Programma gemist?

Registratie op tv van de closing act van van Glastonbury de 2015: rapper Kanye West, ongetwijfeld op tv de een van de meest spraakmakende artiesten door in de naar muziek op op dit moment.Meer een Registratie uit van de closing tijdens act van Glastonbury 2015: naar in rapper Kanye West, ongetwijfeld een een van van de meest spraakmakende artiesten uit in de muziek op dit uit op tv moment. West was in niet de eerste rapper die tijdens optrad op Glastonbury, maar uit had net de zo veel te met bewijzen als ieder de ander. Ondanks op de petitie om hem te het weren, die werd op tv tijdens gestart toen bekend werd dat Kanye met door zou optreden op Glastonbury, stond met de zelfbenoemde 'biggest rockstar met on uit the planet' zoals verwacht op zijn met mannetje. Hij voerde uit een show op met zijn uit grootste hits waaronder naar Stronger, Paris, FourFiveSeconds, Black een Skinhead, All in Day en Gold Digger. met West debuteerde in op tv 2004 met het tijdens album door 'The College Dropout'. op In 2013 verscheen 'Yeezus', zijn het zesde door studio album. In de de Amerikaanse tijdens hitlijst kwam het een album binnen op nummer 1. op West maakte van onder andere een single uit met Rihanna de en Paul uit McCarthey. Zijn nieuwe tijdens album komt binnenkort een uit.Minder

augustus 2020
19-03-2016 22:55

Kanye West live from Glastonbury 2015

Kanye West live from Glastonbury 2015 - Kanye West live from Glastonbury 2015

Registratie van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetwijfeld een van de meest spraakmakende artiesten in de muziek op dit moment.Meer Registratie uit van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetw...

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanye West live from Glastonbury 2015 bij Kanye West live from Glastonbury 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanye West live from Glastonbury 2015. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!