Programma gemist?

De elf deelnemers de worden met uitgenodigd op het prachtige Landgoed tijdens op Duin & Kruidberg. Tijdens een diner uit blikken ze het samen in terug op hun met behandeltraject en vertellen ze hoe het uit nu de met hen door gaat. En natuurlijk in blijven ze een naar nachtje slapen! Een met vreemde omgeving, andere bedtijden, op nieuwe kamergenoten tijdens en een wijntje of kopje koffie door bij van het diner: het zijn allemaal met van triggers die de op tv allerlei slaapstoornissen kunnen uitlokken. het Op de nachtcamera's die op in door de hotelkamers zijn geïnstalleerd is de te zien hoe het van hun die nacht in de vergaat. De volgende ochtend het aan het ontbijt naar wordt hier natuurlijk over op nagepraat.

Denie uit heeft idiopatische hypersomnie. in Hierdoor is zij op altijd oververmoeid, hoeveel de uur zij ook slaapt. Ze naar is al eerder uit onderzocht en behandeld van maar de niets lijkt van te helpen. Haar tijdens gezinsleven heeft flink in onder haar vermoeidheid met te lijden. Denie weet dat de er mogelijk niets voor op op haar gedaan kan in worden, toch wil ze meedoen. Olaf de wordt naar nergens wakker van in en verslaapt zich naar hierdoor iedere tijdens dag. Wat hij ook een probeert, niets helpt. in Tot zijn grote verdriet wordt uit hij door door weinig mensen begrepen. de Om op van zijn slaapstoornis af te komen, van krijgt Olaf door misschien wel de een meest door heftige en ingrijpende naar behandeling van dit seizoen: op zijn biologische klok het moet gereset uit worden.

Realityprogramma waarin van twaalf mensen met uit extreme slaapstoornissen worden gevolgd. met Presentator Dennis Weening van volgt deze slapers in op de voet het en blijft de in sommige gevallen van zelfs bij hen van overnachten.

Robin door slaapwandelt al van zijn hele leven. het Hij loopt in zijn in slaap elke nacht door zijn een slaapkamer en is naar een zelfs van zijn balkon op naar beneden gesprongen. met Hij werd de voor de voordeur wakker in zijn van boxershort. een Het is een van wonder dat hij op zich tot nu toe niet van ernstig bezeerd in heeft. De 23-jarige Kevin in de heeft een zeldzame aandoening. met Hij rolt met urenlang met zijn hoofd een om in in slaap te kunnen vallen. Dit tijdens komt wel eens een voor onder kleine op kinderen, maar meestal groeien de ze hier het vanzelf overheen. Kevin tijdens kan in daardoor 's ochtends zijn bed op tv niet uitkomen en is tijdens oververmoeid. Tijdens de het slaaponderzoeken uit wordt ontdekt dat hij naast uit het met hoofdrollen nog een slaapstoornis heeft: met op een verschoven ritme.

De door 25-jarige Mikky heeft door iedere nacht last van nachtmerries. van Ze praat, tijdens slaapwandelt en maakt verdedigende de bewegingen in haar het slaap, een alsof haar van alles overkomt. uit Overdag is ze door daardoor oververmoeid. Ook uit een Eliana heeft last van angstaanjagende op nachtmerries, waardoor ze iedere tijdens nacht onrustig slaapt, naar slaapwandelt en van soms zelfs de haar man Dennis aanvliegt. Ook een zij is met overdag uitgeput en ligt een het uit haar werk iedere de avond op de bank de te slapen. De kinderwens de een is groot, maar door die hebben ze noodgedwongen on hold tijdens gezet. tijdens Tot overmaat een van ramp is het Eliana's moeder onlangs onverwacht door overleden, wat haar in klachten logischerwijs tijdens verergert.

Sean en tijdens de tweeling Chantal en het Lizette worden naar gevolgd. op Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries een en droomt regelmatig op dat hij stikt. Hij in gilt uit dan zo hard, dat iedereen met tijdens in huis wakker wordt. met Hij schaamt zich hier diep in voor en met is ten einde raad. van uit Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben de beiden sinds op hun kinderjaren vrijwel in iedere nacht last van hallucinaties. tijdens Er de kruipen spinnen in het hun bed, met er staan vreemde van mensen in hun in slaapkamer en ze met bevinden zich in allerlei naar levensbedreigende situaties. het De meiden staan hierdoor doodsangsten van uit in hun tijdens slaap en van zijn overdag totaal een uitgeput.

februari 2020
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!