Programma gemist?

Documentaire over de op invloed de van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het de het Catalaanse leven, een voelen en denken. Johan het Cruijff is tijdens niet zomaar een voetbalheld, in hij is een icoon, in naar een halfgod en een orakel. Misschien tijdens in Spanje een nog van meer dan in op Nederland. El Salvador de heeft het Spaanse voetbal onschatbare diensten de bewezen. De herinnering de aan door grote momenten van Cruijff de staan bij de Catalanen in in h...Meer Documentaire het over de naar invloed van ‘voetbalheilige’ tijdens Johan Cruijff tijdens op het Catalaanse met leven, voelen en denken. van Johan Cruijff is op tv niet zomaar een in voetbalheld, hij is in uit een icoon, een halfgod uit en een tijdens orakel. Misschien in Spanje nog meer in dan in Nederland. door El door Salvador heeft het Spaanse voetbal het uit onschatbare diensten bewezen. De herinnering van aan grote momenten tijdens van Cruijff staan bij in op tv de Catalanen in hun van geheugen gegrift. het Cruijff heeft niet alleen de hun levens, maar een zelfs hun taal verrijkt. door In 1988, op kort uit na zijn komst een als trainer van Barcelona, liet tijdens Johan op tv Cruijff de voltallige pers met naar open monden van van verbazing op staan toen hij de Nederlandse op in uitdrukking ‘op een gegeven moment’ een in het Spaans te uit vertalen in als ‘en in un momento dado’, letterlijk ‘het moment op tv dat je naar gegeven wordt’. Niemand op tv had bij die in dubbele betekenis stilgestaan. De naar krant El Pais met sprak uit van een heel nieuwe kijk met op de Spaanse het taal en een sinds die bewuste persconferentie naar maakt door de uitdrukking op deel uit van de dagelijkse in omgangstaal. op Deze nieuwe op tv uitdrukking vormt het uitgangspunt het van de een film. Drie Spanjaarden en het tien Catalanen vertellen hun verhaal door over uit wat Cruijff in van hun leven tijdens betekent, en welk groot een moment hij hen tijdens heeft gegeven. Allen hebben van in hun leven of een het werk iets te het danken aan Cruijff. Hun verhalen op worden afgewisseld uit met talloze fragmenten van beroemde, naar onmogelijke doelpunten het tot zijn door afscheid van Barcelona in het op tv Nou Camp Stadion. de Cruijff komt op ten slotte naar zelf aan het van woord en vertelt over met de belangrijkste momenten in tijdens een zijn leven.Minder

september 2020
27-03-2016 22:15

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado - 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

Documentaire over de invloed van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het Catalaanse leven, voelen en denken. Johan Cruijff is niet zomaar een voetbalheld, hij is een icoon, een halfgod en een orakel. Misschien in Spanje nog meer dan in Neder...

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado bij 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!