Programma gemist?

De naar grote finale wordt geopend op tv door de naar finalisten met tijdens het nummer 'Dont een Stop Me Now'. de Verder zingen de BN'ers een duet van uit met hun prof uit en een gastartiest. Guus tijdens Meeuwis, The BlueBirds, Tino op Martin en Waylon uit staan de finalisten bij. het op tv Twee deelnemers vallen halverwege uit de show het af en twee naar gaan er door naar de eindronde. met naar De uiteindelijke winnaar ontvangt naast uit de felbegeerde bokaal ook uit eeuwige het roem.

Het het is tijd voor de de halve finale in deze op tv muzikale strijd. Er met staat de overgebleven door de deelnemers een spannende een show te wachten. Ze zingen namelijk uit op tv niet alleen een duet met hun in prof, maar staan naar ook solo op op het podium. Aan van het einde op van de show de wordt bepaald van wie er naar naar huis moet, en welke vier met een sterren zich op kunnen uit gaan maken voor de de grote in finale.

De in deelnemers zetten prachtige uit duetten neer. door Deze keer echter niet op tv alleen met tijdens hun eigen profs, met maar ook met een gastartiest. het Dwight Dissels, van Wulf, Diggy van Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en in Samantha Steenwijk gaan naar aan op tv de slag met de de zes van overgebleven deelnemers. De jury met voorziet de optredens van een op cijfer, in en de publieksjury bepaalt welke op tv naar van de drie deelnemers in de uit gevarenzone deze week in naar huis tijdens moet.

De spanning loopt van verder uit op. De sterren openen de tijdens show op tv feestelijk met van een gezamenlijk optreden. De overgebleven op tv zeven deelnemers op proberen samen met hun coaches tijdens de jury van te overtuigen met hun met stem en door performance. de De vakjury beoordeelt alle met optredens met een cijfer. De door in drie zangers met van het laagste cijfer belanden tijdens in de gevarenzone. Hun lot van ligt in naar handen van de op tv publieksjury.

Programma waarin acht op tv bekende Nederlanders de en één bekende naar Vlaming uit met lef laten met horen wat ze vocaal in huis op hebben. Onder op leiding door van Gordon en Jamai laten de ze Nederland kennismaken met met hun in onontdekte zangtalent.

In uit deze aflevering begint op de muzikale afvalrace. De tijdens vakjury van beoordeelt vanaf nu alle tijdens optredens met een cijfer. in De van BN'ers met de hoogste score zijn tijdens direct door op tv naar volgende week. De op bekende zangers de die onderaan de ranking met belanden, zitten uit in op tv de gevarenzone. Hun lot ligt de in handen uit van de het publieksjury in de van studio. Zij bepalen wie er alsnog uit door mag naar een de volgende door show het en van welke BN'er de we helaas afscheid het moeten nemen.

De negen beroemdheden door tijdens zingen deze aflevering solo. de Backstage luisteren naar Trijntje, Romy en Marcel op tv mee. Zij met kunnen de optredens alleen hóren, niet uit van zien. Uiteindelijk kiest met elke professional puur op een basis van de stem drie in op duetpartners waarmee ze deze zangcompetitie aandurven. op tv Pas door nadat ze hebben een gekozen, krijgen de profs naar te een zien welk bekend gezicht bij de door stem naar hoort.

oktober 2020
06-05-2018 18:21

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale wordt geopend door de finalisten met het nummer 'Dont Stop Me Now'. Verder zingen de BN'ers een duet met hun prof en een gastartiest. Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin en Waylon staan de finalisten bij. Twee deelnemer...

29-04-2018 18:23

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

22-04-2018 18:18

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

15-04-2018 18:27

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

08-04-2018 18:29

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

01-04-2018 18:24

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

25-03-2018 18:27

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee z...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!