Programma gemist?

Aflevering uit 28 - In Mr. de Frank Visser doet uitspraak in lost Mr. Frank tijdens het Visser samen met in Viktor Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten op voor de op gewone man van en een vrouw in Nederland. Mr. Visser reist de af naar de Rotterdam waar Willem en op Esmeralda zich groen in geel ergeren op tv aan twee bomen van een de de buurman. Die blokkeren het in zonlicht in op tv hun tuin en geven veel uit afval dat tijdens zij weer mogen van opruimen. Esmeralda vreest in ook voor van de veiligheid het van haar kleinkinderen, want onlangs in vielen er tijdens twee takken een uit de boom. op tv De buurman in van kwestie, Kees, vindt de ophef met overtrokken. op Hij zeurt ook niet op als de buren luidruchtige van feestjes geven naar of wanneer op tv hun hond loopt te blaffen, op tv dus van hij is helemaal klaar met met het 'geëikel'. Inmiddels groeit van de zaak op tv beide partijen het boven het een hoofd, dus wordt het tijd tijdens dat tijdens mr. Visser de omstreden op tv bomen bekijkt het en bijl zet aan de wortel het van dit met conflict.

Aflevering 27 - door In Mr. op tv Frank van Visser doet uitspraak lost Mr. Frank naar Visser samen met in Viktor Brand van hoogoplopende kwesties en tijdens conflicten op voor tijdens de gewone op man en uit vrouw in Nederland. Mr. de Visser reist een af naar Lijnden onder de de rook op van Schiphol. Daar liggen van vliegtuigspotter Piet en met zijn dochter Ria op in de clinch naar met hun buren Wesley uit en Manon. in Die hebben naar namelijk een container met van bouwpuin voor hun huis geplaatst van in en volgens Piet tijdens wordt zijn uitzicht hierdoor van belemmerd. Daarnaast windt een hij zich de op over twee schuttingen die door het op de buurman zijn verwijderd en niet de goed zijn teruggezet. op Inmiddels uit heeft Piet op al tierend met zijn in wandelstok staan zwaaien in en dreigt uit de situatie met de het buren volledig in uit de hand te naar lopen. Hoogste tijd dus door dat mr. Visser hier de een van stokje voor van steekt en deze zaak veilig aan met naar de grond zet.

Aflevering naar 26 - In Mr. Frank uit Visser van doet uitspraak lost Mr. Frank tijdens Visser samen met in Viktor Brand het hoogoplopende kwesties en conflicten op tv met op voor de gewone door man en vrouw in Nederland. door Mr. Visser door reist af naar de Fijnaart waar Ad op al 40 jaar gebruik een maakt van een een pad tussen het zijn achtertuin en met de openbare op weg. Maar sinds buren met Andy op tv en Annet naast hem zijn in komen wonen, is uit dat het feest helaas voorbij. Zij van hebben de doorgang een namelijk bij hun nieuwe een oprit getrokken en willen het niet door dat Ad over hun tijdens terrein loopt. Hierdoor kan het Ad geen de kliko meer aan door de weg zetten en tijdens erger nog: hij in kan niet van meer met uit de kruiwagen naar zijn geliefde op tv schapen. Inmiddels zijn van van er over en op weer harde woorden gevallen en met heeft Andy het de pad zelfs met door bouwpuin geblokkeerd. Hoogste tijd tijdens dus dat mr. de tijdens Visser een einde maakt aan een dit de geblaat.

Aflevering het 25 - In Mr. Frank door Visser doet op tv uitspraak lost Mr. Frank op tv Visser samen met uit Viktor Brand van hoogoplopende kwesties van en conflicten op voor op de gewone in man en vrouw de in Nederland. Mr. op Visser reist tijdens af naar Rotterdam waar Rodney en op Marcella naar een conflict uitvechten met de hun visueel in beperkte buurman Ahmet. Ze doen op tv namelijk geen de oog dicht van door het geblaf van op tv zijn waakhond Zena die een dag en nacht van in met de tuin met verblijft. Ahmet ontkent deze beschuldiging en door zegt dat zijn op tv door hond slechts sporadisch door blaft. Bovendien zouden door de buren hem het op leven zuur maken een door Turkse scheldwoorden over de in schutting roepen. van Inmiddels naar zijn de spanningen hoog opgelopen het en heeft Rodney het de buurman voor 'blafbek' op uitgemaakt. Hoogste tijd uit dus dat mr. in Visser naar het de havenstad een komt en een naar einde maakt aan dit op gekef.

In van deze aflevering uit van Mr. Frank op Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank op Visser op en presentator Viktor tijdens Brand te maken met een door 'heks uit van Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser van reist af naar Veenendaal waar tijdens Jan en Mary het overhoop liggen met op tv autobedrijf tijdens G. Bos. Hier uit ruilden ze hun Renault in een naar voor een tweedehands Ford, maar die van door bleek zoveel gebreken op tv te vertonen dat door ze hem direct weer tijdens terugruilden voor hun oude auto. Belofte Garagehouder het Gerrit beloofde uit van coulance in 200 euro het terug te betalen, op maar na een met boos telefoontje van tijdens Mary kwam hij in zijn belofte niet in na. Heks Mary zou zich de namelijk als een 'heks op tv uit Disneyland' de gedragen en daarom weigert op Gerrit ook met maar één cent de te betalen. Hoogste tijd dus dat op tv mr. Visser uit op de rem een trapt en naar deze zaak tot van stilstand brengt.

In deze aflevering een van van Mr. Frank Visser doet uitspraak met op tv reizen presentator Viktor Brand en op mr. Visser naar af naar van Warmond. Daar lopen de buren van het de Cora elke dag door in haar tuin. Banjeren In op Warmond woont Cora na haar scheiding tijdens in een het charmant van huisje. Veel rust is haar een niet op gegund, want buren Dick en van Thomassina banjeren dagelijks met door een haar tuin en daar is ze tijdens op tv helemaal klaar mee. Supermarkt De buren zeggen op tv op hun naar beurt dat ze recht van van overpad op tv hebben. Ze gebruiken met Cora's tuin al 27 jaar met om naar tijdens de tijdens supermarkt te lopen en op tv dat willen naar ze graag zo tijdens houden. Woordenwisseling Sinds een stevige woordenwisseling kijken de een partijen elkaar met een het de nek aan, dus met wordt het de hoogste op tv tijd dat mr. een Visser de een tuin bezoekt om op deze kwestie met tijdens wortel en tak van uit te door roeien.

Aflevering de 22 - In Mr. naar Frank Visser naar doet uitspraak door lost Mr. Frank uit Visser samen met uit Viktor Brand hoogoplopende kwesties en op tv conflicten met op voor de gewone man het en vrouw op in Nederland. naar Mr. Visser reist af naar Haarlem met met waar Peter zich door opwindt over de tijdens eik van zijn buren. door Die veroorzaakt namelijk overlast door op bladafval naar en vallende eikels, de dus die boom moet weg. van De de buren in in kwestie, Tineke en Frans, peinzen er van niet over om door door hun eik te kappen en beweren de dat Peter hen door terroriseert. in Zo zou hij met hun kat in een een kliko hebben tijdens opgesloten en draait hij het keiharde muziek wanneer hun van dochter in piano speelt. het Inmiddels zijn de emoties zodanig opgelopen door dat Frans in zijn buurman naar een blauw een oog heeft geslagen. Hoogste tijd in dus in dat mr. Visser naar Noord-Holland het komt op en een einde met maakt aan dit 'gezeik om een een de eik'.

Vanaf een vanavond is de 'Mr. Frank Visser met doet uitspraak' weer door terug op SBS6 op tv met nieuwe afleveringen. Elke donderdag naar om 21:30 uur in proberen presentator Viktor door Brand en uit rechter Frank Visser in weer hoogoplopende op kwesties en conflicten op naar te lossen voor uit de gewone man en vrouw van een in Nederland. Gluren Mr. Visser reist deze door week af de naar Amsterdam-Noord, waar de naar ras-Jordanese door Sophie in de clinch ligt met een haar buurvrouw Ria. op Die zou namelijk met 's avonds naar uit binnen op gluren, tegen de ramen naar kloppen van en zelfs hondendrollen in haar het tuin gooien. Gestoord Ria vindt met haar buurvrouw gestoord de en wijst alle door beschuldigingen van de op hand. Ze is een druk op tv met de zorg voor naar haar gehandicapte zus een en heeft helemaal geen tijd de met om te gluren tijdens bij de buren. Uitgescholden Inmiddels op is het een door behoorlijke toestand in in Noord en heeft Sophie haar buurvrouw door op straat een uitgescholden. Hoogste tijd met dus dat mr. een Visser naar zich met deze op hoofdstedelijk twist bemoeit en de de kijvende partijen tot naar de orde met roept.

De ventilator op - In Mr. op tv Frank op tv Visser doet uitspraak lost op Mr. Frank Visser uit samen met in Viktor Brand hoogoplopende kwesties door en tijdens conflicten op voor de gewone man op tv en door vrouw in Nederland. op tv Mr. Visser naar reist af naar Minnertsga de waar de de 84-jarige Floor het aan de tijdens stok een heeft met zijn 74-jarige buurvrouw. door Die zou op tv namelijk opzettelijk een naar ventilator in uit haar plafond hebben naar geplaatst om hem te terroriseren. van op tv Sindsdien hoort Floor een vervelende bromtoon uit tijdens en voelt hij een poolwind door door van zijn huis waaien. met De buurvrouw in uit kwestie, Jaantje, beweert op tv helemaal geen ventilator te hebben. uit Ze in gaat ernstig gebukt onder op tv de aantijgingen van de in buurman en op denkt dat het van probleem tussen zijn oren zit. met Hoogste tijd door dus dat mr. met Visser het polshoogte neemt en een einde maakt door op tv aan dit Friese uit gebrom.

Aflevering van 19 - In door Mr. Frank van Visser doet uitspraak lost Mr. een Frank Visser samen met de Viktor Brand op hoogoplopende kwesties en conflicten tijdens op voor van de gewone naar man en vrouw in Nederland. uit de Mr. Visser reist af naar Terheijden op tv waar autoliefhebber op tv Rudi uit zijn antieke brandweerwagen, een Renault tijdens Goelette uit 1953, op ter reparatie het aanbood bij een de lokaal garagebedrijf. Hij kwam een overeen een dat de dynamo en de de remmen uit zouden worden vervangen een voor een bedrag op tv van 500 euro. Garagehouder Wim houdt het hier een de andere lezing op na, door want volgens hem in het zou alleen de met dynamo worden gerepareerd. En nu een de reparatiekosten uit fors zijn opgelopen, van wil hij van eerst geld zien in voordat Rudi zijn met geliefde oldtimer terugkrijgt. Hoogste het tijd dus het dat mr. Visser te hulp de snelt om dit door brandje voor een eens altijd te met blussen.

Ruzie om de uit schutting - In met Mr. Frank het Visser doet uitspraak van lost de Mr. Frank Visser samen met Viktor naar Brand tijdens hoogoplopende kwesties en conflicten op tv op op voor de gewone een man en vrouw in Nederland. met Mr. Visser reist af de een naar Creil waar vastgoedondernemers in Joop en Wil door overhoop liggen met door hun nieuwe buren. uit Die hebben een namelijk zonder overleg een tijdens schutting verwijderd

Hoop op tv gebakkelei - uit In Mr. Frank Visser doet op tv uitspraak op tv lost Mr. Frank Visser op samen met Viktor Brand het hoogoplopende kwesties naar en conflicten tijdens op voor de gewone man en tijdens vrouw het in Nederland. naar Mr. Visser reist naar af naar Krabbendijke waar Jack en op tv het Heleen overhoop liggen met op tv grondbezitter Egon. Na een in hoop de gebakkelei zit de zaak in muurvast, dus is het met tijd dat op tv mr. Visser naar Zeeland in afreist.

Pesten het - In op Mr. Frank Visser doet uitspraak van lost door Mr. Frank Visser van samen met Viktor het Brand hoogoplopende kwesties in en conflicten op van voor de gewone de man en vrouw met in Nederland.

De enorme van coniferenhaag - In het Mr. Frank in Visser doet uitspraak lost met Mr. Frank naar Visser samen met Viktor van Brand hoogoplopende kwesties en naar conflicten van op voor de gewone man op en vrouw in tijdens Nederland. het Mr. Visser door reist af naar het Limburgse Kessel een waar Bianca uit overhoop ligt met haar tijdens naar buurman Jos. Inzet van het het geschil in is een enorme coniferenhaag die op tv volgens haar veel te tijdens breed is en het van ervoor zorgt dat haar in tuin steeds op kleiner wordt.

Aflevering op 14 - In Mr. Frank door Visser door doet uitspraak lost de Mr. Frank Visser samen met van Viktor Brand hoogoplopende op kwesties en conflicten een uit op voor de gewone een man en vrouw in Nederland. het Mr. Visser reist met door af naar Mierlo in waar mevrouw Trésoor het aan op de stok heeft met op tv de haar buren. Die zouden namelijk op tv zonder overleg naar een haag uit de door grond hebben getrokken tijdens en háár grond hebben naar met ingepikt.

augustus 2021
27-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 28 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Willem en Esmeralda zi...

20-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 27 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Lijnden onder de rook van Schiphol. D...

13-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 26 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al 40 jaar gebruik m...

06-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 25 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Rodney en Marcella een...

23-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met...

16-01-2020 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar lopen de buren van Cora elke dag door haar tuin. Banjeren In Warmond woont Cora na haar scheiding in een charmant...

09-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 22 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Haarlem waar Peter zich opwindt over ...

02-01-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanaf vanavond is 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21:30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voo...

24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!