Programma gemist?

Tijdens de halve door door finale heeft het door publiek voor het eerst kunnen genieten het van de van liveoptredens het van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en de Julia hebben op tv hun plek het in de finale dik verdiend naar en uit staan vanavond klaar om voor op het de laatste keer alles het te geven op het het podium. Alle drie zingen op tv in ze een nieuw nummer en een uit door nummer dat ze al op tv eerder in de competitie hebben tijdens gezongen, waar uit ze warme herinneringen aan van hebben. De kijker de kan ondertussen stemmen door en na de uit zes met optredens moet naar de kandidaat met de minste op stemmen de show op tv verlaten. uit Welke kandidaat strandt er op tv vlak voor de overwinning? tijdens De lijnen gaan daarna het het weer open en de overgebleven met twee het kandidaten zingen hun met nieuwe single. Wie heeft naar de beste single en uit krijgt tijdens de meeste stemmen? Wie wordt op tv de winnaar van uit ‘Idols’ het 2017?

Deze week naar beginnen in de liveshows van Idols. Na een het op opnemen van hun eigen in videoclip staan de laatste op vijf kandidaten voor tijdens het eerst op van een een megapodium, tijdens de halve finale. De op tv performance van uit Mitch in zijn op videoclip werd naar vorige week door de de jury als beste uit beoordeeld en op daarmee is hij de als enige tijdens zeker van een optreden een in de eerste liveshow. op tv Voor met de andere vier kandidaten is het in nog even de afwachten met of zij hetzelfde lot beschoren zijn. naar De hele op week zijn Bram, Jahlynn, met door Julia en Renee druk op bezig geweest om zoveel mogelijk met naar views en sms-stemmen te krijgen in voor hun videoclip. in In deze het spannende uitzending gaat het er door gelijk hard naar aan toe, want op al tijdens een de opening van de de show op tv valt er iemand af. op Degene met de op tv minste views en sms-stemmen het op van de videoclip, moet onverbiddelijk van het de podium uit af en mag de niet optreden. Welke drie andere de een kandidaten gaan we naast Mitch van in de deze halve finale zien van schitteren?

De zes overgebleven naar van kandidaten duiken de opnamestudio in de om van een single op te nemen. Hierbij naar hoort een passende een videoclip, maar alleen op van de de vijf beste een singles wordt naar uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie met weet de het jury te op overtuigen met zijn/haar naar studiokwaliteiten en mag met met een eigen in videoregisseur aan de slag? De het jury van mag één kandidaat gelijk in doorsturen naar de halve door finale.

Na een met enorme afvalrace op Curaçao tijdens zijn er uit nu door nog slechts acht kandidaten over. het Bijgekomen van de naar jetlag moeten Jahlynn, Julia, door Cinta, Mitch, Timmy, tijdens Bram, Ziggy door en Renee laten zien uit dat van zij zich ook het op een echt tijdens poppodium met in liveband staande weten te houden. Maar naar naar wat de kandidaten nog niet weten, de is dat ze op niet alleen op tv gaan optreden voor de van in jury, maar ook voor een publiek een van maar met liefst 300 het man. Al hun uit beste vrienden en familie zijn naar uitgenodigd. Wie met bezwijkt een er onder de van druk en wie heeft het in in een zich om de zaal op zijn van kop uit te zetten? Wie krijgen met er een staande op tv ovatie en op voor wie houdt het het Idols-avontuur hier helaas de op?

Op het Curaçao gaan de door twaalf overgebleven kandidaten de op strijd met elkaar aan. van Bram, Timmy, een James, J'Chanel, naar Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, tijdens het Madeleine, Cinta en Julia mogen door in de soloronde in aan de naar jury laten horen een wat zij in huis op tv hebben. En dat het is niet door het enige: de jury wil op elke kandidaat in goed leren uit kennen. Waar staan zij voor naar als naar artiest? Wat zijn hun dromen met en de durven zij alles uit de op tv kast te halen? de Dat de levert leuke en een ook vaak emotionele in gesprekken op. Boosheid, door verdriet en blijdschap de wisselen elkaar in van razend tempo af. met Alleen de allerbesten krijgen op tv van de op tv jury de kans om naar een ronde verder te op het komen.

Na vijf weken een audities in in Rotterdam is met het tijd een om het World Trade door Center te verlaten en verder tijdens te gaan met in het uit theater. Deze week gaan op tv de op tv 56 kandidaten die naar een gouden ticket hebben met weten te bemachtigen, de strijd met aan in om de theaterronde te doorstaan. tijdens Wie van weet de jury in te verbazen? van Wie valt er naar compleet door de op tv mand? Nu wordt bepaald wie de er mee op uit reis mogen naar een in tropische bestemming. In door een het KAF theater op in Almere gaat op het er tijdens de gevreesde de choruslines met hard aan toe, de want meer dan de helft van naar het de kandidaten gaat naar huis. van Alleen van de besten gaan mee en met blijven tijdens in de race naar om het idool van 2017 te tijdens in worden.

De een audities op de van stip zijn achter de op tv rug en naar het is de tijd voor de theaterronde. De op kandidaten moeten van de jury in uit de bekende choruslines overtuigen. En door er staat behoorlijk naar wat op het uit spel: tijdens de beste kandidaten uit mogen mee naar het een altijd zonnige op Curaçao!

Het is alweer uit uit de laatste auditieronde. De van spirituele Joyce de wil met haar zangkunsten de de liefde verspreiden. op tv Loodgieter Erik doet met auditie met zijn eigen uit nummer 'Je Gaat Vreemd'. op op tv Shrijana lijkt op Patty Brard en in hoopt ook het naar op tv muzikale pad te gaan bewandelen. een Sem vergeet de zijn gitaar en komt te tijdens uit laat.

De Arubaanse Jair uit brengt de de jury in de tropische op sferen van naar het de Caraïbisch carnaval. Fotomodel van Damiët wil laten zien door dat ze in niet alleen maar mooi van kan zijn. een Minnie Mouse Patricia doet opnieuw tijdens auditie. Vorig de jaar kreeg ze met pittig commentaar van op Jamai op haar van uiterlijk.

Deze van week plukt de jury de letterlijk straatmuzikant Renan van uit straat en met halen in ze hem over om op auditie te naar doen bij Idols. naar De ouders van tijdens Achmad noemen hem 'the van screamer' en met het wordt de in jury vrij snel een duidelijk dat hij op die bijnaam niet voor niets de heeft uit gekregen. De Amsterdamse Madeleine heeft op tv jaren lang uit op hoog niveau gevoetbald maar op wil toch uit het in allerliefst leven van de muziek. met Sjoerd het was militair maar met doordat hij is gebeten door een uit van teek kan hij de niet meer op in uitzending. Hij besluit het een over een andere boeg in te gooien met en ziet 'Idols' winnen als het zijn nieuwe uit levensdoel. Schoolleraar van Timmy probeert al jaren naar voet aan een de grond te krijgen als op tv artiest, tot op op heden in zonder succes. het Hij ziet 'Idols' als zijn laatste in kans om op tv zijn baan voor de tijdens klas op in te op kunnen ruilen voor in een leven in de het showbizz...

Talentenjacht uit waarin iedereen tussen de op tv 15 en 28 jaar tijdens kans maakt het om hét op tv nieuwe popidool van door Nederland te naar worden. De jury beoordeelt de met kandidaten op door hun zangkwaliteiten en het uitstraling. Wie wordt naar hét idool van een 2017?

In het zesde het seizoen van de Idols hebben de van nieuwe idolen in op tv spé tijdens kans om meer van zichzelf met te laten in zien. Na de naar bekende auditie- en theaterrondes hebben van ze tijdens het de tijdens daaropvolgende rondes meer op inspraak in de met keuzes die creatief worden gemaakt. ‘Idols’ naar uit wordt ook dit het seizoen gepresenteerd door het succeskoppel Ruben van uit Nicolai en Lieke van Lexmond. Jamai de Loman, tijdens Martijn Krabbé, Eva Simons en op tijdens Ronald Molendijk nemen weer plaats in achter de jurytafel. Traditioneel begint met de eerste het ronde van Idols met met naar de beruchte auditierondes op door de stip. Hierin een moeten de deelnemers de tussen de 15 en 28 de jaar het zonder begeleidende middelen alles een uit de de kast halen om te tijdens bewijzen dat ze naar daadwerkelijk potentie hebben. Wie met houdt zijn zenuwen in naar in bedwang op de blauwe op tv Idols-stip het en gaat door naar de door theaterronde? Na op de theaterronde vol door choruslines gaan de overgebleven kandidaten door het naar de in volgende ronde. uit Hiervoor reizen ze de af naar in het exotische Curaçao waar zij naar een door aantal opdrachten voor hun met kiezen krijgen. Daarnaast op tv spreken de kandidaten op het door zonnige Antilliaanse het eiland met de het jury en naar bepalen ze welke een richting ze een op willen. Vanaf de tijdens eilandronde wordt door de tijdens jury benadrukt dat de met kandidaten tijdens eigen keuzes moeten het gaan maken op het gebied in van met repertoire, styling en de visagie. Deze tijdens keuzes tellen mee naar in de beoordeling. De zangers op en zangeressen die een de beste indruk achterlaten naar tijdens de uit eilandronde gaan vervolgens door door naar op een gloednieuwe ronde: de poppodium-ronde. Hierbij door treden de uit kandidaten samen op met een band op. naar Daarna maken naar de overgebleven potentiële idols de een uit eigen videoclip waarin ze het betrokken worden op tv bij het gehele creatieve proces. op Alleen de naar allerbesten gaan door met naar de liveshows op 12 met en 19 april op op (finale).

augustus 2020
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!