Programma gemist?

Marianne het Schipaanboord is doof, op tv stom en spastisch. Ondanks op haar handicaps maakt ze met uit furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne door Schipaanboord is uit spastisch en met doof en op kan niet praten. tijdens Door haar handicaps op tv leeft ze geïsoleerd van de buitenwereld, door een maar haar wonderschone naar tekeningen getuigen van een met rijke binnenwereld. Regisseuse Fifi Visser naar schetst uit het beeld van een door meervoudig gehandicapte vrouw die op communiceert het via haar in tekeningen. Door in de huid de van de hoofdpersoon in te kruipen, ervaart van de kijker hoe naar zij met haar ogenschijnlijk lege en volkomen met stille bestaan met invult en op tv beleeft. Een kleine, het maar overrompelende geschiedenis van het de Zeeuwse platteland, tijdens waar lichamelijke beperkingen naar nog niet zo heel lang door geleden door gewoon een straf een van God waren. In met Marianne het bestaan geloof en de relativering ervan, het naast elkaar. door Met humor door en een rijke verbeeldingskracht tekent met Marianne zich uit langzaam maar zeker een naar van uitweg uit haar keurslijf. In door het inspirerende in gezelschap van Adam en met Eva het zoekt ze oplossingen voor de grote met en kleine problemen tijdens waar het door leven met haar voor stelt.Minder

september 2020
15-03-2016 23:00

2Doc: Paradijs glaswater

2Doc: Paradijs glaswater - 2Doc: Paradijs glaswater

Marianne Schipaanboord is doof, stom en spastisch. Ondanks haar handicaps maakt ze furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch en doof en kan niet praten. Door haar handicaps leeft ze geïsoleerd van de b...

2Doc: Paradijs glaswater gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Paradijs glaswater bij 2Doc: Paradijs glaswater liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Paradijs glaswater. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Paradijs glaswater gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!