Programma gemist?

Tijdens de het live finale wordt bekend van wie zich het naar nieuwe idool van op tv Nederland mag noemen. het De in twee kanshebbers zingen een op tv nummer uit door een eerder 'Idols'-optreden en tijdens een duet op met een van artiest. Ook presenteren een de finalisten waar door het allemaal om met gaat: hun eigen met single! Voor de winnaar ligt op tv een platencontract in het met een verschiet bij Cloud 9 Music, het het label op tv en de muziekuitgeverij van op tv onder meer een Hardwell, Nick & Simon en het Mr. uit Polska.

De tijdens laatste vier kandidaten nemen het op tegen de elkaar op tijdens in de halve de finale. Ze zingen ieder het twee nummers: door één nummer dat door door de jury is naar gekozen en het één nummer dat ze zelf door hebben geschreven of herschreven. door met Ook deze week ligt het in lot van van de kandidaten weer in op handen van de uit kijker. Aan de het einde van de tijdens show de is bekend wie de het twee finalisten van 'Idols' van zijn.

De het tweede liveshow de heeft als thema 'Heroes'. met De zes kwartfinalisten op tv zingen zowel een op tv nummer voor een persoonlijke naar held, als voor met een muzikale held. naar Ook op nu ligt het lot van tijdens de kandidaten in door handen de van de kijker de en zal het van 'Idols'-avontuur voor twee kandidaten uit eindigen.

Na vijf auditierondes het een is het tijd een voor de liveshows op tv van 'Idols'. De eerste met show heeft als van thema 'This Is Me' uit waarin de acht laatste het kandidaten zichzelf presenteren de aan een het Nederlandse naar publiek. Het lot van een de kandidaten ligt tijdens niet langer volledig in handen op tv van de in jury. Zij tijdens spelen nog uit wel een adviserende rol, maar de de kijker bepaalt door het te stemmen wie naar er doorgaat een en welke tijdens twee kandidaten de door show moeten uit verlaten.

De met tien overgebleven kandidaten van verblijven in Bali. Op uit een magische het locatie, in het op midden van een rijstveld begeleid op met door een pianist, moeten ze op tv nog één keer op tv alles op uit alles zetten op tv om de jury te de overtuigen van uit een plek in de door liveshows. Helaas houdt op tv het voor twee kandidaten met op de valreep naar op.

De het twintig overgebleven kandidaten op tv reizen af naar het de zonovergoten Bali. naar Het is niet de alleen genieten tijdens van zon, zee en van strand want op de strijd verhardt! De jury naar heeft de door kandidaten in duo's ingedeeld van en van samen moeten zij een tijdens door hen gekozen nummer tijdens zingen. op De helft van het de kandidaten valt in deze uit ronde af en zal op tv diezelfde door avond nog terug vliegen naar met met huis.

Talentenjacht uit waarin iedereen tussen de 15 op tv en 28 in jaar kans maakt op om de hét nieuwe popidool tijdens van Nederland te worden. De met jury beoordeelt de naar kandidaten op hun naar zangkwaliteiten en tijdens uitstraling.

Talentenjacht uit waarin iedereen tussen een de 15 en 28 jaar met met kans maakt om hét uit nieuwe popidool het van Nederland te worden. De op tv jury beoordeelt de op tv kandidaten op hun naar zangkwaliteiten en de uitstraling.

In op tv de vierde van auditieaflevering is wederom in te zien hoe zich naar een bonte stoet door aan potentieel zangtalent van heeft verzameld bij de het Novotel door in Hoofddorp. Allemaal dromend van op maar op één ding: hét nieuwe popidool van de Nederland worden. De naar door eerste stap daarin is op een a-capella-auditie op de met beruchte uit stip voor de de jury.

In naar de derde auditieaflevering een is wederom van te zien hoe zich een uit bonte stoet aan in potentieel zangtalent heeft verzameld door bij het op tv Novotel in naar Hoofddorp. Allemaal dromend het van maar één ding: uit hét in nieuwe popidool van Nederland worden. De naar eerste stap daarin uit is een tijdens a-capella-auditie op de beruchte in stip door voor de in jury.

In op deze tweede auditieaflevering wordt tijdens een bonte naar stoet aan tijdens potentieel zangtalent in het op Novotel in Hoofddorp in gevolgd. Allemaal dromend van van maar één op ding: hét nieuwe popidool van tijdens Nederland uit worden. De eerste stap van daarin is een een a-capella-auditie op de beruchte in stip voor de van het jury.

Talentenjacht waarin in iedereen tussen de 15 van en 28 jaar het kans maakt met om hét nieuwe popidool de van Nederland uit te met worden. De jury de beoordeelt de kandidaten op met hun zangkwaliteiten tijdens en uitstraling.

juli 2020
08-06-2016 20:32

Afl. 12

Idols - Afl. 12

Tijdens de live finale wordt bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. De twee kanshebbers zingen een nummer uit een eerder 'Idols'-optreden en een duet met een artiest. Ook presenteren de finalisten waar het allemaal om ga...

01-06-2016 20:32

Afl. 11

Idols - Afl. 11

De laatste vier kandidaten nemen het tegen elkaar op in de halve finale. Ze zingen ieder twee nummers: één nummer dat door de jury is gekozen en één nummer dat ze zelf hebben geschreven of herschreven. Ook deze week ligt het lot van de kand...

25-05-2016 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De tweede liveshow heeft als thema 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen zowel een nummer voor een persoonlijke held, als voor een muzikale held. Ook nu ligt het lot van de kandidaten in handen van de kijker en zal het 'Idols'-avontuur vo...

18-05-2016 20:35

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na vijf auditierondes is het tijd voor de liveshows van 'Idols'. De eerste show heeft als thema 'This Is Me' waarin de acht laatste kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse publiek. Het lot van de kandidaten ligt niet langer voll...

11-05-2016 20:32

Afl. 8

Idols - Afl. 8

De tien overgebleven kandidaten verblijven in Bali. Op een magische locatie, in het midden van een rijstveld begeleid door een pianist, moeten ze nog één keer alles op alles zetten om de jury te overtuigen van een plek in de liveshows. Hela...

04-05-2016 20:40

Afl. 7

Idols - Afl. 7

De twintig overgebleven kandidaten reizen af naar het zonovergoten Bali. Het is niet alleen genieten van zon, zee en strand want de strijd verhardt! De jury heeft de kandidaten in duo's ingedeeld en samen moeten zij een door hen gekozen num...

27-04-2016 20:30

Afl. 6

Idols - Afl. 6

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

20-04-2016 20:31

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

13-04-2016 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

In de vierde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap ...

06-04-2016 20:31

Afl. 3

Idols - Afl. 3

In de derde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap d...

30-03-2016 20:31

Afl. 2

Idols - Afl. 2

In deze tweede auditieaflevering wordt een bonte stoet aan potentieel zangtalent in het Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap daarin is een a-capella-audit...

23-03-2016 20:33

Afl. 1

Idols - Afl. 1

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!