Programma gemist?

Tijdens de halve het finale heeft het een publiek voor het van uit eerst kunnen genieten van de op tv liveoptredens tijdens van de ‘Idols’-kandidaten. uit Mitch, Bram en Julia in hebben hun plek in de een finale naar dik verdiend en staan op vanavond klaar door om voor de laatste op keer alles het te geven op in het podium. met Alle drie zingen ze uit een nieuw in nummer en een nummer dat ze uit al eerder in op de competitie in hebben uit gezongen, waar ze het warme herinneringen aan tijdens hebben. De kijker van kan ondertussen stemmen van en na de zes optredens tijdens moet de naar kandidaat met de minste stemmen op tv het de show verlaten. op Welke kandidaat strandt er vlak tijdens voor de overwinning? door De lijnen gaan daarna op tv weer open op tv en op de overgebleven twee kandidaten zingen hun in nieuwe single. Wie een heeft op tv de beste single en het krijgt de naar meeste stemmen? Wie op wordt de een winnaar van ‘Idols’ met 2017?

Deze op tv week beginnen de liveshows naar van uit Idols. Na het opnemen van hun met eigen videoclip staan door de laatste vijf een kandidaten voor het op tv eerst door op een de megapodium, tijdens de op tv halve finale. De performance van Mitch een uit in zijn videoclip werd vorige tijdens week door de op jury als beste van beoordeeld een en daarmee is op hij als enige van zeker van een optreden in van de eerste door liveshow. Voor de andere de vier door kandidaten is het nog even afwachten uit of zij uit hetzelfde van lot beschoren zijn. De hele week naar een zijn Bram, Jahlynn, een Julia en Renee druk het bezig geweest op om zoveel mogelijk views en van sms-stemmen te met krijgen voor hun naar videoclip. In in deze spannende uitzending met gaat het er gelijk hard aan de op toe, want al tijdens de opening het van de show naar valt er door iemand af. Degene een met de minste op views en naar sms-stemmen op tijdens de videoclip, moet door onverbiddelijk van het uit podium af en mag niet optreden. met in Welke drie andere kandidaten gaan met we naast Mitch naar in deze tijdens halve finale zien op schitteren?

De zes overgebleven de kandidaten duiken de de opnamestudio een in om een single door op te nemen. Hierbij op tv hoort een uit passende het videoclip, maar alleen van de vijf uit beste op tv singles wordt uiteindelijk een videoclip een gemaakt. Wie door weet de jury tijdens te overtuigen met zijn/haar met studiokwaliteiten uit en mag uit met een eigen met videoregisseur aan de slag? De jury door door mag één kandidaat gelijk doorsturen door naar naar de halve finale.

Na met een enorme op tv afvalrace op Curaçao zijn er nu op nog naar slechts acht met kandidaten over. Bijgekomen van van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, op Cinta, Mitch, het Timmy, Bram, Ziggy en in Renee laten zien in dat naar zij zich tijdens ook op een echt het poppodium met liveband een staande weten te houden. Maar met wat door de kandidaten nog de niet weten, is dat ze een niet alleen in gaan optreden voor de door jury, maar ook tijdens uit voor een publiek door van maar liefst door 300 man. Al hun beste op tv vrienden en familie een zijn uitgenodigd. door Wie bezwijkt er onder de van druk en met wie heeft het in op tv een zich om de zaal de op zijn kop te met zetten? Wie krijgen er naar een een staande ovatie en voor wie door houdt door het Idols-avontuur hier helaas naar op?

Op Curaçao gaan tijdens de twaalf een overgebleven kandidaten de strijd door met elkaar een aan. uit Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, op tv Mitch, Renee, Maxine, tijdens Jahlynn, Madeleine, Cinta uit en Julia mogen een in de soloronde het aan de jury laten van horen wat een zij in het huis hebben. En dat is met niet de het enige: de jury wil in elke kandidaat het goed leren het kennen. Waar een staan zij voor naar als artiest? Wat zijn hun een dromen en durven zij van alles uit uit de kast te halen? uit Dat het levert leuke en ook vaak in emotionele uit gesprekken op. tijdens Boosheid, verdriet en door blijdschap wisselen elkaar in een razend tempo af. Alleen door de allerbesten krijgen de van de een jury de kans om tijdens een ronde verder te op in komen.

Na door vijf weken audities in in Rotterdam is het met tijd in om het World met Trade Center te het verlaten en verder te gaan in de het een theater. Deze week gaan de op tv het 56 kandidaten die een gouden ticket het hebben een weten te een bemachtigen, de strijd in aan om de theaterronde een te doorstaan. het Wie weet de de jury te verbazen? de Wie valt er compleet met door de mand? de Nu wordt uit bepaald wie er mee op reis in door mogen naar een naar tropische bestemming. In het op KAF theater in Almere een gaat de het er tijdens de gevreesde choruslines uit hard aan in toe, want meer met dan op tv de helft van de kandidaten gaat uit een naar huis. Alleen de tijdens besten gaan mee en uit blijven in de race uit om de het idool van 2017 te een van worden.

De de audities op de stip zijn in achter op tv de rug en op tv het is tijd met voor de theaterronde. naar De kandidaten moeten van de jury tijdens in de bekende choruslines op tv overtuigen. En er staat het behoorlijk wat op naar het spel: de het beste op tv kandidaten mogen mee naar het altijd naar uit zonnige Curaçao!

Het is alweer de de laatste auditieronde. op tv De op spirituele Joyce wil met met haar zangkunsten naar de liefde verspreiden. op Loodgieter Erik doet tijdens auditie met zijn eigen tijdens nummer uit 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana tijdens lijkt op Patty op tv Brard en een hoopt ook het muzikale pad een te gaan tijdens bewandelen. Sem vergeet zijn gitaar het en de komt te op laat.

De Arubaanse Jair naar brengt een de jury in de tropische in sferen van het een Caraïbisch het carnaval. Fotomodel Damiët wil tijdens laten zien dat ze uit door niet alleen maar mooi een kan zijn. Minnie tijdens Mouse Patricia doet de opnieuw auditie. Vorig jaar tijdens kreeg ze pittig commentaar van van Jamai uit op van haar uiterlijk.

Deze week uit plukt uit de jury letterlijk naar straatmuzikant Renan van straat en halen een door ze hem over om auditie het te doen uit bij Idols. De ouders met van Achmad in noemen hem 'the screamer' en het het wordt de tijdens jury een vrij snel het duidelijk dat hij die bijnaam niet met voor niets een heeft gekregen. De in Amsterdamse Madeleine door heeft jaren lang op het hoog niveau een gevoetbald maar wil toch het in allerliefst leven van het de muziek. in Sjoerd een was militair maar doordat hij tijdens is gebeten uit door een de teek kan hij niet het meer op uitzending. de Hij besluit het over een door andere boeg te de gooien naar en ziet op 'Idols' winnen als zijn in nieuwe levensdoel. Schoolleraar Timmy met probeert al jaren een voet aan de grond met te krijgen als uit op tv artiest, tot op heden zonder succes. in Hij ziet het 'Idols' met als zijn laatste kans naar om zijn baan tijdens voor de klas in te een kunnen ruilen uit voor met een leven in op de showbizz...

Talentenjacht waarin iedereen op tv tussen met de 15 en 28 tijdens jaar kans maakt om de met hét nieuwe popidool van van Nederland te worden. De jury tijdens beoordeelt de kandidaten in op hun tijdens zangkwaliteiten en uitstraling. Wie het met wordt hét idool in van 2017?

In het zesde een seizoen van naar Idols hebben van de nieuwe idolen in spé met kans in om meer van van zichzelf te laten de zien. Na de bekende auditie- op tv tijdens en theaterrondes hebben in ze tijdens de daaropvolgende rondes naar meer inspraak in het de keuzes die met creatief worden gemaakt. ‘Idols’ een wordt ook dit in seizoen op gepresenteerd door het succeskoppel een Ruben Nicolai een en Lieke van Lexmond. door Jamai Loman, op Martijn Krabbé, op tv Eva Simons en in Ronald Molendijk nemen in weer plaats achter de jurytafel. Traditioneel een begint van de eerste ronde van Idols door met de uit beruchte auditierondes op de op tv stip. Hierin van moeten de deelnemers op tussen de 15 en op 28 jaar zonder begeleidende van op middelen alles uit de kast halen op op tv om te bewijzen dat ze daadwerkelijk op tv potentie hebben. Wie uit houdt door zijn zenuwen tijdens in bedwang op de blauwe Idols-stip uit en gaat door op tv naar de met theaterronde? Na door de theaterronde vol choruslines gaan de in overgebleven kandidaten door het naar de met volgende ronde. Hiervoor de reizen ze af een naar het exotische naar Curaçao waar in zij een aantal opdrachten voor de hun kiezen door krijgen. Daarnaast spreken uit de kandidaten op het de zonnige van Antilliaanse eiland met uit de jury naar en bepalen ze welke richting het ze in op willen. Vanaf de op eilandronde wordt door de van jury een benadrukt dat de van kandidaten eigen keuzes moeten gaan maken het op tijdens het gebied van repertoire, van styling de en visagie. Deze keuzes tellen op tv mee in de beoordeling. De met zangers door en zangeressen uit die de beste indruk de achterlaten tijdens de eilandronde gaan tijdens vervolgens door naar in een gloednieuwe ronde: het de op poppodium-ronde. Hierbij treden de het kandidaten samen met in een band van op. Daarna maken naar de overgebleven op tv potentiële idols een met eigen videoclip waarin de ze betrokken worden bij het van gehele creatieve op proces. Alleen de allerbesten met gaan door naar naar de liveshows op 12 van en 19 april naar door (finale).

maart 2019
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord