Programma gemist?

De uit elf deelnemers de worden uitgenodigd op het prachtige naar Landgoed Duin uit & Kruidberg. Tijdens een diner naar blikken van ze samen door terug op hun behandeltraject en in vertellen ze hoe het uit een nu met hen gaat. tijdens En natuurlijk blijven in ze een nachtje slapen! de Een vreemde omgeving, een andere bedtijden, tijdens nieuwe kamergenoten en tijdens een wijntje of kopje met koffie een bij het diner: het zijn door allemaal triggers die de door op slaapstoornissen kunnen uitlokken. Op de nachtcamera's met die op door de uit hotelkamers zijn geïnstalleerd is de te zien naar hoe ze de nacht naar doorkomen.

Denie het heeft idiopatische hypersomnie. door Hierdoor is zij altijd de oververmoeid, hoeveel uur het zij de ook slaapt. Ze is al eerder op onderzocht en met behandeld maar niets lijkt op tv te het helpen. Haar gezinsleven heeft in flink onder haar vermoeidheid op te lijden. Denie tijdens weet dat tijdens er mogelijk niets voor een haar gedaan tijdens kan worden, toch van wil ze meedoen. Olaf een wordt nergens de wakker van en met verslaapt zich hierdoor iedere op dag. van Wat hij ook probeert, niets tijdens helpt. Tot zijn in tijdens grote verdriet wordt hij het door weinig mensen in begrepen. Om van door zijn slaapstoornis af te komen, de krijgt op Olaf misschien wel de op meest op tv heftige en ingrijpende een behandeling van dit seizoen: zijn een biologische klok moet gereset tijdens met worden.

Realityprogramma waarin twaalf met mensen op tv met extreme slaapstoornissen door worden gevolgd. een Presentator Dennis Weening door volgt deze slapers op op de voet en op tv blijft in sommige op gevallen zelfs bij op tv hen overnachten.

Robin het slaapwandelt al zijn een hele leven. Hij op loopt in zijn slaap in elke nacht door de zijn slaapkamer en het is zelfs van zijn van balkon naar uit beneden gesprongen. Het is naar een wonder tijdens dat op hij zich tot nu een toe niet ernstig bezeerd heeft. met De 23-jarige Kevin in het heeft een zeldzame aandoening. een Hij rolt urenlang een met zijn het hoofd om in slaap te op kunnen vallen. in Dit komt met wel eens voor onder kleine kinderen, een maar meestal groeien uit op tv ze hier vanzelf overheen. Kevin kan uit door daardoor 's ochtends zijn bed niet tijdens uitkomen door en is de oververmoeid.

De tijdens 25-jarige Mikky een heeft iedere nacht last van van nachtmerries. op Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende op bewegingen in haar het van slaap, alsof haar van alles in overkomt. Overdag op tv is ze daardoor oververmoeid. Ook het Eliana heeft door last van door nachtmerries, waardoor ze door iedere nacht naar onrustig slaapt, slaapwandelt het en soms zelfs haar man op aanvliegt. Ook zij met is overdag uitgeput. op tv Tot overmaat op tv van ramp is op tv Eliana's moeder onlangs onverwacht overleden, door wat haar klachten op tv logischerwijs van verergert.

Sean de en de naar tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. de Sean een slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt op regelmatig dat met hij stikt. Hij gilt naar het dan zo hard, dat iedereen op tv in door huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en door Lizette op hebben beiden sinds hun de kinderjaren vrijwel iedere nacht het door last van hallucinaties. Er kruipen op spinnen in door hun bed, er staan vreemde door mensen van in hun slaapkamer en ze in een bevinden zich in een allerlei levensbedreigende situaties. De meiden op staan hierdoor doodsangsten uit het op in hun slaap.

augustus 2020
11-02-2018 19:30

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

04-02-2018 19:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

28-01-2018 19:34

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

21-01-2018 19:30

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin hee...

14-01-2018 19:27

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van nachtmerries, ...

07-01-2018 19:33

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden sinds ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!