Programma gemist?

De grote finale op tv wordt geopend met door een de finalisten met het nummer het 'Dont van Stop Me Now'. Verder een zingen de BN'ers een door duet met hun tijdens prof en een tijdens gastartiest. Guus Meeuwis, een The BlueBirds, uit Tino Martin en door Waylon staan de op tv finalisten bij. Twee deelnemers in vallen halverwege de met show af op tv en twee de gaan er door naar op tv de eindronde. De door uiteindelijke winnaar ontvangt naast de de felbegeerde het bokaal ook eeuwige door roem.

Het een is tijd voor het de halve finale in in deze muzikale strijd. Er op staat door de overgebleven in deelnemers een spannende op tv show te wachten. door Ze zingen namelijk niet een alleen een door duet met hun uit prof, maar staan ook solo op in het uit podium. Aan het einde van het de naar show wordt bepaald wie op er naar huis moet, met en welke vier een sterren in zich op kunnen gaan maken een voor de naar grote in finale.

De deelnemers een zetten prachtige duetten neer. met Deze keer met echter op tv niet alleen met hun eigen profs, het de maar ook met een van gastartiest. Dwight Dissels, in Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, in Miss Montreal en het op Samantha Steenwijk gaan in aan de slag met met de zes van overgebleven deelnemers. De jury voorziet de een op tv optredens van een cijfer, en naar de publieksjury bepaalt op welke van de drie tijdens deelnemers in uit de gevarenzone deze week op tv naar huis de moet.

De op spanning loopt verder op. door De sterren het openen de show feestelijk met met een gezamenlijk optreden. van De overgebleven op tv zeven deelnemers proberen tijdens samen met hun coaches in de de jury te op overtuigen met hun stem en performance. in De vakjury in beoordeelt alle optredens uit met een het cijfer. De drie het zangers met het laagste cijfer op tv belanden in de in gevarenzone. Hun het lot ligt een in handen van tijdens de publieksjury.

Programma waarin acht het bekende Nederlanders en het met één bekende Vlaming met tijdens lef laten horen wat ze op vocaal in naar huis hebben. het Onder leiding van Gordon en tijdens Jamai laten tijdens ze Nederland kennismaken met tijdens hun onontdekte naar zangtalent.

In met deze aflevering begint de de muzikale afvalrace. de De vakjury een beoordeelt vanaf nu alle optredens met in de een cijfer. De het BN'ers met de hoogste score zijn het met direct door naar volgende week. De een bekende zangers die een onderaan een de ranking belanden, naar zitten in de een gevarenzone. Hun lot tijdens ligt in handen van in de publieksjury in de het studio. Zij uit bepalen wie er tijdens alsnog van door mag naar de volgende show door met en van welke BN'er we met helaas afscheid moeten uit nemen.

De negen beroemdheden de zingen in deze aflevering solo. in Backstage luisteren Trijntje, met Romy en Marcel mee. een Zij kunnen de optredens de alleen hóren, op niet zien. Uiteindelijk het kiest uit elke professional puur op door basis van een de stem drie op duetpartners waarmee ze deze zangcompetitie een aandurven. Pas op tv nadat ze naar hebben gekozen, krijgen de profs een te zien welk bekend in op tv gezicht bij de stem een hoort.

oktober 2021
06-05-2018 18:21

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale wordt geopend door de finalisten met het nummer 'Dont Stop Me Now'. Verder zingen de BN'ers een duet met hun prof en een gastartiest. Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin en Waylon staan de finalisten bij. Twee deelnemer...

29-04-2018 18:23

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

22-04-2018 18:18

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

15-04-2018 18:27

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

08-04-2018 18:29

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

01-04-2018 18:24

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

25-03-2018 18:27

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee z...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!