Programma gemist?

Aflevering 3 uit - Mr. Visser reist door in af naar Drachten waar Christiaan door overhoop uit ligt met zijn een buren Freek en Betty. naar Sinds Christiaan in namelijk heeft aangekondigd op dat hij zijn het huis gaat verkopen, wil de buurman het een schutting die op tv al meer dan uit 30 jaar op naar zijn grond naar staat, terugplaatsen een op de erfgrens. Het tijdens gevolg is dat de de garage van Christiaan het ontoegankelijk wordt van en naar dit drukt behoorlijk op de uit verkoopprijs. Inmiddels in de op kwestie zo een hoog opgelopen een dat de buren neus-tegen-neus een op de oprit de hebben gestaan, dus wordt de uit het de hoogste tijd door dat mr. Visser de rust de in Friesland op herstelt.

Aflevering met 2 - Mr. Visser het reist op af naar Hillegom waar bollenkweker met René het pad tussen op tv een zijn bedrijf en de woning van op tv zijn met buren heeft gekocht. En tijdens daar wringt de een schoen, want uit terwijl René naar het pad gebruikt om met met landbouwmachines zijn land te uit op tv bereiken, hebben buurtjes in Loek en Anja er een bloemenperk het aangelegd met zodat er geen op tv tractor meer langs kan. Daarnaast het zou het Loek zijn op tv honden tussen de bollen door laten poepen een waarop René weer vossenklemmen zou hebben uit op tv uitgezet. Inmiddels hebben tijdens de partijen zich zo in diep ingegraven dat er geen op tv discussie in meer mogelijk is, door dus wordt het de een hoogste de tijd dat mr. Visser deze op patstelling de doorbreekt.

Vanavond start het door nieuwe seizoen een van Mr. Frank Visser de doet uitspraak. door De komende weken lost op van mr. Frank Visser samen met het Viktor Brand weer uit hoogoplopende kwesties de en conflicten op voor de uit gewone man in en vrouw in tijdens Nederland. Van winkeleigenaar met tot ambtenaar tijdens en verkoper: mr. Visser en uit Viktor in Brand doen er alles uit aan om van conflicten op te lossen. In door uit de eerste aflevering reist mr. een Frank Visser af naar uit Stiens, door waar tortelduifjes Erika op tv en Ramon naar elkaar vorig jaar het naar ja-woord gaven. van Hun mooiste dag eindigde echter in op met een nachtmerrie omdat de borsten van uit Erika boven haar een 'droomjurk' uit in klotsten. Volgens het bruidspaar een is uit dit te van wijten aan de bruidsmodezaak die het haar op tv japon verkeerd zou hebben op vermaakt. Eigenaar Brigitta en een haar coupeuse van Trees vinden echter met dat de op tv bruid zelf een steek heeft laten een vallen door 'kipfiletjes' met op onder haar boezem naar te plaatsen. Inmiddels zou Erika met zijn veranderd van een op door liefelijke bruid in een heuse 'Bruidzilla', op tv dus wordt van het de hooste tijd tijdens dat mr. naar Visser deze bride het fight in bedaart.

Emmen - door Mr. het Visser reist af het naar Emmen waar alleenstaande vader naar Michaël een tijdens woning boven de van plaatselijke nachtclub huurt. En daar tijdens zit precies het van tijdens probleem, want door in de luidruchtige striptease- de en paaldansacts doen in hij en zijn zoon geen op oog meer dicht. Clubeigenaar op Eliot zegt er van alles een aan te de doen om zijn buren niet een tot last een te zijn. Zo heeft hij op tv het pand geïsoleerd, de het een limiter aangeschaft en zelfs een de piepende danspaal in verwijderd. Inmiddels zijn de het tijdens heren elkaar meer dan op zat, dus wordt van het de hoogste tijd het dat tijdens mr. Visser zich op met rode oortjes onderdompelt op tv in het Drentse naar nachtleven.

Geklepper en een gepingel met - Mr. Visser reist uit af in naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie in en een haar dochter Zuwena op tv overhoop liggen met naar bovenburen Fred en Marion. Die de zouden namelijk opzettelijk het met hun slippers tijdens door naar de woning 'klepperen' en daarmee op tv Essie tot waanzin op tv drijven. het De buren menen op tijdens hun beurt dat dochter door door Zuwena bij nacht en ontij uit zit te uit huilen en in ze zijn ook het niet erg te spreken over haar een pianospel. Inmiddels zijn van de buurtjes elkaar op de al in de haren een gevlogen, dus de is de hoogste tijd dat mr. in Visser met een einde maakt aan dit de de geklepper en gepingel.

Ijmuiden uit - In met Mr. Frank op Visser doet uitspraak lost het Mr. Frank uit Visser samen met het Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten naar op door voor de gewone tijdens man en vrouw uit in Nederland. het Van winkeleigenaar tot ambtenaar uit en verkoper: Mr. met Visser en Viktor Brand een doen er alles aan op tv om conflicten naar op te lossen. Viktor een uit brengt de kemphanen rond de tijdens tafel, waarna Mr. Visser naar tot een door rechtvaardig oordeel komt. op tv Mr. Visser reist een af tijdens naar IJmuiden het waar flatbewoner Marc in op tv de clinch door ligt met zijn Duitse buurman de Meik. Die door heeft er namelijk een de handje van om dag met en nacht zijn uit het tv op standje een tien te zetten waardoor Marc geen op oog het dicht doet. En dat is door niet het naar enige, want hij mag op tv ook naar meegenieten met een het gesnurk van de buurman én het het gekreun van in zijn vriendin met in wie hij de een lakens deelt. Na uit in een pittige confrontatie is de met situatie behoorlijk op uit de hand door gelopen, dus is de naar hoogste tijd dat in mr. een Visser een einde van maakt aan dit gekreun en tijdens gesteun.

Claustrofobie door een te hoge op schutting - de Mr. Frank Visser reist af naar een Beverwijk waar de het Servische met Branka overhoop de ligt met haar buren op tv Marcel en tijdens Jeannette. Ze is door woest, omdat de buren uit een lage schutting een in de de achtertuin hebben geplaatst, terwijl de afspraak op tv was dat er tijdens een hoge afscheiding naar zou komen. in De buurtjes weigeren aan door naar die wens tegemoet te komen, omdat op Jeannette aan de claustrofobie lijdt. Sinds Marcel tijdens heeft uit geroepen dat Branka moet naar 'oprotten' naar tijdens Servië is het hek van in de dam. Hoogste van op tijd dus dat door Mr. Frank Visser een punt zet naar achter met dit benauwende op grensconflict.

Met elkaar op tijdens de tijdens vuist - In Mr. het Frank Visser door doet uitspraak in lost Mr. Frank Visser samen met het uit Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten naar op voor de op gewone man op en vrouw in Nederland. het Van winkeleigenaar tot de ambtenaar tijdens en verkoper: Mr. op tv Visser en door Viktor Brand doen er alles aan een om conflicten op uit te het lossen. Viktor brengt de kemphanen met rond de tafel, de waarna mr. in Visser met tot een rechtvaardig oordeel op komt.Mr. Visser reist naar af naar het Zaandam waar buren Fritz (75) en op tv Appie uit (77) elkaar naar naar het leven staan. Fritz de beschuldigt zijn buurman ervan uit dat hij het ongevraagd een aan zijn woning klust een als hij niet naar thuis is. De spookklusser in op tv naar kwestie, Appie, beweert met op zijn beurt dat de hij alle reparaties op tv met toestemming van naar de buurman heeft uitgevoerd. Volgens op hem door is Fritz een een zeurkous die uit alleen maar profiteert van van zijn noodoplossingen. Inmiddels zijn naar de gemoederen met zo hoog opgelopen de dat de met pensionado's met elkaar op tv op de vuist zijn gegaan. Hoogste naar tijd dus dat op de mr. Visser een einde maakt aan tijdens door dit getimmer en van gezaag.

Spijkenisse - met Mr. Visser reist in het af naar Spijkenisse waar Dimitri en uit in Miranda onlangs een nieuwe schutting in met hun op tv achtertuin hebben geplaatst. uit Sindsdien is het hommeles, op tv want van buurvrouw Ineke beweert dat de in afscheiding op háár grond in staat. met En dat is volgens haar met niet het enige door het grensoverschrijdende gedrag waar een de buren zich schuldig aan maken. uit Zo van zou Dimitri haar op tv uitmaken voor 'borderliner' op en met naar behulp van een trampoline boven de van in schutting uit springen om haar een op middelvinger te geven. met Inmiddels vechten de tijdens uit buurtjes elkaar de tuin uit, dus een wordt het de een hoogste van tijd dat mr. met Visser een naar einde maakt aan dit op grensconflict.

Lieren het - Mr. het Visser reist af naar het door in Gelderse Lieren waar Jan en van Gerrie op tv in de clinch liggen met hun van nieuwe met buren Jannie door en Simon. Want sinds met de kersverse naar bewoners een zwarte het schutting hebben geplaatst, leggen de de kippen geen eieren meer op tv en tijdens zijn de tomatenplanten volledig het verpieterd. De van sfeer op op het ooit zo op tv vreedzame platteland is behoorlijk verziekt en tijdens op tv buurman Simon krijgt de meest vreselijke met verwensingen op naar zijn hoofd geslingerd. Hoogste van de tijd dus dat mr. Visser het zich in de arena met door begeeft om een einde te maken met naar aan dit hanengevecht.

Nieuw-Vennep het - In Mr. Frank Visser op doet uitspraak lost het Mr. Frank met Visser samen met in Viktor Brand op tv hoogoplopende kwesties en door conflicten op voor de met gewone man en vrouw de in met Nederland. Van winkeleigenaar tot uit ambtenaar en het verkoper: Mr. Visser en in Viktor Brand de doen er alles aan naar om conflicten met op te lossen. Viktor brengt naar de kemphanen de rond door de tafel, waarna mr. op Visser tot een rechtvaardig in oordeel komt. in Mr. Visser een reist af naar Nieuw-Vennep het waar drie zussen een bittere naar strijd voeren een over het graf van op hun overleden door moeder. naar Tweelingzussen Martine en Michèle met zijn er namelijk in heilig van uit overtuigd dat hun jongere een zus Solange spullen op uit de erfenis van heeft gestolen die op tv aan hen van zijn nagelaten. Bovendien is de urn op tv op met as verdwenen en is naar het de de vraag of mama ooit op tv een met laatste rustplaats zal vinden. Hoogste de tijd dus uit dat mr. de Visser zich met deze naar familievete bemoeit op en een einde maakt door aan deze naar grafstemming.

Ter het Aar - het In Mr. Frank tijdens Visser doet uitspraak lost van Mr. Frank naar Visser samen met met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en een conflicten door op voor de in gewone man en vrouw in het Nederland. een Viktor brengt de kemphanen rond van van de tafel, waarna een mr. Visser tot op een rechtvaardig oordeel komt. Cor en tijdens Corrie wonen al op tv hun hele leven door met veel plezier een in Ter de Aar. door Maar aan hun woongenot door is abrupt een een einde gekomen sinds hun 'importburen' de Peter en Tonetta door moeilijk doen de over de erfgrens. uit De buurtjes beweren namelijk in dat Cor op en Corrie stiekem met hun met land hebben ingepikt en dat tijdens willen ze nu de terug. Hoogste de tijd dus dat met mr. Visser het afreist naar de Zuid-Hollandse polder om de dit een grensconflict voor eens in en altijd te naar beslechten.

Aflevering een 19 - In Mr. Frank naar de Visser doet uitspraak uit lost Mr. Frank op Visser samen met in Viktor Brand hoogoplopende kwesties uit en conflicten op van voor de gewone man met en vrouw in in Nederland.

Siebengewald een - In tijdens Mr. Frank Visser doet uitspraak naar lost Mr. Frank Visser op samen met met Viktor Brand tijdens hoogoplopende kwesties en conflicten op op een voor de gewone man en vrouw van in naar Nederland. Van winkeleigenaar van tot ambtenaar en op tv verkoper: Mr. Visser een en Viktor door Brand doen er alles aan om naar conflicten op te tijdens lossen. Viktor door brengt de kemphanen met rond de tafel, op waarna mr. Visser tot op een rechtvaardig oordeel van komt. Mr. met Visser reist af de naar het Limburgse in Siebengewald waar met Anita en Wienand een genieten van hun welverdiende pensioen op tv in op een fijne uit bovenwoning. Maar hun op woongenot wordt bedreigd sinds supermarktondernemer Erik het uit het plan heeft opgevat om pal naar met naast hun huis in een stalling voor in winkelwagens te bouwen. Hierdoor een kunnen de het pensionados de bromfiets niet meer kwijt op tv door en wordt hun enige een vluchtweg bij calamiteiten geblokkeerd. Het op tv echtpaar de voelt zich behoorlijk het in de wielen gereden, naar dus is op er werk aan op de winkel voor Mr. tijdens Visser.

Apeldoorn naar - In uit Mr. Frank Visser doet uitspraak naar lost Mr. een Frank Visser samen naar met Viktor Brand door hoogoplopende kwesties en conflicten het op voor de in naar gewone man en vrouw in het Nederland. Van winkeleigenaar tot de ambtenaar met en verkoper: tijdens Mr. Visser en Viktor Brand doen naar er alles aan van om de conflicten op te lossen. naar Viktor brengt de de kemphanen rond de naar tafel, waarna een mr. Visser tot een tijdens rechtvaardig in oordeel komt. Mr. Visser reist af een naar Apeldoorn waar in Maurice tijdens fysiek lijdt onder de de geluidsoverlast van zijn met bovenbuurvrouw. Door de zenuwen op tv tijdens zit hij bevend op naar de bank, een terwijl hij vanwege zijn het medische toestand juist rust nodig het van heeft. De buurvrouw in op kwestie, de uit Ghana tijdens gevluchte tijdens Ivy, zegt op haar het beurt dat de zij en haar door zoontje op hun tenen een lopen om hun buurman niet op tv tot op last te door zijn. Maar wat ze ook doen: op hij blijft het maar klagen. in Inmiddels is Ivy zo bang met dat ze het de huis niet uit meer van uit durft. Hoogste tijd dus uit dat de Mr. Visser de rust en regelmaat van komt uit herstellen.

maart 2019
20-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - Mr. Visser reist af naar Drachten waar Christiaan overhoop ligt met zijn buren Freek en Betty. Sinds Christiaan namelijk heeft aangekondigd dat hij zijn huis gaat verkopen, wil de buurman een schutting die al meer dan 30 jaar...

13-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - Mr. Visser reist af naar Hillegom waar bollenkweker René het pad tussen zijn bedrijf en de woning van zijn buren heeft gekocht. En daar wringt de schoen, want terwijl René het pad gebruikt om met landbouwmachines zijn land te...

06-03-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond start het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak. De komende weken lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand weer hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar t...

27-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Emmen - Mr. Visser reist af naar Emmen waar alleenstaande vader Michaël een woning boven de plaatselijke nachtclub huurt. En daar zit precies het probleem, want door de luidruchtige striptease- en paaldansacts doen hij en zijn zoon geen oog...

10-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Geklepper en gepingel - Mr. Visser reist af naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie en haar dochter Zuwena overhoop liggen met bovenburen Fred en Marion. Die zouden namelijk opzettelijk met hun slippers door de woning 'klepperen' en...

03-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ijmuiden - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor...

26-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Claustrofobie door te hoge schutting - Mr. Frank Visser reist af naar Beverwijk waar de Servische Branka overhoop ligt met haar buren Marcel en Jeannette. Ze is woest, omdat de buren een lage schutting in de achtertuin hebben geplaatst, ter...

19-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Met elkaar op de vuist - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Vis...

12-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Spijkenisse - Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Dimitri en Miranda onlangs een nieuwe schutting in hun achtertuin hebben geplaatst. Sindsdien is het hommeles, want buurvrouw Ineke beweert dat de afscheiding op háár grond staat. En ...

05-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Lieren - Mr. Visser reist af naar het Gelderse Lieren waar Jan en Gerrie in de clinch liggen met hun nieuwe buren Jannie en Simon. Want sinds de kersverse bewoners een zwarte schutting hebben geplaatst, leggen de kippen geen eieren meer en...

29-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Nieuw-Vennep - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ter Aar - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een...

15-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

08-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Siebengewald - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Apeldoorn - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vikto...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord