Programma gemist?

De met elf deelnemers worden uitgenodigd op van het prachtige Landgoed op tv op tv Duin & Kruidberg. Tijdens een op tv diner op blikken ze samen terug op naar hun behandeltraject met en vertellen ze hoe het met nu met hen op tv gaat. En natuurlijk naar blijven ze op een nachtje op tv slapen! Een de vreemde omgeving, andere het bedtijden, nieuwe kamergenoten en het een wijntje of de kopje koffie bij het diner: tijdens het zijn in allemaal tijdens triggers die de allerlei slaapstoornissen het kunnen uitlokken. Op de tijdens nachtcamera's de die op met de hotelkamers zijn geïnstalleerd is te in zien hoe in het naar hun die nacht vergaat. De op tv volgende het ochtend aan het ontbijt wordt hier een tijdens natuurlijk over nagepraat.

Denie het heeft idiopatische op hypersomnie. Hierdoor is zij op altijd oververmoeid, het hoeveel uur zij ook een slaapt. Ze het is al eerder onderzocht en behandeld in de maar niets lijkt te helpen. op tv Haar gezinsleven heeft flink uit op onder haar vermoeidheid te lijden. Denie uit weet in dat er mogelijk door niets voor haar gedaan uit kan worden, door toch wil ze meedoen. uit Olaf wordt nergens wakker op tv van en in verslaapt zich hierdoor iedere een op dag. Wat hij ook probeert, niets een helpt. Tot het zijn grote verdriet wordt naar hij door weinig een de mensen begrepen. Om van naar zijn slaapstoornis af te komen, in krijgt Olaf door misschien wel de van meest heftige naar en ingrijpende naar behandeling van dit met seizoen: zijn biologische klok moet gereset het naar worden.

Realityprogramma een waarin twaalf in mensen met extreme uit slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator tijdens Dennis Weening volgt deze slapers de op van de voet en op tv blijft in sommige op gevallen zelfs met bij hen overnachten.

Robin door slaapwandelt al zijn hele op tv leven. door Hij loopt in de zijn slaap elke naar nacht door zijn slaapkamer en is het zelfs op tv van zijn balkon de naar beneden tijdens gesprongen. Hij werd voor de voordeur tijdens wakker in op zijn boxershort. Het op is van een wonder dat van hij zich tot tijdens nu toe niet ernstig het bezeerd heeft. De 23-jarige Kevin tijdens de heeft een zeldzame aandoening. Hij met rolt urenlang een met zijn hoofd om het in slaap te in kunnen vallen. Dit komt op tv wel op tv eens voor onder met kleine kinderen, maar meestal groeien het ze op tv hier vanzelf overheen. tijdens Kevin kan daardoor tijdens 's ochtends een zijn bed niet uitkomen en op tv is oververmoeid. naar Tijdens de slaaponderzoeken wordt van ontdekt dat hij door naast het hoofdrollen uit nog een met slaapstoornis heeft: een verschoven op ritme.

De de 25-jarige Mikky heeft iedere nacht naar last in van nachtmerries. Ze praat, in slaapwandelt met en maakt verdedigende uit bewegingen in haar naar slaap, alsof haar van alles overkomt. tijdens de Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook van Eliana heeft last door van angstaanjagende nachtmerries, naar waardoor ze iedere met nacht onrustig slaapt, het slaapwandelt van en soms een zelfs haar man Dennis aanvliegt. naar Ook op zij is overdag uitgeput en ligt in uit haar de werk iedere avond op het de bank te de slapen. De kinderwens het is groot, maar een die hebben uit ze noodgedwongen in on hold in gezet. Tot overmaat op van ramp is Eliana's moeder onlangs uit onverwacht van overleden, wat haar klachten logischerwijs van de verergert.

Sean met en de tweeling Chantal en de Lizette worden in gevolgd. Sean slaapwandelt, in heeft angstaanjagende van nachtmerries en droomt regelmatig het dat hij in stikt. Hij uit gilt dan zo hard, van dat iedereen in huis wakker een wordt. een Hij schaamt zich naar hier diep voor in en is ten einde raad. de Tweelingzussen het Chantal en tijdens Lizette hebben beiden sinds hun kinderjaren de vrijwel iedere nacht in last van hallucinaties. tijdens Er kruipen tijdens spinnen in van hun bed, door er staan vreemde mensen in in hun slaapkamer uit en ze bevinden zich op tv in allerlei levensbedreigende met situaties. met De meiden staan hierdoor op tv doodsangsten uit door in hun slaap en zijn overdag met van totaal uitgeput.

oktober 2020
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!