Programma gemist?

Marianne Schipaanboord is uit doof, tijdens stom en spastisch. Ondanks haar de handicaps maakt ze van furore in tijdens de naar internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch naar en doof en een kan niet praten. tijdens Door haar handicaps het leeft ze uit geïsoleerd van de de buitenwereld, maar haar op wonderschone tekeningen getuigen een van het een rijke binnenwereld. Regisseuse Fifi Visser in schetst uit het beeld van een meervoudig naar gehandicapte vrouw die in communiceert via haar op tekeningen. Door met in de van huid van de hoofdpersoon te een kruipen, ervaart van de kijker met hoe zij haar de ogenschijnlijk lege en de volkomen stille bestaan invult op en beleeft. Een uit kleine, maar overrompelende in geschiedenis van het naar Zeeuwse op platteland, waar lichamelijke beperkingen met nog niet zo een heel lang geleden tijdens gewoon een straf van God van waren. In Marianne van bestaan met geloof en de relativering ervan, van naast elkaar. Met in van humor en een rijke uit verbeeldingskracht tekent Marianne zich uit langzaam maar zeker een de uitweg de uit haar keurslijf. In het een inspirerende de gezelschap van Adam en tijdens Eva in zoekt ze oplossingen voor de grote met en kleine door problemen waar het leven de haar voor naar stelt.Minder

mei 2021
15-03-2016 23:00

2Doc: Paradijs glaswater

2Doc: Paradijs glaswater - 2Doc: Paradijs glaswater

Marianne Schipaanboord is doof, stom en spastisch. Ondanks haar handicaps maakt ze furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch en doof en kan niet praten. Door haar handicaps leeft ze geïsoleerd van de b...

2Doc: Paradijs glaswater gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Paradijs glaswater bij 2Doc: Paradijs glaswater liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Paradijs glaswater. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Paradijs glaswater gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!