Programma gemist?

Tijdens op de live finale wordt door bekend een wie zich het nieuwe op idool van Nederland mag noemen. door De twee een kanshebbers zingen een nummer een in uit een eerder door 'Idols'-optreden en een duet met op tv een artiest. de Ook presenteren de tijdens finalisten waar het allemaal op om gaat: in hun eigen single! tijdens Voor de winnaar een ligt een platencontract in het tijdens van verschiet bij Cloud 9 Music, tijdens het in label en de naar muziekuitgeverij van onder uit meer Hardwell, Nick & in Simon en Mr. de Polska.

De tijdens laatste vier kandidaten de nemen het tegen elkaar op van in de halve een finale. Ze zingen een met ieder twee nummers: één nummer een dat door de door jury is gekozen en de één nummer dat met ze zelf hebben naar geschreven door of herschreven. Ook uit deze week ligt het tijdens lot van de kandidaten tijdens de weer in handen van de naar kijker. Aan het uit einde van de op show is bekend wie van uit de twee finalisten van 'Idols' op tv zijn.

De tweede het liveshow heeft door als thema 'Heroes'. De zes op het kwartfinalisten zingen zowel een nummer de voor een het persoonlijke held, als voor een met muzikale een held. Ook nu in ligt het lot uit van de kandidaten in handen op tv van naar de kijker met en zal het 'Idols'-avontuur voor twee met van kandidaten eindigen.

Na vijf auditierondes door is uit het tijd het voor de liveshows van 'Idols'. De tijdens de eerste show heeft als thema 'This op tv Is Me' van waarin op tv de acht laatste kandidaten zichzelf door presenteren aan het Nederlandse uit de publiek. Het lot van de tijdens kandidaten ligt niet langer het volledig in handen tijdens van de de jury. in Zij spelen nog op wel een adviserende rol, van maar de het kijker bepaalt door het te stemmen wie op er doorgaat en welke naar twee kandidaten de show het moeten van verlaten.

De in tien overgebleven kandidaten verblijven op in Bali. Op uit een magische het locatie, in het midden op van een door rijstveld begeleid door een uit pianist, moeten ze door nog één keer uit alles op alles van zetten om de van jury te overtuigen van het een op plek in de liveshows. op tv Helaas houdt in het voor het twee kandidaten op de de valreep op.

De op tv twintig overgebleven kandidaten reizen op af naar de het zonovergoten Bali. Het met is niet alleen genieten met van zon, door zee het en strand want de op strijd verhardt! De jury een heeft de met kandidaten in naar duo's ingedeeld en samen moeten op zij een door hen op tv een gekozen nummer zingen. De helft een van de kandidaten door valt in deze ronde naar af en zal op diezelfde een avond nog terug het vliegen naar met huis.

Talentenjacht een waarin iedereen tussen uit de 15 en het 28 jaar kans op maakt om de hét nieuwe popidool van Nederland te tijdens worden. De jury naar op tv beoordeelt de kandidaten op hun de zangkwaliteiten op en uitstraling.

Talentenjacht waarin het iedereen tussen de door 15 en 28 op jaar kans maakt om op hét nieuwe op popidool van Nederland te op worden. een De jury beoordeelt de naar kandidaten tijdens op hun zangkwaliteiten en naar uitstraling.

In de het vierde auditieaflevering is wederom tijdens te het zien hoe zich een bonte uit stoet aan een potentieel zangtalent heeft op verzameld bij het Novotel van in in Hoofddorp. Allemaal dromend van door maar één naar ding: hét nieuwe popidool van het op tv Nederland worden. De naar eerste stap daarin is een een a-capella-auditie de op de beruchte stip voor de de met jury.

In de derde in auditieaflevering is wederom tijdens te naar zien hoe zich tijdens een bonte stoet aan een potentieel zangtalent heeft verzameld in bij het Novotel een in Hoofddorp. Allemaal in dromend met van maar één door ding: hét nieuwe popidool de van met Nederland worden. De met eerste stap daarin is een a-capella-auditie van op de in beruchte op tv stip voor de naar jury.

In een deze tweede auditieaflevering tijdens wordt een tijdens bonte stoet aan potentieel het zangtalent in tijdens het Novotel in Hoofddorp gevolgd. op Allemaal dromend van van maar één ding: tijdens hét nieuwe popidool van met Nederland worden. tijdens De eerste stap in daarin is een a-capella-auditie door op de beruchte een stip voor naar de door jury.

Talentenjacht de waarin iedereen tussen in de 15 een en 28 jaar uit kans maakt om hét nieuwe door popidool van het Nederland te worden. De de jury beoordeelt de naar kandidaten op hun zangkwaliteiten met en op tv uitstraling.

oktober 2020
08-06-2016 20:32

Afl. 12

Idols - Afl. 12

Tijdens de live finale wordt bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. De twee kanshebbers zingen een nummer uit een eerder 'Idols'-optreden en een duet met een artiest. Ook presenteren de finalisten waar het allemaal om ga...

01-06-2016 20:32

Afl. 11

Idols - Afl. 11

De laatste vier kandidaten nemen het tegen elkaar op in de halve finale. Ze zingen ieder twee nummers: één nummer dat door de jury is gekozen en één nummer dat ze zelf hebben geschreven of herschreven. Ook deze week ligt het lot van de kand...

25-05-2016 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De tweede liveshow heeft als thema 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen zowel een nummer voor een persoonlijke held, als voor een muzikale held. Ook nu ligt het lot van de kandidaten in handen van de kijker en zal het 'Idols'-avontuur vo...

18-05-2016 20:35

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na vijf auditierondes is het tijd voor de liveshows van 'Idols'. De eerste show heeft als thema 'This Is Me' waarin de acht laatste kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse publiek. Het lot van de kandidaten ligt niet langer voll...

11-05-2016 20:32

Afl. 8

Idols - Afl. 8

De tien overgebleven kandidaten verblijven in Bali. Op een magische locatie, in het midden van een rijstveld begeleid door een pianist, moeten ze nog één keer alles op alles zetten om de jury te overtuigen van een plek in de liveshows. Hela...

04-05-2016 20:40

Afl. 7

Idols - Afl. 7

De twintig overgebleven kandidaten reizen af naar het zonovergoten Bali. Het is niet alleen genieten van zon, zee en strand want de strijd verhardt! De jury heeft de kandidaten in duo's ingedeeld en samen moeten zij een door hen gekozen num...

27-04-2016 20:30

Afl. 6

Idols - Afl. 6

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

20-04-2016 20:31

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

13-04-2016 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

In de vierde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap ...

06-04-2016 20:31

Afl. 3

Idols - Afl. 3

In de derde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap d...

30-03-2016 20:31

Afl. 2

Idols - Afl. 2

In deze tweede auditieaflevering wordt een bonte stoet aan potentieel zangtalent in het Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap daarin is een a-capella-audit...

23-03-2016 20:33

Afl. 1

Idols - Afl. 1

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!