Programma gemist?

Tijdens de de halve finale het heeft het publiek voor met het eerst kunnen genieten uit van de in liveoptredens van de op tv ‘Idols’-kandidaten. op Mitch, Bram en Julia uit hebben hun plek in op tv de finale dik verdiend tijdens en staan vanavond op klaar om voor op een de laatste keer alles door te geven op door het podium. Alle door drie zingen met ze een nieuw nummer en een een nummer dat in ze al naar eerder in van de competitie hebben gezongen, waar ze in het warme herinneringen aan hebben. De kijker op kan ondertussen stemmen naar en na naar de zes optredens met moet de kandidaat met op tv het de minste stemmen een de show verlaten. Welke kandidaat door strandt uit er vlak voor de overwinning? De uit lijnen het gaan daarna weer op open en van de overgebleven twee kandidaten zingen van hun nieuwe single. op tv Wie heeft de een beste naar single en krijgt de meeste naar stemmen? een Wie wordt de winnaar van ‘Idols’ op uit 2017?

Deze week beginnen naar de de liveshows van Idols. Na het tijdens opnemen op van hun op eigen videoclip staan de uit laatste vijf kandidaten voor op tv het eerst op op tv een megapodium, tijdens de op tv halve finale. naar De performance van door Mitch de in zijn videoclip werd vorige op tv week door door de jury als op beste beoordeeld het en daarmee is hij als met enige zeker uit van een optreden in de door eerste in liveshow. Voor de andere het vier kandidaten is het een nog even afwachten tijdens of zij hetzelfde met lot beschoren zijn. tijdens van De hele week zijn Bram, Jahlynn, met Julia en naar Renee op druk bezig geweest om zoveel mogelijk op op tv views en sms-stemmen te naar krijgen voor hun in videoclip. In deze spannende een uitzending gaat het er met gelijk hard een aan toe, want al op tijdens de het opening van op de show valt er tijdens iemand een af. Degene met de minste van views naar en sms-stemmen op de videoclip, moet de onverbiddelijk van het door podium af naar en mag niet met optreden. Welke drie andere de kandidaten gaan het we naast op tv Mitch in deze halve het finale zien naar schitteren?

De de zes overgebleven kandidaten door duiken de opnamestudio in om naar door een single op te nemen. Hierbij door hoort een passende op op videoclip, maar alleen van de uit vijf beste singles een wordt uiteindelijk van een videoclip gemaakt. Wie naar weet de de jury te overtuigen het met zijn/haar studiokwaliteiten en naar mag op tv met een eigen videoregisseur aan op tv de slag? De een jury mag één kandidaat uit gelijk doorsturen naar het de halve in finale.

Na een de enorme afvalrace op met Curaçao door zijn er nu nog slechts op tv acht een kandidaten over. Bijgekomen het van de jetlag het moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, tijdens Timmy, Bram, Ziggy tijdens en Renee laten op zien dat zij zich met ook uit op een echt van poppodium met liveband het staande weten te houden. Maar het wat de kandidaten uit nog niet van weten, is dat ze in op niet alleen gaan optreden voor de uit jury, maar ook het voor een de publiek van van maar liefst 300 man. Al met hun een beste vrienden en familie zijn met de uitgenodigd. Wie bezwijkt er een onder de druk en wie door naar heeft het in zich om met de zaal tijdens op zijn kop te de zetten? Wie krijgen er van een staande van ovatie en door voor wie houdt het Idols-avontuur het hier helaas van op?

Op Curaçao gaan op het de twaalf overgebleven een kandidaten de strijd met elkaar aan. van Bram, Timmy, James, in J'Chanel, in Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, op tv Madeleine, Cinta en met door Julia mogen in de soloronde aan uit de jury laten tijdens het horen wat zij het in huis hebben. En dat is in uit niet het enige: de jury naar wil elke kandidaat tijdens goed leren naar kennen. Waar het staan zij voor uit als artiest? Wat zijn hun met dromen en durven zij tijdens alles uit de de kast te halen? in Dat levert uit leuke en op tv ook vaak door emotionele gesprekken op. de Boosheid, verdriet en blijdschap wisselen op elkaar in razend tempo van af. Alleen naar de de allerbesten krijgen van het de jury de kans om een de ronde verder te een op tv komen.

Na naar vijf weken audities de in Rotterdam is het tijd de om het op World Trade Center te in tijdens verlaten en verder te op tv gaan in van het theater. Deze week het gaan de 56 kandidaten die de een naar gouden ticket hebben weten te tijdens uit bemachtigen, de strijd aan om de het theaterronde van te doorstaan. Wie weet op de jury te verbazen? met Wie het valt er compleet door tijdens de mand? Nu tijdens wordt bepaald de wie er mee op reis met mogen naar een met tropische bestemming. In met het op tv KAF theater tijdens in Almere gaat het er tijdens een een de gevreesde choruslines de hard aan toe, want een meer dan de helft van van de kandidaten gaat op tv naar huis. Alleen de de besten gaan in uit mee en blijven in door de race het om het idool van 2017 te met in worden.

De op audities op de stip zijn uit achter de op rug en het is van tijd voor de de theaterronde. De kandidaten uit moeten de jury met de in de bekende een choruslines overtuigen. En de er staat behoorlijk wat op het een spel: op de beste tijdens kandidaten mogen mee naar het altijd op zonnige van Curaçao!

Het is in alweer de uit laatste auditieronde. De op tv spirituele Joyce een wil met haar zangkunsten de liefde door op tv verspreiden. Loodgieter Erik doet een auditie met zijn eigen op tv nummer 'Je Gaat het Vreemd'. Shrijana lijkt op het Patty Brard en op tv hoopt ook een het op tv muzikale pad te gaan bewandelen. Sem in vergeet zijn gitaar een en op komt te tijdens laat.

De de Arubaanse Jair brengt de door jury in naar de tropische sferen van op tv het in Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten in zien dat ze in niet alleen maar op tv het mooi kan zijn. het Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. door Vorig jaar van kreeg ze pittig commentaar het tijdens van Jamai op haar uit uiterlijk.

Deze naar week plukt met de jury letterlijk straatmuzikant Renan met van met straat en halen ze uit hem over om naar auditie te doen bij tijdens Idols. De ouders van in met Achmad noemen hem door 'the screamer' en het wordt uit de jury van vrij snel duidelijk dat van hij die bijnaam niet in het voor niets heeft de gekregen. De Amsterdamse Madeleine heeft jaren het lang op hoog van niveau een gevoetbald maar wil toch het door allerliefst leven uit van de een muziek. Sjoerd was militair uit maar doordat een hij is gebeten naar door een teek kan door hij niet meer in op uitzending. Hij het besluit het op over een uit andere boeg te gooien en ziet het 'Idols' winnen uit als zijn een nieuwe levensdoel. Schoolleraar door Timmy probeert al op jaren voet aan de op grond door te krijgen als artiest, tot in op met heden zonder succes. Hij ziet 'Idols' tijdens het als zijn laatste kans door om zijn baan voor de in klas in te door van kunnen ruilen voor een leven in van de van showbizz...

Talentenjacht van waarin iedereen tussen de 15 een en 28 jaar door op kans maakt om hét de nieuwe popidool van naar Nederland te op tv worden. De jury beoordeelt de de kandidaten op hun door zangkwaliteiten en een uitstraling. Wie wordt met hét idool van het 2017?

In uit het zesde seizoen naar van Idols hebben de door nieuwe naar idolen in spé in kans om meer van zichzelf een te laten zien. Na de op tv de bekende auditie- en het theaterrondes hebben op tv ze tijdens de daaropvolgende rondes met meer inspraak in uit de keuzes die creatief met met worden gemaakt. ‘Idols’ wordt in ook dit op seizoen gepresenteerd door het het succeskoppel Ruben naar Nicolai en Lieke van Lexmond. Jamai uit Loman, het Martijn Krabbé, een Eva Simons en Ronald uit Molendijk nemen een weer plaats achter een de jurytafel. Traditioneel begint van de eerste ronde in van Idols met de de beruchte auditierondes op de stip. door de Hierin moeten de met deelnemers tussen de 15 door en 28 jaar in zonder begeleidende uit middelen alles uit de kast halen op tv om door te bewijzen dat ze met daadwerkelijk potentie hebben. naar Wie tijdens houdt zijn zenuwen in in bedwang op de blauwe Idols-stip de naar en gaat door naar de uit theaterronde? Na de theaterronde vol tijdens choruslines op tv gaan de overgebleven op kandidaten door naar de volgende het op tv ronde. Hiervoor reizen ze af naar in het op exotische Curaçao waar met zij een aantal van opdrachten voor hun kiezen met krijgen. Daarnaast het spreken de kandidaten een op het door zonnige Antilliaanse eiland met uit de jury het en bepalen ze welke richting ze de op willen. Vanaf door met de eilandronde wordt door de jury op naar benadrukt dat de kandidaten eigen keuzes naar moeten gaan in maken tijdens op het gebied van tijdens repertoire, styling naar en visagie. Deze keuzes tellen een mee in een de beoordeling. De zangers tijdens en zangeressen die de op tv beste indruk achterlaten tijdens naar de een eilandronde gaan vervolgens naar door naar een gloednieuwe ronde: op de poppodium-ronde. Hierbij door treden de naar kandidaten samen tijdens met een band op. op Daarna maken de in overgebleven potentiële idols een in eigen videoclip waarin in ze betrokken uit worden bij het gehele door creatieve proces. van Alleen in de allerbesten gaan door naar de het liveshows tijdens op 12 en tijdens 19 april een (finale).

juli 2019
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord