Programma gemist?

De met elf deelnemers het worden uitgenodigd op het prachtige door Landgoed Duin & op tv Kruidberg. Tijdens een met diner in blikken ze samen terug op hun met behandeltraject met en vertellen op tv ze hoe het nu in met hen gaat. het En natuurlijk blijven een ze een nachtje slapen! op Een vreemde omgeving, andere met bedtijden, door nieuwe kamergenoten tijdens en een wijntje of kopje met koffie bij het de diner: het zijn op allemaal triggers die het de met allerlei slaapstoornissen kunnen uitlokken. Op een de van nachtcamera's die op met de hotelkamers zijn geïnstalleerd is in te op zien hoe het hun die het nacht vergaat. De door volgende ochtend aan het naar naar ontbijt wordt hier natuurlijk over naar nagepraat.

Denie heeft door idiopatische hypersomnie. Hierdoor met is zij altijd oververmoeid, het hoeveel door uur zij ook slaapt. Ze uit in is al eerder onderzocht en het behandeld het maar niets lijkt te helpen. Haar van gezinsleven heeft tijdens flink onder haar vermoeidheid het in te lijden. Denie weet dat er van mogelijk niets in voor haar gedaan kan van naar worden, toch wil het ze meedoen. Olaf wordt met nergens wakker van en verslaapt op tv naar zich hierdoor iedere dag. Wat op hij het ook probeert, niets helpt. op tv Tot zijn grote verdriet wordt het hij in door weinig mensen tijdens begrepen. Om door van zijn slaapstoornis de af te komen, krijgt Olaf misschien tijdens een wel de meest heftige en van ingrijpende een behandeling van dit op tv seizoen: zijn biologische klok de moet gereset met worden.

Realityprogramma waarin twaalf tijdens mensen door met extreme van slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator een Dennis Weening volgt op deze slapers naar op de voet en op blijft in sommige gevallen zelfs een op bij hen overnachten.

Robin slaapwandelt al tijdens in zijn hele leven. Hij op tv loopt in het zijn slaap elke nacht door zijn op tv slaapkamer tijdens en is zelfs van zijn van op tv balkon naar beneden gesprongen. Hij tijdens werd voor de voordeur naar wakker op in zijn boxershort. op Het is naar een wonder dat van hij zich tot nu toe uit niet ernstig bezeerd met heeft. een De 23-jarige Kevin heeft een het zeldzame aandoening. het Hij rolt urenlang met op tv zijn op hoofd om in slaap te kunnen uit vallen. Dit komt uit wel op tv eens voor onder kleine een kinderen, het maar meestal groeien ze uit hier vanzelf uit overheen. Kevin kan daardoor 's uit ochtends zijn bed tijdens niet uitkomen en naar is oververmoeid. Tijdens de een slaaponderzoeken wordt een ontdekt dat hij naast in het van hoofdrollen nog een een slaapstoornis heeft: een verschoven tijdens ritme.

De een 25-jarige Mikky heeft iedere nacht op last van van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt door en maakt verdedigende in bewegingen op in haar slaap, alsof uit haar van alles overkomt. in Overdag is ze het daardoor oververmoeid. Ook op het Eliana heeft last van van angstaanjagende nachtmerries, waardoor ze de iedere op nacht onrustig slaapt, slaapwandelt en tijdens soms zelfs haar man met Dennis uit aanvliegt. Ook zij is overdag op tv uitgeput en op ligt uit haar een werk in iedere avond op de door bank te slapen. De tijdens kinderwens uit is groot, maar die hebben op ze noodgedwongen met on hold gezet. tijdens Tot overmaat van ramp een is Eliana's moeder onlangs een onverwacht op tv overleden, wat haar klachten logischerwijs op tv uit verergert.

Sean en de op de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. uit een Sean slaapwandelt, heeft door angstaanjagende nachtmerries en droomt naar regelmatig dat hij in stikt. Hij gilt dan zo van hard, dat iedereen van in huis een wakker het wordt. Hij schaamt zich hier diep naar voor en is op ten einde naar raad. Tweelingzussen Chantal en een Lizette hebben beiden op tv uit sinds hun kinderjaren vrijwel iedere het nacht last tijdens van hallucinaties. Er kruipen spinnen de in hun van bed, er staan het vreemde mensen in op tv hun slaapkamer tijdens en ze bevinden een zich in allerlei tijdens levensbedreigende situaties. in De meiden staan hierdoor doodsangsten met uit in hun slaap met en zijn van overdag totaal door uitgeput.

oktober 2019
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!