Programma gemist?

Marianne een Schipaanboord is doof, door stom en spastisch. Ondanks een haar handicaps een maakt ze tijdens furore in de internationale op tv kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord op tv is spastisch en doof de en kan van niet praten. op tv Door haar handicaps leeft ze op tv geïsoleerd van met de buitenwereld, maar haar wonderschone in tekeningen getuigen van het een rijke binnenwereld. tijdens Regisseuse in Fifi Visser een schetst het beeld van een meervoudig naar gehandicapte tijdens vrouw die communiceert via een haar tekeningen. Door uit in de huid de van de naar hoofdpersoon te kruipen, ervaart de tijdens kijker hoe in zij de haar ogenschijnlijk lege en tijdens volkomen stille de bestaan invult en beleeft. op tv Een kleine, maar overrompelende een geschiedenis van het Zeeuwse van tijdens platteland, waar lichamelijke beperkingen naar nog niet het zo heel lang geleden gewoon een een in straf van God waren. In op Marianne tijdens bestaan geloof en de relativering een ervan, door naast elkaar. Met humor het en een rijke verbeeldingskracht tekent op tv Marianne zich langzaam door maar tijdens zeker een uitweg uit haar in keurslijf. In tijdens het inspirerende gezelschap van tijdens Adam en de Eva zoekt ze oplossingen op voor de naar grote en kleine tijdens problemen tijdens waar het leven haar het voor stelt.Minder

februari 2020
15-03-2016 23:00

2Doc: Paradijs glaswater

2Doc: Paradijs glaswater - 2Doc: Paradijs glaswater

Marianne Schipaanboord is doof, stom en spastisch. Ondanks haar handicaps maakt ze furore in de internationale kunstwereld.Meer Marianne Schipaanboord is spastisch en doof en kan niet praten. Door haar handicaps leeft ze geïsoleerd van de b...

2Doc: Paradijs glaswater gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Paradijs glaswater bij 2Doc: Paradijs glaswater liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Paradijs glaswater. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Paradijs glaswater gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Paradijs glaswater gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Paradijs glaswater? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Paradijs glaswater kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!