Programma gemist?

De 24-jarige goudsmid met van en avonturier Tempest bouwt na de op de ontmoeting met Miss Earth Nederland op tv Talisa meteen een afdakje. op De 24-jarige miss in heeft het uit namelijk veel door te koud en op spuugt aan een stuk op door. Tempest het ontpopt zich als met een nogal onhandige survivor. van Op het op tv andere vlot gaat alleenstaande moeder van Anglique met van 45 jaar, reddingswerker het bij de KNRM, door de tocht van door haar leven tijdens aan. Ze zit er samen op met de 22-jarige op tv thrillseeker uit Renzo die op YouTube furore van in probeert te maken. Ze in kibbelen lekker veel, zoals door een het moeder en zoon kunnen doen. Renzo op praat veel een over de slechte band een naar met zijn vader en Angelique vertelt de onder meer met over door haar moeizame reddingen naar op zee.

De het 25-jarige serveerster Rixt naar is sportief, nuchter en houdt met een van vissen. Ze door heeft er zin in, tot met ze door een haai ziet. op Vanaf dat moment is ze bang. door De 31-jarige Paul naar uit houdt de moed van erin met zijn grapjes. in Hij vertelt ook van over zijn verslavingen op tv en dat hij sinds 2 een jaar clean een is. Op naar het andere vlot proberen OK-assistent uit van Karin en Sony te overleven op op tv water en van zeewier. De vissen willen tijdens op tv namelijk niet bijten. Karin, tijdens 42 jaar, werkt af en naar toe in met het leger. Ze op gaat een dan mee op missie het naar bijvoorbeeld Afghanistan. in De 36-jarige Sony is sportief, tijdens aardig en van een harde van werker. Hij vertelt tijdens hoe hij als tiener het naar de Nederland kwam en meteen moest leren het van te overleven vanwege de losse met handjes van zijn de oom.

De op tv 22-jarige Sjany is in een echte dierenvriend. Wellicht het de reden het dat de op dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van van 33 jaar een heeft één arm, tijdens maar naar laat alle op tv survivalskills zien die de je nodig hebt om te overleven uit op zee. Zo tijdens tijdens tapt hij regenwater en van maakt hij van van de peddel op een harpoen. Op in het andere vlot gaat met de oudste deelnemer, uit de 66-jarige Rob, het met avontuur naar aan met de jongste deelnemer, de op 21-jarige Rosalie. tijdens Beiden willen het hun generatie laten zien dat door er meer is het dan luxe en de achter de een geraniums zitten. Maar een de zee op is onstuimig en het vlotje op naar is echt heel met klein.

Het uit 27-jarige model het Nelleke wil al sinds dat ze met van een klein meisje was in tijdens de het wildernis overleven. Ze ontpopt zich uit als een in goed voorbereide, maar ietwat onhandige naar survivalqueen. Tandprotheticus uit Orson van 32 tijdens jaar blijft er relaxt op uit bijliggen terwijl Nelleke de met hele dag in vist. Orson vertelt een het verhaal van uit zijn beste vriend met die onlangs overleed. het Op het andere vlot mist met de met 36-jarige, kettingrokende Jessica haar uit dagelijkse hoeveelheid het koffie. Ze was op ooit getrouwd met een man, maar op tv nu naar heeft ze een vriendin. naar De 24-jarige een accountmanager Jasper viel in ooit in een dronken bui met van de een parkeergarage en door in raakte in met coma. Hij wil diep de gaan met dit tijdens avontuur. De het zee is echter ongelooflijk tijdens ruig. Als een dikke het golf Jessica overboord naar gooit, is de naar bodem zo'n het beetje wel tijdens bereikt.

De uit 25-jarige Nicky ziet het eruit als een het stoere jongeman, maar eigenlijk tijdens is hij op overal bang voor. naar Hij geeft sportles op op tv de naar naschoolse opvang. De naar eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is op daarentegen voor niemand bang. uit Zij trekt een Nicky door door dit avontuur. naar Op het andere vlot kan de op tv 37-jarige sportieve vader de Larry slecht naar tegen de continue deining de van de zee. met op tv De grapjes van Fleur van 28 in jaar uit Zwolle het van houden hem op de uit been.

Iedere week worden van er uit twee koppels gevolgd. De van 57-jarige Matti, een sportieve op tv uit oud-tandarts die wel van een een uitdaging in houdt, is de eerste dag het zo op tv ziek als een hond. De de mooie door studente Kim van de 25 jaar heeft na de op tv dood het van haar moeder alles zelf van moeten het doen. Samen proberen ze eindeloos lang een vis te vangen, op tv maar dat valt met het niet mee. Op uit het andere vlot tijdens heeft de 25-jarige op ex-militair Jorg het de eerste twee uit dagen erg moeilijk op tv omdat op tv hij zeeziek is. Gelukkig met zit hij er samen van de met de 34-jarige zangeres tijdens Casita die de spirit naar hoog de houdt. Jorg vertelt over uit zijn oorlogstrauma en Casita een helpt hem door op tv te een zetten.

juni 2021
21-04-2016 21:26

Afl. 6

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 6

De 24-jarige goudsmid en avonturier Tempest bouwt na de ontmoeting met Miss Earth Nederland Talisa meteen een afdakje. De 24-jarige miss heeft het namelijk veel te koud en spuugt aan een stuk door. Tempest ontpopt zich als een nogal onhandi...

14-04-2016 21:20

Afl. 5

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 5

De 25-jarige serveerster Rixt is sportief, nuchter en houdt van vissen. Ze heeft er zin in, tot ze een haai ziet. Vanaf dat moment is ze bang. De 31-jarige Paul houdt de moed erin met zijn grapjes. Hij vertelt ook over zijn verslavingen en ...

07-04-2016 21:32

Afl. 4

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 4

De 22-jarige Sjany is een echte dierenvriend. Wellicht de reden dat de dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar heeft één arm, maar laat alle survivalskills zien die je nodig hebt om te overleven op zee. Zo tapt hij reg...

31-03-2016 21:37

Afl. 3

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 3

Het 27-jarige model Nelleke wil al sinds dat ze een klein meisje was in de wildernis overleven. Ze ontpopt zich als een goed voorbereide, maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 jaar blijft er relaxt bijliggen terw...

24-03-2016 21:33

Afl. 2

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 2

De 25-jarige Nicky ziet eruit als een stoere jongeman, maar eigenlijk is hij overal bang voor. Hij geeft sportles op de naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is daarentegen voor niemand bang. Zij trekt Nicky door ...

17-03-2016 21:36

Afl. 1

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 1

Iedere week worden er twee koppels gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve oud-tandarts die wel van een uitdaging houdt, is de eerste dag zo ziek als een hond. De mooie studente Kim van 25 jaar heeft na de dood van haar moeder alles zelf...

The Raft: Overleven Op Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Raft: Overleven Op Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Raft: Overleven Op Zee bij The Raft: Overleven Op Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Raft: Overleven Op Zee. Heb je een uitzending van The Raft: Overleven Op Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Raft: Overleven Op Zee gemist

Survivalprogramma waarin de deelnemers vijf dagen en vier nachten moeten overleven op amper twee vierkante meter zonder eten of drinken. Iedere week staan vier deelnemers centraal die op twee reddingsvlotten de beproeving van hun leven aangaan: een loodzware ultieme survivaltocht over de oceaan. Het doel is om net zolang door te gaan tot ze land in zicht hebben. Op het vlot hebben ze slechts de beschikking over de hoognodige overlevingstools en zijn ze volledig op elkaar en vooral zichzelf aangewezen.

Uitzending gemist van The Raft: Overleven Op Zee? Hier kun je alle uitzendingen van The Raft: Overleven Op Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!