Programma gemist?

De een ventilator - In Mr. de Frank Visser van doet uitspraak lost Mr. tijdens Frank tijdens Visser samen met Viktor naar Brand door hoogoplopende kwesties en uit conflicten op voor de gewone man naar en vrouw een in de Nederland. Mr. Visser reist af uit naar in Minnertsga waar de 84-jarige Floor tijdens het aan de door stok op heeft met zijn 74-jarige buurvrouw. tijdens Die zou naar namelijk opzettelijk een ventilator de in een haar plafond in hebben geplaatst om hem van te terroriseren. Sindsdien op tv hoort Floor een met vervelende bromtoon en voelt hij de een poolwind door van zijn huis waaien. met De in buurvrouw in kwestie, het Jaantje, beweert helemaal uit geen ventilator een te hebben. Ze gaat de ernstig gebukt onder de aantijgingen met op tv van de buurman en denkt dat van het uit probleem tussen zijn oren zit. een het Hoogste tijd dus dat mr. tijdens Visser polshoogte neemt op tv en tijdens een einde maakt aan dit de Friese op gebrom.

Aflevering 19 - in In Mr. met Frank Visser de doet uitspraak lost Mr. uit Frank Visser een samen met Viktor Brand hoogoplopende op kwesties op tv en conflicten de op voor de gewone van man en vrouw in Nederland. een met Mr. Visser reist af naar met Terheijden waar autoliefhebber Rudi naar zijn antieke brandweerwagen, door een Renault Goelette op uit 1953, een ter reparatie aanbood bij een een een lokaal garagebedrijf. Hij kwam op tv overeen door dat de dynamo en de een remmen zouden worden vervangen in in voor een bedrag van 500 euro. tijdens Garagehouder Wim houdt het hier een een andere het lezing op na, want volgens in hem zou een alleen de dynamo worden gerepareerd. van En nu de het reparatiekosten fors tijdens zijn opgelopen, wil door hij eerst geld uit zien met voordat Rudi zijn geliefde oldtimer terugkrijgt. van Hoogste tijd dus een dat mr. uit Visser van te hulp snelt om tijdens dit brandje door voor eens altijd te uit blussen.

Ruzie in om de schutting - tijdens In Mr. een Frank Visser doet uitspraak uit lost Mr. Frank door Visser samen met Viktor op Brand hoogoplopende kwesties een en conflicten tijdens op voor de de gewone op man en vrouw in naar Nederland. Mr. Visser reist af het naar Creil het waar vastgoedondernemers Joop het en Wil de overhoop liggen met hun nieuwe tijdens buren. Die hebben een namelijk zonder overleg een een schutting de verwijderd

Hoop gebakkelei - een In door Mr. Frank Visser doet uitspraak op tv door lost Mr. Frank Visser samen met met Viktor Brand uit hoogoplopende in kwesties en conflicten in op voor de de gewone man en vrouw in Nederland. met een Mr. Visser reist af naar Krabbendijke op tv waar in Jack en Heleen overhoop tijdens liggen met grondbezitter Egon. van op Na een hoop door gebakkelei zit de zaak muurvast, het dus is het tijd met dat in mr. Visser naar uit Zeeland afreist.

Pesten uit - In Mr. Frank Visser een doet uitspraak lost de Mr. Frank Visser uit samen door met Viktor door Brand hoogoplopende kwesties en op conflicten op voor de gewone in man en vrouw op naar in Nederland.

De in enorme coniferenhaag een - In Mr. Frank op Visser doet uitspraak met lost Mr. Frank het Visser samen met een Viktor Brand hoogoplopende kwesties en uit conflicten de op voor de op tv gewone man en op vrouw in Nederland. Mr. met Visser de reist af naar naar het Limburgse Kessel waar Bianca overhoop een ligt met in haar buurman Jos. Inzet het van door het geschil is een enorme een coniferenhaag die een volgens uit haar veel te breed op is en ervoor door zorgt dat haar tuin de steeds kleiner door wordt.

Aflevering 14 een - In Mr. de Frank Visser de doet uitspraak lost Mr. naar Frank Visser met samen met Viktor Brand hoogoplopende het kwesties het en conflicten op uit voor de gewone man en in vrouw de in Nederland. Mr. uit Visser reist af naar Mierlo het waar mevrouw in Trésoor het aan de op met stok heeft met haar naar buren. Die zouden namelijk zonder met overleg een haag met het uit de grond hebben getrokken en tijdens uit háár grond hebben tijdens ingepikt.

Gemeente de ruzie - In Mr. Frank uit op tv Visser doet uitspraak lost in Mr. Frank een Visser samen met Viktor Brand tijdens hoogoplopende kwesties en conflicten op tv door op voor de gewone door man en van vrouw in Nederland. Mr. Visser reist door tijdens af naar Roelofarendsveen waar naar Frans en met Berna in de met clinch liggen met de gemeente Kaag op & door Braassem. Ze ergeren in zich al uit jaren aan 14 elzen in de de straat door waar continu met rotzooi uit valt.

Aflevering 12 - een In Mr. op Frank tijdens Visser doet uitspraak lost Mr. Frank de Visser samen met een op Viktor Brand hoogoplopende kwesties op en conflicten op uit voor de het gewone man en vrouw in Nederland. het Mr. Visser in reist af naar Spijkenisse het waar op tv Robert en Heidi kierewiet worden door door de de haan uit van hun buren. Die kraait namelijk het onafgebroken van na het een ochtendgloren, net wanneer ze uit hun uit nachtdienst op tv komen.

Kierewiet - uit Mr. Visser reist een af naar Delfgauw waar door van Annet helemaal kierewiet wordt door de uit vogels van op tv haar de buurvrouw. Want sinds zij het naast haar 20 parkieten ook door door nog eens 10 valkparkieten door heeft gekocht, is het de een grote kakafonie uit en een doet Annet geen uit oog meer dicht. De naar vogelliefhebber in kwestie, Nel, vindt tijdens de haar buurvrouw maar een zeurpiet. van Ze heeft al op tv 40 naar jaar een volière en de vogeltjes op betekenen alles op voor haar. Volgens Nel door is Annet met zelf de oorzaak want door als uit ze haar hoofd uit de op tv keukendeur steekt, een worden tijdens de vogels al tijdens gestrest. Hoogste tijd dus dat mr. naar tijdens Visser een einde maakt aan tijdens al door dit gekwetter.

Muggenzifterij in - Mr. Visser reist op tv af naar het een recreatiepark in een Voorthuizen waar de bloeddruk naar van de Louis en Hetty tot kritische waarden van op tv is gestegen. Ze winden zich namelijk door enorm op op tv over de schutting van met hun buren John met en op Marianne die niet van goed op de bodem zou met in aansluiten. Gevolg is dat van er na door regenval een modderpoel ontstaat het en daar zijn de pensionado's met niet van gediend. het op tv En dat geldt uit ook voor de coniferenhaag een die het zonlicht naar in hun tuin wegneemt. John de op tv en Marianne menen van op hun beurt dat de buren het uit pestkoppen zijn en beschuldigen Louis ervan door een dat hij hen van heimelijk met een verrekijker bespiedt. Hoogste een op tijd dus dat in mr. Visser het park bezoekt en in een het einde maakt aan met deze muggenzifterij.

Aflevering 3 - op uit In Mr. Frank Visser doet de uitspraak lost met Mr. Frank naar Visser samen met het Viktor Brand hoogoplopende kwesties een en conflicten in op voor de gewone uit man en het vrouw in Nederland. Van het winkeleigenaar tot tijdens ambtenaar en verkoper: een Mr. Visser en Viktor Brand doen van er tijdens alles aan om een conflicten op te lossen. op tv Viktor brengt op de kemphanen rond de tafel, het waarna mr. Visser op het tot een rechtvaardig door oordeel komt. Jolanda en tijdens Bertus wonen ruim 23 jaar een in een heerlijk op tv huis een met de achtertuin de op het zuiden. Maar met echt genieten van een de zon kunnen ze de niet, want tijdens door het oerwoud in in de tuin van tijdens de buurman de zitten ze de hele de door dag in de schaduw. Buurman de Henk is juist met hartstikke blij een met zijn met tuin en is dus op niet van plan tijdens om er ook maar iets de aan te doen. van in Kortom de hoogste van tijd dat Mr. Visser deze in hoogoplopende ruzie een afkapt.

Kozijnvenijn - tijdens Mr. Visser reist naar af naar Soest waar in Angelique overhoop tijdens ligt tijdens met een plaatselijke aannemer. Die zou door namelijk een voor 21.000 euro haar uit kozijnen vernieuwen, het maar volgens in Angelique heeft hij prutswerk afgeleverd. een De klus heeft maar de op liefst drie maanden in beslag in genomen, de kozijnen tochten op tv en in er zijn scheuren in in de tijdens muur ontstaan. De klusser van in kwestie, een Terrence, vindt dat hij op tv zijn werk prima heeft in gedaan. En met omdat Angelique weigert een restbedrag uit van op tv 4000 euro te betalen, heeft op tv op hij een incassobureau op haar af naar gestuurd. Hoogste tijd in in dus dat Mr. Visser zich het met de in zaak bemoeit en op tv een einde maakt aan tijdens dit uit 'kozijnvenijn'.

Doodsbedreigingen door de van op geluidsoverlast - Mr. naar Visser reist af naar een Hardinxveld-Giessendam waar het het hommeles is de in een seniorenflat. Bewoonster Reneé uit wordt namelijk gek van naar de geluidsoverlast de van door haar bejaarde bovenburen. De buren naar in uit kwestie, Gerrit en een Adrie, zijn zich van van geen kwaad bewust en naar zeggen op met eieren te lopen om met maar géén naar overlast te met veroorzaken. Dit heeft echter niet kunnen op tv een verhinderen dat er inmiddels pruimen tegen tijdens de de ramen zijn gegooid en van er zelfs doodsbedreigingen op tv zijn de geuit. Hoogste tijd uit dus dat mr. Visser de rust op in de flat van op herstelt.

Extreme op doodsbedreigingen - van Mr. Visser de reist af naar het van Betuwse Lienden uit waar Eef en Evert in een de clinch liggen met op de hun buurman Ries. de Die heeft namelijk een ijzeren op tv hek naast zijn met huis geplaatst, waardoor Evert de zijn auto niet het meer op het de oprit kwijt kan. door Hij parkeert de naar auto daarom een voor zijn naar huis en dat heeft de tijdens woede van op tv de buurman gewekt omdat uit het zijn oprit nu ook ontoegankelijk is met geworden. het Inmiddels zijn door er al middelvingers opgestoken met en dreigbrieven verstuurd, dus een wordt van het de hoogste op tijd dat mr. Visser uit een einde maakt aan deze door een parkeer-impasse.

november 2019
24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

05-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Gemeente ruzie - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Roelofarendsveen waar Frans en Berna...

29-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 12 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Robert en Heidi kier...

22-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kierewiet - Mr. Visser reist af naar Delfgauw waar Annet helemaal kierewiet wordt door de vogels van haar buurvrouw. Want sinds zij naast haar 20 parkieten ook nog eens 10 valkparkieten heeft gekocht, is het een grote kakafonie en doet Anne...

15-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Muggenzifterij - Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet go...

08-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kozijnvenijn - Mr. Visser reist af naar Soest waar Angelique overhoop ligt met een plaatselijke aannemer. Die zou namelijk voor 21.000 euro haar kozijnen vernieuwen, maar volgens Angelique heeft hij prutswerk afgeleverd. De klus heeft maar ...

24-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Doodsbedreigingen door de geluidsoverlast - Mr. Visser reist af naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. De buren in kwest...

17-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Extreme doodsbedreigingen - Mr. Visser reist af naar het Betuwse Lienden waar Eef en Evert in de clinch liggen met hun buurman Ries. Die heeft namelijk een ijzeren hek naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert zijn auto niet meer op de opr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 24-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!