Programma gemist?

De elf deelnemers het op tv worden uitgenodigd op tijdens het prachtige Landgoed Duin naar & Kruidberg. op tv Tijdens een diner blikken ze tijdens samen het terug op hun behandeltraject door en vertellen ze hoe uit het nu met hen op tv gaat. op tv En natuurlijk blijven van ze een uit nachtje slapen! Een vreemde door omgeving, andere bedtijden, naar nieuwe kamergenoten de en een wijntje of kopje koffie in bij het diner: uit het zijn de allemaal triggers die de tijdens slaapstoornissen kunnen de uitlokken. Op de de nachtcamera's die op de het hotelkamers met zijn geïnstalleerd is te op zien hoe ze naar de nacht naar doorkomen.

Denie uit heeft idiopatische in hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, het hoeveel uur een zij ook op slaapt. Ze is al eerder op onderzocht en behandeld van maar op niets lijkt te de helpen. Haar gezinsleven heeft door flink onder haar op tv vermoeidheid door te lijden. Denie weet het dat er mogelijk niets voor uit haar gedaan naar kan worden, toch wil het ze meedoen. door Olaf wordt op tv nergens wakker van naar en verslaapt zich hierdoor iedere uit dag. Wat hij tijdens ook op probeert, niets helpt. met Tot zijn grote verdriet wordt met hij door weinig met de mensen begrepen. Om van zijn de slaapstoornis af een te komen, krijgt uit Olaf misschien wel in de meest heftige en op ingrijpende behandeling van een dit seizoen: de zijn biologische door klok moet gereset in worden.

Realityprogramma waarin twaalf van mensen met tijdens extreme slaapstoornissen worden gevolgd. van de Presentator Dennis Weening volgt deze slapers een op de op voet en blijft een in tijdens sommige gevallen zelfs bij hen uit overnachten.

Robin slaapwandelt al uit zijn hele de leven. Hij in loopt in zijn een slaap elke uit nacht door zijn op tv slaapkamer en is zelfs met van zijn balkon op naar beneden gesprongen. Het is de een op wonder dat hij zich tot naar tijdens nu toe niet op tv ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige van Kevin het heeft een zeldzame aandoening. uit Hij rolt urenlang met zijn tijdens hoofd om uit in op slaap te kunnen de vallen. Dit komt op tv wel eens voor onder op kleine kinderen, in maar meestal groeien het ze hier vanzelf overheen. Kevin op kan in daardoor 's ochtends zijn bed niet de een uitkomen en is het oververmoeid.

De op tv 25-jarige Mikky heeft iedere in nacht last van nachtmerries. in uit Ze praat, slaapwandelt en het maakt verdedigende bewegingen met in haar slaap, alsof tijdens haar van alles de overkomt. van Overdag is ze daardoor oververmoeid. tijdens Ook het Eliana heeft last van nachtmerries, een waardoor een ze iedere nacht onrustig slaapt, slaapwandelt uit van en soms zelfs haar op man aanvliegt. Ook zij naar is tijdens overdag uitgeput. Tot overmaat op van ramp de is Eliana's moeder onlangs onverwacht overleden, tijdens van wat haar klachten logischerwijs uit verergert.

Sean en op tv de naar tweeling Chantal en Lizette tijdens worden gevolgd. Sean naar slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt de een regelmatig dat hij stikt. Hij gilt in dan zo in hard, dat iedereen naar in naar huis wakker wordt. op tv Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden de sinds op hun kinderjaren vrijwel iedere de nacht last van op hallucinaties. Er kruipen uit spinnen van in hun bed, er staan uit vreemde mensen tijdens in hun slaapkamer met en ze bevinden zich door in allerlei levensbedreigende situaties. van een De meiden staan hierdoor doodsangsten met uit in hun van slaap.

april 2021
11-02-2018 19:30

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

04-02-2018 19:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

28-01-2018 19:34

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

21-01-2018 19:30

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin hee...

14-01-2018 19:27

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van nachtmerries, ...

07-01-2018 19:33

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden sinds ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!