Programma gemist?

Tijdens van de live finale wordt op bekend wie zich de het nieuwe op idool van Nederland mag noemen. door in De twee kanshebbers zingen een een nummer uit een eerder tijdens 'Idols'-optreden en een op tv duet met een op op artiest. Ook presenteren de naar finalisten waar door het allemaal om gaat: hun eigen tijdens single! Voor de een winnaar naar ligt een platencontract in het de verschiet een bij Cloud het 9 Music, het label en een de muziekuitgeverij met van onder meer Hardwell, Nick op & Simon en naar Mr. met Polska.

De uit laatste vier kandidaten nemen het uit tegen elkaar op van in de op tv halve finale. Ze zingen in ieder twee uit nummers: één nummer naar dat door de jury door is gekozen en het één nummer dat op ze zelf op tv hebben het geschreven of herschreven. Ook deze het week ligt het het lot van de de kandidaten weer in handen door van de kijker. door Aan tijdens het einde in van de show is door bekend wie het de twee finalisten van 'Idols' naar zijn.

De naar tweede liveshow in heeft als thema op tv 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen van zowel een nummer op voor een tijdens persoonlijke held, als voor in een muzikale held. in Ook met nu ligt het lot van op tv de kandidaten op in handen van de kijker met en zal het naar 'Idols'-avontuur voor op tv twee kandidaten het eindigen.

Na op vijf auditierondes is in het tijd uit voor de liveshows van 'Idols'. op De eerste show heeft op tv als thema op tv 'This Is Me' waarin tijdens de acht het laatste kandidaten het zichzelf presenteren aan van het Nederlandse publiek. Het naar lot met van de kandidaten ligt niet naar langer de volledig in handen van in de jury. Zij naar spelen nog wel een adviserende in het rol, maar de door kijker bepaalt door te stemmen wie op tv er doorgaat en het welke met twee kandidaten de show moeten van uit verlaten.

De op tien overgebleven de kandidaten verblijven in door Bali. Op een magische locatie, in in het midden naar van van een rijstveld begeleid door een door pianist, tijdens moeten ze nog één keer het alles op uit alles zetten om de jury op tv te overtuigen op van een naar plek in de liveshows. met Helaas houdt op tv het voor de twee kandidaten op de in valreep op.

De twintig van overgebleven kandidaten reizen af van naar het zonovergoten met Bali. Het naar is niet alleen een genieten door van zon, zee van en strand want de strijd het verhardt! De jury op tv heeft op de kandidaten in duo's ingedeeld op tv en in samen moeten zij een door hen op tv gekozen het nummer zingen. De van helft van de kandidaten valt door in deze ronde op tv een af en zal diezelfde van avond nog terug vliegen een naar de huis.

Talentenjacht op tv waarin iedereen tussen tijdens de 15 en 28 een jaar kans van maakt om hét de nieuwe popidool van Nederland tijdens te worden. op De jury beoordeelt de kandidaten uit op naar hun zangkwaliteiten en het uitstraling.

Talentenjacht waarin op iedereen tussen uit de 15 op tv en 28 jaar kans uit maakt om hét nieuwe de popidool van de Nederland te tijdens worden. De jury beoordeelt in de kandidaten op hun het zangkwaliteiten en op tv uitstraling.

In de vierde in auditieaflevering is wederom het te zien op hoe zich uit een bonte op tv stoet aan potentieel zangtalent heeft de verzameld bij het de Novotel in op Hoofddorp. Allemaal dromend van maar door één met ding: hét nieuwe popidool van van Nederland worden. De met eerste stap tijdens daarin is een a-capella-auditie tijdens op de de beruchte stip in voor de op tv jury.

In tijdens de derde auditieaflevering tijdens is wederom te de zien hoe zich een een bonte stoet aan potentieel uit met zangtalent heeft verzameld bij met het Novotel in Hoofddorp. van Allemaal dromend van maar tijdens één ding: hét uit nieuwe de popidool van door Nederland worden. De eerste stap op daarin is een uit a-capella-auditie op de op tv beruchte stip door voor de op jury.

In deze tweede tijdens auditieaflevering wordt naar een bonte stoet aan uit potentieel met zangtalent in het Novotel in in Hoofddorp gevolgd. op Allemaal dromend van van maar uit één ding: hét nieuwe met popidool van Nederland de worden. De eerste stap daarin van is een het a-capella-auditie in op de beruchte de stip voor de in jury.

Talentenjacht waarin het iedereen tussen de 15 de en 28 op tv jaar kans maakt om het hét nieuwe popidool uit uit van Nederland te worden. De jury een door beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten tijdens en naar uitstraling.

maart 2021
08-06-2016 20:32

Afl. 12

Idols - Afl. 12

Tijdens de live finale wordt bekend wie zich het nieuwe idool van Nederland mag noemen. De twee kanshebbers zingen een nummer uit een eerder 'Idols'-optreden en een duet met een artiest. Ook presenteren de finalisten waar het allemaal om ga...

01-06-2016 20:32

Afl. 11

Idols - Afl. 11

De laatste vier kandidaten nemen het tegen elkaar op in de halve finale. Ze zingen ieder twee nummers: één nummer dat door de jury is gekozen en één nummer dat ze zelf hebben geschreven of herschreven. Ook deze week ligt het lot van de kand...

25-05-2016 20:33

Afl. 10

Idols - Afl. 10

De tweede liveshow heeft als thema 'Heroes'. De zes kwartfinalisten zingen zowel een nummer voor een persoonlijke held, als voor een muzikale held. Ook nu ligt het lot van de kandidaten in handen van de kijker en zal het 'Idols'-avontuur vo...

18-05-2016 20:35

Afl. 9

Idols - Afl. 9

Na vijf auditierondes is het tijd voor de liveshows van 'Idols'. De eerste show heeft als thema 'This Is Me' waarin de acht laatste kandidaten zichzelf presenteren aan het Nederlandse publiek. Het lot van de kandidaten ligt niet langer voll...

11-05-2016 20:32

Afl. 8

Idols - Afl. 8

De tien overgebleven kandidaten verblijven in Bali. Op een magische locatie, in het midden van een rijstveld begeleid door een pianist, moeten ze nog één keer alles op alles zetten om de jury te overtuigen van een plek in de liveshows. Hela...

04-05-2016 20:40

Afl. 7

Idols - Afl. 7

De twintig overgebleven kandidaten reizen af naar het zonovergoten Bali. Het is niet alleen genieten van zon, zee en strand want de strijd verhardt! De jury heeft de kandidaten in duo's ingedeeld en samen moeten zij een door hen gekozen num...

27-04-2016 20:30

Afl. 6

Idols - Afl. 6

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

20-04-2016 20:31

Afl. 5

Idols - Afl. 5

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

13-04-2016 20:31

Afl. 4

Idols - Afl. 4

In de vierde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap ...

06-04-2016 20:31

Afl. 3

Idols - Afl. 3

In de derde auditieaflevering is wederom te zien hoe zich een bonte stoet aan potentieel zangtalent heeft verzameld bij het Novotel in Hoofddorp. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap d...

30-03-2016 20:31

Afl. 2

Idols - Afl. 2

In deze tweede auditieaflevering wordt een bonte stoet aan potentieel zangtalent in het Novotel in Hoofddorp gevolgd. Allemaal dromend van maar één ding: hét nieuwe popidool van Nederland worden. De eerste stap daarin is een a-capella-audit...

23-03-2016 20:33

Afl. 1

Idols - Afl. 1

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Idols bij Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Idols. Heb je een uitzending van Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Idols gemist

Talentenjacht waarin iedereen tussen de 15 en 28 jaar kans maakt om hét nieuwe popidool van Nederland te worden. De jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteiten en uitstraling.

Uitzending gemist van Idols? Hier kun je alle uitzendingen van Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!