Programma gemist?

Marianne Schipaanboord is een tijdens doof, stom en spastisch. Ondanks van haar handicaps naar maakt ze furore in de naar internationale kunstwereld.Meer tijdens Marianne Schipaanboord is naar spastisch op en doof en kan naar niet praten. Door haar handicaps uit leeft tijdens ze geïsoleerd van de tijdens buitenwereld, maar haar tijdens wonderschone van tekeningen getuigen van een op rijke binnenwereld. Regisseuse een Fifi Visser schetst het uit beeld van naar een meervoudig gehandicapte vrouw die van communiceert op tv via haar door tekeningen. Door in de huid van met uit de hoofdpersoon te kruipen, ervaart de op tv kijker van hoe zij haar op tv ogenschijnlijk lege en op volkomen stille bestaan invult een en beleeft. het Een kleine, maar tijdens overrompelende geschiedenis van het het Zeeuwse met platteland, waar lichamelijke beperkingen nog niet met zo op heel lang geleden gewoon een de op straf van God waren. In in Marianne bestaan geloof uit en de relativering door ervan, naast elkaar. Met op tv humor en de een rijke verbeeldingskracht tekent het Marianne tijdens zich langzaam maar de zeker een uitweg uit op tv haar keurslijf. In een het inspirerende gezelschap tijdens van Adam in en Eva zoekt door ze oplossingen voor de een grote en kleine naar problemen waar het naar leven haar voor het stelt.Minder

september 2021
15-03-2016 23:00

2Doc: Paradijs glaswater

2Doc: Paradijs glaswater - 2Doc: Paradijs glaswater

Marianne Schipaanboord is doof, stom en spastisch. Ondanks haar handicaps maakt ze furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch en doof en kan niet praten. Door haar handicaps leeft ze geïsoleerd van de b...

2Doc: Paradijs glaswater gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Paradijs glaswater bij 2Doc: Paradijs glaswater liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Paradijs glaswater. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Paradijs glaswater gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!