Programma gemist?

Tijdens de halve tijdens finale een heeft het publiek op voor het eerst kunnen uit genieten van de met liveoptredens van in de ‘Idols’-kandidaten. tijdens Mitch, Bram en op tv Julia hebben hun plek de in de finale dik verdiend in en staan vanavond in klaar om voor door de het laatste keer op tv alles te geven naar op het podium. Alle drie in zingen een ze een nieuw het nummer en een nummer dat met ze al eerder in in de naar competitie hebben uit gezongen, waar ze warme herinneringen aan door hebben. uit De kijker kan ondertussen stemmen met naar en na de zes optredens moet van de kandidaat met van op de minste stemmen de show door verlaten. Welke een kandidaat strandt het er vlak voor in de overwinning? De een lijnen gaan daarna op weer open en de van overgebleven twee op kandidaten zingen hun met nieuwe single. Wie heeft op tv de beste single en uit krijgt uit de meeste stemmen? Wie wordt het de op tv winnaar van ‘Idols’ met 2017?

Deze week beginnen de de liveshows tijdens van Idols. Na het op tv opnemen van hun het eigen uit videoclip staan de met laatste vijf kandidaten voor het van eerst op tv op een uit megapodium, tijdens de halve finale. De naar performance van Mitch op tv in zijn videoclip in van werd vorige week door de op tv jury als beste beoordeeld het en daarmee is een hij als enige door zeker de van een optreden in uit de eerste door liveshow. Voor tijdens de andere vier kandidaten is het van nog de even afwachten of zij naar hetzelfde lot in beschoren zijn. De hele de week zijn Bram, met Jahlynn, Julia en in Renee druk bezig naar geweest om zoveel het mogelijk views en sms-stemmen met te krijgen voor op hun videoclip. de In een deze spannende uitzending gaat door het er gelijk het hard aan een toe, want al tijdens de van opening van de show op tv valt er iemand op af. Degene met in de in minste views een en sms-stemmen op de de videoclip, moet onverbiddelijk van op het podium af uit en mag het niet optreden. van Welke drie andere kandidaten uit gaan we naast Mitch in in deze halve naar finale zien het schitteren?

De een zes overgebleven in kandidaten duiken de opnamestudio in in om een op tv single op te op nemen. Hierbij uit hoort een passende videoclip, maar met alleen van de vijf in beste met singles wordt uiteindelijk een videoclip op uit gemaakt. Wie weet de jury te de overtuigen met op zijn/haar studiokwaliteiten en mag op met een de eigen videoregisseur door aan de slag? De naar jury mag op tv één kandidaat gelijk doorsturen de naar de halve uit finale.

Na van een enorme afvalrace op tv op Curaçao zijn er nu door van nog slechts acht kandidaten door over. Bijgekomen van de uit jetlag moeten Jahlynn, Julia, met van Cinta, Mitch, Timmy, een Bram, Ziggy en Renee laten zien van dat zij zich een ook op de een echt op tv poppodium met liveband staande weten op tv te houden. Maar op wat de kandidaten uit van nog niet weten, is dat ze door niet alleen naar gaan naar optreden voor de jury, maar ook de voor een publiek de van maar op tv liefst een 300 man. Al hun door beste vrienden en familie in zijn uitgenodigd. Wie het bezwijkt in er onder de druk en het wie heeft het op tv in zich met om de zaal op tv op zijn in kop te zetten? Wie tijdens krijgen er een staande ovatie naar naar en voor wie houdt het Idols-avontuur van hier helaas op op?

Op Curaçao gaan op tijdens de twaalf overgebleven kandidaten van de strijd uit met elkaar aan. naar Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, met Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, naar met Madeleine, Cinta en Julia in mogen in de soloronde aan op op tv de jury laten van horen wat zij in huis van hebben. En dat met is naar niet het enige: de door jury wil op elke kandidaat goed leren een kennen. Waar staan zij voor op als de artiest? Wat zijn hun dromen door en durven een zij alles het uit de van kast te halen? Dat in levert leuke en ook vaak door op tv emotionele gesprekken op. Boosheid, verdriet de en blijdschap wisselen elkaar uit op in razend tempo af. met Alleen de allerbesten krijgen van op tv de jury de in door kans om een ronde van verder te de komen.

Na in vijf weken audities van in Rotterdam is het op tv tijd op om het World het Trade Center te verlaten met en verder te gaan in het het in theater. Deze week uit gaan de naar 56 kandidaten die een gouden van ticket hebben de weten te bemachtigen, de de strijd aan om naar de theaterronde te doorstaan. het Wie van weet de jury te van verbazen? Wie valt van er compleet tijdens door de mand? Nu op tv wordt bepaald wie door er de mee op reis mogen tijdens naar een naar tropische bestemming. In het KAF theater de in Almere in gaat het op er tijdens de in gevreesde choruslines hard de aan toe, want meer op dan op de helft van de kandidaten gaat het naar huis. met Alleen de tijdens besten gaan mee de en blijven in de race de om het door idool van met 2017 te op tv worden.

De een audities op de stip in zijn achter een de rug het en het is tijd de voor de theaterronde. De op tv kandidaten moeten door de jury naar in de bekende choruslines overtuigen. En de er staat behoorlijk uit wat op door het spel: de beste tijdens kandidaten mogen in mee naar uit het altijd zonnige op Curaçao!

Het van is alweer de van laatste auditieronde. De spirituele door Joyce wil een met haar zangkunsten de in liefde verspreiden. met Loodgieter Erik op tv doet auditie met naar zijn eigen nummer 'Je in Gaat Vreemd'. Shrijana een lijkt op de Patty Brard en tijdens hoopt ook het muzikale pad met te gaan bewandelen. Sem van vergeet zijn het gitaar en komt van te een laat.

De Arubaanse uit Jair brengt de jury met in door de tropische het sferen van het Caraïbisch uit carnaval. Fotomodel Damiët wil van laten op tv zien dat ze niet alleen maar op tv mooi kan het zijn. Minnie Mouse Patricia een doet opnieuw auditie. met Vorig van jaar kreeg ze pittig commentaar op van van Jamai op haar op tv uiterlijk.

Deze week op plukt de tijdens jury letterlijk straatmuzikant Renan van naar straat in en halen ze naar hem over om auditie te in doen bij Idols. het De ouders naar van Achmad noemen hem uit 'the screamer' en de het wordt van de jury naar vrij snel duidelijk naar dat hij met die bijnaam niet voor de niets heeft gekregen. De Amsterdamse door Madeleine heeft op tv jaren de lang op hoog niveau gevoetbald maar met wil toch het een allerliefst leven op tv van de muziek. Sjoerd op tv in was militair maar het doordat hij is door gebeten door een teek tijdens kan hij met niet meer op een uitzending. Hij besluit het over een op andere boeg te uit gooien en naar ziet 'Idols' winnen uit als zijn een nieuwe levensdoel. Schoolleraar in Timmy probeert het al jaren voet aan de een grond te krijgen een als artiest, tot op met met heden zonder succes. het Hij ziet 'Idols' als zijn laatste met kans om zijn op op tv baan voor de klas de in te op tv kunnen ruilen voor op een leven in de de showbizz...

Talentenjacht de waarin iedereen tussen naar de 15 naar en 28 jaar kans maakt het om door hét nieuwe popidool van Nederland te het in worden. De jury het beoordeelt de kandidaten de op hun zangkwaliteiten en op tv uitstraling. Wie wordt hét van idool van met 2017?

In van het zesde seizoen een van Idols hebben de een nieuwe tijdens idolen in spé kans om het meer van op tv zichzelf te laten zien. Na in de bekende auditie- van en op theaterrondes hebben de ze tijdens de daaropvolgende rondes meer op tv inspraak in de door keuzes die de creatief worden met gemaakt. ‘Idols’ op wordt ook dit op tv seizoen gepresenteerd door het succeskoppel Ruben op door Nicolai en Lieke van Lexmond. op Jamai Loman, Martijn Krabbé, in Eva Simons en op in Ronald Molendijk nemen weer plaats achter in de jurytafel. Traditioneel van begint de eerste tijdens ronde het van Idols met de beruchte een auditierondes uit op de stip. op Hierin moeten de deelnemers tussen de met met 15 en 28 jaar zonder begeleidende tijdens middelen alles van uit de kast tijdens halen om te op tv bewijzen dat ze daadwerkelijk door potentie door hebben. Wie houdt zijn zenuwen door in op bedwang op op tv de blauwe Idols-stip en gaat op door naar de door theaterronde? Na de theaterronde door vol in choruslines gaan de uit overgebleven kandidaten door naar de op tv volgende ronde. een Hiervoor reizen ze op af naar het exotische Curaçao op waar zij een uit in aantal opdrachten voor hun tijdens kiezen krijgen. de Daarnaast spreken de kandidaten op het op tv op tv zonnige Antilliaanse eiland met de het jury het en bepalen ze met welke richting ze op willen. Vanaf op de de eilandronde wordt door de jury uit benadrukt dat op de kandidaten een eigen keuzes moeten naar gaan maken op het een gebied van in repertoire, styling tijdens en visagie. Deze keuzes tellen op tv mee in de uit beoordeling. De met zangers en zangeressen die het de beste indruk achterlaten uit tijdens de eilandronde met gaan het vervolgens door naar van een gloednieuwe ronde: de de poppodium-ronde. Hierbij treden de de kandidaten samen in met een op tv band op. Daarna met maken de overgebleven potentiële idols het een eigen videoclip met waarin ze betrokken worden door bij het een gehele creatieve proces. door Alleen de allerbesten gaan naar door door naar de liveshows op 12 een en 19 april van met (finale).

oktober 2019
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!