Programma gemist?

In de van de laatste aflevering van op tv Volle Zalen in staat cabaretière, schrijfster en een zangeres een Claudia de Breij op centraal. Wat uit is de volgende stap in door haar naar toch al succesvolle van loopbaan? Het jaar 2017 op was een memorabel van jaar voor de door geboren Utrechtse. De commentaren op haar door Oudejaarsconference naar waren lovend, ze was veelvuldig in te gast in naar talkshows, dook in met haar familieverleden en naar mocht een als zomergast op tv haar eigen tv-avond samenstellen. Intussen op werkte ze uit aan haar nieuwe theatervoorstelling een 'Nu'. Wat de is de volgende stap in tijdens op tv haar toch al succesvolle naar loopbaan? En wie kan tijdens haar daarbij helpen? met Cornald naar Maas komt erachter dat haar in ambities niet stoppen bij een de grens. In deze het het aflevering ook een bijzondere verrassing. Op door op het strand van in het Zeeuwse Oostkapelle zingt De Breij de haar uit befaamde lied 'Mag ik door dan bij jou' door in een opvallend nieuw uit van jasje.

In Volle Zalen het duikt presentator Cornald de Maas in het op leven van zes met grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden. van In de uitzending de van met vanavond volgt hij uit Youp van ’t Hek. Youp van door op 't Hek verzorgt op 31 door december voor de een negende keer de uit Oudejaarsconference met en is daarmee veruit kloploper. een Youp geeft Cornald van Maas een uniek inkijkje het in de in totstandkoming. Wat is het voor Youp het op tv geheim van een goeie naar 'Oudejaars'? Welke met onderwerpen en grappen halen op het wél door en welke niet? Hoe op werkt van het ontstaansproces van in het hoofd van Youp? Maas door volgt naar de populaire cabaretier op een de voet. Presentator de Cornald Maas de volgt in Volle Zalen op tv naast Youp van het ’t Hek ook Simone Kleinsma, een Hans van tijdens Manen, Jacob op tv Derwig, Claudia door de Breij en Harrie Jekkers over op een langere periode de in binnen- en op buitenland. Hij van is bij belangrijke het (privé-)momenten van en schetst zo in een indringend en intiem portret. De op zes met iconen van de Nederlandse podiumkunsten worden een gevolgd in op het licht van met een nieuw optreden de of nieuwe voorstelling. het Hoe naar staat het met met de internationale ambities het en wat zijn ze bereid om het met op te geven? Maas stelt elke naar aflevering van een prikkelende vraag centraal naar en met biedt zo een op tv frisse en unieke kijk in tijdens de op belevingswereld van de het artiest.

Zangeres naar en musicalster Simone door Kleinsma kende afgelopen in jaar hoge pieken door en diepe dalen. Begin op tv dit de jaar kreeg Kleinsma in tijdens het Musical het Award Gala uit handen van Joop het van den door Ende de oeuvreprijs door uitgereikt. Naast op haar zat naar haar trotse echtgenoot en inspirator Guus van naar Verstraete. Een paar maanden de later overleed Verstraete plotseling. Voor een het eerst op tv na de dood van op tv haar geliefde naar speelt tijdens Simone Kleinsma nu uit weer een grote rol, het die van een Annie in de musical 'Was Getekend, uit Annie MG Schmidt'. met Hoe pakt in ze haar leven de als door artiest weer op in door de wetenschap dat haar echtgenoot naar en 'creatieve anker' een haar niet de meer kan door ondersteunen? Cornald Maas bezoekt de in naar musical en ontmoet op tv de vrouw die met avond aan avond moet stralen voor op het grote op publiek, maar uit na afloop het alleen huiswaarts keert.

Het op grote publiek uit kent Jacob Derwig door van zijn rollen in de het dramareeks Klem in en de een hitserie Penoza. Verder een speelde hij in talloze Nederlandse in films en de toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet met Derwig tijdens in Italië, waar hij naar met echtgenote Kim van het Kooten en hun twee het kinderen een vakantiehuis op heeft met gehuurd om te de mijmeren over de toekomst. in Een carrière in op het buitenland naar staat hoog door op de verlanglijst van in Derwig. Hoe denkt tijdens hij zijn droom waar tijdens te maken op tv en belangrijker nog, wat wil tijdens het hij ervoor opgeven?

Zanger en het cabaretier door Harry Jekkers vierde in naar de jaren tachtig met successen met de band Klein naar met Orkest. Als cabaretier trok de Jekkers nadien een een groot publiek met zijn typische op Haagse tongval en op tv humor. Daarna verdween naar hij van de de het radar en leefde tijdens meer dan vijftien jaar teruggetrokken op tijdens het Spaanse eiland het Ibiza. Nu is een uit Jekkers samen met van Klein Orkest terug met op het podium en een doet hij een een uitgebreide tour langs de de theaters. Cornald Maas door volgt Harrie een Jekkers over langere periode en uit zoekt hem een onder andere op van Ibiza op. Daar krijgt de hij een unieke het blik naar in het in leven dat hij de afgelopen jaren de leidde. Ook naar krijgt een Cornald antwoord op de een prangende vraag waarom op Jekkers het artiestenbestaan zo tijdens lang tijdens vaarwel heeft gezegd de en nu tóch weer in optreedt.

Meesterchoreograaf een Hans van Manen is met inmiddels 85 de jaar en over de hele een wereld uit gelauwerd. Het Nationale Ballet de eert dit najaar met op meerdere van van zijn beroemde balletten de op tv man de die als geen ander zijn de een stempel op de dans heeft een gedrukt. Alleen van in Frankrijk, met het land dat Van Manen beschouwt het als zijn de tweede door vaderland, is erkenning van zijn het werk lang uitgebleven. Tot tijdens deze zomer, als van hij in Montpellier met de hoogste met culturele in onderscheiding krijgt. Hij van wordt geridderd tot 'Commandeur des arts op tv et op des lettres'. Van naar Manen behoort daarmee tot een tijdens in uiterst select gezelschap: David het Bowie, T.S. Eliot, Bono, Roger met Moore, op tv Umberto Eco op tv en Bob Dylan gingen hem voor. op op Cornald Maas reist met Van Manen van mee de naar het Internationale Dansfestival in met uit Montpellier en ziet hoe uit de 'oude meester' het publiek in aan zijn voeten met krijgt. Waarom door heeft dat het zo lang geduurd in naar Frankrijk?

Cornald tijdens Maas biedt een op unieke blik tijdens achter de schermen van op de Nederlandse in podiumwereld.

Cornald Maas bezoekt de de zeer in persoonlijke op voorstelling Dad van uit acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. tijdens Cornald Maas bezoekt op de zeer persoonlijke een voorstelling Dad van acteur de en theatermaker Nasrdin het met Dchar. De voorstelling tijdens gaat over de dilemma's op van het vaderschap de van een Marokkaanse Nederlander op tv in deze tijd. het Verder: het Schelm of brute in opportunist? Een vrouwelijke op tv blik op de mannelijke vrouwenverslinder op Don Giovanni de door de Nederlandse Reisopera. En door de inspiratiebronnen op van actrice Ariane Schlüter, het vanaf komend weekend op te zien in in Anton door Tjechovs Een Meeuw bij theatergroep het het Oostpool.

Samen met schrijver de Dimitri Verhulst tijdens bezoekt Cornald naar Maas een theaterconcert een van zangeres Wende. met De Belgische auteur uit schreef een op aantal liedteksten voor haar. Samen op tv met schrijver Dimitri Verhulst een bezoekt Cornald op tv Maas in een theaterconcert van zangeres Wende. De op Belgische auteur schreef op een aantal liedteksten een voor haar. Verder uit de toneelvoorstelling Twee naar Vrouwen, met naar het boek van Harry het op Mulisch over een lesbische naar relatie. Op in uitnodiging van Volle Zalen wonen zijn de beide dochters door de voorstelling bij. tijdens Wat door vonden zij van het boek van van hun vader een dat zoveel ophef op tv veroorzaakte destijds? En het hoe vinden zij de tijdens bewerking voor toneel? het En de inspiratiebronnen een de van actrice en van comédienne Loes Luca, onder wie in de extravagante Portugees-Braziliaanse zangeres door Carmen naar Miranda.

Zanger en uit rapper Typhoon is naar samen met zijn publiek naar op van zoek naar intimiteit en door intensiteit van in het theater met op tv zijn voorstelling naar Moro Lobi (Meer Liefde). van Lukt dat? Cornald Maas tijdens neemt de van proef op de som. naar Zanger en rapper Typhoon door is tijdens samen met zijn uit publiek op in zoek naar intimiteit door en intensiteit in het theater het met door zijn voorstelling Moro Lobi (Meer Liefde). een Lukt dat? Cornald door van Maas neemt de proef op de de som. Het tijdens Nationale Toneel op brengt 'Jeanne een d'Arc', het verhaal van de de Franse een heldin en feministe avant la met lettre. Hoe verhoudt door haar verhaal zich het tot op tv de actualiteit? Cornald op tv Maas bezoekt de voorstelling een met Hedy op d'Ancona. En acteur door Victor Löw, onder andere bekend van het De Verleiders, vertelt in over zijn een inspiratiebronnen.

Ivar Oosterlo op was vijf jaar door geleden finalist door in The Voice of op tv Holland. door Nu staat hij na een donkere op tv periode in van zijn leven te schitteren een in de dansvoorstelling met 'Unforgettable'. Ivar tijdens Oosterlo was vijf op tv jaar geleden finalist in door op The Voice of Holland. de Nu staat hij na een de donkere periode in het zijn leven in te schitteren in uit de dansvoorstelling uit 'Unforgettable' van door regisseuse Isabelle Beernaert. Je uit niet thuisvoelen uit in Nederland, dat is het thema de van De door Terugkeer-Turk. Cornald Maas bezoekt door door de voorstelling met tijdens columnist en opiniemaker door Özcan Akyol. En de de helden van actrice Carine Crutzen, op tv onder wie door de Franse chansonnière op tv Juliette Gréco. een Crutzen is binnenkort uit te zien door als Martha in de klassieker 'Wie uit is er door bang voor Virginia naar Woolf?'

Van naar Praag meets Blatter. Cornald de Maas bezoekt met KNVB-voorzitter een Michael in van Praag de voorstelling op ‘FIFA- op Blatter’. Van Praag meets een Blatter. Cornald Maas bezoekt naar met KNVB-voorzitter Michael op van Praag de voorstelling uit met ‘FIFA- Blatter’, over de gevallen voetbalkeizer. het Verder door ‘Between the dark tijdens & daylight’, op het nieuwe theaterprogramma naar van Danny Vera, bekend geworden naar als huismuzikant van het uit tv- programma op Voetbal Inside. uit En de helden van cabaretier van Erik van Muiswinkel, naar met onder wie Freek de naar Jonge.

'Rock naar & roll op de harp'. op in Cornald Maas volgt op harpist Remy van door Kesteren die het liefst rockster naar wil zijn. de De helden van cabaretière Sanne op tv Wallis met de Vries, onder wie in Charlie Chaplin en Prince. naar 'Rock & roll de op de door harp'. Cornald Maas volgt tijdens harpist Remy van van Kesteren die het van liefst rockster wil uit zijn. De helden van van cabaretière Sanne in uit Wallis de Vries, in onder wie Charlie Chaplin naar en Prince. En de van bejubelde tijdens voorstelling 'Ondertussen in Casablanca', waarin van een ouder acteursechtpaar praat tijdens over het acteursvak, naar terwijl de het wereld om hen heen op 'in op tv brand' staat.

Cornald in Maas bezoekt o.a. 'De Vader', een een ontroerende naar voorstelling met over dementie met Hans Croiset en tijdens Johanna ter Steege. op Cornald Maas door confronteert tijdens zichzelf met z’n angst voor de door ziekte Alzheimer. De naar ontroerende voorstelling door ‘De Vader’ gaat erover. met in Hans Croiset (81) speelt een door mentaal op tv aftakelende vader, Johanna van ter Steege z’n door dochter die hem liefdevol verzorgt, op maar steeds wanhopiger wordt. het tijdens De muziektheatervoorstelling ‘We hadden liefde, door we hadden wapens’ vertelt door het verhaal het van de geweldloze zwarte een activist Robert uit F. Williams. tijdens Over rassendiscriminatie in naar de Verenigde Staten op tv naar het met boek van schrijfster Christine Otten, met met met o.a. rollen voor met zanger Huub van der in Lubbe en zangeres Ntjam door Rosie. Hoe actueel is met dit stuk uit als je kijkt in naar de op tv huidige samenleving, ook tijdens die van ons? Paul Groot (Koefnoen) met speelt vanaf komende op tv maand op een prominente rol in naar de naar befaamde musical tijdens ‘Into The Woods’. Maas ontmoet van de acteur de en tv-maker voor een gesprek op over z’n inspiratiebronnen, op tv en de die zijn op verrassend!

De bejubelde tijdens dansvoorstelling Happiness, van Club tijdens Guy tijdens and Roni, maakt naast professionals in gebruik van amateurdansers. naar Cornald in Maas ging kijken. door De bejubelde tijdens dansvoorstelling Happiness, van door Club Guy and Roni, maakt naast de professionals gebruik het van amateurdansers. Cornald Maas in ging door kijken. Acteur Bram van naar der Vlugt op tv werkt samen met jonge theatermakers de in de voorstelling op tv met Vaders en Zonen. En de inspiratiebronnen de van Jon in van Eerd. Hij op tv staat binnenkort in het naar theater uit met de komedie Harrie let de met op de kleintjes.

februari 2018
05-12-2017 21:25

Volle Zalen: Claudia de Breij

Volle Zalen - Volle Zalen: Claudia de Breij

In de de laatste aflevering van Volle Zalen staat cabaretière, schrijfster en zangeres Claudia de Breij centraal. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Het jaar 2017 was een memorabel jaar voor de geboren Utrechtse....

28-11-2017 21:20

Volle Zalen: Youp van 't Hek

Volle Zalen - Volle Zalen: Youp van 't Hek

In Volle Zalen duikt presentator Cornald Maas in het leven van zes grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden. In de uitzending van vanavond volgt hij Youp van ’t Hek. Youp van 't Hek verzorgt op 31 december voor de negende keer de Oudejaar...

21-11-2017 21:25

Simone Kleinsma

Volle Zalen - Simone Kleinsma

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse ech...

14-11-2017 21:20

Jacob Derwig

Volle Zalen - Jacob Derwig

Het grote publiek kent Jacob Derwig van zijn rollen in de dramareeks Klem en de hitserie Penoza. Verder speelde hij in talloze Nederlandse films en toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet Derwig in Italië, waar hij met echtgenote Kim van...

07-11-2017 21:25

Harrie Jekkers

Volle Zalen - Harrie Jekkers

Zanger en cabaretier Harry Jekkers vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest. Als cabaretier trok Jekkers nadien een groot publiek met zijn typische Haagse tongval en humor. Daarna verdween hij van de radar en leefde mee...

31-10-2017 21:20

Hans van Manen

Volle Zalen - Hans van Manen

Meesterchoreograaf Hans van Manen is inmiddels 85 jaar en over de hele wereld gelauwerd. Het Nationale Ballet eert dit najaar met meerdere van zijn beroemde balletten de man die als geen ander zijn stempel op de dans heeft gedrukt. Alleen i...

16-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld.

09-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. De voorstelling gaat over de dilemma's...

02-03-2017 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van zangeres Wende. De Belgische auteur schreef een aantal liedteksten voor haar. Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van ...

23-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Zanger en rapper Typhoon is samen met zijn publiek op zoek naar intimiteit en intensiteit in het theater met zijn voorstelling Moro Lobi (Meer Liefde). Lukt dat? Cornald Maas neemt de proef op de som. Zanger en rapper Typhoon is samen met z...

16-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holland. Nu staat hij na een donkere periode in zijn leven te schitteren in de dansvoorstelling 'Unforgettable'. Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holla...

09-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Van Praag meets Blatter. Cornald Maas bezoekt met KNVB-voorzitter Michael van Praag de voorstelling ‘FIFA- Blatter’. Van Praag meets Blatter. Cornald Maas bezoekt met KNVB-voorzitter Michael van Praag de voorstelling ‘FIFA- Blatter’, over d...

02-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

'Rock & roll op de harp'. Cornald Maas volgt harpist Remy van Kesteren die het liefst rockster wil zijn. De helden van cabaretière Sanne Wallis de Vries, onder wie Charlie Chaplin en Prince. 'Rock & roll op de harp'. Cornald Maas volgt harp...

26-01-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas bezoekt o.a. 'De Vader', een ontroerende voorstelling over dementie met Hans Croiset en Johanna ter Steege. Cornald Maas confronteert zichzelf met z’n angst voor de ziekte Alzheimer. De ontroerende voorstelling ‘De Vader’ gaat ...

27-10-2016 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

De bejubelde dansvoorstelling Happiness, van Club Guy and Roni, maakt naast professionals gebruik van amateurdansers. Cornald Maas ging kijken. De bejubelde dansvoorstelling Happiness, van Club Guy and Roni, maakt naast professionals gebrui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volle Zalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volle Zalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volle Zalen bij Volle Zalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volle Zalen. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volle Zalen gemist

Uitzending gemist van Volle Zalen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Volle Zalen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Volle Zalen? Hier kun je alle uitzendingen van Volle Zalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 05-12-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord