Programma gemist?

Geklepper op tv en gepingel - Mr. naar Visser reist tijdens af naar op tv Hoogvliet waar de alleenstaande moeder Essie naar en haar dochter Zuwena overhoop een liggen met op tv bovenburen Fred en Marion. op Die zouden namelijk opzettelijk door door met hun slippers door van de woning 'klepperen' tijdens en daarmee Essie het tot waanzin drijven. De een buren menen op op hun beurt van dat dochter Zuwena bij op tv nacht en een ontij zit te huilen en met ze zijn tijdens ook niet erg te tijdens spreken over met haar pianospel. Inmiddels op zijn de buurtjes elkaar op tv naar al in de tijdens haren gevlogen, dus is de hoogste op tijd dat met mr. Visser een einde op tv maakt de aan dit tijdens geklepper en gepingel.

Ijmuiden tijdens - in In Mr. Frank Visser doet uitspraak een lost Mr. naar Frank Visser uit samen met Viktor Brand een hoogoplopende kwesties en conflicten van op voor de op tv gewone man en de vrouw in in Nederland. Van winkeleigenaar het tot op tv ambtenaar en verkoper: Mr. Visser uit en Viktor van Brand doen er alles aan op om conflicten op tv op te lossen. Viktor op tv brengt de kemphanen van rond met de tafel, uit waarna Mr. Visser tot tijdens een rechtvaardig oordeel door komt. door Mr. Visser reist af naar IJmuiden de waar flatbewoner uit Marc in van de clinch van ligt met zijn Duitse de buurman Meik. op tv Die heeft er namelijk een van handje van het om dag en nacht door zijn met tv op standje op tv tien te zetten tijdens waardoor Marc geen oog van dicht doet. door En dat is niet tijdens het enige, want hij mag het ook meegenieten met met het de gesnurk van op tv de buurman én het uit gekreun van met zijn vriendin met wie hij de op lakens deelt. van Na in een pittige confrontatie is de tijdens situatie behoorlijk uit de door hand gelopen, dus door is de door hoogste op tv tijd dat mr. naar Visser een einde maakt van aan dit gekreun en op tv gesteun.

Claustrofobie uit door te hoge schutting tijdens - Mr. Frank Visser naar door reist af naar op Beverwijk waar de Servische met Branka overhoop ligt uit met haar de buren Marcel en Jeannette. met Ze is woest, met omdat de buren de een lage schutting in tijdens de achtertuin hebben uit geplaatst, terwijl de afspraak tijdens was uit dat er een een hoge afscheiding zou komen. het De buurtjes weigeren in aan die door wens tegemoet met te komen, omdat Jeannette uit aan claustrofobie lijdt. Sinds naar Marcel heeft geroepen dat tijdens het Branka moet 'oprotten' naar door Servië is naar het hek van de dam. in Hoogste tijd een dus dat van Mr. Frank Visser een op tv punt zet achter dit benauwende in op grensconflict.

Met elkaar op van de vuist een - op tv In Mr. Frank naar Visser doet uitspraak in lost Mr. Frank naar Visser samen met door Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten door in op voor de gewone man en de van vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar van tot ambtenaar en verkoper: tijdens Mr. Visser en op Viktor Brand doen uit er alles uit aan in om conflicten op te lossen. van Viktor brengt de met kemphanen rond de tafel, met uit waarna mr. Visser een tot een rechtvaardig oordeel door komt.Mr. Visser reist af naar tijdens Zaandam waar buren met Fritz (75) de en Appie (77) door elkaar naar het door leven staan. Fritz beschuldigt op tv zijn buurman ervan van dat op tv hij ongevraagd met aan zijn woning klust als het hij niet thuis is. het op De spookklusser in kwestie, Appie, op beweert op op tv zijn beurt dat tijdens hij alle reparaties op tv met toestemming van het de buurman heeft uitgevoerd. Volgens naar hem is naar Fritz een naar zeurkous die alleen maar profiteert tijdens van zijn het noodoplossingen. Inmiddels een zijn de gemoederen in zo hoog opgelopen dat op de pensionado's door met elkaar op de de vuist zijn uit gegaan. Hoogste tijd een dus dat mr. Visser in een einde maakt met aan dit getimmer en het naar gezaag.

Spijkenisse - van tijdens Mr. Visser reist af naar Spijkenisse een waar Dimitri met en Miranda onlangs een een nieuwe schutting de in hun op achtertuin hebben het geplaatst. Sindsdien is het hommeles, op tv want buurvrouw Ineke op beweert dat de afscheiding de op háár tijdens grond staat. in En dat is volgens tijdens haar niet het enige in grensoverschrijdende gedrag op tv waar de buren zich naar schuldig de aan maken. Zo zou Dimitri uit haar uitmaken met voor het 'borderliner' en met behulp van een op trampoline boven de in schutting uit van springen om haar een van uit middelvinger te geven. Inmiddels vechten op tv de buurtjes elkaar van de tuin uit, dus op wordt het van de hoogste in tijd dat mr. naar Visser een einde een maakt aan met dit grensconflict.

Lieren op tv - op tv Mr. Visser reist af naar het met op tv Gelderse Lieren waar Jan en Gerrie op tijdens in de clinch liggen met hun een in nieuwe buren Jannie en Simon. Want in op sinds de kersverse bewoners een zwarte een schutting hebben geplaatst, het de leggen de kippen geen eieren een meer en zijn door de tomatenplanten tijdens volledig verpieterd. De met sfeer op het in ooit zo naar vreedzame platteland is een behoorlijk verziekt en buurman op tv Simon krijgt de meest vreselijke de verwensingen naar de zijn hoofd geslingerd. Hoogste met tijd uit dus dat mr. tijdens Visser zich in de arena door tijdens begeeft om een op tv einde te maken aan dit in hanengevecht.

Nieuw-Vennep - In op Mr. Frank van Visser een doet uitspraak lost Mr. op tv Frank Visser samen met Viktor tijdens Brand hoogoplopende kwesties op tv en door conflicten op voor door de gewone man en een vrouw in Nederland. Van tijdens winkeleigenaar tot ambtenaar het het en verkoper: Mr. Visser en een Viktor naar Brand doen er alles aan uit om van conflicten op te lossen. Viktor brengt de uit de kemphanen rond op de tafel, waarna het mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel uit komt. Mr. in Visser reist het af naar Nieuw-Vennep uit waar drie zussen een bittere uit strijd voeren in over het naar graf van hun overleden moeder. op tv Tweelingzussen Martine en op tv op Michèle zijn er namelijk op tv heilig van overtuigd naar dat hun op jongere zus Solange spullen uit de naar erfenis heeft de gestolen die uit aan hen zijn nagelaten. Bovendien op is de op tv urn met as in verdwenen en is het van in de vraag of mama ooit een op tv laatste rustplaats door zal naar vinden. Hoogste tijd dus dat mr. met Visser van zich met deze familievete bemoeit een het en een einde maakt aan deze tijdens het grafstemming.

Ter de Aar tijdens - In Mr. uit Frank Visser doet uitspraak lost Mr. het Frank Visser op samen met Viktor met Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten op de voor de gewone man tijdens en vrouw door in Nederland. in Viktor brengt de kemphanen rond tijdens de tijdens tafel, waarna mr. Visser tot het een in rechtvaardig oordeel komt. door Cor en Corrie wonen door al hun hele leven van met het veel plezier in Ter Aar. een Maar door aan hun woongenot is abrupt in een einde gekomen van sinds hun een 'importburen' Peter van en Tonetta moeilijk doen over op tv in de erfgrens. De buurtjes beweren namelijk uit dat Cor een en Corrie het stiekem hun land hebben ingepikt naar en uit dat willen ze naar nu terug. door Hoogste tijd dus dat mr. met Visser afreist naar in de Zuid-Hollandse polder uit om dit op grensconflict voor eens en tijdens altijd te het beslechten.

Aflevering 19 uit - In de Mr. Frank Visser doet uitspraak het lost Mr. uit Frank door Visser samen met het Viktor Brand hoogoplopende kwesties door en conflicten op voor de de op gewone man en vrouw in in Nederland.

Siebengewald - op In Mr. Frank Visser een doet tijdens uitspraak lost het Mr. Frank Visser samen door met Viktor Brand hoogoplopende kwesties met en conflicten een op voor de gewone een man en vrouw uit in met Nederland. Van winkeleigenaar tot van ambtenaar en uit verkoper: Mr. Visser uit en Viktor Brand doen op tv er naar alles aan om conflicten op te door lossen. Viktor brengt op de met kemphanen rond de in tafel, waarna mr. Visser tot van een een rechtvaardig oordeel met komt. Mr. Visser reist af van naar het Limburgse Siebengewald van waar Anita en op Wienand genieten van de tijdens hun welverdiende pensioen in het een fijne bovenwoning. Maar hun het woongenot uit wordt bedreigd sinds in supermarktondernemer Erik het plan in heeft opgevat het om pal naast een hun huis een stalling in voor door winkelwagens te bouwen. Hierdoor op kunnen de op tv pensionados de bromfiets niet meer kwijt het en wordt op hun uit enige vluchtweg bij calamiteiten geblokkeerd. Het in op tv echtpaar voelt zich behoorlijk in de van wielen tijdens gereden, dus is er werk op aan de tijdens winkel voor Mr. de Visser.

Apeldoorn uit - In op tv Mr. Frank Visser doet uitspraak de lost Mr. Frank naar Visser samen op tv met Viktor met Brand hoogoplopende kwesties en conflicten uit op door voor de gewone man op tv en naar vrouw in Nederland. van Van winkeleigenaar tot ambtenaar en uit verkoper: Mr. Visser in en Viktor Brand van doen een er alles aan om conflicten op de te lossen. Viktor naar brengt met de kemphanen rond uit de tafel, waarna mr. door Visser tot een de rechtvaardig oordeel komt. Mr. het Visser met reist af naar Apeldoorn waar op Maurice fysiek met lijdt onder de op tv geluidsoverlast van zijn bovenbuurvrouw. naar door Door de zenuwen zit hij het bevend op op tv de bank, terwijl hij op tv vanwege zijn medische toestand tijdens tijdens juist rust nodig heeft. op De buurvrouw in tijdens kwestie, de uit op tv Ghana gevluchte Ivy, zegt een op haar beurt dat de zij op en haar zoontje op hun op tv tenen lopen om in hun buurman op tv niet tot het last te uit zijn. Maar wat ze ook doen: met hij blijft maar een met klagen. Inmiddels is Ivy het zo bang dat ze het een huis niet meer van uit van durft. Hoogste tijd tijdens dus dat Mr. het Visser de rust en tijdens regelmaat komt uit herstellen.

Ken naar je de op tv gezelligste straat van op Nederland in Lelystad naar nog? Hier behandelde Mr. met Frank Visser in het tijdens SBS6-programma Mr. tijdens Frank Visser doet in uitspraak onlangs de op veelbesproken zaak van een de buurvrouwen met Conny en Tilly. Heel op Nederland had het over hun het 'koude pannenkoekenkwestie' de bij van het tv-programma De Rijdende Rechter. naar In deze nieuwe aflevering in van op tv Mr. Frank het Visser doet uitspraak zorgen de een buren van Conny en van Tilly, Annie en van Fred, uit voor nog veel meer ophef van en tumult een als ook zij het naar tijdens de van hoorzitting tijdens met elkaar aan de stok krijgen. op tv Zal van Mr. Visser, die opnieuw de naar Lelystad afreist, een ook dit conflict van tot een op goed einde brengen? tijdens Niets lijkt normaal op in deze nieuwe een aflevering van Mr. Frank het Visser doet door uitspraak. Aanleiding voor deze het uitzonderlijke hoorzitting is de een ruzie tussen buren in Annie en Fred van die naar zijn weerga niet kent. Beiden op tv hebben een enorm conflict van over van een gemeenschappelijke op tv schutting in de achtertuin. naar Annie beweert dat op tv buurman Fred uit het geld voor een gezamenlijk de betaalde een schutting 'achterover heeft van gedrukt'. Ze is woedend, gebruikt alle door denkbare schuttingtaal door richting Fred op en houdt de voet bij stuk in haar naar beschuldiging een van diefstal. Hij uit zou het geld niet gebruikt hebben het om door planken voor de schutting te in kopen, naar maar het geld in in eigen zak een hebben gestoken. Voor de de schutting zou het hout op tv uit een op vuilcontainer zijn in getrokken. Annie van vindt de schutting tijdens ook nog eens de een 'vlag op door een strontschuit'. Fred heeft door hem volgens uit haar in spuuglelijke de kleuren geverfd, zonder het met haar te overleggen. Deze buurtjes het maken elkaar, in het aanwezigheid de van Mr. Visser, inmiddels uit tijdens tijdens voor rotte vis. Het op wordt de hoogste met tijd voor een kristalheldere uitspraak. Presentator op Viktor Brand op tv licht toe: "We hebben de inmiddels op tv nu meer dan het vijftig afleveringen gemaakt uit en ik de ben echt veel gewend. Maar de in burenruzie tussen Fred op en Annie naar slaat alles. Ik heb uit naar een heleboel nieuwe scheldwoorden geleerd. Maar het de een heftigheid van de zaak motiveert tijdens door in zo’n opname in om een einde te maken aan door alle ellende tussen de die twee." in Zorgt deze van uitspraak tot een de hoognodige rust in het volledig op tv uit de hand het gelopen conflict van op tv de buurtjes? Het op tv is in vanavond te zien bij naar SBS6.

Aflevering in 15 - In Mr. Frank de Visser de doet uitspraak lost Mr. Frank naar Visser samen met met de Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten door op tv op voor de met gewone man en de vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot tijdens ambtenaar en van verkoper: Mr. Visser tijdens en Viktor Brand doen op tv er alles aan door om van conflicten op te de lossen. Viktor in brengt de kemphanen rond in de tafel, waarna op mr. Visser met tot een rechtvaardig van oordeel komt.

Aflevering met 14 - uit In Mr. Frank Visser doet op uitspraak lost van Mr. Frank Visser samen tijdens met uit Viktor Brand hoogoplopende kwesties en de conflicten op voor de tijdens gewone met man en op tv vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar naar tot ambtenaar op tv en verkoper: Mr. van Visser en van Viktor Brand doen er op alles aan om conflicten op in te lossen. Viktor in brengt de kemphanen de rond uit de tafel, waarna mr. in Visser met tot een rechtvaardig de oordeel komt.

Aflevering door 13 - in In Mr. Frank Visser doet uit uitspraak lost Mr. in Frank op Visser samen met de Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten met op in voor de gewone man het en vrouw in Nederland. door Van de winkeleigenaar tot ambtenaar op tv en verkoper: het Mr. Visser en Viktor een Brand doen er alles op tv aan om conflicten op op tv te op lossen. Viktor brengt de door kemphanen rond door de tafel, van waarna mr. Visser op tot een rechtvaardig oordeel komt. uit Mr. Frank door Visser reist af naar het een Zeeuwse Eede in waar een Johan en zijn dochter Sabrina een op boerenbedrijf runnen. Rust in en ruimte genoeg, op tv met maar het dorp uit is tevens het toneel van een het jarenlange vete een tussen Johan en op zijn buurman Walter. op tv Deze op tv keer gaat de ruzie over een met dichtgeploegde sloot, van een mestvaalt én de de bouw van een van het nieuwe stal. Inmiddels zijn van de gemoederen zo hoog opgelopen een dat de in heren met elkaar op op een de vuist zijn gegaan, van dus is het de hoogste tijdens tijd dat op tv Mr. Frank Visser de van het boer op gaat om deze kemphanen op uit door elkaar te van halen.

december 2018
10-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Geklepper en gepingel - Mr. Visser reist af naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie en haar dochter Zuwena overhoop liggen met bovenburen Fred en Marion. Die zouden namelijk opzettelijk met hun slippers door de woning 'klepperen' en...

03-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ijmuiden - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor...

26-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Claustrofobie door te hoge schutting - Mr. Frank Visser reist af naar Beverwijk waar de Servische Branka overhoop ligt met haar buren Marcel en Jeannette. Ze is woest, omdat de buren een lage schutting in de achtertuin hebben geplaatst, ter...

19-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Met elkaar op de vuist - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Vis...

12-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Spijkenisse - Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Dimitri en Miranda onlangs een nieuwe schutting in hun achtertuin hebben geplaatst. Sindsdien is het hommeles, want buurvrouw Ineke beweert dat de afscheiding op háár grond staat. En ...

05-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Lieren - Mr. Visser reist af naar het Gelderse Lieren waar Jan en Gerrie in de clinch liggen met hun nieuwe buren Jannie en Simon. Want sinds de kersverse bewoners een zwarte schutting hebben geplaatst, leggen de kippen geen eieren meer en...

29-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Nieuw-Vennep - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ter Aar - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een...

15-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

08-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Siebengewald - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Apeldoorn - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vikto...

24-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Ken je de gezelligste straat van Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser in het SBS6-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak onlangs de veelbesproken zaak van de buurvrouwen Conny en Tilly. Heel Nederland had het over ...

17-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 15 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

10-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

03-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 13 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord