Programma gemist?

Aflevering 5 op - In Mr. Frank naar Visser doet uitspraak van van lost Mr. Frank op tv Visser samen met Viktor uit Brand hoogoplopende kwesties en conflicten de op voor de op tv gewone man het en vrouw in in Nederland. een Van winkeleigenaar tot ambtenaar en van verkoper: de Mr. Visser en Viktor het Brand doen tijdens er alles aan om conflicten door op te het lossen. Viktor van brengt de kemphanen rond met de tafel, waarna de mr. Visser tot in een rechtvaardig oordeel van komt. In Almelo woont de op rasechte tukker op Jopie. Alweer 17 een jaar de geleden krijgt hij een nieuwe buurman in en sindsdien uit is het de in Twente niets een dan trammelant. En dat uit allemaal een om een stukje grond. De naar buurman in in kwestie, Rigoberto, is zich het van geen kwaad bewust. naar Sterker nog: een hij weet niet beter het of het betwiste tijdens stukje grond in hoort gewoon bij zijn op huis, dus van waar zeurt door Jopie over? Hoogste naar tijd dat Mr. door Visser naar Twente afreist op om dit conflict naar grondig te op tv onderzoeken.

Aflevering 4 - de In Mr. Frank op tijdens Visser doet uitspraak lost Mr. uit Frank het Visser samen met naar Viktor Brand hoogoplopende kwesties met en conflicten op een voor de gewone man op tv en vrouw naar in Nederland. Van winkeleigenaar tot in uit ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en door Viktor tijdens Brand doen er alles aan de tijdens om conflicten op naar te lossen. Viktor brengt de met kemphanen rond de op tafel, waarna mr. Visser tijdens tot een rechtvaardig een oordeel van komt. De 20-jarige Roelinka wil het dolgraag naar een nieuwe auto en wordt van verliefd op de een mintgroene het wagen. Samen tijdens met haar vader op tv gaat ze naar op tv de garage in Putten tijdens waar de wagen te koop tijdens staat. Maar naar niet lang nadat Roelinka op de auto op tv heeft gekocht, ontdekt van ze een heleboel in mankementen. op tv Vader en dochter nemen contact op het met garagehouder door maar hij voelt zich tijdens door niet verantwoordelijk en wil het een niet oplossen. tijdens Kortom, een hoog tijd dat Mr. Visser onder uit de door motorkap duikt.

Aflevering de 3 - In Mr. in Frank Visser op doet uitspraak een lost Mr. Frank Visser in samen met op Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op op voor de naar gewone man en het met vrouw in Nederland. Van de winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: van uit Mr. Visser en in Viktor Brand doen er alles met aan om met conflicten op te lossen. door Viktor brengt de kemphanen door rond in de tafel, waarna het mr. Visser door tot een rechtvaardig oordeel komt. De een Arnhemse Barbara wordt naar in gillend gek van uit het alles doordringende gestamp van haar tijdens bovenbuurvrouw. met Die zou namelijk overgewicht hebben op tv en zich naar expres als een olifant in in de een porseleinen op kast gedragen. De bovenbuurvrouw, naar Mariëlle, is op haar beurt tijdens de naar klachten van tijdens Barbara helemaal zat en begrijpt in niet waarom met de buurvrouw van zo gefixeerd is met op haar gewicht. op tv Kortom, de hoogste tijd voor Mr. uit Frank in Visser om de zijn gewicht in de tijdens strijd te tijdens gooien.

Aflevering op tv 2 - In een Mr. Frank Visser op doet uitspraak lost Mr. op Frank Visser in samen met Viktor Brand het hoogoplopende kwesties en in conflicten op uit voor de gewone man en het vrouw een in Nederland. Van tijdens winkeleigenaar tot ambtenaar door en verkoper: Mr. Visser de en Viktor Brand op tv doen door er alles aan om conflicten op van te lossen. Viktor naar naar brengt de kemphanen op tv rond de tafel, waarna het mr. Visser tot het een rechtvaardig oordeel komt. door In Leiden woont in de 74-jarige Corrie op met haar hondje met Caya naar in een knus huisje door met een heerlijke achtertuin. Alleen op volgens Corrie het veroorzaken de overhangende op tv takken van de de buurman haar het heel veel overlast. Buurman Cas een geeft toe tijdens dat zijn tuin een op tv tikkeltje uit de een kluiten is gewassen, het maar hij op tv snapt naar niet waarom de buurvrouw het zich daar zo tijdens druk om maakt. Sterker nog, door hij uit vindt dat zijn buurvrouw op tv de nodige overlast naar veroorzaakt.

Aflevering met 1 - In op Mr. Frank Visser doet uitspraak een door lost Mr. Frank Visser samen op met van Viktor Brand hoogoplopende kwesties en van conflicten op op tv voor de de gewone man en vrouw in Nederland. de Van met winkeleigenaar tot het ambtenaar en verkoper: de Mr. Visser en Viktor Brand op doen er alles met aan om conflicten met op te in lossen. Viktor brengt de van kemphanen rond de de tafel, waarna door Mr. Visser tot op tv een rechtvaardig oordeel komt. In op de een gezellige volksbuurt de in Arnhem woont op tv de 28-jarige Aydina in een de klein tijdens maar fijn huurhuisje. Sinds de met komst van haar nieuwe op op buurvrouw Ilona, is Aydina's op leven veranderd in op een ware hel. De het buurvrouw heeft met twee kleine keffertjes op en daar uit wordt Aydina op zijn met zachts gezegd van hondsdol van... Ilona raakt op in haar beurt ook gedeprimeerd, het het doordat Aydina maar blijft klagen uit en zeuren over haar met geliefde tijdens hondjes.

In tijdens Mr. Frank Visser Doet Uitspraak tijdens lost een Mr. Frank door Visser samen met Viktor Brand van hoogoplopende het kwesties en conflicten op uit voor de de gewone man en vrouw in op Nederland. Van door winkeleigenaar tot ambtenaar en op tv verkoper: mr. Visser en een Viktor tijdens Brand doen de er alles aan om conflicten door op te lossen. naar Viktor brengt op tv de kemphanen het rond de tafel, waarna van mr. Visser naar tot een rechtvaardig oordeel komt. Pal het naast het Rotterdamse met vliegveld zijn John in en uit Geraldine de trotse eigenaar tijdens van een luxe volkstuintje naar waar ze op in alle de rust de met bloemetjes buiten kunnen door zetten. Althans dat dachten de ze. Want tot van hun grote teleurstelling is al naar vanaf het begin door tijdens gedonder met de op tv buren.

In in Mr. Frank op Visser doet uitspraak lost Mr. Frank door Visser samen op tv met in Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten een op voor de in de gewone man en het vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar door tot ambtenaar tijdens en verkoper: Mr. Visser op tv en Viktor Brand doen een er alles aan de de om conflicten op van te lossen. Viktor brengt op tv de kemphanen rond de uit tafel, waarna mr. door Visser tot uit een rechtvaardig door oordeel komt. In de langste in Dorpsstraat van van Nederland in het Noord- Hollandse van Assendelft wonen in Maggie en tijdens Joop al een ruim 45 jaar in een heerlijk naar huis met uitzicht uit tijdens op de weilanden. op Maar hun op tv rust wordt ruw verstoort het als hun buren uit plotseling een een nieuwe schutting neerzetten. Zonder eerst in ook maar iets door te vragen en dan op ook nog op eens op door hún grond. De het buren Marion en met Bas, zeggen op naar hun beurt dat ze de op schutting in door goed overleg hebben geplaatst met en een dat Maggie en Joop het door toen allemaal wel op best vonden. met Kortom, het het is de hoogste tijd dat de Mr. Visser de een eind maakt aan op dit op schuttinggezeur.

In naar Mr. Frank Visser doet uitspraak van tijdens lost Mr. Frank Visser de samen met op Viktor Brand hoogoplopende kwesties de en conflicten op in voor de gewone man en tijdens vrouw in Nederland. in Van tijdens winkeleigenaar tot ambtenaar tijdens en verkoper: Mr. het Visser en Viktor Brand doen een er alles aan tijdens om van conflicten op te lossen. uit Viktor brengt de in kemphanen rond door de tafel, een waarna mr. Visser tot een van rechtvaardig oordeel van komt. In het Brabantse Oosterhout naar woont de 54-jarige uit de Wil. Hij heeft op een probleem; zijn van bovenbuurvrouw zou namelijk dagelijks een de heleboel bloemblaadjes van haar met balkon naar een beneden gooien, uit op het balkon van tijdens Wil. Wil zijn naar woongenot is daardoor de helemaal verziekt. Zijn bovenbuurvrouw, een de van op oorsprong Belgische Regina, van ontkent de beschuldigingen van van haar op onderbuurman. Zij op tv vindt op haar beurt dat een de buurman de moet stoppen op met haar te intimideren. De tijdens relatie gaat van inmiddels niet meer over rozen, tijdens dus Mr. Visser tijdens is aan met de in bak gegaan.

In Mr. tijdens Frank Visser doet op uitspraak de lost Mr. Frank Visser van samen met Viktor Brand door hoogoplopende door kwesties en conflicten op voor van de gewone op man en vrouw in van Nederland. Van winkeleigenaar naar tot ambtenaar op en verkoper: een Mr. Visser en met Viktor Brand doen er van alles aan om door conflicten op te naar lossen. Viktor brengt uit de kemphanen rond het de tafel, waarna mr. op Visser op tot een rechtvaardig oordeel komt. Viktor met Brand van en Meester Visser reizen de af naar van het Rotterdamse Crooswijk. Daar in heeft de Spaanse op Pepita zo?n van last van de geluiden naar van de bovenbuurman, dat door in haar hele woongenot is verziekt. op De bovenbuurman van Roberto is zich van van geen kwaad bewust; op tv hij vindt door dat hij geen overlast veroorzaakt op en met is het van klagen van de buurvrouw door meer dan zat. Meester Visser in heeft een geluidshinderdeskundige het bij door zich en maakt een op einde aan dit de langslepende door conflict.

In op Mr. Frank Visser doet uitspraak van lost de Mr. Frank Visser met samen met Viktor Brand het hoogoplopende kwesties en conflicten de op voor uit de gewone uit man en de vrouw in Nederland. naar Van winkeleigenaar tot naar ambtenaar en verkoper: Mr. Visser uit en Viktor Brand door doen er in alles aan met om conflicten op te door lossen. Viktor brengt naar de kemphanen naar rond de tafel, waarna mr. van Visser tot het een rechtvaardig een oordeel komt. De 81- jarige Karel met uit Leiden met is een echte doe-het-zelver. op Hij doet niets van liever dan het de hele dag tijdens rommelen in van zijn klus schuur. met Maar sinds met zijn buurvrouw - pal voor op de zijn raam - een een schutting heeft geplaatst is de naar in lol er wel vanaf. Want van hierdoor heeft tijdens Karel vrijwel geen de zonlicht meer in zijn schuurtje op tv en daar is met met hij niet blij mee. Zijn van buurvrouw, de Anneke peinst er met echter niet over uit om de schutting weg te in halen. Ze naar heeft hem juist expres voor de in het schuurraam gezet om te voorkomen uit dat op tv de buurman de hele tijdens dag in haar tuin met een zit te koekeloeren.

In naar Mr. Frank Visser doet naar uitspraak lost Mr. Frank het Visser samen met door Viktor Brand hoogoplopende het kwesties en op tv conflicten uit op voor de gewone een man en vrouw de in Nederland. tijdens Van winkeleigenaar tot ambtenaar en tijdens verkoper: een Mr. Visser en Viktor op Brand doen er alles van aan om conflicten uit op te een lossen. Viktor op tv brengt de kemphanen rond de in tafel, waarna een mr. Visser tot een rechtvaardig de oordeel de komt. Sonja en naar Bryan hebben sinds in drie jaar een heerlijk zwembadje het in de achtertuin. van Maar echt lekker in zwemmen op kunnen ze in niet, want door de enorme Robinia uit de pseudoacaciaboom van de buren zou hun in zwembad dagelijks op vervuild en verstopt naar raken. Zij zijn in de door boom liever kwijt dan rijk. op De buren de vinden het allemaal maar tijdens onzin en zijn door hartstikke blij in met hun van prachtige boom. En daarnaast op geeft de boom op helemaal geen in overlast, maar zijn de door buren zelf uit de grote overlastveroorzakers. Inmiddels is de uit een sfeer tussen de een buren zo verpest dat je rustig met kunt het spreken van één een grote poel van het ellende.

In tijdens Mr. Frank in Visser doet uitspraak lost tijdens Mr. Frank Visser samen met een Viktor Brand het hoogoplopende kwesties het en conflicten op het voor de gewone man en tijdens van vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot de tijdens ambtenaar en verkoper: Mr. naar Visser en tijdens Viktor Brand doen er alles door aan om naar conflicten op te lossen. Viktor van van brengt de kemphanen rond tijdens de tafel, waarna Mr. Visser een van tot een rechtvaardig het oordeel komt. Björn de en Thaïs worden gek van van de allesdoordringende kattenlucht die van in hun huis, uit het de galerij en de in openbare lift neerstrijkt zodra hun naar op tv buurman Pieter van een paar appartementen naar verderop op tv zijn deuren openzet. door Zij willen dat er een van de einde komt aan de stankoverlast. Maar op tv in buurman Pieter vindt het geklaag van een buren niet uit reëel. Twee tijdens keer in de week de maakt hij de kattenbakken met netjes schoon, dus van waarom van lopen de buren van dan zo te een piepen? Hoogste tijd voor het Mr. Frank door om de zaak eens van grondig te de onderzoeken.

In het Mr. Frank naar Visser doet uitspraak lost Mr. naar Frank Visser door samen met Viktor op Brand hoogoplopende in kwesties en conflicten naar op voor de gewone man en in vrouw in op tv Nederland. Van in winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: een Mr. Visser met en Viktor door Brand doen op tv er alles aan om naar conflicten op te van lossen. Viktor brengt op de kemphanen rond de tafel, van waarna met mr. Visser een tot een rechtvaardig uit oordeel komt. Normaal van is Valkenswaard het op toonbeeld van Brabantse naar gezelligheid, maar voor Peter en Jolanda in het is de gezelligheid voorbij. Zij een hebben in namelijk zoveel overlast van de de bomen in de achtertuin naar van de buurvrouw, van dat hun woongenot met naar de door bliksem is. het Hun buurvrouw, mevrouw Verhoeven, is op tv inmiddels al behoorlijk uit op leeftijd van en laat zich dan het ook verdedigen door op tv haar zoons, in Henk en Arno. op Zij zeggen dat hun tijdens 93-jarige een moeder zo verknocht van is aan een haar bomen dat alleen al het het idee de dat haar groene de vrienden zouden sneuvelen in ondraaglijk voor haar op tv is? Mr. Visser maakt een naar einde maakt aan van dit eindeloze tijdens naar gehakketak.

In uit Mr. Frank tijdens Visser doet uitspraak met lost Mr. Frank Visser samen met tijdens Viktor van Brand hoogoplopende kwesties een en conflicten van op voor de gewone man de en de vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar op tv tot op tv ambtenaar en verkoper: Mr. Visser op tv en Viktor Brand door doen er alles aan een om het conflicten op te lossen. het Viktor brengt de naar kemphanen rond in de tafel, waarna mr. van Visser tot een in rechtvaardig oordeel komt. Jolanda een en Bertus op tv wonen ruim 23 van jaar in een heerlijk op tv huis met van de van achtertuin op het de zuiden. Maar echt op genieten van de zon kunnen van ze niet, want door de het oerwoud in de de het tuin van de buurman zitten van ze de hele op dag een in de op schaduw. Buurman Henk is juist hartstikke het blij een met zijn tuin en is in op dus niet van plan om er in ook maar op tv iets aan te naar doen. Kortom de hoogste in tijd met dat Mr. van Visser deze hoogoplopende ruzie naar afkapt.

In met Mr. Frank Visser doet uitspraak van de lost Mr. Frank Visser tijdens samen met Viktor Brand van hoogoplopende naar kwesties en conflicten op voor door de gewone man door en vrouw in door Nederland. Van winkeleigenaar in tot ambtenaar en op verkoper: Mr. op Visser en Viktor Brand doen van er uit alles aan op tv om conflicten op te lossen. Viktor in naar brengt de kemphanen rond de tafel, uit waarna mr. Visser van tot een op tv rechtvaardig op tv oordeel komt. Op door recreatiepark ?Het Volkerak? op in Ooltgensplaat valt er voor drie op tv bewoners weinig in meer tijdens te recreëren. De uit familie Meester heeft naar namelijk het op plan opgevat om hun huisje zowel met aan de voor- de als aan de uit de achterkant fors uit de bouwen. uit Ondanks alle bezwaren op tv is met de Familie Meester naar niet van plan hun bouwplannen met in de ijskast te tijdens zetten. Inmiddels is tijdens een de bonje over de op bouw zo uit de hand uit gelopen dat het een de hoogste tijd naar het wordt dat Meester Visser spijkers een met op tv koppen slaat om voor het eens en altijd door een einde een te maken aan van dit conflict.

februari 2018
05-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 5 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

29-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 4 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

15-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

08-01-2018 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 1 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

04-11-2017 13:05

Op de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Op de tuin

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen ...

30-10-2017 21:25

Aflevering 10

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 10

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

23-10-2017 21:30

Aflevering 9

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 9

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

16-10-2017 21:30

Aflevering 8

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 8

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

09-10-2017 21:30

Aflevering 7

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 7

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

02-10-2017 21:30

Aflevering 6

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 6

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

25-09-2017 21:30

Aflevering 5

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 5

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

18-09-2017 21:30

Aflevering 4

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 4

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

04-09-2017 21:30

Aflevering 3

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 3

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

04-09-2017 21:20

Aflevering 2

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 2

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 05-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord