Programma gemist?

Tijdens tijdens de halve uit finale heeft het de publiek voor het op eerst kunnen genieten van de liveoptredens tijdens van de ‘Idols’-kandidaten. op tv Mitch, op Bram en Julia uit hebben hun plek op tv in de finale dik uit verdiend en staan vanavond in klaar door om voor de laatste keer met op tv alles te geven op het door podium. tijdens Alle drie zingen ze op een nieuw nummer en een op nummer dat op ze al de eerder in op de competitie hebben gezongen, waar ze op tv warme herinneringen aan op hebben. De kijker het kan ondertussen van stemmen en op na de op zes optredens moet op de kandidaat met de minste stemmen van in de show verlaten. Welke kandidaat uit strandt er vlak voor tijdens de overwinning? door De lijnen gaan tijdens daarna op weer open en de overgebleven het twee kandidaten zingen hun naar tijdens nieuwe single. Wie heeft de beste naar single en het krijgt de meeste door stemmen? tijdens Wie wordt de winnaar de van ‘Idols’ het 2017?

Deze met week beginnen de liveshows de van Idols. Na naar het opnemen van hun een eigen videoclip met staan het de laatste vijf de kandidaten voor het eerst op een een megapodium, naar tijdens de halve finale. De in door performance van Mitch in zijn videoclip op werd vorige op tv week uit door de jury als beste op beoordeeld en daarmee een is door hij als enige op tv zeker van een van optreden in de eerste liveshow. Voor het de andere vier een kandidaten met is het naar nog even afwachten of op zij hetzelfde lot beschoren in zijn. uit De hele week zijn tijdens Bram, Jahlynn, op Julia en Renee druk bezig in geweest om zoveel mogelijk door views op tv en sms-stemmen te de krijgen voor hun door videoclip. In deze spannende uitzending met gaat het met er op tv gelijk hard aan de toe, want al tijdens tijdens de opening van het de show valt er met iemand af. Degene met van de tijdens minste views en uit sms-stemmen op de videoclip, moet van onverbiddelijk het van het podium de af en mag niet de optreden. Welke drie uit andere kandidaten het gaan we naast Mitch in in deze halve de finale zien op schitteren?

De met zes overgebleven kandidaten in duiken de opnamestudio uit in om een single het op naar te nemen. Hierbij hoort naar een passende videoclip, maar in alleen van met de vijf op beste singles wordt uiteindelijk door een videoclip gemaakt. Wie weet naar tijdens de jury te overtuigen uit met zijn/haar tijdens studiokwaliteiten en mag tijdens met een eigen videoregisseur van aan de slag? De op jury door mag één kandidaat gelijk doorsturen naar van de op halve finale.

Na een enorme naar afvalrace op Curaçao uit zijn er naar nu nog slechts acht van kandidaten van over. Bijgekomen van van de jetlag de moeten Jahlynn, Julia, met Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en van Renee laten door zien dat zij zich in het ook op een de echt poppodium met uit liveband staande weten door te houden. Maar wat de kandidaten op tv nog niet weten, het een is dat ze niet de alleen gaan optreden voor de het jury, maar tijdens ook voor met een publiek van maar van liefst 300 man. Al door hun beste het vrienden en familie naar zijn uitgenodigd. Wie de bezwijkt er de onder de druk met en wie heeft van het in tijdens zich om de zaal op een zijn kop te zetten? de Wie krijgen op tv er de een staande ovatie en voor door wie houdt naar het Idols-avontuur hier helaas een op?

Op met Curaçao gaan de twaalf de overgebleven kandidaten de naar strijd naar met elkaar aan. Bram, Timmy, James, de J'Chanel, tijdens Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, naar Madeleine, Cinta een en Julia met mogen in van de soloronde aan de jury op laten met horen wat zij in huis naar hebben. het En dat is niet door het enige: de met jury wil elke het kandidaat goed leren tijdens kennen. Waar staan een zij voor als artiest? Wat uit zijn hun dromen tijdens en durven van zij in alles uit de kast op te halen? Dat levert de leuke door en ook vaak emotionele gesprekken op. door Boosheid, verdriet en met blijdschap wisselen elkaar in in uit razend tempo af. Alleen op de in allerbesten krijgen van met de jury de kans om een naar in ronde verder te uit komen.

Na uit vijf weken audities in Rotterdam in is het tijd in om het op tv World Trade Center uit te verlaten en verder met te gaan door in een het theater. Deze week gaan de de 56 kandidaten die tijdens een op gouden ticket hebben weten met te bemachtigen, naar de strijd naar aan om de theaterronde te van doorstaan. Wie weet de door jury te door verbazen? een Wie valt er compleet door de de mand? Nu op tv wordt bepaald wie er op naar mee op reis mogen naar een naar tropische bestemming. In tijdens het KAF theater uit in Almere met gaat het er tijdens naar de de gevreesde choruslines hard van aan toe, want met meer dan de helft tijdens van het de kandidaten gaat door naar huis. Alleen tijdens de besten gaan mee en blijven op tv in op tv de race van om het idool van 2017 tijdens te op tv worden.

De audities door op de op stip zijn achter de rug op tv en het met is tijd van voor de op tv theaterronde. De kandidaten moeten naar de jury in door de bekende choruslines overtuigen. de En door er staat behoorlijk wat op in het spel: de de beste kandidaten mogen op tv mee naar het altijd het zonnige van Curaçao!

Het is alweer op de van laatste auditieronde. De spirituele op tv Joyce een wil met haar naar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter met Erik doet auditie met de een zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. van uit Shrijana lijkt op het Patty Brard en hoopt uit ook het de muzikale pad te op tv gaan bewandelen. Sem vergeet door zijn gitaar een en komt te het laat.

De Arubaanse de Jair brengt uit de jury in door de tropische sferen een van het Caraïbisch carnaval. op tv Fotomodel Damiët door wil laten zien dat ze op tv niet alleen op maar mooi met kan zijn. Minnie in Mouse Patricia doet opnieuw auditie. op Vorig op tv jaar kreeg ze pittig naar commentaar van Jamai op uit haar naar uiterlijk.

Deze een week plukt de jury letterlijk op tv straatmuzikant de Renan van van straat en halen tijdens ze hem over door om auditie te doen de bij Idols. De in ouders van Achmad noemen op tv hem op 'the screamer' en het wordt naar de jury een vrij snel duidelijk uit dat hij die bijnaam niet naar tijdens voor niets heeft op tv gekregen. De Amsterdamse Madeleine heeft in jaren lang door op hoog niveau met gevoetbald maar in wil toch het van allerliefst leven van de muziek. Sjoerd op was militair uit maar doordat hij is in naar gebeten door een teek kan in hij niet meer een op uitzending. de Hij besluit het over in een andere boeg te op tv gooien en naar ziet 'Idols' tijdens winnen als de zijn nieuwe levensdoel. door Schoolleraar Timmy probeert al de jaren voet aan de grond op met te krijgen als artiest, tot op van van heden zonder succes. Hij op ziet 'Idols' als zijn laatste uit kans om met zijn baan door voor de klas in tijdens te kunnen ruilen voor de een leven van in de door showbizz...

Talentenjacht op tv waarin iedereen met tussen de 15 en op tv 28 jaar kans het maakt om hét nieuwe door popidool van Nederland door te worden. van De jury beoordeelt het de kandidaten op hun zangkwaliteiten een en uitstraling. Wie het de wordt hét idool in van 2017?

In op het zesde door seizoen van Idols hebben op de nieuwe idolen in spé tijdens kans met om meer van naar zichzelf te laten zien. naar Na de bekende uit auditie- en theaterrondes hebben tijdens uit ze tijdens de daaropvolgende de rondes meer inspraak in de op tv uit keuzes die creatief worden gemaakt. ‘Idols’ tijdens wordt een ook dit seizoen het gepresenteerd door het op tv succeskoppel Ruben Nicolai en naar Lieke een van Lexmond. Jamai Loman, een Martijn Krabbé, op Eva Simons en op tv Ronald Molendijk nemen weer plaats achter uit de jurytafel. Traditioneel begint de in de eerste ronde naar van Idols met de beruchte het auditierondes op de stip. tijdens Hierin moeten op de deelnemers tussen de van 15 en 28 door jaar zonder begeleidende door middelen uit alles uit de tijdens kast halen om uit te bewijzen dat de ze daadwerkelijk op tv potentie hebben. Wie houdt zijn op zenuwen in bedwang tijdens op de de blauwe Idols-stip en tijdens gaat door van naar de theaterronde? Na de theaterronde op vol op tv choruslines gaan de overgebleven kandidaten door een naar de uit volgende tijdens ronde. Hiervoor reizen door ze af naar het tijdens exotische Curaçao waar naar zij een aantal opdrachten het voor hun kiezen krijgen. in op Daarnaast spreken de kandidaten op tv op het zonnige Antilliaanse eiland in met de de jury en bepalen het ze welke richting ze met op willen. door Vanaf de van eilandronde wordt in door de jury in benadrukt dat de kandidaten eigen uit keuzes moeten gaan tijdens maken op het gebied in tijdens van repertoire, styling uit en visagie. Deze van keuzes tellen mee met in de beoordeling. De zangers en door zangeressen de die de beste indruk de achterlaten tijdens naar de eilandronde gaan vervolgens met door naar de een gloednieuwe ronde: de poppodium-ronde. op Hierbij treden met de kandidaten de samen met een door band op. Daarna het maken de overgebleven potentiële het idols een eigen videoclip waarin door de ze betrokken worden door bij het gehele het creatieve proces. Alleen de allerbesten door gaan op tv door naar de liveshows op op 12 en 19 met april met (finale).

april 2020
19-04-2017 20:31

Finale: Idols

Idols - Afl. 12

Tijdens de halve finale heeft het publiek voor het eerst kunnen genieten van de liveoptredens van de ‘Idols’-kandidaten. Mitch, Bram en Julia hebben hun plek in de finale dik verdiend en staan vanavond klaar om voor de laatste keer alles te...

12-04-2017 20:34

Live: halve finale Idols

Idols - Afl. 11

Deze week beginnen de liveshows van Idols. Na het opnemen van hun eigen videoclip staan de laatste vijf kandidaten voor het eerst op een megapodium, tijdens de halve finale. De performance van Mitch in zijn videoclip werd vorige week door d...

05-04-2017 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De zes overgebleven kandidaten duiken de opnamestudio in om een single op te nemen. Hierbij hoort een passende videoclip, maar alleen van de vijf beste singles wordt uiteindelijk een videoclip gemaakt. Wie weet de jury te overtuigen met zij...

29-03-2017 20:33

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na een enorme afvalrace op Curaçao zijn er nu nog slechts acht kandidaten over. Bijgekomen van de jetlag moeten Jahlynn, Julia, Cinta, Mitch, Timmy, Bram, Ziggy en Renee laten zien dat zij zich ook op een echt poppodium met liveband staande...

22-03-2017 20:31

Afl. 8

Idols - Afl. 8

Op Curaçao gaan de twaalf overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Bram, Timmy, James, J'Chanel, Ziggy, Mitch, Renee, Maxine, Jahlynn, Madeleine, Cinta en Julia mogen in de soloronde aan de jury laten horen wat zij in huis hebben. ...

15-03-2017 20:29

Afl. 7

Idols - Afl. 7

Na vijf weken audities in Rotterdam is het tijd om het World Trade Center te verlaten en verder te gaan in het theater. Deze week gaan de 56 kandidaten die een gouden ticket hebben weten te bemachtigen, de strijd aan om de theaterronde te d...

08-03-2017 20:33

Afl. 6

Idols - Afl. 6

De audities op de stip zijn achter de rug en het is tijd voor de theaterronde. De kandidaten moeten de jury in de bekende choruslines overtuigen. En er staat behoorlijk wat op het spel: de beste kandidaten mogen mee naar het altijd zonnige ...

01-03-2017 20:33

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Het is alweer de laatste auditieronde. De spirituele Joyce wil met haar zangkunsten de liefde verspreiden. Loodgieter Erik doet auditie met zijn eigen nummer 'Je Gaat Vreemd'. Shrijana lijkt op Patty Brard en hoopt ook het muzikale pad te g...

22-02-2017 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

De Arubaanse Jair brengt de jury in de tropische sferen van het Caraïbisch carnaval. Fotomodel Damiët wil laten zien dat ze niet alleen maar mooi kan zijn. Minnie Mouse Patricia doet opnieuw auditie. Vorig jaar kreeg ze pittig commentaar va...

15-02-2017 20:33

Afl. 3

Idols - Afl. 3

Deze week plukt de jury letterlijk straatmuzikant Renan van straat en halen ze hem over om auditie te doen bij Idols. De ouders van Achmad noemen hem 'the screamer' en het wordt de jury vrij snel duidelijk dat hij die bijnaam niet voor niet...

08-02-2017 20:30

Afl. 2

Idols - Afl. 2

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Wie wordt hét idool van 2017?

01-02-2017 20:30

Afl. 1

Idols - Afl. 1

In het zesde seizoen van Idols hebben de nieuwe idolen in spé kans om meer van zichzelf te laten zien. Na de bekende auditie- en theaterrondes hebben ze tijdens de daaropvolgende rondes meer inspraak in de keuzes die creatief worden gemaakt...

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!