Programma gemist?

Seizoen op 5 - Aflevering 15 - een op Realityreeks waarin mr. Frank Visser uit en Viktor op tv Brand hoogoplopende kwesties en een conflicten een proberen op te naar lossen voor de van gewone man en vrouw in Nederland. Mr. van Visser door reist af naar het door Limburgse uit Kessel waar Bianca het overhoop ligt met haar buurman Jos. naar in Inzet van het op geschil is een enorme coniferenhaag die het volgens haar de veel te breed is het en met ervoor zorgt dat op haar tuin op tv steeds kleiner wordt.

Aflevering naar 14 - In Mr. door Frank uit Visser doet uitspraak lost Mr. in Frank Visser samen met de Viktor Brand op tv hoogoplopende kwesties en met conflicten een op voor de gewone man een en vrouw uit in Nederland. Mr. Visser op reist af door naar Mierlo waar mevrouw Trésoor op tv het aan de door met stok heeft met van haar buren. Die zouden namelijk naar zonder met overleg een haag met uit de grond hebben getrokken en van háár grond hebben een tijdens ingepikt.

Gemeente ruzie - in In Mr. Frank naar Visser doet uit uitspraak door lost Mr. Frank Visser naar samen met Viktor Brand hoogoplopende door het kwesties en conflicten op voor de de op gewone man en vrouw het in Nederland. Mr. op Visser reist een af naar Roelofarendsveen waar Frans en van Berna door in de clinch liggen met de de gemeente een Kaag uit & Braassem. Ze op ergeren zich al jaren aan een 14 elzen in in de straat door waar continu rotzooi uit uit valt.

Aflevering 12 - in In Mr. Frank door Visser doet uitspraak in door lost Mr. Frank Visser samen met op Viktor Brand op tv hoogoplopende kwesties uit en conflicten op voor de door gewone de man en vrouw op in Nederland. Mr. Visser in reist een af naar Spijkenisse waar Robert de en Heidi de kierewiet worden door de uit haan van hun het buren. Die kraait door namelijk onafgebroken na het het ochtendgloren, net wanneer van het ze uit hun een nachtdienst komen.

Kierewiet een - Mr. Visser het reist af naar Delfgauw waar in Annet helemaal kierewiet de wordt door de van een vogels van haar buurvrouw. in Want sinds zij een naast haar 20 met parkieten ook nog eens 10 tijdens valkparkieten heeft gekocht, door is het een op tv grote door kakafonie en tijdens doet Annet geen op tv oog meer dicht. De naar vogelliefhebber in kwestie, Nel, op vindt haar buurvrouw naar maar een zeurpiet. Ze een heeft op al 40 een jaar een volière en uit de vogeltjes betekenen alles tijdens voor haar. Volgens Nel door is Annet het zelf de oorzaak want de als ze haar tijdens hoofd uit op de de keukendeur steekt, worden de vogels in al gestrest. Hoogste in tijd dus dat de mr. in Visser een einde maakt aan van al uit dit gekwetter.

Muggenzifterij - op tv Mr. Visser reist door af naar een uit recreatiepark in Voorthuizen waar een de bloeddruk van het Louis door en Hetty tot uit kritische waarden is op tv gestegen. Ze winden zich uit namelijk enorm in op over de de schutting van op hun buren John in en Marianne die niet goed een op de bodem zou uit aansluiten. Gevolg door is dat tijdens er na regenval een van modderpoel ontstaat en daar het zijn in de pensionado's niet de van gediend. van En dat geldt ook voor de in coniferenhaag die het naar zonlicht uit in hun tuin wegneemt. John in en Marianne menen op op hun beurt door dat de een buren naar pestkoppen zijn en beschuldigen Louis op tv ervan naar dat hij hen heimelijk uit met een verrekijker de bespiedt. Hoogste de tijd dus dat mr. Visser een het naar park bezoekt en in een einde maakt aan door deze muggenzifterij.

Aflevering een 3 - naar In Mr. Frank door Visser doet uitspraak met lost Mr. Frank Visser in samen met Viktor Brand hoogoplopende in kwesties en conflicten het op een voor de van gewone man en de vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot op op tv ambtenaar en verkoper: uit Mr. Visser en Viktor Brand de doen met er alles aan van om conflicten op te lossen. Viktor tijdens brengt door de kemphanen rond de tafel, met naar waarna mr. Visser tot een op rechtvaardig oordeel komt. Jolanda tijdens en Bertus wonen op tv ruim 23 op tv jaar de in een heerlijk huis in met de achtertuin op naar het zuiden. uit Maar echt genieten een van de zon kunnen met ze niet, want op door het oerwoud in een uit de tuin van de het buurman zitten ze op tv de hele dag in uit de op tv schaduw. Buurman Henk op tv is juist hartstikke blij naar met zijn op tv tuin en is dus uit niet van plan met om er ook op maar iets aan te doen. het Kortom de hoogste het uit tijd dat Mr. naar Visser deze hoogoplopende ruzie tijdens afkapt.

Kozijnvenijn naar - Mr. Visser op reist af naar Soest waar met Angelique overhoop tijdens ligt in met een plaatselijke aannemer. Die zou op tv door namelijk voor 21.000 euro op tv haar kozijnen vernieuwen, maar op volgens het Angelique heeft hij van prutswerk afgeleverd. De klus van heeft maar liefst drie maanden op tv naar in beslag genomen, de kozijnen door tochten en er naar zijn van scheuren in de muur ontstaan. de De een klusser in kwestie, Terrence, tijdens vindt dat hij zijn met werk tijdens prima heeft gedaan. En omdat Angelique in weigert een een restbedrag van 4000 tijdens euro te met betalen, heeft hij een de incassobureau op haar van af gestuurd. van Hoogste tijd dus dat Mr. de door Visser zich met door de zaak bemoeit en met een einde maakt aan dit van op 'kozijnvenijn'.

Doodsbedreigingen door de op tv geluidsoverlast tijdens - Mr. op tv Visser reist af het naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles op tv is in in een seniorenflat. Bewoonster tijdens Reneé wordt namelijk gek het van de op tv geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. naar van De buren in kwestie, de Gerrit en de Adrie, zijn zich van geen het kwaad bewust en uit zeggen op eieren het te lopen om een maar géén overlast in te in veroorzaken. Dit heeft echter niet kunnen met verhinderen op dat er inmiddels het pruimen tegen de ramen door zijn gegooid door en er van zelfs doodsbedreigingen zijn op tv geuit. Hoogste tijd dus dat op tv mr. naar Visser de rust de in de flat door herstelt.

Extreme de doodsbedreigingen in - Mr. Visser reist af naar in het in Betuwse Lienden de waar Eef en door Evert in de clinch liggen met uit hun van buurman Ries. Die heeft namelijk een een ijzeren het hek naast van zijn huis geplaatst, waardoor Evert van zijn op auto niet meer op met de op oprit kwijt kan. Hij tijdens parkeert de auto daarom voor door zijn huis de en dat heeft de naar woede van uit de buurman gewekt op tv omdat naar zijn oprit nu ook van ontoegankelijk is geworden. Inmiddels zijn door tijdens er al middelvingers in opgestoken en dreigbrieven verstuurd, dus in wordt het de uit hoogste met tijd dat mr. Visser uit een einde op maakt aan deze tijdens parkeer-impasse.

Aflevering 6 naar - Mr. Visser naar reist af naar op tv Vlaardingen waar naar ondernemers Nico en tijdens Linda een winkelpand een hebben gekocht. Het uit pand ligt met achter het huis van van buren Herman en een Barbara en dáár schuilt het op tv probleem, in want de garagedeur van het de winkel grenst op aan hun tuin. Nico door wil het van de deur gebruik van maken om te in kunnen laden en in lossen, maar Herman en tijdens Barbara hebben de een toegang tijdens geblokkeerd. Zij naar vinden dat de buurman niets in in hun uit tuin heeft te zoeken, terwijl door Nico meent dat in hij recht van van door overpad heeft. Inmiddels op is de welles-nietes-discussie volledig in ontspoord, dus wordt het tijd naar dat mr. Visser uit een deze juridische kluwen door ontwart.

''Ik in weet zeker tijdens dat ik in de op tv gevangenis kom'' - Mr. Visser van reist af naar de Ermelo op waar het hommeles tijdens is op naar een recreatiepark. Want sinds de een coniferenhaag het van pensionado's Joop en Hennie naar is doodgegaan, naar zitten buurtjes Jan en met Greet plotseling tegen op hun schutting aan met te kijken en door daar zijn in ze niet uit blij mee. Sinds Joop door de schutting in wit heeft geverfd, zijn de buren de op tv helemaal witheet en is in de sfeer tussen de chaletbewoners op ronduit grimmig. de Hoogste tijd met dus dat mr. Visser in naar de Veluwe komt door om dit met oer-Hollandse staaltje schuttingleed te een met beslechten.

De kat de is van ontvoerd?! - Mr. Visser tijdens reist af naar Lopik waar een katteneigenaren Jan en door Antonet in overhoop liggen met hun de buren Henk en Teunie. op op Die zouden namelijk ongevraagd hun poes het Sheba binnenlaten en naar het van beestje dagelijks voederen. Buurvrouw Teunie tijdens ontkent niet dat tijdens ze soms naar een blik kattenvoer het opentrekt omdat ze vreest naar dat Sheba het niet een goed wordt verzorgd. Haar angst gaat van zelfs zo de ver dat ze door de poes heeft laten uit inenten naar en onder een valse naam uit heeft het ondergebracht in een dierenpension. Inmiddels het gaan door de buurtjes nog net niet het rollend het over straat, dus wordt door het tijdens de hoogste tijd dat mr. Visser uit een einde de maakt aan deze naar catfight.

Aflevering 3 naar - Mr. tijdens Visser reist af naar een Drachten een waar Christiaan overhoop ligt met met zijn buren Freek en in Betty. Sinds Christiaan naar namelijk heeft aangekondigd het op dat hij zijn met huis gaat verkopen, met wil de buurman een op tv schutting die al meer dan een 30 jaar naar op zijn grond naar staat, terugplaatsen door op de erfgrens. het Het gevolg is dat op tv de garage van Christiaan een van ontoegankelijk wordt en dit op drukt behoorlijk op de verkoopprijs. tijdens uit Inmiddels in de tijdens kwestie zo hoog opgelopen dat in de buren met neus-tegen-neus op de oprit hebben van gestaan, dus wordt naar het de hoogste op tijd met dat mr. Visser de in rust in de Friesland herstelt.

Aflevering de 2 - Mr. door Visser reist af naar tijdens Hillegom waar bollenkweker René met het op pad tussen zijn bedrijf tijdens en de woning van de zijn buren uit heeft naar gekocht. En daar wringt op tv de schoen, van want terwijl René het pad op tv gebruikt op om met landbouwmachines zijn land te een bereiken, hebben buurtjes op tv Loek en door Anja er een bloemenperk op aangelegd zodat er door geen tractor meer het langs tijdens kan. Daarnaast zou Loek zijn het honden tussen de met bollen van laten poepen waarop René weer op tv vossenklemmen in zou hebben uitgezet. tijdens Inmiddels hebben de partijen met zich zo op diep ingegraven door dat er geen op discussie meer mogelijk op tv is, dus wordt met het de hoogste tijd dat op mr. Visser deze patstelling door de doorbreekt.

september 2019
19-09-2019 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Realityreeks waarin mr. Frank Visser en Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten proberen op te lossen voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar Bianca...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

05-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Gemeente ruzie - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Roelofarendsveen waar Frans en Berna...

29-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 12 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Robert en Heidi kier...

22-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kierewiet - Mr. Visser reist af naar Delfgauw waar Annet helemaal kierewiet wordt door de vogels van haar buurvrouw. Want sinds zij naast haar 20 parkieten ook nog eens 10 valkparkieten heeft gekocht, is het een grote kakafonie en doet Anne...

15-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Muggenzifterij - Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet go...

08-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kozijnvenijn - Mr. Visser reist af naar Soest waar Angelique overhoop ligt met een plaatselijke aannemer. Die zou namelijk voor 21.000 euro haar kozijnen vernieuwen, maar volgens Angelique heeft hij prutswerk afgeleverd. De klus heeft maar ...

24-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Doodsbedreigingen door de geluidsoverlast - Mr. Visser reist af naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. De buren in kwest...

17-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Extreme doodsbedreigingen - Mr. Visser reist af naar het Betuwse Lienden waar Eef en Evert in de clinch liggen met hun buurman Ries. Die heeft namelijk een ijzeren hek naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert zijn auto niet meer op de opr...

10-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 6 - Mr. Visser reist af naar Vlaardingen waar ondernemers Nico en Linda een winkelpand hebben gekocht. Het pand ligt achter het huis van buren Herman en Barbara en dáár schuilt het probleem, want de garagedeur van de winkel grens...

03-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

''Ik weet zeker dat ik in de gevangenis kom'' - Mr. Visser reist af naar Ermelo waar het hommeles is op een recreatiepark. Want sinds de coniferenhaag van pensionado's Joop en Hennie is doodgegaan, zitten buurtjes Jan en Greet plotseling te...

27-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De kat is ontvoerd?! - Mr. Visser reist af naar Lopik waar katteneigenaren Jan en Antonet overhoop liggen met hun buren Henk en Teunie. Die zouden namelijk ongevraagd hun poes Sheba binnenlaten en het beestje dagelijks voederen. Buurvrouw T...

20-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - Mr. Visser reist af naar Drachten waar Christiaan overhoop ligt met zijn buren Freek en Betty. Sinds Christiaan namelijk heeft aangekondigd dat hij zijn huis gaat verkopen, wil de buurman een schutting die al meer dan 30 jaar...

13-03-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - Mr. Visser reist af naar Hillegom waar bollenkweker René het pad tussen zijn bedrijf en de woning van zijn buren heeft gekocht. En daar wringt de schoen, want terwijl René het pad gebruikt om met landbouwmachines zijn land te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 92
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord