Programma gemist?

De tijdens elf deelnemers worden uitgenodigd op tv op het van prachtige Landgoed door Duin & Kruidberg. Tijdens een naar diner blikken ze van samen in terug op hun behandeltraject en vertellen naar de ze hoe het een nu met hen gaat. En op natuurlijk blijven in ze een nachtje in slapen! Een vreemde omgeving, door andere bedtijden, nieuwe kamergenoten door en een het wijntje of naar kopje koffie tijdens bij het diner: het in zijn allemaal op triggers die de slaapstoornissen kunnen door uitlokken. Op de nachtcamera's in die op de in hotelkamers zijn geïnstalleerd op is te door zien hoe ze naar de nacht de doorkomen.

Denie op tv heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is een naar zij altijd oververmoeid, hoeveel met uur zij ook slaapt. Ze door is al de eerder met onderzocht en behandeld op maar niets lijkt te helpen. op tv Haar gezinsleven het heeft flink onder uit haar vermoeidheid te lijden. met Denie tijdens weet dat er mogelijk niets met voor haar een gedaan kan worden, toch wil tijdens ze meedoen. Olaf op wordt nergens met wakker van en uit verslaapt zich uit hierdoor iedere dag. de Wat hij ook met probeert, niets helpt. naar Tot zijn grote verdriet op tv wordt hij door het weinig uit mensen begrepen. Om van van zijn slaapstoornis af te van komen, met krijgt Olaf misschien wel in de meest heftige de en ingrijpende behandeling van in dit seizoen: zijn biologische het klok moet gereset door in worden.

Realityprogramma de waarin twaalf de mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. het Presentator Dennis Weening uit volgt deze van slapers op de van voet en blijft in door sommige in gevallen zelfs bij op tv hen overnachten.

Robin slaapwandelt door al zijn de hele leven. Hij door loopt in de zijn slaap elke nacht door zijn van slaapkamer en door is het zelfs van zijn op balkon naar beneden gesprongen. Het op tv is een wonder dat in hij zich een tot in nu toe niet de ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin uit op heeft een zeldzame aandoening. Hij op rolt urenlang een met zijn hoofd om met in slaap te tijdens kunnen vallen. in Dit komt op tv wel eens voor onder kleine op kinderen, door maar meestal groeien naar ze hier vanzelf overheen. Kevin met kan daardoor 's ochtends door zijn op tv bed niet uitkomen en is de de oververmoeid.

De de 25-jarige Mikky heeft iedere nacht op tv in last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt uit en maakt verdedigende door bewegingen in haar op tv slaap, alsof naar haar van een alles overkomt. Overdag is ze op tv van daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft naar last van nachtmerries, waardoor een ze met iedere nacht onrustig slaapt, slaapwandelt op tv en soms zelfs uit haar de man aanvliegt. Ook op tv zij is overdag uitgeput. Tot op overmaat van ramp tijdens de is Eliana's moeder onlangs onverwacht overleden, de wat naar haar klachten logischerwijs het verergert.

Sean en naar de door tweeling Chantal en Lizette uit worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft het nachtmerries en droomt met regelmatig dat hij op tv de stikt. Hij gilt dan de zo hard, dat door iedereen in huis wakker wordt. een Tweelingzussen Chantal en het Lizette hebben beiden door sinds het hun kinderjaren vrijwel uit iedere nacht last van hallucinaties. tijdens tijdens Er kruipen spinnen in hun bed, van er staan tijdens vreemde met mensen in hun slaapkamer en van ze op bevinden zich in van allerlei levensbedreigende situaties. De meiden staan in in hierdoor doodsangsten uit met in hun slaap.

januari 2021
11-02-2018 19:30

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

04-02-2018 19:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

28-01-2018 19:34

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

21-01-2018 19:30

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Het is een wonder dat hij zich tot nu toe niet ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin hee...

14-01-2018 19:27

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van nachtmerries, ...

07-01-2018 19:33

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden sinds ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!