Programma gemist?

De grote de finale door wordt geopend door de finalisten met op tv het nummer 'Dont naar Stop Me naar Now'. Verder zingen de de BN'ers een van duet met hun uit prof en een gastartiest. tijdens in Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin op tv en uit Waylon staan met de finalisten bij. een Twee deelnemers vallen halverwege het de show af op tv en twee op tv gaan er door naar naar de eindronde. De naar uiteindelijke winnaar ontvangt in naast de felbegeerde uit bokaal ook op eeuwige roem.

Het is met tijd voor de halve van finale in van deze door muzikale strijd. Er staat de overgebleven met deelnemers een naar spannende show te wachten. in Ze door zingen namelijk niet naar alleen een op duet met hun van prof, maar staan in ook solo op het podium. Aan op tv het in einde van de van show wordt bepaald wie in er naar huis moet, de op tv en welke vier sterren zich op tv op tijdens kunnen gaan maken voor van de grote met finale.

De deelnemers van zetten uit prachtige duetten neer. het Deze keer echter niet in alleen met hun eigen uit profs, maar door ook met van een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy tijdens Dex, Ruth het Jacott, Miss Montreal en uit Samantha Steenwijk naar gaan aan de van slag met de de zes overgebleven het deelnemers. De jury voorziet de van optredens tijdens van een naar cijfer, en de publieksjury bepaalt welke in van het de drie een deelnemers in de gevarenzone deze week in naar huis op tv moet.

De spanning loopt het verder op. De op tv sterren openen de de show feestelijk op met een een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven van deelnemers naar proberen samen met hun coaches tijdens de jury met te overtuigen met hun van naar stem en performance. De vakjury beoordeelt van tijdens alle optredens met een een cijfer. De drie zangers met met op het laagste cijfer belanden in de de op gevarenzone. Hun lot ligt in handen van van de de publieksjury.

Programma waarin acht uit bekende Nederlanders en een door één bekende Vlaming met lef laten op horen wat van ze vocaal in door huis hebben. Onder door leiding van Gordon naar en uit Jamai laten ze Nederland kennismaken met naar door hun onontdekte zangtalent.

In deze aflevering in begint de muzikale uit een afvalrace. De vakjury door beoordeelt vanaf nu alle optredens met op tv een door cijfer. De met BN'ers met de hoogste score op tv zijn direct door naar naar volgende week. De op het bekende zangers die onderaan de naar ranking uit belanden, zitten in de op gevarenzone. Hun lot tijdens ligt in handen van op tv de publieksjury in met de studio. op Zij bepalen wie er een alsnog het door mag naar de volgende show een naar en van welke BN'er we helaas het afscheid moeten op nemen.

De de negen beroemdheden zingen deze met aflevering solo. Backstage een luisteren Trijntje, met Romy en Marcel mee. naar Zij kunnen het de optredens alleen van hóren, niet zien. op tv Uiteindelijk kiest elke professional het puur op op basis van de van stem drie duetpartners waarmee met ze deze in zangcompetitie aandurven. Pas een nadat ze in hebben gekozen, krijgen op de profs te zien met welk bekend gezicht bij de door stem door hoort.

juli 2020
06-05-2018 18:21

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale wordt geopend door de finalisten met het nummer 'Dont Stop Me Now'. Verder zingen de BN'ers een duet met hun prof en een gastartiest. Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin en Waylon staan de finalisten bij. Twee deelnemer...

29-04-2018 18:23

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

22-04-2018 18:18

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

15-04-2018 18:27

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

08-04-2018 18:29

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

01-04-2018 18:24

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

25-03-2018 18:27

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee z...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!