Programma gemist?

Aflevering van 28 - In Mr. Frank met Visser op tv doet uitspraak met lost Mr. Frank Visser naar samen met van Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten van uit op voor de gewone man en door naar vrouw in Nederland. Mr. het Visser reist af tijdens naar Rotterdam op waar Willem en Esmeralda zich groen tijdens geel ergeren de aan twee bomen uit van de buurman. door Die tijdens blokkeren het zonlicht in hun op tv tuin en geven veel de afval het dat zij weer door mogen opruimen. Esmeralda vreest op tv ook voor de veiligheid een van haar het kleinkinderen, want onlangs vielen van er twee takken uit naar uit de boom. de De buurman in kwestie, Kees, vindt de de op tv ophef overtrokken. op Hij zeurt ook niet als de op tv buren luidruchtige de feestjes geven of op wanneer een hun hond loopt te blaffen, dus het hij is met helemaal het klaar met het in 'geëikel'. Inmiddels groeit de zaak tijdens beide op tv partijen boven het hoofd, dus een wordt het tijd dat in tijdens mr. Visser de omstreden bomen bekijkt een naar en bijl zet aan de wortel naar in van dit conflict.

Aflevering van 27 - In het Mr. Frank op Visser doet uitspraak lost op Mr. Frank Visser de samen met Viktor Brand uit hoogoplopende kwesties in en conflicten op voor tijdens de gewone man en op tv uit vrouw in Nederland. Mr. Visser reist in af naar Lijnden een van onder de rook van Schiphol. Daar van een liggen vliegtuigspotter Piet de en zijn dochter Ria in de het clinch met hun uit buren tijdens Wesley en de Manon. Die hebben namelijk een het container met met bouwpuin voor hun op tv huis geplaatst met en volgens Piet wordt zijn uitzicht de hierdoor in belemmerd. Daarnaast een windt hij zich op op over twee schuttingen die uit door uit de buurman zijn verwijderd van en niet naar goed zijn teruggezet. met Inmiddels heeft Piet al door tierend met zijn wandelstok het staan zwaaien en het dreigt op tv de situatie met de buren volledig op op uit de hand te in lopen. Hoogste tijd dus dat naar mr. Visser hier van uit een stokje voor steekt de en deze in zaak veilig aan de grond uit zet.

Aflevering de 26 - de In Mr. Frank Visser doet uit uitspraak lost Mr. Frank op Visser samen naar met door Viktor Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten van op voor de gewone man met en van vrouw in Nederland. Mr. Visser in reist op tv af naar Fijnaart uit waar Ad al 40 naar jaar gebruik een maakt van een pad het tussen zijn achtertuin en het de openbare met weg. Maar sinds buren de Andy en Annet naast op hem uit zijn komen wonen, het is dat feest helaas van voorbij. Zij hebben op tv de doorgang namelijk tijdens bij het hun nieuwe oprit getrokken en op tv willen in niet dat Ad naar over hun terrein loopt. Hierdoor door kan het Ad geen kliko meer aan door de weg zetten en het erger nog: hij van kan niet op meer met de uit kruiwagen in naar zijn geliefde schapen. van Inmiddels zijn van er over en weer harde uit woorden gevallen en heeft naar Andy het naar pad zelfs met van bouwpuin geblokkeerd. op Hoogste tijd dus dat mr. de Visser uit een einde maakt uit aan dit de geblaat.

Aflevering in 25 - In Mr. tijdens Frank Visser doet de uitspraak lost Mr. naar Frank Visser samen met met een Viktor Brand hoogoplopende kwesties en door conflicten op voor op de gewone man en naar tijdens vrouw in Nederland. Mr. naar Visser reist af naar Rotterdam van waar Rodney en in Marcella op een conflict uitvechten met op tv hun visueel beperkte buurman tijdens Ahmet. Ze een doen namelijk geen van oog dicht uit door het geblaf met van zijn waakhond Zena die de tijdens dag en nacht een in de tuin verblijft. door Ahmet ontkent deze beschuldiging met en zegt door dat zijn naar hond slechts sporadisch het blaft. Bovendien zouden tijdens de buren hem het door leven zuur het maken door Turkse scheldwoorden over door de met schutting roepen. Inmiddels zijn de spanningen het hoog een opgelopen en door heeft Rodney de buurman voor op 'blafbek' de uitgemaakt. Hoogste tijd dus dat in mr. Visser naar naar de uit havenstad komt en een einde maakt tijdens met aan dit gekef.

In deze tijdens aflevering van Mr. Frank met Visser doet op tv uitspraak uit krijgen rechter Frank Visser en presentator een Viktor een Brand te maken met uit een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. in van Visser reist af naar Veenendaal waar van Jan van en Mary overhoop door liggen met autobedrijf op tv G. Bos. Hier het ruilden ze op hun Renault in voor een tweedehands door Ford, maar op die bleek van zoveel gebreken tijdens te vertonen dat ze hem met direct de weer terugruilden voor hun op oude auto. Belofte Garagehouder Gerrit beloofde tijdens uit tijdens coulance 200 euro terug te op betalen, maar na met een boos telefoontje van de Mary kwam tijdens hij zijn op tv belofte niet na. Heks Mary zou zich op namelijk uit als een 'heks op tv uit Disneyland' gedragen in en daarom de weigert Gerrit ook maar één een cent van te betalen. Hoogste tijd tijdens dus dat door mr. Visser op de rem van trapt en een deze zaak tot stilstand naar brengt.

In deze aflevering de van de Mr. Frank met Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor op Brand op tv en mr. Visser af naar een door Warmond. Daar lopen de buren met van het Cora elke dag op door haar tuin. Banjeren In Warmond woont van Cora na haar scheiding de in van een charmant huisje. naar Veel rust is op tv haar niet gegund, door want buren op tv Dick en Thomassina banjeren dagelijks door door haar tuin en in daar op is ze helemaal klaar met mee. Supermarkt De buren zeggen op op hun naar beurt dat ze recht uit van overpad hebben. in Ze gebruiken Cora's tuin op al 27 jaar het met om naar de tijdens supermarkt te lopen en dat een willen ze graag door zo houden. Woordenwisseling Sinds een uit stevige woordenwisseling door kijken de op partijen elkaar met in de nek aan, dus wordt met het de van hoogste tijd dat in mr. Visser de tuin bezoekt met om tijdens deze kwestie met wortel en een tak uit van te het roeien.

Aflevering door 22 - In Mr. naar Frank Visser doet van uitspraak lost Mr. door Frank Visser samen met op tv Viktor Brand hoogoplopende uit kwesties op tv en conflicten op met voor de een gewone man en de vrouw in Nederland. Mr. Visser uit reist af door naar Haarlem waar uit Peter zich opwindt over de de een eik van zijn buren. Die veroorzaakt op tv tijdens namelijk overlast door bladafval op en vallende naar eikels, dus die boom moet weg. van de De buren in kwestie, door Tineke en Frans, peinzen in er niet over om tijdens hun eik te het kappen naar en beweren dat op Peter hen terroriseert. Zo zou naar hij het hun kat in een van kliko hebben opgesloten en van draait hij keiharde in het muziek wanneer hun dochter op piano speelt. tijdens Inmiddels zijn de emoties zodanig opgelopen de dat met Frans zijn buurman een op blauw oog op heeft geslagen. uit Hoogste tijd dus dat uit mr. Visser naar Noord-Holland met komt en een een einde maakt aan dit in 'gezeik uit om een in eik'.

Vanaf tijdens vanavond is met 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer van terug op op SBS6 op tv met nieuwe afleveringen. Elke een donderdag om 21:30 uur tijdens proberen met presentator Viktor Brand en rechter Frank in Visser weer tijdens hoogoplopende naar kwesties en conflicten op te van lossen voor de gewone van man en in vrouw een in Nederland. Gluren Mr. Visser reist deze week in de af naar Amsterdam-Noord, waar de op tv ras-Jordanese een Sophie in de clinch door ligt met haar buurvrouw door Ria. Die zou namelijk de 's avonds naar tijdens binnen gluren, tegen de de de ramen kloppen en zelfs een hondendrollen in haar tuin een gooien. Gestoord Ria de vindt haar het buurvrouw gestoord en de wijst alle beschuldigingen van de op tv hand. Ze is door druk tijdens met de zorg voor haar gehandicapte een uit zus en heeft helemaal geen met tijd om te op tv gluren op tv bij de buren. Uitgescholden Inmiddels is het van een behoorlijke toestand in in Noord en heeft op tv Sophie haar buurvrouw de met op straat uitgescholden. Hoogste door tijd dus met dat mr. Visser zich met met deze hoofdstedelijk uit twist bemoeit en uit de kijvende het partijen tot de het orde roept.

De naar ventilator - in In Mr. op Frank Visser doet uitspraak het lost Mr. met Frank Visser samen met Viktor Brand uit hoogoplopende kwesties tijdens en conflicten op op tv voor de gewone man naar en vrouw in uit Nederland. op tv Mr. Visser reist naar af naar een Minnertsga waar naar de 84-jarige Floor een het aan de van stok heeft met zijn 74-jarige naar buurvrouw. Die het zou namelijk opzettelijk een ventilator door in haar plafond met op hebben geplaatst om hem met te terroriseren. Sindsdien hoort Floor door een van vervelende bromtoon en voelt het hij een poolwind de door zijn met huis waaien. De buurvrouw in tijdens kwestie, Jaantje, met beweert helemaal van geen ventilator te hebben. in Ze gaat ernstig gebukt op onder de aantijgingen uit van de buurman het in en denkt dat het probleem met tussen zijn oren naar zit. Hoogste tijd dus op dat het mr. Visser uit polshoogte neemt en een de einde maakt uit aan dit Friese uit gebrom.

Aflevering tijdens 19 - In Mr. naar Frank Visser doet het uitspraak het lost Mr. Frank Visser samen met door Viktor Brand door hoogoplopende kwesties en uit conflicten uit op voor de gewone man en door vrouw in op Nederland. Mr. tijdens Visser reist van af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi naar zijn antieke brandweerwagen, een een Renault Goelette de uit 1953, ter tijdens reparatie naar aanbood bij een lokaal garagebedrijf. van het Hij kwam overeen met dat de dynamo en een de remmen zouden worden vervangen het in voor een bedrag van door 500 euro. Garagehouder Wim een houdt een hier een andere lezing op na, in want volgens hem uit zou alleen de het dynamo een worden gerepareerd. En nu op de reparatiekosten fors op zijn opgelopen, wil op hij eerst geld met zien voordat in Rudi zijn met geliefde oldtimer terugkrijgt. Hoogste tijd van dus dat mr. Visser op op tv te hulp snelt om de dit brandje voor met eens altijd te van blussen.

Ruzie om de met het schutting - In Mr. naar Frank Visser op tv doet uitspraak lost uit Mr. Frank Visser samen met Viktor op Brand hoogoplopende kwesties de en uit conflicten op voor de de gewone man en vrouw een in Nederland. Mr. op Visser reist uit af naar Creil waar de vastgoedondernemers Joop met en Wil op overhoop liggen met hun nieuwe uit buren. Die naar hebben namelijk zonder overleg op tv een schutting op tv verwijderd

Hoop met gebakkelei - naar In Mr. Frank van Visser doet uitspraak in lost Mr. Frank uit Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende het kwesties het en conflicten op de voor de op tv gewone man en vrouw in door Nederland. Mr. door Visser reist tijdens af naar Krabbendijke op tv waar Jack en Heleen op overhoop liggen tijdens met grondbezitter Egon. naar Na een hoop gebakkelei zit in de zaak muurvast, dus naar is het tijdens tijd dat mr. van Visser naar Zeeland door afreist.

Pesten door - In tijdens Mr. Frank Visser uit doet uitspraak lost Mr. Frank Visser door samen naar met Viktor Brand hoogoplopende het kwesties en conflicten het op voor de de gewone man en op tv vrouw in tijdens Nederland.

De in enorme coniferenhaag - In Mr. het met Frank Visser doet uitspraak lost Mr. op Frank uit Visser samen op met Viktor Brand een hoogoplopende kwesties en conflicten op voor naar door de gewone man en vrouw van in Nederland. Mr. Visser van reist af naar door naar het Limburgse Kessel een waar Bianca overhoop de ligt met haar door buurman Jos. Inzet naar van het geschil is een enorme tijdens met coniferenhaag die volgens door haar veel te breed is tijdens en het ervoor zorgt dat door haar tuin steeds kleiner met wordt.

Aflevering in 14 - In Mr. Frank de Visser doet op tv uitspraak het lost Mr. Frank Visser in samen met Viktor met Brand hoogoplopende door kwesties en conflicten op voor de naar gewone man en van uit vrouw in Nederland. met Mr. Visser reist af met naar Mierlo waar mevrouw Trésoor tijdens het aan de uit stok heeft met met haar buren. Die tijdens zouden namelijk zonder naar overleg een haag door door uit de grond hebben een getrokken en háár op grond hebben het ingepikt.

juli 2020
27-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 28 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Willem en Esmeralda zi...

20-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 27 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Lijnden onder de rook van Schiphol. D...

13-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 26 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al 40 jaar gebruik m...

06-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 25 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Rodney en Marcella een...

23-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met...

16-01-2020 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar lopen de buren van Cora elke dag door haar tuin. Banjeren In Warmond woont Cora na haar scheiding in een charmant...

09-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 22 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Haarlem waar Peter zich opwindt over ...

02-01-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanaf vanavond is 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21:30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voo...

24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 27-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!