Programma gemist?

De 24-jarige de goudsmid een en avonturier Tempest bouwt naar na de ontmoeting met met Miss Earth Nederland het Talisa meteen een afdakje. naar naar De 24-jarige miss heeft het tijdens namelijk veel te door koud en spuugt tijdens aan een stuk een door. Tempest ontpopt zich een als naar een nogal onhandige survivor. tijdens Op het van andere vlot gaat alleenstaande op tv moeder Anglique van 45 naar jaar, reddingswerker van bij de KNRM, de op tocht uit van haar een leven aan. Ze zit er samen door van met de 22-jarige thrillseeker Renzo het die op in YouTube furore probeert naar te maken. een Ze kibbelen lekker door veel, zoals een moeder en zoon een kunnen doen. op tv Renzo praat veel uit over de de slechte band met zijn vader tijdens en Angelique vertelt door onder meer over op tv haar het moeizame reddingen op op tv zee.

De op tv 25-jarige serveerster Rixt is in sportief, nuchter en uit houdt de van vissen. Ze heeft op tv er zin in, tot uit ze een haai van ziet. Vanaf dat van moment is ze naar bang. De 31-jarige door Paul houdt op tv de moed erin naar met zijn grapjes. Hij vertelt van naar ook over zijn verslavingen het en dat op tv hij sinds 2 jaar clean is. tijdens Op het andere door van vlot proberen OK-assistent Karin en Sony naar te overleven op de water en zeewier. een het De vissen willen namelijk naar niet bijten. in Karin, 42 jaar, werkt af in en toe in met het leger. Ze de gaat dan mee het op met missie naar bijvoorbeeld Afghanistan. De op tv 36-jarige Sony in is sportief, aardig en een de harde uit werker. Hij vertelt hoe hij uit als tiener met naar Nederland kwam door en meteen de moest leren te overleven vanwege naar de de losse handjes van zijn tijdens oom.

De het 22-jarige Sjany is met een echte dierenvriend. Wellicht de het een reden dat de dolfijnen zich laten met zien! uit Gemeenteambtenaar Rudy tijdens van 33 jaar heeft één arm, tijdens maar laat door alle survivalskills zien die de je in nodig hebt om te overleven door op op tv zee. Zo in tapt hij regenwater op en maakt hij van door de peddel een harpoen. Op in het andere door vlot gaat de oudste door deelnemer, de tijdens 66-jarige op tv Rob, het avontuur aan het met de uit jongste deelnemer, de 21-jarige in Rosalie. Beiden willen hun op tv generatie door laten zien dat er meer tijdens is in dan luxe en achter uit de geraniums zitten. uit Maar de zee is tijdens onstuimig en het op vlotje is de echt heel op tv klein.

Het 27-jarige met model naar Nelleke wil al sinds een dat ze een klein meisje het de was in de wildernis tijdens overleven. Ze ontpopt zich de als een goed met voorbereide, maar ietwat onhandige op tv door survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 de jaar blijft er relaxt het bijliggen het terwijl Nelleke de hele door dag vist. door Orson vertelt naar het verhaal van tijdens zijn beste vriend met die onlangs overleed. Op in het andere op vlot mist de 36-jarige, kettingrokende Jessica het op tv haar dagelijkse hoeveelheid koffie. op Ze was ooit getrouwd met met naar een man, maar naar nu heeft ze de een vriendin. De 24-jarige accountmanager op tv Jasper viel een ooit in tijdens een dronken bui het van een parkeergarage en in tijdens raakte tijdens in coma. Hij wil op diep gaan de met dit avontuur. De zee uit is echter het ongelooflijk ruig. Als een dikke het een golf Jessica overboord gooit, is de op bodem zo'n beetje een uit wel bereikt.

De met 25-jarige Nicky ziet eruit op als een stoere jongeman, uit maar naar eigenlijk is hij overal bang door voor. het Hij geeft sportles op de de naschoolse opvang. De tijdens eveneens op 25-jarige kermisexploitante op tv Daisy is daarentegen voor niemand een bang. de Zij trekt Nicky door dit avontuur. van Op het andere met vlot kan de het 37-jarige sportieve vader tijdens Larry een slecht tegen de continue deining de van van de zee. De grapjes van op tv Fleur van 28 de jaar uit Zwolle een houden hem op tijdens op tv de been.

Iedere het week worden er twee op koppels gevolgd. De een 57-jarige van Matti, een sportieve naar oud-tandarts die wel van een naar uitdaging houdt, is van de eerste op tv dag zo ziek tijdens als een naar hond. De mooie studente Kim op tv van 25 jaar heeft van met na de dood van op haar moeder alles zelf moeten in doen. een Samen proberen van ze eindeloos lang vis te vangen, van maar de dat valt niet een mee. Op het andere uit vlot heeft uit de 25-jarige ex-militair Jorg met het tijdens de eerste twee dagen het erg moeilijk een omdat hij zeeziek is. Gelukkig zit op hij de er samen met naar de 34-jarige zangeres Casita die van de spirit de hoog een houdt. Jorg vertelt over zijn oorlogstrauma op en Casita een helpt hem door te door op zetten.

oktober 2020
21-04-2016 21:26

Afl. 6

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 6

De 24-jarige goudsmid en avonturier Tempest bouwt na de ontmoeting met Miss Earth Nederland Talisa meteen een afdakje. De 24-jarige miss heeft het namelijk veel te koud en spuugt aan een stuk door. Tempest ontpopt zich als een nogal onhandi...

14-04-2016 21:20

Afl. 5

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 5

De 25-jarige serveerster Rixt is sportief, nuchter en houdt van vissen. Ze heeft er zin in, tot ze een haai ziet. Vanaf dat moment is ze bang. De 31-jarige Paul houdt de moed erin met zijn grapjes. Hij vertelt ook over zijn verslavingen en ...

07-04-2016 21:32

Afl. 4

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 4

De 22-jarige Sjany is een echte dierenvriend. Wellicht de reden dat de dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar heeft één arm, maar laat alle survivalskills zien die je nodig hebt om te overleven op zee. Zo tapt hij reg...

31-03-2016 21:37

Afl. 3

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 3

Het 27-jarige model Nelleke wil al sinds dat ze een klein meisje was in de wildernis overleven. Ze ontpopt zich als een goed voorbereide, maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 jaar blijft er relaxt bijliggen terw...

24-03-2016 21:33

Afl. 2

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 2

De 25-jarige Nicky ziet eruit als een stoere jongeman, maar eigenlijk is hij overal bang voor. Hij geeft sportles op de naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is daarentegen voor niemand bang. Zij trekt Nicky door ...

17-03-2016 21:36

Afl. 1

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 1

Iedere week worden er twee koppels gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve oud-tandarts die wel van een uitdaging houdt, is de eerste dag zo ziek als een hond. De mooie studente Kim van 25 jaar heeft na de dood van haar moeder alles zelf...

The Raft: Overleven Op Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Raft: Overleven Op Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Raft: Overleven Op Zee bij The Raft: Overleven Op Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Raft: Overleven Op Zee. Heb je een uitzending van The Raft: Overleven Op Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Raft: Overleven Op Zee gemist

Survivalprogramma waarin de deelnemers vijf dagen en vier nachten moeten overleven op amper twee vierkante meter zonder eten of drinken. Iedere week staan vier deelnemers centraal die op twee reddingsvlotten de beproeving van hun leven aangaan: een loodzware ultieme survivaltocht over de oceaan. Het doel is om net zolang door te gaan tot ze land in zicht hebben. Op het vlot hebben ze slechts de beschikking over de hoognodige overlevingstools en zijn ze volledig op elkaar en vooral zichzelf aangewezen.

Uitzending gemist van The Raft: Overleven Op Zee? Hier kun je alle uitzendingen van The Raft: Overleven Op Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!