Programma gemist?

Vanavond naar is de finale met van It Take 2, uit de zangwedstrijd waarin bekende door een Nederlanders samen met door professionals duetten zingen. De finalisten van van dit door seizoen zijn: - Cabaretier en door acteur Pim Muda op uit het team van Trijntje met Oosterhuis - het Actrice Loes Haverkort uit op het team van op Marcel Veenendaal - de Actrice Imanuelle Grives actrice Waylon - door Lisa Michels presentatrice Waylon Negen bekende Nederlanders doen in datgene wat niemand tijdens had verwacht: uit zingen. De zangprofessionals tijdens Waylon, een Marcel Veenendaal en de Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf op tv samengesteld team de tijdens strijd van aan. Het publiek op kan rekenen op verrassende stemmen naar in in schitterende duetten.

Aflevering 6 een - het In It Takes 2 gaan van negen bekende Nederlanders iets de doen dat niemand op het van ze had verwacht namelijk zingen! naar uit De drie zangprofessionals Waylon, door Marcel Veenendaal een en Trijntje Oosterhuis in gaan met hun het zelf samengestelde team de strijd aan. naar Het het publiek kan een rekenen op verrassende stemmen in met schitterende van duetten. In de halve finale de wordt de duettenstrijd steeds van heftiger. van De vijf op tv overgebleven BN'ers zingen zowel een duet een met hun in professional als een een solo. Met hun solo op tv nummers nemen de van sterren ons op tv mee naar op tv hun Sweet de Memories.

Aflevering in 5 - In It Takes op 2 gaan op tv negen bekende het Nederlanders iets doen dat op niemand van ze had door verwacht namelijk tijdens zingen! De op tv drie zangprofessionals het Waylon, Marcel Veenendaal en een Trijntje Oosterhuis gaan met tijdens hun zelf samengestelde team naar de strijd in aan. Vanavond kan tijdens het publiek van kan rekenen op verrassende stemmen uit in tijdens schitterende duetten. Er wordt namelijk in niet alleen gezongen door met de professional door van dienst, maar het tijdens ook met een gastartiest. Onder op tv anderen Anita Meyer, door Danny de tijdens Munk, Jimi Bellmartin het (winnaar The op Voice Senior), Georges het Lotze (finalist The uit Voice Senior), Sanne Hans en Romy het met Monteiro passeren de met revue.

In de naar vierde het aflevering van It met Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers met niet alleen op tv een duet met hun een coach/professional, maar geven de ze door ook een uit optreden met hun naar eigen team. De drie zangprofessionals van zijn Waylon, Marcel Veenendaal een en Trijntje Oosterhuis. met Zij gaan met hun uit zelf samengestelde team van de met strijd aan. Inmiddels hebben Rens uit Kroes uit (Team Marcel) en naar Stefan Jurrius met (Team Trijntje) het van programma verlaten. Naast de gebruikelijke het optredens van de BN'ers met de hun professional, op zijn van er vanavond ook teamoptredens: - Team op tv Trijntje: Harry op Piekema en Pim Muda - naar Team Marcel: Bobbi tijdens Eden en op Loes Haverkort - Team uit Waylon: Imanuelle Grives, Jan Joost van van Gangelen het en Lisa Michels Bekijk uit de optredens uit It met Takes uit 2 terug op het gids.tv/onderwerp/it-takes-2.

Aflevering in 3 - van In It Takes 2 tijdens gaan negen bekende een Nederlanders iets van doen dat niemand de van ze had met verwacht namelijk zingen! De drie door zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal uit de en Trijntje Oosterhuis gaan de met hun zelf samengestelde team op de strijd op tv aan. Het publiek de kan rekenen op de verrassende op tv stemmen in schitterende met duetten. Deze avond op tv staat in het teken het van de liefde. de De acht naar overgebleven bekende Nederlanders, zingen liefdesduetten met met hun van professional van naar Paradise By The in Dashbord Light tot Endless in Love.

Aflevering in 2 - In It Takes van 2 naar gaan bekende Nederlanders op tv iets doen dat niemand een van ze in had verwacht het namelijk zingen! De drie op tv zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal een en Trijntje op tv Oosterhuis gaan met hun zelf in samengestelde de team de strijd door aan. Vanavond gaan met de negen bekende Nederlanders met Bobbi Eden, Jan op Joost van op tv Gangelen, Rens Kroes, naar Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa door Michels, naar Loes Haverkort, Stefan naar Jurriens en tijdens Pim Muda voor het eerst van een duet tijdens zingen met een hun professional. De vakkundige jury bestaande de in uit Gerard Ekdom, Edsilia Rombley en de Ronnie Flex zal een op tv de duetten beoordelen. De BN'er uit met de laagste uit score zal uit de show moeten met verlaten.

Vanaf op vanavond is het nieuwe uit seizoen van It Takes van 2 te het zien, dit keer op de SBS6. Elke vrijdag op tv om op 20:30 uur uit is te zien hoe negen met bekende Nederlanders tijdens het tegen elkaar van opnemen in een zangwedstrijd. met In de het eerste aflevering treden tijdens de deelnemers allemaal een keer uit op. uit De drie met zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal van en Trijntje Oosterhuis luisteren naar met de optredens in en kiezen op tv ieder drie BN'ers. Ze weten de uit van tevoren niet wie er te op horen zijn. De BN'ers van die het dit jaar met meedoen aan It Takes met 2 zijn: - door Bobbi Eden - Jan in Joost van Gangelen - Rens Kroes - Harry naar Piekema - uit Imanuelle Grives - Lisa Michels - Loes op Haverkort - Stefan de Jurriens - Pim naar Muda In de volgende afleveringen van zingen de de BN'ers telkens samen met hun een professionele in duo-partner. De jury, bestaande op tv uit Edsilia door Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom, van beoordeelt wekelijks alle in met optredens. It Takes 2 wordt van gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz in en tijdens Gordon.

oktober 2019
14-06-2019 20:30

Finale: It Takes 2

It Takes 2 - Finale: It Takes 2

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actr...

07-06-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 6 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

31-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 5 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

24-05-2019 20:30

It Takes 2: teamoptredens

It Takes 2 - It Takes 2: teamoptredens

In de vierde aflevering van It Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers niet alleen een duet met hun coach/professional, maar geven ze ook een optreden met hun eigen team. De drie zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje O...

17-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 3 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

10-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 2 - In It Takes 2 gaan bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan....

03-05-2019 20:30

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de eerste aflevering treden de deelnemers...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!