Programma gemist?

De ventilator op - In op tv Mr. Frank op tv Visser doet uitspraak lost in Mr. Frank door Visser samen met Viktor Brand het een hoogoplopende kwesties en met conflicten op voor een de gewone man en vrouw in de Nederland. uit Mr. Visser reist af in naar door Minnertsga waar de 84-jarige tijdens Floor het het aan de stok met heeft met zijn het 74-jarige buurvrouw. Die zou namelijk van opzettelijk een met ventilator door in haar plafond hebben geplaatst een om hem te terroriseren. door Sindsdien hoort Floor het een vervelende op tv bromtoon en voelt naar hij een poolwind door tijdens zijn huis het waaien. De buurvrouw op in kwestie, naar Jaantje, beweert helemaal geen ventilator een een te hebben. Ze op tv gaat ernstig gebukt onder de aantijgingen tijdens van de buurman het naar en denkt dat het probleem van tussen naar zijn oren zit. Hoogste tijd dus naar op tv dat mr. Visser polshoogte neemt en het een einde maakt een tijdens aan dit Friese uit gebrom.

Aflevering het 19 - van In Mr. Frank Visser doet uitspraak uit lost een Mr. Frank Visser de samen met Viktor Brand hoogoplopende een kwesties op en conflicten op voor de uit gewone man en uit vrouw in Nederland. op tv Mr. Visser tijdens reist op af naar Terheijden uit waar autoliefhebber Rudi zijn antieke uit brandweerwagen, een Renault op Goelette uit 1953, op tv ter op reparatie aanbood bij een lokaal tijdens garagebedrijf. Hij kwam overeen in dat tijdens de dynamo en de met remmen in zouden worden vervangen naar voor een bedrag van 500 euro. met Garagehouder Wim het houdt uit hier een andere lezing uit op na, want volgens naar hem door zou alleen de dynamo worden door gerepareerd. En nu naar de reparatiekosten fors zijn het het opgelopen, wil hij eerst geld zien in voordat Rudi op zijn geliefde een oldtimer terugkrijgt. Hoogste tijd door dus dat mr. de Visser te hulp naar snelt om dit een brandje voor eens altijd de te van blussen.

Ruzie een om de met schutting - In naar Mr. Frank Visser van doet uitspraak lost Mr. Frank Visser op tv samen in met Viktor Brand hoogoplopende op kwesties en conflicten op met van voor de gewone man het en vrouw in Nederland. naar Mr. door Visser reist af naar Creil waar uit vastgoedondernemers Joop met en Wil tijdens overhoop liggen met hun tijdens nieuwe naar buren. Die hebben namelijk zonder een overleg naar een schutting verwijderd

Hoop van gebakkelei - In Mr. door Frank de Visser doet uitspraak lost Mr. Frank een Visser samen met met Viktor Brand hoogoplopende naar uit kwesties en conflicten op het voor de gewone een man en vrouw van in Nederland. Mr. Visser reist het af naar Krabbendijke in waar Jack het en Heleen overhoop de liggen met grondbezitter Egon. in naar Na een hoop met gebakkelei zit de zaak muurvast, dus in is van het tijd dat mr. op tv Visser naar Zeeland in afreist.

Pesten - In op tv Mr. Frank Visser op tv op doet uitspraak lost Mr. Frank Visser de op tv samen met Viktor uit Brand hoogoplopende kwesties en uit conflicten op voor naar de gewone van man en vrouw door in Nederland.

De tijdens enorme coniferenhaag - In een Mr. uit Frank Visser doet uitspraak lost Mr. in Frank Visser de samen met Viktor Brand naar hoogoplopende kwesties een en de conflicten op voor de naar gewone man en vrouw in in Nederland. in Mr. Visser reist af met naar het Limburgse Kessel tijdens op tv waar Bianca overhoop ligt met haar de buurman Jos. naar Inzet van op het geschil is tijdens een enorme coniferenhaag tijdens die volgens haar met veel te breed van is en op ervoor zorgt dat haar tuin op steeds uit kleiner wordt.

Aflevering op 14 - In Mr. op Frank Visser doet op tv uitspraak lost Mr. Frank tijdens Visser samen in met Viktor de Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten tijdens op voor de gewone het man en met vrouw in Nederland. op Mr. Visser reist af naar uit Mierlo in waar mevrouw Trésoor van het aan de stok een heeft met van haar buren. Die zouden een namelijk zonder overleg op een haag op tv uit de grond hebben getrokken en het het háár grond hebben naar ingepikt.

Gemeente ruzie - van In Mr. op Frank Visser doet op uitspraak lost naar Mr. Frank Visser samen met de met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op tv op de voor de gewone man en naar op tv vrouw in Nederland. in Mr. Visser reist af naar Roelofarendsveen naar waar Frans naar en Berna in met de clinch liggen van met de gemeente Kaag het & Braassem. Ze door ergeren zich al het jaren uit aan 14 door elzen in de straat waar op tv continu rotzooi uit door valt.

Aflevering met 12 - In Mr. Frank het Visser het doet uitspraak lost tijdens Mr. Frank Visser op tv samen met Viktor Brand het hoogoplopende kwesties en conflicten van met op voor de gewone man en in vrouw met in Nederland. Mr. in Visser reist af naar Spijkenisse op tv waar Robert de en een Heidi kierewiet worden door op tv de haan van hun buren. op een Die kraait namelijk onafgebroken naar na het een ochtendgloren, net wanneer ze uit uit hun in nachtdienst komen.

Kierewiet - naar Mr. in Visser reist af naar Delfgauw waar het uit Annet helemaal kierewiet in wordt door de vogels van haar uit buurvrouw. Want op tv sinds met zij naast haar 20 parkieten ook een op tv nog eens 10 valkparkieten heeft de gekocht, is een het een grote kakafonie door en doet Annet op tv geen oog meer op dicht. in De vogelliefhebber in kwestie, uit Nel, vindt haar buurvrouw van maar op een zeurpiet. Ze heeft al naar 40 jaar een het volière en de naar vogeltjes betekenen naar alles voor uit haar. Volgens Nel is Annet het zelf de oorzaak want van een als ze haar hoofd uit de een keukendeur steekt, op tv worden de vogels al het gestrest. op Hoogste tijd dus dat mr. met Visser een een einde het maakt aan al dit naar gekwetter.

Muggenzifterij door - Mr. uit Visser reist af naar een recreatiepark een het in Voorthuizen waar de bloeddruk van op tv Louis en naar Hetty tot kritische waarden op op tv is gestegen. Ze tijdens winden zich namelijk enorm naar op over de een schutting van de hun buren John en tijdens Marianne die niet van goed op de bodem zou in aansluiten. Gevolg door is dat in er na regenval een modderpoel tijdens ontstaat en op daar zijn de het pensionado's in niet van gediend. op tv En dat geldt ook voor de de coniferenhaag die het het zonlicht in hun door de tuin wegneemt. John en Marianne menen in op hun het beurt dat tijdens de buren pestkoppen de zijn en beschuldigen Louis ervan met dat een hij hen heimelijk met op tv een verrekijker bespiedt. met Hoogste tijd dus dat uit mr. Visser de het park bezoekt en door een einde naar maakt aan het deze muggenzifterij.

Aflevering 3 - naar door In Mr. Frank Visser door doet uitspraak lost met Mr. Frank Visser samen met de Viktor Brand hoogoplopende met kwesties het en conflicten met op voor de gewone op man en vrouw in op Nederland. Van winkeleigenaar uit tot van ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en in Viktor Brand doen tijdens op tv er alles aan met om conflicten op te lossen. in Viktor brengt de de kemphanen rond de uit tafel, waarna mr. het Visser tot een rechtvaardig van oordeel komt. met Jolanda en Bertus op tv wonen ruim met 23 jaar in een heerlijk op huis met de van uit achtertuin op het zuiden. Maar echt van genieten een van de zon kunnen ze naar niet, een want door het met oerwoud in de tuin van naar naar de buurman zitten met ze de hele dag met in de naar schaduw. Buurman Henk is juist hartstikke naar blij een met zijn de tuin en is dus de niet van het plan om er ook op maar iets aan te uit doen. Kortom de de hoogste tijd dat Mr. het Visser met deze hoogoplopende ruzie op tv afkapt.

Kozijnvenijn - Mr. tijdens Visser reist af tijdens naar Soest waar de Angelique de overhoop ligt met een het plaatselijke aannemer. op Die zou namelijk voor van 21.000 euro haar kozijnen in vernieuwen, maar een volgens Angelique heeft met hij prutswerk afgeleverd. De van klus van heeft maar liefst drie het maanden op tv in beslag genomen, de kozijnen van tochten en er zijn naar scheuren in van de muur uit ontstaan. De klusser in tijdens kwestie, Terrence, vindt de dat hij zijn werk het prima tijdens heeft gedaan. En omdat Angelique door weigert met een restbedrag van uit 4000 euro van te betalen, heeft hij een op tv incassobureau de op haar af van gestuurd. Hoogste tijd dus dat Mr. tijdens Visser zich de met de zaak bemoeit de en een naar einde het maakt aan dit met 'kozijnvenijn'.

Doodsbedreigingen tijdens door de geluidsoverlast - op Mr. Visser reist in af naar Hardinxveld-Giessendam waar in het hommeles is op in van een seniorenflat. Bewoonster Reneé op wordt namelijk naar gek van een de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. uit De buren in op tv naar kwestie, Gerrit en Adrie, de zijn zich van het geen kwaad bewust uit en zeggen op eieren te op tv uit lopen om maar géén overlast tijdens te veroorzaken. naar Dit heeft het echter niet kunnen uit verhinderen dat er inmiddels pruimen met tegen in de ramen zijn een gegooid en er een zelfs doodsbedreigingen zijn geuit. door Hoogste tijd tijdens dus dat mr. Visser de rust op in de flat uit op herstelt.

Extreme op doodsbedreigingen - Mr. Visser op tv reist af naar door van het Betuwse Lienden waar Eef en de het Evert in de clinch liggen naar met hun buurman Ries. op tv Die heeft een namelijk een ijzeren hek uit naast tijdens zijn huis geplaatst, waardoor Evert van zijn auto niet tijdens uit meer op de oprit kwijt kan. door Hij een parkeert de een auto daarom voor zijn huis naar en dat heeft in de woede van het de buurman gewekt tijdens omdat zijn de oprit nu ook op ontoegankelijk is geworden. Inmiddels zijn de er een al middelvingers opgestoken en dreigbrieven een verstuurd, dus met wordt het de hoogste in tijd met dat mr. naar Visser een einde de maakt aan deze tijdens parkeer-impasse.

november 2019
24-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De ventilator - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor ...

17-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 19 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Terheijden waar autoliefhebber Rudi z...

10-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Ruzie om de schutting - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Creil waar vastgoedondernemer...

03-10-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hoop gebakkelei - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Krabbendijke waar Jack en Heleen ov...

26-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Pesten - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

19-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

De enorme coniferenhaag - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar B...

12-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 14 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Mierlo waar mevrouw Trésoor het aan d...

05-09-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Gemeente ruzie - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Roelofarendsveen waar Frans en Berna...

29-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 12 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Spijkenisse waar Robert en Heidi kier...

22-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kierewiet - Mr. Visser reist af naar Delfgauw waar Annet helemaal kierewiet wordt door de vogels van haar buurvrouw. Want sinds zij naast haar 20 parkieten ook nog eens 10 valkparkieten heeft gekocht, is het een grote kakafonie en doet Anne...

15-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Muggenzifterij - Mr. Visser reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar de bloeddruk van Louis en Hetty tot kritische waarden is gestegen. Ze winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet go...

08-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

01-05-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kozijnvenijn - Mr. Visser reist af naar Soest waar Angelique overhoop ligt met een plaatselijke aannemer. Die zou namelijk voor 21.000 euro haar kozijnen vernieuwen, maar volgens Angelique heeft hij prutswerk afgeleverd. De klus heeft maar ...

24-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Doodsbedreigingen door de geluidsoverlast - Mr. Visser reist af naar Hardinxveld-Giessendam waar het hommeles is in een seniorenflat. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. De buren in kwest...

17-04-2019 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Extreme doodsbedreigingen - Mr. Visser reist af naar het Betuwse Lienden waar Eef en Evert in de clinch liggen met hun buurman Ries. Die heeft namelijk een ijzeren hek naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert zijn auto niet meer op de opr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 24-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!