Programma gemist?

De het elf deelnemers worden in uitgenodigd op het tijdens prachtige Landgoed Duin & een Kruidberg. Tijdens op tv een diner blikken ze samen van terug op een hun behandeltraject en vertellen naar door ze hoe het nu met in hen van gaat. En natuurlijk blijven door ze een nachtje op slapen! Een vreemde omgeving, andere op tv bedtijden, nieuwe kamergenoten de en een door wijntje of kopje het koffie op bij het diner: het op tv zijn allemaal triggers het die de slaapstoornissen kunnen op uitlokken. van Op de nachtcamera's die op op de door hotelkamers zijn geïnstalleerd is te zien op hoe op ze de nacht een doorkomen.

Denie heeft door idiopatische van hypersomnie. Hierdoor is uit zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij uit tijdens ook slaapt. Ze is al eerder de onderzocht met en behandeld maar niets lijkt tijdens tijdens te helpen. Haar gezinsleven heeft flink uit onder haar met vermoeidheid te lijden. op tv Denie weet dat er de de mogelijk niets voor haar gedaan de kan op tv worden, toch wil ze meedoen. Olaf een wordt nergens de wakker van een en verslaapt zich de hierdoor iedere dag. met Wat hij ook van probeert, niets met helpt. Tot zijn grote verdriet op wordt een hij door weinig naar mensen begrepen. Om van zijn op slaapstoornis af te komen, op krijgt Olaf misschien tijdens naar wel de meest heftige van en ingrijpende behandeling in van dit seizoen: zijn door biologische in klok moet gereset tijdens worden.

Realityprogramma door waarin twaalf mensen met extreme de slaapstoornissen worden gevolgd. naar een Presentator Dennis Weening volgt deze de slapers op de voet door en van blijft in sommige gevallen zelfs van bij uit hen overnachten.

Robin slaapwandelt al tijdens zijn hele van leven. Hij loopt op in zijn slaap elke een nacht met door zijn slaapkamer een en is het zelfs van zijn balkon het naar beneden gesprongen. Het is de een wonder dat de de hij zich tot nu toe in niet ernstig bezeerd heeft. met De 23-jarige door Kevin op tv heeft een zeldzame het aandoening. Hij rolt urenlang met zijn uit hoofd het om in door slaap te kunnen vallen. op tv Dit komt wel door eens voor onder kleine kinderen, met maar op meestal groeien ze de hier vanzelf overheen. tijdens Kevin kan daardoor 's ochtends naar zijn bed met niet uitkomen tijdens en is uit oververmoeid.

De 25-jarige Mikky met heeft iedere nacht naar last van door nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt van de en maakt verdedigende bewegingen in het haar op slaap, alsof haar van naar alles overkomt. Overdag is ze de daardoor door oververmoeid. Ook Eliana heeft van last de van nachtmerries, waardoor ze iedere het nacht onrustig slaapt, op slaapwandelt en soms zelfs uit haar man aanvliegt. naar Ook zij van is overdag uitgeput. Tot een uit overmaat van ramp van is Eliana's moeder het onlangs onverwacht overleden, wat haar uit klachten een logischerwijs verergert.

Sean in en de tweeling het Chantal en Lizette worden een gevolgd. van Sean slaapwandelt, heeft op nachtmerries en droomt regelmatig dat hij op tv stikt. Hij naar gilt door dan zo hard, dat iedereen in van huis wakker uit wordt. Tweelingzussen Chantal een en uit Lizette hebben beiden sinds in hun kinderjaren vrijwel iedere in nacht last van het hallucinaties. de Er kruipen spinnen in hun bed, de op tv er staan vreemde op tv mensen in hun slaapkamer en uit ze bevinden een zich in op allerlei levensbedreigende situaties. De meiden op staan naar hierdoor doodsangsten uit van in hun slaap.

oktober 2019
11-02-2018 19:30

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

04-02-2018 19:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

28-01-2018 19:34

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

21-01-2018 19:30

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin hee...

14-01-2018 19:27

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van nachtmerries, ...

07-01-2018 19:33

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden sinds ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!