Programma gemist?

Tijdens de met halve finale heeft het tijdens in publiek voor het eerst in kunnen genieten van de op tv liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. naar met Mitch, Bram en Julia uit hebben hun plek uit in de het finale dik verdiend en staan vanavond van op tv klaar om voor de uit laatste keer met alles te geven op het podium. van Alle drie tijdens zingen ze een nieuw van nummer en op tv een nummer dat ze de al eerder in op de een competitie hebben gezongen, waar op ze warme herinneringen uit aan hebben. De van kijker kan ondertussen stemmen door en na een de zes van optredens moet de kandidaat van met de tijdens minste stemmen een de show verlaten. Welke kandidaat strandt het er in vlak voor de overwinning? een De lijnen gaan daarna het van weer open en de overgebleven op twee kandidaten zingen een hun nieuwe single. uit Wie een heeft de beste met single en krijgt met de meeste stemmen? Wie wordt de de winnaar van het ‘Idols’ op 2017?

Deze week beginnen het de liveshows uit van Idols. tijdens Na het opnemen van tijdens hun eigen videoclip tijdens staan de tijdens laatste vijf van kandidaten voor het op tv eerst op een uit megapodium, tijdens de halve finale. De uit performance van door Mitch in met zijn videoclip werd vorige naar week het door de jury op als beste beoordeeld en op daarmee is hij als een enige zeker van een tijdens optreden het in de eerste liveshow. in Voor de andere vier op tv in kandidaten is het met nog even afwachten of zij door hetzelfde uit lot beschoren zijn. De van hele week zijn Bram, van Jahlynn, Julia en een Renee druk bezig geweest het om met zoveel mogelijk op views en sms-stemmen te krijgen met voor tijdens hun videoclip. In deze uit spannende uitzending gaat het er tijdens gelijk hard met aan toe, want een al tijdens de op opening van de show met valt er tijdens iemand af. Degene met op tv de minste views met en sms-stemmen op de de het videoclip, moet onverbiddelijk van het door podium af en op mag het niet optreden. Welke drie een andere uit kandidaten gaan we naast Mitch tijdens in deze halve uit finale zien op tv schitteren?

De de zes overgebleven kandidaten een duiken de opnamestudio in het om op een single op te de nemen. Hierbij hoort tijdens een passende videoclip, maar de alleen van de vijf in uit beste singles wordt uiteindelijk een videoclip van gemaakt. Wie weet tijdens de door jury te overtuigen met zijn/haar in studiokwaliteiten en mag op de met een eigen videoregisseur aan de het slag? tijdens De jury mag tijdens één kandidaat gelijk doorsturen tijdens naar de halve van finale.

Na een enorme de op tv afvalrace op Curaçao op zijn er nu nog uit slechts acht kandidaten over. de Bijgekomen door van de jetlag op tv moeten Jahlynn, Julia, Cinta, door Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en door Renee laten op tv zien dat zij op zich ook op een op tv echt poppodium met de liveband staande weten een te houden. naar Maar wat de kandidaten in nog op niet weten, het is dat ze door niet alleen gaan optreden voor de van jury, tijdens maar ook voor een publiek tijdens van van maar liefst 300 van man. Al uit hun beste vrienden en met familie zijn uit uitgenodigd. Wie bezwijkt er onder in de druk en wie op tv heeft het in op tv tijdens zich om de op tv zaal op zijn kop een te zetten? Wie op tv krijgen er een staande ovatie tijdens en voor wie naar houdt het Idols-avontuur van hier helaas door op?

Op Curaçao het gaan de twaalf het overgebleven uit kandidaten de strijd met elkaar op tv aan. Bram, Timmy, uit James, door J'Chanel, Ziggy, Mitch, op Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en in een Julia mogen in de soloronde op tv aan de een jury laten met horen wat zij in huis hebben. van En dat op is de niet het enige: met de jury wil elke kandidaat goed door leren uit kennen. Waar staan de zij voor als artiest? Wat het zijn op tv hun dromen en durven zij door in alles uit de kast uit te halen? het Dat levert leuke en in ook vaak emotionele gesprekken door op. Boosheid, verdriet het en blijdschap wisselen door elkaar een in razend tempo af. Alleen tijdens de allerbesten krijgen van door op de jury de kans om op een van ronde verder te in komen.

Na op vijf weken audities in Rotterdam naar de is het tijd om het met World Trade met Center te een verlaten en verder door te gaan in naar het theater. Deze tijdens week gaan de tijdens 56 kandidaten die een gouden ticket door hebben de weten te bemachtigen, tijdens de strijd aan om naar de theaterronde door te doorstaan. Wie met weet de in jury te verbazen? Wie valt er op compleet door naar de mand? Nu door wordt bepaald wie er met een mee op reis mogen naar in een tropische bestemming. In tijdens het KAF theater van in naar Almere gaat het er tijdens de de gevreesde met choruslines hard aan de toe, want uit meer dan met de helft van de door kandidaten gaat naar huis. Alleen op tv tijdens de besten gaan mee en blijven van in de race naar om een het idool van in 2017 te op tv worden.

De op audities op de stip tijdens zijn achter de rug de en het is uit uit tijd voor de theaterronde. De de kandidaten moeten de jury door in op tv de bekende choruslines van overtuigen. En er staat op behoorlijk wat op het uit spel: de beste van kandidaten het mogen mee naar van het altijd zonnige met Curaçao!

Het is naar alweer de laatste auditieronde. op tv De spirituele Joyce door met wil met haar zangkunsten de tijdens liefde verspreiden. Loodgieter Erik van doet auditie met in zijn een eigen nummer 'Je Gaat van Vreemd'. Shrijana lijkt de op door Patty Brard en hoopt ook met het muzikale pad te het gaan het bewandelen. Sem met vergeet zijn gitaar en komt te de het laat.

De Arubaanse van Jair brengt de een jury in de op tropische op tv sferen van het op Caraïbisch carnaval. Fotomodel in Damiët wil laten zien naar dat ze niet alleen maar van in mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia een doet met opnieuw auditie. Vorig uit jaar kreeg ze pittig op commentaar van op tv Jamai op haar in uiterlijk.

Deze van week plukt de uit jury letterlijk straatmuzikant het Renan van straat en halen een ze hem de over om auditie te op tv door doen bij Idols. De ouders een van Achmad noemen hem in 'the screamer' en met het wordt de door van jury vrij snel duidelijk met dat hij uit die bijnaam niet voor niets uit heeft gekregen. de De Amsterdamse Madeleine het heeft jaren lang op hoog een niveau gevoetbald maar met met wil toch het in allerliefst leven van de muziek. Sjoerd de door was militair maar doordat hij is op tv gebeten door een van teek kan hij op niet meer op uit uitzending. Hij een besluit door het over een andere uit boeg te gooien en uit ziet 'Idols' winnen als van zijn nieuwe levensdoel. op Schoolleraar Timmy probeert in al het jaren voet aan de in grond te krijgen op als artiest, tot op een heden op tv zonder succes. Hij ziet 'Idols' tijdens als zijn uit laatste door kans om zijn baan voor met de klas door in te kunnen van ruilen voor met een leven in de een showbizz...

Talentenjacht waarin in iedereen tussen de uit 15 in en 28 jaar kans maakt door om met hét nieuwe popidool op tv van Nederland te worden. De jury uit van beoordeelt de kandidaten op de hun zangkwaliteiten door en uitstraling. Wie wordt naar hét idool van naar 2017?

In op het zesde seizoen een van Idols hebben de nieuwe de de idolen in spé kans om het meer van zichzelf een te tijdens laten zien. Na de bekende auditie- het en theaterrondes hebben met ze tijdens tijdens de daaropvolgende rondes met meer inspraak op in de keuzes die de creatief worden gemaakt. uit ‘Idols’ naar wordt ook dit seizoen gepresenteerd door de op tv het succeskoppel Ruben Nicolai en op tv Lieke een van Lexmond. Jamai Loman, Martijn Krabbé, op tv het Eva Simons en de Ronald Molendijk nemen door weer plaats achter de jurytafel. Traditioneel begint uit de eerste ronde door van door Idols met met de beruchte auditierondes op de van stip. een Hierin moeten de deelnemers van tussen de 15 en 28 tijdens uit jaar zonder begeleidende een middelen alles uit de kast halen op om in te bewijzen dat ze daadwerkelijk tijdens met potentie hebben. Wie een houdt zijn zenuwen van in bedwang op de blauwe in Idols-stip en het gaat door naar de de theaterronde? Na van de theaterronde vol op choruslines gaan de overgebleven op kandidaten door naar in de volgende ronde. Hiervoor reizen uit ze af een naar het exotische op tv Curaçao waar zij een op aantal door opdrachten voor hun tijdens kiezen krijgen. van Daarnaast spreken de kandidaten op op tv het zonnige Antilliaanse eiland naar uit met de jury op en bepalen ze welke richting naar ze op willen. in Vanaf de met eilandronde wordt van door de jury tijdens benadrukt dat de kandidaten eigen keuzes op tv moeten gaan maken door met op het gebied van repertoire, styling op en visagie. Deze de keuzes een tellen mee in in de beoordeling. De op zangers en zangeressen die met de beste indruk met achterlaten tijdens de in eilandronde gaan de vervolgens door naar een gloednieuwe ronde: tijdens uit de poppodium-ronde. Hierbij treden de tijdens kandidaten in samen met een het band op. Daarna maken de naar overgebleven de potentiële idols een eigen videoclip op waarin ze betrokken worden tijdens bij het gehele in creatieve uit proces. Alleen met de allerbesten gaan door naar de naar liveshows op 12 het door en 19 april een (finale).

mei 2021
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!