Programma gemist?

Wat door kan Nederland in van Holi leren? Voor Hindoes is de het Holi-feest een uit belangrijk uit moment, de start van de de een lente. Het bekendste van de Holi is dat van iedereen elkaar met de gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat door kan Nederland van Holi de de leren? Voor Hindoes is op tv het Holi-feest een op tv belangrijk moment, door wereldwijd vieren zij door daarmee de start van de de lente. Het bekendste in van van Holi is dat iedereen elkaar uit met gekleurd poeder met besprenkelt. de Doordat iedereen met op kleur besprenkeld is, door zie je geen onderscheid naar meer in uiterlijk tussen naar mensen, iedereen is het gelijk. naar Deze boodschap probeer Tweede Kamerlid Tanja tijdens Jadnanansing mee te naar geven aan in de mbo-leerlingen die ze met wekelijks lesgeeft. uit Maar het Holi-feest heeft op op tv nog zoveel meer betekenissen, wat zou op tv op Jadnanansing nog meer over Holi mee van door willen geven aan uit Nederland?Minder

juli 2020
23-03-2016 17:10

Holi als inspiratie

Holi als inspiratie - Holi als inspiratie

Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes is het Holi-feest een belangrijk moment, de start van de lente. Het bekendste van Holi is dat iedereen elkaar met gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes...

Holi als inspiratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holi als inspiratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holi als inspiratie bij Holi als inspiratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holi als inspiratie. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holi als inspiratie gemist

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Holi als inspiratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Hier kun je alle uitzendingen van Holi als inspiratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!