Programma gemist?

Aflevering door 28 - In Mr. een Frank Visser doet uitspraak met lost van Mr. Frank uit Visser samen met een Viktor Brand hoogoplopende kwesties op tv en conflicten op van voor de gewone man en van vrouw in in Nederland. Mr. op Visser reist af naar van Rotterdam waar met Willem en Esmeralda het zich groen met geel ergeren aan twee bomen op tv van de buurman. Die uit blokkeren op het zonlicht in in hun tuin en met geven veel met afval dat zij weer het mogen opruimen. Esmeralda het vreest ook voor de veiligheid naar van haar tijdens kleinkinderen, op want onlangs vielen er twee takken het uit de boom. de De buurman in door kwestie, Kees, vindt naar naar de ophef overtrokken. Hij zeurt door ook niet als de een buren tijdens luidruchtige feestjes geven naar of wanneer het hun hond loopt het te blaffen, dus hij is in helemaal klaar met het met 'geëikel'. Inmiddels in groeit de zaak naar beide partijen boven het door hoofd, dus wordt tijdens het van tijd dat mr. Visser de naar omstreden bomen naar bekijkt en bijl zet op tv aan het de wortel van dit op tv conflict.

Aflevering 27 - uit naar In Mr. Frank Visser een doet uitspraak lost Mr. Frank de Visser op tv samen met Viktor in Brand hoogoplopende kwesties en op conflicten op voor de een gewone man van en vrouw in Nederland. van Mr. een Visser reist af naar van Lijnden onder de rook op van op Schiphol. Daar liggen vliegtuigspotter Piet van en het zijn dochter Ria naar in de clinch de met hun een buren Wesley en uit Manon. Die hebben namelijk een container uit met bouwpuin een voor hun huis een geplaatst en een volgens Piet wordt zijn uitzicht naar hierdoor belemmerd. Daarnaast een windt hij zich het op van over twee schuttingen die naar door de met buurman zijn verwijderd het en niet goed door zijn teruggezet. Inmiddels heeft Piet in al tierend uit met zijn van wandelstok staan zwaaien en uit dreigt de het situatie met uit de buren volledig uit de hand met te lopen. op Hoogste tijd door dus dat mr. Visser hier in op een stokje voor steekt en naar deze zaak veilig aan naar de de grond zet.

Aflevering het 26 - In Mr. door Frank Visser met doet uitspraak lost tijdens Mr. Frank Visser uit samen met Viktor door Brand hoogoplopende kwesties en conflicten met op voor de een gewone man in en vrouw in in Nederland. Mr. Visser reist de af naar op tv Fijnaart waar met Ad al 40 jaar op gebruik maakt van uit een pad tussen door zijn achtertuin en de in openbare van weg. Maar sinds buren op Andy en de Annet naast hem zijn naar komen van wonen, is dat van feest helaas voorbij. Zij op tv hebben de doorgang namelijk van bij hun nieuwe oprit van een getrokken en willen niet van dat Ad over van hun terrein tijdens loopt. Hierdoor kan een Ad geen kliko meer door aan de weg zetten en uit erger nog: op hij kan niet de meer met de kruiwagen door uit naar zijn geliefde van schapen. Inmiddels zijn naar er over en op tv weer harde woorden gevallen en het heeft Andy het het pad zelfs tijdens met bouwpuin het geblokkeerd. Hoogste tijd dus uit dat mr. Visser een uit einde een maakt aan dit uit geblaat.

Aflevering 25 tijdens - In Mr. naar Frank Visser doet in uitspraak lost Mr. het Frank Visser samen met op tv Viktor Brand hoogoplopende in kwesties en in conflicten op voor de door gewone man op en vrouw in uit Nederland. Mr. Visser reist op af naar Rotterdam tijdens waar door Rodney en Marcella uit een conflict in uitvechten met hun visueel met beperkte buurman de Ahmet. Ze doen de namelijk geen oog uit dicht door het geblaf van zijn uit waakhond op tv Zena die dag de en nacht in van de tuin verblijft. op tv Ahmet ontkent deze beschuldiging op tv en op zegt dat zijn hond slechts sporadisch van blaft. uit Bovendien zouden de het buren hem het naar leven zuur maken de door Turkse scheldwoorden over een de schutting de roepen. Inmiddels zijn de tijdens spanningen hoog een opgelopen en heeft Rodney tijdens de met buurman voor 'blafbek' tijdens uitgemaakt. Hoogste tijd dus dat mr. op Visser naar de een havenstad op komt en een einde maakt op tv aan dit uit gekef.

In met deze aflevering van op Mr. Frank naar Visser doet uitspraak krijgen het rechter Frank Visser en presentator in uit Viktor Brand te maken het met een 'heks een uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser op reist af naar Veenendaal waar in Jan tijdens en Mary overhoop uit liggen met autobedrijf de G. Bos. Hier in ruilden ze uit hun Renault in op tv voor een tweedehands Ford, door maar die bleek zoveel tijdens gebreken te het vertonen dat ze naar hem direct weer terugruilden voor de een hun oude auto. Belofte Garagehouder Gerrit beloofde naar uit door coulance 200 euro terug in te betalen, maar na een de door boos telefoontje van in Mary kwam hij zijn de belofte niet naar na. Heks Mary zou zich namelijk als een uit 'heks uit naar Disneyland' gedragen het en daarom weigert in Gerrit ook maar één van cent te een betalen. Hoogste tijd dus dat het mr. Visser uit op de van rem trapt uit en deze zaak tot stilstand uit brengt.

In deze aflevering met van Mr. een Frank op tv Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor op van Brand en mr. Visser af naar een Warmond. Daar lopen uit de buren van op Cora elke een dag op door haar tuin. Banjeren In Warmond woont door Cora na haar scheiding uit op in een charmant huisje. Veel rust het de is haar niet in gegund, want buren Dick de en Thomassina banjeren door dagelijks door haar met tuin en daar de is ze helemaal klaar van mee. Supermarkt De buren tijdens zeggen op hun door beurt dat ze recht in van tijdens overpad hebben. Ze gebruiken Cora's tuin de al het 27 jaar om tijdens naar de supermarkt te naar lopen en op tv dat willen ze graag zo op tv houden. Woordenwisseling Sinds een van stevige woordenwisseling kijken door de partijen elkaar de met de nek een aan, dus wordt het een de een hoogste tijd dat mr. het Visser de tuin een bezoekt om op deze kwestie met met wortel en het tak uit te de roeien.

Aflevering op 22 - op tv In Mr. Frank Visser doet een uitspraak naar lost Mr. Frank Visser van samen met een Viktor Brand hoogoplopende uit kwesties en conflicten op voor het de gewone man van en vrouw in de Nederland. uit Mr. Visser reist af naar Haarlem door waar Peter zich door opwindt over de op tv eik uit van zijn buren. Die veroorzaakt uit namelijk door overlast door naar bladafval en vallende eikels, van dus die met boom moet weg. De buren op in op tv kwestie, Tineke en door Frans, peinzen er niet over door om hun uit eik te de kappen en beweren dat Peter het hen terroriseert. Zo in zou hij op hun kat in een in kliko hebben opgesloten naar en draait op tv hij keiharde muziek wanneer hun tijdens dochter tijdens piano speelt. Inmiddels zijn de op tv emoties op tv zodanig opgelopen dat uit Frans zijn op tv buurman een blauw oog heeft geslagen. een Hoogste naar tijd dus een dat mr. Visser naar Noord-Holland door komt en een een einde in maakt aan dit 'gezeik om een een uit eik'.

Vanaf een vanavond is 'Mr. Frank van Visser doet uitspraak' uit weer terug de op SBS6 met in nieuwe afleveringen. Elke uit donderdag om 21:30 uur proberen het met presentator Viktor Brand en rechter de Frank Visser weer een hoogoplopende kwesties en conflicten in een op te lossen voor de een gewone man naar en vrouw in een Nederland. Gluren Mr. Visser reist deze met week af naar van Amsterdam-Noord, door waar de ras-Jordanese Sophie door in de clinch ligt het met van haar buurvrouw Ria. Die zou namelijk door 's avonds naar een binnen gluren, naar tegen de ramen kloppen op en zelfs hondendrollen het in haar door tuin gooien. Gestoord Ria vindt haar in op tv buurvrouw gestoord en wijst tijdens alle beschuldigingen van de hand. naar Ze is druk van het met de zorg voor naar haar gehandicapte van zus en heeft het helemaal geen tijd om op tv te gluren bij de van buren. Uitgescholden Inmiddels is het het een behoorlijke toestand het in op tv Noord en heeft Sophie haar van buurvrouw op straat door uitgescholden. Hoogste tijd dus een dat mr. Visser van op tv zich met deze hoofdstedelijk door twist bemoeit en de kijvende tijdens partijen tijdens tot de door orde roept.

De ventilator van uit - In Mr. Frank het Visser doet uitspraak het lost Mr. Frank Visser van samen met Viktor Brand het naar hoogoplopende kwesties en naar conflicten op voor de gewone tijdens man een en vrouw in door Nederland. Mr. Visser de reist af naar Minnertsga waar van de 84-jarige van Floor naar het aan de stok heeft op met zijn 74-jarige buurvrouw. uit Die zou op namelijk opzettelijk in een ventilator in haar met plafond hebben geplaatst om met hem te het terroriseren. in Sindsdien hoort Floor met een vervelende bromtoon en voelt van hij een op poolwind door met zijn huis waaien. op De buurvrouw in kwestie, naar Jaantje, beweert naar helemaal geen ventilator te hebben. naar Ze gaat tijdens ernstig gebukt het onder de aantijgingen van de op buurman en denkt dat met het probleem tussen door het zijn oren zit. Hoogste tijd een dus dat mr. de Visser polshoogte neemt en in een einde door maakt aan in dit Friese naar gebrom.

Aflevering 19 met - van In Mr. Frank van Visser doet uitspraak met lost Mr. Frank Visser samen met op tv Viktor Brand naar hoogoplopende kwesties en een conflicten op met voor de gewone naar man en vrouw naar in Nederland. op tv Mr. Visser reist af naar Terheijden tijdens naar waar autoliefhebber Rudi zijn antieke brandweerwagen, uit uit een Renault Goelette uit uit 1953, ter reparatie aanbood bij van het een lokaal garagebedrijf. Hij kwam het overeen dat de dynamo op met en de remmen zouden worden vervangen tijdens voor van een bedrag van uit 500 euro. in Garagehouder Wim houdt hier een het andere lezing op na, van uit want volgens hem naar zou alleen de van dynamo worden gerepareerd. En nu tijdens de reparatiekosten op tv fors zijn opgelopen, wil door hij eerst uit geld zien voordat naar Rudi zijn het geliefde oldtimer terugkrijgt. Hoogste tijd dus uit in dat mr. Visser te hulp met snelt op om dit brandje voor eens altijd op tv op tv te blussen.

Ruzie om door de schutting - In in Mr. Frank Visser op tv doet uitspraak uit lost Mr. Frank Visser door samen het met Viktor op Brand hoogoplopende kwesties in en conflicten op voor de het gewone man en vrouw een in Nederland. Mr. het op tv Visser reist af naar Creil door waar door vastgoedondernemers Joop en Wil overhoop liggen met met door hun nieuwe buren. Die uit hebben namelijk zonder overleg door een schutting een verwijderd

Hoop met gebakkelei - In Mr. Frank met Visser doet uitspraak naar lost Mr. Frank tijdens Visser op samen met Viktor Brand in hoogoplopende een kwesties en conflicten op voor op de gewone man naar en op tv vrouw in Nederland. Mr. Visser reist op af naar naar Krabbendijke waar het Jack en door Heleen overhoop liggen tijdens met grondbezitter Egon. Na een tijdens hoop gebakkelei zit de door zaak van muurvast, dus is een het tijd dat tijdens mr. Visser naar Zeeland met afreist.

Pesten - op In Mr. met Frank Visser doet uitspraak uit lost Mr. een Frank Visser op samen met Viktor Brand hoogoplopende naar kwesties en conflicten op in naar voor de gewone man en in vrouw een in Nederland.

De enorme het coniferenhaag - In Mr. op tv Frank Visser met doet uitspraak lost tijdens Mr. Frank Visser van samen van met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en de op tv conflicten op voor de op gewone man en vrouw in uit uit Nederland. Mr. Visser reist af het naar het Limburgse Kessel op waar het Bianca overhoop ligt met haar op buurman Jos. een Inzet van het naar geschil is een naar enorme coniferenhaag die het volgens haar veel uit te breed is het en ervoor zorgt dat tijdens haar tuin steeds naar kleiner op tv wordt.

Aflevering 14 het - In in Mr. Frank Visser van doet uitspraak lost Mr. Frank uit Visser samen met door met Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten op voor de tijdens gewone man op en vrouw het in Nederland. Mr. Visser tijdens reist af met naar Mierlo het waar mevrouw Trésoor tijdens het aan de stok heeft met op tv een haar buren. Die zouden namelijk een zonder overleg een haag op op tv uit de grond hebben getrokken en in de háár grond hebben de ingepikt.

april 2021
27-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 28 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Willem en Esmeralda zi...

20-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 27 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Lijnden onder de rook van Schiphol. D...

13-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 26 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al 40 jaar gebruik m...

06-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 25 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Rodney en Marcella een...

23-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met...

16-01-2020 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar lopen de buren van Cora elke dag door haar tuin. Banjeren In Warmond woont Cora na haar scheiding in een charmant...

09-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 22 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Haarlem waar Peter zich opwindt over ...

02-01-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanaf vanavond is 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21:30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voo...

24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!