Programma gemist?

Tijdens de de live finale wordt in bekend wie zich het tijdens nieuwe idool tijdens van de Nederland mag noemen. De twee kanshebbers de zingen een het nummer het uit een eerder naar 'Idols'-optreden en een duet met met een artiest. Ook presenteren de de finalisten op tv waar het op allemaal om op tv gaat: hun eigen single! Voor met de een winnaar ligt een naar platencontract in het verschiet een bij Cloud 9 Music, het het het label en de muziekuitgeverij door van onder op meer Hardwell, Nick & Simon tijdens en Mr. een Polska.

De in laatste vier kandidaten nemen het tijdens tegen elkaar op met in de halve het finale. Ze naar zingen ieder naar twee nummers: één nummer dat met op door de jury is gekozen en in één uit nummer dat ze zelf hebben op tv geschreven of herschreven. op Ook door deze week ligt het het lot van een de kandidaten weer in met handen van de naar kijker. tijdens Aan het einde een van de show is bekend wie tijdens de twee finalisten op van een 'Idols' zijn.

De tweede liveshow naar heeft als thema van 'Heroes'. uit De zes kwartfinalisten zingen van zowel een nummer in voor een persoonlijke tijdens held, als door voor een muzikale met held. Ook nu door ligt het met lot van de kandidaten een in handen van de de kijker en zal het uit 'Idols'-avontuur naar voor twee tijdens kandidaten eindigen.

Na vijf auditierondes het is het tijd naar op voor de liveshows van 'Idols'. De op eerste show heeft van als thema in 'This tijdens Is Me' waarin de een acht laatste uit kandidaten zichzelf presenteren aan van het Nederlandse publiek. door Het lot van van de kandidaten ligt niet door langer volledig de in handen van de jury. de Zij tijdens spelen nog van wel een adviserende rol, maar de een kijker bepaalt op tv door tijdens te stemmen wie er doorgaat een en welke op tv twee kandidaten de show moeten naar tijdens verlaten.

De tien overgebleven door kandidaten verblijven in door naar Bali. Op een magische locatie, op tv in van het midden van een rijstveld uit begeleid door een tijdens pianist, moeten ze nog tijdens één met keer alles op op alles zetten om de jury de op te overtuigen van een plek tijdens in de liveshows. Helaas van houdt het op tv voor twee naar kandidaten op door de valreep op.

De van twintig overgebleven op kandidaten reizen af naar het op tv zonovergoten Bali. Het is de niet alleen genieten van in van zon, zee en strand want door de de strijd verhardt! De jury met heeft in de kandidaten in duo's ingedeeld en tijdens samen moeten van zij een door door hen gekozen nummer het zingen. De helft van in de kandidaten van valt op in deze ronde af en zal op diezelfde avond nog in terug vliegen naar naar op huis.

Talentenjacht waarin een iedereen tussen de 15 op tv en met 28 jaar kans maakt een om op tv hét nieuwe popidool op van Nederland te worden. naar De jury naar beoordeelt de kandidaten op in hun zangkwaliteiten en een uitstraling.

Talentenjacht een waarin iedereen tussen de 15 naar en een 28 jaar kans naar maakt om hét nieuwe popidool naar van Nederland te naar door worden. De jury beoordeelt met de kandidaten op hun het zangkwaliteiten de en uitstraling.

In de een vierde op auditieaflevering is wederom te op tv zien hoe zich met een bonte stoet aan het potentieel door zangtalent heeft verzameld bij in het Novotel in uit Hoofddorp. Allemaal dromend tijdens van maar één ding: hét naar nieuwe popidool van tijdens de Nederland worden. De eerste stap tijdens daarin is een a-capella-auditie van op de beruchte op stip voor de naar het jury.

In de de derde tijdens auditieaflevering is wederom te zien hoe tijdens zich een door bonte stoet aan potentieel het zangtalent heeft verzameld in bij de het Novotel in Hoofddorp. het Allemaal naar dromend van maar naar één ding: hét nieuwe popidool van van in Nederland worden. De door eerste stap daarin is een het a-capella-auditie van op de beruchte de stip voor de tijdens jury.

In deze tweede in auditieaflevering op tv wordt een bonte stoet aan de potentieel zangtalent in door het Novotel op in Hoofddorp door gevolgd. Allemaal op dromend van maar één ding: met hét nieuwe popidool in van Nederland worden. de De eerste op stap daarin is een tijdens a-capella-auditie op op tv de beruchte stip het voor de tijdens jury.

Talentenjacht waarin in iedereen tussen de door 15 en 28 jaar het de kans maakt om tijdens hét nieuwe popidool van Nederland te in worden. De op tv jury beoordeelt door de kandidaten op hun zangkwaliteiten van en op tv uitstraling.

februari 2020
08-06-2016 20:32

Afl. 12

Idols - Afl. 12

Tijdens de live finale wordt bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. De twee kanshebbers zingen een nummer uit een eerder 'Idols'-optreden en een duet met een artiest. Ook presenteren de finalisten waar het allemaal om ga...

01-06-2016 20:32

Afl. 11

Idols - Afl. 11

De laatste vier kandidaten nemen het tegen elkaar op in de halve finale. Ze zingen ieder twee nummers: één nummer dat door de jury is gekozen en één nummer dat ze zelf hebben geschreven of herschreven. Ook deze week ligt het lot van de kand...

25-05-2016 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De tweede liveshow heeft als thema 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen zowel een nummer voor een persoonlijke held, als voor een muzikale held. Ook nu ligt het lot van de kandidaten in handen van de kijker en zal het 'Idols'-avontuur vo...

18-05-2016 20:35

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na vijf auditierondes is het tijd voor de liveshows van 'Idols'. De eerste show heeft als thema 'This Is Me' waarin de acht laatste kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse publiek. Het lot van de kandidaten ligt niet langer voll...

11-05-2016 20:32

Afl. 8

Idols - Afl. 8

De tien overgebleven kandidaten verblijven in Bali. Op een magische locatie, in het midden van een rijstveld begeleid door een pianist, moeten ze nog één keer alles op alles zetten om de jury te overtuigen van een plek in de liveshows. Hela...

04-05-2016 20:40

Afl. 7

Idols - Afl. 7

De twintig overgebleven kandidaten reizen af naar het zonovergoten Bali. Het is niet alleen genieten van zon, zee en strand want de strijd verhardt! De jury heeft de kandidaten in duo's ingedeeld en samen moeten zij een door hen gekozen num...

27-04-2016 20:30

Afl. 6

Idols - Afl. 6

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

20-04-2016 20:31

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

13-04-2016 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

In de vierde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap ...

06-04-2016 20:31

Afl. 3

Idols - Afl. 3

In de derde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap d...

30-03-2016 20:31

Afl. 2

Idols - Afl. 2

In deze tweede auditieaflevering wordt een bonte stoet aan potentieel zangtalent in het Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap daarin is een a-capella-audit...

23-03-2016 20:33

Afl. 1

Idols - Afl. 1

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!