Programma gemist?

De elf door deelnemers worden op uitgenodigd op het het prachtige Landgoed het Duin & Kruidberg. Tijdens een diner met blikken ze samen op terug een op hun behandeltraject en in vertellen in ze hoe het nu met een hen gaat. En een natuurlijk blijven naar ze een nachtje slapen! uit Een de vreemde omgeving, andere bedtijden, een nieuwe kamergenoten door en een wijntje in of kopje koffie bij het in diner: van het zijn allemaal triggers die de van slaapstoornissen uit kunnen uitlokken. Op de tijdens nachtcamera's die de op de hotelkamers zijn met geïnstalleerd is te zien met met hoe ze de nacht met doorkomen.

Denie heeft idiopatische met in hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, op tv van hoeveel uur zij ook slaapt. op tv Ze is met al eerder op tv onderzocht en behandeld maar van niets lijkt te door helpen. Haar gezinsleven heeft flink de onder haar in vermoeidheid te lijden. Denie van weet op dat er mogelijk niets voor naar haar gedaan kan in worden, toch tijdens wil van ze meedoen. Olaf wordt nergens wakker tijdens van en op tv verslaapt het zich hierdoor iedere dag. van Wat hij ook probeert, naar niets helpt. Tot van zijn grote verdriet van wordt hij tijdens door weinig mensen van begrepen. Om tijdens van zijn slaapstoornis van af te komen, het krijgt Olaf misschien door wel de meest heftige het en ingrijpende naar behandeling van dit het seizoen: zijn biologische klok moet gereset in met worden.

Realityprogramma waarin het twaalf mensen door met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. uit tijdens Presentator Dennis Weening volgt deze de slapers op in de voet het en blijft in sommige gevallen tijdens zelfs bij hen van overnachten.

Robin op slaapwandelt al zijn een hele leven. het Hij loopt in zijn slaap elke door naar nacht door zijn slaapkamer en is op het zelfs van zijn balkon naar van beneden gesprongen. op Het is een een wonder dat hij zich tot in nu toe door niet ernstig bezeerd een heeft. De 23-jarige een Kevin heeft een het zeldzame aandoening. op Hij rolt urenlang met een zijn hoofd om op in slaap de te kunnen vallen. van Dit komt wel eens voor naar onder op kleine kinderen, maar meestal op tv groeien ze hier vanzelf de overheen. in Kevin kan daardoor de 's ochtends zijn bed uit niet met uitkomen en is het oververmoeid.

De 25-jarige Mikky de door heeft iedere nacht last een van nachtmerries. van Ze praat, slaapwandelt en met maakt verdedigende het bewegingen in haar slaap, met alsof haar van met alles overkomt. Overdag is ze het door daardoor oververmoeid. Ook Eliana op heeft last van nachtmerries, een waardoor de ze iedere nacht onrustig slaapt, slaapwandelt met en soms zelfs uit haar de man aanvliegt. Ook zij is met op overdag uitgeput. Tot overmaat van van ramp is uit Eliana's moeder door onlangs onverwacht overleden, wat haar in klachten logischerwijs tijdens verergert.

Sean en de door tweeling Chantal op tv en Lizette op worden gevolgd. het Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en in droomt regelmatig dat de hij stikt. Hij in gilt dan zo in hard, dat iedereen naar in huis door wakker wordt. Tweelingzussen Chantal tijdens en het Lizette hebben beiden sinds hun een kinderjaren vrijwel uit iedere nacht last van hallucinaties. van uit Er kruipen spinnen in hun bed, met met er staan vreemde mensen in met hun van slaapkamer en ze in bevinden zich in allerlei levensbedreigende situaties. naar De uit meiden staan een hierdoor doodsangsten uit in hun in slaap.

juli 2021
11-02-2018 19:30

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

04-02-2018 19:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

28-01-2018 19:34

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

21-01-2018 19:30

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin hee...

14-01-2018 19:27

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van nachtmerries, ...

07-01-2018 19:33

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden sinds ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!