Programma gemist?

Vanavond is de de uit finale van It Take 2, het de zangwedstrijd waarin op bekende Nederlanders het samen met professionals het duetten zingen. De finalisten van dit op in seizoen zijn: - Cabaretier en van acteur Pim Muda uit het tijdens team op tv van Trijntje Oosterhuis - Actrice Loes de het Haverkort uit het team van tijdens Marcel Veenendaal - op tv Actrice Imanuelle Grives actrice Waylon - in Lisa Michels presentatrice Waylon Negen bekende Nederlanders op tv doen de datgene wat niemand had verwacht: het zingen. De zangprofessionals Waylon, de Marcel in Veenendaal en de Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf door op tv samengesteld team de het strijd aan. Het publiek naar kan rekenen op verrassende stemmen tijdens in schitterende op tv duetten.

Aflevering 6 de - In op tv It Takes 2 op tv gaan negen bekende Nederlanders op tv iets doen dat niemand een van ze van had verwacht met namelijk zingen! De drie tijdens zangprofessionals op Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje uit Oosterhuis gaan uit met hun zelf samengestelde met team de een strijd aan. Het publiek kan op rekenen op verrassende op stemmen naar in schitterende duetten. In de tijdens halve finale met wordt de duettenstrijd een steeds heftiger. De een vijf overgebleven BN'ers zingen uit zowel een door duet met van hun professional als een solo. op naar Met hun solo nummers van nemen de naar sterren ons mee naar tijdens hun Sweet op Memories.

Aflevering 5 op tv - door In It Takes 2 het gaan negen bekende tijdens Nederlanders iets doen dat niemand op van het ze had verwacht namelijk uit zingen! De drie zangprofessionals het door Waylon, Marcel Veenendaal het en Trijntje Oosterhuis met gaan met hun uit zelf samengestelde team de in strijd aan. in Vanavond kan het publiek kan een rekenen van op verrassende stemmen in schitterende van duetten. tijdens Er wordt namelijk niet alleen gezongen tijdens met de professional door van dienst, maar van met ook met een gastartiest. Onder anderen uit Anita naar Meyer, Danny de Munk, tijdens Jimi met Bellmartin (winnaar The Voice Senior), van Georges van Lotze (finalist The Voice Senior), het Sanne Hans en Romy door Monteiro passeren de op uit revue.

In tijdens de vierde aflevering van van It door Takes 2 zingen de een overgebleven BN'ers niet alleen op tv een duet een met hun coach/professional, maar met geven ze ook een in optreden met hun naar eigen in team. De drie op tv zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en naar Trijntje door Oosterhuis. Zij door gaan met hun zelf samengestelde van team de uit strijd aan. Inmiddels van hebben Rens Kroes (Team Marcel) de tijdens en Stefan Jurrius (Team met Trijntje) het de programma verlaten. Naast de gebruikelijke op tv optredens van de BN'ers door met hun professional, zijn op tv er vanavond ook op naar teamoptredens: - Team Trijntje: Harry Piekema en het Pim Muda - Team de Marcel: een Bobbi Eden en Loes Haverkort - tijdens Team op tv Waylon: Imanuelle Grives, naar Jan Joost van het Gangelen en Lisa een Michels Bekijk de optredens uit It op tv Takes 2 terug op tv op op gids.tv/onderwerp/it-takes-2.

Aflevering met 3 - In It Takes in 2 gaan een negen bekende Nederlanders naar iets doen dat niemand naar van ze de had verwacht namelijk op tv zingen! De drie tijdens zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal tijdens tijdens en Trijntje Oosterhuis gaan met met hun zelf samengestelde een team de strijd aan. de Het door publiek kan rekenen op verrassende de stemmen op tv in schitterende duetten. Deze avond van het staat in het teken van de de liefde. uit De acht overgebleven bekende Nederlanders, op zingen liefdesduetten op tv met hun professional van in tijdens Paradise By The Dashbord Light het tot het Endless Love.

Aflevering in 2 - In It de Takes 2 het gaan bekende van Nederlanders iets doen tijdens dat niemand van ze had door verwacht namelijk zingen! De op tv drie van zangprofessionals Waylon, op Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan in op tv met hun zelf samengestelde team de in strijd aan. tijdens Vanavond gaan de negen naar bekende Nederlanders Bobbi tijdens Eden, Jan van Joost in van Gangelen, Rens tijdens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle op Grives, Lisa Michels, Loes met Haverkort, Stefan Jurriens op en Pim Muda voor de het eerst een van duet zingen met een hun uit professional. De in vakkundige jury bestaande uit door Gerard Ekdom, Edsilia Rombley en in Ronnie Flex naar zal de duetten beoordelen. naar De naar BN'er met de met laagste score zal de naar show moeten op tv verlaten.

Vanaf een vanavond is het van nieuwe seizoen met van It Takes 2 te zien, de dit keer op de SBS6. Elke door vrijdag om 20:30 de uur is te op zien hoe negen bekende naar op Nederlanders het tegen elkaar met opnemen in een zangwedstrijd. in In de eerste de aflevering uit treden de deelnemers allemaal een keer tijdens op. De drie een zangprofessionals in Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje met Oosterhuis luisteren door naar de optredens het en op tv kiezen ieder drie BN'ers. de Ze weten van een tevoren niet wie er te het horen zijn. De een BN'ers op die dit jaar meedoen aan It het Takes 2 op zijn: - Bobbi Eden - met Jan Joost in van Gangelen - Rens Kroes - Harry naar Piekema - Imanuelle Grives - door Lisa het Michels - Loes Haverkort - Stefan Jurriens - een Pim op tv Muda In de door volgende afleveringen zingen de BN'ers een telkens van samen met hun professionele duo-partner. De een jury, bestaande uit uit Edsilia van Rombley, Ronnie Flex en Gerard een Ekdom, op beoordeelt wekelijks alle van optredens. It Takes van 2 wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz met op tv en Gordon.

april 2021
14-06-2019 20:30

Finale: It Takes 2

It Takes 2 - Finale: It Takes 2

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actr...

07-06-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 6 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

31-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 5 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

24-05-2019 20:30

It Takes 2: teamoptredens

It Takes 2 - It Takes 2: teamoptredens

In de vierde aflevering van It Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers niet alleen een duet met hun coach/professional, maar geven ze ook een optreden met hun eigen team. De drie zangprofessionals zijn Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje O...

17-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 3 - In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strij...

10-05-2019 20:30

It takes 2

It Takes 2 - It takes 2

Aflevering 2 - In It Takes 2 gaan bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan....

03-05-2019 20:30

Terug: It Takes 2

It Takes 2 - Terug: It Takes 2

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de eerste aflevering treden de deelnemers...

It Takes 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van It Takes 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van It Takes 2 bij It Takes 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van It Takes 2. Heb je een uitzending van It Takes 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

It Takes 2 gemist

Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Het doel is om het ultieme duo te vormen. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Uitzending gemist van It Takes 2? Hier kun je alle uitzendingen van It Takes 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!