Programma gemist?

Aflevering 28 op - In Mr. met Frank Visser doet het uitspraak lost Mr. in Frank van Visser samen met Viktor het Brand hoogoplopende van kwesties en conflicten op voor de het door gewone man en met vrouw in Nederland. Mr. Visser reist tijdens af op naar Rotterdam waar tijdens Willem en Esmeralda zich groen op geel ergeren aan het uit twee bomen van op de buurman. Die blokkeren in het zonlicht in hun tuin het en geven veel uit afval dat het zij weer mogen uit opruimen. tijdens Esmeralda vreest ook voor de in veiligheid van haar op kleinkinderen, naar want onlangs vielen op er twee takken naar uit de boom. De buurman naar in kwestie, Kees, het vindt de naar ophef overtrokken. het Hij zeurt ook uit niet als de buren luidruchtige feestjes door geven of op wanneer op tv hun hond loopt te blaffen, uit dus hij is helemaal op tv klaar met met het 'geëikel'. Inmiddels in groeit de zaak een beide partijen boven uit het hoofd, naar dus wordt het het tijd dat in mr. Visser de omstreden naar bomen bekijkt en bijl zet de aan de op tv wortel in van dit conflict.

Aflevering met 27 - in In Mr. Frank Visser door doet uitspraak lost een Mr. Frank Visser samen uit met Viktor uit Brand hoogoplopende kwesties en uit conflicten op voor de met van gewone man en vrouw naar in Nederland. Mr. Visser reist met een af naar Lijnden onder in de rook van Schiphol. Daar in de liggen vliegtuigspotter Piet en op zijn dochter Ria in in de clinch met hun tijdens buren Wesley en met Manon. Die hebben van namelijk een naar container met bouwpuin in voor hun huis geplaatst de en volgens met Piet op tv wordt zijn uitzicht in hierdoor belemmerd. Daarnaast windt met hij zich op over twee in schuttingen die op door de buurman zijn op in verwijderd en niet goed zijn teruggezet. tijdens uit Inmiddels heeft Piet al tierend met met in zijn wandelstok staan zwaaien uit en dreigt met de situatie met de buren volledig uit op uit de hand tijdens te lopen. Hoogste tijd een dus dat mr. met Visser hier een stokje met voor steekt en op deze op zaak veilig aan de grond het zet.

Aflevering 26 - tijdens In met Mr. Frank Visser doet een uitspraak lost Mr. van Frank Visser samen met de Viktor Brand hoogoplopende een kwesties door en conflicten uit op voor de gewone tijdens man en vrouw in van Nederland. de Mr. Visser reist af door naar Fijnaart waar een Ad al uit 40 jaar gebruik naar maakt van een met pad tussen zijn met achtertuin en de openbare weg. uit Maar naar sinds buren Andy en Annet een naast hem naar zijn komen op wonen, is dat feest helaas door voorbij. Zij hebben van de doorgang namelijk bij de hun nieuwe op tv oprit uit getrokken en willen niet dat tijdens Ad naar over hun terrein loopt. tijdens Hierdoor kan Ad geen door kliko tijdens meer aan de weg zetten en uit erger nog: van hij kan niet meer uit met de op tv kruiwagen door naar zijn geliefde schapen. van Inmiddels zijn er over en naar op weer harde woorden in gevallen en heeft Andy het pad door zelfs de met bouwpuin geblokkeerd. Hoogste van tijd op dus dat mr. Visser door een einde maakt aan door dit een geblaat.

Aflevering in 25 - In een Mr. Frank in Visser doet uitspraak lost Mr. Frank met naar Visser samen met Viktor met Brand hoogoplopende kwesties en conflicten uit op voor de een gewone met man en vrouw in Nederland. de Mr. uit Visser reist af naar Rotterdam met waar Rodney en het Marcella uit een conflict uitvechten met hun naar visueel beperkte een buurman Ahmet. Ze een doen de namelijk geen oog door dicht door het op tv geblaf van zijn waakhond door Zena die dag tijdens en nacht van in de tuin verblijft. Ahmet door ontkent deze beschuldiging de en zegt dat het zijn tijdens hond slechts sporadisch blaft. Bovendien op tv zouden de de buren hem het door leven zuur maken door Turkse een scheldwoorden van over de naar schutting roepen. Inmiddels zijn het de spanningen hoog in opgelopen en de heeft Rodney de buurman voor 'blafbek' op tv uitgemaakt. naar Hoogste tijd dus de dat mr. het Visser naar de op tv havenstad komt en een uit einde maakt aan met dit gekef.

In deze tijdens aflevering van Mr. een Frank Visser doet van uitspraak krijgen rechter van Frank Visser naar en presentator Viktor een Brand te maken uit met een 'heks uit op tv Disneyland'. Tweedehands Mr. tijdens Visser reist af naar Veenendaal op tv waar Jan en een Mary overhoop liggen met tijdens autobedrijf G. Bos. op tv Hier ruilden ze het hun Renault in op voor een tweedehands op met Ford, maar die bleek zoveel door gebreken te op vertonen dat ze de hem direct weer terugruilden door voor op tv hun oude auto. Belofte Garagehouder Gerrit beloofde naar uit coulance op tv 200 euro terug op te betalen, maar uit na een boos de telefoontje van Mary kwam hij in zijn belofte niet in uit na. Heks Mary zou zich uit namelijk als een 'heks uit van Disneyland' in gedragen en daarom van weigert Gerrit ook maar het één cent te in betalen. Hoogste tijd uit dus dat mr. Visser op tijdens het de rem trapt en deze in zaak tot stilstand uit brengt.

In deze aflevering van van Mr. een Frank Visser een doet uitspraak reizen van presentator Viktor Brand en mr. van Visser af een naar Warmond. door Daar lopen de buren van tijdens Cora elke een dag door haar tuin. Banjeren In op Warmond woont van Cora na haar scheiding het in een charmant met huisje. Veel rust door op tv is haar niet in gegund, want buren Dick en Thomassina tijdens banjeren dagelijks door op tv haar tijdens tuin en daar is ze de helemaal klaar naar mee. Supermarkt De buren zeggen op een tijdens hun beurt dat ze recht van met overpad op hebben. Ze door gebruiken Cora's tuin al 27 de jaar om naar de op tv supermarkt te lopen het en van dat willen ze uit graag zo houden. Woordenwisseling Sinds een stevige van woordenwisseling door kijken de partijen de elkaar met op de nek aan, dus wordt van het de naar hoogste tijd dat in mr. Visser tijdens de tuin bezoekt om deze kwestie met met wortel en naar tak uit te op tv uit roeien.

Aflevering het 22 - In Mr. met Frank Visser doet uitspraak het lost door Mr. Frank Visser samen op met Viktor Brand met hoogoplopende in kwesties en conflicten op op tv voor de op tv gewone man en vrouw in Nederland. de Mr. Visser een reist af naar Haarlem tijdens waar Peter het zich opwindt het over de op eik van zijn buren. tijdens Die veroorzaakt namelijk het overlast door bladafval en vallende met eikels, dus die van boom moet in weg. van De buren in in kwestie, Tineke en Frans, peinzen in er op tv niet over om hun eik te in kappen en beweren van dat Peter hen het terroriseert. Zo zou in hij hun door kat van in een kliko hebben opgesloten en van in draait hij keiharde muziek wanneer van hun op dochter piano speelt. Inmiddels zijn de door uit emoties zodanig opgelopen dat Frans zijn in buurman een blauw van oog heeft een geslagen. Hoogste tijd dus een dat mr. Visser door naar door Noord-Holland komt en een van einde met maakt aan dit 'gezeik om naar een een eik'.

Vanaf vanavond is de 'Mr. een Frank Visser doet met uitspraak' weer tijdens terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. door Elke met donderdag om 21:30 met uur proberen presentator naar Viktor Brand en rechter Frank in Visser weer naar hoogoplopende kwesties en met conflicten op te de lossen voor de gewone met man en vrouw van in in Nederland. Gluren Mr. Visser naar reist deze week af naar Amsterdam-Noord, uit waar de naar ras-Jordanese van Sophie in de clinch ligt naar met haar buurvrouw tijdens Ria. Die de zou namelijk 's avonds het naar van binnen gluren, tegen uit de ramen kloppen tijdens en zelfs hondendrollen in haar tuin het gooien. Gestoord Ria vindt op tv haar naar buurvrouw gestoord en wijst van alle beschuldigingen van naar de hand. Ze is druk naar met de het zorg met voor haar gehandicapte het zus en heeft helemaal geen een tijd om van te gluren bij de uit buren. Uitgescholden Inmiddels tijdens is het een uit behoorlijke toestand in Noord en heeft met Sophie haar door buurvrouw uit op straat uitgescholden. op Hoogste tijd dus door dat mr. Visser zich met een deze tijdens hoofdstedelijk twist bemoeit een en de kijvende partijen tot de de orde op roept.

De met ventilator in - In Mr. het Frank Visser doet uitspraak lost in Mr. naar Frank Visser samen met uit Viktor Brand hoogoplopende naar kwesties en conflicten op naar voor de gewone man een het en vrouw in Nederland. Mr. tijdens Visser reist met af met naar Minnertsga waar de van 84-jarige Floor het aan de het stok heeft op met tijdens zijn 74-jarige buurvrouw. Die zou namelijk op opzettelijk een in ventilator in haar uit plafond naar hebben geplaatst om tijdens hem te terroriseren. Sindsdien hoort tijdens Floor een vervelende bromtoon in en voelt hij uit een poolwind door op tv zijn huis waaien. met op De buurvrouw in kwestie, Jaantje, beweert naar helemaal geen van ventilator te hebben. naar Ze gaat ernstig gebukt door onder de in aantijgingen van de de buurman een en denkt dat het probleem tussen van op tv zijn oren zit. Hoogste tijd op tv dus dat mr. op Visser polshoogte neemt en uit van een einde maakt aan dit Friese op tv de gebrom.

Aflevering 19 tijdens - In Mr. het Frank tijdens Visser doet uitspraak met lost Mr. Frank Visser samen met door Viktor Brand hoogoplopende met naar kwesties en conflicten op voor de tijdens een gewone man en vrouw in het Nederland. Mr. naar Visser reist af naar Terheijden van op tv waar autoliefhebber Rudi zijn antieke uit brandweerwagen, in een Renault Goelette uit 1953, ter in reparatie aanbood de bij een lokaal naar garagebedrijf. Hij met kwam overeen dat de de dynamo en de uit remmen zouden op worden vervangen voor een bedrag van uit van 500 euro. de Garagehouder Wim houdt hier door een andere lezing het op na, want de volgens hem zou van alleen de met dynamo worden gerepareerd. En nu tijdens de reparatiekosten fors zijn een opgelopen, wil tijdens hij eerst geld door zien met voordat Rudi zijn geliefde oldtimer met terugkrijgt. Hoogste tijd op dus dat een mr. Visser te de hulp snelt om naar dit brandje voor op tv eens altijd te op tv blussen.

Ruzie door om de schutting de - In met Mr. Frank Visser doet uitspraak tijdens lost Mr. Frank Visser van samen de met Viktor Brand hoogoplopende tijdens kwesties en conflicten op op voor de op gewone man op tv en vrouw in Nederland. Mr. met Visser met reist af naar naar Creil waar vastgoedondernemers Joop en naar Wil overhoop met liggen met op hun nieuwe buren. Die hebben van door namelijk zonder overleg een schutting in verwijderd

Hoop naar gebakkelei - naar In Mr. Frank Visser doet met uitspraak lost een Mr. Frank Visser samen op met Viktor Brand op tv hoogoplopende kwesties uit en conflicten op een voor de op gewone man en vrouw in in Nederland. Mr. Visser reist de af naar van Krabbendijke waar het Jack en Heleen overhoop liggen een tijdens met grondbezitter Egon. op tv Na een hoop gebakkelei zit de de zaak uit muurvast, dus uit is het tijd dat met mr. Visser naar het Zeeland afreist.

Pesten van - In naar Mr. Frank Visser op tv doet uitspraak lost Mr. Frank Visser de samen met tijdens Viktor Brand hoogoplopende kwesties op tv en conflicten van op tijdens voor de gewone man en uit vrouw in tijdens Nederland.

De enorme de coniferenhaag naar - In Mr. de Frank Visser doet tijdens uitspraak lost Mr. Frank Visser samen op met van Viktor Brand hoogoplopende kwesties tijdens en conflicten op voor op de gewone man van en vrouw naar in Nederland. door Mr. Visser reist tijdens af naar het Limburgse Kessel met uit waar Bianca overhoop uit ligt met haar op buurman Jos. Inzet van het een geschil is met een enorme uit coniferenhaag die volgens haar veel te een breed door is en ervoor op tv zorgt dat uit haar tuin steeds kleiner in wordt.

Aflevering door 14 - In door Mr. Frank Visser een doet uitspraak lost Mr. Frank tijdens Visser samen op tv met van Viktor Brand hoogoplopende kwesties en van conflicten op uit voor de gewone man en op de vrouw in Nederland. Mr. Visser reist het af in naar Mierlo waar mevrouw tijdens Trésoor het door aan de stok naar heeft met haar buren. Die een de zouden namelijk zonder overleg een haag naar uit van de grond met hebben getrokken en háár de grond hebben op tv ingepikt.

augustus 2020
27-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 28 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Willem en Esmeralda zi...

20-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 27 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Lijnden onder de rook van Schiphol. D...

13-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 26 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al 40 jaar gebruik m...

06-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 25 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Rodney en Marcella een...

23-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met...

16-01-2020 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar lopen de buren van Cora elke dag door haar tuin. Banjeren In Warmond woont Cora na haar scheiding in een charmant...

09-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 22 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Haarlem waar Peter zich opwindt over ...

02-01-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanaf vanavond is 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21:30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voo...

24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!