Programma gemist?

Hoe gaat de Ederveen om met een ouder worden nu tijdens hij de op zestig is tijdens gepasseerd? Cornald Maas schetst door een indringend in portret van de man die in op tv de jaren tachtig tijdens en negentig op tv-historie schreef met de programmas als Theo van en Thea, in Kreatief met kurk en 30 uit minuten. Ook naar op in film- en theatergebied is zijn door oeuvre omvangrijk. Vanaf begin door het mei staat Ederveen op van de planken van met het komische duo Plien & met Bianca in van de voorstelling Selma Ann naar tijdens Louis.

Vanavond tijdens start een nieuw seizoen van tijdens Volle Zalen. Dit de programma portretteert een prominenten uit de uit Nederlandse podiumwereld op een een belangrijk moment op tv in hun uit carrière. Presentator op tv Cornald Maas volgt dit seizoen zanger naar en acteur naar Thomas Acda, acteur een en theatermaker Arjan Ederveen, naar actrice Romana met Vrede, met cabaretier Paul van Vliet, zangeres op en met theatermaker Wende Snijders de en zanger Dave von Raven over de een met langere periode. Hij is op tv bij belangrijke tijdens (privé)momenten en schetst zo een met persoonlijk en intiem op tv uit portret. Maas stelt door in elke aflevering een prikkelende op tv vraag centraal door en geeft zo naar een frisse en met unieke kijk in de belevingswereld met van de uit artiest. In de de eerste aflevering staat acteur en van tijdens zanger Thomas Acda centraal. Hij staat op tv in al vijfentwintig jaar aan de van top. Wat doet hij de om aan door de van top te blijven? Na twintig succesjaren uit met naar Acda en De door Munnik en rollen in tal door het van films en tv-series, wordt hij tijdens nu bejubeld als op musicalacteur. Begin met dit jaar ontving in Acda de prijs met voor beste de hoofdrol in Fiddler on the op Roof. een In deze musical met staat hij drie uur het onafgebroken op het tijdens podium met zang op tv en dans. In Volle naar Zalen het door verhaal van een een gelouterd artiest door die, omgeven door jong en van aanstormend talent, ‘topsport’ tijdens het bedrijft, maar méér dan op tv ooit over zichzelf moet de waken.

De naar commentaren op haar Oudejaarsconference van waren op tv lovend en ze is naar een geliefde tv-persoonlijkheid. Intussen uit werkte Claudia van de Breij aan een haar nieuwe theatervoorstelling uit 'Nu'. Wat is van de volgende stap in uit haar het toch al succesvolle loopbaan? van Cornald Maas doet een opvallende met met ontdekking. De aflevering eindigt met een tijdens door verrassing op het strand het van het Zeeuwse Oost-Kapelle: Claudia in zingt haar befaamde uit liedje 'Mag ik het dan bij jou' op tv in naar een opvallend nieuw met jasje.

Zangeres en door musicalster Simone met Kleinsma kende afgelopen op jaar hoge pieken en diepe tijdens dalen. Begin dit door op tv jaar kreeg Kleinsma tijdens het tijdens Musical Award uit Gala uit handen van op tv Joop van den Ende door de de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat op haar trotse op echtgenoot en op tv inspirator Guus Verstraete. door Een paar maanden met later overleed Verstraete plotseling. uit Voor het eerst na op tv de dood van op haar geliefde speelt van Simone Kleinsma nu naar weer een op tv grote rol, die van door uit Annie in de musical Was naar Getekend, Annie op tv MG Schmidt. Hoe pakt ze op haar een leven als artiest door weer op in van de wetenschap tijdens dat haar echtgenoot en 'creatieve naar anker' door haar niet meer kan het ondersteunen? Cornald door Maas bezoekt de musical en ontmoet naar de vrouw in die avond aan tijdens avond moet stralen voor in het het grote publiek, maar na afloop uit alleen huiswaarts het keert.

In de het de laatste aflevering van het Volle Zalen staat in cabaretière, een schrijfster en zangeres het Claudia de het Breij centraal. Wat is de naar volgende stap in haar door toch de al succesvolle loopbaan? Het uit jaar 2017 was in een memorabel jaar voor een de door geboren Utrechtse. De door commentaren op haar Oudejaarsconference waren het lovend, met ze was veelvuldig te gast tijdens in talkshows, dook met in op haar familieverleden en mocht als van zomergast tijdens haar eigen tv-avond samenstellen. op tv Intussen werkte op tv ze aan haar nieuwe met theatervoorstelling 'Nu'. Wat uit is de volgende stap met in haar het toch al succesvolle loopbaan? van En wie tijdens kan haar daarbij helpen? Cornald op tv Maas komt erachter op tijdens dat haar ambities niet van stoppen bij de naar grens. In deze aflevering ook van een een bijzondere verrassing. Op naar het strand van de het Zeeuwse Oostkapelle de zingt De Breij haar tijdens befaamde lied 'Mag ik met dan bij op jou' in een opvallend nieuw tijdens in jasje.

In Volle in Zalen duikt presentator met Cornald Maas in in het leven van het zes grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden. het met In de uitzending uit van vanavond volgt hij de Youp van ’t naar Hek. Youp van uit 't Hek verzorgt door op 31 december voor met de negende keer de de Oudejaarsconference en het is daarmee veruit kloploper. Youp uit geeft Cornald het Maas een uniek inkijkje tijdens op in de totstandkoming. Wat is voor de Youp uit het geheim van een goeie het 'Oudejaars'? Welke onderwerpen de en grappen halen uit het wél door en welke op niet? Hoe werkt het ontstaansproces in van in het hoofd naar van Youp? Maas volgt de uit populaire tijdens cabaretier op de op tv voet. Presentator Cornald Maas volgt in uit Volle Zalen naast door Youp van ’t Hek het ook Simone tijdens Kleinsma, Hans de van Manen, Jacob Derwig, tijdens Claudia de Breij op en Harrie het Jekkers over een langere met periode in binnen- van en buitenland. Hij door is van bij belangrijke (privé-)momenten en schetst zo van een door indringend en intiem portret. De tijdens zes iconen een van de Nederlandse podiumkunsten het worden door gevolgd in het licht door van een nieuw een optreden of nieuwe voorstelling. door Hoe een staat het met de internationale uit ambities en wat op tv zijn ze bereid om naar op op te geven? Maas de stelt elke aflevering een prikkelende tijdens vraag centraal op en biedt zo een een frisse en op tv unieke de kijk in de belevingswereld van de de op artiest.

Zangeres uit en musicalster Simone de Kleinsma kende afgelopen jaar een hoge pieken en diepe op tv dalen. Begin dit naar jaar kreeg Kleinsma van uit tijdens het Musical Award de Gala uit door handen van Joop van den van Ende de met oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar op tv zat op tv haar trotse echtgenoot en het inspirator Guus Verstraete. Een paar in maanden later in overleed van Verstraete plotseling. Voor het eerst na het de dood een van haar geliefde speelt een door Simone Kleinsma nu weer door een grote in rol, die van Annie in uit de musical 'Was op tv Getekend, Annie MG in Schmidt'. Hoe pakt ze op tv haar een leven als artiest weer tijdens op in de met wetenschap dat haar tijdens echtgenoot en een 'creatieve anker' haar op niet meer kan in ondersteunen? Cornald Maas bezoekt van de musical en ontmoet op tv de vrouw op die avond aan avond met op moet stralen voor het uit grote publiek, maar na afloop naar alleen op huiswaarts keert.

Het grote van publiek kent Jacob door Derwig van zijn rollen van in de in dramareeks Klem en de in hitserie Penoza. Verder een speelde hij in naar door talloze Nederlandse films en door toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet de Derwig in tijdens Italië, waar hij met echtgenote naar Kim van op tv Kooten en op tv hun twee door kinderen een vakantiehuis heeft een gehuurd om te mijmeren over op tv de uit toekomst. Een carrière in het met buitenland naar staat hoog op de naar verlanglijst met van Derwig. Hoe denkt in hij zijn de droom waar te maken en een belangrijker nog, wat naar wil hij ervoor in opgeven?

Zanger op tv en cabaretier Harry Jekkers een vierde in in de jaren tachtig successen tijdens met de band Klein met Orkest. in Als cabaretier trok Jekkers de nadien een groot uit publiek een met zijn typische Haagse tongval en van een humor. Daarna verdween hij op tv van de in radar en leefde meer dan door vijftien jaar van teruggetrokken op het Spaanse eiland tijdens Ibiza. een Nu is Jekkers samen van met Klein Orkest terug op tv het op het podium en doet op tv hij van een uitgebreide tour langs de met theaters. Cornald Maas volgt van Harrie met Jekkers over het langere periode en zoekt hem onder op de andere op Ibiza op. Daar tijdens krijgt de hij een unieke blik uit in het door leven dat hij de afgelopen door jaren op leidde. Ook krijgt Cornald antwoord op de uit de prangende vraag in waarom Jekkers het artiestenbestaan uit zo lang tijdens vaarwel heeft gezegd en nu tóch op weer op tv optreedt.

Meesterchoreograaf Hans tijdens van Manen is inmiddels de op tv 85 jaar en naar over de hele wereld gelauwerd. tijdens Het Nationale Ballet eert uit dit najaar naar met meerdere in van zijn uit beroemde balletten de man uit die als geen ander zijn tijdens op stempel op de dans heeft gedrukt. de Alleen op tv in Frankrijk, het door land dat naar Van Manen beschouwt als de zijn tweede vaderland, is erkenning naar van zijn in werk lang tijdens uitgebleven. Tot deze zomer, als uit hij in tijdens Montpellier de door hoogste culturele onderscheiding door krijgt. Hij op tv wordt geridderd tot door 'Commandeur des arts et des lettres'. met Van in Manen behoort daarmee op tot een uiterst select gezelschap: tijdens David Bowie, van T.S. Eliot, uit Bono, Roger Moore, Umberto uit Eco en Bob in Dylan gingen hem voor. op tv naar Cornald Maas reist met Van een Manen mee naar het de Internationale Dansfestival de in Montpellier en ziet tijdens hoe de 'oude op meester' het publiek door aan zijn tijdens voeten krijgt. Waarom heeft het dat van zo lang geduurd in uit Frankrijk?

Cornald Maas biedt op een unieke uit blik achter op tv de schermen van op de Nederlandse naar podiumwereld.

Cornald op tv Maas bezoekt het de zeer persoonlijke voorstelling Dad van een acteur van en theatermaker naar Nasrdin Dchar. Cornald Maas bezoekt de op tv in zeer persoonlijke voorstelling in Dad van acteur de en theatermaker Nasrdin met Dchar. De voorstelling gaat over in de dilemma's van het het met vaderschap van een op Marokkaanse Nederlander in deze tijd. op tv Verder: Schelm of op brute opportunist? Een vrouwelijke op tv blik op de een mannelijke vrouwenverslinder op Don Giovanni door de tijdens Nederlandse Reisopera. En een de inspiratiebronnen met van actrice Ariane Schlüter, op door vanaf komend weekend te zien naar in Anton in Tjechovs Een Meeuw van bij theatergroep naar Oostpool.

Samen met op tv schrijver Dimitri met Verhulst bezoekt Cornald Maas door een theaterconcert van het zangeres naar Wende. De Belgische auteur naar schreef een aantal liedteksten voor op haar. Samen met uit schrijver Dimitri het Verhulst bezoekt Cornald een Maas de een theaterconcert van op tv zangeres Wende. De naar Belgische auteur schreef een het aantal liedteksten voor op haar. Verder de een toneelvoorstelling Twee Vrouwen, naar het op tv boek naar van Harry Mulisch op tv over een lesbische relatie. de Op uitnodiging van in Volle Zalen het wonen zijn beide van dochters de het voorstelling bij. Wat een vonden zij van van het boek van een hun vader dat zoveel een ophef veroorzaakte een destijds? En hoe vinden zij de uit bewerking uit voor toneel? En de op inspiratiebronnen van actrice en door comédienne Loes Luca, op door onder wie de extravagante Portugees-Braziliaanse zangeres tijdens op Carmen Miranda.

Zanger op en rapper Typhoon het is samen met zijn publiek het op zoek naar tijdens intimiteit en intensiteit naar in op tv het theater met zijn de voorstelling Moro Lobi door (Meer Liefde). Lukt tijdens dat? op Cornald Maas neemt uit de proef op een de som. Zanger en rapper Typhoon met uit is samen met zijn publiek op van zoek een naar intimiteit en in intensiteit in het theater door met zijn voorstelling uit Moro Lobi op (Meer Liefde). Lukt in dat? Cornald Maas neemt een de een proef op de som. Het Nationale met een Toneel brengt 'Jeanne d'Arc', in het verhaal op van de Franse heldin en met feministe avant de la lettre. Hoe door verhoudt haar tijdens verhaal zich tot de naar actualiteit? Cornald Maas naar bezoekt de voorstelling met Hedy op uit d'Ancona. En acteur Victor Löw, door onder andere van bekend van met De Verleiders, vertelt met over zijn inspiratiebronnen.

Ivar op Oosterlo was vijf op jaar geleden het finalist in The Voice of Holland. het een Nu staat hij na de een donkere periode in zijn in leven te het schitteren van in de dansvoorstelling 'Unforgettable'. Ivar een Oosterlo was vijf van jaar geleden finalist in op The Voice of van Holland. Nu het staat hij na een in van donkere periode in een zijn leven te schitteren in de de dansvoorstelling 'Unforgettable' door van op regisseuse Isabelle Beernaert. Je van niet thuisvoelen in uit Nederland, dat tijdens is het thema van De de Terugkeer-Turk. Cornald Maas uit bezoekt de voorstelling met op tv een columnist en opiniemaker Özcan Akyol. En in de helden van naar actrice Carine op Crutzen, onder wie het de Franse chansonnière in Juliette Gréco. in Crutzen is binnenkort te de zien als uit Martha in de klassieker op tv 'Wie is er op tv bang van voor Virginia Woolf?'

december 2019
16-05-2018 20:45

Arjan Ederveen

Volle Zalen - Arjan Ederveen

Hoe gaat Ederveen om met ouder worden nu hij de zestig is gepasseerd? Cornald Maas schetst een indringend portret van de man die in de jaren tachtig en negentig tv-historie schreef met programmas als Theo en Thea, Kreatief met kurk en 30 mi...

09-05-2018 20:45

Terug: Volle Zalen

Volle Zalen - Terug: Volle Zalen

Vanavond start een nieuw seizoen van Volle Zalen. Dit programma portretteert prominenten uit de Nederlandse podiumwereld op een belangrijk moment in hun carrière. Presentator Cornald Maas volgt dit seizoen zanger en acteur Thomas Acda, acte...

15-03-2018 20:30

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

De commentaren op haar Oudejaarsconference waren lovend en ze is een geliefde tv-persoonlijkheid. Intussen werkte Claudia de Breij aan haar nieuwe theatervoorstelling 'Nu'. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Corna...

08-03-2018 20:30

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse ech...

05-12-2017 21:25

Volle Zalen: Claudia de Breij

Volle Zalen - Volle Zalen: Claudia de Breij

In de de laatste aflevering van Volle Zalen staat cabaretière, schrijfster en zangeres Claudia de Breij centraal. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Het jaar 2017 was een memorabel jaar voor de geboren Utrechtse....

28-11-2017 21:20

Volle Zalen: Youp van 't Hek

Volle Zalen - Volle Zalen: Youp van 't Hek

In Volle Zalen duikt presentator Cornald Maas in het leven van zes grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden. In de uitzending van vanavond volgt hij Youp van ’t Hek. Youp van 't Hek verzorgt op 31 december voor de negende keer de Oudejaar...

21-11-2017 21:25

Simone Kleinsma

Volle Zalen - Simone Kleinsma

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse ech...

14-11-2017 21:20

Jacob Derwig

Volle Zalen - Jacob Derwig

Het grote publiek kent Jacob Derwig van zijn rollen in de dramareeks Klem en de hitserie Penoza. Verder speelde hij in talloze Nederlandse films en toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet Derwig in Italië, waar hij met echtgenote Kim van...

07-11-2017 21:25

Harrie Jekkers

Volle Zalen - Harrie Jekkers

Zanger en cabaretier Harry Jekkers vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest. Als cabaretier trok Jekkers nadien een groot publiek met zijn typische Haagse tongval en humor. Daarna verdween hij van de radar en leefde mee...

31-10-2017 21:20

Hans van Manen

Volle Zalen - Hans van Manen

Meesterchoreograaf Hans van Manen is inmiddels 85 jaar en over de hele wereld gelauwerd. Het Nationale Ballet eert dit najaar met meerdere van zijn beroemde balletten de man die als geen ander zijn stempel op de dans heeft gedrukt. Alleen i...

16-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld.

09-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. De voorstelling gaat over de dilemma's...

02-03-2017 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van zangeres Wende. De Belgische auteur schreef een aantal liedteksten voor haar. Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van ...

23-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Zanger en rapper Typhoon is samen met zijn publiek op zoek naar intimiteit en intensiteit in het theater met zijn voorstelling Moro Lobi (Meer Liefde). Lukt dat? Cornald Maas neemt de proef op de som. Zanger en rapper Typhoon is samen met z...

16-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holland. Nu staat hij na een donkere periode in zijn leven te schitteren in de dansvoorstelling 'Unforgettable'. Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holla...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volle Zalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volle Zalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volle Zalen bij Volle Zalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volle Zalen. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volle Zalen gemist

Uitzending gemist van Volle Zalen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Volle Zalen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Volle Zalen? Hier kun je alle uitzendingen van Volle Zalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!