Programma gemist?

De elf een deelnemers worden uitgenodigd op naar het prachtige met Landgoed tijdens Duin & Kruidberg. Tijdens een in diner blikken ze naar samen terug op hun door behandeltraject de en vertellen ze door hoe het nu op tv met hen uit gaat. En natuurlijk blijven ze van een nachtje slapen! een Een het vreemde omgeving, andere bedtijden, nieuwe met kamergenoten en een door wijntje of kopje koffie van op tv bij het diner: het uit zijn allemaal triggers die de de de allerlei slaapstoornissen kunnen uitlokken. Op op de nachtcamera's die op tijdens de hotelkamers een zijn geïnstalleerd op tv is te zien tijdens hoe het hun die nacht door vergaat. De volgende van ochtend met aan het ontbijt door wordt hier natuurlijk over door nagepraat.

Denie het heeft idiopatische een hypersomnie. Hierdoor is zij naar altijd oververmoeid, hoeveel uur tijdens zij op ook slaapt. Ze is al eerder uit onderzocht en behandeld tijdens maar van niets lijkt te op tv helpen. Haar gezinsleven heeft het flink onder haar in vermoeidheid te lijden. Denie het weet een dat er mogelijk niets een voor haar naar gedaan kan met worden, toch wil ze een meedoen. Olaf wordt nergens wakker naar van naar en verslaapt uit zich hierdoor iedere dag. Wat hij door op ook probeert, niets helpt. door Tot zijn naar grote verdriet wordt de hij door weinig mensen begrepen. in Om van het zijn slaapstoornis af op te komen, krijgt Olaf de misschien wel uit de meest heftige en naar ingrijpende uit behandeling van dit seizoen: op zijn biologische klok moet naar gereset een worden.

Realityprogramma door waarin twaalf het mensen met extreme slaapstoornissen door worden gevolgd. het Presentator Dennis Weening volgt met deze slapers op de voet het en blijft van in sommige gevallen zelfs op tv het bij hen overnachten.

Robin naar slaapwandelt al zijn hele de leven. een Hij loopt in zijn met slaap elke met nacht door zijn slaapkamer de en is zelfs met van zijn balkon naar beneden met gesprongen. naar Hij werd met voor de voordeur wakker in op zijn naar boxershort. Het is uit een wonder dat hij met zich tot nu de toe niet ernstig bezeerd heeft. van door De 23-jarige Kevin op tv heeft een zeldzame aandoening. Hij rolt naar urenlang met zijn met hoofd om in met op slaap te kunnen door vallen. Dit komt wel eens uit voor onder kleine kinderen, op maar meestal van groeien de ze hier vanzelf de overheen. Kevin kan daardoor 's ochtends met van zijn bed niet uitkomen en is naar oververmoeid. Tijdens de een slaaponderzoeken wordt van ontdekt dat op hij naast het hoofdrollen nog op tv op een slaapstoornis heeft: door een verschoven ritme.

De het 25-jarige Mikky heeft door iedere nacht uit last van nachtmerries. Ze de praat, slaapwandelt en maakt verdedigende door bewegingen in haar uit slaap, alsof haar uit van alles overkomt. een Overdag is ze het daardoor oververmoeid. Ook uit Eliana de heeft last door van angstaanjagende nachtmerries, waardoor ze iedere naar nacht onrustig het slaapt, slaapwandelt en uit soms op tv zelfs haar man Dennis aanvliegt. met Ook zij uit is overdag uitgeput en ligt in op tv uit haar werk iedere avond naar op de bank de te slapen. De kinderwens van een is groot, maar die hebben ze met noodgedwongen on het hold met gezet. Tot overmaat van naar ramp is Eliana's moeder onlangs door onverwacht het overleden, wat in haar klachten logischerwijs door verergert.

Sean een en de tweeling Chantal van en Lizette de worden gevolgd. Sean slaapwandelt, door heeft angstaanjagende nachtmerries en de met droomt regelmatig dat hij stikt. op Hij van gilt dan zo hard, dat iedereen door in huis wakker van wordt. de Hij schaamt zich hier diep een voor op tv en is ten naar einde raad. Tweelingzussen op Chantal en de Lizette hebben beiden sinds hun een kinderjaren vrijwel iedere een nacht de last van hallucinaties. de Er kruipen spinnen in hun bed, van er naar staan vreemde mensen in hun tijdens slaapkamer en op tv ze bevinden naar zich in allerlei levensbedreigende situaties. naar De het meiden staan hierdoor doodsangsten door uit in hun een slaap en zijn overdag het totaal door uitgeput.

augustus 2020
19-04-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Slapers - Afl. 6

De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen! Een vreem...

12-04-2016 20:32

Afl. 5

Bizarre Slapers - Afl. 5

Denie heeft idiopatische hypersomnie. Hierdoor is zij altijd oververmoeid, hoeveel uur zij ook slaapt. Ze is al eerder onderzocht en behandeld maar niets lijkt te helpen. Haar gezinsleven heeft flink onder haar vermoeidheid te lijden. Denie...

05-04-2016 21:27

Afl. 4

Bizarre Slapers - Afl. 4

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs bij hen overnachten.

29-03-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Slapers - Afl. 3

Robin slaapwandelt al zijn hele leven. Hij loopt in zijn slaap elke nacht door zijn slaapkamer en is zelfs van zijn balkon naar beneden gesprongen. Hij werd voor de voordeur wakker in zijn boxershort. Het is een wonder dat hij zich tot nu t...

22-03-2016 20:31

Afl. 2

Bizarre Slapers - Afl. 2

De 25-jarige Mikky heeft iedere nacht last van nachtmerries. Ze praat, slaapwandelt en maakt verdedigende bewegingen in haar slaap, alsof haar van alles overkomt. Overdag is ze daardoor oververmoeid. Ook Eliana heeft last van angstaanjagend...

15-03-2016 20:32

Afl. 1

Bizarre Slapers - Afl. 1

Sean en de tweeling Chantal en Lizette worden gevolgd. Sean slaapwandelt, heeft angstaanjagende nachtmerries en droomt regelmatig dat hij stikt. Hij gilt dan zo hard, dat iedereen in huis wakker wordt. Hij schaamt zich hier diep voor en is ...

Bizarre Slapers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Slapers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Slapers bij Bizarre Slapers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Slapers. Heb je een uitzending van Bizarre Slapers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Slapers gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen worden gevolgd. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levenden lijve mee te maken. Neuroloog dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk 's nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Uitzending gemist van Bizarre Slapers? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Slapers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!