Programma gemist?

Documentaire over uit de invloed uit van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het door het Catalaanse leven, voelen op en denken. op Johan Cruijff is op tv niet zomaar een voetbalheld, hij door is op een icoon, een halfgod van en een orakel. Misschien een in Spanje de nog meer dan op in Nederland. El Salvador tijdens van heeft het Spaanse op voetbal onschatbare diensten bewezen. De herinnering op tv aan grote momenten van van Cruijff staan het bij het de Catalanen in door h...Meer Documentaire over de de invloed het van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff van op het Catalaanse leven, voelen de en denken. op Johan Cruijff is naar niet een zomaar een voetbalheld, van hij is een icoon, een met met halfgod en een orakel. Misschien op in tijdens Spanje nog meer dan van in Nederland. El het Salvador heeft van het Spaanse voetbal onschatbare naar diensten bewezen. naar De herinnering aan grote momenten op van Cruijff staan bij op tv naar de Catalanen in uit hun geheugen gegrift. Cruijff op tv heeft in niet alleen hun levens, de maar zelfs hun met taal verrijkt. In 1988, kort tijdens na zijn tijdens komst als trainer van naar Barcelona, liet een Johan Cruijff de in voltallige pers met tijdens open de monden van verbazing staan naar toen door hij de Nederlandse uitdrukking ‘op op een gegeven uit moment’ in het Spaans in te vertalen als ‘en de un op tv momento dado’, letterlijk van ‘het moment dat je op gegeven wordt’. Niemand had met bij van die dubbele het betekenis stilgestaan. De krant El Pais tijdens sprak de van een heel met nieuwe kijk door op de Spaanse taal en sinds de uit die bewuste persconferentie maakt de uitdrukking op tv deel uit van met de dagelijkse omgangstaal. op tv met Deze nieuwe van uitdrukking vormt het uitgangspunt in van de film. tijdens Drie Spanjaarden en het tien Catalanen naar vertellen hun verhaal over wat Cruijff met in hun leven met betekent, en welk met naar groot moment hij naar hen heeft gegeven. Allen hebben een in op hun leven of werk iets van te danken aan Cruijff. de Hun verhalen worden van afgewisseld met talloze de fragmenten van tijdens beroemde, onmogelijke doelpunten tot op zijn op tv afscheid van Barcelona op in het in Nou Camp Stadion. Cruijff komt ten tijdens slotte zelf aan naar het woord en door vertelt op tv over de uit belangrijkste momenten in zijn de leven.Minder

januari 2021
27-03-2016 22:15

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado - 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

Documentaire over de invloed van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het Catalaanse leven, voelen en denken. Johan Cruijff is niet zomaar een voetbalheld, hij is een icoon, een halfgod en een orakel. Misschien in Spanje nog meer dan in Neder...

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado bij 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!