zien welk bekend gezicht bij naar de door stem hoort. In totaal selecteert door iedere prof op de die met manier drie uit BN'ers.

juli 2021
23-04-2016 20:08

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo's met Ne...

16-04-2016 20:05

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

De overgebleven kandidaten zingen deze week niet alleen een duet met hun prof, maar betreden ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg zingt naast haar duet met Waylon ook het nummer 'Let It Be'. Carolien Borgers, de andere protegée van Wayl...

09-04-2016 20:05

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De strijd gaat door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. Jan Versteegh zingt 'Fly Me To The Moon' samen met niemand minder dan Jan Dulles en Jan Kooijman vertolkt met Jim Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn Weerdenburg en Romy Montei...

02-04-2016 20:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

26-03-2016 20:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

19-03-2016 20:07

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

De duettencompetitie barst los. Het moment is aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon om samen met de drie gekozen BN'ers in hun team aan de slag te gaan. Hoe ver weten ze hun bekende pupillen uit de comfortzone te hal...

12-03-2016 20:07

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen BN'ers treden solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere prof één duetpartner waarmee ze de strijd aan durve...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!