Programma gemist?

De elf deelnemers op tv worden uitgenodigd tijdens op de het prachtige Landgoed Duin & van Kruidberg. Tijdens naar een diner blikken ze het samen terug uit op hun behandeltraject en vertellen door ze hoe de het nu tijdens met hen gaat. uit En natuurlijk blijven ze door een nachtje slapen! Een met vreemde omgeving, andere een bedtijden, in nieuwe kamergenoten naar en een wijntje of van kopje koffie uit bij het diner: de het zijn allemaal triggers die de tijdens slaapstoornissen op tv kunnen uitlokken. Op uit de nachtcamera's die op de uit hotelkamers zijn geïnstalleerd het is te zien naar hoe ze uit de nacht op tv doorkomen.

Denie heeft idiopatische met hypersomnie. Hierdoor op tv is in zij altijd oververmoeid, hoeveel uur met zij ook slaapt. het Ze is al eerder door uit onderzocht en behandeld maar niets lijkt uit te helpen. naar Haar gezinsleven een heeft flink onder haar vermoeidheid uit te het lijden. Denie weet dat er van mogelijk niets voor het haar gedaan kan met worden, toch naar wil ze in meedoen. Olaf tijdens wordt nergens wakker van van en verslaapt zich hierdoor iedere in dag. Wat hij door het ook probeert, niets met helpt. Tot zijn grote tijdens verdriet wordt hij door naar weinig mensen een begrepen. Om van een zijn slaapstoornis af te in komen, krijgt tijdens Olaf misschien wel een de meest heftige en ingrijpende in behandeling van de dit seizoen: zijn biologische naar een klok moet gereset een worden.

Realityprogramma waarin twaalf uit mensen tijdens met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. met tijdens Presentator Dennis Weening volgt deze tijdens slapers op de het voet en van blijft in sommige in gevallen zelfs bij hen op tv overnachten.

Robin op tv slaapwandelt al uit zijn hele leven. Hij loopt naar in zijn slaap een elke het nacht door zijn slaapkamer door en is zelfs het van zijn balkon naar het beneden van gesprongen. Het is een met wonder dat hij zich door tot nu van toe niet ernstig bezeerd een heeft. De 23-jarige uit Kevin heeft naar een zeldzame aandoening. Hij rolt door urenlang met uit zijn hoofd om naar in slaap te kunnen een vallen. Dit komt het met wel eens voor de onder kleine kinderen, maar door meestal groeien ze hier vanzelf uit overheen. tijdens Kevin kan daardoor uit 's ochtends zijn bed niet het op uitkomen en is op tv oververmoeid.

De uit 25-jarige Mikky heeft iedere op tv nacht last van door nachtmerries. Ze praat, een slaapwandelt en maakt verdedigende een bewegingen door in haar slaap, alsof haar uit van alles overkomt. uit Overdag is met ze het daardoor oververmoeid. Ook Eliana op tv heeft last van op nachtmerries, waardoor met ze iedere nacht onrustig slaapt, slaapwandelt op tv met en soms zelfs haar man aanvliegt. uit Ook zij is de overdag uitgeput. Tot in in overmaat van ramp is Eliana's tijdens moeder onlangs op tv onverwacht overleden, wat op haar klachten logischerwijs naar verergert.

Sean met en de tweeling Chantal op tv en Lizette worden op tv gevolgd. met Sean slaapwandelt, heeft de nachtmerries en droomt regelmatig in dat hij stikt. Hij gilt een dan zo van hard, dat iedereen naar in huis wakker in wordt. Tweelingzussen met Chantal en Lizette op tv hebben beiden sinds tijdens hun kinderjaren vrijwel een iedere nacht last van van hallucinaties. Er kruipen naar spinnen in hun bed, naar door er staan vreemde mensen op in hun slaapkamer de en ze de bevinden zich in allerlei op levensbedreigende situaties. De door meiden staan hierdoor doodsangsten van uit in hun uit slaap.

april 2020
11-02-2018 19:30

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

04-02-2018 19:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

28-01-2018 19:34

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

21-01-2018 19:30

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin hee...

14-01-2018 19:27

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van nachtmerries, ...

07-01-2018 19:33

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden sinds ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!