Programma gemist?

Een familiefilm over door stagiair een Kees, die op voor het eerst voor de op tv klas het staat en zich ontfermt over leerling van Tobias. Voor met Tobias komt op meester Kees, het de nieuwe invaller in op school, precies op tijd.Meer Een op op tv familiefilm over stagiair Kees, die voor op tv het op eerst voor de tijdens klas staat en de zich ontfermt over leerling Tobias. naar Voor Tobias van komt op meester Kees, de nieuwe met invaller op naar school, precies op op tv tijd. Door de juf werd hij in een om niets de op klas uitgestuurd. Ook kreeg hij vaak in strafwerk. Raar, want op Tobias is namelijk tijdens tijdens best slim, heel vrolijk het en ontzettend grappig. het Mees Kees geeft heel anders van les dan op de een juf. Dat is omdat het hij nog stagiair met is. Gelukkig helpen de uit kinderen op hem met lesgeven. Zo op tv mogen ze boterhammen eten in in de klas een in van het kader van in een voedselproject en op zetten ze met op rekenen de tafels op z'n kop. uit Al uit bloeit Tobias van door de aanwezigheid van Mees Kees naar op, Kees merkt uit van dat er iets met Tobias op is.Minder

januari 2021
27-03-2016 15:30

Zappbios: Mees Kees (1)

Zappbios: Mees Kees (1) - Zappbios: Mees Kees (1)

Een familiefilm over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias. Voor Tobias komt meester Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd.Meer Een familiefilm over stagiair Kees, die voor ...

Zappbios: Mees Kees (1) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Mees Kees (1) bij Zappbios: Mees Kees (1) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Mees Kees (1). Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Mees Kees (1) gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1), uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!