Programma gemist?

Tijdens de een live uit finale wordt bekend wie tijdens zich het door nieuwe idool van uit Nederland mag noemen. De een twee kanshebbers zingen een nummer tijdens uit een met eerder 'Idols'-optreden en in een duet met tijdens een artiest. het Ook presenteren het de finalisten waar het allemaal naar om gaat: uit hun eigen single! de Voor de winnaar ligt het een platencontract in het naar op verschiet bij Cloud 9 op Music, het label op en de muziekuitgeverij in van onder meer het Hardwell, Nick & Simon uit en Mr. in Polska.

De uit laatste vier kandidaten met nemen het tegen elkaar op op tv met in de halve finale. Ze het zingen ieder twee nummers: op één van nummer dat door uit de jury op tv is gekozen en één de nummer dat ze tijdens zelf hebben geschreven of naar herschreven. Ook deze op week in ligt het lot van de tijdens kandidaten weer het in handen van de naar kijker. op tv Aan het einde het van de show is uit bekend wie tijdens de twee finalisten van 'Idols' op zijn.

De tijdens tweede liveshow met heeft als thema 'Heroes'. De zes uit kwartfinalisten zingen zowel een een nummer voor op een persoonlijke het held, als voor een in van muzikale held. Ook nu ligt het het lot van in de uit kandidaten in handen van naar de kijker en tijdens zal het 'Idols'-avontuur voor twee een kandidaten naar eindigen.

Na vijf auditierondes van is van het tijd voor de naar liveshows van tijdens 'Idols'. De eerste show heeft op van als thema 'This het Is Me' waarin de acht tijdens laatste kandidaten zichzelf presenteren met aan een het Nederlandse publiek. in Het lot van de met kandidaten ligt niet langer het door volledig in handen van de jury. op Zij het spelen nog wel door een adviserende rol, naar maar de kijker bepaalt het door het te stemmen wie er doorgaat in en welke twee naar kandidaten de show op moeten tijdens verlaten.

De tien overgebleven de kandidaten van verblijven in Bali. Op een een magische een locatie, in het midden de van een rijstveld van begeleid door een pianist, van moeten ze nog met één de keer alles met op alles zetten om naar de jury op tv te overtuigen van een plek in met de liveshows. naar Helaas een houdt het voor van twee kandidaten op de van valreep op.

De twintig overgebleven uit het kandidaten reizen af naar van het zonovergoten Bali. op Het is niet van alleen genieten van uit zon, zee en strand want door de strijd verhardt! op tv De jury uit heeft de de kandidaten in duo's ingedeeld en op samen moeten op tv zij een de door hen gekozen nummer zingen. van De uit helft van de kandidaten valt in in deze ronde tijdens af en zal naar naar diezelfde avond nog terug vliegen naar door met huis.

Talentenjacht het waarin iedereen tussen de in 15 tijdens en 28 jaar kans maakt tijdens om hét een nieuwe popidool met van Nederland te naar worden. De jury beoordeelt de naar kandidaten door op hun zangkwaliteiten en een uitstraling.

Talentenjacht in waarin iedereen tussen op tv de 15 en 28 jaar naar kans maakt om in hét uit nieuwe popidool van Nederland te de worden. De jury uit door beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten uit en tijdens uitstraling.

In de met vierde auditieaflevering door is wederom in te zien hoe naar zich een bonte op stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld op bij tijdens het Novotel in Hoofddorp. Allemaal uit dromend van door maar één ding: hét tijdens nieuwe popidool van in Nederland worden. De van eerste stap in daarin is naar een a-capella-auditie de op de beruchte van stip voor de het jury.

In de derde naar auditieaflevering door is wederom te zien hoe door zich een op bonte op stoet aan potentieel zangtalent heeft op tv verzameld een bij het Novotel het in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar van één ding: hét van nieuwe popidool naar van van Nederland worden. De eerste stap met daarin is in een a-capella-auditie op uit de beruchte stip voor een de uit jury.

In het deze tweede auditieaflevering wordt in een bonte stoet aan het uit potentieel zangtalent in het op tv Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal in dromend uit van maar op tv één ding: hét nieuwe popidool van van Nederland in worden. De eerste stap tijdens daarin is een met a-capella-auditie op de door beruchte stip voor de naar op tv jury.

Talentenjacht waarin iedereen het een tussen de 15 uit en 28 jaar kans maakt om een hét nieuwe het popidool door van Nederland te worden. De met jury beoordeelt de met kandidaten uit op hun zangkwaliteiten en op uitstraling.

juni 2021
08-06-2016 20:32

Afl. 12

Idols - Afl. 12

Tijdens de live finale wordt bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. De twee kanshebbers zingen een nummer uit een eerder 'Idols'-optreden en een duet met een artiest. Ook presenteren de finalisten waar het allemaal om ga...

01-06-2016 20:32

Afl. 11

Idols - Afl. 11

De laatste vier kandidaten nemen het tegen elkaar op in de halve finale. Ze zingen ieder twee nummers: één nummer dat door de jury is gekozen en één nummer dat ze zelf hebben geschreven of herschreven. Ook deze week ligt het lot van de kand...

25-05-2016 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De tweede liveshow heeft als thema 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen zowel een nummer voor een persoonlijke held, als voor een muzikale held. Ook nu ligt het lot van de kandidaten in handen van de kijker en zal het 'Idols'-avontuur vo...

18-05-2016 20:35

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na vijf auditierondes is het tijd voor de liveshows van 'Idols'. De eerste show heeft als thema 'This Is Me' waarin de acht laatste kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse publiek. Het lot van de kandidaten ligt niet langer voll...

11-05-2016 20:32

Afl. 8

Idols - Afl. 8

De tien overgebleven kandidaten verblijven in Bali. Op een magische locatie, in het midden van een rijstveld begeleid door een pianist, moeten ze nog één keer alles op alles zetten om de jury te overtuigen van een plek in de liveshows. Hela...

04-05-2016 20:40

Afl. 7

Idols - Afl. 7

De twintig overgebleven kandidaten reizen af naar het zonovergoten Bali. Het is niet alleen genieten van zon, zee en strand want de strijd verhardt! De jury heeft de kandidaten in duo's ingedeeld en samen moeten zij een door hen gekozen num...

27-04-2016 20:30

Afl. 6

Idols - Afl. 6

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

20-04-2016 20:31

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

13-04-2016 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

In de vierde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap ...

06-04-2016 20:31

Afl. 3

Idols - Afl. 3

In de derde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap d...

30-03-2016 20:31

Afl. 2

Idols - Afl. 2

In deze tweede auditieaflevering wordt een bonte stoet aan potentieel zangtalent in het Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap daarin is een a-capella-audit...

23-03-2016 20:33

Afl. 1

Idols - Afl. 1

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!