Programma gemist?

Wat het kan Nederland van Holi door leren? Voor door Hindoes is het met Holi-feest een belangrijk moment, van de start van de tijdens lente. Het bekendste een van Holi tijdens is door dat iedereen elkaar de met gekleurd poeder een besprenkelt.Meer Wat kan Nederland door van Holi leren? Voor een Hindoes is het met Holi-feest een op tv belangrijk moment, wereldwijd in vieren zij op daarmee de start van de op lente. Het bekendste van uit Holi een is dat iedereen elkaar met het uit gekleurd poeder besprenkelt. Doordat iedereen naar met kleur besprenkeld op is, zie je in geen naar onderscheid meer in uiterlijk tussen mensen, van iedereen is gelijk. het Deze boodschap probeer met Tweede Kamerlid Tanja het een Jadnanansing mee te geven aan de van mbo-leerlingen van die ze in wekelijks lesgeeft. Maar het het Holi-feest heeft nog zoveel door meer betekenissen, wat zou in Jadnanansing nog meer uit over Holi mee naar het willen geven aan met Nederland?Minder

januari 2020
23-03-2016 17:10

Holi als inspiratie

Holi als inspiratie - Holi als inspiratie

Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes is het Holi-feest een belangrijk moment, de start van de lente. Het bekendste van Holi is dat iedereen elkaar met gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes...

Holi als inspiratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holi als inspiratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holi als inspiratie bij Holi als inspiratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holi als inspiratie. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holi als inspiratie gemist

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Holi als inspiratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Hier kun je alle uitzendingen van Holi als inspiratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!