Programma gemist?

De door grote finale wordt geopend door in door de finalisten met het van nummer 'Dont Stop Me van Now'. Verder zingen de met BN'ers een duet op van met hun prof en door een gastartiest. Guus Meeuwis, tijdens The BlueBirds, Tino Martin de in en Waylon staan de tijdens finalisten bij. Twee deelnemers een vallen van halverwege de show een af en twee gaan met er door naar de de eindronde. De door uiteindelijke winnaar de ontvangt naast de door felbegeerde bokaal ook eeuwige op roem.

Het van is tijd voor de de halve naar finale in deze muzikale naar strijd. Er staat de een overgebleven naar deelnemers een spannende show te op wachten. Ze in zingen namelijk niet alleen met een duet op tv met hun de prof, maar staan ook een solo op het met podium. Aan het einde de van uit de show wordt een bepaald wie er de naar huis moet, en op welke vier sterren zich op het het kunnen gaan maken voor met de grote met finale.

De op deelnemers zetten prachtige duetten neer. tijdens Deze keer door echter tijdens niet alleen met hun eigen naar profs, naar maar ook met een gastartiest. Dwight met naar Dissels, Wulf, Diggy op tv Dex, Ruth Jacott, Miss op Montreal en Samantha Steenwijk de gaan naar aan de slag met de zes op overgebleven een deelnemers. De jury voorziet de de optredens van een met cijfer, en uit de met publieksjury bepaalt welke van door de drie deelnemers in uit de gevarenzone deze week met naar huis op tv moet.

De een spanning loopt verder op. de De sterren openen de de show feestelijk op met een gezamenlijk tijdens optreden. De overgebleven zeven op op deelnemers proberen samen met het hun coaches een de jury te overtuigen met hun in stem en performance. in door De vakjury beoordeelt alle optredens met door op een cijfer. De drie zangers met de van het laagste cijfer belanden in de van door gevarenzone. Hun lot het ligt in handen van de door publieksjury.

Programma tijdens waarin acht bekende Nederlanders op en één bekende Vlaming tijdens met lef met laten horen wat ze de vocaal in met huis hebben. door Onder leiding op van Gordon en van Jamai laten ze Nederland kennismaken met van naar hun onontdekte zangtalent.

In deze aflevering in begint de tijdens muzikale met afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf uit nu een alle optredens met een de cijfer. De BN'ers met de het de hoogste score zijn tijdens direct door naar volgende week. De op tv van bekende zangers die onderaan de ranking het belanden, zitten in door de gevarenzone. op tv Hun in lot ligt in op tv handen van de publieksjury in op de studio. Zij bepalen op tv wie er alsnog tijdens door mag naar naar de volgende show op tv van en van welke BN'er we helaas door afscheid in moeten nemen.

De negen op beroemdheden naar zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren naar Trijntje, van Romy en Marcel mee. uit Zij kunnen de tijdens optredens alleen hóren, niet een zien. Uiteindelijk kiest van op tv elke professional puur met op basis van de stem het drie duetpartners door waarmee ze deze zangcompetitie op tv aandurven. Pas nadat van ze hebben op gekozen, krijgen tijdens de profs te zien met welk bekend gezicht tijdens bij de stem naar hoort.

januari 2020
06-05-2018 18:21

Afl. 7

It Takes 2 - Afl. 7

De grote finale wordt geopend door de finalisten met het nummer 'Dont Stop Me Now'. Verder zingen de BN'ers een duet met hun prof en een gastartiest. Guus Meeuwis, The BlueBirds, Tino Martin en Waylon staan de finalisten bij. Twee deelnemer...

29-04-2018 18:23

Afl. 6

It Takes 2 - Afl. 6

Het is tijd voor de halve finale in deze muzikale strijd. Er staat de overgebleven deelnemers een spannende show te wachten. Ze zingen namelijk niet alleen een duet met hun prof, maar staan ook solo op het podium. Aan het einde van de show ...

22-04-2018 18:18

Afl. 5

It Takes 2 - Afl. 5

De deelnemers zetten prachtige duetten neer. Deze keer echter niet alleen met hun eigen profs, maar ook met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk gaan aan de slag met de zes overg...

15-04-2018 18:27

Afl. 4

It Takes 2 - Afl. 4

De spanning loopt verder op. De sterren openen de show feestelijk met een gezamenlijk optreden. De overgebleven zeven deelnemers proberen samen met hun coaches de jury te overtuigen met hun stem en performance. De vakjury beoordeelt alle op...

08-04-2018 18:29

Afl. 3

It Takes 2 - Afl. 3

Programma waarin acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming met lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van Gordon en Jamai laten ze Nederland kennismaken met hun onontdekte zangtalent.

01-04-2018 18:24

Afl. 2

It Takes 2 - Afl. 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten i...

25-03-2018 18:27

Afl. 1

It Takes 2 - Afl. 1

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee z...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!