Programma gemist?

Christelijk op tv opinieprogramma, waarin presentator op Tijs van op den Brink met zijn gasten praat door over actuele onderwerpen uit uit op het gebied van een levensbeschouwing, ethiek en morele het dilemma's.

Wordt de onze nationale identiteit bedreigd? met Die vraag staat op centraal in de verkiezingsspecial naar van op tv de Tafel van Tijs van op op vanavond.

Christelijk opinieprogramma, de waarin Tijs door van den door Brink met zijn gasten praat op over actuele de onderwerpen.

Christelijk in opinieprogramma, waarin Tijs van van den naar Brink met zijn gasten het praat over actuele de onderwerpen op het op gebied van van levensbeschouwing, ethiek en morele met dilemma's.

Christelijk in opinieprogramma waarin Tijs door van den het Brink over actuele onderwerpen op het een gebied tijdens van levensbeschouwing, ethiek en op morele een dilemma's.

Christelijk uit opinieprogramma, waarin Tijs van van den Brink tijdens met zijn van gasten praat over actuele met onderwerpen op het gebied van met levensbeschouwing, ethiek in en mor... Christelijk opinieprogramma, naar een waarin Tijs van den Brink uit met een zijn gasten praat over in actuele onderwerpen op door het gebied het van levensbeschouwing, ethiek en op morele dilemma's.

Damiaan Denys en door Jan Terlouw over een eventueel de stervenshulp voor ouderen, Martine van op tv van Veelen over het verband klimaatverandering en de oorlogen, Sjirk Kuijper... tijdens De uit discussie over wel of op tv geen stervenshulp van voor ouderen die door hun leven voltooid achten blijft de de op tv gemoederen bezighouden. Psychiater van en hoogleraar Damiaan uit Denys is met er fel op tegen, maar voormalig tijdens D66-politicus het Jan Terlouw door is al jarenlang met een voorstander. * Volgens met Commandant der Strijdkrachten de Tom Middendorp van is klimaatverandering de oorzaak van een veel naar oorlogen en van de grote tijdens vluchtelingenstromen. Daarom moeten door we de strijd tegen een klimaatverandering veel serieuzer tijdens tijdens nemen, zegt hij. Ondernemer Martine op van Veelen onderschrijft tijdens zijn pleidooi volledig. naar * Een door politieke partij die zelf geen een meningen heeft, maar naar de over elk onderwerp een internetpeiling naar houdt. Is met dit idee van Geenpeil de een aanvulling van op onze democratie? in Hoofdredacteur Sjirk Kuijper van het het van Nederlands Dagblad geeft zijn op mening.

Christelijk tijdens opinieprogramma, waarin Tijs in van den tijdens Brink met Hella Hueck, Eric Smits naar en de panelleden met Rik Torfs en een met Frank Bosban praat over op actuele onderwe... Christelijk tijdens opinieprogramma, waarin Tijs van den een Brink met op tv zijn gasten op tv praat over het actuele onderwerpen op het gebied in van levensbeschouwing, op ethiek en morele in dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, waarin in Tijs van den van Brink met zijn uit gasten praat over op tv het actuele onderwerpen op het gebied van van levensbeschouwing, ethiek door en mor... Christelijk op opinieprogramma, op tv waarin Tijs van het den Brink met Michel van Elck de van op Leefbaar Rotterdam en dominee Dick op tv Couvée en door panelleden Sjirk Kuijper en door Carola Schouten in praat over actuele met onderwerpen op het naar gebied van levensbeschouwing, tijdens ethiek de en morele dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, waarin een Tijs van tijdens den Brink door met zijn gasten praat over het actuele onderwerpen op van het het gebied van levensbeschouwing, ethiek en in mor... Christelijk opinieprogramma, in waarin op Tijs van het den Brink met door zijn gasten praat over de actuele onderwerpen op het gebied in van uit levensbeschouwing, ethiek en morele een dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, waarin door Tijs het van den Brink met zijn op gasten van praat over actuele onderwerpen op op het gebied in van levensbeschouwing, ethiek en uit van mor... Christelijk opinieprogramma, naar waarin Tijs van den Brink met de Tinkebell, Arnold met Karskens in en panelleden Carola Schouten de en Frank Bosman over de op vraag praat hoe op er op tv met vluchtelingen omgegaan zou uit moeten met worden.

Tijs van de den Brink is vanaf een vanavond weer door terug met het EO-opinieprogramma naar naar De Tafel van Tijs. Wekelijks van bespreekt hij de op tv actualiteit in met daarbij speciale aandacht voor morele naar een dilemma?s en levensbeschouwelijke en naar ethische aspecten. De uit Tafel van Tijs is op eigenzinnig in op tv inhoud, kleur en stijl. Tijs van wordt in het programma op steevast geflankeerd de door twee wisselende, christelijke naar panelleden die vanuit het hun eigen perspectief in naar het uit nieuws kijken. van Zij brengen bijvoorbeeld de een actueel onderwerp in, een naar tweet die het ophef veroorzaakt, een inspirerend van filmpje van dat viral ging een of een klein tijdens krantenbericht met op een groot verhaal. Naast de panelleden op tv schuift een naar hoofdgast een aan voor een gesprek naar dat verder voert dan uit de waan van het de van week.

juni 2017
28-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin presentator Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

21-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Wordt onze nationale identiteit bedreigd? Die vraag staat centraal in de verkiezingsspecial van de Tafel van Tijs van vanavond.

14-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen.

31-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

24-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma waarin Tijs van den Brink over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

10-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

06-12-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Damiaan Denys en Jan Terlouw over eventueel stervenshulp voor ouderen, Martine van Veelen over het verband klimaatverandering en oorlogen, Sjirk Kuijper... De discussie over wel of geen stervenshulp voor ouderen die hun leven voltooid achte...

29-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Hella Hueck, Eric Smits en de panelleden Rik Torfs en Frank Bosban praat over actuele onderwe... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

22-11-2016 21:25

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Michel van Elck van Leefb...

15-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

08-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Tinkebell, Arnold Karsken...

01-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Tijs van den Brink is vanaf vanavond weer terug met het EO-opinieprogramma De Tafel van Tijs. Wekelijks bespreekt hij de actualiteit met daarbij speciale aandacht voor morele dilemma?s en levensbeschouwelijke en ethische aspecten. De Tafel ...

De Tafel van Tijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Tafel van Tijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Tafel van Tijs bij De Tafel van Tijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Tafel van Tijs. Heb je een uitzending van De Tafel van Tijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Tafel van Tijs gemist

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Tafel van Tijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Hier kun je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-02-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord