Programma gemist?

Geklepper het en gepingel - een Mr. Visser reist af de naar de Hoogvliet waar alleenstaande door moeder Essie en haar in dochter Zuwena overhoop liggen naar op met bovenburen Fred en op Marion. Die zouden namelijk opzettelijk in met hun slippers de door uit de woning 'klepperen' van en daarmee Essie tot waanzin door drijven. De het buren menen op de hun beurt dat de dochter uit Zuwena bij nacht en het ontij zit te op huilen en ze zijn ook een niet erg door te spreken op tv over haar pianospel. Inmiddels zijn door de buurtjes door elkaar al in naar de haren gevlogen, dus door is een de hoogste tijd dat mr. het van Visser een einde maakt het aan dit geklepper en op gepingel.

Ijmuiden met - uit In Mr. Frank Visser tijdens doet uitspraak op tv lost Mr. Frank Visser samen op met Viktor Brand een hoogoplopende kwesties en conflicten naar op in voor de gewone man tijdens en in vrouw in Nederland. met Van winkeleigenaar tot met ambtenaar en verkoper: op tv Mr. Visser en Viktor een Brand doen er alles aan de om op tv conflicten op te lossen. Viktor naar op tv brengt de kemphanen het rond de tafel, waarna Mr. van Visser tot een in rechtvaardig oordeel komt. naar Mr. van Visser reist af naar tijdens IJmuiden waar tijdens flatbewoner Marc in tijdens de clinch ligt van met zijn Duitse op buurman Meik. Die heeft er tijdens namelijk een op tv handje van om dag van en nacht tijdens zijn tijdens tv op standje tien te op tv zetten waardoor op tv Marc geen oog dicht doet. naar En dat is de in niet het enige, tijdens want hij mag ook de meegenieten met het gesnurk van van de de buurman én het naar gekreun van zijn vriendin met door wie hij van de van lakens deelt. Na een pittige confrontatie door van is de situatie behoorlijk uit de een op hand gelopen, dus is de in hoogste tijd in dat mr. Visser een einde door maakt op aan dit gekreun en het gesteun.

Claustrofobie van door te hoge het schutting - Mr. Frank het Visser reist het af naar Beverwijk waar door de Servische door Branka overhoop ligt op met haar buren op Marcel en Jeannette. Ze is tijdens woest, naar omdat de buren met een lage schutting in van de achtertuin door hebben geplaatst, terwijl de afspraak het was door dat er een tijdens hoge afscheiding zou komen. in De op tv buurtjes weigeren aan die wens met tegemoet te komen, van omdat het Jeannette aan claustrofobie lijdt. Sinds Marcel in de heeft geroepen dat Branka een moet 'oprotten' het naar Servië is het de hek van de de dam. Hoogste tijdens tijd dus dat uit Mr. Frank Visser een punt zet van achter dit door benauwende een grensconflict.

Met elkaar door op een de vuist - In naar Mr. Frank het Visser doet uitspraak lost door Mr. Frank Visser in samen met Viktor op Brand hoogoplopende kwesties uit en conflicten op uit voor de naar gewone man en vrouw in Nederland. in Van winkeleigenaar tot tijdens in ambtenaar en verkoper: met Mr. Visser en Viktor Brand een doen door er alles aan om conflicten op uit te in lossen. Viktor brengt de uit kemphanen rond de van tafel, waarna mr. Visser naar tot een rechtvaardig van naar oordeel komt.Mr. Visser reist af door naar Zaandam door waar buren Fritz (75) op en met Appie (77) elkaar naar het leven door staan. de Fritz beschuldigt zijn buurman het ervan dat hij van ongevraagd aan zijn woning uit klust als hij tijdens niet de thuis is. De de spookklusser in kwestie, Appie, beweert uit van op zijn beurt dat hij alle in naar reparaties met toestemming van de buurman op tv heeft uitgevoerd. uit Volgens hem uit is Fritz tijdens een zeurkous die alleen maar profiteert het van zijn de noodoplossingen. Inmiddels zijn het de gemoederen de zo hoog opgelopen het dat de pensionado's met elkaar het van op de vuist zijn op tv gegaan. Hoogste het tijd dus dat mr. Visser een de einde maakt aan op dit door getimmer en met gezaag.

Spijkenisse tijdens - Mr. Visser de reist af naar Spijkenisse naar naar waar Dimitri en op tv Miranda onlangs een de nieuwe schutting in hun achtertuin hebben op op tv geplaatst. Sindsdien is met het hommeles, want buurvrouw Ineke de beweert op tv dat de afscheiding op met háár grond staat. tijdens En dat is volgens haar op niet het naar enige grensoverschrijdende gedrag waar uit de uit buren zich schuldig aan de maken. Zo zou Dimitri naar haar uitmaken voor door op 'borderliner' en met behulp van een tijdens op trampoline boven de schutting uit springen op tv om haar een uit middelvinger te geven. tijdens Inmiddels vechten de de buurtjes elkaar de een op tv tuin uit, dus wordt het in de hoogste tijd de dat een mr. Visser een einde maakt aan op tv door dit grensconflict.

Lieren op - Mr. Visser reist op tv af naar het op tv een Gelderse Lieren waar Jan de en Gerrie in de door clinch het liggen met hun nieuwe buren Jannie een in en Simon. Want sinds de kersverse door bewoners het een zwarte schutting hebben in geplaatst, leggen de de kippen door geen eieren meer op en zijn de het tomatenplanten volledig verpieterd. De sfeer op met het ooit zo de vreedzame platteland is op behoorlijk verziekt uit en een buurman Simon krijgt de naar meest vreselijke verwensingen naar zijn uit hoofd geslingerd. Hoogste op tijd van dus dat mr. Visser door zich met in de arena de begeeft om een een einde te maken aan dit het hanengevecht.

Nieuw-Vennep de - In Mr. Frank Visser in doet de uitspraak lost een Mr. Frank Visser samen met op tv Viktor Brand hoogoplopende in kwesties en conflicten door op op tv voor de gewone man en het vrouw in Nederland. Van tijdens met winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. op Visser tijdens en Viktor Brand van doen er alles aan om een conflicten op de te met lossen. Viktor brengt de op tv kemphanen rond de tafel, van waarna mr. tijdens Visser tot een het rechtvaardig oordeel komt. Mr. Visser het reist af het naar Nieuw-Vennep waar met drie zussen een bittere op tv strijd voeren over met het op graf van hun overleden naar moeder. Tweelingzussen Martine op tv en het Michèle zijn er het namelijk heilig van overtuigd dat tijdens hun jongere zus door Solange spullen uit op de erfenis met heeft gestolen die uit aan hen zijn het nagelaten. Bovendien is naar de urn met door as verdwenen op tv en is het de op tv vraag of mama door ooit een laatste rustplaats door zal vinden. van Hoogste tijd dus dat tijdens mr. Visser zich met naar deze familievete uit bemoeit en een op einde maakt aan op tv deze van grafstemming.

Ter de Aar - In het Mr. de Frank Visser doet uitspraak lost Mr. tijdens op tv Frank Visser samen met Viktor Brand van hoogoplopende kwesties uit en conflicten op op tv voor de gewone in man en vrouw in uit uit Nederland. Viktor brengt de uit kemphanen rond de uit tafel, waarna mr. Visser tot tijdens een rechtvaardig oordeel uit komt. Cor tijdens en Corrie op tv wonen al op hun hele leven met veel plezier tijdens door in Ter Aar. Maar aan tijdens hun woongenot is abrupt van een einde op tv gekomen sinds hun de 'importburen' een Peter en Tonetta moeilijk doen over tijdens de erfgrens. een De met buurtjes beweren namelijk dat Cor en op Corrie met stiekem hun land tijdens hebben ingepikt en dat willen tijdens ze van nu terug. Hoogste tijd op dus dat mr. Visser met afreist naar de de Zuid-Hollandse de polder om dit in grensconflict voor eens van en altijd te uit beslechten.

Aflevering 19 - op tv In Mr. Frank op door Visser doet uitspraak in lost Mr. Frank van Visser samen met Viktor de Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten op een voor de gewone man door en vrouw in uit Nederland.

Siebengewald - In het Mr. Frank de Visser doet uitspraak de lost met Mr. Frank Visser naar samen met Viktor naar Brand hoogoplopende kwesties en conflicten tijdens op voor de op tv gewone man tijdens en vrouw de in Nederland. Van winkeleigenaar tijdens tot ambtenaar en verkoper: Mr. naar de Visser en Viktor Brand doen er het tijdens alles aan om conflicten tijdens op te lossen. uit Viktor brengt van de kemphanen rond door de tafel, waarna de mr. Visser tot de een rechtvaardig oordeel tijdens komt. Mr. Visser reist af naar een het Limburgse Siebengewald naar waar tijdens Anita en Wienand genieten van naar tijdens hun welverdiende pensioen in naar een fijne op bovenwoning. Maar hun woongenot wordt bedreigd tijdens door sinds supermarktondernemer Erik het plan naar heeft opgevat tijdens om pal uit naast hun huis een uit stalling voor het winkelwagens te bouwen. Hierdoor een kunnen de op tv pensionados de bromfiets niet meer kwijt op en wordt hun op tv enige tijdens vluchtweg bij calamiteiten geblokkeerd. Het in echtpaar op voelt zich van behoorlijk in de wielen gereden, uit dus is er werk op tv uit aan de winkel de voor Mr. Visser.

Apeldoorn op tv - In Mr. Frank met Visser doet tijdens uitspraak lost op Mr. Frank Visser samen met in Viktor Brand hoogoplopende van kwesties en naar conflicten op voor het de op tv gewone man en vrouw in tijdens Nederland. op Van winkeleigenaar tot ambtenaar uit en verkoper: Mr. Visser en een Viktor Brand door doen er in alles aan om conflicten op een te lossen. Viktor van naar brengt de kemphanen rond tijdens de tafel, het waarna mr. Visser tot een rechtvaardig uit oordeel komt. het Mr. Visser het reist af naar in Apeldoorn waar een Maurice fysiek lijdt onder de geluidsoverlast een uit van zijn bovenbuurvrouw. Door de zenuwen de met zit hij bevend op de bank, tijdens uit terwijl hij vanwege van zijn medische toestand een juist rust nodig heeft. De van buurvrouw in door kwestie, de uit Ghana gevluchte het met Ivy, zegt op haar met beurt dat zij met en haar zoontje op hun op tv tenen lopen tijdens om hun buurman niet het tot last met te zijn. Maar van wat ze ook uit doen: hij blijft tijdens maar klagen. Inmiddels is op Ivy zo het bang dat ze het het huis uit niet meer uit durft. tijdens Hoogste tijd dus dat een Mr. Visser tijdens de van rust en regelmaat komt van herstellen.

Ken met je de gezelligste straat van van van Nederland in Lelystad op tv nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser het in uit het SBS6-programma Mr. een Frank Visser doet van uitspraak onlangs de het veelbesproken zaak van de buurvrouwen naar Conny tijdens en Tilly. de Heel Nederland had het het over hun 'koude pannenkoekenkwestie' een bij het tv-programma De in Rijdende Rechter. door In deze nieuwe aflevering op tv van op tv Mr. Frank Visser doet tijdens uitspraak zorgen in de buren van het Conny en naar Tilly, Annie en Fred, voor nog op veel meer uit ophef op en tumult als ook zij het het door tijdens de hoorzitting met elkaar aan in tijdens de stok krijgen. Zal Mr. Visser, met door die opnieuw naar Lelystad de afreist, ook dit conflict tot van een goed het einde op tv brengen? Niets lijkt normaal in deze de met nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser naar doet met uitspraak. Aanleiding voor deze uitzonderlijke de hoorzitting is een ruzie uit door tussen buren Annie en een Fred die naar zijn weerga niet kent. Beiden hebben het op tv een enorm conflict over uit een gemeenschappelijke een schutting in de in achtertuin. Annie beweert dat uit buurman Fred het geld voor met een gezamenlijk met betaalde op schutting 'achterover heeft gedrukt'. Ze is de woedend, gebruikt alle het denkbare tijdens schuttingtaal richting Fred en met houdt voet bij met stuk in haar beschuldiging het van diefstal. tijdens Hij zou het geld de niet gebruikt met hebben tijdens om planken voor van de schutting te kopen, tijdens maar het geld in eigen een zak hebben gestoken. op tv een Voor de schutting zou door het hout uit het een vuilcontainer zijn getrokken. Annie van vindt de schutting van de ook nog eens een 'vlag op tijdens een strontschuit'. de Fred heeft hem door volgens haar de in spuuglelijke kleuren geverfd, naar zonder met haar te van overleggen. Deze buurtjes tijdens maken elkaar, in met de aanwezigheid van Mr. Visser, inmiddels uit het voor rotte de vis. Het wordt de een in hoogste tijd voor met een kristalheldere uitspraak. Presentator Viktor het Brand licht naar toe: "We hebben inmiddels uit nu meer met dan vijftig afleveringen gemaakt en ik een door ben echt veel gewend. Maar de naar burenruzie tussen de Fred en in Annie slaat alles. Ik door heb een heleboel in nieuwe scheldwoorden geleerd. op Maar de van heftigheid van naar de zaak motiveert in zo’n het opname om van een einde te maken aan door alle uit ellende tussen die twee." Zorgt in deze uitspraak tot met door de hoognodige rust in in het volledig uit uit de hand gelopen conflict tijdens van op de buurtjes? Het is het vanavond te zien bij van SBS6.

Aflevering 15 - op tv met In Mr. Frank uit Visser doet uitspraak door lost Mr. Frank tijdens Visser samen met Viktor de Brand hoogoplopende kwesties en conflicten in op voor de op gewone man met en vrouw op tv in Nederland. Van winkeleigenaar tot naar ambtenaar en verkoper: uit Mr. Visser en in Viktor Brand doen tijdens er alles de aan om conflicten op op in te lossen. Viktor met brengt de kemphanen rond de tafel, met waarna mr. Visser door tot op tv een rechtvaardig oordeel op komt.

Aflevering 14 het - van In Mr. Frank Visser doet uit uitspraak lost Mr. in Frank Visser een samen met Viktor Brand hoogoplopende op tv kwesties en conflicten tijdens op in voor de op tv gewone man en vrouw in het Nederland. Van winkeleigenaar tot op tv een ambtenaar en verkoper: Mr. Visser op tv en Viktor tijdens Brand doen de er alles aan om tijdens conflicten op te naar lossen. Viktor brengt de kemphanen door rond de uit tafel, waarna mr. Visser met tot met een rechtvaardig oordeel op tv komt.

Aflevering de 13 - In Mr. Frank de Visser doet uitspraak de van lost Mr. Frank Visser samen tijdens met Viktor Brand op tv hoogoplopende kwesties tijdens en conflicten van op voor de gewone in man en vrouw in naar Nederland. Van winkeleigenaar op tot ambtenaar een en verkoper: Mr. op tv Visser en Viktor Brand in doen er alles met aan de om conflicten op een te lossen. Viktor brengt de op kemphanen rond de met tafel, waarna een mr. Visser tijdens tot een rechtvaardig uit oordeel komt. Mr. Frank Visser in reist met af naar het Zeeuwse in Eede waar Johan en een zijn dochter Sabrina op een boerenbedrijf runnen. op Rust en in ruimte genoeg, maar het een dorp is tevens naar het toneel in van een op tv jarenlange vete tussen Johan en in zijn buurman Walter. op Deze keer gaat op de ruzie over een naar dichtgeploegde sloot, op een mestvaalt én de in bouw van een een nieuwe stal. tijdens Inmiddels het zijn de gemoederen zo hoog uit opgelopen dat van de heren met elkaar op naar uit de vuist zijn gegaan, een dus is het de uit hoogste tijd dat van Mr. Frank Visser met de boer op gaat op om deze door kemphanen uit elkaar te door het halen.

januari 2019
10-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Geklepper en gepingel - Mr. Visser reist af naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie en haar dochter Zuwena overhoop liggen met bovenburen Fred en Marion. Die zouden namelijk opzettelijk met hun slippers door de woning 'klepperen' en...

03-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ijmuiden - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor...

26-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Claustrofobie door te hoge schutting - Mr. Frank Visser reist af naar Beverwijk waar de Servische Branka overhoop ligt met haar buren Marcel en Jeannette. Ze is woest, omdat de buren een lage schutting in de achtertuin hebben geplaatst, ter...

19-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Met elkaar op de vuist - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Vis...

12-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Spijkenisse - Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Dimitri en Miranda onlangs een nieuwe schutting in hun achtertuin hebben geplaatst. Sindsdien is het hommeles, want buurvrouw Ineke beweert dat de afscheiding op háár grond staat. En ...

05-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Lieren - Mr. Visser reist af naar het Gelderse Lieren waar Jan en Gerrie in de clinch liggen met hun nieuwe buren Jannie en Simon. Want sinds de kersverse bewoners een zwarte schutting hebben geplaatst, leggen de kippen geen eieren meer en...

29-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Nieuw-Vennep - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ter Aar - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een...

15-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

08-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Siebengewald - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Apeldoorn - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vikto...

24-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Ken je de gezelligste straat van Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser in het SBS6-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak onlangs de veelbesproken zaak van de buurvrouwen Conny en Tilly. Heel Nederland had het over ...

17-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 15 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

10-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

03-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 13 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord