Programma gemist?

Vanavond is de naar door finale van It Take 2, op de zangwedstrijd waarin bekende naar Nederlanders samen met tijdens van professionals duetten zingen. De finalisten het van dit de seizoen zijn: - Cabaretier en op acteur Pim Muda naar uit het team van Trijntje de op tv Oosterhuis - Actrice Loes Haverkort een uit het team van in Marcel van Veenendaal - Actrice Imanuelle tijdens Grives actrice Waylon - Lisa Michels presentatrice Waylon Negen bekende Nederlanders doen een uit datgene wat niemand had van verwacht: zingen. De naar zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en uit Trijntje een Oosterhuis gaan met met hun zelf samengesteld een team de op strijd aan. Het publiek kan rekenen de op verrassende stemmen het in schitterende een duetten.

Aflevering op tv 6 - tijdens In It Takes 2 gaan met negen bekende Nederlanders iets met doen dat uit niemand naar van ze had een verwacht namelijk zingen! De op tv drie zangprofessionals Waylon, Marcel op Veenendaal en tijdens Trijntje Oosterhuis gaan het met hun zelf de samengestelde team naar de strijd aan. Het publiek tijdens kan rekenen op tijdens verrassende stemmen in op schitterende duetten. de In de halve finale wordt naar de duettenstrijd op tv steeds heftiger. De vijf tijdens overgebleven op tv BN'ers zingen zowel met een duet met op hun professional uit als een solo. Met hun solo tijdens naar nummers nemen de sterren een ons mee naar hun Sweet van op tv Memories.

Aflevering met 5 - In It Takes op tv 2 gaan negen op tv bekende Nederlanders iets het doen door dat niemand van een ze had een verwacht namelijk zingen! De de drie zangprofessionals door Waylon, Marcel Veenendaal en naar Trijntje Oosterhuis gaan uit met hun zelf samengestelde uit team de strijd een aan. Vanavond kan het naar publiek de kan rekenen op verrassende naar stemmen in schitterende duetten. uit Er wordt namelijk in een niet alleen gezongen met de professional met in van dienst, maar ook met met een gastartiest. op Onder anderen in Anita Meyer, Danny op tv de Munk, Jimi tijdens Bellmartin (winnaar The Voice een Senior), Georges Lotze op tv (finalist The op tv Voice Senior), Sanne Hans en Romy uit Monteiro passeren een de van revue.

In de vierde naar in aflevering van It met Takes 2 zingen de overgebleven van BN'ers niet alleen naar een een duet met hun op coach/professional, maar geven ze ook op een optreden door met hun eigen team. De drie op op zangprofessionals zijn Waylon, met Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis. Zij een naar gaan met hun zelf op tv samengestelde team de strijd van aan. een Inmiddels hebben Rens Kroes (Team Marcel) van en Stefan een Jurrius (Team Trijntje) het op tv programma verlaten. Naast de een gebruikelijke de optredens van op tv de BN'ers met hun professional, uit zijn er vanavond op tv ook teamoptredens: - Team tijdens Trijntje: van Harry Piekema en Pim Muda - Team uit Marcel: Bobbi door Eden en Loes Haverkort - van Team tijdens Waylon: Imanuelle van Grives, Jan Joost van Gangelen en met Lisa Michels Bekijk de naar optredens uit in It Takes 2 uit terug op van gids.tv/onderwerp/it-takes-2.

Aflevering in 3 - In It in Takes 2 gaan negen uit bekende naar Nederlanders iets doen dat niemand met van ze had met verwacht namelijk zingen! tijdens De drie tijdens zangprofessionals Waylon, uit Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis uit gaan op tv met hun zelf op samengestelde team de het strijd aan. Het publiek kan op rekenen op de verrassende op stemmen in schitterende met duetten. Deze avond staat in van het teken van de de op liefde. De acht overgebleven bekende Nederlanders, van met zingen liefdesduetten met hun professional van uit Paradise By het The Dashbord Light tot uit Endless door Love.

Aflevering in 2 - In van It Takes 2 gaan bekende naar Nederlanders met iets doen op dat niemand van ze van had verwacht uit namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, op tv Marcel Veenendaal en van Trijntje Oosterhuis uit gaan met uit hun zelf samengestelde van team de strijd aan. Vanavond tijdens gaan de met negen bekende naar Nederlanders Bobbi Eden, Jan Joost uit met van Gangelen, Rens Kroes, tijdens Harry Piekema, Imanuelle Grives, op Lisa Michels, Loes Haverkort, tijdens Stefan Jurriens met en Pim Muda voor naar van het eerst een duet zingen met van hun met professional. De uit vakkundige jury bestaande uit Gerard op Ekdom, op Edsilia Rombley en Ronnie de Flex zal de op tv duetten beoordelen. De door BN'er met de laagste score op tv zal de show uit moeten het verlaten.

Vanaf vanavond is tijdens het nieuwe een seizoen van It van Takes uit 2 te zien, dit naar keer op SBS6. Elke vrijdag naar om 20:30 op tv uur uit is te zien hoe negen een bekende Nederlanders het uit tegen op tv elkaar opnemen in het een zangwedstrijd. In de eerste een aflevering treden van de deelnemers tijdens allemaal een keer op. De drie het zangprofessionals Waylon, Marcel op tv Veenendaal uit en Trijntje op Oosterhuis luisteren naar de optredens naar en kiezen ieder drie tijdens BN'ers. Ze de weten door van tevoren niet op tv wie er te horen uit zijn. De BN'ers van die dit jaar meedoen aan tijdens It Takes 2 zijn: - de Bobbi Eden - Jan naar Joost van op tv Gangelen - Rens Kroes - Harry de Piekema - van Imanuelle Grives - Lisa Michels - Loes in uit Haverkort - Stefan Jurriens - Pim Muda In naar de volgende tijdens afleveringen zingen de BN'ers telkens door samen naar met hun professionele duo-partner. De de jury, bestaande op tv uit Edsilia Rombley, van Ronnie Flex en Gerard op Ekdom, beoordeelt wekelijks alle met optredens. It Takes van 2 van wordt gepresenteerd door Winston op tv Gerschtanowitz en naar Gordon.

juli 2021
14-06-2019 20:30

Finale: It Takes 2

It Takes 2 - Finale: It Takes 2

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actr...

07-06-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 6 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

31-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 5 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

24-05-2019 20:30

It Takes 2: teamoptredens

It Takes 2 - It Takes 2: teamoptredens

In de vierde aflevering van It Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers niet alleen een duet met hun coach/professional, maar geven ze ook een optreden met hun eigen team. De drie zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje O...

17-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 3 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

10-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 2 - In It Takes 2 gaan bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan....

03-05-2019 20:30

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de eerste aflevering treden de deelnemers...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!