Programma gemist?

Tijdens de live naar een finale wordt bekend wie zich het de nieuwe idool van op tv van Nederland mag noemen. De twee tijdens kanshebbers zingen door een nummer uit een een eerder 'Idols'-optreden en een op duet naar met een op tv artiest. Ook presenteren de finalisten met waar het allemaal om tijdens gaat: hun op eigen single! door Voor de winnaar ligt tijdens een platencontract in het uit tijdens verschiet bij Cloud 9 Music, een het label en de op tv het muziekuitgeverij van onder meer door Hardwell, Nick & Simon en naar een Mr. Polska.

De laatste de vier kandidaten nemen naar het tegen met elkaar op in de halve naar finale. Ze van zingen ieder naar twee nummers: één nummer met dat door de jury op is gekozen en de één in nummer dat ze zelf op hebben geschreven of met herschreven. Ook deze week tijdens een ligt het lot van de kandidaten het weer in handen uit van de kijker. een Aan het naar einde met van de show is op tv bekend wie de twee op tv finalisten uit van 'Idols' zijn.

De tweede liveshow uit op tv heeft als thema 'Heroes'. De van zes kwartfinalisten zingen naar zowel een een nummer voor een naar persoonlijke held, als een voor een met muzikale held. Ook in nu ligt het lot van door de kandidaten in naar handen van de door kijker en zal in het 'Idols'-avontuur van voor twee kandidaten met eindigen.

Na een vijf auditierondes is het naar tijd voor de het liveshows de van 'Idols'. De eerste show tijdens heeft als een thema 'This Is naar Me' waarin de acht laatste door uit kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse uit publiek. Het lot met naar van de kandidaten het ligt niet langer volledig tijdens in handen van de jury. naar Zij spelen nog in wel tijdens een adviserende rol, maar met de kijker bepaalt door door te stemmen wie de er van doorgaat en welke twee kandidaten het op tv de show moeten met verlaten.

De tien door overgebleven door kandidaten verblijven in Bali. naar Op een magische het locatie, in het naar midden van een rijstveld begeleid het tijdens door een pianist, moeten ze nog op tv één van keer alles in op alles zetten om een de jury te overtuigen van de een van plek in in de liveshows. Helaas houdt de het voor twee kandidaten op op tv een de valreep op.

De twintig door overgebleven in kandidaten reizen af naar een het zonovergoten Bali. Het is van niet alleen met genieten van naar zon, zee en strand want de de strijd verhardt! de De jury op heeft de kandidaten in op tv in duo's ingedeeld en samen moeten een zij tijdens een door hen gekozen de nummer zingen. De helft van van de kandidaten met valt van in deze ronde af op en zal diezelfde avond van nog een terug vliegen naar in huis.

Talentenjacht waarin op tv iedereen tussen de 15 door door en 28 jaar kans maakt om op tv in hét nieuwe popidool van met Nederland te de worden. De jury beoordeelt de uit kandidaten op met hun zangkwaliteiten een en uitstraling.

Talentenjacht waarin iedereen uit op tv tussen de 15 en 28 met jaar kans maakt op om hét nieuwe op tv popidool van in Nederland te worden. in De jury beoordeelt een de kandidaten op naar hun zangkwaliteiten en op uitstraling.

In in de vierde auditieaflevering is op tv wederom te zien hoe uit zich een bonte op stoet aan potentieel met zangtalent heeft verzameld op bij met het Novotel in Hoofddorp. tijdens Allemaal dromend van maar tijdens één ding: op hét nieuwe naar popidool van Nederland worden. De op tv eerste stap daarin een is het een a-capella-auditie op de beruchte op stip de voor de uit jury.

In tijdens de derde auditieaflevering naar is wederom te zien hoe naar het zich een bonte naar stoet aan potentieel door zangtalent heeft verzameld bij op tv het Novotel in Hoofddorp. op Allemaal dromend van met maar op één ding: hét nieuwe popidool van een het Nederland worden. De eerste stap een daarin is een a-capella-auditie door uit op de beruchte stip voor de uit op tv jury.

In deze tweede door auditieaflevering wordt door een bonte stoet naar aan potentieel zangtalent in in het naar Novotel in Hoofddorp gevolgd. een Allemaal dromend van maar met één ding: de hét nieuwe naar popidool van Nederland worden. de De van eerste stap daarin is een a-capella-auditie naar op de de beruchte stip de voor de op jury.

Talentenjacht waarin iedereen met tussen tijdens de 15 en het 28 jaar met kans maakt om hét tijdens nieuwe popidool naar van Nederland te worden. De jury het in beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten door en door uitstraling.

oktober 2021
08-06-2016 20:32

Afl. 12

Idols - Afl. 12

Tijdens de live finale wordt bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. De twee kanshebbers zingen een nummer uit een eerder 'Idols'-optreden en een duet met een artiest. Ook presenteren de finalisten waar het allemaal om ga...

01-06-2016 20:32

Afl. 11

Idols - Afl. 11

De laatste vier kandidaten nemen het tegen elkaar op in de halve finale. Ze zingen ieder twee nummers: één nummer dat door de jury is gekozen en één nummer dat ze zelf hebben geschreven of herschreven. Ook deze week ligt het lot van de kand...

25-05-2016 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De tweede liveshow heeft als thema 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen zowel een nummer voor een persoonlijke held, als voor een muzikale held. Ook nu ligt het lot van de kandidaten in handen van de kijker en zal het 'Idols'-avontuur vo...

18-05-2016 20:35

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na vijf auditierondes is het tijd voor de liveshows van 'Idols'. De eerste show heeft als thema 'This Is Me' waarin de acht laatste kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse publiek. Het lot van de kandidaten ligt niet langer voll...

11-05-2016 20:32

Afl. 8

Idols - Afl. 8

De tien overgebleven kandidaten verblijven in Bali. Op een magische locatie, in het midden van een rijstveld begeleid door een pianist, moeten ze nog één keer alles op alles zetten om de jury te overtuigen van een plek in de liveshows. Hela...

04-05-2016 20:40

Afl. 7

Idols - Afl. 7

De twintig overgebleven kandidaten reizen af naar het zonovergoten Bali. Het is niet alleen genieten van zon, zee en strand want de strijd verhardt! De jury heeft de kandidaten in duo's ingedeeld en samen moeten zij een door hen gekozen num...

27-04-2016 20:30

Afl. 6

Idols - Afl. 6

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

20-04-2016 20:31

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

13-04-2016 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

In de vierde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap ...

06-04-2016 20:31

Afl. 3

Idols - Afl. 3

In de derde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap d...

30-03-2016 20:31

Afl. 2

Idols - Afl. 2

In deze tweede auditieaflevering wordt een bonte stoet aan potentieel zangtalent in het Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap daarin is een a-capella-audit...

23-03-2016 20:33

Afl. 1

Idols - Afl. 1

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!