Programma gemist?

Aflevering 28 - de van In Mr. Frank Visser de doet uitspraak lost tijdens Mr. Frank Visser samen met in Viktor Brand hoogoplopende op met kwesties en conflicten op tv op voor de gewone man van en vrouw in Nederland. tijdens Mr. Visser reist de af naar de Rotterdam waar Willem en het Esmeralda op tv zich groen geel op ergeren aan de twee bomen van de buurman. van Die het blokkeren het zonlicht op in hun tuin en van geven veel afval uit dat zij van weer mogen opruimen. Esmeralda vreest uit ook voor de naar veiligheid van haar op tv kleinkinderen, want een onlangs vielen er twee takken tijdens uit door de boom. De van buurman in kwestie, Kees, op tv vindt de het ophef overtrokken. het Hij zeurt ook uit niet als de buren luidruchtige van feestjes met geven of wanneer hun naar hond loopt op tv te blaffen, dus met hij is helemaal klaar met het naar op tv 'geëikel'. Inmiddels groeit de op zaak beide op partijen boven het hoofd, dus wordt de het tijd dat een mr. Visser naar de omstreden bomen bekijkt tijdens en bijl in zet aan de op tv wortel op tv van dit conflict.

Aflevering 27 - tijdens In op Mr. Frank naar Visser doet uitspraak lost tijdens Mr. Frank Visser samen door met Viktor Brand in hoogoplopende kwesties en conflicten naar op voor de in gewone op man en vrouw in Nederland. door Mr. uit Visser reist af naar naar Lijnden onder de rook een het van Schiphol. Daar liggen vliegtuigspotter met Piet en tijdens zijn dochter met Ria in de clinch met op tv hun buren Wesley het en Manon. Die het hebben namelijk in een container op met bouwpuin voor met hun huis geplaatst en van volgens Piet wordt zijn uitzicht uit van hierdoor belemmerd. Daarnaast windt tijdens hij zich op door over twee een schuttingen die door de buurman zijn een naar verwijderd en niet goed zijn teruggezet. naar Inmiddels heeft op tv Piet al naar tierend met zijn wandelstok op tv staan zwaaien en het dreigt de situatie met een de op tv buren volledig uit de tijdens hand te lopen. uit Hoogste tijd dus een dat mr. Visser hier een een stokje een voor steekt en deze naar van zaak veilig aan de grond van zet.

Aflevering 26 op tv - In Mr. van Frank op Visser doet uitspraak lost uit Mr. Frank door Visser samen met een Viktor Brand hoogoplopende kwesties het en conflicten op voor in de op tv gewone man en vrouw in Nederland. van Mr. Visser naar reist af naar op Fijnaart waar Ad een al 40 jaar in gebruik maakt van een met door pad tussen zijn op achtertuin en de openbare weg. Maar op sinds buren Andy door en het Annet naast met hem zijn komen wonen, in is dat door feest helaas voorbij. met Zij hebben de tijdens doorgang namelijk bij hun een nieuwe oprit getrokken de en willen niet dat Ad naar over hun tijdens terrein loopt. Hierdoor kan naar Ad geen kliko met meer aan de op weg naar zetten en erger op nog: hij kan op niet meer van met de kruiwagen naar in zijn geliefde schapen. door Inmiddels zijn er over en naar weer met harde woorden gevallen en heeft op tv Andy het pad van zelfs met bouwpuin het geblokkeerd. Hoogste tijd uit dus in dat mr. Visser een door einde maakt aan een dit op tv geblaat.

Aflevering door 25 - In Mr. Frank een Visser op tv doet uitspraak tijdens lost Mr. Frank Visser het samen met in Viktor Brand hoogoplopende naar kwesties en conflicten op voor de een gewone man uit en vrouw met in Nederland. Mr. Visser reist op tv van af naar Rotterdam waar Rodney en met Marcella een met conflict het uitvechten met hun visueel beperkte van buurman Ahmet. Ze doen met namelijk geen van oog dicht door het op tv geblaf van zijn tijdens waakhond Zena op die op dag en nacht in uit de tuin verblijft. Ahmet ontkent uit naar deze beschuldiging en op zegt dat zijn hond tijdens slechts sporadisch blaft. Bovendien uit zouden de naar buren hem van het leven zuur maken door met Turkse scheldwoorden over de de de schutting roepen. Inmiddels van zijn de spanningen door hoog opgelopen en heeft naar Rodney de buurman voor het 'blafbek' uitgemaakt. in Hoogste tijd uit dus dat mr. Visser naar de op tv de havenstad komt en een einde in maakt door aan dit gekef.

In de deze aflevering van door Mr. Frank Visser op tv doet uitspraak de krijgen rechter Frank Visser en presentator de Viktor een Brand te maken met met een 'heks uit naar Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist door af naar op Veenendaal waar Jan van en Mary overhoop in liggen met een autobedrijf G. Bos. Hier ruilden met ze de hun Renault in voor een tweedehands op Ford, naar maar die bleek zoveel door gebreken te vertonen dat door in ze hem direct weer de terugruilden voor met hun oude auto. Belofte Garagehouder Gerrit beloofde uit op tv coulance de 200 euro tijdens terug te betalen, maar na uit een boos telefoontje van tijdens een Mary kwam hij zijn met belofte niet na. Heks Mary zou op zich namelijk als op een 'heks uit met Disneyland' gedragen en een daarom van weigert Gerrit ook maar één de cent te de betalen. Hoogste de tijd dus dat mr. Visser naar op de rem trapt tijdens en naar deze zaak tot stilstand van brengt.

In met deze aflevering van Mr. de Frank de Visser doet uitspraak reizen presentator de Viktor Brand en naar mr. Visser af het naar met Warmond. Daar lopen de buren van op tv Cora van elke dag door haar de tuin. Banjeren In Warmond woont Cora van na de haar scheiding in op een charmant huisje. Veel rust uit van is haar niet uit gegund, want buren Dick van en Thomassina banjeren dagelijks door het haar tuin en op tv daar van is ze helemaal met klaar mee. Supermarkt De buren op zeggen op hun beurt dat de ze recht van van overpad hebben. Ze naar van gebruiken Cora's tuin al 27 een jaar om naar tijdens de supermarkt te door lopen uit en dat willen in ze graag zo houden. Woordenwisseling Sinds op tv een stevige woordenwisseling kijken de met met partijen elkaar met de nek het aan, dus op wordt het een de hoogste tijd dat mr. in Visser de tuin van bezoekt om met deze kwestie met wortel en tijdens tak het uit te naar roeien.

Aflevering 22 - naar In Mr. Frank het Visser doet uitspraak tijdens lost Mr. tijdens Frank Visser samen met een Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten naar in op voor de het gewone man en het vrouw in Nederland. Mr. Visser reist het af op tv naar Haarlem waar Peter met zich opwindt over het de eik van zijn tijdens door buren. Die veroorzaakt tijdens namelijk overlast door bladafval en vallende van eikels, uit dus die de boom moet weg. De in buren in kwestie, Tineke en de Frans, op peinzen er niet over uit om hun met eik te tijdens kappen en beweren dat met Peter hen terroriseert. Zo de zou hij hun kat op in een het kliko hebben opgesloten op tv en draait hij naar keiharde muziek wanneer hun een dochter piano in speelt. Inmiddels zijn de tijdens emoties zodanig tijdens opgelopen dat de Frans zijn buurman een met blauw van oog heeft geslagen. Hoogste tijd naar dus dat mr. door Visser het naar Noord-Holland komt en de een einde op tv maakt aan dit 'gezeik om een het uit eik'.

Vanaf in vanavond is 'Mr. tijdens Frank Visser het doet uitspraak' weer terug een op SBS6 met nieuwe op afleveringen. door Elke donderdag om 21:30 uur proberen uit presentator tijdens Viktor Brand tijdens en rechter Frank Visser naar weer hoogoplopende kwesties uit en conflicten op het te lossen een voor de gewone man door en vrouw in door Nederland. Gluren Mr. Visser reist deze week een af tijdens naar Amsterdam-Noord, de waar de ras-Jordanese Sophie in in de clinch ligt met naar door haar buurvrouw Ria. Die zou namelijk van 's avonds naar uit binnen gluren, naar tegen door de ramen kloppen uit en zelfs hondendrollen in uit haar tuin door gooien. Gestoord Ria vindt haar buurvrouw gestoord en uit wijst alle beschuldigingen uit van de uit hand. Ze is in druk met de de zorg voor haar gehandicapte de tijdens zus en heeft tijdens helemaal geen tijd om te gluren naar bij de buren. Uitgescholden Inmiddels de is het op een door behoorlijke toestand in Noord de en heeft Sophie haar buurvrouw tijdens uit op straat uitgescholden. Hoogste tijd uit dus dat mr. op tv Visser zich met deze op tv in hoofdstedelijk twist bemoeit en de uit kijvende partijen tot van de orde naar roept.

De op ventilator - In in Mr. met Frank Visser doet uitspraak lost op tv Mr. een Frank Visser samen met op Viktor Brand hoogoplopende naar kwesties en in conflicten op voor de naar gewone man en tijdens vrouw in Nederland. in Mr. van Visser reist af een naar Minnertsga waar de 84-jarige van Floor het aan op de stok heeft met de zijn tijdens 74-jarige buurvrouw. Die zou uit namelijk op opzettelijk een ventilator op tv in haar plafond een hebben geplaatst om het hem te terroriseren. Sindsdien hoort Floor in een vervelende een bromtoon en voelt hij door van een poolwind door zijn huis waaien. naar De buurvrouw de in kwestie, Jaantje, van beweert met helemaal geen ventilator te met hebben. Ze gaat ernstig op gebukt onder met de aantijgingen uit van de buurman en denkt dat met het probleem tussen in zijn oren tijdens zit. Hoogste tijd dus het het dat mr. Visser op polshoogte neemt en op een einde maakt uit aan dit Friese het gebrom.

Aflevering uit 19 - In Mr. het Frank Visser met doet uitspraak tijdens lost Mr. Frank Visser door samen met Viktor op Brand hoogoplopende kwesties en in conflicten een op voor de gewone man de en door vrouw in Nederland. Mr. de Visser reist af naar Terheijden tijdens waar autoliefhebber op Rudi van zijn antieke brandweerwagen, een het Renault Goelette uit 1953, ter het reparatie aanbood bij door een uit lokaal garagebedrijf. Hij in kwam overeen dat de dynamo in en de op remmen zouden worden vervangen door voor in een bedrag van 500 uit euro. Garagehouder Wim met houdt hier een op tv andere lezing het op na, want in volgens hem door zou alleen de dynamo worden gerepareerd. op En nu de tijdens reparatiekosten fors zijn uit op opgelopen, wil hij eerst tijdens geld zien voordat Rudi zijn het geliefde op tv oldtimer terugkrijgt. Hoogste tijd dus uit het dat mr. Visser te hulp snelt in om het dit brandje voor op eens altijd te de blussen.

Ruzie om uit de schutting van - In Mr. Frank Visser een doet uitspraak naar lost Mr. Frank naar Visser samen met Viktor door Brand de hoogoplopende kwesties en door conflicten op voor de gewone uit man naar en vrouw in Nederland. Mr. door van Visser reist af naar Creil een waar met vastgoedondernemers Joop en Wil overhoop een liggen met in hun nieuwe buren. op Die hebben namelijk zonder een overleg een schutting naar verwijderd

Hoop gebakkelei met - In Mr. het Frank Visser doet uitspraak uit lost Mr. Frank de Visser in samen met naar Viktor Brand hoogoplopende kwesties en met conflicten op voor de op door gewone man en vrouw de in Nederland. Mr. op Visser reist de af naar Krabbendijke waar Jack in en Heleen overhoop liggen in met grondbezitter Egon. in naar Na een hoop op gebakkelei zit de zaak muurvast, uit dus is in het tijd dat mr. Visser naar met naar Zeeland afreist.

Pesten - In op tv op Mr. Frank Visser doet in uitspraak lost Mr. Frank Visser een samen met tijdens Viktor naar Brand hoogoplopende kwesties naar en conflicten op voor van de gewone man en met vrouw de in Nederland.

De enorme coniferenhaag in - In Mr. tijdens naar Frank Visser doet een uitspraak lost Mr. Frank Visser van samen met Viktor Brand naar hoogoplopende van kwesties en conflicten op de voor in de gewone man en vrouw van in Nederland. het Mr. Visser reist af in naar het Limburgse van Kessel waar op Bianca overhoop naar ligt met haar op buurman Jos. Inzet op van het geschil is een door enorme een coniferenhaag die volgens haar veel tijdens te met breed is en van ervoor zorgt dat haar tuin van steeds kleiner het wordt.

Aflevering van 14 - In door Mr. Frank Visser doet uitspraak het lost de Mr. Frank Visser samen met van Viktor Brand hoogoplopende in kwesties en met conflicten op voor met de gewone de man en vrouw in Nederland. in Mr. Visser naar reist af van naar Mierlo waar mevrouw Trésoor tijdens het het aan de stok met heeft met haar buren. door Die zouden namelijk door zonder het overleg een haag in uit de grond hebben getrokken van en háár grond hebben uit in ingepikt.

januari 2021
27-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 28 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Willem en Esmeralda zi...

20-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 27 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Lijnden onder de rook van Schiphol. D...

13-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 26 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al 40 jaar gebruik m...

06-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 25 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Rodney en Marcella een...

23-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met...

16-01-2020 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar lopen de buren van Cora elke dag door haar tuin. Banjeren In Warmond woont Cora na haar scheiding in een charmant...

09-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 22 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Haarlem waar Peter zich opwindt over ...

02-01-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanaf vanavond is 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21:30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voo...

24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!