Programma gemist?

Vanavond van is de finale van It op Take 2, in de zangwedstrijd waarin door bekende Nederlanders op tv samen met professionals duetten op zingen. De het finalisten van dit seizoen zijn: - door Cabaretier en acteur met Pim naar Muda uit het team van op Trijntje Oosterhuis - naar Actrice Loes Haverkort uit uit het team van Marcel naar Veenendaal - Actrice Imanuelle de Grives actrice Waylon - Lisa de Michels presentatrice Waylon Negen bekende Nederlanders een doen datgene wat de niemand had verwacht: zingen. op tv De zangprofessionals tijdens Waylon, Marcel Veenendaal de en Trijntje Oosterhuis op tv gaan met met hun zelf samengesteld op tv team de het strijd aan. Het publiek kan rekenen naar op verrassende de stemmen in schitterende een duetten.

Aflevering een 6 - In naar It Takes 2 gaan negen uit door bekende Nederlanders iets doen op dat niemand van ze tijdens had verwacht in namelijk zingen! De drie zangprofessionals het een Waylon, Marcel Veenendaal en het Trijntje Oosterhuis gaan naar met hun zelf samengestelde door team de strijd tijdens aan. Het publiek op kan rekenen op verrassende met stemmen van in schitterende duetten. door In de halve finale wordt uit van de duettenstrijd steeds heftiger. uit De vijf overgebleven van BN'ers zingen zowel een op tv duet uit met hun professional als een solo. een een Met hun solo nummers nemen de het uit sterren ons mee naar hun Sweet een met Memories.

Aflevering uit 5 - door In It Takes op tv 2 gaan negen bekende uit Nederlanders iets doen van dat niemand van het ze had verwacht op tv namelijk zingen! De drie naar zangprofessionals een Waylon, Marcel Veenendaal en in Trijntje Oosterhuis in gaan met hun met zelf samengestelde team de door strijd aan. op Vanavond kan het naar publiek kan rekenen op verrassende uit stemmen in schitterende de duetten. Er wordt namelijk van de niet alleen gezongen tijdens met de professional van dienst, met maar met ook met een gastartiest. Onder anderen het Anita Meyer, Danny van met de Munk, Jimi Bellmartin (winnaar The van Voice Senior), Georges met in Lotze (finalist The Voice Senior), Sanne het Hans en Romy tijdens Monteiro met passeren de uit revue.

In op tv de vierde aflevering van It met Takes met 2 zingen de overgebleven BN'ers van tijdens niet alleen een naar duet met hun coach/professional, maar het geven ze met ook een op tv optreden met hun eigen team. De met drie met zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal naar en Trijntje Oosterhuis. in Zij gaan met naar hun in zelf samengestelde team de op strijd aan. in Inmiddels hebben Rens Kroes (Team het Marcel) en uit Stefan Jurrius (Team Trijntje) het in programma door verlaten. Naast de gebruikelijke de optredens van de BN'ers met uit hun professional, zijn op er vanavond ook tijdens tijdens teamoptredens: - Team Trijntje: Harry Piekema tijdens en Pim op tv Muda - Team Marcel: op Bobbi Eden en Loes door Haverkort - Team Waylon: in Imanuelle uit Grives, Jan Joost van Gangelen met en Lisa in Michels Bekijk de optredens naar uit It in Takes 2 terug op naar gids.tv/onderwerp/it-takes-2.

Aflevering 3 - het naar In It Takes van 2 gaan negen tijdens bekende Nederlanders iets doen dat de niemand van ze het had verwacht namelijk de zingen! De drie de zangprofessionals Waylon, Marcel uit Veenendaal en tijdens Trijntje Oosterhuis gaan met in hun naar zelf samengestelde team de door strijd aan. naar Het publiek kan naar rekenen op verrassende stemmen op tv in schitterende duetten. van Deze avond met staat in het een teken van de het liefde. De acht overgebleven bekende op Nederlanders, zingen liefdesduetten van met hun naar professional van Paradise uit By The Dashbord Light het tot Endless tijdens Love.

Aflevering 2 van - In It op tv Takes 2 op gaan bekende Nederlanders van iets doen dat niemand van van ze had door verwacht namelijk zingen! tijdens De met drie zangprofessionals Waylon, het Marcel Veenendaal en naar Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf op tv samengestelde op team de strijd aan. door Vanavond met gaan de negen naar bekende Nederlanders Bobbi Eden, Jan Joost op tv van Gangelen, op Rens Kroes, met Harry Piekema, Imanuelle van Grives, Lisa Michels, met Loes Haverkort, Stefan Jurriens de en tijdens Pim Muda voor op het eerst een op duet zingen met hun professional. uit De vakkundige jury van bestaande uit uit Gerard Ekdom, Edsilia Rombley en naar Ronnie Flex op zal de duetten op beoordelen. De BN'er een met de laagste uit score naar zal de show moeten van verlaten.

Vanaf op vanavond is het nieuwe met seizoen op tv van It Takes 2 te zien, tijdens dit keer op op SBS6. Elke vrijdag van om 20:30 een uur tijdens is te zien hoe met negen bekende van Nederlanders het tegen het elkaar opnemen in een zangwedstrijd. de In de eerste aflevering een treden de deelnemers de allemaal het een keer op. De drie de tijdens zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en door Trijntje Oosterhuis luisteren op tv naar de een optredens en kiezen op tv ieder drie van BN'ers. Ze weten van tevoren niet met wie naar er te horen zijn. De BN'ers van die op tv dit jaar uit meedoen aan It Takes uit 2 zijn: - Bobbi Eden - Jan een Joost van op Gangelen - de Rens Kroes - Harry Piekema - Imanuelle uit Grives - Lisa Michels - Loes uit tijdens Haverkort - Stefan Jurriens - uit Pim Muda In de volgende afleveringen uit zingen de BN'ers telkens op tv samen met hun een professionele duo-partner. De met jury, bestaande uit Edsilia van Rombley, de Ronnie Flex en een Gerard Ekdom, op beoordeelt wekelijks alle optredens. It in Takes 2 wordt gepresenteerd tijdens door door Winston Gerschtanowitz en in Gordon.

november 2020
14-06-2019 20:30

Finale: It Takes 2

It Takes 2 - Finale: It Takes 2

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actr...

07-06-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 6 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

31-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 5 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

24-05-2019 20:30

It Takes 2: teamoptredens

It Takes 2 - It Takes 2: teamoptredens

In de vierde aflevering van It Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers niet alleen een duet met hun coach/professional, maar geven ze ook een optreden met hun eigen team. De drie zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje O...

17-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 3 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

10-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 2 - In It Takes 2 gaan bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan....

03-05-2019 20:30

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de eerste aflevering treden de deelnemers...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!