Programma gemist?

De elf de deelnemers worden uitgenodigd op van het prachtige Landgoed op tv het Duin & Kruidberg. Tijdens een het diner blikken ze naar samen terug op hun van in behandeltraject en vertellen ze in hoe het nu naar met hen gaat. En van natuurlijk naar blijven ze een nachtje in slapen! Een vreemde de omgeving, andere bedtijden, nieuwe uit kamergenoten en een de wijntje of kopje koffie door bij het het diner: op tv het zijn allemaal triggers die de het allerlei slaapstoornissen op kunnen uitlokken. Op tijdens de nachtcamera's die op in de naar hotelkamers zijn geïnstalleerd het is te zien op tv hoe het hun die nacht op vergaat. De tijdens volgende ochtend aan het tijdens ontbijt wordt hier het natuurlijk over een nagepraat.

Denie heeft in idiopatische de hypersomnie. Hierdoor is zij van altijd oververmoeid, hoeveel uur zij op tv ook een slaapt. Ze is al eerder in onderzocht en het behandeld maar op niets lijkt uit te helpen. Haar gezinsleven heeft het flink tijdens onder haar vermoeidheid te het lijden. Denie weet dat het er mogelijk niets voor naar haar het gedaan kan worden, toch een wil van ze meedoen. Olaf met wordt nergens wakker van een en verslaapt zich tijdens hierdoor iedere een dag. Wat hij ook probeert, niets van op tv helpt. Tot zijn op tv grote verdriet wordt hij door op weinig mensen begrepen. Om met door van zijn slaapstoornis af met te komen, krijgt Olaf naar misschien wel de een meest op tv heftige en ingrijpende behandeling op tv van dit seizoen: de zijn biologische klok van moet gereset door worden.

Realityprogramma waarin tijdens twaalf mensen met extreme naar slaapstoornissen de worden gevolgd. Presentator Dennis op Weening door volgt deze slapers op de een voet en naar blijft in sommige op tv gevallen zelfs bij hen de overnachten.

Robin de slaapwandelt al zijn hele leven. naar het Hij loopt in zijn slaap een elke op nacht door zijn slaapkamer en is met zelfs uit van zijn balkon naar beneden van gesprongen. Hij uit werd voor de op tv voordeur met wakker in zijn boxershort. door Het is een wonder van dat hij zich op tot de nu toe niet ernstig bezeerd heeft. naar De door 23-jarige Kevin heeft op tv een zeldzame aandoening. naar Hij rolt urenlang met met zijn door hoofd om in slaap door te kunnen vallen. van Dit komt wel eens door voor van onder kleine kinderen, maar meestal op groeien ze hier vanzelf door overheen. Kevin kan tijdens uit daardoor 's ochtends zijn op bed niet uitkomen en is het oververmoeid. Tijdens de op tv slaaponderzoeken wordt uit ontdekt dat hij naast uit met het hoofdrollen nog een uit slaapstoornis heeft: het een verschoven ritme.

De met 25-jarige Mikky heeft iedere tijdens nacht het last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt het en maakt de verdedigende met bewegingen in haar slaap, naar alsof haar van door alles overkomt. Overdag is ze tijdens daardoor oververmoeid. Ook in met Eliana heeft last van angstaanjagende nachtmerries, door waardoor ze iedere een nacht van onrustig slaapt, slaapwandelt van en soms zelfs haar op man Dennis aanvliegt. Ook een zij is overdag de uitgeput en ligt in uit haar werk een iedere avond door op de van bank te slapen. uit De kinderwens van is groot, maar die hebben op ze noodgedwongen on door hold in gezet. Tot overmaat van ramp naar is Eliana's moeder door onlangs onverwacht naar overleden, wat haar in klachten logischerwijs naar verergert.

Sean en een de tweeling van Chantal en Lizette worden op tv gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft tijdens angstaanjagende van nachtmerries en droomt op tv regelmatig dat hij stikt. Hij het gilt dan zo van hard, op tv dat iedereen in huis op tv wakker wordt. Hij schaamt tijdens zich hier op diep op voor en is op ten einde raad. op Tweelingzussen Chantal en Lizette hebben uit beiden sinds het hun kinderjaren vrijwel iedere uit nacht last van hallucinaties. uit Er kruipen spinnen een naar in hun bed, er in staan vreemde mensen de in hun slaapkamer en van ze bevinden zich in in de allerlei levensbedreigende situaties. De het meiden staan een hierdoor doodsangsten uit in het hun slaap op en zijn overdag uit totaal uitgeput.

december 2021
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!