Programma gemist?

Registratie op tv van de tijdens closing act van Glastonbury 2015: tijdens rapper Kanye West, naar ongetwijfeld in een van de meest spraakmakende artiesten het tijdens in de muziek op dit moment.Meer in door Registratie uit van de een closing act met van Glastonbury 2015: met rapper Kanye West, ongetwijfeld een van uit de meest een spraakmakende artiesten in de tijdens muziek op dit tijdens tijdens moment. West was niet de eerste naar rapper het die optrad op op tv Glastonbury, maar in had net zo veel van te bewijzen als ieder naar ander. een Ondanks de petitie om naar hem te weren, die werd in gestart met toen bekend van werd dat Kanye zou optreden tijdens op Glastonbury, stond de de zelfbenoemde van 'biggest rockstar door on the planet' in zoals verwacht zijn mannetje. tijdens Hij voerde een tijdens show op met zijn van grootste hits door waaronder Stronger, Paris, het FourFiveSeconds, Black Skinhead, All Day door en door Gold Digger. West tijdens debuteerde in 2004 met de het album van 'The College uit Dropout'. In 2013 verscheen 'Yeezus', naar zijn zesde studio uit album. met In de Amerikaanse hitlijst kwam met het album binnen op door een nummer 1. West maakte onder andere op tv een door single met Rihanna en een Paul McCarthey. Zijn uit nieuwe album komt binnenkort op tv met uit.Minder

maart 2020
19-03-2016 22:55

Kanye West live from Glastonbury 2015

Kanye West live from Glastonbury 2015 - Kanye West live from Glastonbury 2015

Registratie van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetwijfeld een van de meest spraakmakende artiesten in de muziek op dit moment.Meer Registratie uit van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetw...

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanye West live from Glastonbury 2015 bij Kanye West live from Glastonbury 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanye West live from Glastonbury 2015. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!