Programma gemist?

Registratie uit van de closing act op tv van Glastonbury 2015: het rapper Kanye West, ongetwijfeld van een van de tijdens met meest spraakmakende artiesten in de uit muziek tijdens op dit moment.Meer op tv Registratie uit van een de closing act van uit Glastonbury 2015: van rapper Kanye West, ongetwijfeld een uit van de meest op tv spraakmakende artiesten in door de in muziek op dit moment. West met was naar niet de eerste rapper met die optrad op de Glastonbury, maar had net zo met veel te tijdens bewijzen als ieder in ander. Ondanks de petitie op om van hem te weren, die een werd gestart toen bekend op tv werd dat Kanye uit naar zou optreden op Glastonbury, door stond de zelfbenoemde 'biggest rockstar in on the planet' door zoals verwacht van zijn mannetje. Hij met voerde uit een show op met zijn het grootste hits waaronder Stronger, met Paris, naar FourFiveSeconds, Black op Skinhead, All Day naar en Gold Digger. West debuteerde in in 2004 met het door op album 'The College Dropout'. het In 2013 verscheen van 'Yeezus', zijn zesde met studio album. In een de Amerikaanse hitlijst kwam het met album binnen op door nummer 1. in West maakte onder andere een een single het met Rihanna in en Paul McCarthey. in Zijn nieuwe album naar komt binnenkort een uit.Minder

juli 2021
19-03-2016 22:55

Kanye West live from Glastonbury 2015

Kanye West live from Glastonbury 2015 - Kanye West live from Glastonbury 2015

Registratie van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetwijfeld een van de meest spraakmakende artiesten in de muziek op dit moment.Meer Registratie uit van de closing act van Glastonbury 2015: rapper Kanye West, ongetw...

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanye West live from Glastonbury 2015 bij Kanye West live from Glastonbury 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanye West live from Glastonbury 2015. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kanye West live from Glastonbury 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kanye West live from Glastonbury 2015? Hier kun je alle uitzendingen van Kanye West live from Glastonbury 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!