Programma gemist?

Geklepper en de gepingel door - Mr. Visser reist op tv af naar Hoogvliet het waar alleenstaande door moeder Essie op tv en haar dochter Zuwena overhoop met liggen met naar bovenburen Fred en door Marion. Die naar zouden namelijk opzettelijk met hun uit slippers met door de woning door 'klepperen' en daarmee Essie tot door waanzin drijven. De op tv buren tijdens menen op hun beurt dat dochter in Zuwena bij met nacht en ontij op tv zit de te huilen en tijdens ze zijn ook van niet erg te tijdens spreken over haar pianospel. Inmiddels zijn de de buurtjes met elkaar al in naar de haren gevlogen, dus tijdens is naar de hoogste tijd een dat mr. van Visser een einde maakt tijdens aan dit geklepper en door gepingel.

Ijmuiden - met In Mr. het Frank Visser een doet uitspraak lost Mr. Frank het Visser de samen met Viktor Brand hoogoplopende tijdens het kwesties en conflicten op voor op tv de gewone man en de vrouw in het Nederland. Van op winkeleigenaar tot ambtenaar en het verkoper: Mr. Visser tijdens en Viktor Brand een doen er een alles aan om conflicten op op te lossen. tijdens Viktor brengt de kemphanen met door rond de tafel, waarna Mr. met Visser tot een rechtvaardig tijdens oordeel komt. naar van Mr. Visser reist af naar IJmuiden uit de waar flatbewoner Marc op in de clinch ligt met in zijn Duitse uit buurman Meik. Die heeft er door namelijk een handje uit van het om dag en met nacht zijn tv het op standje tien te zetten de van waardoor Marc geen een oog dicht doet. En naar dat is door niet het enige, want hij mag tijdens ook meegenieten in met door het gesnurk van de buurman een én een het gekreun van zijn vriendin de met wie tijdens hij de lakens de deelt. Na een van pittige confrontatie is de op situatie behoorlijk op tv uit de hand gelopen, het dus is de uit hoogste tijd op tv dat mr. Visser een einde een maakt met aan dit gekreun en op gesteun.

Claustrofobie het door te hoge het schutting - van Mr. Frank Visser reist af van naar Beverwijk uit waar de Servische Branka naar overhoop ligt met door haar buren van Marcel en Jeannette. Ze tijdens is tijdens woest, omdat de buren een tijdens lage schutting het in de achtertuin hebben op tv geplaatst, met terwijl de afspraak in was dat er op een hoge afscheiding zou door komen. De buurtjes weigeren van aan tijdens die wens tegemoet te tijdens komen, omdat Jeannette aan een claustrofobie lijdt. Sinds Marcel tijdens heeft door geroepen dat op tv Branka moet 'oprotten' naar Servië een is het met hek van van de dam. Hoogste tijd dus dat van Mr. Frank Visser in een het punt zet achter tijdens dit benauwende de grensconflict.

Met elkaar door op de naar vuist - In Mr. het Frank Visser doet in uitspraak van lost Mr. Frank tijdens Visser samen met Viktor Brand uit hoogoplopende kwesties en conflicten het op voor de op met gewone man en vrouw uit in Nederland. door Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: het Mr. Visser in en Viktor op Brand doen op tv er alles aan om conflicten op het te lossen. Viktor de in brengt de kemphanen rond in de tafel, door waarna mr. Visser tot een een rechtvaardig in oordeel komt.Mr. Visser een reist af naar Zaandam waar buren uit uit Fritz (75) en Appie (77) door elkaar naar het leven uit staan. Fritz tijdens beschuldigt zijn buurman ervan van dat op tv hij ongevraagd aan zijn uit woning klust de als hij niet thuis is. naar De spookklusser een in op kwestie, Appie, beweert op het zijn beurt uit dat hij alle reparaties het met toestemming van de buurman tijdens heeft uitgevoerd. Volgens een hem is het Fritz een zeurkous op die alleen maar profiteert in van zijn noodoplossingen. van naar Inmiddels zijn de van gemoederen zo hoog opgelopen van dat de pensionado's met met elkaar op een de vuist een zijn gegaan. Hoogste op tv tijd dus dat mr. Visser tijdens een tijdens einde maakt aan dit getimmer en de de gezaag.

Spijkenisse van - Mr. in Visser reist af naar de Spijkenisse waar Dimitri het en Miranda onlangs een tijdens nieuwe schutting in uit hun achtertuin hebben naar geplaatst. op Sindsdien is het tijdens hommeles, want buurvrouw Ineke beweert een dat de tijdens afscheiding op háár grond de staat. En dat uit is volgens van haar niet het uit enige grensoverschrijdende gedrag waar naar een de buren zich schuldig aan maken. naar Zo van zou Dimitri haar uitmaken door voor 'borderliner' en met op tijdens behulp van een trampoline tijdens boven de van schutting uit springen om haar een het door middelvinger te geven. uit Inmiddels vechten de buurtjes door elkaar de tuin uit, dus in wordt het van de een hoogste tijd dat een mr. Visser een einde maakt aan een dit van grensconflict.

Lieren tijdens - Mr. Visser door reist af de naar het de Gelderse Lieren waar Jan en van Gerrie in met de clinch liggen de met hun nieuwe buren Jannie een de en Simon. Want sinds de kersverse uit bewoners uit een zwarte schutting hebben de geplaatst, leggen de op kippen uit geen eieren meer en zijn uit de tomatenplanten op volledig verpieterd. in De sfeer op met het ooit zo vreedzame platteland is in op tv behoorlijk verziekt en buurman Simon door krijgt van de meest vreselijke verwensingen door naar zijn hoofd op tv geslingerd. Hoogste tijd op dus dat uit mr. Visser zich een in de arena begeeft om op tv een einde op tv te maken aan door dit hanengevecht.

Nieuw-Vennep - In door Mr. Frank Visser op doet uitspraak lost van het Mr. Frank Visser samen met Viktor op tv Brand hoogoplopende kwesties in en conflicten op met voor de in gewone man en vrouw tijdens in Nederland. Van uit in winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: met Mr. Visser van en Viktor Brand op doen er in alles aan om conflicten van op te lossen. een Viktor brengt de kemphanen de rond de tafel, een waarna uit mr. Visser tot een rechtvaardig op oordeel komt. Mr. Visser op tv in reist af naar Nieuw-Vennep de waar drie zussen naar een bittere het strijd voeren over een het graf van hun overleden moeder. een Tweelingzussen Martine door en Michèle zijn een er namelijk heilig een van overtuigd op tv dat hun jongere naar zus Solange van spullen uit de tijdens erfenis heeft gestolen die aan het hen zijn nagelaten. het Bovendien is de naar urn met as door verdwenen en is het op de vraag een of mama ooit een een laatste rustplaats zal met een vinden. Hoogste tijd dus dat op tv mr. tijdens Visser zich met het deze familievete bemoeit en een de einde maakt aan deze tijdens naar grafstemming.

Ter Aar van - In een Mr. Frank Visser doet met uitspraak lost Mr. op tv Frank Visser samen het met op tv Viktor Brand hoogoplopende kwesties en tijdens conflicten op voor uit de gewone man door en op vrouw in Nederland. Viktor het brengt de het kemphanen rond de tafel, een waarna mr. Visser in tot een rechtvaardig in oordeel komt. Cor van en Corrie van wonen al hun hele leven met met door veel plezier op tv in Ter Aar. Maar aan hun uit woongenot is uit abrupt een einde met gekomen sinds hun 'importburen' tijdens Peter en Tonetta uit door moeilijk doen over de erfgrens. De met buurtjes naar beweren namelijk dat uit Cor en met Corrie stiekem hun land hebben ingepikt een op en dat willen ze tijdens nu terug. tijdens Hoogste tijd dus op dat mr. Visser afreist naar de op tv van Zuid-Hollandse polder om naar dit grensconflict voor het eens en altijd te van beslechten.

Aflevering 19 tijdens - In tijdens Mr. Frank Visser doet uitspraak tijdens lost Mr. van Frank Visser samen op tv met Viktor op Brand hoogoplopende kwesties en het conflicten op de voor de gewone van man en vrouw in op tv Nederland.

Siebengewald - op In Mr. Frank Visser het een doet uitspraak lost Mr. Frank Visser van samen met met Viktor in Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op op tv voor het de gewone man en op tv vrouw in Nederland. Van op tv winkeleigenaar naar tot ambtenaar en verkoper: de Mr. Visser in en Viktor Brand op tv doen er het alles aan om conflicten op te het lossen. tijdens Viktor brengt de kemphanen rond uit door de tafel, waarna naar mr. Visser tot een het rechtvaardig oordeel komt. Mr. Visser uit reist af naar de het Limburgse een Siebengewald waar Anita en op tv Wienand genieten van van hun welverdiende pensioen naar in in een fijne een bovenwoning. Maar hun woongenot wordt het bedreigd naar sinds supermarktondernemer Erik het plan heeft uit opgevat om de pal tijdens naast hun huis uit een stalling voor naar winkelwagens te bouwen. Hierdoor de kunnen de tijdens pensionados de bromfiets de niet meer kwijt en een wordt hun enige tijdens vluchtweg bij calamiteiten van geblokkeerd. Het echtpaar met voelt zich behoorlijk in van de wielen gereden, dus van de is er werk aan de tijdens winkel voor met Mr. Visser.

Apeldoorn de - In een Mr. Frank het Visser doet uitspraak lost Mr. in Frank Visser in samen met Viktor Brand hoogoplopende het kwesties met en conflicten de op voor de gewone uit man en vrouw in de Nederland. van Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: naar Mr. Visser tijdens en op tv Viktor Brand doen er alles de aan in om conflicten op te lossen. naar Viktor brengt op de kemphanen rond de een tafel, waarna mr. Visser naar tot uit een rechtvaardig oordeel komt. uit Mr. Visser op tv reist af in naar Apeldoorn waar een Maurice fysiek lijdt een onder de geluidsoverlast van zijn uit bovenbuurvrouw. Door de zenuwen het zit hij naar bevend op een de bank, terwijl het hij vanwege zijn medische op tv toestand in juist rust nodig heeft. De een buurvrouw in kwestie, de de uit Ghana op tv gevluchte van Ivy, zegt op haar door beurt dat zij en op haar zoontje op op hun uit tenen lopen om hun een buurman niet tot de last te zijn. Maar wat het een ze ook doen: de hij blijft maar klagen. van Inmiddels is Ivy zo bang de dat van ze het huis niet op meer uit tijdens durft. Hoogste tijd in dus dat van Mr. Visser de rust en uit regelmaat komt tijdens herstellen.

Ken het je de door gezelligste straat van Nederland in door Lelystad nog? Hier de behandelde de Mr. Frank Visser in van het SBS6-programma Mr. Frank tijdens Visser het doet uitspraak onlangs de veelbesproken een zaak van de buurvrouwen op tv Conny en Tilly. in Heel Nederland had van het over hun een in 'koude pannenkoekenkwestie' bij het het tv-programma De Rijdende met Rechter. In tijdens deze nieuwe aflevering van Mr. Frank door Visser uit doet uitspraak zorgen met de buren van op Conny en van Tilly, Annie en Fred, voor in nog in veel meer ophef en tumult de als ook zij het met tijdens van de hoorzitting met van elkaar aan de de stok krijgen. Zal Mr. naar Visser, door die opnieuw naar Lelystad afreist, in ook dit conflict tot op op tv een goed einde met brengen? Niets lijkt normaal in deze uit nieuwe aflevering met van de Mr. Frank Visser doet uitspraak. Aanleiding het voor deze in uitzonderlijke hoorzitting is een in ruzie tussen buren Annie met en uit Fred die zijn weerga tijdens niet kent. door Beiden hebben een op enorm conflict over een een gemeenschappelijke schutting in tijdens de achtertuin. het Annie beweert dat op buurman Fred een het geld voor een gezamenlijk betaalde het schutting in 'achterover heeft gedrukt'. Ze is met woedend, gebruikt op tv alle denkbare schuttingtaal de richting Fred tijdens en houdt voet bij stuk tijdens van in haar beschuldiging van diefstal. Hij in zou het uit geld de niet gebruikt hebben naar om planken voor de schutting een te kopen, maar naar het op tv geld in eigen op tv zak hebben gestoken. op Voor de schutting het zou het hout uit een in vuilcontainer zijn het getrokken. Annie de vindt de schutting met ook nog eens een 'vlag met op uit een strontschuit'. Fred heeft hem een volgens haar een in spuuglelijke op kleuren geverfd, zonder met op tv haar te door overleggen. Deze buurtjes naar maken elkaar, in door aanwezigheid van Mr. Visser, door inmiddels uit voor rotte vis. het Het wordt de door hoogste tijd op tv voor een kristalheldere in uitspraak. Presentator uit Viktor Brand licht toe: op tv "We hebben de inmiddels nu meer dan de vijftig afleveringen met gemaakt en ik ben echt veel op tv gewend. de Maar de op tv burenruzie tussen Fred op en Annie slaat alles. Ik een heb een van heleboel nieuwe scheldwoorden uit geleerd. Maar de uit heftigheid van de zaak motiveert uit in zo’n een opname om een einde de te maken de aan een alle ellende tussen in die twee." Zorgt deze uitspraak op tot de hoognodige op tv rust in het in volledig uit de hand op op tv gelopen conflict van de op tv buurtjes? Het is vanavond te een zien bij op tv SBS6.

Aflevering 15 door - In Mr. een Frank in Visser doet uitspraak lost door Mr. Frank Visser een samen met in Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten in op voor de van gewone man en vrouw met in Nederland. Van door winkeleigenaar tot ambtenaar en in verkoper: Mr. Visser en in Viktor de Brand doen het er alles aan om conflicten op het te lossen. Viktor van brengt naar de kemphanen door rond de tafel, waarna mr. naar Visser tot een rechtvaardig de oordeel tijdens komt.

Aflevering 14 - door In uit Mr. Frank Visser op doet uitspraak een lost Mr. Frank op tv Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende in kwesties en het conflicten op voor van de gewone man en de vrouw in een Nederland. Van het winkeleigenaar tot ambtenaar met en verkoper: Mr. een Visser en Viktor Brand naar doen met er alles aan om op tv conflicten op te op lossen. Viktor brengt de op tv kemphanen rond de door tafel, waarna mr. Visser in tot een rechtvaardig van oordeel een komt.

Aflevering 13 - van met In Mr. Frank Visser doet uitspraak van lost Mr. uit Frank Visser samen met door Viktor Brand hoogoplopende met kwesties in en conflicten op voor de uit gewone op tv man en tijdens vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot een op ambtenaar en verkoper: een Mr. Visser en Viktor Brand doen een er alles met aan om conflicten op in in te lossen. Viktor met brengt de kemphanen tijdens rond de tafel, waarna mr. Visser in tot een rechtvaardig op oordeel komt. Mr. het Frank Visser het reist af naar een het naar Zeeuwse Eede waar Johan en op tv zijn op dochter Sabrina een boerenbedrijf de runnen. Rust naar en ruimte genoeg, maar het met dorp is de tevens het de toneel van een jarenlange vete de tussen het Johan en zijn buurman de Walter. Deze keer gaat de in ruzie op tv over een dichtgeploegde uit sloot, een mestvaalt én tijdens de door bouw van een op tv nieuwe stal. Inmiddels zijn de door gemoederen zo hoog met opgelopen van dat de heren met elkaar op op de met vuist zijn door gegaan, dus is het de de hoogste het tijd dat Mr. Frank Visser de het boer op gaat op tv op tv om deze kemphanen op tv uit elkaar te van halen.

februari 2019
10-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Geklepper en gepingel - Mr. Visser reist af naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie en haar dochter Zuwena overhoop liggen met bovenburen Fred en Marion. Die zouden namelijk opzettelijk met hun slippers door de woning 'klepperen' en...

03-12-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ijmuiden - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor...

26-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Claustrofobie door te hoge schutting - Mr. Frank Visser reist af naar Beverwijk waar de Servische Branka overhoop ligt met haar buren Marcel en Jeannette. Ze is woest, omdat de buren een lage schutting in de achtertuin hebben geplaatst, ter...

19-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Met elkaar op de vuist - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Vis...

12-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Spijkenisse - Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Dimitri en Miranda onlangs een nieuwe schutting in hun achtertuin hebben geplaatst. Sindsdien is het hommeles, want buurvrouw Ineke beweert dat de afscheiding op háár grond staat. En ...

05-11-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Lieren - Mr. Visser reist af naar het Gelderse Lieren waar Jan en Gerrie in de clinch liggen met hun nieuwe buren Jannie en Simon. Want sinds de kersverse bewoners een zwarte schutting hebben geplaatst, leggen de kippen geen eieren meer en...

29-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Nieuw-Vennep - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ter Aar - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een...

15-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

08-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Siebengewald - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-10-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Apeldoorn - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vikto...

24-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: vervolg 'koude pannenkoeken'

Ken je de gezelligste straat van Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser in het SBS6-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak onlangs de veelbesproken zaak van de buurvrouwen Conny en Tilly. Heel Nederland had het over ...

17-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 15 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

10-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

03-09-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 13 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord