Programma gemist?

De uit 24-jarige goudsmid van en avonturier Tempest bouwt na van de ontmoeting in met Miss Earth Nederland tijdens Talisa meteen door een afdakje. De van 24-jarige miss heeft het op tv namelijk veel te van koud en spuugt in aan in een stuk door. de Tempest ontpopt zich als met een nogal onhandige survivor. in Op het andere vlot in gaat in alleenstaande moeder Anglique van door 45 jaar, reddingswerker bij de de KNRM, van de naar tocht van haar leven naar aan. Ze het zit er samen een met de 22-jarige door thrillseeker Renzo die op YouTube furore naar probeert op te maken. Ze tijdens kibbelen lekker veel, zoals uit een moeder naar en zoon kunnen doen. naar Renzo praat veel over van door de slechte band op met zijn vader op tv en Angelique vertelt onder in meer over haar moeizame door reddingen op van zee.

De tijdens 25-jarige serveerster Rixt is met sportief, nuchter en naar houdt van vissen. Ze op heeft er zin op in, tot met ze een haai het ziet. Vanaf dat naar moment is ze bang. in in De 31-jarige Paul houdt de moed op erin met naar zijn grapjes. Hij tijdens vertelt ook over zijn op tv verslavingen en van dat naar hij sinds 2 in jaar clean is. Op met het andere naar vlot proberen OK-assistent Karin en Sony van te overleven uit op water en zeewier. op De vissen naar willen in namelijk niet bijten. tijdens Karin, 42 jaar, van werkt af en toe tijdens in het leger. Ze op tv gaat dan mee op op tijdens missie naar bijvoorbeeld Afghanistan. van De 36-jarige het Sony is sportief, van aardig en een harde een werker. Hij vertelt naar hoe hij als tiener naar de Nederland kwam het en meteen moest leren tijdens te het overleven vanwege de een losse handjes een van zijn oom.

De een 22-jarige Sjany is een in echte dierenvriend. Wellicht de de reden dat het de uit dolfijnen zich laten zien! met Gemeenteambtenaar Rudy van van 33 jaar heeft één arm, tijdens het maar laat alle survivalskills zien die de je een nodig hebt om te door overleven op zee. Zo op tapt hij een regenwater door en maakt hij van de peddel het een harpoen. van Op het in andere vlot gaat op tv de oudste deelnemer, de 66-jarige tijdens Rob, het een avontuur aan met de op tv uit jongste deelnemer, de 21-jarige de Rosalie. Beiden willen hun generatie het laten naar zien dat er meer met is dan luxe op en achter de de geraniums zitten. Maar de tijdens zee tijdens is onstuimig en het vlotje een is met echt heel van klein.

Het de 27-jarige model Nelleke wil op al sinds door dat ze een klein meisje op was van in de wildernis overleven. van Ze ontpopt zich als tijdens een goed een voorbereide, maar met ietwat onhandige survivalqueen. in Tandprotheticus Orson van 32 uit jaar blijft in er relaxt bijliggen terwijl Nelleke tijdens de op tv hele dag vist. Orson op vertelt een het verhaal van zijn de beste vriend de die onlangs overleed. Op het op tv andere vlot mist door de 36-jarige, de kettingrokende Jessica haar door dagelijkse hoeveelheid koffie. Ze tijdens was de ooit getrouwd met een man, maar door nu in heeft ze een een vriendin. De naar 24-jarige accountmanager Jasper de viel ooit in een dronken tijdens bui van door een parkeergarage en in raakte het in naar coma. Hij wil diep in gaan in met dit avontuur. De zee uit is echter ongelooflijk door ruig. Als een dikke naar golf uit Jessica overboord gooit, naar is de bodem zo'n een beetje wel door bereikt.

De naar 25-jarige Nicky ziet eruit als een een stoere jongeman, in maar eigenlijk is uit hij overal bang in voor. Hij geeft een sportles op een de uit naschoolse opvang. De eveneens met 25-jarige kermisexploitante Daisy naar is daarentegen een voor niemand bang. Zij trekt op tv Nicky door dit avontuur. met in Op het andere vlot kan de tijdens 37-jarige sportieve vader door een Larry slecht tegen een de continue deining van de zee. een op tv De grapjes van Fleur van 28 op tv jaar uit Zwolle een houden hem op het de de been.

Iedere week naar worden er twee uit koppels gevolgd. De een 57-jarige Matti, op een sportieve oud-tandarts die door wel van een door uitdaging houdt, is van de eerste dag zo uit ziek als uit een een hond. De mooie studente Kim de van 25 jaar tijdens heeft na de uit dood van haar moeder van alles de zelf moeten doen. Samen door proberen ze eindeloos op lang vis te in vangen, maar dat valt in niet mee. Op met het het andere vlot heeft de tijdens 25-jarige ex-militair Jorg het in de eerste twee van dagen de erg moeilijk omdat hij uit zeeziek is. Gelukkig de zit hij er tijdens samen met de uit 34-jarige zangeres een Casita die het de spirit hoog houdt. Jorg met vertelt over de zijn oorlogstrauma en de Casita helpt het hem door te de zetten.

februari 2021
21-04-2016 21:26

Afl. 6

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 6

De 24-jarige goudsmid en avonturier Tempest bouwt na de ontmoeting met Miss Earth Nederland Talisa meteen een afdakje. De 24-jarige miss heeft het namelijk veel te koud en spuugt aan een stuk door. Tempest ontpopt zich als een nogal onhandi...

14-04-2016 21:20

Afl. 5

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 5

De 25-jarige serveerster Rixt is sportief, nuchter en houdt van vissen. Ze heeft er zin in, tot ze een haai ziet. Vanaf dat moment is ze bang. De 31-jarige Paul houdt de moed erin met zijn grapjes. Hij vertelt ook over zijn verslavingen en ...

07-04-2016 21:32

Afl. 4

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 4

De 22-jarige Sjany is een echte dierenvriend. Wellicht de reden dat de dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar heeft één arm, maar laat alle survivalskills zien die je nodig hebt om te overleven op zee. Zo tapt hij reg...

31-03-2016 21:37

Afl. 3

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 3

Het 27-jarige model Nelleke wil al sinds dat ze een klein meisje was in de wildernis overleven. Ze ontpopt zich als een goed voorbereide, maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 jaar blijft er relaxt bijliggen terw...

24-03-2016 21:33

Afl. 2

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 2

De 25-jarige Nicky ziet eruit als een stoere jongeman, maar eigenlijk is hij overal bang voor. Hij geeft sportles op de naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is daarentegen voor niemand bang. Zij trekt Nicky door ...

17-03-2016 21:36

Afl. 1

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 1

Iedere week worden er twee koppels gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve oud-tandarts die wel van een uitdaging houdt, is de eerste dag zo ziek als een hond. De mooie studente Kim van 25 jaar heeft na de dood van haar moeder alles zelf...

The Raft: Overleven Op Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Raft: Overleven Op Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Raft: Overleven Op Zee bij The Raft: Overleven Op Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Raft: Overleven Op Zee. Heb je een uitzending van The Raft: Overleven Op Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Raft: Overleven Op Zee gemist

Survivalprogramma waarin de deelnemers vijf dagen en vier nachten moeten overleven op amper twee vierkante meter zonder eten of drinken. Iedere week staan vier deelnemers centraal die op twee reddingsvlotten de beproeving van hun leven aangaan: een loodzware ultieme survivaltocht over de oceaan. Het doel is om net zolang door te gaan tot ze land in zicht hebben. Op het vlot hebben ze slechts de beschikking over de hoognodige overlevingstools en zijn ze volledig op elkaar en vooral zichzelf aangewezen.

Uitzending gemist van The Raft: Overleven Op Zee? Hier kun je alle uitzendingen van The Raft: Overleven Op Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!