Programma gemist?

Tijdens de halve naar finale heeft het met publiek voor het van eerst uit kunnen genieten van de liveoptredens naar van op tv de ‘Idols’-kandidaten. de Mitch, Bram en Julia hebben de hun plek in door de finale dik van verdiend en staan de vanavond tijdens klaar om voor het de laatste keer alles te een geven op het podium. een Alle in drie zingen ze een uit nieuw nummer en de een nummer dat tijdens ze al eerder tijdens in de competitie hebben naar gezongen, waar ze naar warme met herinneringen aan op tv hebben. De kijker door kan ondertussen stemmen en door na de zes optredens moet een de kandidaat met in de minste stemmen met de een show verlaten. Welke het kandidaat strandt er vlak voor in de overwinning? De in tijdens lijnen gaan daarna weer open op tv en de overgebleven het twee uit kandidaten zingen hun een nieuwe single. Wie de heeft de beste tijdens single en krijgt de meeste op tv stemmen? Wie wordt de een winnaar van ‘Idols’ een met 2017?

Deze de week beginnen de liveshows met van met Idols. Na het opnemen in van hun eigen videoclip staan op tv de het laatste vijf kandidaten op voor het eerst in op een megapodium, tijdens een de halve op finale. De het performance van Mitch in zijn het videoclip werd in vorige week door de jury door het als beste beoordeeld en daarmee is een hij tijdens als enige zeker van op tv een optreden op tv in de eerste liveshow. Voor een de andere tijdens vier kandidaten is het met nog even afwachten door of zij het hetzelfde lot naar beschoren zijn. De op hele week zijn Bram, op Jahlynn, Julia en op tv Renee druk bezig op geweest om op tv zoveel mogelijk views en het sms-stemmen uit te krijgen voor hun het videoclip. In het deze spannende uitzending gaat het er op gelijk hard aan op toe, want in al tijdens de opening het naar van de show valt er iemand tijdens af. Degene met met de minste met views en sms-stemmen op in de videoclip, door moet uit onverbiddelijk van het podium af naar en het mag niet optreden. Welke drie andere met het kandidaten gaan we het naast Mitch in deze tijdens halve finale het zien schitteren?

De in zes overgebleven van kandidaten duiken de opnamestudio met in om een het single op te nemen. op Hierbij hoort een passende door videoclip, maar alleen uit van de op vijf in beste singles wordt uiteindelijk een videoclip uit naar gemaakt. Wie weet de jury in te overtuigen met in zijn/haar studiokwaliteiten op en mag met een eigen tijdens videoregisseur aan de naar slag? De door jury mag één naar kandidaat met gelijk doorsturen naar de tijdens halve finale.

Na van een enorme afvalrace op naar Curaçao met zijn er nu nog slechts met acht van kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag het moeten het Jahlynn, Julia, met Cinta, Mitch, Timmy, op Bram, Ziggy en Renee laten zien een dat zij tijdens zich ook op een door echt poppodium in met naar liveband staande weten op tv te houden. Maar wat de kandidaten tijdens de nog niet weten, is dat naar ze een niet alleen gaan optreden voor de een een jury, maar ook in voor een publiek van maar uit liefst 300 man. Al een hun de beste vrienden de en familie zijn uitgenodigd. Wie bezwijkt in er onder de uit naar druk en wie het heeft het in van zich om de door zaal op zijn kop te zetten? naar Wie uit krijgen er een staande ovatie met en voor wie in houdt naar het Idols-avontuur met hier helaas op?

Op Curaçao gaan door de twaalf overgebleven uit kandidaten de strijd de met door elkaar aan. uit Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, het Renee, Maxine, met Jahlynn, Madeleine, Cinta en uit op tv Julia mogen in tijdens de soloronde aan de jury in laten horen met wat zij in van huis hebben. En het dat is met niet het enige: de jury wil in elke tijdens kandidaat goed leren kennen. in Waar staan in zij voor door als artiest? Wat zijn de hun dromen en durven zij naar alles uit de door kast te halen? tijdens van Dat levert leuke en ook vaak een emotionele gesprekken op. een Boosheid, verdriet en met blijdschap wisselen naar elkaar uit in razend tempo het af. Alleen de allerbesten het krijgen van de een jury de kans om een van ronde een verder te op komen.

Na in vijf weken audities in in Rotterdam is het de tijd uit om het World Trade uit Center te verlaten en verder de in te gaan in het theater. van Deze tijdens week gaan de 56 in kandidaten die op tv een gouden ticket hebben weten te naar bemachtigen, de door strijd aan om tijdens de theaterronde een te doorstaan. Wie het weet de jury te verbazen? het Wie uit valt er compleet een door de de mand? Nu wordt bepaald wie er van mee op de reis mogen naar door een het tropische bestemming. In het KAF theater door op tv in Almere gaat het er tijdens van de gevreesde het choruslines hard aan naar toe, want meer dan door uit de helft van de kandidaten in gaat naar huis. Alleen van met de besten gaan mee door en blijven in de race op tv om een het idool van 2017 te op in worden.

De audities tijdens op de op stip zijn op tv achter de rug uit en het is tijd voor de van theaterronde. De op kandidaten de moeten de jury in de van bekende tijdens choruslines overtuigen. En er staat door behoorlijk van wat op het spel: de beste tijdens kandidaten mogen door mee naar met het altijd zonnige uit Curaçao!

Het de is alweer de laatste een auditieronde. van De spirituele Joyce wil met tijdens haar tijdens zangkunsten de liefde op verspreiden. Loodgieter Erik op tv doet auditie met zijn eigen nummer op 'Je Gaat in Vreemd'. uit Shrijana lijkt op Patty Brard en op tv hoopt ook in het muzikale pad te in gaan bewandelen. op tv Sem vergeet zijn gitaar een en komt te met op tv laat.

De Arubaanse de Jair brengt uit de jury met in de tropische met sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel het Damiët van wil laten tijdens zien dat ze niet de alleen maar mooi kan zijn. van Minnie Mouse Patricia het doet opnieuw de auditie. met Vorig jaar kreeg ze pittig op commentaar van Jamai op in haar in uiterlijk.

Deze naar week plukt de jury door letterlijk straatmuzikant tijdens Renan van straat en halen de ze met hem over om het auditie te doen het bij Idols. De de ouders van Achmad noemen hem een 'the screamer' en met het wordt op de jury tijdens vrij snel tijdens duidelijk dat hij die de bijnaam niet voor niets heeft op gekregen. De Amsterdamse het Madeleine heeft jaren een lang naar op hoog niveau gevoetbald tijdens maar wil toch het door allerliefst leven van naar de muziek. Sjoerd op tv was door militair maar met doordat hij is gebeten de door een teek kan hij van niet meer op op tv uitzending. uit Hij besluit het op over een andere boeg te op tv tijdens gooien en ziet het 'Idols' winnen als zijn nieuwe met levensdoel. Schoolleraar naar Timmy probeert al jaren op voet tijdens aan de grond te krijgen met als artiest, het tot op heden zonder succes. op tv Hij ziet 'Idols' een als zijn laatste naar de kans om zijn baan tijdens voor de klas in te het kunnen tijdens ruilen voor een leven in naar de op tv showbizz...

Talentenjacht waarin iedereen tijdens naar tussen de 15 op en 28 jaar op kans maakt om hét met nieuwe popidool van Nederland te door worden. op tv De jury beoordeelt de kandidaten met de op hun zangkwaliteiten en uitstraling. met Wie wordt hét idool in van het 2017?

In van het zesde seizoen van Idols uit hebben de nieuwe van idolen in spé uit kans tijdens om meer de van zichzelf te het laten zien. Na tijdens de bekende auditie- en theaterrondes hebben het van ze tijdens de daaropvolgende rondes uit meer inspraak in de in keuzes die naar creatief worden gemaakt. door ‘Idols’ wordt ook dit een in seizoen gepresenteerd door het succeskoppel met Ruben Nicolai en Lieke van van Lexmond. met Jamai Loman, Martijn Krabbé, in Eva een Simons en Ronald Molendijk de nemen de weer plaats achter de een jurytafel. Traditioneel begint de eerste tijdens ronde van Idols naar met een de beruchte auditierondes op de stip. met Hierin moeten de het deelnemers tussen de door 15 en 28 het jaar zonder in begeleidende een middelen alles uit de kast halen tijdens om de te bewijzen dat ze met daadwerkelijk potentie in hebben. Wie houdt op tv zijn zenuwen in in bedwang op door de blauwe Idols-stip en gaat door met naar de op tv theaterronde? Na de theaterronde in vol choruslines in gaan de uit overgebleven kandidaten door in naar de volgende ronde. de Hiervoor reizen ze af de naar het exotische Curaçao met waar het zij een aantal naar opdrachten voor hun kiezen op krijgen. de Daarnaast spreken de kandidaten op de het het zonnige Antilliaanse eiland met de jury de en bepalen naar ze welke een richting ze op een willen. Vanaf de eilandronde wordt het door de op tv jury op tv benadrukt dat de kandidaten het eigen keuzes moeten gaan maken in op het gebied in van repertoire, styling op tv naar en visagie. Deze een keuzes tellen mee in de beoordeling. De de zangers door en zangeressen die op de beste indruk achterlaten het tijdens de eilandronde van gaan naar vervolgens door naar naar een gloednieuwe ronde: de de poppodium-ronde. Hierbij treden een de kandidaten samen op tv met een door band op. Daarna maken de overgebleven het potentiële idols op een eigen videoclip waarin van naar ze betrokken worden bij van het gehele tijdens creatieve proces. Alleen de allerbesten gaan de uit door naar de uit liveshows op 12 en 19 het april het (finale).

januari 2019
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord