Programma gemist?

Tijdens de live met op tv finale wordt bekend wie zich door het nieuwe in idool van Nederland op tv mag noemen. De twee naar kanshebbers op tv zingen een nummer een uit een eerder 'Idols'-optreden en een de duet op met een artiest. Ook tijdens presenteren de finalisten een waar het het allemaal om gaat: hun eigen op single! Voor de met winnaar ligt een tijdens op platencontract in het verschiet bij Cloud een 9 Music, met het label tijdens en de muziekuitgeverij van onder tijdens meer van Hardwell, Nick & Simon en in Mr. het Polska.

De uit laatste vier kandidaten de nemen het tegen elkaar op tv op van in de halve op tv finale. Ze zingen op tv ieder twee nummers: één nummer van dat door de uit jury is gekozen en naar één nummer dat met de ze zelf hebben geschreven of herschreven. uit in Ook deze week ligt naar het lot van de kandidaten tijdens weer in door handen van de kijker. op tv Aan het einde een door van de show door is bekend wie de twee met finalisten op van 'Idols' zijn.

De van tweede liveshow heeft tijdens als thema 'Heroes'. De zes uit uit kwartfinalisten zingen zowel een nummer in voor op een persoonlijke held, als voor een van muzikale held. Ook op nu ligt het tijdens lot met van de kandidaten in door handen van tijdens de kijker en zal het de in 'Idols'-avontuur voor twee kandidaten de eindigen.

Na naar vijf auditierondes is het tijd naar uit voor de liveshows van met 'Idols'. De eerste uit show heeft door als thema 'This van Is Me' waarin de acht uit laatste kandidaten zichzelf de presenteren aan in het Nederlandse uit publiek. Het lot met van de kandidaten ligt niet met langer een volledig in handen van uit de jury. Zij spelen op nog wel een in adviserende rol, op maar de kijker bepaalt op door te stemmen tijdens wie er doorgaat en van welke een twee kandidaten de show moeten het met verlaten.

De naar tien overgebleven de kandidaten verblijven in Bali. Op een tijdens magische op tv locatie, in het midden uit van een rijstveld begeleid het door een op pianist, een moeten ze nog één op tv keer alles op in alles zetten om de jury in te van overtuigen van naar een plek in van de liveshows. Helaas houdt het voor op twee een kandidaten op het de valreep op.

De twintig het overgebleven kandidaten reizen af het naar in het zonovergoten een Bali. Het is niet alleen een genieten van zon, een zee en strand een want de strijd verhardt! op in De jury heeft de kandidaten in het duo's in ingedeeld en samen moeten het zij door een door hen gekozen nummer zingen. uit van De helft van de kandidaten valt van in deze tijdens ronde uit af en zal met diezelfde avond nog terug vliegen naar uit de huis.

Talentenjacht waarin de iedereen het tussen de 15 en op tv 28 jaar kans maakt om de hét de nieuwe popidool van Nederland te van worden. de De jury in beoordeelt de kandidaten door op hun zangkwaliteiten en tijdens uitstraling.

Talentenjacht waarin iedereen in tussen de in 15 een en 28 jaar van kans maakt om uit hét nieuwe popidool van Nederland te de worden. De jury naar beoordeelt de de kandidaten op op hun zangkwaliteiten en een uitstraling.

In de op vierde auditieaflevering is wederom met te zien op tv hoe zich met een bonte stoet een aan potentieel zangtalent het heeft verzameld op bij het Novotel in Hoofddorp. tijdens Allemaal dromend naar van maar één een ding: hét nieuwe popidool met van Nederland worden. De uit eerste stap daarin tijdens de is een a-capella-auditie op de de beruchte stip de voor de tijdens jury.

In de derde uit auditieaflevering is wederom in te zien de hoe met zich een bonte het stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld een een bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal een van dromend van maar de één ding: hét op nieuwe popidool van Nederland naar worden. De eerste stap daarin uit is een a-capella-auditie het van op de beruchte stip voor op de uit jury.

In van deze tweede auditieaflevering wordt een een bonte op stoet aan potentieel zangtalent met in het tijdens Novotel in Hoofddorp de gevolgd. Allemaal dromend het van maar één ding: van hét nieuwe popidool van van het Nederland worden. De eerste in stap daarin is een a-capella-auditie een op de uit beruchte stip voor met de de jury.

Talentenjacht uit waarin iedereen tussen de 15 uit en 28 jaar naar kans maakt om het hét nieuwe popidool tijdens van van Nederland te tijdens worden. De jury beoordeelt de kandidaten op tv op hun door zangkwaliteiten de en uitstraling.

oktober 2019
08-06-2016 20:32

Afl. 12

Idols - Afl. 12

Tijdens de live finale wordt bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. De twee kanshebbers zingen een nummer uit een eerder 'Idols'-optreden en een duet met een artiest. Ook presenteren de finalisten waar het allemaal om ga...

01-06-2016 20:32

Afl. 11

Idols - Afl. 11

De laatste vier kandidaten nemen het tegen elkaar op in de halve finale. Ze zingen ieder twee nummers: één nummer dat door de jury is gekozen en één nummer dat ze zelf hebben geschreven of herschreven. Ook deze week ligt het lot van de kand...

25-05-2016 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De tweede liveshow heeft als thema 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen zowel een nummer voor een persoonlijke held, als voor een muzikale held. Ook nu ligt het lot van de kandidaten in handen van de kijker en zal het 'Idols'-avontuur vo...

18-05-2016 20:35

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na vijf auditierondes is het tijd voor de liveshows van 'Idols'. De eerste show heeft als thema 'This Is Me' waarin de acht laatste kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse publiek. Het lot van de kandidaten ligt niet langer voll...

11-05-2016 20:32

Afl. 8

Idols - Afl. 8

De tien overgebleven kandidaten verblijven in Bali. Op een magische locatie, in het midden van een rijstveld begeleid door een pianist, moeten ze nog één keer alles op alles zetten om de jury te overtuigen van een plek in de liveshows. Hela...

04-05-2016 20:40

Afl. 7

Idols - Afl. 7

De twintig overgebleven kandidaten reizen af naar het zonovergoten Bali. Het is niet alleen genieten van zon, zee en strand want de strijd verhardt! De jury heeft de kandidaten in duo's ingedeeld en samen moeten zij een door hen gekozen num...

27-04-2016 20:30

Afl. 6

Idols - Afl. 6

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

20-04-2016 20:31

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

13-04-2016 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

In de vierde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap ...

06-04-2016 20:31

Afl. 3

Idols - Afl. 3

In de derde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap d...

30-03-2016 20:31

Afl. 2

Idols - Afl. 2

In deze tweede auditieaflevering wordt een bonte stoet aan potentieel zangtalent in het Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap daarin is een a-capella-audit...

23-03-2016 20:33

Afl. 1

Idols - Afl. 1

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!