Programma gemist?

In van de allesbeslissende het finale gaan de vier overgebleven tijdens kandidaten overtuigend te naar werk, tijdens om te laten op horen dat ze serieus veel noten naar door op hun zang de hebben. Naast duetten met in hun eigen prof, vormen tijdens de finalisten in deze tijdens slotfase ook op tv duo's met een Nederlandse gastartiesten. Juryleden Angela naar Groothuizen, Roel naar van Velzen met en John Ewbank hebben de lastige uit taak om een alle optredens het te beoordelen, terwijl het publiek van uiteindelijk tijdens beslist wie vocaal op het sterkst én uit meest favoriet met is.

De uit overgebleven kandidaten zingen deze tijdens week niet alleen in een duet tijdens met hun prof, maar betreden in ook solo van het podium. Marlijn Weerdenburg een op zingt naast haar duet het met Waylon tijdens ook het nummer 'Let It Be'. tijdens Carolien met Borgers, de uit andere protegée van Waylon, brengt uit solo het nummer 'If het You Don´t uit Know Me By Now' met ten gehore. een De kandidaten door van Glennis, Fatima het Moreira de Melo en door Jan Kooijman, in laten ook hun gouden de keeltje weer horen. Trijntjes op kandidaat Jan Versteegh het treedt op met op tv 'Mack The op tv Knife'.

De strijd gaat tijdens door. Verschillende gastzangers op tijdens maken hun opwachting. met Jan Versteegh zingt 'Fly Me uit To van The Moon' samen door met niemand minder dan Jan een Dulles en Jan met Kooijman vertolkt met Jim door Bakkum op 'Use Somebody'. uit Marlijn Weerdenburg en Romy Monteiro zingen op tv 'How op Will I Know', Lieke van het Lexmond en Brace op tv treden op met tijdens 'Als Jij een Eens Wist', de Carolien Borgers vertolkt 'I Kissed tijdens A tijdens Girl' samen met het Monique Klemann en Fatima Moreira op de Melo tijdens zingt samen met in Charly naar Luske 'You Make It Real'. De van zes het kandidaten zingen door ook een duet met hun van prof.

Programma op tv waarin negen bekende Nederlanders zich in door van een nog onbekende kant laten naar zien. De op kijker kent hen het bijvoorbeeld van als sporter, acteur of het presentator, maar op weet niet dat zij ook over uit een gouden keeltje uit in beschikken.

Programma waarin negen uit bekende uit Nederlanders zich naar van een nog van onbekende kant laten tijdens zien. De kijker kent hen van bijvoorbeeld als sporter, op tv acteur of door presentator, maar weet niet dat het het zij ook over een gouden van keeltje het beschikken.

De duettencompetitie tijdens barst met los. Het moment is aangebroken voor op tv naar Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon het om samen met in de het drie gekozen in BN'ers in hun het team aan de slag op tv te gaan. Hoe ver uit weten ze tijdens hun bekende pupillen uit naar de uit comfortzone te halen, op waar ligt de grens naar en waar de naar groei? Grootste in vraag is natuurlijk: hoe uit klinken hun stemmen een in een duet? van Allemaal zijn ze uit klaar voor de uitdaging de en halen alles een uit de naar kast om de jury en uit het publiek te in met verrassen met hun op tv optreden.

De negen met BN'ers tijdens treden solo op. Backstage luisteren de tijdens drie professionele door zangers mee. Zij door kunnen de optredens dus door alleen hóren, maar het niet uit zien. Na steeds drie solo-optredens, met kiest iedere prof het één duetpartner waarmee door ze de strijd de aan van durven. Pas nadat ze uit hun keuze met gemaakt hebben, krijgen de de profs een te zien welk bekend in gezicht bij van de stem hoort. In op totaal selecteert iedere prof op naar die met manier drie de BN'ers.

september 2021
23-04-2016 20:08

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben. Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo's met Ne...

16-04-2016 20:05

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

De overgebleven kandidaten zingen deze week niet alleen een duet met hun prof, maar betreden ook solo het podium. Marlijn Weerdenburg zingt naast haar duet met Waylon ook het nummer 'Let It Be'. Carolien Borgers, de andere protegée van Wayl...

09-04-2016 20:05

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De strijd gaat door. Verschillende gastzangers maken hun opwachting. Jan Versteegh zingt 'Fly Me To The Moon' samen met niemand minder dan Jan Dulles en Jan Kooijman vertolkt met Jim Bakkum 'Use Somebody'. Marlijn Weerdenburg en Romy Montei...

02-04-2016 20:09

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

26-03-2016 20:06

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken.

19-03-2016 20:07

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

De duettencompetitie barst los. Het moment is aangebroken voor Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon om samen met de drie gekozen BN'ers in hun team aan de slag te gaan. Hoe ver weten ze hun bekende pupillen uit de comfortzone te hal...

12-03-2016 20:07

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen BN'ers treden solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere prof één duetpartner waarmee ze de strijd aan durve...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!