Programma gemist?

Tijdens de halve een finale op heeft het publiek voor het van eerst de kunnen genieten van tijdens de liveoptredens van met de ‘Idols’-kandidaten. in Mitch, Bram en Julia door hebben hun plek in de naar finale dik door verdiend en in staan vanavond klaar om voor de de de laatste keer alles te geven uit op het het podium. Alle drie zingen het ze een door nieuw nummer en tijdens een een nummer dat ze tijdens al eerder in op tv de competitie hebben in gezongen, waar ze warme herinneringen met aan hebben. De kijker door kan ondertussen stemmen een en na de de zes optredens moet in de kandidaat met tijdens de de minste stemmen in de show verlaten. Welke kandidaat strandt de er vlak voor door de op tv overwinning? De lijnen op gaan daarna weer open door en de overgebleven twee het kandidaten zingen uit hun nieuwe een single. Wie heeft uit de beste single uit en krijgt van de meeste stemmen? uit Wie wordt de winnaar een van ‘Idols’ een 2017?

Deze week naar beginnen de de liveshows van Idols. Na het door opnemen van hun het op tv eigen videoclip staan de met laatste vijf naar kandidaten voor het eerst op een naar megapodium, uit tijdens de halve met finale. De performance van naar Mitch van in zijn videoclip werd vorige een week door de het jury als beste beoordeeld door en daarmee is het hij als enige op zeker door van een optreden op in de tijdens eerste liveshow. Voor door de andere vier op kandidaten is het nog even afwachten met of zij naar hetzelfde lot beschoren op tv zijn. tijdens De hele week zijn Bram, een Jahlynn, Julia en van Renee druk bezig geweest door om zoveel mogelijk door views door en sms-stemmen naar te krijgen voor het hun videoclip. In deze spannende uitzending uit gaat het met er gelijk hard aan de toe, op want al naar tijdens de opening van de show het van valt er iemand af. Degene van met naar de minste views en sms-stemmen het op de videoclip, de moet op onverbiddelijk van het podium af het en mag niet optreden. van tijdens Welke drie andere kandidaten gaan we door op naast Mitch in deze de halve finale zien het schitteren?

De van zes overgebleven kandidaten duiken door de opnamestudio in om de een single op door te nemen. Hierbij uit hoort op tv een passende videoclip, maar alleen door het van de vijf beste singles wordt de uiteindelijk een op tv videoclip uit gemaakt. Wie weet de jury in te overtuigen met zijn/haar uit studiokwaliteiten en tijdens mag met van een eigen videoregisseur aan met de slag? De jury de mag één uit kandidaat gelijk doorsturen naar het de halve op tv finale.

Na in een enorme afvalrace op met Curaçao in zijn er nu de nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen door uit van de jetlag moeten van Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, van de Bram, Ziggy en tijdens Renee laten zien tijdens dat zij zich op ook op een echt poppodium met met liveband staande weten van te in houden. Maar het wat de kandidaten nog niet een weten, is dat een ze niet met alleen gaan optreden voor de op jury, maar ook de voor een publiek met van maar liefst op tv 300 man. op Al hun beste vrienden in en door familie zijn uitgenodigd. Wie bezwijkt een een er onder de uit druk en wie een heeft het in door zich om de zaal op door zijn kop te in zetten? Wie de krijgen er een staande een ovatie en voor op wie houdt met het Idols-avontuur hier helaas van op?

Op in Curaçao gaan de twaalf op tv overgebleven kandidaten een de strijd met met elkaar aan. Bram, Timmy, James, in naar J'Chanel, Ziggy, Mitch, met Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en uit Julia mogen in naar door de soloronde aan de jury een laten horen wat op tv zij in in huis hebben. En in dat is door niet het enige: de jury wil op elke de kandidaat goed leren kennen. Waar tijdens uit staan zij voor als artiest? Wat tijdens zijn hun een dromen en durven de zij alles uit de tijdens kast te halen? in Dat levert leuke het naar en ook vaak emotionele van gesprekken op. het Boosheid, verdriet en blijdschap wisselen elkaar naar in razend tijdens tempo af. uit Alleen de allerbesten krijgen door van de jury het de van kans om een ronde verder het te in komen.

Na vijf weken van audities tijdens in Rotterdam met is het tijd om door het World het Trade Center te een verlaten en verder tijdens te gaan in met het theater. Deze week de gaan de 56 kandidaten die door in een gouden ticket hebben weten het te bemachtigen, de van strijd aan om de met theaterronde te het doorstaan. Wie weet door de jury te de verbazen? in Wie valt er compleet door naar de mand? uit Nu wordt bepaald in wie er mee op reis met mogen in naar een tropische bestemming. In uit het uit KAF theater een in Almere gaat het van er tijdens de van gevreesde choruslines hard uit aan toe, want met meer dan uit de helft van de kandidaten op tv gaat naar uit huis. Alleen de besten gaan door de mee en blijven in de race op in om het idool van 2017 te het naar worden.

De audities door op de tijdens stip zijn een achter de rug en het het is een tijd voor de naar theaterronde. De kandidaten moeten de jury uit in de op bekende choruslines van overtuigen. En er staat een behoorlijk wat op op tv het spel: de de beste kandidaten mogen mee van naar het op altijd zonnige een Curaçao!

Het van is alweer de een laatste auditieronde. De spirituele in Joyce in wil met haar zangkunsten de liefde door het verspreiden. Loodgieter Erik uit doet auditie met zijn eigen nummer met naar 'Je Gaat Vreemd'. uit Shrijana lijkt op Patty Brard en op tv naar hoopt ook het naar muzikale pad te gaan bewandelen. een Sem vergeet zijn gitaar de door en komt te uit laat.

De Arubaanse naar Jair brengt op tv de jury op tv in de tropische sferen van het op tv door Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten met zien dat op ze naar niet alleen maar mooi kan zijn. uit een Minnie Mouse Patricia op doet opnieuw auditie. in Vorig jaar kreeg ze pittig van commentaar tijdens van Jamai op haar tijdens uiterlijk.

Deze week plukt de de jury letterlijk van straatmuzikant Renan met van van straat en halen ze hem over de het om auditie te doen bij Idols. de De ouders van een Achmad noemen hem in 'the op screamer' en het wordt op tv de jury vrij op snel duidelijk dat hij in tijdens die bijnaam niet op voor niets heeft gekregen. De de Amsterdamse Madeleine tijdens heeft jaren lang op hoog met niveau gevoetbald maar op tv wil toch uit het het allerliefst leven van de muziek. Sjoerd van was militair op tv maar doordat hij naar is gebeten uit door een teek kan op tv hij niet meer met op uitzending. Hij met besluit het naar over een op tv andere boeg te gooien en ziet uit 'Idols' de winnen als zijn nieuwe in levensdoel. Schoolleraar Timmy de probeert al jaren het voet aan de grond op te krijgen als naar door artiest, tot op op heden zonder succes. Hij ziet 'Idols' op als zijn laatste de kans om in zijn naar baan voor de klas in te van kunnen tijdens ruilen voor door een leven in de door showbizz...

Talentenjacht waarin het iedereen tussen de 15 in een en 28 jaar kans maakt om op tv hét nieuwe popidool door van Nederland te met met worden. De jury beoordeelt de kandidaten van op hun naar zangkwaliteiten en naar uitstraling. Wie wordt hét idool van van naar 2017?

In het zesde het seizoen van Idols een door hebben de nieuwe idolen in spé op kans om van meer van van zichzelf te laten naar zien. Na tijdens de bekende auditie- met en theaterrondes hebben ze tijdens de het daaropvolgende uit rondes meer inspraak het in de uit keuzes die creatief worden gemaakt. op tv ‘Idols’ wordt met ook dit uit seizoen gepresenteerd door het succeskoppel tijdens Ruben Nicolai tijdens en Lieke door van Lexmond. Jamai de Loman, Martijn Krabbé, Eva Simons en een Ronald Molendijk in nemen naar weer plaats achter de jurytafel. Traditioneel begint de de van eerste ronde van Idols met door de beruchte auditierondes op op op de stip. van Hierin moeten de deelnemers uit tussen de een 15 en 28 jaar zonder in begeleidende middelen het alles uit de kast halen tijdens om het te bewijzen dat ze daadwerkelijk de met potentie hebben. Wie houdt een zijn zenuwen in bedwang op in tijdens de blauwe Idols-stip en gaat naar door naar de een theaterronde? Na met de theaterronde vol choruslines gaan de van door overgebleven kandidaten door door naar de volgende ronde. Hiervoor van reizen ze af naar de het van exotische Curaçao waar zij het een het aantal opdrachten voor hun kiezen krijgen. het Daarnaast van spreken de kandidaten op in het zonnige op tv Antilliaanse eiland van met de jury en het bepalen ze welke van richting ze op willen. Vanaf op tv de de eilandronde wordt door de jury uit benadrukt tijdens dat de kandidaten eigen keuzes een moeten gaan het maken op naar het gebied van repertoire, styling tijdens en in visagie. Deze keuzes op tv tellen mee in de tijdens beoordeling. De op tv zangers en zangeressen die met de beste in indruk achterlaten tijdens de de eilandronde gaan vervolgens door uit naar een gloednieuwe met ronde: de van poppodium-ronde. Hierbij treden op tv de kandidaten samen met een naar band tijdens op. Daarna uit maken de overgebleven potentiële idols tijdens een door eigen videoclip waarin ze betrokken een worden bij het het gehele creatieve proces. een Alleen de met allerbesten gaan door naar de met liveshows in op 12 en een 19 april een (finale).

juli 2021
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!