Programma gemist?

Een familiefilm op over stagiair Kees, het die voor met het eerst voor de klas tijdens staat en zich op ontfermt over met leerling Tobias. Voor een Tobias komt meester Kees, door de naar nieuwe invaller op het school, precies op tijd.Meer uit Een familiefilm over uit stagiair een Kees, die voor het eerst uit voor de klas staat naar en naar zich ontfermt over leerling Tobias. een Voor Tobias komt van meester Kees, het de nieuwe invaller op met school, precies op op tijd. op tv Door de juf werd in hij in om niets de klas uitgestuurd. uit Ook kreeg hij vaak op tv strafwerk. op tv Raar, want Tobias door is namelijk naar best slim, heel vrolijk van en ontzettend grappig. door Mees Kees geeft heel anders op tv les dan met de juf. Dat is op omdat op tv hij nog stagiair is. het Gelukkig op helpen de kinderen hem met lesgeven. naar Zo mogen uit ze boterhammen eten in op tv de van klas in het uit kader van een voedselproject en door zetten ze met naar rekenen de op tv tafels op z'n kop. op Al bloeit met Tobias door de aanwezigheid naar van Mees naar Kees op, Kees het merkt dat op tv er iets met een Tobias is.Minder

september 2021
27-03-2016 15:30

Zappbios: Mees Kees (1)

Zappbios: Mees Kees (1) - Zappbios: Mees Kees (1)

Een familiefilm over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias. Voor Tobias komt meester Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd.Meer Een familiefilm over stagiair Kees, die voor ...

Zappbios: Mees Kees (1) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Mees Kees (1) bij Zappbios: Mees Kees (1) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Mees Kees (1). Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Mees Kees (1) gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1), uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!