Programma gemist?

Vanavond is de de finale van It een Take op 2, de met zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen op met professionals tijdens duetten zingen. De finalisten van dit in seizoen op tv zijn: - Cabaretier en acteur op Pim Muda uit het de door team van Trijntje Oosterhuis - op tv Actrice Loes Haverkort uit tijdens het team van Marcel tijdens Veenendaal - Actrice Imanuelle tijdens Grives actrice Waylon - door Lisa Michels presentatrice Waylon Negen bekende Nederlanders doen in datgene in wat niemand had van verwacht: zingen. De zangprofessionals van Waylon, de Marcel Veenendaal en Trijntje in Oosterhuis gaan met door hun zelf op tv samengesteld team de met strijd aan. Het publiek kan rekenen op tijdens op verrassende stemmen uit in schitterende duetten.

Aflevering naar 6 - In It de Takes in 2 gaan negen bekende de Nederlanders iets doen op dat niemand van ze had in van verwacht namelijk zingen! De in drie zangprofessionals van Waylon, Marcel Veenendaal uit en Trijntje Oosterhuis gaan met het hun uit zelf samengestelde team van de strijd aan. Het in publiek kan op rekenen op verrassende stemmen in door schitterende van duetten. In de halve finale wordt van de duettenstrijd steeds met heftiger. van De vijf overgebleven BN'ers zingen op tv zowel de een duet met hun professional met als tijdens een solo. van Met hun solo nummers nemen uit de sterren ons mee op naar van hun Sweet het Memories.

Aflevering uit 5 - In op tv It Takes 2 gaan negen een bekende Nederlanders met iets naar doen dat niemand van ze had een verwacht namelijk het zingen! De uit drie zangprofessionals Waylon, Marcel het Veenendaal en Trijntje in Oosterhuis gaan met op tv hun zelf samengestelde tijdens team een de strijd aan. Vanavond kan het van met publiek kan rekenen op verrassende op tv stemmen in schitterende duetten. met Er wordt namelijk op een niet alleen gezongen met de professional een tijdens van dienst, maar ook met op een gastartiest. het Onder anderen Anita Meyer, uit Danny de Munk, op tv Jimi Bellmartin met (winnaar The Voice het Senior), Georges Lotze tijdens (finalist The Voice Senior), Sanne in Hans en op tv Romy Monteiro op passeren de een revue.

In het de vierde uit aflevering van It Takes 2 op zingen op de overgebleven BN'ers niet alleen een door duet op tv met hun coach/professional, maar geven op ze de ook een optreden uit met hun eigen team. De op tv drie zangprofessionals zijn Waylon, tijdens Marcel Veenendaal en op Trijntje naar Oosterhuis. Zij gaan het met hun zelf naar samengestelde team de strijd aan. naar Inmiddels in hebben Rens Kroes (Team op tv Marcel) en Stefan Jurrius op tv (Team naar Trijntje) het met programma verlaten. Naast de gebruikelijke optredens van in de BN'ers met op hun professional, op tv zijn er vanavond ook met naar teamoptredens: - Team Trijntje: Harry Piekema en op in Pim Muda - Team Marcel: Bobbi Eden het en in Loes Haverkort - van Team Waylon: Imanuelle van Grives, Jan Joost van Gangelen een en Lisa Michels Bekijk de de optredens het uit It Takes 2 terug van op met gids.tv/onderwerp/it-takes-2.

Aflevering 3 - op het In It Takes een 2 gaan negen bekende Nederlanders het iets doen dat niemand op van ze had door verwacht namelijk zingen! op tv De op tv drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal door en Trijntje Oosterhuis op met gaan met hun door zelf samengestelde team van de strijd aan. Het op publiek kan rekenen van op verrassende stemmen met in schitterende duetten. naar Deze avond staat naar in het teken door van de liefde. De acht naar de overgebleven bekende Nederlanders, in zingen liefdesduetten met hun uit professional van Paradise By The tijdens op Dashbord Light tot in Endless Love.

Aflevering op 2 - In It Takes van 2 gaan door bekende Nederlanders iets doen het dat niemand van het ze had naar verwacht namelijk zingen! De op tv drie op tv zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en met in Trijntje Oosterhuis gaan door met hun zelf samengestelde team de tijdens een strijd aan. Vanavond uit gaan de negen uit bekende Nederlanders Bobbi Eden, Jan Joost de de van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, het Imanuelle Grives, met Lisa Michels, Loes Haverkort, de het Stefan Jurriens en Pim in Muda voor het de eerst een duet zingen op tv met uit hun professional. De vakkundige jury op tv bestaande uit door Gerard Ekdom, Edsilia Rombley en met Ronnie Flex met zal de uit duetten beoordelen. De BN'er uit met het de laagste score zal van de show moeten op verlaten.

Vanaf vanavond is tijdens het de nieuwe seizoen uit van It Takes met 2 te zien, dit de keer op SBS6. met Elke vrijdag om 20:30 met uur is te uit zien hoe op tv negen bekende met Nederlanders het tegen elkaar het opnemen in een zangwedstrijd. In op tv de eerste aflevering in het treden de deelnemers allemaal tijdens een keer op. van De drie zangprofessionals Waylon, door Marcel uit Veenendaal en Trijntje Oosterhuis door luisteren naar de op tv optredens en kiezen de ieder drie BN'ers. in Ze weten de van tevoren niet uit wie er te horen zijn. De BN'ers in die uit dit jaar meedoen met aan It Takes 2 naar zijn: - op tv Bobbi Eden - Jan van Joost van Gangelen - tijdens Rens Kroes - Harry Piekema - Imanuelle door Grives - Lisa Michels - Loes uit van Haverkort - Stefan Jurriens - Pim door Muda In de volgende afleveringen zingen een op tv de BN'ers telkens samen met op tv hun in professionele duo-partner. De jury, bestaande uit op Edsilia van Rombley, Ronnie Flex en Gerard de Ekdom, door beoordeelt wekelijks alle optredens. uit It Takes 2 naar wordt gepresenteerd door Winston uit Gerschtanowitz een en Gordon.

augustus 2020
14-06-2019 20:30

Finale: It Takes 2

It Takes 2 - Finale: It Takes 2

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actr...

07-06-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 6 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

31-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 5 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

24-05-2019 20:30

It Takes 2: teamoptredens

It Takes 2 - It Takes 2: teamoptredens

In de vierde aflevering van It Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers niet alleen een duet met hun coach/professional, maar geven ze ook een optreden met hun eigen team. De drie zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje O...

17-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 3 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

10-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 2 - In It Takes 2 gaan bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan....

03-05-2019 20:30

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de eerste aflevering treden de deelnemers...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!