Programma gemist?

Aflevering 28 met - In op tv Mr. Frank Visser doet met uitspraak lost Mr. uit Frank Visser samen met op Viktor Brand hoogoplopende op uit kwesties en conflicten op door voor de gewone man en met vrouw in in Nederland. tijdens Mr. Visser reist af uit naar Rotterdam waar Willem uit en Esmeralda zich groen uit geel ergeren op aan twee bomen naar van de buurman. Die naar uit blokkeren het zonlicht in hun tuin het en geven een veel naar afval dat zij weer mogen de opruimen. op tv Esmeralda vreest ook voor van de veiligheid van haar kleinkinderen, van want onlangs vielen uit er op tv twee takken op tv uit de boom. De tijdens buurman in kwestie, Kees, naar vindt de ophef overtrokken. in Hij zeurt op tv ook niet als de het buren een luidruchtige feestjes geven de of wanneer hun op tv hond loopt te door blaffen, dus met hij is helemaal in klaar met het 'geëikel'. Inmiddels groeit het de zaak beide naar partijen boven het van hoofd, dus wordt van het tijd in dat mr. Visser naar de omstreden bomen bekijkt naar de en bijl zet aan de naar wortel van dit door conflict.

Aflevering 27 op tv - In Mr. Frank op tijdens Visser doet uitspraak lost Mr. Frank in Visser samen met door door Viktor Brand hoogoplopende tijdens kwesties en conflicten op op voor de gewone man en tijdens vrouw in op tv Nederland. Mr. tijdens Visser reist af een naar Lijnden door onder de rook een van Schiphol. Daar op tv liggen vliegtuigspotter Piet en zijn op dochter de Ria in de clinch met hun het buren Wesley en van Manon. Die hebben het namelijk door een container met van bouwpuin voor hun huis een geplaatst op tv en volgens Piet wordt zijn uitzicht op tv hierdoor een belemmerd. Daarnaast windt hij naar zich een op over twee schuttingen die door uit de het buurman zijn verwijderd uit en niet goed met zijn teruggezet. het Inmiddels heeft Piet al tierend met het zijn op wandelstok staan op tv zwaaien en dreigt de situatie een met de buren naar volledig uit door de hand uit te lopen. Hoogste tijd dus dat op tv mr. Visser hier met een op stokje voor steekt en op tv deze het zaak veilig aan de grond met zet.

Aflevering het 26 - In Mr. op tv Frank Visser van doet uitspraak lost Mr. Frank op tv op tv Visser samen met Viktor Brand uit hoogoplopende kwesties op tv en conflicten op op tv voor de gewone door man en vrouw in naar Nederland. Mr. Visser in reist af naar Fijnaart de met waar Ad al 40 op jaar gebruik maakt van een een naar pad tussen zijn achtertuin uit en de openbare weg. uit Maar sinds buren Andy met en van Annet naast hem uit zijn komen wonen, is tijdens dat feest naar helaas voorbij. Zij op hebben de doorgang namelijk op tv bij hun nieuwe oprit een het getrokken en willen niet dat Ad op het over hun terrein een loopt. Hierdoor kan een Ad geen kliko meer aan de op weg zetten en in erger nog: uit hij het kan niet meer met de het kruiwagen de naar zijn geliefde schapen. een Inmiddels zijn er over een en weer harde uit woorden gevallen en heeft naar op tv Andy het pad zelfs in met bouwpuin geblokkeerd. op Hoogste tijd dus dat mr. de Visser een met einde maakt aan dit van van geblaat.

Aflevering 25 door - In Mr. Frank met Visser doet op uitspraak van lost Mr. Frank op tv Visser samen met Viktor Brand het hoogoplopende kwesties tijdens en conflicten op voor op de gewone man en een vrouw in op Nederland. Mr. Visser reist door af op naar Rotterdam waar Rodney op en Marcella uit een conflict uitvechten met hun door op visueel beperkte buurman Ahmet. een Ze doen namelijk op tv geen oog dicht door het in geblaf naar van zijn waakhond Zena het die dag en naar nacht in op de tuin de verblijft. Ahmet ontkent deze beschuldiging met en uit zegt dat zijn hond slechts naar sporadisch blaft. Bovendien een zouden de buren hem tijdens het het leven zuur maken uit door Turkse scheldwoorden over naar de schutting roepen. de Inmiddels het zijn de spanningen op tv hoog opgelopen en heeft Rodney in de buurman van voor 'blafbek' uitgemaakt. Hoogste naar tijd dus het dat mr. Visser op naar de havenstad van komt en een in einde maakt het aan dit gekef.

In naar deze aflevering van Mr. Frank in Visser tijdens doet uitspraak door krijgen rechter Frank door Visser en presentator Viktor op Brand te op maken met een 'heks met uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser in reist af op tv naar Veenendaal waar op Jan en Mary overhoop liggen door met autobedrijf G. van Bos. Hier ruilden ze met hun een Renault in tijdens voor een tweedehands door Ford, maar die bleek zoveel gebreken tijdens te naar vertonen dat ze de hem direct weer terugruilden het voor hun oude auto. Belofte Garagehouder met uit Gerrit beloofde uit coulance 200 euro naar terug te een betalen, op maar na een boos op telefoontje van de Mary kwam hij zijn belofte tijdens niet na. Heks Mary zou zich uit namelijk van als een 'heks uit uit Disneyland' gedragen op en daarom weigert door Gerrit ook maar één cent door de te betalen. Hoogste tijd dus dat tijdens mr. Visser op met op de rem trapt op tv en deze zaak naar tot stilstand brengt.

In van deze aflevering van Mr. van Frank Visser doet tijdens uitspraak reizen een presentator Viktor op Brand en mr. Visser af naar het Warmond. Daar uit lopen de buren naar van Cora met elke dag door haar tuin. Banjeren In in uit Warmond woont Cora na haar scheiding tijdens in een naar charmant huisje. Veel tijdens rust een is haar niet gegund, want de buren Dick en Thomassina door banjeren naar dagelijks door haar tuin en naar uit daar is ze helemaal klaar mee. Supermarkt De op het buren zeggen op naar hun beurt dat het ze recht van overpad hebben. een Ze gebruiken Cora's naar tuin al 27 in jaar om naar door de supermarkt door te lopen en het dat willen ze graag in zo houden. Woordenwisseling Sinds een stevige uit uit woordenwisseling kijken de naar partijen elkaar met de nek aan, door van dus wordt het de hoogste op tv tijd dat mr. op tv Visser naar de tuin bezoekt op om deze kwestie op met wortel en tak op tv uit te met roeien.

Aflevering met 22 - naar In Mr. Frank het Visser doet uitspraak de lost Mr. Frank Visser samen door met Viktor in Brand hoogoplopende kwesties en van conflicten op tijdens voor de op gewone man en tijdens vrouw in Nederland. Mr. Visser met reist af naar Haarlem op tv waar het Peter zich op opwindt over de eik van zijn naar de buren. Die veroorzaakt op namelijk overlast door bladafval en vallende van uit eikels, dus die boom van moet weg. De buren op in kwestie, naar Tineke en Frans, peinzen er naar een niet over om hun uit eik te kappen en beweren op tv dat van Peter hen de terroriseert. Zo zou hij hun een kat in tijdens een kliko het hebben opgesloten en draait een hij keiharde van muziek wanneer hun door dochter piano speelt. Inmiddels zijn uit de emoties zodanig opgelopen in dat Frans het zijn buurman een blauw het oog heeft geslagen. de Hoogste tijd de dus dat mr. op tv Visser naar met Noord-Holland komt een en een einde maakt een aan dit 'gezeik door om een een eik'.

Vanaf naar vanavond is 'Mr. Frank Visser door doet uitspraak' weer door terug naar op SBS6 met de nieuwe afleveringen. Elke donderdag met om een 21:30 uur proberen presentator tijdens Viktor Brand en met rechter Frank Visser weer op hoogoplopende het kwesties en conflicten de op te lossen voor de gewone de tijdens man en vrouw in Nederland. Gluren Mr. Visser naar reist deze week uit op tv af naar Amsterdam-Noord, een waar de ras-Jordanese Sophie in van de clinch ligt het met haar buurvrouw door Ria. Die zou namelijk uit 's avonds naar op tv binnen in gluren, tegen de ramen een kloppen en tijdens zelfs hondendrollen in haar door tuin gooien. Gestoord Ria vindt met haar buurvrouw gestoord en in wijst alle naar beschuldigingen van de de hand. van Ze is druk met de van zorg voor haar gehandicapte tijdens zus en door heeft op tv helemaal geen tijd tijdens om te gluren bij van de buren. Uitgescholden Inmiddels is het in een behoorlijke op toestand in Noord en het heeft een Sophie haar buurvrouw op straat uitgescholden. de Hoogste op tv tijd dus uit dat mr. Visser zich de met deze in hoofdstedelijk twist bemoeit en de kijvende op tv partijen tot de de orde op roept.

De een ventilator - In op tv Mr. Frank de Visser doet van uitspraak lost Mr. Frank Visser in samen met uit Viktor Brand hoogoplopende op tv kwesties en conflicten op tijdens voor de gewone het man en vrouw in het Nederland. op tv Mr. Visser reist af tijdens in naar Minnertsga waar de 84-jarige de Floor het aan de op stok heeft naar met op zijn 74-jarige buurvrouw. Die zou een namelijk opzettelijk een ventilator een in in haar plafond hebben geplaatst in om tijdens hem te terroriseren. Sindsdien hoort met Floor een vervelende in bromtoon en voelt met hij een een poolwind door zijn huis waaien. in van De buurvrouw in kwestie, Jaantje, beweert op helemaal geen ventilator de te hebben. Ze een gaat op ernstig gebukt op tv onder de aantijgingen met van de buurman en denkt dat uit het door probleem tussen zijn oren zit. naar op tv Hoogste tijd dus dat de mr. Visser polshoogte neemt van en een einde maakt het aan dit de Friese uit gebrom.

Aflevering van 19 - In Mr. op tv Frank Visser doet uitspraak het lost Mr. van Frank Visser samen op met Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten in een op voor de gewone man en van vrouw in Nederland. op het Mr. Visser reist af op naar Terheijden waar autoliefhebber een Rudi zijn antieke op tv brandweerwagen, op een Renault Goelette uit 1953, ter op tv reparatie aanbood uit bij een op tv lokaal garagebedrijf. door Hij kwam overeen dat naar de dynamo een en de remmen zouden worden de vervangen voor op tv een bedrag van 500 op tv euro. Garagehouder Wim houdt een hier een andere naar de lezing op na, want volgens door hem zou de alleen de dynamo op tv worden gerepareerd. op En nu de reparatiekosten fors het zijn opgelopen, de wil hij op eerst geld zien voordat Rudi door zijn naar geliefde oldtimer terugkrijgt. Hoogste tijd in dus dat in mr. Visser te de hulp snelt om dit brandje op voor eens het altijd te in blussen.

Ruzie met om de schutting met - In Mr. Frank een Visser doet in uitspraak lost Mr. Frank Visser van samen met naar Viktor Brand hoogoplopende kwesties met en het conflicten op voor naar de gewone op man en vrouw in de Nederland. Mr. Visser uit reist af naar Creil uit waar van vastgoedondernemers Joop en Wil een overhoop liggen met hun tijdens nieuwe buren. de Die hebben namelijk zonder het overleg een naar schutting verwijderd

Hoop gebakkelei de - In het Mr. Frank Visser doet uitspraak het lost Mr. Frank tijdens Visser samen de met Viktor Brand hoogoplopende uit kwesties en op conflicten op voor de de gewone op man en vrouw in op Nederland. Mr. naar Visser reist af naar uit Krabbendijke waar Jack en op tv Heleen het overhoop liggen met grondbezitter een Egon. Na op tv een hoop gebakkelei zit de het zaak een muurvast, dus het is het tijd dat in mr. Visser naar Zeeland uit afreist.

Pesten - tijdens In Mr. Frank Visser een doet uitspraak een lost Mr. Frank Visser van samen met door Viktor Brand hoogoplopende kwesties op tv en het conflicten op voor van de gewone man op tv en vrouw in van Nederland.

De op enorme coniferenhaag - In Mr. uit Frank Visser van doet naar uitspraak lost Mr. op Frank Visser samen tijdens met Viktor Brand hoogoplopende kwesties de en conflicten op voor de de gewone man tijdens door en vrouw in naar Nederland. Mr. Visser van reist af naar het Limburgse door Kessel waar tijdens Bianca overhoop naar ligt met haar met buurman Jos. Inzet van van het geschil is naar een enorme coniferenhaag die volgens van haar veel het te breed op tv is en ervoor zorgt op dat haar tuin steeds van het kleiner wordt.

Aflevering 14 - naar de In Mr. Frank naar Visser doet uitspraak uit lost Mr. Frank een Visser samen met Viktor naar Brand hoogoplopende kwesties en het conflicten op voor een de gewone man en tijdens vrouw in Nederland. de uit Mr. Visser reist af naar Mierlo uit tijdens waar mevrouw Trésoor het aan met de naar stok heeft met haar buren. van Die zouden namelijk van zonder overleg een haag de op tv uit de grond hebben met getrokken en háár grond van hebben op tv ingepikt.

april 2020
27-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 28 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Willem en Esmeralda zi...

20-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 27 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Lijnden onder de rook van Schiphol. D...

13-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 26 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al 40 jaar gebruik m...

06-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 25 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Rodney en Marcella een...

23-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met...

16-01-2020 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar lopen de buren van Cora elke dag door haar tuin. Banjeren In Warmond woont Cora na haar scheiding in een charmant...

09-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 22 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Haarlem waar Peter zich opwindt over ...

02-01-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanaf vanavond is 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21:30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voo...

24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!