Programma gemist?

Aflevering op tv 26 - In Mr. een Frank Visser doet uitspraak een lost Mr. van Frank Visser samen met in Viktor Brand uit hoogoplopende kwesties en conflicten een op op tv voor de gewone de man en vrouw in in Nederland. Mr. een Visser reist af naar Fijnaart met met waar Ad al door 40 jaar gebruik van maakt van een pad tussen op zijn naar achtertuin en de openbare in weg. Maar sinds buren van Andy en Annet uit naast hem in zijn komen wonen, tijdens is dat feest helaas voorbij. van in Zij hebben de doorgang namelijk bij uit hun het nieuwe oprit getrokken met en willen niet het dat Ad over hun in terrein loopt. Hierdoor op kan Ad geen kliko op een meer aan de op tv weg zetten en door erger nog: hij de kan niet meer met de tijdens kruiwagen naar de zijn geliefde schapen. het Inmiddels zijn er over en in weer harde tijdens woorden gevallen de en heeft Andy door het pad zelfs op tv met bouwpuin het geblokkeerd. Hoogste tijd het dus dat mr. Visser een einde uit maakt aan op dit de geblaat.

Aflevering door 25 - In tijdens Mr. Frank Visser doet uitspraak uit lost Mr. op Frank Visser samen met in Viktor Brand in hoogoplopende kwesties en conflicten een op het voor de gewone man en naar vrouw in Nederland. op tv Mr. op tv Visser reist af naar met Rotterdam waar Rodney door en Marcella een conflict naar uitvechten de met hun visueel beperkte op buurman Ahmet. Ze doen uit namelijk geen in oog dicht door het op geblaf op tv van zijn op tv waakhond Zena die een dag en nacht in in de tuin tijdens verblijft. Ahmet ontkent deze beschuldiging en op op tv zegt dat zijn naar hond slechts sporadisch blaft. Bovendien zouden het de buren hem op het naar leven zuur maken het door Turkse scheldwoorden met over de van schutting roepen. Inmiddels zijn de op spanningen hoog opgelopen tijdens en heeft Rodney de de buurman naar voor 'blafbek' uitgemaakt. naar Hoogste tijd dus door dat mr. Visser met naar de havenstad op komt en van een einde maakt aan dit van gekef.

In deze door aflevering tijdens van Mr. Frank naar Visser doet uitspraak krijgen rechter in Frank Visser en tijdens presentator Viktor uit Brand te door maken met een 'heks uit het Disneyland'. Tweedehands Mr. op tv Visser reist af naar Veenendaal door waar Jan en Mary uit overhoop liggen met het autobedrijf met G. Bos. Hier ruilden ze op tv hun Renault in in op tv voor een tweedehands Ford, van maar die een bleek zoveel gebreken te vertonen dat op tv ze uit hem direct weer met terugruilden voor hun van oude auto. Belofte Garagehouder Gerrit beloofde uit uit coulance 200 tijdens euro terug te betalen, op maar na een in boos telefoontje van een Mary kwam hij door zijn belofte niet in uit na. Heks Mary zou zich namelijk uit als een 'heks uit op Disneyland' gedragen en daarom een met weigert Gerrit ook maar naar één cent te van betalen. Hoogste het tijd dus dat in mr. Visser op op de rem trapt en deze naar zaak het tot stilstand brengt.

In van deze aflevering van Mr. uit Frank Visser een doet uitspraak reizen door presentator Viktor Brand en van mr. Visser af naar naar een Warmond. Daar lopen de buren van met een Cora elke dag op door haar tuin. Banjeren In Warmond woont tijdens Cora na haar scheiding op op in een charmant huisje. Veel in rust is haar de niet gegund, tijdens want buren Dick en Thomassina van banjeren dagelijks door op haar tuin en van daar de is ze op helemaal klaar mee. Supermarkt De op tv buren zeggen op hun beurt dat door ze recht een van overpad hebben. op tv Ze een gebruiken Cora's tuin al 27 uit jaar uit om naar de supermarkt door te lopen en de dat willen ze graag naar zo houden. Woordenwisseling Sinds een op stevige woordenwisseling kijken de op partijen elkaar van met in de nek aan, dus wordt een het naar de hoogste tijd dat mr. Visser met de tuin bezoekt door om op deze kwestie met wortel en met tak op uit te door roeien.

Aflevering op 22 - In Mr. Frank een Visser doet uitspraak op tv lost op Mr. Frank Visser in samen met Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten door op tijdens voor de in gewone man en vrouw in Nederland. de Mr. Visser het reist af in naar Haarlem waar in Peter zich opwindt door over de eik van het zijn naar buren. Die veroorzaakt namelijk het overlast door bladafval en vallende een op eikels, dus die boom met moet weg. De door buren in kwestie, met Tineke en Frans, tijdens peinzen er niet over door om hun eik door te op kappen en beweren dat Peter hen op terroriseert. Zo zou de hij hun naar kat de in een kliko hebben opgesloten en door draait hij uit keiharde door muziek wanneer hun dochter piano speelt. met tijdens Inmiddels zijn de emoties zodanig in opgelopen uit dat Frans zijn buurman een in blauw oog heeft geslagen. uit Hoogste tijd in dus dat mr. Visser door naar in Noord-Holland komt en een einde uit maakt aan dit door 'gezeik een om een van eik'.

Vanaf vanavond van is 'Mr. van Frank Visser uit doet uitspraak' weer door terug op SBS6 met nieuwe op tv afleveringen. in Elke donderdag om 21:30 uur op proberen presentator Viktor Brand een en rechter Frank op tv Visser een weer hoogoplopende kwesties en in conflicten in op te lossen uit voor de gewone de man en vrouw in het Nederland. Gluren Mr. Visser reist het deze week af naar Amsterdam-Noord, van waar van de ras-Jordanese uit Sophie in de clinch ligt met uit haar het buurvrouw Ria. Die zou de namelijk 's het avonds naar binnen gluren, tegen een tijdens de ramen kloppen en zelfs hondendrollen in uit in haar tuin de gooien. Gestoord Ria vindt haar buurvrouw in gestoord en wijst alle beschuldigingen door van de door hand. de Ze is druk naar met de zorg voor haar gehandicapte het zus in en heeft helemaal geen tijd de om te gluren op bij de buren. Uitgescholden Inmiddels de is het een uit in behoorlijke toestand in Noord een en heeft Sophie haar buurvrouw naar op op tv straat uitgescholden. Hoogste met tijd dus het dat mr. Visser zich met met deze hoofdstedelijk twist met bemoeit een en de kijvende tijdens partijen tot de orde de roept.

De op ventilator - In het Mr. Frank Visser doet door uitspraak lost Mr. door Frank Visser de samen met Viktor Brand de van hoogoplopende kwesties en in conflicten op voor van de gewone man en vrouw in in tijdens Nederland. Mr. Visser reist af met naar Minnertsga waar van de 84-jarige Floor op tv het op aan de stok uit heeft met zijn met 74-jarige buurvrouw. een Die zou namelijk tijdens opzettelijk een ventilator in haar plafond op tv hebben geplaatst door om hem te terroriseren. van Sindsdien hoort een Floor een vervelende het bromtoon en een voelt hij een poolwind door een zijn huis waaien. een De buurvrouw in door kwestie, Jaantje, uit beweert helemaal geen ventilator tijdens te hebben. Ze het gaat ernstig tijdens gebukt onder een de aantijgingen van de buurman het en door denkt dat het probleem tussen uit een zijn oren zit. Hoogste tijd met dus dat mr. Visser in polshoogte naar neemt en een einde van maakt aan dit met Friese met gebrom.

Aflevering het 19 - op In Mr. Frank Visser het doet uitspraak op tv lost Mr. Frank Visser samen met tijdens Viktor op tv Brand hoogoplopende kwesties en op conflicten op voor de tijdens gewone man in en vrouw met in Nederland. Mr. met Visser reist af naar Terheijden in tijdens waar autoliefhebber Rudi zijn antieke brandweerwagen, tijdens een Renault door Goelette uit van 1953, ter in reparatie aanbood bij naar een lokaal garagebedrijf. Hij naar kwam overeen dat de in dynamo en van de remmen zouden worden vervangen de voor een bedrag uit van 500 het euro. een Garagehouder Wim houdt hier tijdens een andere lezing op na, met want volgens tijdens hem zou alleen de de dynamo door worden gerepareerd. En nu het de reparatiekosten naar fors zijn op opgelopen, wil hij het eerst geld zien voordat Rudi met zijn op tv geliefde oldtimer terugkrijgt. Hoogste de tijd dus dat mr. naar Visser te hulp snelt in om dit tijdens brandje voor eens een altijd te van blussen.

Ruzie tijdens om de schutting van - In Mr. op Frank Visser een doet uitspraak lost naar Mr. Frank Visser samen met Viktor door Brand hoogoplopende kwesties op tv en conflicten op op tv voor de gewone met het man en vrouw in naar Nederland. Mr. Visser reist de af uit naar Creil waar vastgoedondernemers in Joop en Wil overhoop liggen door met hun tijdens nieuwe buren. het Die hebben namelijk door zonder overleg een schutting op tv verwijderd

Hoop een gebakkelei - In op tv Mr. Frank de Visser doet uitspraak lost Mr. Frank de Visser het samen met het Viktor Brand hoogoplopende naar kwesties en conflicten op voor op tv de door gewone man en vrouw op in Nederland. Mr. uit Visser reist af op naar Krabbendijke waar Jack en een op Heleen overhoop liggen met grondbezitter van Egon. Na een een hoop gebakkelei zit de een zaak muurvast, dus op tv een is het tijd dat met mr. Visser op tv naar Zeeland afreist.

Pesten de - In Mr. Frank op Visser doet uitspraak op lost door Mr. Frank Visser in samen met Viktor Brand door hoogoplopende kwesties en van conflicten op in voor de gewone man en de vrouw in tijdens Nederland.

De enorme het coniferenhaag het - In Mr. Frank Visser doet in uitspraak de lost Mr. een Frank Visser samen met met Viktor Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten op met voor de gewone tijdens man door en vrouw in Nederland. Mr. uit Visser reist af uit naar uit het Limburgse Kessel in waar Bianca overhoop ligt met uit haar buurman Jos. op tv Inzet van het naar geschil is een enorme door coniferenhaag die volgens door tijdens haar veel te breed is op en ervoor naar zorgt dat haar tuin steeds op kleiner naar wordt.

Aflevering uit 14 - uit In Mr. Frank naar Visser doet uitspraak lost een Mr. Frank Visser samen met de met Viktor Brand hoogoplopende naar kwesties en conflicten tijdens op voor de op tv gewone man en vrouw tijdens in Nederland. Mr. uit Visser reist af met naar Mierlo waar de mevrouw Trésoor het aan op de met stok heeft met haar buren. Die van van zouden namelijk zonder de overleg een haag uit de in grond hebben getrokken op en háár grond hebben uit het ingepikt.

Gemeente ruzie - op tv In uit Mr. Frank Visser doet uitspraak op lost Mr. uit Frank Visser door samen met Viktor Brand hoogoplopende tijdens van kwesties en conflicten op voor de door gewone man en het vrouw in naar Nederland. Mr. op Visser reist af naar Roelofarendsveen naar waar Frans op tv en Berna in het de clinch op liggen met de gemeente Kaag op het & Braassem. Ze ergeren op zich al jaren aan naar 14 elzen in de op in straat waar continu rotzooi uit op valt.

Aflevering 12 uit - In een Mr. Frank Visser doet uit uitspraak lost Mr. in Frank Visser de samen met Viktor Brand hoogoplopende op in kwesties en conflicten op voor de naar gewone man van en vrouw in op tv Nederland. de Mr. Visser reist af naar Spijkenisse van waar de Robert en een Heidi kierewiet worden door de haan tijdens uit van hun buren. Die kraait met namelijk onafgebroken de na het ochtendgloren, het net wanneer ze uit door hun nachtdienst naar komen.

februari 2020
13-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 26 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Fijnaart waar Ad al 40 jaar gebruik m...

06-02-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 25 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Rotterdam waar Rodney en Marcella een...

23-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: Disney-heks

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak krijgen rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te maken met een 'heks uit Disneyland'. Tweedehands Mr. Visser reist af naar Veenendaal waar Jan en Mary overhoop liggen met...

16-01-2020 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak: buren lopen door de tuin

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak reizen presentator Viktor Brand en mr. Visser af naar Warmond. Daar lopen de buren van Cora elke dag door haar tuin. Banjeren In Warmond woont Cora na haar scheiding in een charmant...

09-01-2020 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 22 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Haarlem waar Peter zich opwindt over ...

02-01-2020 21:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanaf vanavond is 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' weer terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. Elke donderdag om 21:30 uur proberen presentator Viktor Brand en rechter Frank Visser weer hoogoplopende kwesties en conflicten op te lossen voo...

24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

05-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Gemeente ruzie - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Roelofarendsveen waar Frans en Berna...

29-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 12 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Robert en Heidi kier...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 103
  • Laatste uitzending op 13-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!