Programma gemist?

Documentaire de over de invloed van ‘voetbalheilige’ met Johan Cruijff op op in het Catalaanse leven, voelen tijdens en denken. van Johan Cruijff het is niet zomaar een voetbalheld, hij in is een icoon, met de een halfgod en een orakel. door Misschien in Spanje naar nog meer dan de in Nederland. het El Salvador heeft het in Spaanse voetbal onschatbare met diensten bewezen. De herinnering in aan het grote momenten de van Cruijff staan bij het de Catalanen in h...Meer Documentaire uit op over de invloed van het ‘voetbalheilige’ Johan met Cruijff op het Catalaanse op leven, voelen van en denken. het Johan Cruijff is niet zomaar uit een voetbalheld, hij is met een icoon, een uit halfgod en van een orakel. Misschien in in Spanje nog meer door dan in Nederland. naar El een Salvador heeft het Spaanse voetbal van naar onschatbare diensten bewezen. De herinnering tijdens aan grote in momenten van door Cruijff staan bij de op Catalanen in van hun geheugen gegrift. Cruijff naar heeft niet alleen hun het levens, maar zelfs het hun taal verrijkt. tijdens In 1988, kort naar na tijdens zijn komst het als trainer van Barcelona, liet door Johan tijdens Cruijff de voltallige pers met open door tijdens monden van verbazing staan tijdens toen hij door de Nederlandse uitdrukking ‘op naar een gegeven tijdens moment’ in het het Spaans te vertalen als ‘en de un momento tijdens dado’, letterlijk in ‘het moment dat op je gegeven wordt’. Niemand had het bij die van dubbele betekenis stilgestaan. De een krant El Pais naar door sprak van een heel naar nieuwe kijk op naar de Spaanse met taal en sinds tijdens die bewuste persconferentie maakt de in uitdrukking deel op uit van de op tv dagelijkse omgangstaal. Deze nieuwe een uitdrukking vormt door het tijdens uitgangspunt van de film. Drie met Spanjaarden en tien Catalanen op tv vertellen hun door verhaal over wat het Cruijff in hun leven naar betekent, het en welk groot moment hij het hen een heeft gegeven. tijdens Allen hebben in hun leven of op werk iets te naar danken aan Cruijff. de Hun verhalen worden de een afgewisseld met talloze fragmenten van een beroemde, onmogelijke op tv doelpunten tot zijn afscheid van naar Barcelona de in het Nou door Camp Stadion. Cruijff komt in ten slotte in zelf aan het woord door en vertelt uit over de belangrijkste uit momenten in zijn het leven.Minder

april 2021
27-03-2016 22:15

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado - 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

Documentaire over de invloed van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het Catalaanse leven, voelen en denken. Johan Cruijff is niet zomaar een voetbalheld, hij is een icoon, een halfgod en een orakel. Misschien in Spanje nog meer dan in Neder...

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado bij 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!