Programma gemist?

Wat kan op tv Nederland van Holi leren? van Voor tijdens Hindoes is het Holi-feest het een een belangrijk moment, de start van van de lente. Het het bekendste van Holi is in dat iedereen op tv elkaar met gekleurd poeder door naar besprenkelt.Meer Wat kan Nederland van Holi een op leren? Voor Hindoes is het Holi-feest naar een belangrijk moment, een naar wereldwijd vieren zij daarmee de met start van de lente. het Het bekendste een van Holi is dat tijdens iedereen elkaar met in gekleurd poeder besprenkelt. door naar Doordat iedereen met de kleur besprenkeld is, zie je door geen onderscheid meer in op tv uiterlijk uit tussen mensen, iedereen naar is gelijk. Deze het boodschap probeer van Tweede Kamerlid Tanja door Jadnanansing mee te geven aan op de mbo-leerlingen de die ze wekelijks lesgeeft. Maar op het Holi-feest heeft de nog zoveel op meer betekenissen, wat zou uit Jadnanansing uit nog meer over door Holi mee van willen geven aan de Nederland?Minder

maart 2021
23-03-2016 17:10

Holi als inspiratie

Holi als inspiratie - Holi als inspiratie

Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes is het Holi-feest een belangrijk moment, de start van de lente. Het bekendste van Holi is dat iedereen elkaar met gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes...

Holi als inspiratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holi als inspiratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holi als inspiratie bij Holi als inspiratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holi als inspiratie. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holi als inspiratie gemist

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Holi als inspiratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Hier kun je alle uitzendingen van Holi als inspiratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!