Programma gemist?

Wat kan van Nederland van van Holi leren? de Voor Hindoes is het Holi-feest een in op tv belangrijk moment, de start van de met lente. Het bekendste tijdens van Holi van is dat een iedereen elkaar van met gekleurd poeder besprenkelt.Meer het Wat kan Nederland van Holi het leren? Voor Hindoes een is het het Holi-feest een belangrijk in moment, het wereldwijd vieren zij daarmee de start het van de het lente. de Het bekendste van op Holi is dat iedereen uit elkaar met op gekleurd poeder besprenkelt. Doordat op iedereen met van kleur besprenkeld is, op tv zie je geen onderscheid meer de in uiterlijk tussen mensen, met iedereen uit is gelijk. Deze boodschap probeer door Tweede Kamerlid Tanja uit Jadnanansing op tv mee te geven in aan de naar mbo-leerlingen die ze wekelijks naar lesgeeft. Maar in het Holi-feest heeft nog zoveel in meer betekenissen, op wat zou Jadnanansing van nog meer van over Holi mee willen geven aan op tv naar Nederland?Minder

december 2021
23-03-2016 17:10

Holi als inspiratie

Holi als inspiratie - Holi als inspiratie

Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes is het Holi-feest een belangrijk moment, de start van de lente. Het bekendste van Holi is dat iedereen elkaar met gekleurd poeder besprenkelt.Meer Wat kan Nederland van Holi leren? Voor Hindoes...

Holi als inspiratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holi als inspiratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holi als inspiratie bij Holi als inspiratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holi als inspiratie. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holi als inspiratie gemist

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Holi als inspiratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Holi als inspiratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Holi als inspiratie? Hier kun je alle uitzendingen van Holi als inspiratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!