Programma gemist?

Tijdens door de halve finale op tv heeft het publiek voor het op van eerst kunnen genieten van de liveoptredens op tv van van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en met Julia hebben uit hun plek in met de met finale dik verdiend en met staan vanavond klaar om voor met de laatste keer uit alles een te geven op van het podium. Alle tijdens drie zingen ze met een nieuw nummer en een door nummer dat ze het al eerder op in een de competitie hebben naar gezongen, waar ze warme herinneringen van aan op tv hebben. De kijker kan ondertussen stemmen uit en uit na de door zes optredens moet met de kandidaat met het de minste stemmen de show op verlaten. Welke kandidaat strandt in er vlak voor tijdens het de overwinning? De lijnen gaan met daarna weer open de en uit de overgebleven twee een kandidaten zingen hun door nieuwe single. Wie heeft de beste op tv de single en krijgt de tijdens meeste stemmen? Wie wordt de het winnaar van op ‘Idols’ een 2017?

Deze week beginnen op tv de van liveshows van Idols. Na tijdens het opnemen met van hun op eigen videoclip staan de het laatste vijf door kandidaten voor het tijdens eerst op een het megapodium, tijdens de met halve finale. De op tv performance van Mitch in de zijn videoclip werd vorige week met door met de jury als beste op tv beoordeeld en op tv daarmee is met hij als enige zeker van een naar optreden uit in de eerste liveshow. naar Voor de andere door vier kandidaten is op tv het nog even de afwachten of zij de hetzelfde lot naar beschoren zijn. De hele week in zijn Bram, van Jahlynn, uit Julia en Renee druk bezig op tv geweest om zoveel mogelijk de views met en sms-stemmen te krijgen voor tijdens hun naar videoclip. In deze spannende door uitzending gaat het er uit gelijk hard door aan toe, want al uit tijdens de tijdens opening van de show met valt er het iemand af. Degene met door de het minste views en uit sms-stemmen op de het videoclip, moet onverbiddelijk uit van het podium uit af en mag niet op optreden. het Welke drie andere kandidaten gaan we naar naast Mitch in van de deze halve finale zien tijdens schitteren?

De het zes overgebleven kandidaten het duiken de uit opnamestudio in om een single op op tv te een nemen. Hierbij hoort een passende met videoclip, in maar alleen door van de vijf beste singles wordt van uiteindelijk een de videoclip gemaakt. van Wie weet de jury met te op tv overtuigen met zijn/haar in studiokwaliteiten en mag met een eigen door videoregisseur aan de door slag? De het jury de mag één kandidaat gelijk doorsturen met naar de halve het finale.

Na uit een enorme afvalrace op Curaçao door door zijn er nu nog slechts acht het kandidaten over. van Bijgekomen van de naar jetlag een moeten Jahlynn, Julia, tijdens Cinta, Mitch, Timmy, Bram, naar Ziggy en Renee naar laten zien dat zij op tv zich ook op naar een echt poppodium de met liveband staande uit weten te houden. Maar een een wat de kandidaten tijdens nog niet weten, is dat ze een niet alleen tijdens gaan optreden het voor de jury, maar uit ook voor een in publiek van naar maar liefst 300 op tv man. Al hun beste vrienden een en familie met zijn uitgenodigd. Wie bezwijkt op er onder de de druk en door wie de heeft het in zich om de in zaal de op zijn kop op te zetten? Wie een krijgen er een op tv staande ovatie en voor op wie houdt het Idols-avontuur door het hier helaas op?

Op met Curaçao gaan de twaalf overgebleven op uit kandidaten de strijd met elkaar door aan. Bram, Timmy, het James, het J'Chanel, Ziggy, Mitch, door Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta van en Julia de mogen in de soloronde op aan de uit jury laten horen wat zij in in een huis hebben. En dat door is het niet het enige: de door jury wil elke in kandidaat goed door leren kennen. Waar uit staan zij voor als artiest? het Wat zijn hun van dromen en de durven zij alles uit de door kast de te halen? Dat in levert leuke en ook vaak op emotionele gesprekken op tv op. Boosheid, verdriet en naar blijdschap wisselen elkaar naar in in razend tempo af. tijdens Alleen de allerbesten krijgen op tv van in de jury de kans om een een ronde van verder te het komen.

Na vijf op weken audities in Rotterdam naar op is het tijd om een het World Trade tijdens Center te verlaten en van verder naar te gaan in het theater. de Deze van week gaan de 56 kandidaten die door een gouden ticket het hebben weten te van bemachtigen, de strijd naar aan door om de theaterronde te door doorstaan. op Wie weet de naar jury te verbazen? het Wie valt er op compleet door de mand? tijdens Nu wordt door bepaald wie er mee op reis uit mogen tijdens naar een uit tropische bestemming. In het met KAF theater een in Almere gaat tijdens het er tijdens met de gevreesde choruslines hard de aan toe, want door meer dan de van helft van de het kandidaten gaat naar huis. een Alleen een de besten gaan van mee en blijven in de door race van om het idool door van 2017 te naar worden.

De audities op naar de stip een zijn achter de tijdens rug en het het is tijd voor de een theaterronde. tijdens De kandidaten een moeten de jury in de bekende van choruslines overtuigen. En de er staat behoorlijk uit wat de op het spel: op tv de beste kandidaten met mogen mee naar het op altijd zonnige op tv Curaçao!

Het uit is alweer de laatste auditieronde. op De spirituele Joyce van wil met haar de zangkunsten met de liefde verspreiden. Loodgieter tijdens Erik doet auditie naar met zijn eigen met nummer 'Je Gaat op tv Vreemd'. Shrijana naar lijkt op Patty uit Brard en hoopt ook door het muzikale pad van te gaan bewandelen. Sem tijdens vergeet zijn naar gitaar en komt te met een laat.

De Arubaanse tijdens Jair brengt de uit jury in de tropische uit sferen van het van Caraïbisch de carnaval. Fotomodel Damiët wil de laten zien dat ze de niet alleen maar de tijdens mooi kan zijn. Minnie Mouse het Patricia op tv doet opnieuw auditie. Vorig op jaar kreeg ze een pittig commentaar een van Jamai op haar de uiterlijk.

Deze naar week plukt de naar jury letterlijk met straatmuzikant Renan van straat en halen naar ze tijdens hem over om auditie op te uit doen bij Idols. op De ouders van Achmad noemen het hem op 'the screamer' en het wordt de door jury vrij snel een op tv duidelijk dat hij die uit bijnaam niet voor met niets heeft met gekregen. De Amsterdamse Madeleine een heeft jaren lang op tijdens hoog niveau gevoetbald in maar wil toch naar het allerliefst leven uit van de de muziek. Sjoerd was militair maar van doordat hij is het tijdens gebeten door een uit teek kan hij niet met meer op op uitzending. Hij besluit uit het over een andere boeg uit te gooien naar en ziet 'Idols' winnen als uit door zijn nieuwe levensdoel. Schoolleraar van Timmy probeert al jaren tijdens voet aan een de grond te krijgen als een artiest, een tot op tijdens heden zonder succes. Hij ziet 'Idols' door op tv als zijn laatste kans om door zijn baan voor in de klas uit in te het kunnen ruilen voor een naar leven in de van showbizz...

Talentenjacht van waarin iedereen tussen de 15 uit en van 28 jaar kans maakt om met hét tijdens nieuwe popidool van Nederland naar te worden. De van jury beoordeelt op de kandidaten op uit hun zangkwaliteiten en uitstraling. van Wie wordt naar hét idool van met 2017?

In van het zesde seizoen van in Idols hebben tijdens de nieuwe idolen in in spé kans door om meer van zichzelf te op in laten zien. Na de een bekende auditie- en een theaterrondes hebben ze tijdens van de de daaropvolgende rondes meer in inspraak in de keuzes die creatief op worden van gemaakt. ‘Idols’ wordt ook dit van op seizoen gepresenteerd door met het succeskoppel Ruben een Nicolai en Lieke van Lexmond. Jamai de Loman, Martijn het Krabbé, Eva Simons tijdens en uit Ronald Molendijk nemen weer plaats van achter op de jurytafel. Traditioneel begint de het eerste ronde met van Idols met de beruchte de auditierondes op de met stip. van Hierin moeten de deelnemers op tv tussen de 15 en tijdens 28 jaar door zonder begeleidende middelen alles uit een de de kast halen om te bewijzen van dat ze uit daadwerkelijk potentie hebben. het Wie houdt zijn een zenuwen in in bedwang op op de blauwe Idols-stip en gaat op tv door naar de theaterronde? Na in de het theaterronde vol choruslines gaan door de een overgebleven kandidaten door naar de volgende tijdens het ronde. Hiervoor reizen ze af tijdens naar het op tv exotische Curaçao waar zij op een aantal opdrachten voor de hun kiezen krijgen. tijdens Daarnaast spreken met de kandidaten met op het zonnige met Antilliaanse eiland met naar de jury en een bepalen ze welke richting op tv ze uit op willen. Vanaf uit de eilandronde wordt in door de jury benadrukt dat tijdens de een kandidaten eigen keuzes moeten gaan naar maken op het de gebied van repertoire, styling op en visagie. Deze tijdens keuzes tellen van mee in de beoordeling. De op tv zangers en naar zangeressen uit die de beste indruk achterlaten het tijdens de eilandronde in gaan vervolgens door naar op een in gloednieuwe ronde: de poppodium-ronde. op tv Hierbij treden de uit kandidaten de samen met een band op. een Daarna maken de de overgebleven naar potentiële idols een eigen videoclip van waarin ze betrokken worden op tv bij de het gehele in creatieve proces. Alleen uit de allerbesten gaan door naar op tv de liveshows door op 12 tijdens en 19 april op tv (finale).

januari 2021
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!