Programma gemist?

De tijdens elf deelnemers worden uitgenodigd uit op het prachtige Landgoed een Duin het & Kruidberg. in Tijdens een diner op tv blikken ze samen terug op tijdens hun behandeltraject en vertellen uit ze hoe een het nu met hen naar een gaat. En natuurlijk blijven ze een de nachtje slapen! van Een van vreemde omgeving, andere bedtijden, nieuwe door kamergenoten in en een wijntje of van kopje koffie bij het diner: het uit het zijn allemaal triggers die op de allerlei met slaapstoornissen kunnen uitlokken. Op op de nachtcamera's de die op de hotelkamers de zijn geïnstalleerd door is te zien hoe het van hun die van nacht vergaat. De volgende op ochtend aan in het ontbijt wordt hier de natuurlijk over op tv nagepraat.

Denie heeft op idiopatische hypersomnie. van Hierdoor is op zij altijd oververmoeid, naar hoeveel uur zij ook op slaapt. Ze is al door eerder onderzocht en op behandeld maar een niets lijkt te helpen. Haar de gezinsleven heeft door flink onder tijdens haar vermoeidheid te lijden. met Denie weet dat er van mogelijk in niets voor het haar gedaan kan worden, toch wil op tv door ze meedoen. Olaf wordt nergens van wakker van en in verslaapt zich hierdoor naar iedere dag. Wat hij op tv ook probeert, niets op de helpt. Tot zijn grote verdriet uit wordt hij door een weinig mensen in begrepen. Om van zijn tijdens slaapstoornis naar af te komen, krijgt Olaf in misschien wel de op tv meest heftige en ingrijpende in behandeling van dit een seizoen: op tv zijn biologische klok moet gereset naar van worden.

Realityprogramma met waarin twaalf mensen met een extreme van slaapstoornissen worden gevolgd. van Presentator Dennis Weening een volgt deze slapers door op de voet met en blijft in sommige gevallen zelfs van bij hen op tv overnachten.

Robin slaapwandelt al een op tv zijn hele leven. Hij loopt in op zijn slaap elke uit van nacht door zijn slaapkamer en de is de zelfs van zijn balkon naar beneden met gesprongen. Hij naar werd naar voor de voordeur wakker in zijn naar op boxershort. Het is een wonder dat met hij zich door tot nu op tv toe niet ernstig bezeerd in heeft. De 23-jarige Kevin de heeft een met zeldzame aandoening. Hij op rolt urenlang met met zijn op hoofd om in slaap te kunnen in vallen. door Dit komt wel eens voor door onder kleine kinderen, in maar meestal op tv groeien met ze hier vanzelf overheen. het Kevin kan daardoor in 's ochtends zijn bed tijdens niet uitkomen en op tv is oververmoeid. Tijdens op de slaaponderzoeken wordt van ontdekt naar dat hij naast het hoofdrollen door nog een op slaapstoornis heeft: de een verschoven ritme.

De 25-jarige Mikky op tv heeft naar iedere nacht last een van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt het en maakt het verdedigende naar bewegingen in haar van slaap, alsof haar naar van alles overkomt. de Overdag is ze een daardoor oververmoeid. Ook van Eliana heeft last van angstaanjagende nachtmerries, het waardoor op tv ze iedere een nacht onrustig slaapt, slaapwandelt en op soms het zelfs haar man Dennis aanvliegt. op tv Ook de zij is overdag uitgeput en door ligt uit op tv haar werk iedere avond van op uit de bank te slapen. De kinderwens naar is groot, maar in die hebben uit ze een noodgedwongen on hold gezet. Tot overmaat uit door van ramp is Eliana's op moeder onlangs onverwacht overleden, wat door haar klachten met logischerwijs door verergert.

Sean en een de tweeling Chantal op tv en van Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, naar heeft angstaanjagende op tv nachtmerries en droomt regelmatig tijdens dat hij stikt. op tv Hij uit gilt dan zo een hard, dat iedereen in in huis wakker wordt. Hij schaamt in zich tijdens hier diep voor en is het het ten einde raad. Tweelingzussen met Chantal en met Lizette hebben beiden sinds hun met kinderjaren tijdens vrijwel iedere nacht last met van hallucinaties. Er met kruipen spinnen in de hun bed, uit er staan vreemde mensen in naar hun slaapkamer van en ze bevinden zich in een allerlei de levensbedreigende situaties. het De meiden staan hierdoor een doodsangsten uit op in hun slaap en door zijn overdag totaal tijdens uitgeput.

juni 2021
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!