Programma gemist?

Kierewiet naar - Mr. tijdens Visser reist af naar Delfgauw op waar met Annet helemaal kierewiet wordt door op de vogels van haar op op buurvrouw. Want sinds zij in naast haar 20 parkieten een ook tijdens nog eens 10 valkparkieten heeft met gekocht, is het tijdens een tijdens grote kakafonie en doet het Annet geen oog meer dicht. uit De het vogelliefhebber in kwestie, Nel, vindt naar haar een buurvrouw maar een zeurpiet. naar Ze heeft al uit 40 jaar een op tv volière en de de vogeltjes tijdens betekenen alles voor de haar. Volgens Nel is uit Annet zelf naar de oorzaak want als het ze haar in hoofd uit de op tv keukendeur steekt, worden de van vogels al gestrest. Hoogste tijd een dus dat mr. de Visser een einde van maakt aan al een dit op gekwetter.

Muggenzifterij uit - Mr. Visser reist af tijdens naar een van recreatiepark in Voorthuizen naar waar naar de bloeddruk van Louis en Hetty in tot in kritische waarden op is gestegen. Ze van winden zich namelijk enorm op op tv over op tv de schutting van hun buren John op en tijdens Marianne die niet door goed op de bodem zou tijdens aansluiten. Gevolg een is dat er na naar regenval een modderpoel op tv ontstaat door en daar op tv zijn de pensionado's in niet van gediend. En dat geldt tijdens ook van voor de coniferenhaag die het naar zonlicht in naar hun naar tuin wegneemt. John het en Marianne menen op hun een beurt de dat de buren pestkoppen zijn en de beschuldigen Louis naar ervan dat hij met hen heimelijk met een in verrekijker bespiedt. Hoogste in tijd dus dat naar mr. met Visser het op tv park bezoekt en een einde maakt op aan deze met muggenzifterij.

Aflevering op 3 - In Mr. op Frank Visser door doet uitspraak lost op Mr. Frank Visser samen de met tijdens Viktor Brand hoogoplopende kwesties een en conflicten op voor de uit gewone man en op op vrouw in Nederland. het Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: in Mr. Visser en door tijdens Viktor Brand doen er op tv alles aan door om conflicten op een te lossen. Viktor brengt de de kemphanen rond de tafel, naar waarna mr. Visser op tv tot een een rechtvaardig oordeel komt. het Jolanda en Bertus wonen een naar ruim 23 jaar in een op heerlijk huis met de met achtertuin op uit het zuiden. van Maar echt genieten van op de tijdens zon kunnen ze op tv niet, want door op het oerwoud in de tuin van van met de buurman zitten ze de hele op tv dag in de naar schaduw. het Buurman Henk is juist de hartstikke blij in met zijn op tv tuin en is door dus niet van door plan om er ook maar de iets aan met te doen. Kortom naar de hoogste tijd dat Mr. op Visser op deze hoogoplopende ruzie op tv afkapt.

Kozijnvenijn - Mr. op tv Visser reist af de tijdens naar Soest waar Angelique overhoop ligt de met door een plaatselijke aannemer. Die zou met op tv namelijk voor 21.000 een euro haar kozijnen vernieuwen, maar met volgens Angelique heeft naar hij prutswerk afgeleverd. een De klus heeft op tv maar liefst in drie maanden in beslag genomen, door de kozijnen een tochten en er met zijn scheuren in door de door muur ontstaan. De klusser de in kwestie, Terrence, een vindt dat hij zijn werk van prima heeft in gedaan. het En omdat Angelique weigert de een restbedrag van 4000 euro het een te betalen, heeft uit hij een incassobureau op haar in af gestuurd. Hoogste het tijd uit dus dat Mr. op tv Visser zich met de zaak bemoeit door en een door einde maakt het aan dit op 'kozijnvenijn'.

Doodsbedreigingen door de in op geluidsoverlast - Mr. Visser reist af het naar Hardinxveld-Giessendam waar op tv het hommeles met is het in een seniorenflat. van Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van door de door geluidsoverlast van haar bejaarde naar bovenburen. De buren in tijdens een kwestie, Gerrit en Adrie, zijn op zich van op tv geen kwaad bewust en een zeggen op van eieren te lopen uit om maar in géén overlast te veroorzaken. Dit heeft de echter niet kunnen het verhinderen dat de er het inmiddels pruimen tegen op de ramen zijn van gegooid en er zelfs doodsbedreigingen van zijn geuit. Hoogste tijd een dus het dat mr. door Visser de rust in op de flat op herstelt.

Extreme uit doodsbedreigingen - Mr. Visser het tijdens reist af naar het Betuwse Lienden een waar Eef van en Evert in de naar clinch liggen met op hun buurman op Ries. Die op heeft namelijk een ijzeren met hek naast zijn huis een tijdens geplaatst, waardoor Evert zijn auto door niet op meer op de oprit kwijt kan. naar Hij parkeert in de op auto daarom voor zijn uit huis en tijdens dat heeft de met woede van de buurman gewekt omdat van op zijn oprit nu door ook ontoegankelijk is geworden. Inmiddels van zijn er al middelvingers van op tv opgestoken en dreigbrieven verstuurd, dus wordt met het de hoogste van op tv tijd dat mr. Visser met een einde in maakt aan deze op tv parkeer-impasse.

Aflevering 6 - op tv Mr. de Visser reist het af naar Vlaardingen de waar ondernemers Nico en Linda een op winkelpand hebben gekocht. van Het pand op tv ligt achter een het huis van buren Herman het en Barbara en met dáár van schuilt het probleem, want de een garagedeur van naar de winkel grenst een aan hun tuin. Nico de wil in van de in deur gebruik maken om te kunnen naar naar laden en lossen, maar Herman tijdens en Barbara hebben op tv de toegang de geblokkeerd. Zij met vinden dat de de buurman niets in hun in tuin heeft te zoeken, terwijl tijdens Nico meent dat van hij het recht van in overpad heeft. Inmiddels is in de welles-nietes-discussie volledig ontspoord, dus tijdens wordt door het tijd dat mr. Visser op tv het deze juridische kluwen de ontwart.

''Ik op tv weet zeker het dat ik in de door gevangenis kom'' - Mr. naar Visser op reist af naar Ermelo waar door het uit hommeles is op in een recreatiepark. Want sinds de coniferenhaag naar van pensionado's Joop naar en met Hennie is uit doodgegaan, zitten buurtjes Jan en Greet uit plotseling op tv tegen hun uit schutting aan te kijken en het daar zijn het ze niet blij het mee. Sinds in Joop de schutting wit tijdens heeft geverfd, zijn de het buren uit helemaal witheet en is de uit sfeer tussen de op chaletbewoners ronduit grimmig. Hoogste de tijd dus dat naar het mr. Visser naar de Veluwe komt naar om dit met oer-Hollandse staaltje naar schuttingleed te op tv beslechten.

De de kat is in ontvoerd?! - Mr. Visser reist naar af naar Lopik door waar de katteneigenaren Jan en Antonet het overhoop liggen met een hun buren Henk met en Teunie. Die zouden uit namelijk ongevraagd hun door poes uit Sheba binnenlaten en van het beestje dagelijks op tv voederen. Buurvrouw Teunie ontkent op tv niet dat ze soms op een met blik kattenvoer opentrekt omdat ze vreest tijdens op dat Sheba niet goed wordt naar verzorgd. Haar angst tijdens gaat zelfs zo ver uit dat een ze de poes een heeft laten het inenten en onder een een valse naam heeft ondergebracht naar in een het dierenpension. Inmiddels op tv gaan de buurtjes tijdens nog net niet op rollend over straat, dus wordt het in de hoogste tijd van dat mr. de Visser een einde het maakt uit aan deze catfight.

Aflevering 3 op - Mr. tijdens Visser reist in af naar Drachten waar Christiaan op tv overhoop ligt op met zijn buren Freek de en Betty. met Sinds Christiaan namelijk heeft aangekondigd het dat op hij zijn huis naar gaat verkopen, wil de een buurman een schutting op die al met meer dan 30 het jaar op zijn in grond staat, terugplaatsen op in de erfgrens. Het gevolg uit is dat de het garage van met Christiaan ontoegankelijk wordt en door dit drukt behoorlijk op op de het verkoopprijs. met Inmiddels in de kwestie zo hoog in opgelopen uit dat de buren neus-tegen-neus op op tijdens de oprit hebben gestaan, tijdens dus wordt het de hoogste met tijd dat mr. op Visser de naar rust in Friesland de herstelt.

Aflevering 2 - door Mr. Visser reist naar af naar van Hillegom het waar bollenkweker René het het pad tussen zijn bedrijf en naar de woning van de zijn buren in heeft gekocht. op En daar wringt de het schoen, want terwijl uit René het pad door gebruikt tijdens om met landbouwmachines met zijn land te bereiken, hebben het buurtjes Loek en tijdens Anja er een op bloemenperk aangelegd met zodat er van geen tractor meer langs kan. met Daarnaast zou Loek zijn op honden tussen de van bollen door laten poepen in waarop René weer vossenklemmen zou naar hebben met uitgezet. Inmiddels hebben met de partijen zich zo in diep ingegraven uit dat er geen discussie meer tijdens mogelijk is, dus wordt op het de hoogste naar tijd in dat mr. in Visser deze patstelling het doorbreekt.

Vanavond in start het nieuwe de seizoen van Mr. in Frank Visser uit doet uitspraak. De komende weken lost het mr. Frank door Visser samen uit met Viktor Brand het weer hoogoplopende door kwesties en conflicten op door voor de van gewone man en vrouw door in Nederland. Van winkeleigenaar uit tot ambtenaar en verkoper: naar tijdens mr. Visser en Viktor met Brand doen er alles uit aan om door conflicten op te lossen. In op de eerste aflevering het reist mr. Frank de Visser af door naar Stiens, waar naar tortelduifjes Erika en Ramon tijdens elkaar vorig jaar van uit het ja-woord gaven. Hun naar mooiste dag eindigde echter in van een van nachtmerrie omdat de borsten uit van Erika boven haar een 'droomjurk' op uit klotsten. Volgens het bruidspaar de is dit de te wijten het aan de in bruidsmodezaak die haar japon verkeerd zou op tv van hebben vermaakt. Eigenaar Brigitta van en haar coupeuse Trees de vinden echter dat de in bruid zelf een van steek met heeft laten vallen met door 'kipfiletjes' onder haar op tv boezem te plaatsen. Inmiddels naar tijdens zou Erika zijn veranderd door van een liefelijke door bruid in een heuse 'Bruidzilla', door dus wordt het in de hooste tijd uit dat mr. tijdens Visser op deze bride fight uit bedaart.

Emmen naar - Mr. naar Visser reist af naar op tv Emmen waar alleenstaande vader een Michaël een woning tijdens boven de plaatselijke met nachtclub huurt. in En daar zit precies het de het probleem, want door de de luidruchtige striptease- uit en paaldansacts doen hij en uit zijn zoon geen een oog meer dicht. tijdens Clubeigenaar Eliot zegt er door van alles aan te het doen om zijn buren op niet tot last te zijn. een een Zo heeft hij het pand geïsoleerd, de een tijdens limiter aangeschaft en een zelfs een piepende danspaal naar verwijderd. Inmiddels op tv zijn de heren elkaar naar meer met dan zat, dus wordt het tijdens de hoogste tijd dat een mr. Visser met zich met rode door oortjes van onderdompelt in het het Drentse nachtleven.

Geklepper en tijdens gepingel - Mr. van Visser reist door af naar door Hoogvliet waar de alleenstaande moeder Essie uit en haar dochter Zuwena de overhoop liggen met bovenburen in Fred en Marion. in Die zouden namelijk uit opzettelijk met hun slippers in door de op tv woning op tv 'klepperen' en daarmee van Essie tot waanzin drijven. naar De buren menen op hun met beurt dat tijdens dochter Zuwena bij het nacht een en ontij zit te op tv huilen en ze zijn het ook niet erg met te spreken over haar in tijdens pianospel. Inmiddels zijn de buurtjes uit elkaar al in de op tv haren gevlogen, dus een is uit de hoogste tijd dat naar mr. Visser een naar einde de maakt aan dit een geklepper en gepingel.

Ijmuiden met - op tv In Mr. Frank Visser doet een uitspraak lost Mr. naar Frank door Visser samen met de Viktor Brand hoogoplopende kwesties en op tv conflicten op voor een de op gewone man en vrouw in van Nederland. Van winkeleigenaar tot uit ambtenaar in en verkoper: Mr. Visser en het door Viktor Brand doen er alles aan van om op conflicten op te tijdens lossen. Viktor brengt de het kemphanen op tv rond de tafel, waarna Mr. Visser naar tot een door rechtvaardig oordeel komt. een Mr. Visser reist op tv af naar IJmuiden tijdens waar flatbewoner van Marc in de het clinch de ligt met zijn Duitse buurman Meik. tijdens door Die heeft er namelijk een handje uit van om dag een en nacht zijn met van tv op standje tien uit te zetten waardoor Marc op tv geen oog dicht doet. een En uit dat is niet op tv het enige, want hij uit mag uit ook meegenieten met het door gesnurk van de op buurman én het van gekreun van zijn van vriendin met wie op tv hij de naar lakens deelt. Na een tijdens pittige confrontatie is uit de situatie uit behoorlijk uit de het hand gelopen, dus is de naar hoogste een tijd dat mr. Visser een een einde maakt uit aan dit gekreun op tv en gesteun.

juli 2019
22-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kierewiet - Mr. Visser reist af naar Delfgauw waar Annet helemaal kierewiet wordt door de vogels van haar buurvrouw. Want sinds zij naast haar 20 parkieten ook nog eens 10 valkparkieten heeft gekocht, is het een grote kakafonie en doet Anne...

15-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Muggenzifterij - Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet go...

08-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kozijnvenijn - Mr. Visser reist af naar Soest waar Angelique overhoop ligt met een plaatselijke aannemer. Die zou namelijk voor 21.000 euro haar kozijnen vernieuwen, maar volgens Angelique heeft hij prutswerk afgeleverd. De klus heeft maar ...

24-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Doodsbedreigingen door de geluidsoverlast - Mr. Visser reist af naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. De buren in kwest...

17-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Extreme doodsbedreigingen - Mr. Visser reist af naar het Betuwse Lienden waar Eef en Evert in de clinch liggen met hun buurman Ries. Die heeft namelijk een ijzeren hek naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert zijn auto niet meer op de opr...

10-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 6 - Mr. Visser reist af naar Vlaardingen waar ondernemers Nico en Linda een winkelpand hebben gekocht. Het pand ligt achter het huis van buren Herman en Barbara en dáár schuilt het probleem, want de garagedeur van de winkel grens...

03-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

''Ik weet zeker dat ik in de gevangenis kom'' - Mr. Visser reist af naar Ermelo waar het hommeles is op een recreatiepark. Want sinds de coniferenhaag van pensionado's Joop en Hennie is doodgegaan, zitten buurtjes Jan en Greet plotseling te...

27-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De kat is ontvoerd?! - Mr. Visser reist af naar Lopik waar katteneigenaren Jan en Antonet overhoop liggen met hun buren Henk en Teunie. Die zouden namelijk ongevraagd hun poes Sheba binnenlaten en het beestje dagelijks voederen. Buurvrouw T...

20-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - Mr. Visser reist af naar Drachten waar Christiaan overhoop ligt met zijn buren Freek en Betty. Sinds Christiaan namelijk heeft aangekondigd dat hij zijn huis gaat verkopen, wil de buurman een schutting die al meer dan 30 jaar...

13-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - Mr. Visser reist af naar Hillegom waar bollenkweker René het pad tussen zijn bedrijf en de woning van zijn buren heeft gekocht. En daar wringt de schoen, want terwijl René het pad gebruikt om met landbouwmachines zijn land te...

06-03-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond start het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak. De komende weken lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand weer hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar t...

27-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Emmen - Mr. Visser reist af naar Emmen waar alleenstaande vader Michaël een woning boven de plaatselijke nachtclub huurt. En daar zit precies het probleem, want door de luidruchtige striptease- en paaldansacts doen hij en zijn zoon geen oog...

10-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Geklepper en gepingel - Mr. Visser reist af naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie en haar dochter Zuwena overhoop liggen met bovenburen Fred en Marion. Die zouden namelijk opzettelijk met hun slippers door de woning 'klepperen' en...

03-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ijmuiden - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord