Programma gemist?

Documentaire door over de invloed van op ‘voetbalheilige’ tijdens Johan Cruijff op het Catalaanse leven, het voelen op en denken. Johan uit Cruijff is niet uit zomaar een het voetbalheld, hij het is een icoon, een halfgod op tv en een orakel. uit Misschien in Spanje op nog meer dan op in Nederland. uit El Salvador heeft het door Spaanse voetbal onschatbare op diensten bewezen. De herinnering de aan naar grote momenten uit van Cruijff staan bij de de Catalanen in h...Meer Documentaire uit op tv over de invloed van naar ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op op het met Catalaanse leven, voelen en denken. naar van Johan Cruijff is niet zomaar door een voetbalheld, hij in is een de icoon, een halfgod en een naar orakel. Misschien naar in op tv Spanje nog meer dan in naar Nederland. El Salvador op heeft het op tv Spaanse voetbal onschatbare diensten bewezen. op tv De herinnering van aan grote momenten in van Cruijff de staan bij de Catalanen in in hun uit geheugen gegrift. uit Cruijff heeft niet een alleen hun levens, uit maar zelfs het hun taal verrijkt. op In 1988, kort na zijn komst tijdens als trainer van uit Barcelona, liet Johan in een Cruijff de voltallige pers met met open monden een van verbazing staan toen op tv hij naar de Nederlandse uitdrukking ‘op op een gegeven moment’ in in het met Spaans te vertalen naar als ‘en un de momento dado’, letterlijk ‘het moment met van dat je gegeven wordt’. Niemand uit had bij die dubbele in van betekenis stilgestaan. De krant een El Pais sprak van op een door heel nieuwe kijk een op de Spaanse taal en sinds de die het bewuste persconferentie tijdens maakt de uitdrukking deel uit van door de dagelijkse door omgangstaal. van Deze nieuwe uitdrukking vormt het de op uitgangspunt van de film. Drie naar Spanjaarden en tien Catalanen een tijdens vertellen hun verhaal op over wat Cruijff in hun leven de betekent, en welk het groot moment op tv hij hen heeft naar gegeven. Allen tijdens hebben in hun op tv leven of werk tijdens iets te naar danken aan Cruijff. Hun verhalen door worden in afgewisseld met talloze fragmenten van de beroemde, onmogelijke doelpunten tot van zijn afscheid van uit Barcelona de in het van Nou Camp Stadion. Cruijff op tv komt ten slotte zelf aan op het woord en uit vertelt uit over de belangrijkste met momenten in zijn in leven.Minder

augustus 2021
27-03-2016 22:15

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado - 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

Documentaire over de invloed van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het Catalaanse leven, voelen en denken. Johan Cruijff is niet zomaar een voetbalheld, hij is een icoon, een halfgod en een orakel. Misschien in Spanje nog meer dan in Neder...

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado bij 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!