Programma gemist?

Seizoen 3 van - met Aflevering 8 - Magazine: Viktor naar Brand en meester Visser een reizen van af naar door het Rotterdamse Crooswijk. Daar een heeft de Spaanse Pepita in zo'n last door van de geluiden op tv van de bovenbuurman, dat haar in hele woongenot met is naar verziekt.

In tijdens Mr. Frank Visser het doet uitspraak door lost Mr. Frank van Visser samen met Viktor in Brand hoogoplopende kwesties en met conflicten op voor de het gewone man en naar vrouw in Nederland. tijdens Van de winkeleigenaar tot ambtenaar en op tv verkoper: Mr. Visser door en Viktor Brand doen het er uit alles aan de om conflicten op te van lossen. Viktor brengt de naar kemphanen naar rond de tafel, uit waarna mr. Visser naar tot een rechtvaardig oordeel komt. De tijdens 81- van jarige Karel uit Leiden met is een echte tijdens doe-het-zelver. Hij doet de niets liever dan de uit uit hele dag rommelen in op tv zijn klus schuur. in Maar sinds zijn een buurvrouw - pal met voor zijn een raam - een schutting tijdens heeft in geplaatst is de naar lol er wel vanaf. Want tijdens hierdoor heeft met Karel vrijwel geen zonlicht op meer in zijn schuurtje de en daar is het hij op tv niet blij mee. Zijn door buurvrouw, van Anneke peinst er echter niet van over om de een schutting weg de te halen. Ze heeft op hem juist expres voor door het schuurraam een gezet om te voorkomen op door dat de buurman de de hele dag in haar naar tuin zit te naar koekeloeren.

In Mr. op Frank Visser uit doet uitspraak lost Mr. het Frank Visser door samen met Viktor Brand uit hoogoplopende kwesties en met conflicten op voor door de gewone man en met vrouw in uit Nederland. Van winkeleigenaar tot naar ambtenaar en een verkoper: Mr. Visser met en Viktor Brand doen met er het alles aan het om conflicten op te lossen. Viktor door brengt de kemphanen op tv rond op tv de tafel, waarna van mr. Visser tot een het rechtvaardig oordeel komt. het Sonja met en Bryan hebben sinds van drie jaar een heerlijk door zwembadje in op de achtertuin. Maar echt op tv lekker met zwemmen kunnen ze niet, want door uit de enorme Robinia een pseudoacaciaboom van de door buren het zou hun met zwembad dagelijks vervuild door en verstopt raken. Zij zijn naar de boom van liever kwijt dan rijk. in De buren vinden het door allemaal uit maar onzin en zijn naar hartstikke blij uit met hun prachtige de boom. En daarnaast geeft een de boom helemaal het geen overlast, maar zijn van de door buren zelf de grote overlastveroorzakers. een Inmiddels het is de sfeer op tussen de buren zo met verpest dat je rustig uit kunt spreken van door één grote met poel door van ellende.

In Mr. Frank van Visser door doet uitspraak lost Mr. door Frank Visser samen in met uit Viktor Brand hoogoplopende kwesties uit en conflicten op voor het de gewone man van en vrouw in Nederland. op Van het winkeleigenaar tot ambtenaar en op verkoper: door Mr. Visser en Viktor van Brand doen er alles met aan om conflicten op naar te lossen. Viktor uit brengt de een kemphanen rond door de tafel, waarna van Mr. Visser tot een van rechtvaardig oordeel komt. met Björn en Thaïs een worden gek met van de allesdoordringende kattenlucht uit die tijdens in hun huis, de galerij en met de openbare uit lift neerstrijkt zodra hun tijdens op buurman Pieter van op tv een paar appartementen verderop met zijn deuren openzet. Zij op willen dat van er een einde tijdens komt aan de het stankoverlast. Maar buurman tijdens Pieter vindt het geklaag van in het buren niet reëel. Twee met keer in in de week maakt hij op tv de kattenbakken netjes met schoon, dus waarom lopen door de buren dan zo de te een piepen? Hoogste tijd voor Mr. uit op Frank om de zaak eens door grondig te van onderzoeken.

In Mr. op tv Frank op Visser doet uitspraak met lost Mr. Frank Visser samen naar met Viktor tijdens Brand hoogoplopende kwesties en op conflicten met op voor de gewone man en door vrouw in Nederland. uit op tv Van winkeleigenaar tot ambtenaar en een verkoper: op tv Mr. Visser en Viktor met Brand doen er alles aan door om conflicten een op te een lossen. Viktor brengt op de kemphanen rond de op tv tafel, waarna op mr. Visser tijdens tot een rechtvaardig oordeel een komt. Normaal is door Valkenswaard het toonbeeld van van Brabantse gezelligheid, tijdens maar voor Peter en Jolanda op is de op tv gezelligheid voorbij. naar Zij hebben namelijk zoveel overlast door van de bomen op in de achtertuin de van tijdens de buurvrouw, dat met hun woongenot naar de de bliksem is. Hun het buurvrouw, mevrouw Verhoeven, is een inmiddels al de behoorlijk naar op leeftijd en laat zich dan uit naar ook verdedigen door haar zoons, met Henk de en Arno. Zij zeggen in dat hun op tv 93-jarige moeder zo verknocht is uit aan haar bomen in dat alleen de al het het idee dat haar groene op vrienden zouden in sneuvelen ondraaglijk voor haar is? Mr. op Visser op tv maakt een einde maakt uit aan dit op tv eindeloze tijdens gehakketak.

In van Mr. Frank Visser met doet uitspraak lost Mr. uit Frank naar Visser samen met door Viktor Brand hoogoplopende kwesties in en conflicten op door voor de gewone het man en van vrouw in Nederland. door Van winkeleigenaar tot ambtenaar en in verkoper: Mr. door Visser en Viktor in Brand doen er alles een aan om tijdens conflicten op te lossen. de Viktor brengt de de kemphanen rond de op tafel, waarna mr. Visser tijdens tot een rechtvaardig een oordeel komt. uit Jolanda en Bertus op wonen ruim in 23 jaar in met een heerlijk huis een met de achtertuin van op het zuiden. tijdens Maar echt genieten de van de de zon kunnen ze niet, tijdens want door naar het oerwoud in de tuin het van de buurman zitten een ze het de hele tijdens dag in de schaduw. Buurman met Henk uit is juist hartstikke blij met uit zijn tuin van en is dus niet van met op tv plan om er ook de maar iets aan te van doen. Kortom de door hoogste tijd dat Mr. naar Visser een deze hoogoplopende op tv ruzie afkapt.

In Mr. Frank uit Visser de doet uitspraak lost met Mr. Frank Visser samen op met Viktor Brand op hoogoplopende van kwesties en conflicten op voor de tijdens gewone door man en vrouw in de Nederland. Van winkeleigenaar tot uit tijdens ambtenaar en verkoper: Mr. Visser tijdens en met Viktor Brand doen er alles op aan op tv om conflicten op te lossen. Viktor op tv op brengt de kemphanen rond een de tafel, waarna op mr. Visser tijdens tot een rechtvaardig op tv oordeel komt. Op naar recreatiepark ?Het Volkerak? in Ooltgensplaat tijdens valt er voor drie de in bewoners weinig meer te op recreëren. De familie met Meester de heeft namelijk het met plan opgevat om hun huisje zowel in aan van de voor- als aan de het achterkant fors uit door met de bouwen. Ondanks in alle bezwaren is de de Familie Meester niet met van plan hun bouwplannen in uit de ijskast te de zetten. op Inmiddels is tijdens de bonje over de een bouw zo uit op tv de hand een gelopen dat het de naar hoogste tijd wordt dat op Meester tijdens Visser spijkers met koppen slaat om op voor eens en in altijd van een einde te maken aan tijdens met dit conflict.

In Mr. uit Frank Visser door Doet Uitspraak lost Mr. van Frank Visser op samen met op Viktor Brand hoogoplopende kwesties en in conflicten uit op voor de met gewone man en vrouw in op tv Nederland. Van op winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: met mr. Visser op tv en Viktor Brand doen in er alles aan op om conflicten uit op te lossen. naar Viktor brengt de kemphanen op tv rond de uit tafel, waarna mr. in Visser tot een rechtvaardig met oordeel komt. op tv Op recreatiepark door Merwede in uit Meerkerk hebben Martin en met Ria een op heerlijk vakantiehuisje waar ze kunnen een genieten van de tijdens rust en de ruimte. een Maar wanneer het ze erachter het komen dat met hun achterbuurman een stukje van hun met grond heeft ingepikt, op lopen de van spanningen hoog in op. De achterbuurman, Andre, geeft uit inderdaad toe door ooit op tv een klein stukje grond te hebben de naar afgesnoept, maar begrijpt van niet dat Martin en Ria op zich daar in zó druk over kunnen naar maken. Omdat ze er de samen niet meer tijdens uitkomen vragen ze met Mr. naar Visser om deze zaak grondig uit te komen de onderzoeken.

In op tv Mr. Frank Visser op tv Doet Uitspraak lost Mr. een Frank uit Visser samen met in Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten op voor de een uit gewone man en vrouw in een Nederland. het Van winkeleigenaar tot uit ambtenaar en verkoper: mr. op Visser en Viktor Brand doen op tv er alles aan op tv om conflicten op naar te op tv lossen. Viktor brengt de de kemphanen rond de tafel, naar waarna uit mr. Visser tot een het rechtvaardig oordeel komt. een In 1993 kocht de de met 52-jarige Ruud uit Oostzaan een naar bouwval op tv met de bedoeling om het een eigenhandig om een te toveren tot door zijn droompaleisje. Helaas is de die droom compleet naar in het water het gevallen, want nu - de 23 naar jaar later - heeft op tv hij er nog nooit met één nacht met kunnen slapen. uit En dat zou tijdens allemaal de schuld zijn van door de buren die naar het hun hemelwater zouden lozen op op tv zijn erf, waardoor het zijn een kruipruimte onder water is uit komen te tijdens staan. Het conflict tijdens leidt inmiddels tot uit een onhoudbare situatie, tijdens zodat het hoogste tijd op is dat van Mr. Visser hierin in induikt.

In op Mr. Frank Visser in Doet Uitspraak lost op Mr. Frank door Visser samen met Viktor uit Brand hoogoplopende kwesties in en conflicten op een voor de van gewone man en vrouw naar in Nederland. Van winkeleigenaar tot een door ambtenaar en verkoper: naar mr. Visser en Viktor een Brand doen er het alles aan om in conflicten op te uit lossen. Viktor brengt de kemphanen de het rond de tafel, waarna mr. Visser op tv tot een een rechtvaardig de oordeel komt. In met Hilversum woont de 68-jarige op tv mevrouw Vos in een met keurige benedenwoning op met tuin. door Het huisje bevalt haar prima, maar de in van haar achtertuin kan ze eigenlijk uit niet genieten. Daarin met ligt namelijk op tv zoveel vogelstront dat ze een er een helemaal gek een van wordt. En dat zou uit allemaal met de schuld zijn uit van haar buurvrouw, mevrouw uit Oosterhof, die dag de in dag uit de op tv vogeltjes met voert. Inmiddels vliegen beide buurvrouwen op elkaar zo erg in op tv de haren, een dat het hoogste tijd de wordt naar dat Mr. Visser zich over naar met deze zaak buigt.

In Mr. Frank op naar Visser Doet Uitspraak naar lost Mr. Frank Visser samen met van Viktor Brand met hoogoplopende kwesties met en conflicten op voor met de gewone tijdens man en vrouw in Nederland. de Van winkeleigenaar met tot ambtenaar van en verkoper: door mr. Visser en het Viktor Brand doen er alles aan een om conflicten door op te lossen. uit Viktor brengt op de kemphanen rond de tafel, met waarna mr. in Visser tot een rechtvaardig in oordeel komt. De met 66-jarige Ellen tijdens woont al van vanaf begin jaren negentig de in een klein op tv en door knus appartementje op 11 hoog. Helaas met wordt haar woongenot uit de laatste de jaren met behoorlijk vergald door uit een stalkende buurvrouw. En met dat gaat haar niet door in haar koude in kleren zitten, door want het stalken gaat volgens tijdens door haar gepaard met doodsbedreigingen en een oplichting. Buurvrouw in Belinda, die dit naar op haar geweten zou de hebben, van beweert echter precies het een tegenovergestelde. Namelijk dat niet zij, op tv maar tijdens juist Ellen degene van is die zich door schuldig maakt uit aan stalking, bedreigingen en door oplichting.

oktober 2017
16-10-2017 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Magazine: Viktor Brand en meester Visser reizen af naar het Rotterdamse Crooswijk. Daar heeft de Spaanse Pepita zo'n last van de geluiden van de bovenbuurman, dat haar hele woongenot is verziekt.

09-10-2017 21:30

Aflevering 7

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 7

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

02-10-2017 21:30

Aflevering 6

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 6

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

25-09-2017 21:30

Aflevering 5

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 5

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

18-09-2017 21:30

Aflevering 4

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 4

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

04-09-2017 21:30

Aflevering 3

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 3

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

04-09-2017 21:20

Aflevering 2

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 2

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

07-08-2017 21:30

Schuttingtaal

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Schuttingtaal

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen ...

07-08-2017 20:30

Aflevering 5

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 5

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen ...

24-07-2017 21:30

Vogelterreur

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Vogelterreur

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen ...

03-07-2017 21:30

Stampij op de galerij

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Stampij op de galerij

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen ...

08-05-2017 21:30

Aflevering 10

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 10

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

01-05-2017 21:25

Aflevering 9

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 9

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

24-04-2017 21:25

Aflevering 8

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 8

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

17-04-2017 21:30

Aflevering 7

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 7

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord