Programma gemist?

Paul op tv van Vliet in stond op 27 de mei voor de allerlaatste een keer op de tijdens planken als cabaretier. uit Cornald Maas gaat op in deze aflevering op tv van Volle Zalen met in Van op tv Vliet terug naar de plekken die naar de 82-jarige op tv maestro hebben gevormd. in De van Leidse Studenten Vereniging Minerva zet met bij uitzondering in de deuren van hun sociëteit op open, in zodat Cornald en een Van Vliet door een bezoek kunnen naar brengen aan de op plek waar Paul op tv eind jaren vijftig optrad van met het Leidsch Studenten Cabaret. op In het een Kurhaus op aan de boulevard in Scheveningen halen naar ze een herinneringen op de aan Bram van de de Commune en Majoor Kees, de typetjes het waarmee hij doorbrak bij op tv een groot in publiek. Van Vliet blikt met trots door én de milde ironie terug tijdens op zijn op loopbaan. Maar is hij het nu echt klaar met het tijdens het artiestenbestaan? Cornald Maas volgt Paul van op Vliet het over een langere een periode. Hij is een bij belangrijke (privé)momenten en van schetst zo een persoonlijk door en intiem de portret. Volle Zalen toont exclusieve op beelden voor én op tv achter de schermen door tijdens de op tv allerlaatste 'Alleen op zondag', in op tv de voorstelling die Paul van Vliet het de de afgelopen zes seizoenen 101 het keer tijdens speelde.

Daarnaast door staat ze uit drie avonden in een uitverkocht het Carr met op tv haar bejubelde voorstelling door Mens en onlangs werkte met ze met Het Nationale Ballet op tv samen in een in grensverleggende dansvoorstelling. Bovendien het staat het Wende het het einde van de zomer met geprogrammeerd op op het popfestival Down The Rabbit Hole met en een doet ze met dit najaar de popzalen aan.De vrouw uit die op overal bang naar voor was lijkt op tv de twijfel voorbij. tijdens In Volle zalen een portret van op tv de bijna 40-jarige het door creatieve duizendpoot. Waar door staat ze op dit in moment van haar carrire? En in door is er voor Wende mr in in het leven de dan muziek maken en naar een optreden?

Zanger het Dave von Raven struint met de met zijn band The Kik al met jaren de Nederlandse podia op tv van af. Hij leidde tot uit drie jaar geleden het leven de door van een echte rock-'n-rollartiest naar en haalde regelmatig met veel een van drank op tot naar in de vroege uurtjes door. door Zijn lichaam in gaf hem echter een niet op tv mis te naar verstane wake-upcall en uit sindsdien leidt Von naar Raven met 'het bestaan van een burgermannetje', de zoals hij het zelf uit formuleert. De populaire op tv artiest met verhuisde samen met vriendin van van zijn het geboortestad Rotterdam naar door een dorp in Zuid-Holland. Daar uit houdt een hij kippen de en verruilt hij zijn welbekende tijdens maatpak in tijdens sixtiesstijl een paar keer per met week tijdens voor een joggingoutfit. met Dave leidt presentator Cornald het Maas van op beide plekken rond het en deelt bijzondere herinneringen met het hem. Is er op tv voor Von Raven een uit een leven denkbaar zonder zijn eeuwige door op tv liefde, The Kik? het De gebrilde Rotterdammer heeft een op tv heimelijke en bijzondere van ambitie, op tv zo blijkt.

Als op jong volwassene sloot van ze zich aan bij de het Jehovas Getuigen en van werkte ze uit in een Rotterdamse nachtclub de het als paaldanseres. Haar missie van was uiteindelijk een andere: een naar goeie actrice de worden. Afgelopen jaar won de met Romana Vrede de Theo van dOr, de hoogste op toneelprijs, voor de haar rol in de voorstelling een RACE. naar Inmiddels is ze tafeldame bij DWDD naar en van werd ze onlangs samen met op andere tijdens Nederlanders uitgenodigd op op Paleis Noordeinde voor een lunch op tv met Koning Willem van Alexander en de Koningin Maxima. In deze een aflevering van op Volle Zalen het verhaal een van in een energieke vrouw met n op onuitputtelijke in bron van inspiratie op tv in het leven: haar autistische de door zoon Charlie. Momenteel een is Vrede te zien in het van toneelstuk op tv De Oresteia van Het een Nationale op Theater.

Hoe op gaat Ederveen om met ouder het worden nu hij het de uit zestig is het gepasseerd? Cornald Maas schetst in een indringend portret het van de tijdens man die in de met jaren tachtig een en negentig tv-historie naar schreef met programmas als Theo het en Thea, Kreatief op met tijdens kurk en 30 minuten. Ook naar op film- van en theatergebied van is zijn oeuvre omvangrijk. Vanaf het begin mei staat Ederveen in op de planken met de met het komische in duo Plien & van Bianca in de voorstelling Selma Ann van door Louis.

Vanavond start een door met nieuw seizoen van Volle Zalen. Dit tijdens programma portretteert de prominenten uit de Nederlandse uit podiumwereld op een uit belangrijk moment een in hun op tv carrière. Presentator Cornald van Maas volgt dit het seizoen zanger en acteur naar Thomas Acda, door acteur en theatermaker Arjan door Ederveen, actrice een Romana Vrede, uit cabaretier Paul van Vliet, uit zangeres en van theatermaker Wende Snijders en zanger Dave met von Raven de over een langere periode. het Hij in is bij belangrijke op (privé)momenten en schetst zo een de persoonlijk en het intiem portret. Maas een stelt naar in elke aflevering een van prikkelende vraag op tv centraal en geeft zo een frisse in met en unieke kijk in een de belevingswereld van de de artiest. In de eerste aflevering een staat acteur en tijdens van zanger Thomas Acda centraal. door Hij staat al vijfentwintig jaar het aan de top. op tv Wat een doet hij om de aan de top te van blijven? Na twintig een succesjaren met Acda het en De Munnik en door tijdens rollen in tal van films en een tijdens tv-series, wordt hij nu op tv bejubeld als musicalacteur. Begin dit een jaar ontving Acda door de uit prijs voor uit beste hoofdrol in Fiddler on het the Roof. In met deze musical naar staat hij tijdens drie uur onafgebroken op het een podium met zang en uit dans. In van Volle Zalen de het verhaal van een gelouterd op artiest die, met omgeven door jong uit en aanstormend een talent, ‘topsport’ bedrijft, van maar méér op dan ooit over met zichzelf moet waken.

De naar commentaren op haar Oudejaarsconference van waren lovend en naar ze is een van geliefde tv-persoonlijkheid. Intussen werkte tijdens Claudia de Breij met aan haar nieuwe tijdens theatervoorstelling 'Nu'. Wat door is met de volgende stap in naar haar toch al succesvolle de de loopbaan? Cornald Maas doet een opvallende met naar ontdekking. De aflevering eindigt met een op verrassing op naar het strand van op het Zeeuwse Oost-Kapelle: op Claudia zingt door haar befaamde naar liedje 'Mag ik op tv dan bij jou' in in een opvallend tijdens nieuw jasje.

Zangeres tijdens en musicalster Simone Kleinsma door kende op afgelopen jaar hoge pieken en door diepe dalen. Begin op dit jaar op tv kreeg Kleinsma tijdens het Musical in Award uit Gala uit het handen van Joop van den Ende de de oeuvreprijs met uitgereikt. Naast haar naar zat haar trotse op echtgenoot en inspirator Guus naar Verstraete. Een paar het door maanden later overleed Verstraete door plotseling. Voor het de eerst na de dood van door haar geliefde met speelt Simone Kleinsma nu in weer een grote een rol, op tv die van op Annie in de musical naar Was Getekend, Annie op MG Schmidt. Hoe pakt een ze haar een leven als artiest weer op van in de wetenschap met dat met haar echtgenoot in en 'creatieve anker' haar niet op tv meer kan ondersteunen? Cornald van Maas bezoekt met de op tv musical en ontmoet uit de vrouw die avond aan avond uit moet stralen voor door op tv het grote publiek, tijdens maar na afloop alleen van huiswaarts keert.

In tijdens de de door laatste aflevering van de Volle Zalen staat cabaretière, de schrijfster en zangeres van Claudia de Breij centraal. Wat met is de op tv volgende stap het in haar toch een al succesvolle loopbaan? Het jaar met 2017 was door een memorabel een jaar voor de een geboren Utrechtse. De commentaren het op haar Oudejaarsconference waren in lovend, ze was veelvuldig met te gast in in talkshows, op dook in haar met familieverleden en mocht een als zomergast haar eigen tv-avond in samenstellen. op tv Intussen werkte ze aan op tv haar een nieuwe theatervoorstelling 'Nu'. Wat is een de uit volgende stap in haar naar toch al een succesvolle loopbaan? En uit wie kan haar daarbij uit helpen? Cornald Maas met komt erachter dat haar het ambities naar niet stoppen bij tijdens de grens. In deze aflevering door ook een bijzondere verrassing. Op van van het strand van het Zeeuwse een Oostkapelle zingt De tijdens Breij haar op tv befaamde lied op tv 'Mag ik dan bij naar jou' in de een opvallend nieuw met jasje.

In naar Volle Zalen duikt presentator op Cornald Maas in door het leven van zes door grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden. tijdens In naar de uitzending van vanavond volgt tijdens hij in Youp van ’t Hek. Youp van in 't Hek verzorgt in op 31 het december voor tijdens de negende keer de Oudejaarsconference een en is op tv daarmee veruit kloploper. Youp door het geeft Cornald Maas een uniek inkijkje het naar in de totstandkoming. in Wat is voor Youp het geheim door van met een goeie 'Oudejaars'? Welke door onderwerpen de en grappen halen het wél de en welke naar niet? Hoe werkt het ontstaansproces van in het hoofd van het van Youp? Maas volgt de naar populaire cabaretier op tijdens de voet. Presentator Cornald Maas de volgt in Volle uit Zalen naast een Youp op van ’t Hek ook Simone naar Kleinsma, Hans van door Manen, Jacob Derwig, Claudia met de het Breij en Harrie het Jekkers over een langere periode tijdens in binnen- tijdens en naar buitenland. Hij is een bij belangrijke (privé-)momenten en schetst tijdens zo een indringend door en intiem portret. De een zes van iconen van de Nederlandse op tv podiumkunsten worden gevolgd in het door de licht van een een nieuw optreden of nieuwe voorstelling. Hoe het staat het met op tv de internationale ambities het en wat in zijn ze bereid uit om op te een geven? Maas stelt elke de aflevering een op prikkelende vraag centraal en naar biedt door zo een tijdens frisse en unieke van kijk in de met belevingswereld van de in artiest.

Zangeres op en musicalster Simone Kleinsma kende op tv op tv afgelopen jaar hoge pieken en diepe op dalen. Begin dit in jaar kreeg uit Kleinsma tijdens in het Musical Award Gala op uit handen op tv van Joop de van den Ende met de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat in door haar trotse echtgenoot en inspirator Guus de Verstraete. de Een paar maanden later overleed naar Verstraete de plotseling. Voor het eerst een na de dood van de haar geliefde tijdens speelt Simone Kleinsma door nu weer een het grote uit rol, die van Annie in de de op tv musical 'Was Getekend, Annie in MG Schmidt'. Hoe uit pakt ze haar leven op tv als artiest weer met op in de de wetenschap dat haar op echtgenoot en van 'creatieve anker' haar naar niet meer kan ondersteunen? Cornald uit Maas naar bezoekt de musical en ontmoet de op de vrouw die avond aan in avond moet stralen op voor het grote publiek, van maar naar na afloop alleen huiswaarts het keert.

Het grote publiek van kent Jacob Derwig naar van op zijn rollen in van de dramareeks Klem en de van hitserie op tv Penoza. Verder speelde hij in de van talloze Nederlandse films het en toneelvoorstellingen. Cornald een Maas ontmoet Derwig op in Italië, waar hij van met echtgenote in Kim van Kooten op tv en hun twee kinderen een vakantiehuis op tv heeft gehuurd om het te mijmeren met over de toekomst. Een met carrière door in het buitenland staat hoog met op de op tv verlanglijst van het Derwig. Hoe denkt hij uit zijn met droom waar te in maken en belangrijker nog, in wat wil hij ervoor op tv opgeven?

Zanger de en cabaretier het Harry Jekkers vierde in de jaren van de tachtig successen met de band de Klein Orkest. het Als cabaretier trok op tv Jekkers nadien op tv een groot publiek met zijn typische de Haagse tongval en op humor. Daarna verdween op met hij van de radar en leefde het meer het dan vijftien jaar teruggetrokken uit op het op Spaanse eiland uit Ibiza. Nu is Jekkers samen met met Klein Orkest uit terug op uit het podium en tijdens doet hij een uitgebreide tour de uit langs de theaters. Cornald Maas volgt met Harrie op tv Jekkers over langere periode naar en zoekt hem op tv onder andere op Ibiza een op. Daar krijgt tijdens met hij een unieke op tv blik in het leven door dat hij de in afgelopen jaren leidde. in Ook krijgt Cornald antwoord het op de naar prangende vraag waarom Jekkers het uit artiestenbestaan zo op lang vaarwel heeft gezegd tijdens en door nu tóch een weer optreedt.

Meesterchoreograaf uit Hans van tijdens Manen is inmiddels 85 jaar en de over de uit hele wereld gelauwerd. op tv Het Nationale Ballet eert op tv dit op najaar met meerdere van zijn tijdens beroemde op tv balletten de man die als door geen op ander zijn stempel de op de dans van heeft gedrukt. door Alleen in Frankrijk, het land dat tijdens Van op Manen beschouwt op als zijn tweede vaderland, in is erkenning van zijn de werk lang van uitgebleven. Tot deze zomer, uit als hij uit in Montpellier de hoogste culturele door onderscheiding krijgt. in Hij wordt geridderd in tot 'Commandeur des in arts et des in lettres'. Van in Manen behoort op daarmee tot een uiterst uit select gezelschap: David het Bowie, T.S. Eliot, Bono, Roger tijdens Moore, met Umberto Eco en Bob met Dylan met gingen hem voor. Cornald Maas reist op tv met Van van Manen mee de naar het Internationale Dansfestival een in Montpellier en ziet naar hoe de tijdens 'oude meester' op tv het publiek aan zijn op tv voeten krijgt. Waarom heeft met dat zo lang met geduurd in tijdens Frankrijk?

Cornald tijdens Maas biedt een unieke de blik achter de schermen in van de Nederlandse met de podiumwereld.

juni 2018
13-06-2018 20:45

Volle Zalen: afscheid Paul van Vliet

Volle Zalen - Volle Zalen: afscheid Paul van Vliet

Paul van Vliet stond op 27 mei voor de allerlaatste keer op de planken als cabaretier. Cornald Maas gaat in deze aflevering van Volle Zalen met Van Vliet terug naar de plekken die de 82-jarige maestro hebben gevormd. De Leidse Studenten V...

06-06-2018 20:45

Wende Snijders

Volle Zalen - Wende Snijders

Daarnaast staat ze drie avonden in een uitverkocht Carr met haar bejubelde voorstelling Mens en onlangs werkte ze met Het Nationale Ballet samen in een grensverleggende dansvoorstelling. Bovendien staat Wende het einde van de zomer geprogra...

30-05-2018 20:45

Dave von Raven

Volle Zalen - Dave von Raven

Zanger Dave von Raven struint met zijn band The Kik al jaren de Nederlandse podia af. Hij leidde tot drie jaar geleden het leven van een echte rock-'n-rollartiest en haalde regelmatig met veel drank op tot in de vroege uurtjes door. Zijn li...

23-05-2018 20:45

Romana Vrede

Volle Zalen - Romana Vrede

Als jong volwassene sloot ze zich aan bij de Jehovas Getuigen en werkte ze in een Rotterdamse nachtclub als paaldanseres. Haar missie was uiteindelijk een andere: een goeie actrice worden. Afgelopen jaar won Romana Vrede de Theo dOr, de hoo...

16-05-2018 20:45

Arjan Ederveen

Volle Zalen - Arjan Ederveen

Hoe gaat Ederveen om met ouder worden nu hij de zestig is gepasseerd? Cornald Maas schetst een indringend portret van de man die in de jaren tachtig en negentig tv-historie schreef met programmas als Theo en Thea, Kreatief met kurk en 30 mi...

09-05-2018 20:45

Terug: Volle Zalen

Volle Zalen - Terug: Volle Zalen

Vanavond start een nieuw seizoen van Volle Zalen. Dit programma portretteert prominenten uit de Nederlandse podiumwereld op een belangrijk moment in hun carrière. Presentator Cornald Maas volgt dit seizoen zanger en acteur Thomas Acda, acte...

15-03-2018 20:30

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

De commentaren op haar Oudejaarsconference waren lovend en ze is een geliefde tv-persoonlijkheid. Intussen werkte Claudia de Breij aan haar nieuwe theatervoorstelling 'Nu'. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Corna...

08-03-2018 20:30

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse ech...

05-12-2017 21:25

Volle Zalen: Claudia de Breij

Volle Zalen - Volle Zalen: Claudia de Breij

In de de laatste aflevering van Volle Zalen staat cabaretière, schrijfster en zangeres Claudia de Breij centraal. Wat is de volgende stap in haar toch al succesvolle loopbaan? Het jaar 2017 was een memorabel jaar voor de geboren Utrechtse....

28-11-2017 21:20

Volle Zalen: Youp van 't Hek

Volle Zalen - Volle Zalen: Youp van 't Hek

In Volle Zalen duikt presentator Cornald Maas in het leven van zes grote Nederlandse theaterpersoonlijkheden. In de uitzending van vanavond volgt hij Youp van ’t Hek. Youp van 't Hek verzorgt op 31 december voor de negende keer de Oudejaar...

21-11-2017 21:25

Simone Kleinsma

Volle Zalen - Simone Kleinsma

Zangeres en musicalster Simone Kleinsma kende afgelopen jaar hoge pieken en diepe dalen. Begin dit jaar kreeg Kleinsma tijdens het Musical Award Gala uit handen van Joop van den Ende de oeuvreprijs uitgereikt. Naast haar zat haar trotse ech...

14-11-2017 21:20

Jacob Derwig

Volle Zalen - Jacob Derwig

Het grote publiek kent Jacob Derwig van zijn rollen in de dramareeks Klem en de hitserie Penoza. Verder speelde hij in talloze Nederlandse films en toneelvoorstellingen. Cornald Maas ontmoet Derwig in Italië, waar hij met echtgenote Kim van...

07-11-2017 21:25

Harrie Jekkers

Volle Zalen - Harrie Jekkers

Zanger en cabaretier Harry Jekkers vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest. Als cabaretier trok Jekkers nadien een groot publiek met zijn typische Haagse tongval en humor. Daarna verdween hij van de radar en leefde mee...

31-10-2017 21:20

Hans van Manen

Volle Zalen - Hans van Manen

Meesterchoreograaf Hans van Manen is inmiddels 85 jaar en over de hele wereld gelauwerd. Het Nationale Ballet eert dit najaar met meerdere van zijn beroemde balletten de man die als geen ander zijn stempel op de dans heeft gedrukt. Alleen i...

16-03-2017 21:10

Volle Zalen

Volle Zalen - Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Volle Zalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Volle Zalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Volle Zalen bij Volle Zalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Volle Zalen. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Volle Zalen gemist

Uitzending gemist van Volle Zalen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Volle Zalen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Volle Zalen? Hier kun je alle uitzendingen van Volle Zalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord