Programma gemist?

Documentaire tijdens over de invloed van in ‘voetbalheilige’ Johan met Cruijff op het Catalaanse door leven, voelen en in denken. uit Johan Cruijff is uit niet zomaar een voetbalheld, in hij in is een icoon, een tijdens halfgod en een orakel. uit Misschien in Spanje naar nog meer op dan in het Nederland. El Salvador een heeft het Spaanse naar voetbal onschatbare diensten bewezen. met De herinnering aan grote naar momenten van Cruijff van staan bij de Catalanen naar in in h...Meer Documentaire over de de invloed van ‘voetbalheilige’ op Johan Cruijff op tv op het Catalaanse leven, voelen in en denken. naar Johan door Cruijff is op tv niet zomaar een voetbalheld, hij is op tv een icoon, uit een naar halfgod en een orakel. Misschien in de Spanje nog met meer dan in Nederland. op El uit Salvador heeft het uit Spaanse voetbal onschatbare diensten uit bewezen. De herinnering aan het grote op momenten van het Cruijff staan bij het de Catalanen in op tv hun geheugen gegrift. Cruijff heeft naar niet alleen uit hun de levens, maar zelfs van hun taal verrijkt. het In 1988, kort na naar zijn komst als trainer van met Barcelona, liet van Johan Cruijff in de voltallige naar pers met open monden van tijdens verbazing op tv staan toen hij van de Nederlandse uitdrukking met ‘op een met gegeven moment’ in het Spaans te tijdens door vertalen als ‘en op tv un momento dado’, letterlijk ‘het moment een de dat je gegeven wordt’. Niemand had een bij die met dubbele betekenis stilgestaan. op tv De het krant El Pais sprak van in een heel nieuwe kijk een op de Spaanse de taal naar en sinds die bewuste tijdens persconferentie maakt de de uitdrukking deel uit van op tv op tv de dagelijkse omgangstaal. met Deze nieuwe uitdrukking vormt het met uitgangspunt van van de film. Drie met Spanjaarden en van tien Catalanen vertellen tijdens hun verhaal over wat op Cruijff in hun uit leven betekent, en welk een groot moment hij uit in hen heeft gegeven. Allen hebben in de naar hun leven of van werk iets te danken aan Cruijff. op tv Hun naar verhalen worden op afgewisseld met talloze fragmenten van beroemde, door onmogelijke uit doelpunten tot zijn afscheid van van Barcelona de in het Nou Camp tijdens Stadion. Cruijff een komt ten slotte door zelf aan het in woord en vertelt uit over de belangrijkste momenten in op zijn uit leven.Minder

november 2019
27-03-2016 22:15

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado - 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado

Documentaire over de invloed van ‘voetbalheilige’ Johan Cruijff op het Catalaanse leven, voelen en denken. Johan Cruijff is niet zomaar een voetbalheld, hij is een icoon, een halfgod en een orakel. Misschien in Spanje nog meer dan in Neder...

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado bij 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Johan Cruijff: En un momento dado kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!