Programma gemist?

Een een familiefilm over stagiair Kees, die in op voor het eerst voor de van klas op staat en zich de ontfermt over leerling op Tobias. Voor Tobias komt meester naar Kees, de nieuwe in invaller op school, naar precies op tijd.Meer naar Een door familiefilm over stagiair Kees, die van voor het eerst het voor de klas staat een het en zich ontfermt naar over leerling Tobias. Voor Tobias de komt meester tijdens Kees, de in nieuwe invaller op school, precies met op een tijd. Door de juf werd hij op tv in om niets de klas uitgestuurd. Ook door kreeg hij vaak het strafwerk. op tv Raar, want Tobias een is namelijk best slim, heel op tv vrolijk en ontzettend van tijdens grappig. Mees Kees geeft naar heel anders les dan tijdens de juf. van Dat is naar omdat hij nog stagiair is. Gelukkig op helpen naar de kinderen met hem met lesgeven. Zo naar mogen ze boterhammen eten uit in uit de klas in het door kader van een voedselproject en in zetten tijdens ze met rekenen met de tafels een op z'n kop. Al met bloeit Tobias door de aanwezigheid met van van Mees Kees op, Kees merkt door de dat er iets het met Tobias is.Minder

mei 2021
27-03-2016 15:30

Zappbios: Mees Kees (1)

Zappbios: Mees Kees (1) - Zappbios: Mees Kees (1)

Een familiefilm over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias. Voor Tobias komt meester Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd.Meer Een familiefilm over stagiair Kees, die voor ...

Zappbios: Mees Kees (1) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Mees Kees (1) bij Zappbios: Mees Kees (1) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Mees Kees (1). Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Mees Kees (1) gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1), uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!