Programma gemist?

De 24-jarige goudsmid van uit en avonturier Tempest bouwt na de de ontmoeting met Miss tijdens Earth Nederland op Talisa meteen op tv een afdakje. De op 24-jarige miss heeft van het namelijk tijdens veel te koud en van spuugt aan een op stuk door. Tempest door ontpopt zich door als een nogal op tv onhandige survivor. Op in het andere vlot gaat alleenstaande door moeder met Anglique van 45 het jaar, reddingswerker bij in de KNRM, de tocht van haar het in leven aan. Ze zit er het samen met de naar 22-jarige thrillseeker Renzo die tijdens in op YouTube furore probeert te maken. met Ze kibbelen met lekker veel, naar zoals een moeder in en zoon kunnen uit doen. Renzo praat naar veel over de slechte band op tv met op zijn vader en een Angelique vertelt onder meer over naar tijdens haar moeizame reddingen op het zee.

De 25-jarige op tv serveerster Rixt tijdens is sportief, nuchter en naar houdt van op tv vissen. Ze heeft er zin naar in, een tot ze een haai ziet. naar Vanaf op tv dat moment is ze bang. het De 31-jarige de Paul een houdt de moed erin met zijn uit grapjes. Hij vertelt op ook een over zijn verslavingen en uit dat hij sinds op tv 2 jaar het clean is. Op in het andere in vlot proberen OK-assistent Karin in en Sony te tijdens overleven op door water en zeewier. De met vissen willen namelijk niet bijten. naar Karin, 42 van jaar, door werkt af en toe het in het leger. Ze met gaat dan op tv mee op het missie naar bijvoorbeeld Afghanistan. naar De 36-jarige in Sony is sportief, aardig en een een harde van werker. Hij van vertelt hoe hij als op tv tiener naar Nederland in kwam en meteen moest op tv leren te de overleven vanwege de van losse handjes een van zijn oom.

De van 22-jarige Sjany is in een echte dierenvriend. Wellicht met de uit reden dat de dolfijnen tijdens zich laten zien! naar Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar met op heeft één arm, maar laat het alle survivalskills zien die het je nodig tijdens hebt om te van overleven op zee. naar Zo tapt hij regenwater het en tijdens maakt hij van de in peddel een een harpoen. Op het andere vlot in gaat de oudste op deelnemer, de 66-jarige tijdens uit Rob, het avontuur aan met naar de jongste deelnemer, met de uit 21-jarige Rosalie. Beiden willen op hun generatie laten van zien dat er meer is op dan tijdens luxe en achter het de geraniums de zitten. Maar de zee is in onstuimig tijdens en het vlotje is in echt heel door klein.

Het 27-jarige model het Nelleke wil de al sinds de dat ze een klein meisje op tv was in de met wildernis op tv overleven. Ze ontpopt zich in als een goed voorbereide, naar maar ietwat onhandige op tv survivalqueen. uit Tandprotheticus Orson van 32 uit jaar blijft er met relaxt bijliggen terwijl uit Nelleke de hele van dag vist. een Orson vertelt het het verhaal van zijn beste vriend naar die een onlangs overleed. Op het het andere vlot mist de op tv 36-jarige, kettingrokende van Jessica haar dagelijkse hoeveelheid het naar koffie. Ze was ooit getrouwd het met een tijdens man, maar nu heeft het ze een naar vriendin. De 24-jarige het accountmanager Jasper viel naar ooit in een door dronken bui van uit een parkeergarage en in raakte door in coma. van Hij wil diep uit gaan het met dit avontuur. De zee is uit door echter ongelooflijk ruig. Als uit een dikke uit golf Jessica overboord door gooit, is de naar bodem zo'n beetje tijdens wel bereikt.

De naar 25-jarige Nicky ziet in eruit als door een stoere jongeman, maar eigenlijk is van de hij overal bang voor. Hij geeft tijdens sportles de op de naschoolse het opvang. De eveneens de 25-jarige kermisexploitante Daisy van is daarentegen voor niemand bang. naar Zij trekt Nicky met door dit door avontuur. Op het andere met vlot in kan de in 37-jarige sportieve vader Larry slecht tegen de de continue deining naar van de het zee. De grapjes van de Fleur van 28 uit jaar de uit Zwolle houden hem de op de tijdens been.

Iedere een week worden er van twee koppels door gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve door oud-tandarts die tijdens wel een van een uitdaging houdt, is tijdens de eerste op dag zo ziek als op een op tv hond. De mooie studente op tv Kim van een 25 jaar heeft na de op dood van haar moeder met alles door zelf moeten doen. van Samen proberen van ze eindeloos lang vis te met vangen, maar in dat valt niet mee. Op een het van andere vlot in heeft de 25-jarige een ex-militair Jorg het het de eerste twee dagen erg moeilijk het omdat hij zeeziek naar tijdens is. Gelukkig zit hij in er samen met de 34-jarige naar zangeres Casita uit die het de spirit hoog houdt. Jorg vertelt op over zijn oorlogstrauma in en de Casita helpt hem door te naar naar zetten.

november 2019
21-04-2016 21:26

Afl. 6

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 6

De 24-jarige goudsmid en avonturier Tempest bouwt na de ontmoeting met Miss Earth Nederland Talisa meteen een afdakje. De 24-jarige miss heeft het namelijk veel te koud en spuugt aan een stuk door. Tempest ontpopt zich als een nogal onhandi...

14-04-2016 21:20

Afl. 5

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 5

De 25-jarige serveerster Rixt is sportief, nuchter en houdt van vissen. Ze heeft er zin in, tot ze een haai ziet. Vanaf dat moment is ze bang. De 31-jarige Paul houdt de moed erin met zijn grapjes. Hij vertelt ook over zijn verslavingen en ...

07-04-2016 21:32

Afl. 4

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 4

De 22-jarige Sjany is een echte dierenvriend. Wellicht de reden dat de dolfijnen zich laten zien! Gemeenteambtenaar Rudy van 33 jaar heeft één arm, maar laat alle survivalskills zien die je nodig hebt om te overleven op zee. Zo tapt hij reg...

31-03-2016 21:37

Afl. 3

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 3

Het 27-jarige model Nelleke wil al sinds dat ze een klein meisje was in de wildernis overleven. Ze ontpopt zich als een goed voorbereide, maar ietwat onhandige survivalqueen. Tandprotheticus Orson van 32 jaar blijft er relaxt bijliggen terw...

24-03-2016 21:33

Afl. 2

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 2

De 25-jarige Nicky ziet eruit als een stoere jongeman, maar eigenlijk is hij overal bang voor. Hij geeft sportles op de naschoolse opvang. De eveneens 25-jarige kermisexploitante Daisy is daarentegen voor niemand bang. Zij trekt Nicky door ...

17-03-2016 21:36

Afl. 1

The Raft: Overleven Op Zee - Afl. 1

Iedere week worden er twee koppels gevolgd. De 57-jarige Matti, een sportieve oud-tandarts die wel van een uitdaging houdt, is de eerste dag zo ziek als een hond. De mooie studente Kim van 25 jaar heeft na de dood van haar moeder alles zelf...

The Raft: Overleven Op Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Raft: Overleven Op Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Raft: Overleven Op Zee bij The Raft: Overleven Op Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Raft: Overleven Op Zee. Heb je een uitzending van The Raft: Overleven Op Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Raft: Overleven Op Zee gemist

Survivalprogramma waarin de deelnemers vijf dagen en vier nachten moeten overleven op amper twee vierkante meter zonder eten of drinken. Iedere week staan vier deelnemers centraal die op twee reddingsvlotten de beproeving van hun leven aangaan: een loodzware ultieme survivaltocht over de oceaan. Het doel is om net zolang door te gaan tot ze land in zicht hebben. Op het vlot hebben ze slechts de beschikking over de hoognodige overlevingstools en zijn ze volledig op elkaar en vooral zichzelf aangewezen.

Uitzending gemist van The Raft: Overleven Op Zee? Hier kun je alle uitzendingen van The Raft: Overleven Op Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!