Programma gemist?

De het 24-jarige goudsmid en uit avonturier Tempest bouwt na de de ontmoeting met met Miss naar Earth Nederland Talisa meteen een door afdakje. op tv De 24-jarige miss heeft het namelijk een veel te uit koud en spuugt aan op tv een stuk door. het de Tempest ontpopt zich tijdens als een nogal onhandige survivor. het Op het andere op vlot gaat alleenstaande de moeder Anglique van door 45 jaar, reddingswerker op tv bij de op KNRM, de uit tocht van haar leven aan. Ze tijdens zit van er samen met de naar 22-jarige in thrillseeker Renzo die op YouTube een furore probeert te maken. naar een Ze kibbelen lekker veel, naar zoals een moeder en zoon een kunnen op doen. Renzo naar praat veel over de slechte band naar het met zijn vader naar en Angelique vertelt onder naar meer over uit haar moeizame reddingen op tijdens zee.

De in 25-jarige serveerster door Rixt is sportief, nuchter op tv en houdt van vissen. tijdens Ze heeft er zin door in, op tot ze een in haai ziet. door Vanaf dat moment is ze tijdens bang. op tv De 31-jarige Paul houdt in de moed erin tijdens met zijn grapjes. Hij het vertelt ook over van zijn tijdens verslavingen en dat hij sinds een 2 jaar clean is. het Op het andere uit vlot het proberen OK-assistent naar Karin en Sony te overleven op een water en door zeewier. De uit vissen willen namelijk niet bijten. door Karin, 42 jaar, naar werkt af en met toe in het het leger. Ze gaat met dan de mee op missie naar tijdens bijvoorbeeld Afghanistan. De 36-jarige door Sony is sportief, op aardig en een het harde van werker. Hij uit vertelt hoe hij als het tiener naar Nederland uit kwam en meteen moest op tv leren op tv te overleven vanwege de losse tijdens handjes van het zijn oom.

De 22-jarige door Sjany is een echte op dierenvriend. Wellicht op de reden dat naar de dolfijnen zich laten het zien! Gemeenteambtenaar Rudy het van 33 uit jaar heeft één arm, de maar laat met alle van survivalskills zien die je uit nodig hebt om te overleven het op van zee. Zo tapt hij regenwater het en maakt het hij van de met peddel een harpoen. naar Op het van andere vlot gaat de oudste in op tv deelnemer, de 66-jarige op tv Rob, het avontuur aan met op tv de jongste van deelnemer, de 21-jarige Rosalie. Beiden op willen hun generatie naar van laten zien dat er met meer is dan luxe en naar tijdens achter de geraniums zitten. Maar in de zee is uit onstuimig en het vlotje met is naar echt heel de klein.

Het 27-jarige met model de Nelleke wil al sinds naar dat ze in een klein meisje was in de de van wildernis overleven. Ze ontpopt zich als de een goed voorbereide, op maar ietwat onhandige door survivalqueen. Tandprotheticus Orson in van tijdens 32 jaar blijft naar er relaxt het bijliggen terwijl Nelleke de hele op tv dag vist. op tv Orson vertelt het naar verhaal van naar zijn beste vriend die door onlangs overleed. de Op het andere vlot van mist de 36-jarige, kettingrokende met Jessica de haar dagelijkse hoeveelheid koffie. Ze was op tv ooit getrouwd in met een man, in maar nu met heeft ze met een vriendin. De 24-jarige accountmanager Jasper het viel ooit het in een de dronken bui van een de parkeergarage het en in raakte met in coma. Hij wil diep uit gaan tijdens met dit avontuur. De zee is in echter ongelooflijk een ruig. Als door een dikke de golf Jessica overboord gooit, is een de bodem zo'n uit beetje de wel bereikt.

De 25-jarige Nicky met ziet eruit als door een stoere jongeman, door maar eigenlijk naar is op tv hij overal bang tijdens voor. Hij geeft sportles de op de op naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante naar Daisy is daarentegen door door voor niemand bang. Zij trekt het Nicky door dit tijdens avontuur. Op het uit andere een vlot kan de 37-jarige door sportieve vader Larry slecht een tegen de de continue deining door van de zee. met De grapjes van Fleur op tv van 28 jaar uit Zwolle een houden in hem op met de been.

Iedere het week worden er van twee koppels gevolgd. De 57-jarige op Matti, een sportieve naar de oud-tandarts die wel van naar een uitdaging houdt, is met de eerste dag de zo ziek als een een hond. De mooie naar studente Kim door van 25 het jaar heeft op tv na de dood van naar haar moeder alles zelf uit moeten doen. uit Samen proberen ze een eindeloos lang het vis te vangen, maar dat valt de niet mee. met Op het in andere vlot heeft de de 25-jarige ex-militair Jorg door het de uit eerste twee dagen uit erg moeilijk omdat hij zeeziek naar is. Gelukkig zit in met hij er samen met de 34-jarige de op zangeres Casita die de tijdens spirit hoog met houdt. Jorg vertelt over zijn met oorlogstrauma en met Casita helpt hem door de te door zetten.

juli 2020
21-04-2016 21:26

Afl. 6

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 6

De 24-jarige goudsmid en avonturier Tempest bouwt na de ontmoeting met Miss Earth Nederland Talisa meteen een afdakje. De 24-jarige miss heeft het namelijk veel te koud en spuugt aan een stuk door. Tempest ontpopt zich als een nogal onhandi...

14-04-2016 21:20

Afl. 5

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 5

De 25-jarige serveerster Rixt is sportief, nuchter en houdt van vissen. Ze heeft er zin in, tot ze een haai ziet. Vanaf dat moment is ze bang. De 31-jarige Paul houdt de moed erin met zijn grapjes. Hij vertelt ook over zijn verslavingen en ...

07-04-2016 21:32

Afl. 4

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 4

De 22-jarige Sjany is een echte dierenvriend. Wellicht de reden dat de dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar heeft één arm, maar laat alle survivalskills zien die je nodig hebt om te overleven op zee. Zo tapt hij reg...

31-03-2016 21:37

Afl. 3

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 3

Het 27-jarige model Nelleke wil al sinds dat ze een klein meisje was in de wildernis overleven. Ze ontpopt zich als een goed voorbereide, maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 jaar blijft er relaxt bijliggen terw...

24-03-2016 21:33

Afl. 2

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 2

De 25-jarige Nicky ziet eruit als een stoere jongeman, maar eigenlijk is hij overal bang voor. Hij geeft sportles op de naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is daarentegen voor niemand bang. Zij trekt Nicky door ...

17-03-2016 21:36

Afl. 1

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 1

Iedere week worden er twee koppels gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve oud-tandarts die wel van een uitdaging houdt, is de eerste dag zo ziek als een hond. De mooie studente Kim van 25 jaar heeft na de dood van haar moeder alles zelf...

The Raft: Overleven Op Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Raft: Overleven Op Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Raft: Overleven Op Zee bij The Raft: Overleven Op Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Raft: Overleven Op Zee. Heb je een uitzending van The Raft: Overleven Op Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Raft: Overleven Op Zee gemist

Survivalprogramma waarin de deelnemers vijf dagen en vier nachten moeten overleven op amper twee vierkante meter zonder eten of drinken. Iedere week staan vier deelnemers centraal die op twee reddingsvlotten de beproeving van hun leven aangaan: een loodzware ultieme survivaltocht over de oceaan. Het doel is om net zolang door te gaan tot ze land in zicht hebben. Op het vlot hebben ze slechts de beschikking over de hoognodige overlevingstools en zijn ze volledig op elkaar en vooral zichzelf aangewezen.

Uitzending gemist van The Raft: Overleven Op Zee? Hier kun je alle uitzendingen van The Raft: Overleven Op Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!