Programma gemist?

Aflevering de 12 - door Reportagemagazine achter de schermen van met de Nederlandse op tv podiumwereld: Simone de Kleinsma: Zangeres en musicalster Simone Kleinsma tijdens kende naar afgelopen jaar hoge pieken en in diepe dalen. met Begin het dit jaar kreeg Kleinsma naar tijdens het Musical Award Gala een uit door handen van Joop van den op tv naar Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast op tv haar van zat haar trotse op echtgenoot en inspirator Guus Verstraete. in Een naar paar maanden later overleed Verstraete plotseling. van Voor het eerst door na de dood naar van haar geliefde in van speelt Simone Kleinsma nu weer een op op tv grote rol, die met van Annie in de musical een 'Was Getekend, Annie MG door Schmidt'. Hoe in pakt ze haar naar leven als artiest tijdens weer op in met de het wetenschap dat haar echtgenoot en in 'creatieve anker' haar een niet meer kan een ondersteunen? Cornald Maas op tv bezoekt de musical en met op ontmoet de vrouw die avond tijdens aan de avond moet stralen voor op tv het grote publiek, op tv maar na afloop alleen uit huiswaarts met keert.

Het een grote publiek in kent Jacob Derwig van zijn rollen van van in de dramareeks Klem en de het hitserie Penoza. door Verder speelde hij van in talloze op Nederlandse films en door toneelvoorstellingen. Cornald Maas uit ontmoet Derwig in uit Italië, waar hij met echtgenote van Kim een van Kooten en hun in twee kinderen een vakantiehuis tijdens heeft gehuurd om een door te mijmeren over de een toekomst. Een carrière in het naar buitenland staat de hoog op de verlanglijst in van Derwig. op Hoe denkt door hij zijn droom van waar te maken met en belangrijker nog, wat wil tijdens hij op tv ervoor opgeven?

Zanger het en cabaretier Harry Jekkers het vierde in de het jaren tachtig successen met het de band het Klein Orkest. Als naar cabaretier trok Jekkers nadien op tv een groot publiek tijdens een met zijn typische Haagse de tongval en humor. Daarna op tv verdween hij van de een het radar en leefde meer in dan vijftien jaar door teruggetrokken op het met Spaanse eiland Ibiza. Nu is in uit Jekkers samen met Klein Orkest terug een op op het podium uit en doet hij een op uitgebreide tour langs de van theaters. Cornald Maas tijdens volgt Harrie Jekkers over een langere periode van en zoekt hem van onder andere van op Ibiza op. Daar krijgt van op hij een unieke blik de in het leven dat hij op de afgelopen op tv jaren leidde. Ook krijgt naar op tv Cornald antwoord op de tijdens prangende vraag waarom Jekkers het de artiestenbestaan het zo lang vaarwel heeft gezegd op tv en nu tóch een weer op optreedt.

Meesterchoreograaf Hans in van Manen naar is inmiddels 85 met jaar en over de hele op wereld gelauwerd. Het het Nationale Ballet eert op dit najaar naar met meerdere van zijn het beroemde balletten van de met man die als tijdens geen ander zijn stempel op de een dans heeft gedrukt. met door Alleen in Frankrijk, het het land dat Van door Manen beschouwt als zijn uit tweede het vaderland, is erkenning van zijn met werk tijdens lang uitgebleven. Tot deze zomer, door als hij door in Montpellier de hoogste culturele naar onderscheiding krijgt. de Hij wordt op geridderd tot 'Commandeur in des arts et des lettres'. in Van Manen op tv behoort daarmee tot een van uiterst select het gezelschap: David het Bowie, T.S. Eliot, Bono, op tv Roger Moore, Umberto Eco op tv en Bob Dylan het gingen hem voor. door de Cornald Maas reist het met Van Manen mee naar tijdens het Internationale Dansfestival een in Montpellier en ziet door hoe de op 'oude een meester' het publiek aan zijn door voeten in krijgt. Waarom heeft op tv dat zo lang geduurd van in Frankrijk?

Cornald Maas tijdens biedt met een unieke blik achter de van schermen van de uit Nederlandse de podiumwereld.

Cornald van Maas bezoekt de door zeer persoonlijke voorstelling Dad van in acteur en een theatermaker Nasrdin Dchar. uit Cornald van Maas bezoekt de zeer persoonlijke een voorstelling een Dad van acteur en theatermaker Nasrdin van Dchar. De met voorstelling gaat op over de dilemma's van het van vaderschap van in een naar Marokkaanse Nederlander in uit deze tijd. Verder: Schelm uit of brute opportunist? Een uit vrouwelijke naar blik op de naar mannelijke vrouwenverslinder Don Giovanni in door de Nederlandse Reisopera. op En naar de inspiratiebronnen van actrice op tv Ariane Schlüter, vanaf komend in weekend te zien in uit Anton in Tjechovs Een Meeuw bij op theatergroep in Oostpool.

Samen op tv met schrijver Dimitri op tv Verhulst bezoekt Cornald Maas een op tv een theaterconcert van zangeres Wende. De Belgische het auteur schreef een door aantal de liedteksten voor uit haar. Samen met schrijver een Dimitri Verhulst op tv bezoekt Cornald Maas een van theaterconcert van zangeres het Wende. De naar Belgische auteur schreef het een aantal liedteksten voor haar. Verder met de toneelvoorstelling Twee op Vrouwen, naar het op tv boek met van Harry Mulisch over met een lesbische op tv relatie. Op het uitnodiging van Volle Zalen van wonen zijn door beide dochters de voorstelling van bij. Wat vonden zij van door uit het boek van hun naar vader dat zoveel ophef een veroorzaakte destijds? op tv En hoe vinden zij uit de uit bewerking voor toneel? de En de inspiratiebronnen de van actrice en comédienne van Loes Luca, onder wie de met extravagante het Portugees-Braziliaanse zangeres Carmen naar Miranda.

Zanger in en rapper Typhoon is samen het met de zijn publiek op zoek naar uit intimiteit en tijdens intensiteit in het van theater met zijn het voorstelling Moro Lobi op (Meer Liefde). Lukt het dat? tijdens Cornald Maas neemt van de proef op de tijdens som. Zanger en rapper Typhoon door is samen met een zijn op tv publiek op zoek de naar intimiteit en op intensiteit in het theater in met zijn met voorstelling Moro het Lobi (Meer Liefde). Lukt dat? tijdens Cornald Maas neemt de naar van proef op de som. Het Nationale met Toneel brengt 'Jeanne door d'Arc', het het verhaal van van de Franse heldin uit en feministe avant la van lettre. met Hoe verhoudt haar verhaal naar zich tot de met actualiteit? Cornald het Maas bezoekt de van voorstelling met Hedy tijdens d'Ancona. En acteur Victor met Löw, onder op andere bekend van De Verleiders, vertelt in over zijn tijdens inspiratiebronnen.

Ivar het Oosterlo was de vijf jaar geleden op finalist in The naar Voice of Holland. Nu staat het hij na een van donkere op periode in zijn op leven te schitteren in de dansvoorstelling door het 'Unforgettable'. Ivar Oosterlo was vijf tijdens jaar geleden finalist van in The Voice of de door Holland. Nu staat hij een na een donkere door periode in in zijn leven te schitteren de in de dansvoorstelling 'Unforgettable' van op regisseuse het Isabelle Beernaert. Je niet thuisvoelen naar een in Nederland, dat is het het thema van door De Terugkeer-Turk. Cornald uit Maas bezoekt de voorstelling het met van columnist en opiniemaker naar Özcan Akyol. En de helden van van actrice Carine van Crutzen, een onder wie de door Franse chansonnière Juliette Gréco. Crutzen is naar binnenkort te zien uit als Martha in op naar de klassieker 'Wie van is er bang op tv voor Virginia Woolf?'

Van Praag uit meets Blatter. Cornald naar Maas op bezoekt met KNVB-voorzitter Michael van uit Praag in de voorstelling ‘FIFA- Blatter’. Van Praag op uit meets Blatter. Cornald uit Maas bezoekt met KNVB-voorzitter de Michael van tijdens Praag de voorstelling ‘FIFA- Blatter’, over tijdens de gevallen voetbalkeizer. naar Verder ‘Between the op tv dark & naar daylight’, het het nieuwe theaterprogramma van Danny van Vera, tijdens bekend geworden als huismuzikant van op tv het tv- programma Voetbal op Inside. En op tv de helden het van cabaretier Erik van Muiswinkel, de onder wie Freek door de uit Jonge.

'Rock & het roll op op tv de harp'. Cornald tijdens Maas volgt harpist Remy op tv van Kesteren een die het liefst rockster wil door in zijn. De helden van cabaretière een Sanne Wallis de in Vries, in onder wie Charlie van Chaplin en Prince. 'Rock & tijdens roll op de harp'. door Cornald het Maas volgt harpist Remy van in Kesteren op die het liefst in rockster wil zijn. op tv De helden van cabaretière met Sanne het Wallis de Vries, onder wie op Charlie het Chaplin en Prince. En de bejubelde op voorstelling het 'Ondertussen in Casablanca', waarin een op tv een ouder acteursechtpaar praat over op het acteursvak, terwijl door de wereld om hen van heen 'in brand' uit staat.

Cornald op Maas bezoekt van o.a. 'De Vader', een uit ontroerende voorstelling over dementie met met Hans een Croiset en in Johanna ter Steege. Cornald door Maas confronteert op zichzelf met z’n angst in voor de ziekte door Alzheimer. De ontroerende voorstelling ‘De op tv Vader’ gaat een erover. Hans met Croiset (81) speelt een door mentaal aftakelende vader, Johanna naar in ter Steege z’n dochter die het hem liefdevol verzorgt, maar tijdens steeds de wanhopiger wordt. De muziektheatervoorstelling ‘We de hadden naar liefde, we hadden uit wapens’ vertelt het de verhaal van de in geweldloze zwarte activist de Robert F. Williams. Over rassendiscriminatie een op tv in de Verenigde naar Staten naar het boek door van schrijfster Christine tijdens Otten, met o.a. rollen op tv voor een zanger Huub van met der Lubbe en zangeres Ntjam Rosie. uit Hoe op tv actueel is het dit stuk als je in kijkt naar op tv de huidige samenleving, ook die het van ons? Paul Groot het (Koefnoen) speelt naar vanaf komende tijdens maand een prominente tijdens rol in de befaamde op musical ‘Into The op tv Woods’. Maas ontmoet de het acteur op en tv-maker voor een gesprek uit over van z’n inspiratiebronnen, en die naar zijn met verrassend!

De bejubelde dansvoorstelling tijdens in Happiness, van Club in Guy and Roni, maakt naast professionals naar gebruik van amateurdansers. van Cornald naar Maas ging kijken. De op bejubelde dansvoorstelling Happiness, van van Club een Guy and Roni, maakt op naast de professionals gebruik van amateurdansers. Cornald Maas van ging kijken. Acteur uit Bram van der uit Vlugt werkt samen op tv in met jonge theatermakers in de voorstelling een Vaders op tv en Zonen. uit En de inspiratiebronnen van met Jon van Eerd. het Hij staat in binnenkort in het op tv theater met de komedie Harrie let tijdens op de tijdens kleintjes.

Cornald Maas bezoekt in de mede op op scholieren gerichte een voorstelling op Jihad, over drie naar jongens die naar Syrië naar afreizen om daar te vechten. van Cornald Maas van bezoekt de mede met op van scholieren gerichte voorstelling Jihad, op tv over drie jongens die naar op tv Syrië afreizen de om daar te een vechten. Martijn Fischer is de de opvolger tijdens van Pierre Bokma bij een theatergezelschap De Verleiders. met Fischer op speelt een patiënt in Slikken door en stikken, de een aanklacht tegen misstanden door in de zorg. in Ali tijdens B gaat op uit herhaling met zijn succesvolle theatershow naar Je Suis tijdens Ali.

Demonen het van theatergroep Oostpool met de o.a. Daan Schuurmans de is op een scherpzinnig relatiedrama over twee stellen uit van tegen de door veertig naar die niet met en niet de zonder op elkaar kunnen leven. Demonen van op tv in theatergroep Oostpool met o.a. Daan de Schuurmans is een van scherpzinnig relatiedrama de over twee van stellen van tegen de veertig in die niet met en naar niet zonder het elkaar kunnen door leven. Mylou Frencken op bezingt in de op tv intieme voorstelling Zinloos Zuchten de van relatie met haar van van vader en haar liefde voor met Braziliaanse muziek. En New naar Cool uit Collective-voorman Benjamin Herman over zijn door inspiratiebronnen en hang op naar tijdens experiment.

november 2017
21-11-2017 21:25

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Aflevering 12 - Reportagemagazine achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld: Simone Kleinsma: Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musica...

14-11-2017 21:20

Jacob Derwig

Volle Zalen - Jacob Derwig

Het grote publiek kent Jacob Derwig van zijn rollen in de dramareeks Klem en de hitserie Penoza. Verder speelde hij in talloze Nederlandse films en toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet Derwig in Italië, waar hij met echtgenote Kim van...

07-11-2017 21:25

Harrie Jekkers

Volle Zalen - Harrie Jekkers

Zanger en cabaretier Harry Jekkers vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest. Als cabaretier trok Jekkers nadien een groot publiek met zijn typische Haagse tongval en humor. Daarna verdween hij van de radar en leefde mee...

31-10-2017 21:20

Hans van Manen

Volle Zalen - Hans van Manen

Meesterchoreograaf Hans van Manen is inmiddels 85 jaar en over de hele wereld gelauwerd. Het Nationale Ballet eert dit najaar met meerdere van zijn beroemde balletten de man die als geen ander zijn stempel op de dans heeft gedrukt. Alleen i...

16-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld.

09-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. Cornald Maas bezoekt de zeer persoonlijke voorstelling Dad van acteur en theatermaker Nasrdin Dchar. De voorstelling gaat over de dilemma's...

02-03-2017 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van zangeres Wende. De Belgische auteur schreef een aantal liedteksten voor haar. Samen met schrijver Dimitri Verhulst bezoekt Cornald Maas een theaterconcert van ...

23-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Zanger en rapper Typhoon is samen met zijn publiek op zoek naar intimiteit en intensiteit in het theater met zijn voorstelling Moro Lobi (Meer Liefde). Lukt dat? Cornald Maas neemt de proef op de som. Zanger en rapper Typhoon is samen met z...

16-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holland. Nu staat hij na een donkere periode in zijn leven te schitteren in de dansvoorstelling 'Unforgettable'. Ivar Oosterlo was vijf jaar geleden finalist in The Voice of Holla...

09-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Van Praag meets Blatter. Cornald Maas bezoekt met KNVB-voorzitter Michael van Praag de voorstelling ‘FIFA- Blatter’. Van Praag meets Blatter. Cornald Maas bezoekt met KNVB-voorzitter Michael van Praag de voorstelling ‘FIFA- Blatter’, over d...

02-02-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

'Rock & roll op de harp'. Cornald Maas volgt harpist Remy van Kesteren die het liefst rockster wil zijn. De helden van cabaretière Sanne Wallis de Vries, onder wie Charlie Chaplin en Prince. 'Rock & roll op de harp'. Cornald Maas volgt harp...

26-01-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas bezoekt o.a. 'De Vader', een ontroerende voorstelling over dementie met Hans Croiset en Johanna ter Steege. Cornald Maas confronteert zichzelf met z’n angst voor de ziekte Alzheimer. De ontroerende voorstelling ‘De Vader’ gaat ...

27-10-2016 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

De bejubelde dansvoorstelling Happiness, van Club Guy and Roni, maakt naast professionals gebruik van amateurdansers. Cornald Maas ging kijken. De bejubelde dansvoorstelling Happiness, van Club Guy and Roni, maakt naast professionals gebrui...

20-10-2016 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas bezoekt de mede op scholieren gerichte voorstelling Jihad, over drie jongens die naar Syrië afreizen om daar te vechten. Cornald Maas bezoekt de mede op scholieren gerichte voorstelling Jihad, over drie jongens die naar Syrië a...

13-10-2016 21:15

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Demonen van theatergroep Oostpool met o.a. Daan Schuurmans is een scherpzinnig relatiedrama over twee stellen van tegen de veertig die niet met en niet zonder elkaar kunnen leven. Demonen van theatergroep Oostpool met o.a. Daan Schuurmans i...

Volle Zalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volle Zalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volle Zalen bij Volle Zalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volle Zalen. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volle Zalen gemist

Uitzending gemist van Volle Zalen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Volle Zalen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Volle Zalen? Hier kun je alle uitzendingen van Volle Zalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord