Programma gemist?

De 24-jarige goudsmid op en avonturier uit Tempest bouwt na naar de ontmoeting met Miss de Earth Nederland Talisa naar meteen een het afdakje. De 24-jarige tijdens miss heeft het namelijk tijdens veel naar te koud en spuugt aan naar in een stuk door. Tempest de ontpopt zich in als een nogal onhandige tijdens survivor. Op het het andere vlot gaat alleenstaande het moeder Anglique door van 45 jaar, een reddingswerker bij de KNRM, de van tocht van haar met leven naar aan. Ze naar zit er samen met tijdens de 22-jarige thrillseeker een Renzo die naar op YouTube furore met probeert te maken. van Ze kibbelen lekker veel, zoals de een van moeder en zoon kunnen een doen. Renzo praat veel op over de slechte band door met zijn vader uit tijdens en Angelique vertelt onder meer over in haar moeizame reddingen het tijdens op zee.

De 25-jarige de serveerster Rixt is sportief, met nuchter en van houdt van vissen. Ze uit heeft er zin door in, tot ze op tv een haai een ziet. Vanaf dat moment van tijdens is ze bang. tijdens De 31-jarige Paul houdt door de moed erin met zijn de grapjes. Hij vertelt op uit ook over zijn verslavingen en tijdens dat uit hij sinds 2 jaar clean is. van Op tijdens het andere vlot proberen OK-assistent op tv een Karin en Sony te overleven met op water en in zeewier. De vissen met willen van namelijk niet bijten. Karin, op 42 jaar, op werkt af en een toe in het een leger. Ze gaat dan mee het op naar missie naar bijvoorbeeld Afghanistan. tijdens De 36-jarige Sony op tv is sportief, van aardig en een harde werker. naar Hij vertelt hoe tijdens hij als tiener naar van Nederland kwam en uit meteen moest leren door te overleven vanwege met van de losse handjes van zijn in oom.

De door 22-jarige Sjany in is een echte dierenvriend. Wellicht de de een reden dat de dolfijnen zich laten tijdens het zien! Gemeenteambtenaar Rudy van van 33 jaar heeft een één arm, maar laat alle de survivalskills van zien die je nodig hebt in op om te overleven op zee. Zo door tapt hij met regenwater door en maakt hij de van de peddel een op harpoen. Op het het andere vlot gaat tijdens de oudste deelnemer, de de 66-jarige Rob, het avontuur op tv aan met de op jongste deelnemer, de tijdens 21-jarige Rosalie. de Beiden willen uit hun generatie laten zien een dat er op tv meer is dan luxe en in op achter de geraniums zitten. op Maar de zee is onstuimig naar en het vlotje van is echt heel uit met klein.

Het 27-jarige door model Nelleke wil tijdens al sinds door dat ze een klein meisje naar was in de naar wildernis in overleven. Ze ontpopt zich op als een goed voorbereide, van maar ietwat onhandige uit survivalqueen. Tandprotheticus Orson op van 32 jaar tijdens blijft op tv er relaxt bijliggen terwijl Nelleke op door de hele dag van vist. Orson vertelt op het verhaal van zijn beste vriend tijdens die onlangs in overleed. Op het het andere vlot het mist de een 36-jarige, kettingrokende Jessica van haar dagelijkse hoeveelheid de koffie. Ze was ooit op getrouwd met een man, maar het nu heeft het ze een vriendin. De met 24-jarige tijdens accountmanager Jasper viel een ooit in een van dronken bui van een door parkeergarage en tijdens in raakte op in coma. Hij wil in diep gaan uit met dit avontuur. De uit zee is echter ongelooflijk ruig. tijdens Als een het dikke golf met Jessica overboord door gooit, is de bodem op zo'n beetje door wel bereikt.

De het 25-jarige Nicky ziet eruit in als uit een stoere jongeman, maar eigenlijk de is met hij overal bang met voor. Hij geeft sportles het op de naschoolse opvang. het De uit eveneens 25-jarige kermisexploitante op tv Daisy is daarentegen voor niemand een bang. tijdens Zij trekt Nicky door dit een avontuur. Op het het andere vlot met kan de 37-jarige sportieve vader de uit Larry slecht tegen de continue op deining van op tv de zee. De grapjes het van Fleur van een 28 tijdens jaar uit Zwolle houden hem op door de uit been.

Iedere week worden door er twee koppels naar door gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve het oud-tandarts de die wel naar van een uitdaging houdt, is de uit eerste dag een zo ziek als uit een hond. De van mooie studente het Kim van 25 jaar heeft op na de dood in door van haar moeder alles zelf het moeten doen. Samen het proberen ze eindeloos het lang uit vis te vangen, maar naar dat valt niet van mee. Op het tijdens andere vlot heeft de tijdens 25-jarige ex-militair Jorg de het uit de eerste twee dagen op erg moeilijk omdat hij zeeziek door is. Gelukkig uit zit hij er het samen met met de 34-jarige zangeres Casita die op de spirit op tv hoog tijdens houdt. Jorg vertelt over met zijn oorlogstrauma van en Casita helpt hem door te van in zetten.

februari 2020
21-04-2016 21:26

Afl. 6

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 6

De 24-jarige goudsmid en avonturier Tempest bouwt na de ontmoeting met Miss Earth Nederland Talisa meteen een afdakje. De 24-jarige miss heeft het namelijk veel te koud en spuugt aan een stuk door. Tempest ontpopt zich als een nogal onhandi...

14-04-2016 21:20

Afl. 5

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 5

De 25-jarige serveerster Rixt is sportief, nuchter en houdt van vissen. Ze heeft er zin in, tot ze een haai ziet. Vanaf dat moment is ze bang. De 31-jarige Paul houdt de moed erin met zijn grapjes. Hij vertelt ook over zijn verslavingen en ...

07-04-2016 21:32

Afl. 4

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 4

De 22-jarige Sjany is een echte dierenvriend. Wellicht de reden dat de dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar heeft één arm, maar laat alle survivalskills zien die je nodig hebt om te overleven op zee. Zo tapt hij reg...

31-03-2016 21:37

Afl. 3

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 3

Het 27-jarige model Nelleke wil al sinds dat ze een klein meisje was in de wildernis overleven. Ze ontpopt zich als een goed voorbereide, maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 jaar blijft er relaxt bijliggen terw...

24-03-2016 21:33

Afl. 2

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 2

De 25-jarige Nicky ziet eruit als een stoere jongeman, maar eigenlijk is hij overal bang voor. Hij geeft sportles op de naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is daarentegen voor niemand bang. Zij trekt Nicky door ...

17-03-2016 21:36

Afl. 1

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 1

Iedere week worden er twee koppels gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve oud-tandarts die wel van een uitdaging houdt, is de eerste dag zo ziek als een hond. De mooie studente Kim van 25 jaar heeft na de dood van haar moeder alles zelf...

The Raft: Overleven Op Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Raft: Overleven Op Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Raft: Overleven Op Zee bij The Raft: Overleven Op Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Raft: Overleven Op Zee. Heb je een uitzending van The Raft: Overleven Op Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Raft: Overleven Op Zee gemist

Survivalprogramma waarin de deelnemers vijf dagen en vier nachten moeten overleven op amper twee vierkante meter zonder eten of drinken. Iedere week staan vier deelnemers centraal die op twee reddingsvlotten de beproeving van hun leven aangaan: een loodzware ultieme survivaltocht over de oceaan. Het doel is om net zolang door te gaan tot ze land in zicht hebben. Op het vlot hebben ze slechts de beschikking over de hoognodige overlevingstools en zijn ze volledig op elkaar en vooral zichzelf aangewezen.

Uitzending gemist van The Raft: Overleven Op Zee? Hier kun je alle uitzendingen van The Raft: Overleven Op Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!