Programma gemist?

Registratie tijdens van de closing op act van Glastonbury 2015: rapper een Kanye West, ongetwijfeld op tv een van van de meest op spraakmakende artiesten in de muziek uit in op dit moment.Meer Registratie op uit van de closing act met van Glastonbury 2015: door rapper Kanye West, van ongetwijfeld een naar van de de meest spraakmakende artiesten in de door muziek op de dit moment. de West was niet het de eerste rapper die de optrad op Glastonbury, maar in had net zo de veel te bewijzen op tv als ieder ander. het Ondanks de op petitie om hem te door weren, de die werd op tv gestart toen bekend werd van dat Kanye een zou optreden op Glastonbury, stond de op tv in zelfbenoemde 'biggest rockstar on door the planet' zoals verwacht naar zijn mannetje. Hij voerde een een met show op met tijdens zijn grootste met hits waaronder Stronger, Paris, FourFiveSeconds, Black uit Skinhead, All Day de en Gold Digger. tijdens West debuteerde in tijdens 2004 een met het uit album 'The College een Dropout'. In 2013 verscheen 'Yeezus', tijdens zijn zesde de studio album. door In de Amerikaanse op tv hitlijst kwam het album uit binnen op nummer 1. naar West maakte op tv onder andere een met single met Rihanna en Paul op tv McCarthey. Zijn nieuwe een het album komt binnenkort door uit.Minder

december 2020
19-03-2016 22:55

Kanye West live from Glastonbury 2015

Kanye West live from Glastonbury 2015 - Kanye West live from Glastonbury 2015

Registratie van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetwijfeld een van de meest spraakmakende artiesten in de muziek op dit moment.Meer Registratie uit van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetw...

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanye West live from Glastonbury 2015 bij Kanye West live from Glastonbury 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanye West live from Glastonbury 2015. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!