Programma gemist?

Marianne in Schipaanboord is van doof, stom en spastisch. de Ondanks haar handicaps maakt ze op tv furore de in de internationale kunstwereld.Meer van Marianne Schipaanboord is van spastisch naar en doof en kan met niet praten. Door de haar handicaps leeft de ze geïsoleerd de van de buitenwereld, maar haar wonderschone het tekeningen naar getuigen van de een rijke binnenwereld. Regisseuse naar Fifi Visser het schetst het beeld van een meervoudig door gehandicapte vrouw die in communiceert via haar de tekeningen. uit Door in de huid van van een de hoofdpersoon te kruipen, van ervaart de van kijker hoe zij haar ogenschijnlijk lege naar en volkomen van stille bestaan invult van en beleeft. Een kleine, uit maar naar overrompelende geschiedenis van de het Zeeuwse van platteland, waar lichamelijke beperkingen nog op tv niet zo heel lang uit geleden gewoon een op tv straf van God door waren. In Marianne een bestaan tijdens geloof en de relativering ervan, van tijdens naast elkaar. Met een humor en een rijke verbeeldingskracht tekent in Marianne tijdens zich langzaam maar zeker door een tijdens uitweg uit haar keurslijf. In het een inspirerende op gezelschap van Adam en Eva naar zoekt ze oplossingen van voor de met grote en kleine problemen een tijdens waar het leven op haar voor stelt.Minder

januari 2020
15-03-2016 23:00

2Doc: Paradijs glaswater

2Doc: Paradijs glaswater - 2Doc: Paradijs glaswater

Marianne Schipaanboord is doof, stom en spastisch. Ondanks haar handicaps maakt ze furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch en doof en kan niet praten. Door haar handicaps leeft ze geïsoleerd van de b...

2Doc: Paradijs glaswater gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Paradijs glaswater bij 2Doc: Paradijs glaswater liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Paradijs glaswater. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Paradijs glaswater gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!