Programma gemist?

De commentaren het op een haar Oudejaarsconference waren lovend en tijdens ze is een door geliefde in tv-persoonlijkheid. Intussen werkte Claudia de de Breij aan haar nieuwe van in theatervoorstelling 'Nu'. Wat is de tijdens volgende stap in in haar toch al succesvolle de loopbaan? een Cornald Maas doet een opvallende door ontdekking. tijdens De aflevering eindigt het met een verrassing het op het op strand van het Zeeuwse Oost-Kapelle: uit Claudia zingt haar in befaamde liedje 'Mag ik tijdens dan bij jou' op tv in de een opvallend nieuw met jasje.

Zangeres en de musicalster Simone Kleinsma met kende naar afgelopen jaar hoge in pieken en diepe dalen. Begin uit dit jaar in kreeg Kleinsma tijdens het Musical op tv van Award Gala uit handen het van Joop van een den Ende de de oeuvreprijs uitgereikt. Naast tijdens haar zat haar het trotse echtgenoot en inspirator Guus met Verstraete. Een paar op tv maanden naar later overleed tijdens Verstraete plotseling. Voor het eerst door na de dood op van haar geliefde door speelt Simone Kleinsma de nu weer een grote tijdens rol, door die van Annie met in de musical een Was Getekend, Annie op MG Schmidt. Hoe op tv pakt ze haar leven als op artiest weer op tijdens in de wetenschap in dat haar het echtgenoot en tijdens 'creatieve anker' haar naar niet meer met kan ondersteunen? Cornald het Maas bezoekt de musical door en ontmoet de van vrouw die van avond aan avond moet in stralen voor het op grote publiek, maar na naar afloop alleen door huiswaarts keert.

In door de de laatste het aflevering van Volle Zalen door staat cabaretière, de schrijfster en zangeres naar Claudia de Breij centraal. Wat in een is de volgende stap op tv in haar toch al succesvolle van loopbaan? Het jaar 2017 op was op tv een memorabel jaar voor van de geboren in Utrechtse. De commentaren van op haar Oudejaarsconference waren lovend, met ze het was veelvuldig in te gast in talkshows, dook een in haar in familieverleden en mocht als zomergast door met haar eigen tv-avond samenstellen. het Intussen werkte ze aan de haar nieuwe theatervoorstelling 'Nu'. het tijdens Wat is de volgende stap naar in in haar toch al naar succesvolle loopbaan? En wie kan door haar daarbij helpen? met Cornald Maas op tv komt erachter dat haar tijdens ambities een niet stoppen bij met de grens. In deze aflevering ook een van bijzondere in verrassing. Op het strand van een het Zeeuwse met Oostkapelle zingt op tv De Breij haar befaamde op tv lied 'Mag ik dan tijdens bij jou' in tijdens een opvallend in nieuw het jasje.

In Volle Zalen de op tv duikt presentator Cornald Maas in het op tv naar leven van zes grote Nederlandse in theaterpersoonlijkheden. In door de uitzending door van vanavond volgt naar hij Youp van ’t Hek. Youp van in 't Hek verzorgt het op 31 naar december met voor de negende keer naar de Oudejaarsconference en het is daarmee veruit het kloploper. Youp geeft Cornald met Maas van een uniek inkijkje in de totstandkoming. met Wat op tv is voor Youp het op geheim van een door goeie naar 'Oudejaars'? Welke onderwerpen en een grappen halen het wél en op welke niet? tijdens Hoe werkt naar het ontstaansproces op tv in het hoofd van Youp? met Maas volgt uit de populaire cabaretier met op de voet. Presentator Cornald de Maas volgt in op tv Volle Zalen naast Youp in van ’t Hek door ook Simone Kleinsma, met op Hans van Manen, Jacob Derwig, Claudia in de een Breij en naar Harrie Jekkers over door een langere periode in binnen- door en op tv buitenland. Hij is bij belangrijke (privé-)momenten in en schetst zo door met een indringend en intiem op tv portret. De zes iconen van de tijdens naar Nederlandse podiumkunsten worden een gevolgd in het licht van een de nieuw optreden op tv of door nieuwe voorstelling. Hoe tijdens staat het met de internationale ambities op het en wat zijn ze bereid een om op te met geven? in Maas stelt elke aflevering een prikkelende met vraag centraal met en biedt het zo een uit frisse en unieke kijk op in de belevingswereld van de op naar artiest.

Zangeres het en musicalster Simone met Kleinsma kende afgelopen jaar van hoge pieken tijdens en diepe dalen. Begin de dit jaar kreeg Kleinsma op tijdens het van Musical het Award Gala uit uit handen van Joop van den Ende het de het oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat met haar trotse met echtgenoot en inspirator Guus uit Verstraete. Een tijdens paar maanden later overleed het Verstraete plotseling. het Voor de het eerst na de dood van in haar op geliefde speelt Simone Kleinsma nu op weer een van grote rol, uit die van Annie in van de naar musical 'Was Getekend, Annie MG Schmidt'. van Hoe pakt ze in haar op tv leven als artiest weer op een in de door wetenschap uit dat haar echtgenoot en 'creatieve van anker' haar niet meer met kan ondersteunen? tijdens Cornald Maas bezoekt de van musical en ontmoet naar een de vrouw die avond op tv aan avond moet stralen voor op tv het grote de publiek, maar na naar afloop alleen huiswaarts in keert.

Het een grote publiek kent op Jacob Derwig van zijn op tv rollen op in de dramareeks Klem op tv en de hitserie Penoza. Verder een met speelde hij in talloze uit Nederlandse films en uit toneelvoorstellingen. Cornald Maas naar ontmoet Derwig in in Italië, waar de hij met echtgenote Kim van met Kooten uit en hun twee op kinderen een vakantiehuis heeft gehuurd om het te mijmeren uit over de met toekomst. Een carrière in het het door buitenland staat hoog op de in verlanglijst van van Derwig. Hoe op denkt hij zijn droom waar het te van maken en belangrijker nog, een wat wil hij ervoor door opgeven?

Zanger van en cabaretier tijdens Harry Jekkers vierde in de jaren een tachtig successen met op tv de tijdens band Klein Orkest. het Als cabaretier trok Jekkers door nadien uit een groot publiek met door zijn typische Haagse tongval van en humor. Daarna verdween tijdens hij van de op tv radar en naar leefde meer op dan vijftien jaar teruggetrokken op het het Spaanse uit eiland naar Ibiza. Nu is de Jekkers samen met Klein Orkest terug in het op het podium in en doet hij een uitgebreide tour op tv naar langs de theaters. Cornald met Maas volgt Harrie Jekkers een over langere periode op tv en op tv zoekt hem onder andere uit op Ibiza op. Daar tijdens krijgt de hij een unieke blik in in het leven de dat hij de afgelopen van jaren leidde. Ook krijgt het Cornald antwoord tijdens op de prangende op tv vraag waarom Jekkers het naar artiestenbestaan zo lang op tv vaarwel heeft gezegd de en nu op tóch weer door optreedt.

Meesterchoreograaf op tv Hans van Manen is een inmiddels 85 jaar en met over uit de hele wereld een gelauwerd. Het naar Nationale Ballet eert dit najaar met op meerdere door van zijn beroemde op balletten de man die als het geen van ander zijn stempel op op de met dans heeft gedrukt. Alleen op tv in Frankrijk, het land dat tijdens Van van Manen beschouwt als zijn tweede een vaderland, in is erkenning tijdens van zijn werk lang uitgebleven. Tot door deze zomer, als tijdens uit hij in Montpellier de tijdens hoogste culturele onderscheiding krijgt. Hij op tv wordt geridderd tot een 'Commandeur des arts met et des lettres'. met Van Manen behoort met in daarmee tot een uiterst select naar gezelschap: David Bowie, T.S. op Eliot, in Bono, Roger Moore, Umberto op Eco en Bob Dylan door met gingen hem voor. Cornald de Maas reist van met Van Manen mee een naar het Internationale Dansfestival naar in Montpellier tijdens en ziet hoe de 'oude met meester' van het publiek op aan zijn voeten krijgt. Waarom in heeft naar dat zo lang geduurd in door Frankrijk?

Cornald Maas biedt naar een unieke blik op achter de de schermen van de Nederlandse uit van podiumwereld.

Cornald tijdens Maas bezoekt de zeer op persoonlijke voorstelling Dad op van acteur en op theatermaker Nasrdin Dchar. de Cornald door Maas bezoekt de zeer persoonlijke door voorstelling op tv Dad van acteur in en theatermaker Nasrdin Dchar. uit De voorstelling gaat op tv over de naar dilemma's van het in vaderschap van een Marokkaanse van Nederlander in deze tijd. Verder: uit Schelm naar of brute tijdens opportunist? Een vrouwelijke blik de op de op mannelijke vrouwenverslinder Don naar Giovanni door de een Nederlandse Reisopera. En de op inspiratiebronnen van actrice Ariane Schlüter, met de vanaf komend weekend te een zien in met Anton Tjechovs Een Meeuw bij theatergroep tijdens uit Oostpool.

Samen met schrijver de uit Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een door theaterconcert van van zangeres de Wende. De Belgische auteur schreef een van aantal liedteksten voor van haar. door Samen met schrijver van Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas naar een theaterconcert de van op zangeres Wende. De Belgische auteur door schreef uit een aantal liedteksten in voor haar. Verder de tijdens toneelvoorstelling Twee Vrouwen, naar het de boek van van Harry Mulisch door over een lesbische op relatie. Op uitnodiging van Volle uit tijdens Zalen wonen zijn beide dochters de door de voorstelling bij. Wat vonden zij van naar het een boek van een hun vader dat zoveel ophef veroorzaakte in destijds? van En hoe vinden zij de op tv bewerking met voor toneel? En de inspiratiebronnen van de van actrice en comédienne Loes naar Luca, door onder wie de met extravagante Portugees-Braziliaanse zangeres Carmen het Miranda.

Zanger door en rapper het Typhoon is samen met uit zijn publiek op zoek door naar intimiteit en op tv intensiteit uit in het theater met op tv zijn voorstelling Moro tijdens Lobi (Meer Liefde). het Lukt dat? van Cornald Maas neemt het de proef op door de som. Zanger en tijdens rapper Typhoon is samen met in zijn van publiek op zoek naar intimiteit het en uit intensiteit in de het theater met zijn voorstelling Moro uit Lobi (Meer Liefde). tijdens Lukt in dat? Cornald Maas de neemt de proef op met de op som. Het Nationale Toneel brengt de 'Jeanne d'Arc', in het verhaal van de van Franse van heldin en feministe avant la lettre. door Hoe verhoudt in haar verhaal met zich tot naar de actualiteit? Cornald Maas bezoekt de uit voorstelling met Hedy het d'Ancona. En acteur op tv tijdens Victor Löw, onder andere een bekend van De Verleiders, vertelt van over zijn uit inspiratiebronnen.

Ivar uit Oosterlo was vijf jaar geleden uit finalist in tijdens The door Voice of Holland. Nu staat tijdens hij de na een donkere door periode in zijn leven te schitteren op tv in in de dansvoorstelling 'Unforgettable'. Ivar met Oosterlo een was vijf jaar geleden finalist in uit The van Voice of Holland. met Nu staat hij na het een de donkere periode in zijn leven op tv te het schitteren in de dansvoorstelling op 'Unforgettable' van regisseuse Isabelle een Beernaert. een Je niet thuisvoelen in Nederland, tijdens dat op is het thema van De een Terugkeer-Turk. Cornald Maas van bezoekt de voorstelling op tv met columnist en opiniemaker uit Özcan uit Akyol. En de helden van in actrice Carine Crutzen, uit onder op wie de Franse op chansonnière Juliette naar Gréco. Crutzen is binnenkort te van zien als Martha in op de in klassieker 'Wie is er de bang voor tijdens Virginia Woolf?'

Van het Praag meets Blatter. Cornald Maas een bezoekt in met KNVB-voorzitter Michael van Praag uit de voorstelling in ‘FIFA- Blatter’. Van naar Praag meets Blatter. tijdens Cornald het Maas bezoekt met in KNVB-voorzitter Michael van Praag de naar voorstelling in ‘FIFA- Blatter’, over de gevallen voetbalkeizer. van Verder ‘Between naar the dark & van daylight’, het nieuwe met theaterprogramma van tijdens Danny Vera, naar bekend geworden als door huismuzikant van het tv- van programma Voetbal Inside. met En de helden van cabaretier op tv Erik van op Muiswinkel, een onder wie Freek de de Jonge.

'Rock & in roll op de harp'. in uit Cornald Maas volgt harpist Remy uit van Kesteren naar die het liefst rockster wil door zijn. op tv De helden van het cabaretière Sanne op tv Wallis de Vries, onder wie Charlie uit Chaplin en uit Prince. op tv 'Rock & roll op tv op de harp'. Cornald Maas volgt tijdens harpist in Remy van Kesteren die tijdens het liefst rockster wil het zijn. een De helden van cabaretière Sanne op Wallis in de Vries, onder wie uit Charlie Chaplin door en Prince. En de op bejubelde voorstelling tijdens 'Ondertussen in Casablanca', waarin met een ouder acteursechtpaar praat het over het het acteursvak, terwijl op de wereld om hen heen op tijdens 'in brand' staat.

april 2018
15-03-2018 20:30

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

De commentaren op haar Oudejaarsconference waren lovend en ze is een geliefde tv-persoonlijkheid. Intussen werkte Claudia de Breij aan haar nieuwe theatervoorstelling 'Nu'. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Corna...

08-03-2018 20:30

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse ech...

05-12-2017 21:25

Volle Zalen: Claudia de Breij

Volle Zalen - Volle Zalen: Claudia de Breij

In de de laatste aflevering van Volle Zalen staat cabaretière, schrijfster en zangeres Claudia de Breij centraal. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Het jaar 2017 was een memorabel jaar voor de geboren Utrechtse....

28-11-2017 21:20

Volle Zalen: Youp van 't Hek

Volle Zalen - Volle Zalen: Youp van 't Hek

In Volle Zalen duikt presentator Cornald Maas in het leven van zes grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden. In de uitzending van vanavond volgt hij Youp van ’t Hek. Youp van 't Hek verzorgt op 31 december voor de negende keer de Oudejaar...

21-11-2017 21:25

Simone Kleinsma

Volle Zalen - Simone Kleinsma

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse ech...

14-11-2017 21:20

Jacob Derwig

Volle Zalen - Jacob Derwig

Het grote publiek kent Jacob Derwig van zijn rollen in de dramareeks Klem en de hitserie Penoza. Verder speelde hij in talloze Nederlandse films en toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet Derwig in Italië, waar hij met echtgenote Kim van...

07-11-2017 21:25

Harrie Jekkers

Volle Zalen - Harrie Jekkers

Zanger en cabaretier Harry Jekkers vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest. Als cabaretier trok Jekkers nadien een groot publiek met zijn typische Haagse tongval en humor. Daarna verdween hij van de radar en leefde mee...

31-10-2017 21:20

Hans van Manen

Volle Zalen - Hans van Manen

Meesterchoreograaf Hans van Manen is inmiddels 85 jaar en over de hele wereld gelauwerd. Het Nationale Ballet eert dit najaar met meerdere van zijn beroemde balletten de man die als geen ander zijn stempel op de dans heeft gedrukt. Alleen i...

16-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld.

09-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. De voorstelling gaat over de dilemma's...

02-03-2017 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van zangeres Wende. De Belgische auteur schreef een aantal liedteksten voor haar. Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van ...

23-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Zanger en rapper Typhoon is samen met zijn publiek op zoek naar intimiteit en intensiteit in het theater met zijn voorstelling Moro Lobi (Meer Liefde). Lukt dat? Cornald Maas neemt de proef op de som. Zanger en rapper Typhoon is samen met z...

16-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holland. Nu staat hij na een donkere periode in zijn leven te schitteren in de dansvoorstelling 'Unforgettable'. Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holla...

09-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Van Praag meets Blatter. Cornald Maas bezoekt met KNVB-voorzitter Michael van Praag de voorstelling ‘FIFA- Blatter’. Van Praag meets Blatter. Cornald Maas bezoekt met KNVB-voorzitter Michael van Praag de voorstelling ‘FIFA- Blatter’, over d...

02-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

'Rock & roll op de harp'. Cornald Maas volgt harpist Remy van Kesteren die het liefst rockster wil zijn. De helden van cabaretière Sanne Wallis de Vries, onder wie Charlie Chaplin en Prince. 'Rock & roll op de harp'. Cornald Maas volgt harp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volle Zalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volle Zalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volle Zalen bij Volle Zalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volle Zalen. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volle Zalen gemist

Uitzending gemist van Volle Zalen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Volle Zalen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Volle Zalen? Hier kun je alle uitzendingen van Volle Zalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord