Programma gemist?

In naar de laatste de aflevering van Volle Zalen staat Peter door Koelewijn centraal, die de nog niet het zonder de kick van de het uit podium kan. Cornald Maas in ontmoet Koelewijn op plekken het die belangrijk zijn op geweest een voor de in zanger, zoals zijn ouderlijk huis in een een Eindhoven en de opnamestudio op tv in Hilversum. Peter Koelewijn staat binnenkort van met zijn op Rockets in door het theater met uit een mengeling van op tv liedjes en verhalen. Behalve van als zanger op was hij buitengewoon succesvol als van een 'hitmaker' voor artiesten naar als Bonnie St. Claire, Willeke naar Alberti, Nico door Haak en Helmut Lotti. op Hoe kijkt de Koelewijn terug van op zijn artiestenloopbaan? op tv En heeft hij nog door iets te op bewijzen?

Hoe een lang kun je een doorgaan als de topdanseres? Die vraag wordt steeds prangender naar tijdens voor Igone de Jongh (38), naar dit seizoen de ster door in in onder andere de de klassieker La Dame een aux Camélias, van opgevoerd door Het Nationale Ballet. door Cornald Maas volgt de naar eerste soliste door tijdens uit haar voorbereidingen hierop. Hoe groot is van de de fysieke en mentale in belasting voor haar? Is het de tijdens applaus alle opoffering waard? En naar welk aandeel op tv heeft Igone's op tv vriend, acteur Thijs Römer, in het het succes? Een fascinerend tijdens van inkijkje in de een wereld van een dansfenomeen dat met er alles voor op tv doet van om aan de top op te blijven.

Na door een sabbatical van een twee en een half jaar op staat de Brigitte Kaandorp door weer op het podium met op haar fonkelnieuwe theatershow 'Eh'. in Wat is uit er in die naar periode met haar gebeurd? uit Heeft op tv de rustperiode haar nieuwe tijdens inzichten gebracht? naar Cornald Maas volgt de uit cabaretière tijdens de een voorbereiding door van haar nieuwe voorstelling. Heeft Kaandorp van nog genoeg te naar vertellen? Is ze in 'ouder en wijzer' door en is het in leven daarmee nu op uit 'leuker en luchtiger'?

Intiem uit portret van een jonge acteur op tv uit die heel wat hindernissen uit heeft moeten nemen door om te komen het waar hij nu door staat. Twintig jaar van geleden vluchtte hij door als achtjarige met zijn ouders de uit en zus uit op Syrië. Nu behoort Majd Mardo (29) in naar tot het Internationaal op Theater Amsterdam (ITA), het prestigieuze toneelgezelschap op tv door onder leiding van directeur tijdens Ivo van Hove. Momenteel door staat op tv hij samen met de onder anderen Hans Kesting en Ramsey van uit Nasr op de planken met in de voorstelling Een klein met van leven. Cornald reist met Majid naar op tv bijzondere het plekken uit zijn verleden, de zoals het een asielzoekerscentrum waar hij tijdens met zijn familie door in het een prille begin bivakkeerde.

Vanavond staat singer-songwriter naar Ilse DeLange centraal op in tijdens het reportageprogramma tijdens Volle Zalen. DeLange zit twintig het jaar in het vak. Op in in achtjarige leeftijd begon op tv de geboren Twentse al met zingen, door als het playbackartieste. In tijdens 1998 brak ze door met I’m in door not so tough. Presentator Cornald met Maas tekent op het levensverhaal van de de geboren de Twentse op aan door de hand van haar liedjes. het Met I'm in not so naar tough brak ze op in 1998 door, Miracle uit werd een van nummer 1-hit en in Love van Goes On bezong ze op een op hartverscheurende wijze de de dood van haar vader. Samen in met Waylon in werd ze het tweede op het Songfestival met (2014) door met Calm After op the Storm. Welke ontwikkeling heeft met DeLange doorgemaakt? Wat van zeggen de liedjes uit over naar haarzelf? En is op tv een doorbraak in de VS nog met het steeds een droom of inmiddels de een door obsessie?

In het programma van Volle Zalen het portretteert Cornald Maas op prominenten op tv uit de Nederlandse podiumwereld uit op een met belangrijk moment in hun carrière. Hij met volgt de theaterpersoonlijkheden met tijdens over een langere periode, is het bij op tv belangrijke (privé-)momenten en schetst zo de een persoonlijk, op intiem portret. Maas op tv stelt in elke aflevering een op prikkelende vraag centraal van en geeft in zo een frisse en de van unieke kijk in de belevingswereld op tv van de op tv artiest. In dit nieuwe seizoen naar staan een acteur Bram van der Vlugt, het zangeres Ilse DeLange, acteur in uit Majd Mardo, cabaretière Brigitte Kaandorp, balletdanseres op tv Igone de Jongh een naar en zanger Peter de Koelewijn centraal. De afleveringen zijn elke uit dinsdag op tv om 20:25 uur te met zien op NPO op tv 2. In deze eerste op aflevering: Bram van der in Vlugt. Bram een van der Vlugt (84), een bekend van tijdens rollen in succesvolle tv-series als de Medisch Centrum West op en Dokter van Deen, uit staat dit seizoen in maar liefst op twee tijdens voorstellingen. Van stoppen in met acteren wil hij nog uit van niks weten. In 2017 vertelde met Van der Vlugt een in de het theater over het lot van naar zijn op tv Joodse familie in van de oorlog. door Hij vertelt in Volle naar Zalen voor het eerst met op tv over zijn naar Joodse moeder die het van in de oorlog naar Auschwitz werd een weggevoerd. Samen van met Cornald Maas op tv bezoekt hij in het gemeentearchief in uit Den Haag, door waar hij op stuit op in documenten tijdens over haar. In de in Haagse wijk Bezuidenhout lopen Cornald naar en Bram het door de op straat van het op tv ouderlijke huis het van de acteur. in Bram van der Vlugt was daar van samen met in zijn broer getuige uit van van het 'vergisbombardement' van de Geallieerden op in tijdens 3 maart 1945 en in moest op tijdens de vlucht slaan.

De commentaren de op haar de oudejaarsconference waren van lovend en ze is uit een geliefde tv-persoonlijkheid. met Intussen werkte Claudia de Breij het aan haar met nieuwe theatervoorstelling in 'Nu'. Wat is uit de volgende stap in de haar het toch al succesvolle loopbaan? Cornald Maas de doet in een opvallende ontdekking. De uit aflevering eindigt met een naar verrassing op het het strand de van het Zeeuwse Oostkapelle: De tijdens Breij zingt haar uit befaamde liedje 'Mag op tijdens ik dan bij jou' in tijdens een opvallend nieuw uit jasje.

Zangeres en tijdens musicalster uit Simone Kleinsma kende op tv afgelopen jaar hoge pieken uit en diepe dalen. met Kleinsma kreeg tijdens uit het Musical Award Gala uit een handen op tv van Joop van een den Ende de op tv oeuvreprijs uitgereikt. uit Naast haar zat haar trotse naar echtgenoot en met inspirator Guus Verstraete. naar Een paar maanden later overleed de Verstraete plotseling. met Voor het eerst van na de de dood van haar geliefde speelt van Simone Kleinsma tijdens nu weer een de grote rol, naar die van Annie de in de musical 'Was een Getekend, Annie MG Schmidt'. uit tijdens Hoe pakt ze haar leven als naar artiest weer een op naar in de wetenschap op dat haar echtgenoot en 'creatieve met anker' haar niet meer de kan uit ondersteunen? Cornald Maas bezoekt de in musical met en ontmoet op de vrouw die avond aan avond het moet stralen op voor naar het grote publiek, maar het na afloop alleen huiswaarts van keert.

Deze in aflevering is helemaal op gewijd aan de zanger en cabaretier Harry tijdens Jekkers. Hij tijdens vierde in de jaren tachtig successen in met de band het in Klein Orkest. Als cabaretier trok Jekkers op tv het nadien een groot publiek een met zijn typische Haagse tijdens tongval door en humor. Daarna verdween hij het van de radar en door leefde een meer dan vijftien jaar teruggetrokken het op op het Spaanse eiland Ibiza. Nu met is Jekkers samen tijdens met Klein Orkest van terug door op het podium naar en doet hij een van uitgebreide tour de langs de theaters. de Cornald Maas tijdens volgt Harrie Jekkers door over langere periode het en zoekt hem onder andere naar op op op Ibiza. Daar krijgt hij een op tv unieke blik in uit het in leven dat Jekkers tijdens de afgelopen jaren het leidde. Ook krijgt Cornald antwoord van op de door prangende vraag waarom Jekkers op het door artiestenbestaan zo lang vaarwel uit heeft gezegd uit en nu van tóch weer optreedt.

Het uit grote publiek kent tijdens Jacob Derwig van zijn rollen in op tv in de dramareeks Klem met en de hitserie met Penoza. Verder speelde hij met in talloze Nederlandse op tv films en toneelvoorstellingen. van Cornald Maas ontmoet Derwig naar in naar Italië, waar uit hij met echtgenote uit Kim van Kooten en hun tijdens twee kinderen een het vakantiehuis heeft naar gehuurd om op te mijmeren over de een toekomst. Een carrière in een het buitenland staat hoog tijdens op de verlanglijst van in van Derwig. Hoe denkt door hij zijn droom waar te een maken en belangrijker tijdens nog: wat wil op tv hij ervoor naar opgeven?

Meesterchoreograaf door Hans van Manen op is inmiddels naar 85 jaar en door over de hele wereld gelauwerd. op Het Nationale Ballet eert tijdens met meerdere van tijdens zijn beroemde balletten van de man die in als geen naar ander zijn stempel met op de dans op tv heeft gedrukt. het Alleen in Frankrijk, naar het land dat Van uit Manen beschouwt als op tv zijn tweede vaderland, met is erkenning van zijn naar werk met lang uitgebleven. Tot in deze zomer, als hij in de Montpellier de het hoogste culturele onderscheiding krijgt. een tijdens Hij wordt geridderd tot 'commandeur uit des een arts et des met lettres'. Van Manen behoort daarmee tot een een tijdens uiterst select gezelschap: David tijdens Bowie, uit T.S. Eliot, Bono, Roger Moore, in Umberto Eco en Bob met met Dylan gingen hem voor. naar Cornald Maas reist met naar Van Manen mee naar tijdens tijdens het Internationale Dansfestival in Montpellier en door ziet van hoe de 'oude meester' op tv het publiek aan zijn met voeten krijgt. op tv Waarom heeft dat van zo lang geduurd het in naar Frankrijk?

Paul het van Vliet op tv stond op 27 naar mei voor de allerlaatste tijdens keer op de planken als naar door cabaretier. Cornald Maas gaat in deze op aflevering van met Volle Zalen de met Van Vliet terug naar naar de plekken die het de 82-jarige uit maestro hebben uit gevormd. De Leidse tijdens Studenten Vereniging van Minerva zet bij door uitzondering de deuren van door hun sociëteit op tv open, zodat Cornald en Van door Vliet een bezoek kunnen door brengen in aan de plek waar Paul in eind jaren vijftig met het optrad met het Leidsch een Studenten Cabaret. de In het Kurhaus aan de op boulevard in door Scheveningen halen ze herinneringen op de aan Bram van naar de van Commune en Majoor een Kees, typetjes het waarmee hij doorbrak bij een in groot met publiek. Van Vliet blikt in met trots én door milde ironie terug het op zijn tijdens loopbaan. Maar is de hij nu echt klaar uit met het op tv artiestenbestaan? Cornald Maas volgt Paul van tijdens naar Vliet over een langere door periode. Hij is bij met belangrijke uit (privé)momenten en schetst zo een van persoonlijk in en intiem portret. Volle Zalen met toont exclusieve beelden voor én het achter van de schermen op tv tijdens de allerlaatste 'Alleen op zondag', van de met voorstelling die Paul van de Vliet de naar afgelopen zes seizoenen 101 keer met met speelde.

Daarnaast staat ze een tijdens drie avonden in de een uitverkocht Carr met haar door bejubelde met voorstelling Mens en onlangs werkte op ze met Het Nationale Ballet een samen in een tijdens het grensverleggende dansvoorstelling. Bovendien de staat Wende het einde van de in een zomer geprogrammeerd op het popfestival de Down The Rabbit Hole naar in en doet ze het dit najaar de in popzalen aan.De vrouw die tijdens overal bang een voor was lijkt de de twijfel voorbij. tijdens In Volle zalen een van portret van uit de bijna 40-jarige tijdens creatieve duizendpoot. Waar staat op tv ze op dit op tv moment van door haar carrire? En met is er voor Wende met mr in het leven de dan muziek maken en op van optreden?

Zanger van Dave von Raven struint met op tv zijn band The naar Kik al jaren uit de Nederlandse naar podia door af. Hij leidde tot op drie jaar geleden het leven in van van een echte een rock-'n-rollartiest en haalde op regelmatig met veel drank op tot in in de in vroege uurtjes door. Zijn op lichaam gaf hem tijdens van echter een niet mis te verstane op tv op tv wake-upcall en sindsdien leidt Von op tv Raven uit 'het bestaan van een burgermannetje', door zoals het hij het zelf formuleert. op De populaire op artiest verhuisde samen met met vriendin van zijn geboortestad Rotterdam van naar een op tv dorp in Zuid-Holland. met Daar houdt hij op kippen en in verruilt hij zijn van welbekende maatpak in naar sixtiesstijl een paar keer per in week voor door een joggingoutfit. de Dave leidt presentator door Cornald Maas op naar beide plekken rond naar en deelt bijzondere herinneringen in met hem. tijdens Is er voor Von door Raven een van leven denkbaar op tv zonder zijn eeuwige tijdens liefde, The Kik? De het gebrilde Rotterdammer heeft naar een heimelijke en bijzondere ambitie, met de zo blijkt.

Als op jong volwassene sloot een ze zich met aan bij de Jehovas op Getuigen en werkte ze in met een Rotterdamse nachtclub op als een paaldanseres. Haar missie op was uiteindelijk een andere: een tijdens de goeie actrice worden. Afgelopen een jaar won Romana naar Vrede de Theo dOr, tijdens de hoogste toneelprijs, het voor de haar rol in de voorstelling tijdens RACE. van Inmiddels is ze tafeldame een bij DWDD met en werd ze onlangs samen naar met andere Nederlanders uitgenodigd in op Paleis een Noordeinde voor een lunch in met Koning Willem op Alexander en tijdens Koningin Maxima. In deze de aflevering op tv van Volle Zalen met het verhaal van een energieke op de vrouw met n onuitputtelijke bron een van inspiratie tijdens in het van leven: haar autistische op tv zoon Charlie. Momenteel met is Vrede te zien in het op toneelstuk De een Oresteia van Het tijdens Nationale op Theater.

november 2019
13-11-2018 20:25

Volle Zalen: Peter Koelewijn

Volle Zalen - Volle Zalen: Peter Koelewijn

In de laatste aflevering van Volle Zalen staat Peter Koelewijn centraal, die nog niet zonder de kick van het podium kan. Cornald Maas ontmoet Koelewijn op plekken die belangrijk zijn geweest voor de zanger, zoals zijn ouderlijk huis in Eind...

06-11-2018 20:25

Igone de Jongh

Volle Zalen - Igone de Jongh

Hoe lang kun je doorgaan als topdanseres? Die vraag wordt steeds prangender voor Igone de Jongh (38), dit seizoen de ster in onder andere de klassieker La Dame aux Camélias, opgevoerd door Het Nationale Ballet. Cornald Maas volgt de eerste ...

30-10-2018 20:25

Brigitte Kaandorp

Volle Zalen - Brigitte Kaandorp

Na een sabbatical van twee en een half jaar staat Brigitte Kaandorp weer op het podium met haar fonkelnieuwe theatershow 'Eh'. Wat is er in die periode met haar gebeurd? Heeft de rustperiode haar nieuwe inzichten gebracht? Cornald Maas volg...

23-10-2018 20:25

Majd Mardo

Volle Zalen - Majd Mardo

Intiem portret van een jonge acteur die heel wat hindernissen heeft moeten nemen om te komen waar hij nu staat. Twintig jaar geleden vluchtte hij als achtjarige met zijn ouders en zus uit Syrië. Nu behoort Majd Mardo (29) tot het Internatio...

16-10-2018 20:25

Volle Zalen: Ilse DeLange

Volle Zalen - Volle Zalen: Ilse DeLange

Vanavond staat singer-songwriter Ilse DeLange centraal in het reportageprogramma Volle Zalen. DeLange zit twintig jaar in het vak. Op achtjarige leeftijd begon de geboren Twentse al met zingen, als playbackartieste. In 1998 brak ze door me...

09-10-2018 20:25

Terug: Volle Zalen

Volle Zalen - Terug: Volle Zalen

In het programma Volle Zalen portretteert Cornald Maas prominenten uit de Nederlandse podiumwereld op een belangrijk moment in hun carrière. Hij volgt de theaterpersoonlijkheden over een langere periode, is bij belangrijke (privé-)momenten ...

21-07-2018 11:10

Claudia de Breij

Volle Zalen - Claudia de Breij

De commentaren op haar oudejaarsconference waren lovend en ze is een geliefde tv-persoonlijkheid. Intussen werkte Claudia de Breij aan haar nieuwe theatervoorstelling 'Nu'. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Corna...

14-07-2018 11:10

Simone Kleinsma

Volle Zalen - Simone Kleinsma

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Kleinsma kreeg tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse echtgenoot en insp...

07-07-2018 11:00

Harry Jekkers

Volle Zalen - Harry Jekkers

Deze aflevering is helemaal gewijd aan zanger en cabaretier Harry Jekkers. Hij vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest. Als cabaretier trok Jekkers nadien een groot publiek met zijn typische Haagse tongval en humor. Da...

30-06-2018 11:30

Jacob Derwig

Volle Zalen - Jacob Derwig

Het grote publiek kent Jacob Derwig van zijn rollen in de dramareeks Klem en de hitserie Penoza. Verder speelde hij in talloze Nederlandse films en toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet Derwig in Italië, waar hij met echtgenote Kim van...

23-06-2018 11:20

Hans van Manen

Volle Zalen - Hans van Manen

Meesterchoreograaf Hans van Manen is inmiddels 85 jaar en over de hele wereld gelauwerd. Het Nationale Ballet eert met meerdere van zijn beroemde balletten de man die als geen ander zijn stempel op de dans heeft gedrukt. Alleen in Frankrijk...

13-06-2018 20:45

Volle Zalen: afscheid Paul van Vliet

Volle Zalen - Volle Zalen: afscheid Paul van Vliet

Paul van Vliet stond op 27 mei voor de allerlaatste keer op de planken als cabaretier. Cornald Maas gaat in deze aflevering van Volle Zalen met Van Vliet terug naar de plekken die de 82-jarige maestro hebben gevormd. De Leidse Studenten V...

06-06-2018 20:45

Wende Snijders

Volle Zalen - Wende Snijders

Daarnaast staat ze drie avonden in een uitverkocht Carr met haar bejubelde voorstelling Mens en onlangs werkte ze met Het Nationale Ballet samen in een grensverleggende dansvoorstelling. Bovendien staat Wende het einde van de zomer geprogra...

30-05-2018 20:45

Dave von Raven

Volle Zalen - Dave von Raven

Zanger Dave von Raven struint met zijn band The Kik al jaren de Nederlandse podia af. Hij leidde tot drie jaar geleden het leven van een echte rock-'n-rollartiest en haalde regelmatig met veel drank op tot in de vroege uurtjes door. Zijn li...

23-05-2018 20:45

Romana Vrede

Volle Zalen - Romana Vrede

Als jong volwassene sloot ze zich aan bij de Jehovas Getuigen en werkte ze in een Rotterdamse nachtclub als paaldanseres. Haar missie was uiteindelijk een andere: een goeie actrice worden. Afgelopen jaar won Romana Vrede de Theo dOr, de hoo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volle Zalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volle Zalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volle Zalen bij Volle Zalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volle Zalen. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volle Zalen gemist

Uitzending gemist van Volle Zalen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Volle Zalen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Volle Zalen? Hier kun je alle uitzendingen van Volle Zalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!