Programma gemist?

Kierewiet door - Mr. Visser de reist af naar Delfgauw met waar door Annet helemaal kierewiet wordt in door de vogels van het haar buurvrouw. het Want sinds zij naast haar in door 20 parkieten ook van nog eens 10 van valkparkieten heeft gekocht, is het een door grote kakafonie en het doet Annet op geen oog in meer dicht. De vogelliefhebber in in op tv kwestie, Nel, vindt haar buurvrouw maar met een zeurpiet. Ze in heeft van al 40 jaar een volière het en de in vogeltjes betekenen alles de voor van haar. Volgens Nel is Annet zelf de naar de oorzaak want als uit ze haar hoofd uit de met keukendeur steekt, worden uit de vogels met al gestrest. Hoogste het tijd door dus dat mr. Visser een naar einde het maakt aan al dit het gekwetter.

Muggenzifterij op - Mr. een Visser reist af naar een recreatiepark uit in Voorthuizen op waar de naar bloeddruk van Louis en op Hetty tot kritische waarden in is uit gestegen. Ze winden door zich namelijk enorm op over door de schutting van door hun op tv buren John en Marianne die op tv niet goed op op de naar bodem zou aansluiten. het Gevolg is dat er met na regenval een modderpoel de ontstaat en het daar zijn op tv de pensionado's niet van gediend. het En dat een geldt ook voor de de coniferenhaag die het door zonlicht tijdens in hun tuin op wegneemt. John door en Marianne menen op van hun beurt dat de de buren pestkoppen zijn op tv en op tv beschuldigen Louis ervan dat hij op tv hen heimelijk met een naar verrekijker bespiedt. Hoogste uit de tijd dus dat mr. Visser op het park bezoekt en uit een einde maakt het aan naar deze muggenzifterij.

Aflevering 3 - door In Mr. Frank op tv Visser een doet uitspraak lost op Mr. Frank Visser samen tijdens met Viktor Brand een hoogoplopende kwesties naar en conflicten op met voor de gewone man en naar vrouw op tv in Nederland. met Van winkeleigenaar tot met ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en door de Viktor Brand doen er naar alles aan om in conflicten op te van lossen. Viktor brengt de door kemphanen rond de naar tafel, waarna mr. Visser het tot een de rechtvaardig oordeel komt. op tv Jolanda en Bertus een wonen ruim in 23 jaar in een uit heerlijk naar huis met de achtertuin op de het tijdens zuiden. Maar echt genieten in van de zon op kunnen ze de niet, want door het oerwoud in een de tuin van de de buurman zitten een ze in de hele op dag in de schaduw. van Buurman Henk is juist door hartstikke blij met op tv zijn tuin in en is dus niet van met plan op tv om er ook maar iets naar aan te doen. het Kortom de hoogste tijdens tijd dat Mr. met een Visser deze hoogoplopende ruzie op afkapt.

Kozijnvenijn op - Mr. Visser reist af met naar van Soest waar Angelique overhoop door ligt met naar een plaatselijke aannemer. op tv Die zou namelijk voor 21.000 uit met euro haar kozijnen vernieuwen, de maar volgens Angelique heeft hij op prutswerk afgeleverd. uit De klus het heeft maar van liefst drie maanden in in beslag genomen, de in kozijnen tochten en er zijn op tv scheuren in de op tv muur ontstaan. De van klusser in uit kwestie, met Terrence, vindt dat hij zijn een werk prima op heeft gedaan. En omdat de Angelique weigert een een restbedrag van 4000 euro het te betalen, heeft uit hij in een incassobureau op tv op haar af gestuurd. Hoogste de tijd dus op dat Mr. Visser zich het met de zaak van bemoeit door en een einde maakt aan dit de een 'kozijnvenijn'.

Doodsbedreigingen op door de geluidsoverlast - naar Mr. Visser reist op tv af naar Hardinxveld-Giessendam waar de het hommeles is met in een seniorenflat. een Bewoonster Reneé op wordt namelijk op tv gek van de geluidsoverlast van door een haar bejaarde bovenburen. met De buren in kwestie, Gerrit en door de Adrie, zijn zich van in geen kwaad bewust en door zeggen op eieren uit te lopen het om maar van géén overlast te veroorzaken. Dit heeft in echter niet door kunnen verhinderen dat op er inmiddels het pruimen tegen de de ramen zijn gegooid een en er zelfs in doodsbedreigingen zijn geuit. Hoogste tijd een tijdens dus dat mr. Visser de rust tijdens in de naar flat door herstelt.

Extreme naar doodsbedreigingen - Mr. door Visser reist af naar de het op tv Betuwse Lienden waar Eef in en Evert in tijdens de clinch op tv liggen met hun buurman Ries. de Die heeft namelijk het een ijzeren hek van met naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert uit op tv zijn auto niet meer in op de oprit het kwijt kan. Hij parkeert de een auto op daarom voor zijn huis en de dat heeft op de woede van de de het buurman gewekt omdat zijn oprit nu door ook van ontoegankelijk is de geworden. Inmiddels zijn er al middelvingers van tijdens opgestoken en dreigbrieven op verstuurd, dus wordt het door de hoogste het tijd dat mr. Visser een in einde uit maakt aan deze van parkeer-impasse.

Aflevering 6 - door Mr. uit Visser reist af naar Vlaardingen uit waar ondernemers in Nico en een Linda een winkelpand hebben het gekocht. in Het pand ligt achter van het huis naar van buren Herman en Barbara van en dáár door schuilt het probleem, want in de garagedeur van uit de winkel een grenst aan hun tijdens tuin. Nico wil van de het deur gebruik op maken om uit te kunnen laden en van lossen, maar Herman naar en Barbara tijdens hebben de toegang met geblokkeerd. Zij naar vinden dat de buurman niets het in hun de tuin heeft te zoeken, tijdens terwijl Nico meent naar dat hij recht door van overpad heeft. in Inmiddels is van de welles-nietes-discussie volledig ontspoord, dus de een wordt het tijd dat mr. in Visser deze juridische kluwen met het ontwart.

''Ik tijdens weet zeker het dat ik in de gevangenis met kom'' door - Mr. Visser reist tijdens af naar Ermelo waar het in hommeles is de op een recreatiepark. Want op sinds de een coniferenhaag op van pensionado's Joop en Hennie is naar tijdens doodgegaan, zitten buurtjes Jan en Greet door plotseling tegen tijdens hun schutting tijdens aan te een kijken en daar het zijn ze niet blij op mee. Sinds Joop de in schutting op tv wit heeft geverfd, zijn de buren het helemaal witheet op en uit is de sfeer tussen op tv de chaletbewoners ronduit grimmig. Hoogste van tijd een dus dat mr. Visser tijdens naar de uit Veluwe komt om dit oer-Hollandse op tv staaltje schuttingleed te het het beslechten.

De kat op is ontvoerd?! - met Mr. Visser met reist af naar Lopik waar op katteneigenaren Jan met en op tv Antonet overhoop liggen op met hun buren Henk en door Teunie. Die het zouden namelijk het ongevraagd hun poes Sheba binnenlaten een en het beestje dagelijks van voederen. Buurvrouw Teunie van ontkent de niet dat een ze soms een blik door kattenvoer opentrekt uit omdat ze vreest dat Sheba niet van van goed wordt verzorgd. Haar angst in gaat uit zelfs zo ver dat ze op tv de op poes heeft laten inenten van en onder de een valse naam in heeft ondergebracht in een dierenpension. Inmiddels op gaan de de buurtjes nog net niet in rollend de over straat, de dus wordt het het de hoogste tijd dat mr. Visser uit een einde de maakt aan deze in catfight.

Aflevering met 3 - Mr. Visser reist op tv met af naar Drachten waar Christiaan de overhoop ligt van met zijn buren tijdens Freek en Betty. Sinds Christiaan op namelijk heeft op aangekondigd dat hij tijdens zijn huis gaat verkopen, het wil van de buurman door een schutting die al meer dan het het 30 jaar op zijn grond op tv staat, terugplaatsen op de naar erfgrens. op tv Het gevolg met is dat de een garage van Christiaan ontoegankelijk wordt van en dit drukt naar behoorlijk op de in verkoopprijs. Inmiddels in op tv de kwestie in zo hoog opgelopen dat een de buren neus-tegen-neus op tijdens een de oprit hebben gestaan, uit dus wordt het de uit hoogste tijd dat de mr. Visser op tv de rust in Friesland de herstelt.

Aflevering 2 - op het Mr. Visser reist op af naar Hillegom waar bollenkweker met René het naar pad tussen zijn het bedrijf en de woning van een een zijn buren heeft gekocht. En de daar wringt de op schoen, want terwijl René tijdens het naar pad gebruikt om met landbouwmachines in zijn in land te bereiken, hebben naar buurtjes Loek en Anja de er van een bloemenperk naar aangelegd zodat er geen naar tractor meer langs kan. Daarnaast door zou met Loek zijn naar honden tussen de bollen laten poepen met waarop René met weer vossenklemmen zou hebben uit uitgezet. naar Inmiddels hebben door de partijen zich zo diep op ingegraven dat er op geen discussie een meer mogelijk is, dus een wordt op het de hoogste tijd van dat mr. Visser deze een patstelling de doorbreekt.

Vanavond start het de nieuwe uit seizoen van Mr. Frank het Visser doet uitspraak. De op tv van komende weken lost van mr. Frank Visser samen met Viktor tijdens Brand naar weer hoogoplopende kwesties en naar conflicten op voor een de gewone man op tv en vrouw naar in Nederland. Van op winkeleigenaar tot door ambtenaar en verkoper: mr. Visser in en Viktor Brand door doen er in alles aan om conflicten op op tv te lossen. In naar tijdens de eerste aflevering in reist mr. Frank Visser af naar naar op tv Stiens, waar tortelduifjes Erika van en Ramon elkaar vorig naar jaar op het ja-woord gaven. Hun mooiste naar dag een eindigde echter in het een nachtmerrie omdat het de borsten van Erika boven naar haar 'droomjurk' uit de klotsten. van Volgens het bruidspaar uit is dit te wijten uit aan de bruidsmodezaak die naar haar op japon verkeerd zou hebben vermaakt. Eigenaar door uit Brigitta en haar coupeuse door Trees vinden echter op tv dat de een bruid zelf een steek op tv heeft laten vallen door de 'kipfiletjes' onder haar boezem tijdens te plaatsen. in Inmiddels zou uit Erika zijn veranderd van een de liefelijke bruid in door een naar heuse 'Bruidzilla', dus de wordt het de hooste tijd het dat mr. Visser het deze tijdens bride fight de bedaart.

Emmen - Mr. tijdens Visser reist af op tv naar Emmen waar van alleenstaande vader Michaël tijdens een woning boven tijdens de plaatselijke nachtclub uit een huurt. En daar door zit precies het probleem, een want door de de luidruchtige striptease- en op tv paaldansacts doen hij en de zijn uit zoon geen oog meer in dicht. Clubeigenaar Eliot zegt op er alles aan de te naar doen om zijn een buren niet tot last te zijn. uit in Zo heeft hij uit het pand geïsoleerd, een op tv limiter aangeschaft en zelfs een door piepende danspaal met verwijderd. naar Inmiddels zijn de tijdens heren elkaar meer dan zat, dus van wordt het de naar hoogste tijd op dat mr. van Visser zich met rode tijdens oortjes onderdompelt in in het Drentse door nachtleven.

Geklepper en gepingel uit op tv - Mr. Visser reist naar af op naar Hoogvliet waar op alleenstaande moeder Essie en haar tijdens dochter Zuwena overhoop liggen door met bovenburen uit Fred en Marion. een Die zouden door namelijk opzettelijk naar met hun slippers met door de woning 'klepperen' van en daarmee Essie op tot waanzin drijven. De buren een menen naar op hun beurt dat dochter door Zuwena met bij nacht en de ontij zit te huilen en naar ze zijn het ook niet op tv erg te spreken over haar met pianospel. Inmiddels naar zijn de buurtjes tijdens elkaar al op in de haren gevlogen, het dus is de hoogste tijdens tijd dat het mr. Visser een uit einde maakt de aan dit geklepper en een gepingel.

Ijmuiden de - In het Mr. Frank door Visser doet uitspraak lost Mr. de Frank Visser samen met naar Viktor Brand in hoogoplopende kwesties en conflicten tijdens tijdens op voor de in gewone man en vrouw in op tv Nederland. door Van winkeleigenaar tot ambtenaar en op tv verkoper: Mr. op Visser en Viktor naar Brand doen van er alles aan om conflicten op op te lossen. op Viktor brengt de naar kemphanen rond de tafel, van waarna Mr. met Visser de tot een rechtvaardig op oordeel komt. Mr. Visser van reist af naar op tv IJmuiden waar flatbewoner Marc een in de clinch met ligt met zijn door Duitse de buurman Meik. de Die heeft er namelijk de een handje van om het dag en nacht tijdens zijn een tv op standje tien door te zetten waardoor Marc van geen oog een dicht doet. En tijdens dat is niet het op enige, want in hij mag ook meegenieten in met het gesnurk van met de buurman op én het gekreun van op tv zijn vriendin met met wie uit hij de lakens het deelt. Na een pittige confrontatie met is van de situatie behoorlijk in uit de hand gelopen, door dus is naar de hoogste tijd dat het mr. tijdens Visser een einde maakt aan van dit gekreun en op tv gesteun.

mei 2019
22-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kierewiet - Mr. Visser reist af naar Delfgauw waar Annet helemaal kierewiet wordt door de vogels van haar buurvrouw. Want sinds zij naast haar 20 parkieten ook nog eens 10 valkparkieten heeft gekocht, is het een grote kakafonie en doet Anne...

15-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Muggenzifterij - Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet go...

08-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kozijnvenijn - Mr. Visser reist af naar Soest waar Angelique overhoop ligt met een plaatselijke aannemer. Die zou namelijk voor 21.000 euro haar kozijnen vernieuwen, maar volgens Angelique heeft hij prutswerk afgeleverd. De klus heeft maar ...

24-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Doodsbedreigingen door de geluidsoverlast - Mr. Visser reist af naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. De buren in kwest...

17-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Extreme doodsbedreigingen - Mr. Visser reist af naar het Betuwse Lienden waar Eef en Evert in de clinch liggen met hun buurman Ries. Die heeft namelijk een ijzeren hek naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert zijn auto niet meer op de opr...

10-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 6 - Mr. Visser reist af naar Vlaardingen waar ondernemers Nico en Linda een winkelpand hebben gekocht. Het pand ligt achter het huis van buren Herman en Barbara en dáár schuilt het probleem, want de garagedeur van de winkel grens...

03-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

''Ik weet zeker dat ik in de gevangenis kom'' - Mr. Visser reist af naar Ermelo waar het hommeles is op een recreatiepark. Want sinds de coniferenhaag van pensionado's Joop en Hennie is doodgegaan, zitten buurtjes Jan en Greet plotseling te...

27-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De kat is ontvoerd?! - Mr. Visser reist af naar Lopik waar katteneigenaren Jan en Antonet overhoop liggen met hun buren Henk en Teunie. Die zouden namelijk ongevraagd hun poes Sheba binnenlaten en het beestje dagelijks voederen. Buurvrouw T...

20-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - Mr. Visser reist af naar Drachten waar Christiaan overhoop ligt met zijn buren Freek en Betty. Sinds Christiaan namelijk heeft aangekondigd dat hij zijn huis gaat verkopen, wil de buurman een schutting die al meer dan 30 jaar...

13-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - Mr. Visser reist af naar Hillegom waar bollenkweker René het pad tussen zijn bedrijf en de woning van zijn buren heeft gekocht. En daar wringt de schoen, want terwijl René het pad gebruikt om met landbouwmachines zijn land te...

06-03-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond start het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak. De komende weken lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand weer hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar t...

27-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Emmen - Mr. Visser reist af naar Emmen waar alleenstaande vader Michaël een woning boven de plaatselijke nachtclub huurt. En daar zit precies het probleem, want door de luidruchtige striptease- en paaldansacts doen hij en zijn zoon geen oog...

10-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Geklepper en gepingel - Mr. Visser reist af naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie en haar dochter Zuwena overhoop liggen met bovenburen Fred en Marion. Die zouden namelijk opzettelijk met hun slippers door de woning 'klepperen' en...

03-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ijmuiden - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord