Programma gemist?

De naar elf deelnemers uit worden uitgenodigd op door het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. de de Tijdens een diner blikken de ze samen terug op een hun van behandeltraject en vertellen ze hoe het naar nu met hen in gaat. En een natuurlijk blijven het ze een nachtje op tv slapen! Een vreemde omgeving, andere in bedtijden, het nieuwe kamergenoten en een tijdens wijntje of kopje koffie het op tv bij het diner: het zijn allemaal met triggers die de naar slaapstoornissen in kunnen uitlokken. Op op tv de nachtcamera's die een op de hotelkamers zijn geïnstalleerd van door is te zien hoe ze de uit met nacht doorkomen.

Denie uit heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor op is zij altijd naar oververmoeid, hoeveel uur zij de ook slaapt. door Ze is op tv al eerder onderzocht met en behandeld tijdens maar niets lijkt te helpen. de Haar naar gezinsleven heeft flink onder haar het vermoeidheid te tijdens lijden. Denie weet dat op er mogelijk niets voor het haar gedaan kan uit het worden, toch wil ze meedoen. Olaf op wordt nergens een wakker van naar en verslaapt zich hierdoor iedere van een dag. Wat hij ook van probeert, niets helpt. Tot zijn het grote verdriet van wordt hij het door weinig mensen uit begrepen. Om van zijn slaapstoornis op tv af de te komen, het krijgt Olaf misschien wel de meest uit heftige op tv en ingrijpende behandeling van dit op tv seizoen: het zijn biologische klok het moet gereset op tv worden.

Realityprogramma uit waarin twaalf mensen uit met extreme slaapstoornissen een worden gevolgd. door Presentator Dennis Weening naar volgt deze slapers met op de voet en blijft tijdens in sommige gevallen op tv zelfs bij het hen overnachten.

Robin op tv slaapwandelt al zijn hele van leven. tijdens Hij loopt in zijn slaap uit elke nacht uit door zijn slaapkamer en door is naar zelfs van zijn balkon naar uit beneden gesprongen. Het het is een wonder dat op hij zich tot in nu uit toe niet ernstig van bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin de heeft een zeldzame tijdens aandoening. Hij de rolt urenlang met het zijn hoofd met om in slaap door te kunnen in vallen. Dit komt wel uit eens voor uit onder kleine kinderen, naar maar meestal groeien ze hier vanzelf op tv overheen. Kevin kan het daardoor 's naar ochtends zijn van bed niet uitkomen tijdens en is naar oververmoeid.

De 25-jarige van Mikky op heeft iedere nacht tijdens last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt op en maakt verdedigende een de bewegingen in haar slaap, alsof haar met van met alles overkomt. Overdag is ze in met daardoor oververmoeid. Ook door Eliana heeft last van nachtmerries, naar waardoor een ze iedere nacht onrustig slaapt, door slaapwandelt en soms zelfs de tijdens haar man aanvliegt. Ook zij is tijdens overdag uitgeput. Tot in overmaat van ramp van is Eliana's moeder het onlangs op tv onverwacht overleden, wat haar op klachten logischerwijs in verergert.

Sean tijdens en de tweeling Chantal en van Lizette worden door gevolgd. van Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries het en droomt regelmatig dat het hij tijdens stikt. Hij gilt dan de zo hard, dat naar iedereen in huis wakker wordt. op tv Tweelingzussen Chantal en uit Lizette hebben een beiden sinds hun kinderjaren op tv vrijwel iedere nacht met last van met hallucinaties. Er kruipen spinnen tijdens in hun bed, op tv er staan vreemde de mensen door in hun slaapkamer en het ze bevinden van zich in allerlei levensbedreigende situaties. met De meiden staan uit hierdoor uit doodsangsten uit een in hun slaap.

november 2020
11-02-2018 19:30

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

04-02-2018 19:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

28-01-2018 19:34

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

21-01-2018 19:30

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin hee...

14-01-2018 19:27

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van nachtmerries, ...

07-01-2018 19:33

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden sinds ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!