Programma gemist?

De 24-jarige goudsmid tijdens en avonturier een Tempest bouwt in na de het ontmoeting met Miss Earth Nederland op tv Talisa met meteen een afdakje. de De 24-jarige miss in heeft het namelijk op veel te koud en spuugt door aan een stuk door. door Tempest in ontpopt zich als een tijdens nogal onhandige survivor. tijdens Op het andere vlot met gaat alleenstaande moeder het Anglique van 45 in jaar, op tv reddingswerker bij door de KNRM, de in tocht van haar leven aan. Ze op zit er op samen met de uit 22-jarige thrillseeker Renzo op tv die op in YouTube furore probeert te maken. op Ze kibbelen van lekker veel, zoals op tv een moeder en op tv zoon kunnen van doen. Renzo de praat veel over de slechte tijdens band met zijn vader door en van Angelique vertelt op onder meer over haar op tv moeizame reddingen op het zee.

De van 25-jarige serveerster Rixt is sportief, in nuchter en houdt de de van vissen. Ze van heeft er zin in, naar tot ze een haai ziet. tijdens Vanaf dat moment op tv op tv is ze bang. De 31-jarige door Paul een houdt de moed erin de met zijn grapjes. Hij vertelt door ook over zijn het verslavingen en dat tijdens hij tijdens sinds 2 jaar het clean is. Op van het andere vlot proberen OK-assistent naar Karin en van Sony te overleven op in water de en zeewier. De door vissen willen namelijk in niet bijten. Karin, 42 jaar, in het werkt af en toe in op het leger. naar Ze gaat dan met mee op door missie naar bijvoorbeeld een Afghanistan. De 36-jarige Sony is uit sportief, aardig uit en een harde werker. Hij door vertelt door hoe hij als op tv tiener naar op tv Nederland kwam en met meteen moest leren een te overleven vanwege de losse handjes door van een zijn oom.

De het 22-jarige Sjany in is een echte dierenvriend. Wellicht de in naar reden dat de dolfijnen zich op tv laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van van met 33 jaar heeft op tv één arm, maar laat van alle het survivalskills zien die je de nodig hebt om te uit overleven op zee. op tv Zo tapt hij regenwater door uit en maakt hij van de het peddel een harpoen. de Op van het andere vlot gaat de oudste de op deelnemer, de 66-jarige Rob, het op tv avontuur aan met tijdens de jongste deelnemer, de een 21-jarige Rosalie. Beiden met een willen hun generatie laten zien dat op tv de er meer is dan luxe een en achter de geraniums tijdens zitten. Maar tijdens de zee is door onstuimig en het het vlotje is echt heel een een klein.

Het 27-jarige model uit Nelleke op tv wil al op tv sinds dat ze een door klein meisje een was in de wildernis overleven. Ze door ontpopt zich naar als een van goed voorbereide, van maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus op Orson van 32 tijdens jaar het blijft er relaxt bijliggen tijdens terwijl Nelleke de de hele dag vist. door Orson vertelt het op tv verhaal van zijn het beste vriend die onlangs overleed. het Op het andere uit vlot het mist de 36-jarige, op tv kettingrokende Jessica haar dagelijkse hoeveelheid op tv koffie. Ze met was ooit getrouwd naar met een man, een maar nu heeft tijdens ze een vriendin. De naar 24-jarige accountmanager Jasper het viel ooit van in een uit dronken bui op tv van een parkeergarage en in uit raakte door in coma. Hij wil tijdens diep gaan met de dit avontuur. De naar zee is echter met ongelooflijk ruig. Als op tv een dikke golf naar Jessica overboord gooit, is tijdens de bodem met zo'n beetje wel tijdens bereikt.

De in 25-jarige Nicky ziet eruit door als een met stoere jongeman, maar eigenlijk de is hij overal bang met voor. Hij door geeft sportles een op de naschoolse opvang. De op op tv eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is een daarentegen voor niemand door bang. Zij de trekt Nicky op tv door dit avontuur. Op uit het andere tijdens vlot kan de 37-jarige uit sportieve vader Larry slecht uit tegen de door continue deining de van de zee. De grapjes uit van Fleur van in 28 door jaar uit Zwolle houden hem op door door de been.

Iedere week worden het er twee koppels in gevolgd. De een 57-jarige Matti, een sportieve een oud-tandarts uit die wel met van een uitdaging houdt, naar is de eerste dag zo van een ziek als een hond. De door mooie studente met Kim van 25 jaar heeft van na een de dood van haar moeder van alles de zelf moeten uit doen. Samen proberen met ze eindeloos lang op tv vis te vangen, maar dat valt van niet mee. Op op tv het uit andere vlot het heeft de 25-jarige ex-militair Jorg het op tv de naar eerste twee door dagen erg moeilijk omdat hij de zeeziek is. Gelukkig zit tijdens met hij er samen met de 34-jarige in zangeres Casita op tv die de spirit hoog in houdt. Jorg van vertelt over uit zijn oorlogstrauma en naar Casita helpt hem door te van op zetten.

december 2021
21-04-2016 21:26

Afl. 6

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 6

De 24-jarige goudsmid en avonturier Tempest bouwt na de ontmoeting met Miss Earth Nederland Talisa meteen een afdakje. De 24-jarige miss heeft het namelijk veel te koud en spuugt aan een stuk door. Tempest ontpopt zich als een nogal onhandi...

14-04-2016 21:20

Afl. 5

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 5

De 25-jarige serveerster Rixt is sportief, nuchter en houdt van vissen. Ze heeft er zin in, tot ze een haai ziet. Vanaf dat moment is ze bang. De 31-jarige Paul houdt de moed erin met zijn grapjes. Hij vertelt ook over zijn verslavingen en ...

07-04-2016 21:32

Afl. 4

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 4

De 22-jarige Sjany is een echte dierenvriend. Wellicht de reden dat de dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar heeft één arm, maar laat alle survivalskills zien die je nodig hebt om te overleven op zee. Zo tapt hij reg...

31-03-2016 21:37

Afl. 3

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 3

Het 27-jarige model Nelleke wil al sinds dat ze een klein meisje was in de wildernis overleven. Ze ontpopt zich als een goed voorbereide, maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 jaar blijft er relaxt bijliggen terw...

24-03-2016 21:33

Afl. 2

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 2

De 25-jarige Nicky ziet eruit als een stoere jongeman, maar eigenlijk is hij overal bang voor. Hij geeft sportles op de naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is daarentegen voor niemand bang. Zij trekt Nicky door ...

17-03-2016 21:36

Afl. 1

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 1

Iedere week worden er twee koppels gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve oud-tandarts die wel van een uitdaging houdt, is de eerste dag zo ziek als een hond. De mooie studente Kim van 25 jaar heeft na de dood van haar moeder alles zelf...

The Raft: Overleven Op Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Raft: Overleven Op Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Raft: Overleven Op Zee bij The Raft: Overleven Op Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Raft: Overleven Op Zee. Heb je een uitzending van The Raft: Overleven Op Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Raft: Overleven Op Zee gemist

Survivalprogramma waarin de deelnemers vijf dagen en vier nachten moeten overleven op amper twee vierkante meter zonder eten of drinken. Iedere week staan vier deelnemers centraal die op twee reddingsvlotten de beproeving van hun leven aangaan: een loodzware ultieme survivaltocht over de oceaan. Het doel is om net zolang door te gaan tot ze land in zicht hebben. Op het vlot hebben ze slechts de beschikking over de hoognodige overlevingstools en zijn ze volledig op elkaar en vooral zichzelf aangewezen.

Uitzending gemist van The Raft: Overleven Op Zee? Hier kun je alle uitzendingen van The Raft: Overleven Op Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!