Programma gemist?

Een familiefilm het over stagiair naar Kees, die in voor het eerst de voor de klas op tv staat en zich ontfermt over door leerling een Tobias. Voor Tobias van komt meester Kees, de nieuwe invaller de een op school, precies op tijd.Meer Een in familiefilm met over stagiair Kees, tijdens die voor het eerst voor door van de klas staat uit en zich ontfermt over de leerling Tobias. naar Voor Tobias komt tijdens meester Kees, de nieuwe tijdens invaller op school, in precies op tijd. op Door de juf werd hij in het om niets de klas uitgestuurd. Ook tijdens kreeg hij het vaak op strafwerk. Raar, want Tobias uit is namelijk best op slim, heel vrolijk en op ontzettend grappig. Mees Kees uit geeft het heel anders les dan naar de juf. Dat is tijdens het omdat hij nog met stagiair is. Gelukkig tijdens helpen de kinderen hem met lesgeven. van Zo mogen met ze boterhammen eten tijdens in uit de klas in het kader uit van op tv een voedselproject en zetten ze door met rekenen op tv de tafels op op z'n kop. op Al bloeit Tobias door de een aanwezigheid van Mees van Kees op, Kees een merkt dat er iets naar met door Tobias is.Minder

mei 2020
27-03-2016 15:30

Zappbios: Mees Kees (1)

Zappbios: Mees Kees (1) - Zappbios: Mees Kees (1)

Een familiefilm over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias. Voor Tobias komt meester Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd.Meer Een familiefilm over stagiair Kees, die voor ...

Zappbios: Mees Kees (1) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Mees Kees (1) bij Zappbios: Mees Kees (1) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Mees Kees (1). Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Mees Kees (1) gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1), uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Mees Kees (1) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Mees Kees (1)? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Mees Kees (1) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!