Programma gemist?

De elf deelnemers uit met worden uitgenodigd op het tijdens prachtige Landgoed Duin de & Kruidberg. Tijdens een op tv diner blikken ze van samen terug op tv op hun behandeltraject met en vertellen ze hoe het van nu door met hen gaat. En natuurlijk de blijven van ze een door nachtje slapen! Een vreemde omgeving, andere tijdens bedtijden, nieuwe kamergenoten uit en tijdens een wijntje van of kopje koffie bij het het diner: het zijn naar allemaal triggers die het de allerlei door slaapstoornissen kunnen uitlokken. van Op de nachtcamera's door die op op de hotelkamers zijn geïnstalleerd is te op zien hoe het met hun die de nacht vergaat. het De volgende ochtend met aan het ontbijt wordt naar hier natuurlijk over naar nagepraat.

Denie met heeft idiopatische door hypersomnie. Hierdoor is zij naar altijd oververmoeid, hoeveel uur het zij de ook slaapt. Ze is al eerder met een onderzocht en behandeld maar met niets lijkt te van helpen. Haar gezinsleven heeft door flink tijdens onder haar vermoeidheid te lijden. het Denie weet de dat er mogelijk niets een voor haar in gedaan kan worden, toch wil tijdens tijdens ze meedoen. Olaf wordt de nergens wakker van en verslaapt van zich hierdoor op tv iedere dag. door Wat hij ook probeert, in niets helpt. Tot zijn op op grote verdriet wordt hij door in weinig mensen begrepen. Om de van zijn slaapstoornis het af de te komen, krijgt Olaf misschien in het wel de meest heftige en ingrijpende naar van behandeling van dit seizoen: zijn uit biologische klok moet gereset in een worden.

Realityprogramma van waarin twaalf mensen met het extreme door slaapstoornissen worden gevolgd. met Presentator Dennis Weening volgt deze slapers tijdens de op de voet en tijdens blijft in sommige gevallen op zelfs bij hen tijdens overnachten.

Robin slaapwandelt met al zijn hele leven. uit uit Hij loopt in zijn op slaap elke de nacht door zijn naar slaapkamer en is zelfs van zijn met de balkon naar beneden gesprongen. Hij werd de voor de een voordeur wakker in door zijn boxershort. Het naar is van een wonder dat hij zich tot de nu een toe niet ernstig bezeerd op heeft. De 23-jarige uit Kevin heeft een zeldzame de aandoening. Hij rolt op urenlang met zijn door hoofd tijdens om in slaap met te kunnen vallen. Dit komt van wel eens met voor onder het kleine kinderen, maar meestal in groeien het ze hier vanzelf overheen. Kevin tijdens kan daardoor 's ochtends naar zijn bed het niet uitkomen en van is oververmoeid. Tijdens de van slaaponderzoeken wordt ontdekt van de dat hij naast het met hoofdrollen nog een slaapstoornis heeft: op een verschoven uit ritme.

De 25-jarige een Mikky heeft iedere door nacht tijdens last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt uit en op maakt verdedigende de bewegingen in haar slaap, alsof een haar van uit alles overkomt. Overdag is met ze daardoor oververmoeid. Ook een Eliana heeft last op tv een van angstaanjagende nachtmerries, waardoor ze uit iedere door nacht onrustig slaapt, slaapwandelt en soms tijdens zelfs in haar man naar Dennis aanvliegt. Ook zij is overdag tijdens uitgeput en door ligt uit haar het werk iedere avond een op de een bank te naar slapen. De kinderwens is groot, met maar die hebben door ze noodgedwongen on hold naar gezet. met Tot overmaat naar van ramp is Eliana's in moeder onlangs onverwacht overleden, op tv wat haar klachten logischerwijs door in verergert.

Sean in en de tweeling de Chantal en Lizette worden in gevolgd. Sean slaapwandelt, in heeft angstaanjagende van nachtmerries en droomt regelmatig dat een hij stikt. Hij door gilt dan op tv zo hard, met dat iedereen in op tv huis wakker wordt. naar Hij schaamt zich hier op tv diep voor en op is ten einde raad. van van Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben beiden de sinds hun in kinderjaren vrijwel iedere nacht in last een van hallucinaties. Er kruipen tijdens spinnen in hun bed, naar er naar staan vreemde mensen het in hun slaapkamer en ze een tijdens bevinden zich in tijdens allerlei levensbedreigende situaties. De met meiden staan hierdoor door doodsangsten uit in hun naar slaap een en zijn overdag totaal het uitgeput.

maart 2021
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!