Programma gemist?

De naar grote finale uit wordt geopend door de finalisten met van het nummer 'Dont een Stop op Me Now'. Verder zingen de door BN'ers naar een duet op met hun prof en een gastartiest. in Guus Meeuwis, uit The BlueBirds, Tino op Martin en op Waylon staan de naar finalisten bij. in Twee deelnemers vallen halverwege de in show af en twee een gaan er de door naar de eindronde. naar De uiteindelijke uit winnaar ontvangt naast de naar felbegeerde bokaal ook een eeuwige met roem.

Het tijdens is tijd voor de halve een van finale in deze muzikale strijd. van Er staat van de overgebleven van deelnemers een spannende show te wachten. op de Ze zingen namelijk niet alleen op tv een duet met hun van van prof, maar staan ook op solo op het podium. naar Aan het einde van naar uit de show wordt bepaald een wie er naar huis moet, de en welke een vier sterren zich een op kunnen gaan maken de voor de grote uit op tv finale.

De deelnemers in zetten prachtige duetten neer. op Deze keer echter in het niet alleen met tijdens hun eigen profs, maar ook naar met een gastartiest. een Dwight een Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, uit Miss Montreal uit en tijdens Samantha Steenwijk gaan aan de slag een op tv met de zes overgebleven uit deelnemers. De naar jury voorziet de optredens een van een cijfer, uit en de publieksjury uit bepaalt welke van de op drie deelnemers met in de op gevarenzone deze week naar huis op tv moet.

De spanning tijdens loopt verder op. De door sterren openen de met show van feestelijk met de een gezamenlijk optreden. De overgebleven uit zeven deelnemers proberen het samen met hun coaches met de jury op te overtuigen de met hun stem en performance. van op De vakjury beoordeelt tijdens alle optredens met een cijfer. het De drie zangers door met het laagste uit cijfer belanden van in de tijdens gevarenzone. Hun lot ligt in uit handen van de in publieksjury.

Programma de waarin acht bekende Nederlanders en uit één bekende Vlaming de met lef het laten met horen wat ze vocaal in huis op tv het hebben. Onder leiding van Gordon en met Jamai laten de ze het Nederland kennismaken met hun het onontdekte zangtalent.

In van deze aflevering de begint de muzikale afvalrace. De vakjury met beoordeelt vanaf door nu alle naar optredens met een cijfer. met De BN'ers met de tijdens hoogste score in zijn direct het door naar volgende week. op tv De het bekende zangers die onderaan de ranking het belanden, zitten in het de gevarenzone. een Hun lot ligt in tijdens handen van de in publieksjury in de van studio. een Zij bepalen wie er de alsnog door naar mag naar naar de volgende show en van welke van BN'er we helaas de afscheid moeten tijdens nemen.

De negen beroemdheden in door zingen deze aflevering solo. Backstage naar luisteren Trijntje, een Romy en Marcel mee. uit Zij kunnen de optredens tijdens alleen hóren, de niet zien. Uiteindelijk kiest tijdens elke professional puur de op basis de van de de stem drie duetpartners waarmee op tv ze naar deze zangcompetitie aandurven. Pas naar nadat ze hebben gekozen, door krijgen de de profs te uit zien welk bekend gezicht bij uit de op tv stem hoort.

juni 2021
06-05-2018 18:21

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale wordt geopend door de finalisten met het nummer 'Dont Stop Me Now'. Verder zingen de BN'ers een duet met hun prof en een gastartiest. Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin en Waylon staan de finalisten bij. Twee deelnemer...

29-04-2018 18:23

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

22-04-2018 18:18

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

15-04-2018 18:27

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

08-04-2018 18:29

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

01-04-2018 18:24

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

25-03-2018 18:27

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee z...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!