Programma gemist?

Marianne naar Schipaanboord is doof, stom en door spastisch. met Ondanks haar handicaps maakt ze in furore in de op tv internationale een kunstwereld.Meer Marianne in Schipaanboord is spastisch de en doof en kan op niet praten. de Door haar handicaps in leeft ze geïsoleerd van de met buitenwereld, maar haar wonderschone in tekeningen het getuigen van een een rijke binnenwereld. Regisseuse van Fifi Visser schetst het beeld op tv van een van meervoudig gehandicapte naar vrouw die communiceert met via haar tekeningen. Door in in naar de huid van de hoofdpersoon te naar kruipen, ervaart tijdens de kijker hoe uit zij de haar ogenschijnlijk lege en volkomen stille van bestaan een invult en beleeft. de Een kleine, maar overrompelende geschiedenis naar van het in Zeeuwse platteland, het waar lichamelijke beperkingen nog niet een zo heel lang een op tv geleden gewoon een straf van het God op waren. In Marianne bestaan uit geloof en de tijdens relativering ervan, op tv naast elkaar. Met humor en een een met rijke verbeeldingskracht tekent door Marianne zich langzaam tijdens maar zeker een een uitweg uit haar op keurslijf. In het inspirerende uit gezelschap van Adam het en Eva met zoekt ze oplossingen voor op tv de grote en kleine het problemen een waar het leven haar voor met stelt.Minder

januari 2021
15-03-2016 23:00

2Doc: Paradijs glaswater

2Doc: Paradijs glaswater - 2Doc: Paradijs glaswater

Marianne Schipaanboord is doof, stom en spastisch. Ondanks haar handicaps maakt ze furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch en doof en kan niet praten. Door haar handicaps leeft ze geïsoleerd van de b...

2Doc: Paradijs glaswater gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Paradijs glaswater bij 2Doc: Paradijs glaswater liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Paradijs glaswater. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Paradijs glaswater gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!