Programma gemist?

Wat de kan Nederland van met Holi leren? Voor Hindoes het is het Holi-feest een de tijdens belangrijk moment, de met start van de op lente. Het bekendste van tijdens Holi is dat iedereen elkaar op met uit gekleurd poeder op tv besprenkelt.Meer Wat kan Nederland een van Holi leren? Voor naar Hindoes uit is het Holi-feest een belangrijk moment, in tijdens wereldwijd vieren zij daarmee de start in uit van de lente. door Het bekendste van Holi is de dat uit iedereen elkaar met gekleurd poeder besprenkelt. van tijdens Doordat iedereen met kleur besprenkeld op is, zie van je geen de onderscheid meer in uiterlijk met tussen mensen, iedereen is gelijk. het Deze boodschap op tv probeer Tweede Kamerlid tijdens Tanja Jadnanansing mee te in van geven aan de mbo-leerlingen een die ze wekelijks op tv lesgeeft. Maar het Holi-feest heeft tijdens nog zoveel met meer betekenissen, wat van zou met Jadnanansing nog meer over Holi de mee willen door geven aan tijdens Nederland?Minder

oktober 2020
23-03-2016 17:10

Holi als inspiratie

Holi als inspiratie - Holi als inspiratie

Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes is het Holi-feest een belangrijk moment, de start van de lente. Het bekendste van Holi is dat iedereen elkaar met gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes...

Holi als inspiratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holi als inspiratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holi als inspiratie bij Holi als inspiratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holi als inspiratie. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holi als inspiratie gemist

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Holi als inspiratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Hier kun je alle uitzendingen van Holi als inspiratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!