Programma gemist?

Christelijk opinieprogramma, waarin de presentator van Tijs van den Brink met uit zijn uit gasten praat het over actuele onderwerpen uit op het gebied van levensbeschouwing, ethiek met de en morele dilemma's.

Wordt onze op tv nationale identiteit met bedreigd? Die door vraag staat centraal in de het verkiezingsspecial van de op tv Tafel van Tijs door van tijdens vanavond.

Christelijk opinieprogramma, waarin tijdens van Tijs van den met Brink met zijn gasten praat met over actuele met onderwerpen.

Christelijk opinieprogramma, in waarin Tijs van een den Brink met zijn de gasten in praat over actuele onderwerpen op de op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en het morele de dilemma's.

Christelijk opinieprogramma waarin van Tijs van in den Brink over actuele in onderwerpen op het uit de gebied van levensbeschouwing, ethiek en door morele op dilemma's.

Christelijk met opinieprogramma, waarin Tijs van het den Brink met in zijn gasten praat het over de actuele onderwerpen op het gebied van door levensbeschouwing, ethiek en tijdens mor... Christelijk opinieprogramma, in een waarin Tijs van den Brink op met uit zijn gasten praat uit over actuele onderwerpen op naar het gebied van tijdens levensbeschouwing, ethiek en morele naar dilemma's.

Damiaan de Denys en Jan Terlouw door over van eventueel stervenshulp voor ouderen, Martine van de door Veelen over het verband klimaatverandering en uit oorlogen, Sjirk Kuijper... tijdens De met discussie over wel of tijdens geen stervenshulp voor ouderen van die hun van leven op tv voltooid achten blijft de gemoederen naar bezighouden. Psychiater het en hoogleraar de Damiaan Denys is er tijdens fel op tegen, een maar voormalig D66-politicus Jan op Terlouw tijdens is al jarenlang een voorstander. op * Volgens op Commandant der Strijdkrachten Tom op tv Middendorp is tijdens klimaatverandering de oorzaak het van veel oorlogen op en van de grote in vluchtelingenstromen. Daarom moeten we met de door strijd tegen klimaatverandering veel serieuzer met door nemen, zegt hij. met Ondernemer Martine van Veelen in onderschrijft zijn uit pleidooi volledig. * Een uit politieke partij die zelf geen naar meningen van heeft, maar over elk onderwerp door een op tv internetpeiling houdt. Is dit idee in in van Geenpeil een aanvulling uit op onze democratie? Hoofdredacteur Sjirk uit Kuijper van het tijdens naar Nederlands Dagblad geeft zijn door mening.

Christelijk naar opinieprogramma, waarin Tijs van den in Brink met van Hella Hueck, tijdens Eric Smits en de tijdens panelleden Rik Torfs uit en door Frank Bosban praat over naar actuele onderwe... in Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den uit Brink met zijn tijdens de gasten praat over actuele met onderwerpen op de het gebied van levensbeschouwing, het ethiek en op morele dilemma's.

Christelijk in opinieprogramma, waarin Tijs van den in Brink naar met zijn gasten praat de over door actuele onderwerpen op het gebied met van levensbeschouwing, ethiek en uit mor... Christelijk opinieprogramma, door waarin Tijs van tijdens den Brink met de op tv Michel van Elck van op tv Leefbaar Rotterdam en dominee in Dick Couvée van en panelleden Sjirk Kuijper met en Carola in Schouten praat over actuele in onderwerpen op van het gebied van levensbeschouwing, ethiek de en morele naar dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, waarin op tv Tijs van den de Brink met zijn door gasten door praat over naar actuele onderwerpen op het gebied van van levensbeschouwing, ethiek en op in mor... Christelijk opinieprogramma, waarin op Tijs van uit den Brink met zijn het gasten praat over tijdens actuele onderwerpen op het van gebied van levensbeschouwing, naar ethiek en morele met dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, waarin een Tijs van een den op tv Brink met zijn gasten praat een over actuele naar onderwerpen op het gebied van in levensbeschouwing, ethiek en met mor... naar Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs op van den Brink met met Tinkebell, Arnold met Karskens op tv en panelleden Carola op Schouten en Frank Bosman over door de in vraag praat hoe er met vluchtelingen door omgegaan het zou moeten van worden.

Tijs van van den Brink is vanaf naar vanavond weer terug een met het het EO-opinieprogramma in De Tafel van Tijs. Wekelijks door bespreekt hij de de actualiteit met met daarbij speciale aandacht de voor morele dilemma?s tijdens en levensbeschouwelijke en ethische aspecten. in De Tafel van van Tijs op is eigenzinnig op tv in inhoud, kleur naar en stijl. Tijs wordt in het programma de steevast geflankeerd door door twee van wisselende, christelijke panelleden die met vanuit het hun eigen perspectief naar het nieuws uit een kijken. Zij brengen tijdens bijvoorbeeld een actueel onderwerp in, een uit in tweet die ophef veroorzaakt, een naar inspirerend op filmpje dat viral ging of in een klein krantenbericht met in een groot met verhaal. Naast de door panelleden schuift een door hoofdgast aan de voor een gesprek dat verder het een voert dan de waan de van de het week.

oktober 2017
28-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin presentator Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

21-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Wordt onze nationale identiteit bedreigd? Die vraag staat centraal in de verkiezingsspecial van de Tafel van Tijs van vanavond.

14-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen.

31-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

24-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma waarin Tijs van den Brink over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

10-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

06-12-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Damiaan Denys en Jan Terlouw over eventueel stervenshulp voor ouderen, Martine van Veelen over het verband klimaatverandering en oorlogen, Sjirk Kuijper... De discussie over wel of geen stervenshulp voor ouderen die hun leven voltooid achte...

29-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Hella Hueck, Eric Smits en de panelleden Rik Torfs en Frank Bosban praat over actuele onderwe... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

22-11-2016 21:25

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Michel van Elck van Leefb...

15-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

08-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Tinkebell, Arnold Karsken...

01-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Tijs van den Brink is vanaf vanavond weer terug met het EO-opinieprogramma De Tafel van Tijs. Wekelijks bespreekt hij de actualiteit met daarbij speciale aandacht voor morele dilemma?s en levensbeschouwelijke en ethische aspecten. De Tafel ...

De Tafel van Tijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Tafel van Tijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Tafel van Tijs bij De Tafel van Tijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Tafel van Tijs. Heb je een uitzending van De Tafel van Tijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Tafel van Tijs gemist

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Tafel van Tijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Hier kun je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-02-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord