Programma gemist?

De in grote finale wordt een geopend door de van finalisten met het nummer 'Dont met met Stop Me Now'. Verder zingen met de BN'ers uit een duet met met hun prof in en een gastartiest. Guus Meeuwis, naar The BlueBirds, Tino naar Martin en Waylon het staan de finalisten bij. het Twee van deelnemers vallen halverwege een de show op af en twee gaan in er door naar de het eindronde. een De uiteindelijke winnaar ontvangt in naast de felbegeerde bokaal op tv ook met eeuwige roem.

Het is tijd in voor de halve een finale een in deze muzikale strijd. Er het van staat de overgebleven van deelnemers een spannende show te tijdens wachten. Ze zingen in namelijk niet alleen met een duet door met hun uit prof, maar staan ook tijdens solo op het door podium. Aan met het einde van de show van wordt bepaald wie er op tv naar huis moet, door en welke vier in sterren zich uit op in kunnen gaan maken voor de de grote het finale.

De deelnemers met zetten prachtige uit duetten neer. een Deze keer echter niet door alleen met hun op eigen profs, uit maar ook met een gastartiest. Dwight in Dissels, Wulf, naar Diggy door Dex, Ruth Jacott, Miss door Montreal en Samantha Steenwijk het gaan aan een de slag naar met de zes overgebleven deelnemers. De uit jury uit voorziet de door optredens van een cijfer, en in de publieksjury bepaalt een welke van de met drie het deelnemers in de gevarenzone deze van week naar de huis moet.

De een spanning loopt op verder op. De sterren openen in de show feestelijk naar met een gezamenlijk optreden. met De overgebleven zeven van op deelnemers proberen samen met hun coaches in uit de jury te overtuigen met hun tijdens stem het en performance. De vakjury beoordeelt naar alle optredens met naar een cijfer. naar De drie naar zangers met het laagste tijdens cijfer belanden in op tv de gevarenzone. Hun tijdens lot ligt in handen van naar van de publieksjury.

Programma een waarin acht bekende Nederlanders van en één bekende de Vlaming met lef door laten horen wat ze met vocaal in huis de met hebben. Onder leiding van van Gordon en Jamai laten naar ze Nederland naar kennismaken met hun naar onontdekte zangtalent.

In door deze aflevering een begint de muzikale afvalrace. door De vakjury beoordeelt vanaf nu van alle tijdens optredens met een uit cijfer. De BN'ers met uit de op tv hoogste score zijn direct door naar van volgende week. een De bekende zangers die door onderaan de de ranking belanden, de zitten in de gevarenzone. Hun op tv uit lot ligt in het handen van de publieksjury op in de studio. op tv Zij bepalen wie het er alsnog door mag naar een de volgende een show een en van welke BN'er door we helaas afscheid moeten op tv nemen.

De van negen beroemdheden zingen deze aflevering met solo. Backstage luisteren in Trijntje, Romy en met een Marcel mee. Zij kunnen in de optredens alleen hóren, niet uit het zien. Uiteindelijk kiest elke het professional puur op basis van van de stem op tv drie duetpartners in waarmee ze deze zangcompetitie uit aandurven. met Pas nadat ze hebben de gekozen, krijgen de profs te de naar zien welk bekend gezicht bij door de stem door hoort.

februari 2020
06-05-2018 18:21

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale wordt geopend door de finalisten met het nummer 'Dont Stop Me Now'. Verder zingen de BN'ers een duet met hun prof en een gastartiest. Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin en Waylon staan de finalisten bij. Twee deelnemer...

29-04-2018 18:23

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

22-04-2018 18:18

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

15-04-2018 18:27

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

08-04-2018 18:29

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

01-04-2018 18:24

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

25-03-2018 18:27

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee z...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!