Programma gemist?

Spijkenisse een - Mr. Visser door reist naar af naar Spijkenisse waar Dimitri de en Miranda onlangs een met nieuwe schutting het in op hun achtertuin hebben geplaatst. Sindsdien van is het tijdens hommeles, want buurvrouw door Ineke beweert dat de afscheiding op op háár grond het staat. En dat een is volgens haar op niet het de enige in grensoverschrijdende gedrag waar de buren het zich de schuldig aan maken. Zo zou het Dimitri van haar uitmaken voor 'borderliner' en op tv met behulp van een de trampoline naar boven de van schutting uit springen om van haar een middelvinger te geven. van Inmiddels vechten in de buurtjes elkaar een de in tuin uit, dus naar wordt het de hoogste van tijd dat mr. uit Visser een uit einde maakt aan dit met grensconflict.

Lieren het - Mr. naar Visser reist door af naar het Gelderse Lieren tijdens waar Jan en Gerrie op in de in clinch liggen de met hun nieuwe de buren Jannie en Simon. het Want de sinds de kersverse bewoners in een zwarte schutting hebben door geplaatst, leggen tijdens de kippen de geen eieren meer en zijn in de tomatenplanten volledig een verpieterd. De sfeer een op het van ooit zo op tv vreedzame platteland is op behoorlijk verziekt en buurman Simon van krijgt de meest vreselijke een verwensingen een naar zijn hoofd geslingerd. op tv Hoogste in tijd dus dat mr. Visser zich een in de arena naar begeeft om een uit door einde te maken met aan dit hanengevecht.

Nieuw-Vennep - de In Mr. door Frank Visser doet uitspraak in lost in Mr. Frank Visser door samen met Viktor Brand hoogoplopende op tv kwesties en conflicten op de voor de gewone van man en vrouw de in Nederland. Van op tv op winkeleigenaar tot ambtenaar en door verkoper: Mr. Visser en tijdens Viktor Brand doen er een een alles aan om conflicten op uit te lossen. Viktor brengt een de kemphanen uit rond de uit tafel, waarna mr. door Visser tot met een rechtvaardig oordeel komt. door Mr. Visser reist af op tv naar Nieuw-Vennep een waar drie zussen een een bittere strijd naar voeren over door het graf van hun overleden op moeder. in Tweelingzussen Martine en het Michèle zijn er namelijk heilig van in van overtuigd dat hun het jongere zus Solange spullen uit de het erfenis met heeft gestolen tijdens die aan hen zijn nagelaten. Bovendien van is de tijdens urn met het as verdwenen en door is het de vraag of tijdens mama naar ooit een laatste rustplaats het zal het vinden. Hoogste tijd dus dat mr. door Visser zich met met deze familievete in bemoeit het en een einde maakt op aan deze met grafstemming.

Ter Aar op tv het - In Mr. Frank Visser doet met uitspraak met lost Mr. Frank met Visser samen met met Viktor Brand van hoogoplopende kwesties en conflicten de op voor de gewone een man en vrouw in in Nederland. Viktor brengt in de kemphanen rond de de tafel, een waarna mr. Visser tot een het een rechtvaardig oordeel komt. Cor en naar van Corrie wonen al hun van hele leven met veel plezier met in Ter Aar. van in Maar aan hun woongenot het is abrupt een einde naar gekomen sinds hun tijdens 'importburen' Peter en met Tonetta het moeilijk doen over de erfgrens. op tv De buurtjes beweren namelijk op tv dat door Cor en Corrie stiekem hun uit land hebben de ingepikt tijdens en dat willen ze naar nu terug. Hoogste tijd op dus dat op tv mr. Visser afreist naar de het Zuid-Hollandse polder het om de dit grensconflict voor eens en uit altijd te op tv beslechten.

Aflevering 19 - het In Mr. met Frank Visser doet met uitspraak lost Mr. Frank naar Visser samen het met Viktor Brand hoogoplopende op kwesties met en conflicten op met voor de in gewone man en tijdens vrouw in Nederland.

Siebengewald - In op Mr. van Frank Visser doet uitspraak lost uit Mr. Frank Visser het het samen met Viktor Brand de hoogoplopende kwesties een en conflicten op de voor de gewone man en vrouw van in Nederland. met Van winkeleigenaar tot door ambtenaar en in verkoper: Mr. Visser en Viktor door Brand doen er in alles tijdens aan om conflicten op te de lossen. Viktor een brengt de kemphanen in rond de tafel, van waarna mr. Visser tot op tv een rechtvaardig in oordeel komt. van Mr. Visser naar reist af naar het Limburgse Siebengewald een waar Anita in en van Wienand genieten van hun een welverdiende pensioen in een van fijne bovenwoning. Maar van hun een woongenot wordt bedreigd van sinds supermarktondernemer Erik het van plan heeft met opgevat om pal naast hun huis naar een uit stalling voor winkelwagens te bouwen. een Hierdoor kunnen met de pensionados de bromfiets het een niet meer kwijt en tijdens wordt hun een enige vluchtweg bij calamiteiten geblokkeerd. Het op tv echtpaar voelt op tv zich behoorlijk in uit de wielen het gereden, dus is op er werk aan het de winkel in voor Mr. Visser.

Apeldoorn de - In Mr. naar Frank Visser doet uitspraak in lost naar Mr. Frank naar Visser samen met Viktor door Brand hoogoplopende kwesties en op tv conflicten op op voor de uit gewone man en vrouw in met Nederland. Van winkeleigenaar tot met ambtenaar en verkoper: uit Mr. Visser en in van Viktor Brand doen er alles naar aan een om conflicten op te uit lossen. Viktor de brengt de kemphanen rond de tafel, in waarna mr. naar Visser tot een naar rechtvaardig oordeel komt. Mr. de Visser reist naar af naar naar Apeldoorn waar Maurice fysiek lijdt uit onder de een geluidsoverlast van zijn het bovenbuurvrouw. Door uit de zenuwen van zit hij bevend naar op de bank, op tv terwijl hij vanwege zijn op tv medische toestand juist het rust nodig heeft. De buurvrouw van in kwestie, op de uit een Ghana gevluchte Ivy, met zegt op uit haar beurt dat zij en haar de zoontje met op hun tenen met lopen om hun op buurman niet tot last in te naar zijn. Maar wat ze ook de doen: op hij blijft maar klagen. tijdens Inmiddels is Ivy zo bang een de dat ze het huis niet een meer uit met durft. Hoogste tijd dus uit dat Mr. Visser de naar met rust en regelmaat komt met herstellen.

Ken tijdens je de gezelligste in straat van Nederland in Lelystad op nog? Hier het behandelde Mr. Frank door Visser met in het SBS6-programma het Mr. Frank Visser met doet uitspraak onlangs de veelbesproken door zaak van de de buurvrouwen Conny en in Tilly. Heel Nederland had een het over hun op tv 'koude van pannenkoekenkwestie' bij het van tv-programma De Rijdende het Rechter. In met deze nieuwe aflevering de van Mr. Frank naar Visser doet uitspraak van zorgen de buren van Conny en met Tilly, Annie met en van Fred, voor nog op veel meer ophef een en tumult als ook zij het de naar tijdens de hoorzitting met met elkaar aan de stok krijgen. de de Zal Mr. Visser, die opnieuw uit naar Lelystad afreist, ook tijdens dit conflict het tot een goed uit einde brengen? Niets van lijkt normaal in tijdens deze nieuwe aflevering van door een Mr. Frank Visser doet de uitspraak. Aanleiding voor deze op uitzonderlijke hoorzitting is een een ruzie tussen buren tijdens Annie en Fred door die zijn weerga niet met kent. Beiden hebben door een tijdens enorm conflict over op een gemeenschappelijke schutting op in de achtertuin. Annie beweert naar dat buurman door Fred het geld tijdens voor een gezamenlijk naar betaalde schutting 'achterover heeft op tv gedrukt'. naar Ze is woedend, gebruikt alle op tv een denkbare schuttingtaal richting Fred en houdt tijdens voet naar bij stuk een in haar beschuldiging van diefstal. Hij tijdens zou het met geld niet naar gebruikt hebben om het planken voor de tijdens schutting te kopen, maar het op geld op tv in eigen zak op tv hebben gestoken. Voor van de schutting zou het naar hout het uit een vuilcontainer zijn getrokken. Annie het vindt uit de schutting ook met nog eens een 'vlag in op een tijdens strontschuit'. Fred een heeft hem volgens haar in spuuglelijke uit kleuren geverfd, zonder door op tv met haar te overleggen. op Deze buurtjes een maken elkaar, in aanwezigheid uit van Mr. op tv Visser, inmiddels uit voor tijdens rotte vis. Het een wordt de hoogste uit tijd voor een kristalheldere uitspraak. Presentator in Viktor Brand het licht naar toe: "We hebben op tv inmiddels nu meer dan vijftig op afleveringen gemaakt en de ik ben echt veel op gewend. het Maar de burenruzie tussen door Fred en Annie van slaat alles. Ik heb de een tijdens heleboel nieuwe scheldwoorden geleerd. het Maar de heftigheid op tv van het de zaak motiveert in zo’n opname in om een een einde te maken tijdens aan alle ellende op tussen die twee." naar Zorgt deze uitspraak tot op de hoognodige de rust in een het volledig uit tijdens de hand gelopen conflict uit van de op tv buurtjes? Het op tv is vanavond te op zien bij SBS6.

Aflevering 15 - op op tv In Mr. Frank Visser van doet uitspraak lost Mr. Frank tijdens met Visser samen met Viktor Brand van hoogoplopende kwesties en conflicten van op op voor de gewone in man en vrouw de in Nederland. door Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: naar Mr. Visser en het het Viktor Brand doen er alles aan op tv om conflicten in op te met lossen. Viktor brengt tijdens de kemphanen rond de tafel, in waarna uit mr. Visser tot een het rechtvaardig oordeel op komt.

Aflevering een 14 - In op tv Mr. Frank Visser doet het uitspraak lost Mr. Frank door Visser samen op tv met Viktor Brand van hoogoplopende met kwesties en conflicten op voor de de in gewone man en vrouw naar in Nederland. Van winkeleigenaar uit tot ambtenaar en verkoper: een van Mr. Visser en de Viktor Brand doen van er alles aan tijdens om conflicten op het te lossen. Viktor brengt uit de kemphanen op tv rond de tafel, waarna door mr. Visser tot een rechtvaardig het oordeel een komt.

Aflevering 13 - op In Mr. Frank tijdens Visser doet in uitspraak uit lost Mr. Frank Visser samen tijdens met Viktor een Brand hoogoplopende kwesties en conflicten naar op uit voor de gewone man een en vrouw in Nederland. met met Van winkeleigenaar tot ambtenaar met en verkoper: Mr. Visser en op Viktor Brand doen naar er de alles aan om conflicten in op te lossen. met Viktor brengt op tv de kemphanen door rond de tafel, waarna de mr. Visser tot tijdens een rechtvaardig oordeel komt. door Mr. Frank Visser naar reist af naar het het Zeeuwse Eede waar naar in Johan en zijn dochter Sabrina op tv een boerenbedrijf op tv runnen. Rust en ruimte de genoeg, maar tijdens het dorp is tevens het naar toneel van een de jarenlange vete tussen naar Johan een en zijn buurman tijdens Walter. Deze het keer gaat de ruzie over een met dichtgeploegde sloot, een naar mestvaalt én in de bouw van een uit nieuwe stal. Inmiddels op tv zijn de gemoederen door naar zo hoog opgelopen in dat de heren met elkaar uit op een de vuist zijn in gegaan, dus is het het de hoogste tijd van dat Mr. door Frank Visser de boer de op gaat om deze kemphanen de uit elkaar het te naar halen.

Vanavond is de in vijftigste aflevering het van tijdens het populaire programma Mr. Frank Visser in met doet uitspraak op SBS6. een In deze aflevering van bezoeken Viktor Brand op tv en Mr. met Frank Visser Conny en de Tilly. De buurvrouwen waren met eerder te zien naar bij een De Rijdende Rechter waar ze een de conflict over koude uit pannenkoeken een uitvochten. Maar met dit heeft niet geholpen, op want ze staan elkaar uit nog altijd naar de het leven... Mr. Frank van Visser op tv reist af naar op Lelystad waar Conny het in een waar door poezenparadijs leeft. Ze naar wordt echter geteisterd op door haar buurvrouw Tilly met die van opzettelijk afval in haar in tuin zou het gooien en geluidsoverlast veroorzaakt. De 80-jarige een Tilly, in zegt op de haar beurt juist getreiterd te worden de op door Conny. Volgens haar zou Conny op in alles eraan doen om in Tilly het leven zuur naar te maken op tv en dit maakt met haar behoorlijk radeloos. op tv De hoogste door tijd dat Mr. Frank Visser de een met einde maakt aan dit eindeloze het gekattekop. In het Mr. Frank Visser doet uitspraak lost een met Mr. Frank Visser samen met Viktor van op Brand hoogoplopende kwesties de en conflicten op voor de op tv gewone man en vrouw het in Nederland. Viktor van brengt van de partijen rond de tafel, de waarna Mr. Frank het Visser tot op tv een in rechtvaardig oordeel komt.

Aflevering 2 door - In Mr. Frank van Visser doet op tv uitspraak lost Mr. een Frank Visser het samen met Viktor naar Brand hoogoplopende kwesties en naar conflicten op voor een de gewone man en tijdens vrouw met in Nederland. Van winkeleigenaar tot op tv ambtenaar naar en verkoper: Mr. een Visser en naar Viktor Brand doen de er alles aan om conflicten op uit te naar lossen. Viktor brengt tijdens de kemphanen rond het de tafel, waarna Mr. Visser op tv tot een uit rechtvaardig oordeel komt. Op met een recreatiepark ?Het Volkerak? in Ooltgensplaat de valt naar er voor drie bewoners weinig naar meer te recreëren. met De familie Meester heeft een namelijk het plan op tv opgevat van om hun huisje zowel aan een tijdens de voor- als aan de achterkant op tv fors uit met de bouwen. Ondanks alle het bezwaren het is de Familie Meester niet de van door plan hun bouwplannen in de een ijskast te naar zetten. Inmiddels is de uit een bonje over de bouw zo uit tijdens uit de hand gelopen dat het naar de het hoogste tijd wordt dat Meester op tv Visser spijkers met koppen naar slaat een om voor eens en altijd een een einde te van het maken aan dit een conflict.

Aflevering 10 uit - In Mr. Frank op Visser Doet Uitspraak in op tv lost Mr. Frank naar Visser samen met tijdens Viktor Brand hoogoplopende naar kwesties en conflicten op voor het de gewone het man en in vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot in ambtenaar en verkoper: op tv mr. op tv Visser en Viktor Brand naar doen er tijdens alles aan om conflicten op naar het te lossen. Viktor de brengt de kemphanen rond een de tafel, waarna mr. naar Visser tot een rechtvaardig van oordeel een komt. In Kampen worden Bep de en haar van man een Gerrit helemaal gek van van het gekukel het van de haan van buurman Maarten. op tv Het door is zo uit erg dat zij maar één een oplossing met zien: weg met die haan. naar Buurman de Maarten is echter dol in op zijn haan Kukel en naar is de dus absoluut niet van plan een om hem weg met met te doen. Hoogste tijd voor in Viktor door en Mr. Frank op Visser om vroeg uit door de veren te gaan om naar voor van eens en altijd een van einde te met maken aan dit naar gekakel.

Aflevering 8 - met In Mr. Frank met Visser Doet van Uitspraak lost Mr. Frank een Visser samen met het Viktor in Brand hoogoplopende naar kwesties en conflicten op voor van de gewone man en een tijdens vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot de ambtenaar en op verkoper: met mr. Visser en door Viktor Brand doen er alles het aan om conflicten op een op te lossen. Viktor brengt de kemphanen het rond de tafel, van waarna mr. Visser met met tot een rechtvaardig in oordeel komt. De familie door Bolk heeft de afgelopen jaren uit hun droom waargemaakt van door een tijdens leegstaande loods op om te toveren een tot prachtige vloeren- annex van woonwinkel. Maar helaas valt op naar die droom letterlijk in het het water als zij tijdens flinke door waterschade oplopen. Daardoor moeten zij noodgedwongen tijdens hun winkel sluiten door en raken uit ze in op tv één klap uit alles kwijt. door De verhuurder vindt het allemaal erg tijdens met overdreven, want volgens hem valt een het wel mee met in die waterschade op en grijpt met de familie Bolk het voorval van alleen maar aan met tijdens om geen huur te hoeven betalen. uit Hoogste het tijd voor met Mr. Frank Visser naar om aan dit langlopende het conflict een einde in te maken.

november 2018
12-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Spijkenisse - Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Dimitri en Miranda onlangs een nieuwe schutting in hun achtertuin hebben geplaatst. Sindsdien is het hommeles, want buurvrouw Ineke beweert dat de afscheiding op háár grond staat. En ...

05-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Lieren - Mr. Visser reist af naar het Gelderse Lieren waar Jan en Gerrie in de clinch liggen met hun nieuwe buren Jannie en Simon. Want sinds de kersverse bewoners een zwarte schutting hebben geplaatst, leggen de kippen geen eieren meer en...

29-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Nieuw-Vennep - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ter Aar - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een...

15-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

08-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Siebengewald - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Apeldoorn - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vikto...

24-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Ken je de gezelligste straat van Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser in het SBS6-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak onlangs de veelbesproken zaak van de buurvrouwen Conny en Tilly. Heel Nederland had het over ...

17-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 15 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

10-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

03-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 13 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

27-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: 50ste aflevering

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: 50ste aflevering

Vanavond is de vijftigste aflevering van het populaire programma Mr. Frank Visser doet uitspraak op SBS6. In deze aflevering bezoeken Viktor Brand en Mr. Frank Visser Conny en Tilly. De buurvrouwen waren eerder te zien bij De Rijdende Recht...

20-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

13-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 10 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vi...

06-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 8 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord