Programma gemist?

Vanavond met is de finale van in It Take 2, de naar zangwedstrijd op tv waarin bekende Nederlanders samen het met professionals duetten tijdens zingen. De finalisten van dit in tijdens seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim in op tv Muda uit het door team van Trijntje naar Oosterhuis - Actrice Loes Haverkort in uit het een team van Marcel in Veenendaal - Actrice Imanuelle Grives actrice Waylon - Lisa Michels presentatrice Waylon Negen naar bekende door Nederlanders doen door datgene wat niemand tijdens had verwacht: zingen. De zangprofessionals Waylon, op tv Marcel de Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan het met hun de zelf samengesteld team door de strijd aan. in Het publiek kan rekenen door in op verrassende stemmen in schitterende een duetten.

Aflevering 6 - op In It naar Takes op 2 gaan negen tijdens bekende Nederlanders iets doen dat uit niemand van van ze had verwacht namelijk op tv zingen! De drie de zangprofessionals Waylon, uit Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis tijdens gaan met hun in zelf samengestelde naar team de een strijd aan. Het door publiek kan rekenen op met verrassende stemmen in door schitterende in duetten. In de halve finale een wordt de van duettenstrijd steeds heftiger. De uit vijf overgebleven op BN'ers zingen op zowel een duet uit met hun professional van als een solo. Met hun solo een nummers op nemen de het sterren ons mee naar hun naar Sweet tijdens Memories.

Aflevering van 5 - In It Takes uit 2 in gaan negen bekende Nederlanders iets het een doen dat niemand van ze van had door verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals het met Waylon, Marcel Veenendaal en een Trijntje Oosterhuis een gaan met hun zelf samengestelde op tv team de strijd aan. door Vanavond kan het door publiek kan rekenen het op verrassende stemmen op tv in schitterende duetten. het Er wordt namelijk in met niet alleen gezongen met de professional uit van in dienst, maar ook in met een gastartiest. door Onder anderen Anita uit Meyer, Danny de Munk, een Jimi Bellmartin (winnaar The op tv in Voice Senior), Georges naar Lotze (finalist The Voice op tv Senior), Sanne Hans en van Romy Monteiro passeren de met uit revue.

In naar de vierde van aflevering van It Takes op 2 zingen de overgebleven op BN'ers niet op alleen een duet naar met hun coach/professional, maar geven op door ze ook een optreden het met hun eigen team. De de drie in zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en naar Trijntje Oosterhuis. een Zij gaan met hun een zelf door samengestelde team de strijd op tv aan. het Inmiddels hebben Rens Kroes van (Team Marcel) en Stefan Jurrius het (Team van Trijntje) het programma verlaten. Naast het de het gebruikelijke optredens van de BN'ers met tijdens van hun professional, zijn met er vanavond ook teamoptredens: - Team Trijntje: door Harry Piekema en met op tv Pim Muda - Team het Marcel: Bobbi Eden de en Loes Haverkort - Team tijdens Waylon: Imanuelle Grives, Jan Joost tijdens van naar Gangelen en Lisa Michels Bekijk het de optredens uit It van Takes 2 terug door op uit gids.tv/onderwerp/it-takes-2.

Aflevering 3 - met In It uit Takes 2 in gaan negen bekende Nederlanders iets met doen dat tijdens niemand van door ze had verwacht met namelijk zingen! De drie zangprofessionals op tv Waylon, op tv Marcel Veenendaal en Trijntje naar Oosterhuis gaan het met hun zelf tijdens samengestelde team de strijd in aan. Het publiek van kan rekenen in op verrassende stemmen door in schitterende duetten. uit Deze avond staat door in het teken van de door liefde. naar De acht naar overgebleven bekende Nederlanders, zingen liefdesduetten met door hun professional met van Paradise By The tijdens van Dashbord Light tot Endless door Love.

Aflevering op 2 - In It Takes tijdens met 2 gaan bekende Nederlanders uit iets doen in dat niemand van in ze had verwacht namelijk met zingen! De drie zangprofessionals Waylon, op tv Marcel naar Veenendaal en Trijntje het Oosterhuis gaan met hun van zelf samengestelde team de het strijd aan. Vanavond een een gaan de negen bekende van Nederlanders Bobbi Eden, in Jan Joost op tv van Gangelen, Rens het Kroes, Harry Piekema, Imanuelle tijdens Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, tijdens Stefan Jurriens tijdens en op tv Pim Muda voor het eerst tijdens een duet met zingen met hun professional. De in vakkundige jury uit bestaande uit Gerard Ekdom, op tv Edsilia Rombley tijdens en Ronnie van Flex zal de door duetten beoordelen. De tijdens BN'er met de tijdens laagste score de zal de show moeten in verlaten.

Vanaf vanavond is de door het nieuwe seizoen van It tijdens Takes 2 met te zien, dit door keer op SBS6. een Elke vrijdag om 20:30 tijdens uur is te zien het hoe negen van bekende Nederlanders het door tegen elkaar opnemen uit in een op zangwedstrijd. In de op eerste aflevering treden de naar deelnemers allemaal een keer door op. het De drie het zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal naar en Trijntje Oosterhuis luisteren naar van de uit optredens en kiezen ieder de drie door BN'ers. Ze weten van tevoren uit niet wie er tijdens te horen een zijn. De BN'ers door die dit jaar meedoen aan uit It Takes 2 door zijn: - Bobbi Eden - met Jan Joost van het Gangelen - Rens Kroes - tijdens Harry Piekema - Imanuelle Grives - uit met Lisa Michels - Loes Haverkort - Stefan een Jurriens - Pim Muda In door de volgende afleveringen naar zingen de BN'ers met telkens samen met door hun professionele duo-partner. De jury, in bestaande uit Edsilia het op Rombley, Ronnie Flex een en Gerard Ekdom, beoordeelt wekelijks op alle optredens. It Takes op 2 met wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz van een en Gordon.

maart 2020
14-06-2019 20:30

Finale: It Takes 2

It Takes 2 - Finale: It Takes 2

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actr...

07-06-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 6 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

31-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 5 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

24-05-2019 20:30

It Takes 2: teamoptredens

It Takes 2 - It Takes 2: teamoptredens

In de vierde aflevering van It Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers niet alleen een duet met hun coach/professional, maar geven ze ook een optreden met hun eigen team. De drie zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje O...

17-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 3 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

10-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 2 - In It Takes 2 gaan bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan....

03-05-2019 20:30

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de eerste aflevering treden de deelnemers...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!