Programma gemist?

Een door familiefilm over stagiair van Kees, die voor op het eerst voor op de klas staat uit en zich ontfermt over een leerling op tv Tobias. Voor Tobias komt naar meester Kees, de nieuwe met invaller op het school, precies op tijd.Meer Een van familiefilm over stagiair het Kees, tijdens die voor het tijdens eerst voor de door klas staat en zich door ontfermt over leerling een Tobias. Voor een Tobias komt meester Kees, de tijdens nieuwe de invaller op van school, precies op het tijd. Door de juf naar werd hij om op tv niets de klas van uitgestuurd. Ook kreeg op tv hij vaak strafwerk. Raar, het want Tobias van is namelijk naar best slim, heel tijdens vrolijk en ontzettend grappig. door Mees Kees uit geeft heel anders les dan de het juf. Dat in is omdat hij het nog stagiair tijdens is. Gelukkig helpen op de kinderen hem met lesgeven. een Zo mogen ze van boterhammen uit eten in de klas een in het kader op van een op tv voedselproject en zetten ze met een rekenen van de tafels op z'n kop. in Al in bloeit Tobias door uit de aanwezigheid van Mees tijdens Kees op, Kees een merkt dat het er iets met Tobias door is.Minder

september 2020
27-03-2016 15:30

Zappbios: Mees Kees (1)

Zappbios: Mees Kees (1) - Zappbios: Mees Kees (1)

Een familiefilm over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias. Voor Tobias komt meester Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd.Meer Een familiefilm over stagiair Kees, die voor ...

Zappbios: Mees Kees (1) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Mees Kees (1) bij Zappbios: Mees Kees (1) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Mees Kees (1). Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Mees Kees (1) gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1), uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!