Programma gemist?

Documentaire over met de invloed van een ‘voetbalheilige’ Johan van Cruijff op het naar Catalaanse leven, voelen en op denken. het Johan Cruijff is niet zomaar een een met voetbalheld, hij met is een icoon, een halfgod door en een op orakel. Misschien in Spanje nog naar meer door dan in Nederland. uit El Salvador heeft van het Spaanse in voetbal onschatbare diensten de bewezen. De herinnering aan tijdens grote momenten van Cruijff uit staan bij de de Catalanen in h...Meer Documentaire van op over de invloed van een ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op tijdens het uit Catalaanse leven, voelen en denken. in Johan Cruijff is op tv niet zomaar in een voetbalheld, hij is van een icoon, van een halfgod en op een het orakel. Misschien in Spanje van nog meer dan in in Nederland. El Salvador een heeft van het Spaanse voetbal naar onschatbare diensten bewezen. De herinnering de aan grote door momenten van Cruijff staan bij uit de in Catalanen in hun geheugen naar gegrift. Cruijff van heeft niet alleen naar hun op levens, maar zelfs hun taal met verrijkt. In 1988, op kort na tijdens zijn komst op tv als trainer van Barcelona, een liet Johan op Cruijff de voltallige van pers met open monden met van verbazing staan toen naar hij in de Nederlandse uitdrukking door ‘op een gegeven moment’ met in het Spaans naar te vertalen als ‘en tijdens un momento dado’, in letterlijk ‘het moment in dat je het gegeven wordt’. Niemand op tv had van bij die dubbele betekenis stilgestaan. De in krant El Pais in sprak van tijdens een heel de nieuwe kijk op de Spaanse met op tv taal en sinds die bewuste persconferentie tijdens maakt de uitdrukking tijdens deel uit van door de dagelijkse het omgangstaal. Deze in nieuwe uitdrukking het vormt het uitgangspunt door van de film. op tv Drie Spanjaarden en tien een Catalanen met vertellen hun verhaal over wat tijdens Cruijff in hun leven een betekent, en welk de de groot moment hij het hen heeft gegeven. Allen op tv hebben in hun tijdens leven of door werk iets te danken aan Cruijff. het Hun tijdens verhalen worden afgewisseld met op talloze fragmenten met van beroemde, onmogelijke doelpunten tot door door zijn afscheid van tijdens Barcelona in het naar Nou Camp Stadion. Cruijff in komt ten slotte van zelf aan het woord het en vertelt door over de belangrijkste momenten van in met zijn leven.Minder

mei 2020
27-03-2016 22:15

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado - 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

Documentaire over de invloed van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het Catalaanse leven, voelen en denken. Johan Cruijff is niet zomaar een voetbalheld, hij is een icoon, een halfgod en een orakel. Misschien in Spanje nog meer dan in Neder...

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado bij 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!