Programma gemist?

De grote finale uit tijdens wordt geopend door de uit finalisten met het nummer 'Dont uit Stop Me door Now'. Verder zingen de in BN'ers een duet het tijdens met hun prof en een gastartiest. op Guus van Meeuwis, The BlueBirds, Tino op tv Martin en de Waylon staan de finalisten op tv bij. Twee deelnemers de vallen halverwege de tijdens show uit af en twee gaan er door tijdens naar de eindronde. naar De uiteindelijke naar winnaar ontvangt met naast de door felbegeerde bokaal ook eeuwige het roem.

Het is naar tijd voor de op halve finale een in deze de muzikale strijd. Er de staat de overgebleven deelnemers een uit spannende show te het wachten. Ze zingen naar namelijk niet op tv alleen een duet met hun de prof, maar de staan ook solo op op tv het de podium. Aan van het einde van de show met wordt een bepaald wie er naar huis van moet, in en welke vier een sterren zich op door kunnen gaan maken door voor de grote in finale.

De met deelnemers zetten prachtige duetten neer. tijdens Deze keer echter het niet een alleen met door hun eigen profs, maar tijdens ook met een van gastartiest. Dwight Dissels, tijdens Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, met Miss Montreal en in Samantha Steenwijk door gaan aan de uit slag met de naar zes overgebleven deelnemers. een De jury voorziet de de optredens van tijdens een cijfer, en de van publieksjury bepaalt welke door van de tijdens drie deelnemers in in de op tv gevarenzone deze week naar met huis moet.

De spanning door loopt verder een op. De sterren op tv openen de show in feestelijk met een een gezamenlijk optreden. tijdens De overgebleven zeven deelnemers proberen de samen met hun een coaches de jury op te overtuigen met hun tijdens stem in en performance. De van vakjury beoordeelt op tv alle optredens met op een cijfer. De tijdens drie zangers met het laagste cijfer een belanden in de een gevarenzone. het Hun lot ligt door in handen van de door publieksjury.

Programma de waarin acht naar bekende Nederlanders en één bekende met Vlaming met lef laten op horen op tv wat ze vocaal de in huis hebben. Onder naar leiding van Gordon en in Jamai de laten ze Nederland kennismaken door met hun onontdekte met zangtalent.

In deze aflevering in begint de tijdens muzikale van afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf het nu alle optredens met op een cijfer. door De BN'ers het met de hoogste score zijn op tv direct door uit naar volgende week. De de bekende door zangers die onderaan de ranking met een belanden, zitten in de op tv gevarenzone. Hun lot ligt op in handen op van de publieksjury in de in studio. Zij door bepalen wie er alsnog op door mag door naar door de volgende show met en van welke BN'er de we helaas een afscheid moeten nemen.

De uit negen beroemdheden zingen deze aflevering een solo. het Backstage luisteren tijdens Trijntje, Romy en met Marcel mee. Zij van kunnen de optredens alleen hóren, naar niet zien. het Uiteindelijk kiest elke professional puur met op basis op van de stem drie van duetpartners waarmee ze de deze naar zangcompetitie aandurven. Pas nadat op tv ze hebben gekozen, krijgen uit de profs te naar zien welk bekend uit gezicht bij de met stem de hoort.

februari 2021
06-05-2018 18:21

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale wordt geopend door de finalisten met het nummer 'Dont Stop Me Now'. Verder zingen de BN'ers een duet met hun prof en een gastartiest. Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin en Waylon staan de finalisten bij. Twee deelnemer...

29-04-2018 18:23

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

22-04-2018 18:18

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

15-04-2018 18:27

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

08-04-2018 18:29

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

01-04-2018 18:24

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

25-03-2018 18:27

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee z...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!