Programma gemist?

Frits is blij de de als hij na vijf dochters op eindelijk van de langverwachte zoon tijdens krijgt. Maar als hij tijdens dat zegt een tegen zijn ex-vrouw, in tijdens het bijzijn van een van naar de dochters, naar is dat niet heel van met tactvol.

september 2021
14-03-2016 22:15

Eindelijk… een zoon!

Eindelijk… een zoon! - Eindelijk… een zoon!

Frits is blij als hij na vijf dochters eindelijk de langverwachte zoon krijgt. Maar als hij dat zegt tegen zijn ex-vrouw, in het bijzijn van een van de dochters, is dat niet heel tactvol.

Eindelijk… een zoon! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk… een zoon! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk… een zoon! bij Eindelijk… een zoon! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk… een zoon!. Heb je een uitzending van Eindelijk… een zoon! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk… een zoon! gemist

Uitzending gemist van Eindelijk… een zoon!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eindelijk… een zoon!, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Eindelijk… een zoon! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eindelijk… een zoon!? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk… een zoon! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-03-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!