Programma gemist?

Registratie van van de in closing act van naar Glastonbury 2015: rapper tijdens Kanye West, ongetwijfeld in een van de meest spraakmakende artiesten van door in de muziek tijdens op dit moment.Meer van Registratie uit van de closing act met van Glastonbury een 2015: rapper Kanye West, op tv ongetwijfeld tijdens een van het de meest spraakmakende artiesten in de het een muziek op dit moment. West was op tv in niet de eerste rapper die optrad op tv naar op Glastonbury, maar had net op zo veel het te bewijzen op als ieder ander. Ondanks de van petitie om hem het te weren, op tv die werd gestart toen bekend in werd op tv dat Kanye met zou optreden op Glastonbury, in stond de in zelfbenoemde 'biggest rockstar on the planet' door door zoals verwacht zijn mannetje. Hij op voerde een show de op met door zijn grootste hits waaronder door Stronger, Paris, FourFiveSeconds, Black op in Skinhead, All Day en Gold Digger. de West het debuteerde in 2004 in met het album 'The de College Dropout'. In de 2013 verscheen 'Yeezus', zijn in zesde tijdens studio album. In in de Amerikaanse hitlijst naar kwam het album uit binnen op op nummer 1. West naar maakte onder andere in een single met Rihanna naar en Paul McCarthey. met Zijn nieuwe album komt binnenkort tijdens in uit.Minder

december 2019
19-03-2016 22:55

Kanye West live from Glastonbury 2015

Kanye West live from Glastonbury 2015 - Kanye West live from Glastonbury 2015

Registratie van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetwijfeld een van de meest spraakmakende artiesten in de muziek op dit moment.Meer Registratie uit van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetw...

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanye West live from Glastonbury 2015 bij Kanye West live from Glastonbury 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanye West live from Glastonbury 2015. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!