Programma gemist?

Marianne Schipaanboord is naar de doof, stom en op spastisch. Ondanks haar handicaps maakt het ze furore van in de op tv internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is een spastisch en uit doof en een kan niet praten. Door met haar handicaps leeft ze met geïsoleerd van de buitenwereld, tijdens maar haar in wonderschone tekeningen getuigen met van uit een rijke binnenwereld. Regisseuse Fifi Visser met schetst het beeld op van een een meervoudig naar gehandicapte vrouw die communiceert van via haar tijdens tekeningen. Door in de het huid van de hoofdpersoon te met op kruipen, ervaart de kijker hoe van zij haar ogenschijnlijk lege een een en volkomen stille tijdens bestaan invult en beleeft. van Een kleine, maar overrompelende geschiedenis uit van het Zeeuwse het platteland, waar door lichamelijke beperkingen uit nog niet tijdens zo heel lang geleden gewoon een uit straf van God de uit waren. In Marianne bestaan geloof en met de op relativering ervan, naast elkaar. door Met op humor en een rijke een verbeeldingskracht tekent Marianne zich in langzaam maar zeker een met op uitweg uit haar keurslijf. door In het het inspirerende gezelschap van van Adam en Eva zoekt op tv ze oplossingen voor de grote naar tijdens en kleine problemen waar van het leven haar van voor stelt.Minder

mei 2020
15-03-2016 23:00

2Doc: Paradijs glaswater

2Doc: Paradijs glaswater - 2Doc: Paradijs glaswater

Marianne Schipaanboord is doof, stom en spastisch. Ondanks haar handicaps maakt ze furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch en doof en kan niet praten. Door haar handicaps leeft ze geïsoleerd van de b...

2Doc: Paradijs glaswater gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Paradijs glaswater bij 2Doc: Paradijs glaswater liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Paradijs glaswater. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Paradijs glaswater gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!