Programma gemist?

De elf deelnemers op tv worden uitgenodigd op naar het prachtige Landgoed het in Duin & Kruidberg. Tijdens een diner in blikken ze naar samen terug op van hun behandeltraject het en vertellen het ze hoe het nu in met hen gaat. En met natuurlijk blijven ze een op tv nachtje slapen! op tv Een vreemde omgeving, andere op tv bedtijden, nieuwe tijdens kamergenoten uit en een wijntje of door kopje koffie bij het diner: het het van zijn allemaal triggers die de naar allerlei slaapstoornissen van kunnen uitlokken. een Op de nachtcamera's die op op op tv de hotelkamers zijn geïnstalleerd is met te het zien hoe het hun die in nacht vergaat. De volgende de ochtend door aan het ontbijt wordt hier op natuurlijk over uit nagepraat.

Denie heeft idiopatische door hypersomnie. een Hierdoor is zij altijd oververmoeid, de hoeveel uur een zij ook slaapt. Ze het is al tijdens eerder onderzocht op en behandeld het maar niets lijkt te door helpen. Haar gezinsleven heeft de flink onder haar uit vermoeidheid te met lijden. Denie van weet dat er de mogelijk niets voor haar uit gedaan kan worden, het toch wil uit ze meedoen. Olaf wordt uit nergens wakker van door en verslaapt zich hierdoor de iedere tijdens dag. Wat hij ook probeert, een niets helpt. in Tot zijn grote met verdriet wordt hij door weinig een mensen het begrepen. Om van uit zijn slaapstoornis af te het komen, het krijgt Olaf misschien op wel de meest heftige en van ingrijpende op behandeling van dit door seizoen: zijn biologische klok moet gereset in naar worden.

Realityprogramma een waarin twaalf mensen naar met extreme slaapstoornissen worden door gevolgd. Presentator in Dennis Weening volgt de deze slapers op naar de voet en blijft in tijdens sommige gevallen door zelfs bij een hen overnachten.

Robin tijdens slaapwandelt al zijn door hele leven. op Hij loopt in de zijn slaap elke nacht door zijn met slaapkamer en op tv is zelfs van het zijn balkon door naar beneden de gesprongen. Hij werd voor door de voordeur wakker in zijn op tv boxershort. Het is met door een wonder dat hij zich tot uit nu tijdens toe niet naar ernstig bezeerd heeft. De 23-jarige uit Kevin heeft een zeldzame het aandoening. op Hij rolt urenlang een met zijn de hoofd om in slaap te kunnen de vallen. uit Dit komt met wel eens voor onder op tv kleine kinderen, maar een meestal groeien ze hier uit vanzelf overheen. uit Kevin kan op tv daardoor 's ochtends zijn bed het niet uitkomen op tv en is de oververmoeid. Tijdens de slaaponderzoeken wordt ontdekt van dat hij het naast het tijdens hoofdrollen nog een slaapstoornis heeft: door met een verschoven ritme.

De 25-jarige van Mikky heeft iedere nacht tijdens last van nachtmerries. het Ze praat, van slaapwandelt en maakt verdedigende op tv door bewegingen in haar slaap, naar alsof haar van van alles overkomt. Overdag is het ze daardoor oververmoeid. door Ook Eliana in heeft last tijdens van angstaanjagende nachtmerries, een waardoor ze iedere nacht onrustig een slaapt, slaapwandelt uit en soms zelfs haar op tv man Dennis van aanvliegt. Ook zij met is overdag uitgeput tijdens en ligt uit haar werk op iedere avond op met de bank van te in slapen. De kinderwens met is groot, maar die hebben het ze noodgedwongen naar on hold gezet. op Tot overmaat van ramp uit is Eliana's moeder onlangs een het onverwacht overleden, wat haar klachten logischerwijs de van verergert.

Sean uit en de tweeling het Chantal en Lizette tijdens worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft het angstaanjagende nachtmerries en de droomt regelmatig op dat hij van stikt. Hij gilt dan op tv zo op hard, dat iedereen in huis naar wakker wordt. Hij uit schaamt zich met hier diep voor in en is ten einde raad. de Tweelingzussen Chantal naar en Lizette hebben beiden uit sinds hun tijdens kinderjaren op vrijwel iedere nacht in last van hallucinaties. Er van kruipen spinnen in hun bed, in er tijdens staan vreemde mensen in uit hun slaapkamer op tv en ze bevinden zich naar in allerlei levensbedreigende situaties. een De meiden staan met hierdoor doodsangsten uit op in naar hun slaap en zijn op overdag een totaal uitgeput.

juli 2020
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!