Programma gemist?

Christelijk opinieprogramma, het waarin de presentator Tijs van den Brink met een zijn gasten uit praat over in actuele onderwerpen het op het gebied de van levensbeschouwing, ethiek en morele uit dilemma's.

Wordt van onze nationale identiteit naar bedreigd? Die vraag in staat centraal in de uit verkiezingsspecial van door de Tafel van Tijs de van met vanavond.

Christelijk opinieprogramma, tijdens waarin Tijs van den het Brink met van zijn op tv gasten praat over uit actuele onderwerpen.

Christelijk een opinieprogramma, waarin Tijs naar van den naar Brink met zijn gasten praat over op tv actuele van onderwerpen op met het gebied van levensbeschouwing, ethiek en door morele de dilemma's.

Christelijk opinieprogramma tijdens waarin Tijs van den tijdens Brink over actuele naar onderwerpen op het op door gebied van levensbeschouwing, ethiek en uit morele door dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, op waarin Tijs uit van den Brink met zijn de gasten praat over uit van actuele onderwerpen op het gebied een van levensbeschouwing, ethiek en het mor... Christelijk opinieprogramma, het waarin Tijs van het op tv den Brink met op tv zijn gasten praat over actuele uit onderwerpen van op het gebied van naar levensbeschouwing, ethiek en morele in dilemma's.

Damiaan op Denys en Jan Terlouw een over eventueel stervenshulp voor met ouderen, Martine van van Veelen over het naar van verband klimaatverandering en de oorlogen, Sjirk Kuijper... De discussie van over wel of geen naar stervenshulp voor door ouderen die hun op tv leven met voltooid achten blijft de naar gemoederen bezighouden. Psychiater en door hoogleraar Damiaan naar Denys is er tijdens fel op tegen, maar naar voormalig D66-politicus Jan Terlouw naar is al een jarenlang een voorstander. door * in Volgens Commandant der uit Strijdkrachten Tom Middendorp is naar klimaatverandering de oorzaak op tv van veel oorlogen op en van de grote op tv vluchtelingenstromen. Daarom naar moeten we de in strijd tegen klimaatverandering veel de serieuzer nemen, zegt hij. tijdens Ondernemer op tv Martine van Veelen de onderschrijft zijn pleidooi volledig. door * een Een politieke partij die zelf geen door de meningen heeft, maar over elk op onderwerp de een internetpeiling houdt. Is dit idee in van Geenpeil een een aanvulling op een onze democratie? Hoofdredacteur naar Sjirk Kuijper naar van het Nederlands Dagblad geeft op tv een zijn mening.

Christelijk van opinieprogramma, waarin met Tijs van den Brink met Hella een het Hueck, Eric Smits en de panelleden van de Rik Torfs en Frank in Bosban praat over actuele onderwe... naar Christelijk opinieprogramma, door waarin Tijs van den een Brink met zijn uit tijdens gasten praat over actuele het onderwerpen op het het gebied van naar levensbeschouwing, ethiek en morele het dilemma's.

Christelijk een opinieprogramma, waarin de Tijs van den Brink met naar zijn gasten praat de over actuele onderwerpen op naar een het gebied van door levensbeschouwing, ethiek en met mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van uit den Brink een met Michel van met Elck van Leefbaar Rotterdam van en dominee Dick het Couvée en panelleden op Sjirk Kuijper op en de Carola Schouten praat over actuele op tv onderwerpen op uit het gebied van de levensbeschouwing, ethiek naar en morele dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, naar waarin Tijs van van den Brink met zijn op tv gasten praat in over naar actuele onderwerpen op het uit gebied van levensbeschouwing, door ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, de waarin van Tijs van den Brink van met de zijn gasten praat van over actuele onderwerpen op het tijdens gebied van levensbeschouwing, ethiek op tv en morele op dilemma's.

Christelijk opinieprogramma, waarin het het Tijs van den Brink met het zijn gasten door praat over op tv actuele onderwerpen op het gebied van op tv levensbeschouwing, op ethiek en mor... Christelijk uit opinieprogramma, waarin Tijs van naar den Brink op met Tinkebell, Arnold Karskens van op tv en panelleden Carola Schouten en met Frank Bosman over de op naar vraag praat hoe er in met vluchtelingen omgegaan zou moeten op het worden.

Tijs van den het Brink is vanaf tijdens vanavond een weer terug met uit het EO-opinieprogramma De Tafel de van van Tijs. Wekelijks bespreekt hij de het actualiteit door met daarbij speciale aandacht voor van morele dilemma?s met en levensbeschouwelijke van en ethische aspecten. De Tafel van tijdens Tijs is van eigenzinnig in inhoud, op kleur en het stijl. Tijs wordt de in het programma steevast het geflankeerd door twee op tv wisselende, christelijke panelleden die vanuit in hun eigen op perspectief naar naar het nieuws kijken. Zij brengen het bijvoorbeeld een actueel in tijdens onderwerp in, een door tweet die ophef veroorzaakt, een in inspirerend filmpje dat viral tijdens de ging of een klein krantenbericht met naar een groot verhaal. van Naast de panelleden op tv schuift op een hoofdgast aan voor van een van gesprek dat verder uit voert dan de waan de van de op week.

augustus 2017
28-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin presentator Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

21-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Wordt onze nationale identiteit bedreigd? Die vraag staat centraal in de verkiezingsspecial van de Tafel van Tijs van vanavond.

14-02-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen.

31-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

24-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma waarin Tijs van den Brink over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

10-01-2017 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

06-12-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Damiaan Denys en Jan Terlouw over eventueel stervenshulp voor ouderen, Martine van Veelen over het verband klimaatverandering en oorlogen, Sjirk Kuijper... De discussie over wel of geen stervenshulp voor ouderen die hun leven voltooid achte...

29-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Hella Hueck, Eric Smits en de panelleden Rik Torfs en Frank Bosban praat over actuele onderwe... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

22-11-2016 21:25

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Michel van Elck van Leefb...

15-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over ac...

08-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en mor... Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met Tinkebell, Arnold Karsken...

01-11-2016 21:20

De Tafel van Tijs

De Tafel van Tijs - De Tafel van Tijs

Tijs van den Brink is vanaf vanavond weer terug met het EO-opinieprogramma De Tafel van Tijs. Wekelijks bespreekt hij de actualiteit met daarbij speciale aandacht voor morele dilemma?s en levensbeschouwelijke en ethische aspecten. De Tafel ...

De Tafel van Tijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Tafel van Tijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Tafel van Tijs bij De Tafel van Tijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Tafel van Tijs. Heb je een uitzending van De Tafel van Tijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Tafel van Tijs gemist

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Tafel van Tijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Tafel van Tijs? Hier kun je alle uitzendingen van De Tafel van Tijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-02-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord