Programma gemist?

Seizoen 4 - naar door Aflevering 19 - Consumentenmagazine. Magazine waarin door mr. Frank Visser het en Viktor Brand hoogoplopende een kwesties de en conflicten uit proberen op te lossen voor de het het gewone man en vrouw in naar Nederland.

Siebengewald door - In Mr. Frank Visser in doet uitspraak van lost Mr. Frank de Visser samen in met Viktor door Brand hoogoplopende kwesties en conflicten tijdens op voor de in gewone met man en vrouw in Nederland. Van het winkeleigenaar tot op ambtenaar en verkoper: het Mr. Visser en met Viktor Brand doen een er uit alles aan om conflicten in op te lossen. van Viktor brengt de kemphanen door rond de tafel, waarna naar door mr. Visser tot een rechtvaardig tijdens oordeel komt. Mr. Visser door door reist af naar tijdens het Limburgse Siebengewald waar een Anita en in Wienand genieten van hun welverdiende pensioen tijdens in door een fijne bovenwoning. Maar het hun naar woongenot wordt bedreigd sinds supermarktondernemer uit Erik het op tv plan heeft opgevat uit om pal het naast hun huis een stalling naar voor winkelwagens op tv te bouwen. de Hierdoor kunnen de pensionados de bromfiets in een niet meer kwijt en wordt op tv hun enige de vluchtweg bij met calamiteiten geblokkeerd. Het echtpaar voelt tijdens zich behoorlijk in in de wielen gereden, het dus is er werk uit aan de van winkel voor Mr. van Visser.

Apeldoorn met - In Mr. door Frank in Visser doet uitspraak lost Mr. Frank op Visser door samen met Viktor op Brand hoogoplopende op kwesties en conflicten met op voor de de gewone man en vrouw in Nederland. door op Van winkeleigenaar tot van ambtenaar en verkoper: Mr. Visser op en Viktor de Brand doen er op tv alles aan om conflicten op tv op op te lossen. Viktor brengt de door kemphanen rond de op tafel, waarna de mr. Visser tot een met rechtvaardig oordeel de komt. Mr. Visser reist het af naar een Apeldoorn waar tijdens Maurice fysiek lijdt onder de geluidsoverlast de van zijn het bovenbuurvrouw. Door de zenuwen tijdens naar zit hij bevend op van de bank, terwijl hij op vanwege zijn van medische toestand juist door rust nodig heeft. op De buurvrouw in in kwestie, de uit Ghana uit gevluchte op Ivy, zegt op haar op tv beurt dat zij en haar op zoontje op hun door van tenen lopen om hun buurman niet op tv tot op tv last te zijn. Maar op wat ze ook naar doen: hij de blijft maar klagen. het Inmiddels is van Ivy zo bang dat ze door het van huis niet meer uit durft. Hoogste door uit tijd dus dat Mr. Visser de de rust en regelmaat in met komt herstellen.

Ken je de met van gezelligste straat van op Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde een Mr. Frank Visser naar in het tijdens SBS6-programma Mr. door Frank Visser doet uitspraak onlangs van de veelbesproken zaak op tv van van de buurvrouwen Conny en in Tilly. Heel Nederland had de het over uit hun 'koude pannenkoekenkwestie' uit bij het tv-programma De uit de Rijdende Rechter. In deze door nieuwe aflevering van Mr. Frank het Visser op tv doet uitspraak uit zorgen de buren een van Conny en Tilly, in Annie en Fred, voor door nog veel een meer ophef en van tumult als op tv ook zij het door tijdens de hoorzitting tijdens met elkaar aan tijdens de stok krijgen. Zal Mr. tijdens Visser, de die opnieuw naar op Lelystad afreist, ook op tv dit conflict tot de een goed einde brengen? Niets lijkt een normaal het in deze nieuwe aflevering van op Mr. Frank met Visser doet uitspraak. Aanleiding voor in uit deze uitzonderlijke hoorzitting is een ruzie op tussen door buren Annie en een Fred die tijdens zijn weerga niet kent. Beiden hebben van een enorm conflict van over een de gemeenschappelijke schutting in de de van achtertuin. Annie beweert dat buurman Fred naar het een geld voor een uit gezamenlijk betaalde schutting 'achterover door heeft gedrukt'. het Ze is woedend, gebruikt door alle denkbare schuttingtaal op richting Fred en houdt in voet bij stuk op tv in haar het beschuldiging van diefstal. Hij van zou de het geld een niet gebruikt hebben de om planken voor de schutting met te kopen, maar het de geld in de eigen zak hebben met gestoken. een Voor de schutting zou het hout een uit een een vuilcontainer zijn getrokken. Annie een vindt de met schutting ook nog eens het een 'vlag met op met een strontschuit'. Fred op heeft hem volgens tijdens haar in spuuglelijke kleuren naar geverfd, zonder met haar tijdens te overleggen. Deze buurtjes met maken elkaar, in in naar aanwezigheid van Mr. Visser, de inmiddels uit voor rotte in vis. Het wordt de in hoogste het tijd voor het een kristalheldere uitspraak. Presentator van Viktor Brand licht op tv toe: "We hebben inmiddels nu naar meer dan van vijftig afleveringen op tv gemaakt en ik ben de echt veel gewend. Maar een de burenruzie tussen in Fred en een Annie slaat alles. Ik tijdens heb een heleboel nieuwe het scheldwoorden geleerd. Maar een de met heftigheid van de zaak motiveert in de in zo’n opname om een tijdens einde te maken naar aan op tv alle ellende tussen die twee." Zorgt op tv deze uit uitspraak tot de door hoognodige rust in het het volledig uit op de hand naar gelopen conflict van de buurtjes? Het tijdens is vanavond in te zien bij het SBS6.

Aflevering van 15 - In naar Mr. Frank met Visser doet uitspraak lost van Mr. Frank Visser van samen met Viktor Brand met hoogoplopende kwesties het en conflicten in op voor de gewone man uit en vrouw een in Nederland. Van uit winkeleigenaar tot ambtenaar en het verkoper: Mr. Visser en door een Viktor Brand doen er tijdens alles aan in om conflicten op te lossen. uit Viktor brengt de op tv kemphanen rond op tv de tafel, in waarna mr. Visser tot een in rechtvaardig oordeel het komt.

Aflevering 14 uit - In Mr. op Frank Visser door doet uitspraak lost Mr. met Frank Visser samen van met Viktor Brand hoogoplopende op kwesties het en conflicten op voor de in het gewone man en vrouw op in Nederland. met Van winkeleigenaar tot ambtenaar en door verkoper: het Mr. Visser en Viktor Brand op doen er uit alles aan om conflicten het op met te lossen. Viktor brengt de de kemphanen de rond de tafel, waarna mr. Visser van tot een een rechtvaardig oordeel het komt.

Aflevering 13 in - de In Mr. Frank Visser doet uitspraak de een lost Mr. Frank Visser samen van met Viktor Brand op tv hoogoplopende van kwesties en conflicten op voor op de naar gewone man en vrouw in Nederland. tijdens Van met winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: van Mr. Visser en uit Viktor Brand doen naar er alles met aan tijdens om conflicten op te de lossen. Viktor brengt een de kemphanen naar rond de tafel, waarna van mr. Visser tot een rechtvaardig een oordeel komt. Mr. een Frank Visser reist een af naar naar het Zeeuwse op Eede waar Johan in en zijn op dochter Sabrina een boerenbedrijf op tv runnen. Rust en ruimte genoeg, op tv een maar het dorp op tv is tevens het het toneel van een jarenlange vete de tussen Johan en zijn uit buurman de Walter. Deze keer gaat uit de ruzie over het een dichtgeploegde sloot, een van op mestvaalt én de bouw van een tijdens nieuwe stal. Inmiddels door zijn de tijdens gemoederen zo hoog met opgelopen tijdens dat de heren met elkaar op door de vuist zijn uit gegaan, dus is met met het de hoogste tijd dat Mr. uit door Frank Visser de boer het op gaat om met deze kemphanen uit elkaar van te uit halen.

Vanavond is de naar vijftigste aflevering van het het populaire op programma met Mr. Frank Visser doet uitspraak op een SBS6. In op deze op aflevering bezoeken Viktor Brand tijdens en Mr. op tv Frank Visser Conny en Tilly. De een buurvrouwen waren de eerder te tijdens zien bij door De Rijdende Rechter de waar ze een conflict uit over koude pannenkoeken op tv uitvochten. Maar op dit heeft niet geholpen, want ze van staan elkaar nog in altijd naar in het naar leven... Mr. Frank uit Visser reist af naar van Lelystad waar Conny van in een van waar poezenparadijs leeft. Ze door wordt echter geteisterd door de haar buurvrouw op Tilly die opzettelijk afval met in haar tuin zou met gooien en geluidsoverlast op veroorzaakt. De 80-jarige uit Tilly, zegt op de haar beurt juist een getreiterd door te worden door Conny. op Volgens naar haar zou Conny alles eraan naar doen op om Tilly het leven zuur door te maken een en dit maakt door haar behoorlijk op radeloos. De hoogste op tijd dat Mr. Frank Visser een tijdens einde van maakt aan dit het eindeloze gekattekop. In Mr. Frank Visser het doet uitspraak lost naar Mr. de Frank Visser samen met Viktor uit Brand hoogoplopende kwesties de en uit conflicten op voor de gewone tijdens de man en vrouw in Nederland. door Viktor het brengt de partijen rond door de tafel, waarna uit Mr. Frank Visser op tot een rechtvaardig oordeel het komt.

Aflevering 2 - door In Mr. naar Frank met Visser doet uitspraak lost Mr. tijdens Frank Visser uit samen met Viktor Brand door hoogoplopende kwesties en naar conflicten op met voor de gewone man een en vrouw naar in Nederland. Van op winkeleigenaar tot in ambtenaar en verkoper: uit Mr. Visser en in Viktor Brand doen er alles aan door om conflicten op tv op te lossen. Viktor een de brengt de kemphanen rond van de tafel, waarna Mr. in Visser tot een rechtvaardig met het oordeel komt. Op de recreatiepark ?Het Volkerak? in Ooltgensplaat een valt er voor een drie van bewoners weinig meer te in recreëren. De op familie Meester heeft namelijk het het plan opgevat om van hun huisje zowel een aan de voor- op tv als aan op tv de achterkant fors op tv uit de bouwen. een Ondanks alle bezwaren is de in Familie op Meester niet van van plan hun bouwplannen tijdens in de ijskast te de zetten. Inmiddels is de uit bonje over op de een bouw zo uit de op hand gelopen dat het de van hoogste een tijd wordt dat tijdens Meester Visser spijkers met koppen de slaat om de voor eens en altijd het een een einde te maken naar aan dit met conflict.

Aflevering het 10 - In Mr. van Frank Visser op Doet Uitspraak lost Mr. Frank het Visser op samen met Viktor op tv Brand hoogoplopende op kwesties en conflicten op tijdens voor de gewone man en uit vrouw in van Nederland. met Van winkeleigenaar tot van ambtenaar en verkoper: door mr. Visser en Viktor Brand op tv doen er alles een aan om conflicten in op te een lossen. Viktor brengt de kemphanen naar het rond de tafel, een waarna mr. Visser tot een rechtvaardig uit oordeel van komt. In Kampen naar worden Bep en haar op man Gerrit helemaal gek tijdens van het gekukel tijdens van de met haan van het buurman Maarten. in Het is zo erg op dat zij maar één op oplossing zien: een weg met de die haan. Buurman Maarten is echter tijdens dol op zijn in haan Kukel en een is dus absoluut in niet van plan tijdens om hem weg de te het doen. Hoogste tijd voor Viktor met op tv en Mr. Frank Visser om in vroeg uit de veren een naar te gaan om in voor eens en in altijd een einde door te maken aan dit een gekakel.

Aflevering 8 met - tijdens In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak een lost Mr. Frank uit naar Visser samen met Viktor een Brand hoogoplopende kwesties naar en conflicten op voor tijdens de gewone man van en vrouw in Nederland. naar Van winkeleigenaar uit tot ambtenaar een en verkoper: mr. uit Visser en Viktor Brand doen op er in alles aan uit om conflicten op te lossen. Viktor de brengt door de kemphanen rond de tafel, de waarna mr. Visser een tot een uit rechtvaardig oordeel komt. De in familie Bolk heeft het naar de afgelopen jaren hun droom in waargemaakt door een op tv leegstaande loods om te van van toveren tot prachtige vloeren- annex woonwinkel. op tv Maar helaas het valt die droom in letterlijk in het water van als zij een flinke waterschade met oplopen. Daardoor moeten het zij noodgedwongen hun winkel sluiten met en naar raken ze in één klap uit alles kwijt. uit De verhuurder vindt op het van allemaal erg in overdreven, want volgens hem naar valt het wel mee met naar die waterschade en een grijpt in de familie Bolk het uit voorval alleen maar aan in om geen huur in te het hoeven betalen. Hoogste tijd een voor Mr. in Frank Visser om aan naar dit op langlopende conflict een einde met te maken.

Aflevering 7 op tv - In Mr. Frank op tv naar Visser Doet Uitspraak door lost Mr. Frank Visser door samen met Viktor Brand hoogoplopende met kwesties en met conflicten op voor in de gewone man met en het vrouw in Nederland. Van het winkeleigenaar tot ambtenaar en de verkoper: mr. op Visser en de Viktor Brand doen naar er alles aan een om conflicten op met te lossen. Viktor brengt met de kemphanen rond het de tafel, waarna mr. met Visser tot een rechtvaardig naar oordeel komt. de In het Drentse plaatsje de Hoogeveen uit vormt een van gezamenlijke oprit naar een paar garages met het strijdtoneel van tijdens een fikse een ruzie tussen de familie uit Prins door en hun overburen de in familie Stam. op Volgens de van familie Prins wordt het overpad regelmatig op tv bezet door de op de auto?s van de familie Stam. De met familie de Stam vindt echter dat ze op tv met mogen parkeren waar in en wanneer ze maar een willen. Inmiddels is de door situatie al een op tv aantal keer flink door uit de hand in gelopen.

Aflevering 6 - tijdens In Mr. tijdens Frank Visser Doet Uitspraak met lost Mr. van Frank Visser op tv samen met naar Viktor Brand hoogoplopende kwesties en van conflicten de op voor de uit gewone man en een vrouw in Nederland. Van door winkeleigenaar tot ambtenaar en een verkoper: mr. tijdens Visser en Viktor Brand doen het er alles op aan om conflicten tijdens op tijdens te lossen. Viktor brengt de naar kemphanen rond de tafel, in op waarna mr. Visser tot door een rechtvaardig oordeel komt. met Mr Frank Visser van reist in deze aflevering op uit af naar Uithoorn, waar uit een fikse burenruzie gaande is op door tussen Ruud en het zijn naaste buren Maria en Patrik. naar Ruud wordt naar met eigen een zeggen horendol het van de speelgeluiden van het het 4-jarige in zoontje van Maria en een Patrik. Op hun beurt naar weten zij zich geen uit raad met met hun boze een buurman, want een kind van met vier moet toch op gewoon kunnen in spelen? Hoogste door tijd dat het mr. Visser een einde maakt aan tijdens deze vervelende in situatie.

Aflevering op 11 - In Mr. Frank een Visser doet uitspraak met lost Mr. met Frank Visser van samen met Viktor de Brand hoogoplopende tijdens kwesties en conflicten op een voor de gewone man op tv en met vrouw in Nederland. op tv Van winkeleigenaar tot van ambtenaar en verkoper: Mr. Visser naar en Viktor in Brand doen op tv er alles aan om op tv conflicten op een te lossen. Viktor tijdens brengt de kemphanen rond de tafel, door waarna mr. naar Visser tot een het rechtvaardig oordeel komt. door Henk op tv en Corry zijn alweer zo'n uit 22 jaar geleden neergestreken op in Diemen om een samen te tijdens genieten in van een rustige oude dag. Maar op tv het helaas. Zo rustig is het allemaal het niet, want sinds op tv hun bovenburen een op nieuwe laminaatvloer tijdens hebben gelegd, is het met herrie in een de tent. De een bovenburen in kwestie, het uit op tv hoogbejaarde echtpaar Eric in en Marcella, snappen naar er helemaal niets van. een Met hun vloer is niks van in mis en voor de uit rest moet de de onderbuurman gewoon uit eens stoppen met een zijn gepest en met getreiter.

Aflevering naar 10 - In Mr. Frank naar Visser doet op tv uitspraak lost Mr. Frank met Visser in samen met Viktor Brand hoogoplopende op kwesties en met conflicten op op voor de gewone van man en vrouw het in Nederland. uit Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: op tv Mr. Visser door en het Viktor Brand doen er tijdens alles aan om conflicten op tijdens met te lossen. Viktor brengt de op tv kemphanen rond de tafel, het waarna door mr. Visser een tot een rechtvaardig de oordeel komt. Mr. Frank Visser gaat naar dit keer naar uit de Wilnis, waar Greta als met een vis tijdens in het water door leeft in het midden uit van een oer-Hollands het polderlandschap. Alleen sinds op tv haar haar gehandicapte buurman de besloot om een vlonder een te bouwen de boven een op deel van haar sloot, zijn door de rapen gaar. met Buurman in Robbert ontkent zich schuldig op tv te in hebben gemaakt aan 'slootjepik' in en wil tijdens dat Greta stopt met in zeuren.

oktober 2018
15-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Consumentenmagazine. Magazine waarin mr. Frank Visser en Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten proberen op te lossen voor de gewone man en vrouw in Nederland.

08-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Siebengewald - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Apeldoorn - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vikto...

24-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Ken je de gezelligste straat van Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser in het SBS6-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak onlangs de veelbesproken zaak van de buurvrouwen Conny en Tilly. Heel Nederland had het over ...

17-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 15 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

10-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

03-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 13 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

27-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: 50ste aflevering

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: 50ste aflevering

Vanavond is de vijftigste aflevering van het populaire programma Mr. Frank Visser doet uitspraak op SBS6. In deze aflevering bezoeken Viktor Brand en Mr. Frank Visser Conny en Tilly. De buurvrouwen waren eerder te zien bij De Rijdende Recht...

20-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

13-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 10 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vi...

06-08-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 8 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

30-07-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 7 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

30-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 6 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

11-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 11 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

04-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 10 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord