Programma gemist?

Wat kan Nederland een van Holi leren? uit Voor een Hindoes is het van Holi-feest een belangrijk het moment, de start op van de lente. Het het bekendste van Holi op is op dat iedereen elkaar tijdens met gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat kan de Nederland van een Holi leren? Voor Hindoes op tv is van het Holi-feest een belangrijk een moment, wereldwijd de vieren zij van daarmee de start van de lente. door Het bekendste in van Holi tijdens is dat iedereen door elkaar met gekleurd poeder besprenkelt. met Doordat in iedereen met kleur het besprenkeld is, zie uit je geen onderscheid meer door in uiterlijk op tv tussen mensen, iedereen is gelijk. uit Deze met boodschap probeer Tweede op Kamerlid Tanja Jadnanansing mee te het naar geven aan de mbo-leerlingen met die ze wekelijks lesgeeft. van Maar het door Holi-feest heeft met nog zoveel meer betekenissen, van wat zou Jadnanansing op tv nog meer over Holi mee de willen geven aan van de Nederland?Minder

juni 2021
23-03-2016 17:10

Holi als inspiratie

Holi als inspiratie - Holi als inspiratie

Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes is het Holi-feest een belangrijk moment, de start van de lente. Het bekendste van Holi is dat iedereen elkaar met gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes...

Holi als inspiratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holi als inspiratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holi als inspiratie bij Holi als inspiratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holi als inspiratie. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holi als inspiratie gemist

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Holi als inspiratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Hier kun je alle uitzendingen van Holi als inspiratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!