Programma gemist?

Aflevering 10 een - In naar Mr. Frank Visser op Doet Uitspraak het lost Mr. Frank Visser tijdens samen met Viktor Brand hoogoplopende met kwesties het en conflicten op met voor de gewone man en tijdens vrouw met in Nederland. Van een winkeleigenaar tot ambtenaar in en verkoper: door mr. Visser en Viktor Brand doen met er alles aan op tv om conflicten op op te lossen. door Viktor brengt de van kemphanen het rond de tafel, waarna mr. tijdens Visser tot een in rechtvaardig oordeel komt. In de Kampen worden op Bep het en haar man Gerrit helemaal naar gek van het gekukel uit in van de haan van buurman een Maarten. op Het is zo erg dat een zij het maar één oplossing zien: met weg met die haan. Buurman op op Maarten is echter dol op zijn de haan Kukel en van is dus absoluut de niet van in plan op om hem weg te door doen. Hoogste tijd voor van Viktor een en Mr. Frank Visser om door vroeg uit het de veren te gaan op tv om voor eens een en altijd op een einde te in maken aan op tv dit gekakel.

Aflevering 8 - uit In Mr. in Frank Visser Doet Uitspraak door in lost Mr. Frank Visser samen naar met Viktor Brand hoogoplopende door van kwesties en conflicten op voor de uit gewone man op tv en vrouw in Nederland. met Van naar winkeleigenaar tot ambtenaar in en verkoper: mr. Visser en door Viktor Brand doen naar er alles het aan om door conflicten op te lossen. door Viktor in brengt de kemphanen rond van de tafel, waarna een mr. Visser het tot een rechtvaardig oordeel komt. De van familie Bolk heeft een de afgelopen jaren op de hun droom waargemaakt door een leegstaande op uit loods om te toveren tot prachtige het vloeren- annex woonwinkel. door naar Maar helaas valt die de droom letterlijk uit in het water als zij flinke met waterschade van oplopen. Daardoor moeten tijdens zij noodgedwongen hun winkel sluiten een en het raken ze in één met klap alles uit kwijt. De verhuurder uit vindt het tijdens allemaal erg overdreven, de want volgens hem valt met het wel mee met het die waterschade met en grijpt de familie naar het Bolk het voorval alleen door maar aan uit om geen huur te hoeven uit betalen. Hoogste tijd op tv voor Mr. Frank uit Visser om aan dit op tv langlopende conflict een van einde te de maken.

Aflevering tijdens 7 - In Mr. in Frank Visser van Doet Uitspraak lost Mr. naar Frank het Visser samen met op tv Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten een op op tv voor de gewone in man en vrouw in in Nederland. Van winkeleigenaar tot het ambtenaar met en verkoper: mr. Visser en het Viktor Brand uit doen door er alles aan met om conflicten op tijdens te lossen. Viktor brengt de met kemphanen rond de van tafel, tijdens waarna mr. Visser tot een door rechtvaardig tijdens oordeel komt. In het Drentse plaatsje tijdens Hoogeveen een vormt een in gezamenlijke oprit naar in een paar garages het uit strijdtoneel van een fikse ruzie door tussen op de familie Prins en door hun een overburen de familie uit Stam. Volgens de familie de Prins wordt het overpad op tv regelmatig bezet uit door de auto?s op van de familie van Stam. De van familie Stam vindt echter dat ze uit mogen naar parkeren waar en wanneer van ze in maar willen. Inmiddels is de met situatie al een op tv aantal keer flink het uit naar de hand gelopen.

Aflevering 6 - tijdens In Mr. uit Frank Visser Doet het Uitspraak van lost Mr. Frank Visser de samen met Viktor Brand uit hoogoplopende kwesties en in conflicten op de voor de naar gewone man en vrouw in Nederland. uit Van winkeleigenaar tot door ambtenaar en verkoper: op tv mr. een Visser en Viktor van Brand doen er een alles aan in om conflicten op te lossen. op Viktor brengt de kemphanen het rond op de tafel, waarna mr. de Visser door tot een rechtvaardig oordeel het komt. Mr op Frank Visser reist op tv in deze aflevering tijdens af naar Uithoorn, waar een de fikse burenruzie gaande door is tussen Ruud en van zijn van naaste buren Maria en Patrik. met Ruud door wordt naar eigen van zeggen horendol van de speelgeluiden de van het 4-jarige de zoontje de van Maria en Patrik. in Op door hun beurt weten zij zich geen de raad naar met hun boze buurman, met want een kind van uit op vier moet toch gewoon kunnen op tv spelen? in Hoogste tijd dat van mr. Visser een einde van maakt aan deze met vervelende situatie.

Aflevering het 11 - In Mr. de Frank Visser door doet uitspraak lost Mr. Frank door Visser samen op met Viktor Brand hoogoplopende op tv kwesties en conflicten op tv op voor tijdens de gewone man een en uit vrouw in Nederland. Van van winkeleigenaar tot ambtenaar en naar verkoper: Mr. Visser in en Viktor Brand doen tijdens er alles aan de uit om conflicten op te tijdens lossen. Viktor brengt de tijdens kemphanen in rond de tafel, waarna in mr. Visser een tot een rechtvaardig oordeel naar komt. Henk de en Corry zijn alweer tijdens zo'n 22 jaar geleden neergestreken een de in Diemen om samen te op genieten van een het rustige oude naar dag. Maar helaas. Zo rustig uit is het de allemaal niet, want naar sinds hun in bovenburen een nieuwe laminaatvloer van hebben gelegd, op tv is het herrie in de het tent. De door bovenburen in in kwestie, het naar hoogbejaarde echtpaar Eric en Marcella, snappen met er helemaal uit niets van. Met op hun vloer door is niks mis in en voor de rest moet uit de de onderbuurman gewoon in eens stoppen met zijn gepest en met door getreiter.

Aflevering de 10 - In Mr. Frank een Visser doet een uitspraak lost op tv Mr. Frank Visser samen met op tv op Viktor Brand hoogoplopende kwesties op tv en conflicten het op voor de gewone op tv man en vrouw op in Nederland. Van winkeleigenaar tot op tv ambtenaar uit en verkoper: Mr. Visser en een Viktor Brand doen op door er alles aan uit om conflicten op te lossen. Viktor op met brengt de kemphanen uit rond de tafel, een waarna mr. Visser tot tijdens een rechtvaardig oordeel komt. een Mr. Frank Visser gaat op tv dit keer naar van op Wilnis, waar Greta als een een vis een in het water leeft in naar het midden van een op tv oer-Hollands met polderlandschap. Alleen sinds door haar haar gehandicapte buurman besloot uit om de een vlonder te in bouwen boven met een deel van haar sloot, het zijn de uit rapen gaar. Buurman Robbert ontkent door zich de schuldig te uit hebben gemaakt aan 'slootjepik' en wil in dat Greta het stopt met een zeuren.

Aflevering met 9 - In Mr. Frank door Visser naar doet uitspraak de lost Mr. Frank Visser samen een met tijdens Viktor Brand hoogoplopende op tv kwesties en conflicten op voor de het gewone van man en op tv vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar het tot ambtenaar en verkoper: tijdens Mr. Visser en op Viktor naar Brand doen naar er alles aan om conflicten op van te lossen. Viktor tijdens op brengt de kemphanen rond de het tafel, door waarna mr. Visser tot een tijdens rechtvaardig oordeel komt. in De 83-jarige Riet woont van sinds op tv 2007 in haar appartement in in Zeist. door Al vanaf naar dag één heeft naar ze geduvel met de ramen; ze uit op tv gaan moeilijk open en uit de kozijnen met zijn verrot. Jarenlang klaagt ze bij de van het bestuur van de VvE met van het appartementencomplex, naar maar zonder resultaat. Ze uit besluit de kozijnen naar zelf een te vervangen en wil tijdens die op tv kosten nu vergoed hebben. de Maar de voorzitter de van de VvE, Harry, het gaat daar absoluut op tv niet met in mee. Hij vindt dat op tv Riet nergens uit recht op met heeft.

Aflevering naar 8 - In Mr. tijdens Frank van Visser doet uitspraak op tv lost Mr. Frank op tv Visser samen met Viktor Brand door hoogoplopende kwesties van en conflicten op voor op de in gewone man en vrouw in met Nederland. Van winkeleigenaar tot het ambtenaar en van verkoper: met Mr. Visser en Viktor Brand een doen er het alles aan om conflicten op tv op te lossen. Viktor een brengt het de kemphanen rond door de tafel, waarna uit mr. Visser tot een rechtvaardig met op oordeel komt. De 62-jarige Tineke uit gaat een al jarenlang gebukt het onder de terreur van haar buren. door Na op tv 30 jaar kommer en kwel de is van de familie in kwestie eindelijk met met verhuisd. Tineke zou daar blij naar mee moeten zijn. Alleen van de kastanjeboom op tv in uit de tuin van de buren overschaduwt naar op haar woongenot. De huidige op buren, Maria en haar met zoon op tv Rutger, zijn blij een dat ze naar tijdens de andere kant het van Nederland zijn gevlucht voor hun door roddelende een buurvrouw. Alleen nu liggen van ze uit met Tineke in de het clinch.

Aflevering op tv 7 - In Mr. Frank het Visser het doet uitspraak lost Mr. met Frank Visser samen uit met uit Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten naar op voor in de tijdens gewone man en met vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot op tv ambtenaar en verkoper: het Mr. Visser op en de Viktor Brand doen op tv er alles aan om in conflicten op te de lossen. Viktor brengt de kemphanen uit rond de tafel, tijdens waarna mr. de Visser tot met een rechtvaardig oordeel komt. De het 81-jarige Henk van is de gelukkige eigenaar het van een klein op uit boerderijtje op het Friese platteland. een Een prachtige plek om naar door je oude dag uit door te brengen, zou de je denken. Maar niets een is minder in waar. Henk de ergert zich groen en van geel aan tijdens zijn buren, die dag en nacht uit met een hoge snelheid over zijn van pad naar rijden. Bovendien zouden ze tijdens een heuse seksboerderij tijdens runnen waar zaken op gebeuren die het daglicht tijdens niet kunnen uit verdragen.

Vanavond start op een nieuwe op tv reeks van uit Mr. Frank Visser doet naar uitspraak, elke maandag het op SBS6. Sinds de de start met van Mr. Frank op Visser doet uitspraak in uit 2016 bij SBS6 is van het met populaire programma voor het eerst vanaf op 20:30 tijdens uur te zien. Dit naar was eerder op altijd vanaf 21:30 uur. In op tv de eerste aflevering reizen een tijdens Mr. Frank Visser en een Viktor Brand af van naar Zaandam, waar naar Tineke een tijdje terug is met op tv verhuisd naar een fijne seniorenwoning. Haar met woongenot wordt vanaf op op tv dag 1 verziekt op door haar bovenbuurman, op tv die volgens haar elke van nacht expres tegen het haar slaapkamerraam in tikt. Bovenbuurman Erik is zich echter met naar van geen kwaad bewust. Sterker tijdens nog, met volgens hem is Tineke behoorlijk de van lotje getikt op en een moet ze eens stoppen met dat door vervelende de geklaag. Hoogste tijd voor het Mr. Frank Visser met om deze tikkende tijdbom met te ontmantelen... van In in Mr. Frank Visser doet met uitspraak lost het mr. Frank Visser op samen met Viktor Brand naar hoogoplopende kwesties en conflicten naar op het voor de gewone man en in vrouw in Nederland. uit Viktor brengt van de kemphanen rond uit de tafel, waarna Mr. met Frank Visser op tv tot een rechtvaardig oordeel op tv komt.

Aflevering 9 - naar In Mr. op Frank Visser Doet een Uitspraak de lost Mr. Frank uit Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende uit kwesties en conflicten naar op van voor de de gewone man en vrouw in op Nederland. Van het winkeleigenaar tot ambtenaar op tv en verkoper: mr. Visser tijdens en Viktor Brand met doen er in alles aan om conflicten het op te lossen. Viktor uit brengt uit de kemphanen rond de door tafel, waarna met mr. Visser tot in een rechtvaardig het oordeel komt. Jolanda en Anita uit uit Almere waren ooit de dikke vriendinnen, de maar inmiddels naar kunnen ze elkaars bloed tijdens wel drinken. Jolanda ergert tijdens zich namelijk een groen en geel aan met de de verwaarloosde achtertuin met van Anita. Op van haar beurt is tijdens Anita Jolanda helemaal zat. Die zou de tijdens namelijk telkens haar neus in op andermans door zaken steken en daar is Anita uit van niet van gediend. Hoogste tijd voor de Mr. naar Visser om de neuzen tijdens weer in dezelfde op richting te zetten uit en op tv een einde te maken aan tijdens dit op tv gekrakeel.

Aflevering in 5 - In met Mr. Frank Visser van doet uitspraak lost Mr. van Frank het Visser samen met Viktor Brand de hoogoplopende kwesties in en conflicten op het voor de gewone man en tijdens vrouw op tv in Nederland. Van winkeleigenaar tot de ambtenaar en verkoper: een met Mr. Visser en Viktor Brand doen het er alles naar aan om conflicten met op te de lossen. Viktor brengt de kemphanen tijdens rond de tafel, tijdens waarna op mr. Visser tot in een rechtvaardig oordeel van komt. In Almelo op woont de tijdens rasechte tukker Jopie. op tv Alweer 17 jaar met geleden krijgt hij uit een nieuwe buurman op en sindsdien is het in Twente een niets dan op trammelant. En dat allemaal op tv om op tv een stukje het grond. De buurman in kwestie, Rigoberto, het het is zich van geen kwaad een bewust. in Sterker nog: hij weet niet beter in of het betwiste door stukje grond met hoort door gewoon bij zijn tijdens huis, dus waar zeurt Jopie over? tijdens Hoogste tijd door dat Mr. Visser door naar Twente afreist om uit een dit conflict grondig te in onderzoeken.

Aflevering het 4 - op In Mr. Frank Visser doet uitspraak de naar lost Mr. Frank Visser samen met met Viktor Brand hoogoplopende tijdens kwesties van en conflicten met op voor de gewone man door en vrouw tijdens in Nederland. van Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: op tv Mr. Visser en naar Viktor Brand door doen op er alles aan om conflicten met op te lossen. in Viktor tijdens brengt de kemphanen rond de tafel, in uit waarna mr. Visser tot een rechtvaardig van oordeel komt. De uit 20-jarige in Roelinka wil dolgraag een nieuwe een auto en wordt de verliefd op op tv een mintgroene wagen. Samen op tv met haar vader uit gaat ze door naar de garage in tijdens Putten waar de op wagen door te koop van staat. Maar niet lang door nadat Roelinka de van auto heeft gekocht, ontdekt tijdens ze een heleboel in mankementen. Vader en dochter door nemen contact in op met met garagehouder maar hij voelt zich van niet naar verantwoordelijk en wil het niet van oplossen. Kortom, tijdens naar hoog tijd dat Mr. Visser het onder de een motorkap duikt.

Aflevering 3 - op In tijdens Mr. Frank Visser tijdens doet uitspraak lost Mr. op tv Frank Visser samen naar met tijdens Viktor Brand hoogoplopende kwesties met en conflicten uit op voor de gewone een man en vrouw in van Nederland. Van winkeleigenaar op tot ambtenaar naar en verkoper: Mr. Visser naar en op Viktor Brand doen er alles aan in om conflicten op in met te lossen. Viktor brengt de kemphanen naar rond de naar tafel, waarna mr. uit Visser tot van een rechtvaardig oordeel komt. De de Arnhemse het Barbara wordt gillend gek van van het alles doordringende met gestamp van in haar bovenbuurvrouw. door Die zou namelijk het overgewicht hebben en zich expres naar op als een olifant in een op porseleinen kast in gedragen. De uit bovenbuurvrouw, Mariëlle, is naar op haar beurt de tijdens klachten van Barbara helemaal naar zat en begrijpt niet de het waarom de buurvrouw zo gefixeerd op tv is in op haar gewicht. Kortom, de hoogste uit tijd voor Mr. uit Frank Visser op om zijn gewicht het in de strijd te het naar gooien.

Aflevering 2 op tv - het In Mr. Frank Visser doet naar uitspraak tijdens lost Mr. Frank door Visser samen met op tv Viktor Brand hoogoplopende kwesties tijdens en conflicten naar op voor de gewone man het en met vrouw in Nederland. Van uit winkeleigenaar tot ambtenaar en door verkoper: Mr. Visser en een Viktor in Brand doen in er alles aan om conflicten in op van te lossen. Viktor brengt met de kemphanen van rond de tafel, in waarna mr. Visser tot met een rechtvaardig oordeel komt. In op Leiden een woont de 74-jarige Corrie met de met haar hondje Caya een in een knus huisje met het een heerlijke door achtertuin. Alleen volgens Corrie veroorzaken een de overhangende op takken van de buurman uit haar heel veel in overlast. Buurman Cas in geeft toe dat op in zijn tuin een de tikkeltje uit de kluiten op is gewassen, in maar hij snapt tijdens niet waarom de door buurvrouw zich daar zo druk om een op tv maakt. Sterker nog, hij uit vindt dat de zijn buurvrouw de nodige overlast het veroorzaakt.

augustus 2018
13-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 10 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vi...

06-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 8 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

30-07-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 7 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

30-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 6 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

11-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 11 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

04-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 10 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

28-05-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 9 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

21-05-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 8 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

14-05-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 7 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

07-05-2018 20:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond start een nieuwe reeks van Mr. Frank Visser doet uitspraak, elke maandag op SBS6. Sinds de start van Mr. Frank Visser doet uitspraak in 2016 bij SBS6 is het populaire programma voor het eerst vanaf 20:30 uur te zien. Dit was eerder...

05-05-2018 13:05

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 9 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

05-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 5 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

29-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 4 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

15-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 13-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord