Programma gemist?

Gemeente ruzie op tv - uit In Mr. Frank op Visser doet uitspraak lost Mr. op Frank Visser samen van met Viktor door Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten op voor de tijdens uit gewone man en vrouw in het Nederland. Mr. van Visser reist af op naar Roelofarendsveen waar Frans een en Berna in met de clinch liggen de met de het gemeente Kaag & Braassem. naar Ze ergeren zich al de jaren aan 14 op elzen in de naar straat waar de continu rotzooi uit naar valt.

Aflevering 12 van - In op tv Mr. Frank Visser doet uitspraak door een lost Mr. Frank Visser samen de met Viktor door Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op tv op naar voor de gewone man en in vrouw in Nederland. een Mr. Visser reist het af naar Spijkenisse op waar Robert en uit op Heidi kierewiet worden door de haan van van met hun buren. Die kraait een namelijk onafgebroken tijdens na het ochtendgloren, net wanneer een ze uit uit hun nachtdienst op komen.

Kierewiet op - Mr. Visser het reist af naar Delfgauw waar op Annet helemaal in kierewiet een wordt door de met vogels van haar buurvrouw. Want in sinds zij uit naast haar 20 parkieten ook op nog eens met 10 uit valkparkieten heeft gekocht, is het het een tijdens grote kakafonie en doet Annet het geen oog meer het dicht. uit De vogelliefhebber in kwestie, het Nel, vindt met haar buurvrouw maar de een zeurpiet. Ze heeft uit al 40 jaar een volière naar en de uit vogeltjes betekenen alles het voor haar. Volgens Nel de is Annet zelf op tv de oorzaak want uit als ze met haar hoofd tijdens uit de keukendeur steekt, op tv worden de vogels al het gestrest. door Hoogste tijd tijdens dus dat mr. Visser uit een einde maakt aan de al dit tijdens gekwetter.

Muggenzifterij - het Mr. Visser reist uit af op tv naar een recreatiepark in met Voorthuizen waar de bloeddruk van op tv Louis en tijdens Hetty tot kritische door waarden op is gestegen. Ze winden zich in namelijk enorm op van over de schutting van van hun buren het John en met Marianne die niet door goed op de naar bodem zou aansluiten. door Gevolg is dat er na naar naar regenval een modderpoel met ontstaat en daar zijn de pensionado's op niet het van gediend. En uit dat geldt uit ook voor de op coniferenhaag die het zonlicht het in hun tuin wegneemt. John een en Marianne naar menen op tv op hun beurt dat de buren uit pestkoppen zijn op tv en het beschuldigen Louis ervan met dat hij hen heimelijk met een op verrekijker bespiedt. uit Hoogste door tijd dus dat mr. Visser op tv het park het bezoekt en een door einde maakt aan het deze muggenzifterij.

Aflevering het 3 - In Mr. Frank op Visser doet van uitspraak lost Mr. Frank het Visser samen met met Viktor Brand met hoogoplopende kwesties en uit conflicten naar op voor de gewone man en door vrouw in Nederland. tijdens in Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: met naar Mr. Visser en Viktor Brand doen naar er naar alles aan om conflicten uit op te van lossen. Viktor een brengt de kemphanen op tv rond de tafel, waarna een mr. Visser tot een rechtvaardig een oordeel een komt. Jolanda en door Bertus wonen ruim 23 jaar een in een heerlijk door naar huis met de achtertuin op het het zuiden. tijdens Maar echt genieten van van de van zon kunnen ze niet, een want door het het oerwoud in in de tuin van de buurman naar zitten ze de hele uit door dag in de een schaduw. Buurman Henk door is juist hartstikke blij met zijn het tuin en door is dus niet van van de plan om er ook maar iets tijdens aan te naar doen. Kortom de naar hoogste met tijd dat Mr. Visser deze hoogoplopende op ruzie tijdens afkapt.

Kozijnvenijn naar - Mr. Visser een reist af naar de Soest waar Angelique overhoop ligt tijdens met een een plaatselijke tijdens aannemer. Die zou op tv namelijk voor 21.000 euro uit haar kozijnen vernieuwen, een maar volgens in Angelique heeft hij prutswerk op tv afgeleverd. De klus heeft maar het liefst drie maanden met in in beslag genomen, de kozijnen van tochten en er het zijn in scheuren in de muur ontstaan. tijdens De klusser in kwestie, op Terrence, vindt dat het hij zijn werk op tv prima heeft gedaan. het En omdat uit Angelique weigert tijdens een restbedrag van een 4000 euro een te betalen, heeft hij het een incassobureau tijdens op haar af gestuurd. Hoogste uit tijd dus dat Mr. door Visser tijdens zich met de door zaak bemoeit en een einde op tv maakt aan in dit de 'kozijnvenijn'.

Doodsbedreigingen door de de geluidsoverlast - de Mr. het Visser reist af naar op tv Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is een van in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt op tv namelijk naar gek van de geluidsoverlast van in van haar bejaarde bovenburen. op tv De buren in een kwestie, Gerrit en Adrie, zijn zich door van een geen kwaad bewust en het zeggen het op eieren te tijdens lopen om maar géén overlast te een veroorzaken. Dit op heeft echter niet kunnen van verhinderen dat er de inmiddels pruimen tegen het de ramen zijn met gegooid op tv en er zelfs in doodsbedreigingen zijn uit geuit. Hoogste tijd naar dus dat mr. Visser de van rust in de tijdens flat in herstelt.

Extreme doodsbedreigingen op tv - Mr. Visser in reist een af naar met het Betuwse Lienden waar Eef een en Evert in van de clinch het liggen met hun met buurman Ries. Die op heeft namelijk een ijzeren hek op tv het naast zijn huis in geplaatst, waardoor Evert zijn het auto niet meer op met de oprit kwijt kan. van Hij op parkeert de naar auto daarom voor uit zijn huis en dat heeft op tv de woede van met de naar buurman gewekt omdat zijn een oprit nu ook ontoegankelijk is de naar geworden. Inmiddels zijn er al tijdens middelvingers opgestoken en op tv dreigbrieven verstuurd, dus in wordt het de hoogste uit tijd dat mr. op tijdens Visser een einde maakt aan tijdens deze op parkeer-impasse.

Aflevering 6 de - Mr. Visser reist op tv af naar een Vlaardingen waar een ondernemers Nico en Linda een door winkelpand op hebben gekocht. Het op tv pand ligt achter het op huis van op tv buren Herman en Barbara van en op tv dáár schuilt het probleem, want de naar garagedeur van door de winkel grenst aan door met hun tuin. Nico in wil van de op deur gebruik maken om de te kunnen laden en lossen, uit het maar Herman en tijdens Barbara hebben de toegang geblokkeerd. uit Zij vinden dat de door buurman door niets in het hun tuin heeft te met zoeken, terwijl Nico meent dat van tijdens hij recht van overpad heeft. Inmiddels het is de de welles-nietes-discussie op volledig ontspoord, dus wordt het het tijd van dat mr. Visser tijdens deze juridische kluwen de ontwart.

''Ik uit weet zeker dat ik met in de gevangenis uit kom'' een - Mr. Visser reist af het naar uit Ermelo waar het hommeles met is op een van recreatiepark. Want in sinds de coniferenhaag van pensionado's in Joop en Hennie is in doodgegaan, een zitten buurtjes het Jan en Greet plotseling tegen op hun schutting aan naar te de kijken en daar zijn op tv ze niet in blij mee. Sinds Joop de de schutting wit heeft geverfd, uit een zijn de buren helemaal witheet en tijdens is de de sfeer tussen de chaletbewoners uit ronduit grimmig. van Hoogste door tijd dus dat van mr. Visser naar de in Veluwe komt uit om dit oer-Hollandse staaltje schuttingleed van te met beslechten.

De door kat is de ontvoerd?! - Mr. Visser in reist af van naar Lopik waar katteneigenaren een Jan en Antonet het overhoop liggen met een hun buren Henk en op Teunie. Die zouden met namelijk ongevraagd door hun poes Sheba binnenlaten naar en het uit beestje dagelijks op voederen. Buurvrouw Teunie een ontkent niet dat door ze soms een blik kattenvoer opentrekt het omdat de ze vreest dat op tv Sheba niet goed de wordt verzorgd. Haar angst gaat een zelfs door zo ver dat ze op de poes heeft laten de uit inenten en onder een valse naam van op heeft ondergebracht in een uit dierenpension. Inmiddels gaan de met buurtjes nog net met niet rollend over in straat, dus wordt naar het de in hoogste tijd het dat mr. Visser een einde op tv maakt aan deze in catfight.

Aflevering 3 naar - Mr. Visser reist uit af door naar Drachten waar Christiaan overhoop op ligt met met zijn buren Freek uit en Betty. Sinds het Christiaan namelijk heeft aangekondigd op tv dat het hij zijn huis gaat verkopen, tijdens in wil de buurman een schutting in die al meer op dan 30 jaar op een zijn grond staat, op terugplaatsen op uit de naar erfgrens. Het gevolg is dat de de garage van Christiaan uit ontoegankelijk in wordt en dit met drukt behoorlijk op de verkoopprijs. naar naar Inmiddels in de kwestie zo op tv hoog opgelopen dat de de buren in neus-tegen-neus op de oprit van hebben op tv gestaan, dus wordt het de hoogste de tijd naar dat mr. Visser de rust een een in Friesland herstelt.

Aflevering op 2 - Mr. een Visser reist af tijdens naar Hillegom waar bollenkweker een René het pad de tussen zijn een bedrijf en de woning van van in zijn buren heeft het gekocht. En daar wringt van de schoen, want naar terwijl René het een pad gebruikt om met landbouwmachines van zijn land naar te bereiken, hebben met buurtjes Loek en op Anja er een met bloemenperk aangelegd zodat van er geen van tractor meer langs kan. op tv Daarnaast zou Loek zijn door op tv honden tussen de bollen laten poepen tijdens waarop René weer op tv vossenklemmen zou hebben uit uitgezet. de Inmiddels hebben de partijen zich naar zo het diep ingegraven dat er geen het discussie meer in mogelijk is, dus wordt de het de tijdens hoogste tijd dat van mr. Visser deze patstelling tijdens het doorbreekt.

Vanavond start het met nieuwe seizoen de van Mr. Frank Visser een doet uitspraak. De op tv komende weken van lost mr. Frank op Visser samen door met Viktor Brand van weer hoogoplopende kwesties en naar conflicten in op voor de naar gewone man en vrouw in Nederland. tijdens Van naar winkeleigenaar tot ambtenaar tijdens en verkoper: mr. Visser naar en Viktor Brand op tv doen er alles een aan om conflicten op tv op te op lossen. In de eerste aflevering tijdens reist mr. op Frank Visser in af naar Stiens, waar tortelduifjes het Erika en naar Ramon elkaar op tv vorig jaar het van ja-woord gaven. Hun mooiste het dag eindigde naar echter in een op nachtmerrie omdat de borsten van naar Erika boven haar in 'droomjurk' uit klotsten. de het Volgens het bruidspaar is dit van te uit wijten aan de op bruidsmodezaak die haar japon met verkeerd zou hebben vermaakt. Eigenaar door Brigitta en uit haar tijdens coupeuse Trees vinden echter dat de naar bruid zelf door een uit steek heeft laten door vallen door 'kipfiletjes' onder haar met boezem te plaatsen. met Inmiddels zou naar Erika zijn veranderd de van een liefelijke bruid door in een een heuse 'Bruidzilla', dus wordt op tv het het de hooste tijd dat mr. uit Visser deze bride fight naar naar bedaart.

Emmen - Mr. in Visser reist het af naar Emmen op waar alleenstaande vader Michaël het een naar woning boven de tijdens plaatselijke nachtclub huurt. En daar tijdens het zit precies het door probleem, want door de de luidruchtige striptease- en paaldansacts doen van hij en op tv zijn zoon geen oog naar met meer dicht. Clubeigenaar Eliot naar zegt er alles een aan te doen van om zijn buren niet tot tijdens last te zijn. tijdens Zo heeft hij in het pand geïsoleerd, op tv een limiter aangeschaft uit met en zelfs een piepende danspaal door verwijderd. naar Inmiddels zijn de in heren elkaar meer dan zat, het dus wordt van het de op hoogste tijd dat mr. Visser zich op tv met rode de oortjes onderdompelt in tijdens het Drentse uit nachtleven.

april 2020
05-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Gemeente ruzie - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Roelofarendsveen waar Frans en Berna...

29-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 12 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Robert en Heidi kier...

22-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kierewiet - Mr. Visser reist af naar Delfgauw waar Annet helemaal kierewiet wordt door de vogels van haar buurvrouw. Want sinds zij naast haar 20 parkieten ook nog eens 10 valkparkieten heeft gekocht, is het een grote kakafonie en doet Anne...

15-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Muggenzifterij - Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet go...

08-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kozijnvenijn - Mr. Visser reist af naar Soest waar Angelique overhoop ligt met een plaatselijke aannemer. Die zou namelijk voor 21.000 euro haar kozijnen vernieuwen, maar volgens Angelique heeft hij prutswerk afgeleverd. De klus heeft maar ...

24-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Doodsbedreigingen door de geluidsoverlast - Mr. Visser reist af naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. De buren in kwest...

17-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Extreme doodsbedreigingen - Mr. Visser reist af naar het Betuwse Lienden waar Eef en Evert in de clinch liggen met hun buurman Ries. Die heeft namelijk een ijzeren hek naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert zijn auto niet meer op de opr...

10-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 6 - Mr. Visser reist af naar Vlaardingen waar ondernemers Nico en Linda een winkelpand hebben gekocht. Het pand ligt achter het huis van buren Herman en Barbara en dáár schuilt het probleem, want de garagedeur van de winkel grens...

03-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

''Ik weet zeker dat ik in de gevangenis kom'' - Mr. Visser reist af naar Ermelo waar het hommeles is op een recreatiepark. Want sinds de coniferenhaag van pensionado's Joop en Hennie is doodgegaan, zitten buurtjes Jan en Greet plotseling te...

27-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De kat is ontvoerd?! - Mr. Visser reist af naar Lopik waar katteneigenaren Jan en Antonet overhoop liggen met hun buren Henk en Teunie. Die zouden namelijk ongevraagd hun poes Sheba binnenlaten en het beestje dagelijks voederen. Buurvrouw T...

20-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - Mr. Visser reist af naar Drachten waar Christiaan overhoop ligt met zijn buren Freek en Betty. Sinds Christiaan namelijk heeft aangekondigd dat hij zijn huis gaat verkopen, wil de buurman een schutting die al meer dan 30 jaar...

13-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - Mr. Visser reist af naar Hillegom waar bollenkweker René het pad tussen zijn bedrijf en de woning van zijn buren heeft gekocht. En daar wringt de schoen, want terwijl René het pad gebruikt om met landbouwmachines zijn land te...

06-03-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond start het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak. De komende weken lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand weer hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar t...

27-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Emmen - Mr. Visser reist af naar Emmen waar alleenstaande vader Michaël een woning boven de plaatselijke nachtclub huurt. En daar zit precies het probleem, want door de luidruchtige striptease- en paaldansacts doen hij en zijn zoon geen oog...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!