Programma gemist?

Aflevering 11 van - In Mr. Frank op tv Visser doet in uitspraak lost Mr. op Frank van Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende van op tv kwesties en conflicten op voor de van gewone man door en vrouw in Nederland. op naar Van winkeleigenaar tot ambtenaar en het verkoper: Mr. tijdens Visser en Viktor Brand op tv doen er alles op aan om conflicten het op te lossen. Viktor op brengt op de kemphanen rond de met tafel, waarna op mr. Visser tot een in rechtvaardig oordeel tijdens komt. Henk door en Corry zijn de alweer zo'n 22 jaar tijdens geleden neergestreken in Diemen om tijdens samen te genieten op tv in van een rustige het oude dag. Maar helaas. Zo rustig de is het allemaal naar niet, met want sinds hun bovenburen in een nieuwe laminaatvloer hebben de op tv gelegd, is het herrie in de tijdens tent. De bovenburen een in kwestie, het van hoogbejaarde echtpaar naar Eric en Marcella, snappen op tv er helemaal uit niets van. met Met hun vloer de is niks mis en naar voor de een rest moet de onderbuurman gewoon een eens stoppen met de zijn een gepest en op tv getreiter.

Aflevering 10 - op In Mr. met Frank Visser tijdens doet uitspraak lost Mr. op tv Frank Visser samen met met Viktor uit Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten op voor de de gewone man en tijdens vrouw in Nederland. naar Van van winkeleigenaar tot ambtenaar in en verkoper: Mr. door Visser en Viktor Brand doen met er alles aan van om conflicten op de te lossen. Viktor tijdens brengt de kemphanen op rond door de tafel, in waarna mr. Visser op tv tot een rechtvaardig door oordeel komt. Mr. Frank Visser van gaat dit keer naar van Wilnis, waar Greta naar tijdens als een vis in het tijdens water leeft in het op het midden van een oer-Hollands tijdens polderlandschap. Alleen sinds haar haar door gehandicapte buurman besloot uit om een een vlonder te bouwen op boven een naar deel van haar op sloot, zijn de rapen gaar. tijdens naar Buurman Robbert ontkent zich van schuldig te hebben op tv gemaakt aan 'slootjepik' en wil met dat met Greta stopt de met zeuren.

Aflevering een 9 - In Mr. een Frank Visser doet uitspraak uit lost de Mr. Frank Visser samen met een Viktor het Brand hoogoplopende kwesties en conflicten uit met op voor de gewone van man en tijdens vrouw in Nederland. een Van winkeleigenaar tot ambtenaar de en verkoper: Mr. Visser en tijdens Viktor Brand op tv doen er tijdens alles aan om van conflicten op te lossen. Viktor het brengt de van kemphanen rond de het tafel, tijdens waarna mr. Visser tot een rechtvaardig een oordeel komt. naar De 83-jarige Riet naar woont sinds 2007 in de haar appartement in van Zeist. het Al vanaf dag één de heeft op tv ze geduvel met tijdens de ramen; ze gaan uit moeilijk open van en de kozijnen zijn verrot. met Jarenlang door klaagt ze bij het op bestuur van de VvE van op het appartementencomplex, met maar zonder resultaat. Ze op het besluit de kozijnen tijdens zelf te vervangen en wil die naar kosten nu in vergoed met hebben. Maar de voorzitter van naar de VvE, uit Harry, gaat daar absoluut de niet in mee. het Hij vindt dat Riet op tv nergens met recht op de heeft.

Aflevering 8 door - In Mr. Frank in Visser doet op uitspraak lost Mr. Frank met Visser samen het met Viktor Brand hoogoplopende door kwesties het en conflicten op uit voor de gewone met man en op tv vrouw in Nederland. een Van winkeleigenaar tot ambtenaar en tijdens verkoper: uit Mr. Visser en Viktor Brand doen van er alles het aan om conflicten op in naar te lossen. Viktor brengt de kemphanen naar een rond de tafel, waarna door mr. Visser tot een rechtvaardig uit oordeel komt. met De op 62-jarige Tineke gaat al jarenlang gebukt het onder de een terreur van op tv haar buren. Na 30 een jaar kommer en kwel met is de de familie in kwestie eindelijk door verhuisd. van Tineke zou van daar blij mee moeten zijn. Alleen door de kastanjeboom naar in de tuin van op tv de door buren overschaduwt haar woongenot. het De huidige uit buren, Maria de en haar zoon Rutger, uit zijn blij dat door ze naar van de andere kant van Nederland uit zijn gevlucht voor hun de roddelende buurvrouw. uit Alleen nu het liggen ze met Tineke in uit de met clinch.

Aflevering 7 - de In Mr. de Frank Visser tijdens doet uitspraak lost Mr. uit Frank Visser samen met de Viktor Brand van hoogoplopende de kwesties en conflicten in op voor de gewone man uit en vrouw een in Nederland. tijdens Van winkeleigenaar tot ambtenaar en in verkoper: Mr. met Visser en Viktor Brand door doen op tv er alles aan om door conflicten op te op lossen. Viktor met brengt de kemphanen rond de de tafel, naar waarna mr. Visser tot een op rechtvaardig naar oordeel komt. De de 81-jarige Henk is in de gelukkige eigenaar van een het klein uit boerderijtje op het op Friese platteland. Een prachtige in plek om je met oude dag door door te brengen, zou je denken. tijdens de Maar niets is op tv minder waar. Henk ergert zich groen naar met en geel aan zijn buren, die een met dag en nacht met in hoge snelheid over naar zijn pad rijden. Bovendien van zouden ze een op heuse seksboerderij runnen waar op tv zaken tijdens gebeuren die het met daglicht niet de kunnen verdragen.

Vanavond start een een nieuwe een reeks van op tv Mr. Frank Visser doet een uitspraak, elke maandag op van SBS6. Sinds de start op op van Mr. Frank van Visser doet uitspraak de in 2016 bij SBS6 is het met populaire programma op voor het eerst uit vanaf 20:30 uur op tv te zien. uit Dit was eerder op tv altijd vanaf 21:30 in uur. In de eerste aflevering reizen naar Mr. Frank Visser naar en Viktor het Brand af een naar Zaandam, waar Tineke een in tijdje het terug is verhuisd naar een in fijne op seniorenwoning. Haar in woongenot wordt vanaf dag 1 in verziekt op door haar bovenbuurman, van die volgens haar van elke nacht expres tegen door haar slaapkamerraam tikt. de Bovenbuurman Erik op is zich echter van geen kwaad een naar bewust. Sterker nog, volgens tijdens hem is Tineke uit behoorlijk van lotje getikt en in moet ze eens in stoppen met dat in vervelende tijdens geklaag. Hoogste tijd voor Mr. door het Frank Visser om het deze tikkende tijdbom te ontmantelen... naar In Mr. op tv Frank Visser doet uitspraak lost de op mr. Frank Visser samen met het Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en uit conflicten op voor de gewone het man en met vrouw in Nederland. een Viktor door brengt de kemphanen rond de naar tafel, waarna Mr. Frank in Visser tot een het rechtvaardig door oordeel komt.

Aflevering naar 9 - door In Mr. Frank van Visser Doet Uitspraak het lost Mr. Frank een Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende het kwesties en conflicten op op op voor de tijdens gewone man en vrouw in de Nederland. Van winkeleigenaar de tot ambtenaar en verkoper: een mr. tijdens Visser en Viktor Brand op doen er met alles aan om het conflicten op een te lossen. Viktor de brengt de kemphanen rond de tafel, een waarna mr. een Visser door tot een rechtvaardig oordeel met komt. Jolanda en Anita uit door Almere door waren ooit dikke op vriendinnen, maar inmiddels het kunnen ze uit elkaars bloed wel uit drinken. Jolanda ergert zich namelijk van groen en geel uit aan de verwaarloosde achtertuin door een van Anita. Op met haar beurt is tijdens Anita Jolanda helemaal zat. Die met zou namelijk telkens op haar neus naar in andermans zaken steken en op tv daar het is Anita niet op van gediend. Hoogste tijd een voor Mr. Visser naar om de een neuzen weer in dezelfde richting van te zetten en de de een einde te maken uit aan dit in gekrakeel.

Aflevering 5 - in In Mr. Frank het Visser doet uitspraak het lost een Mr. Frank Visser op tv samen met tijdens Viktor Brand hoogoplopende op kwesties en conflicten op voor de op tv gewone man uit en uit vrouw in Nederland. Van het winkeleigenaar tot ambtenaar en uit verkoper: Mr. op tv Visser en Viktor Brand doen van er alles op tv aan op tv om conflicten op te lossen. Viktor het brengt de de kemphanen rond de op tafel, op tv waarna mr. Visser tot een rechtvaardig een oordeel komt. tijdens In Almelo woont de met door rasechte tukker Jopie. Alweer 17 uit jaar van geleden krijgt hij een in nieuwe buurman en een sindsdien is het naar in Twente niets dan op tv trammelant. En dat op allemaal om op een stukje grond. De buurman van in kwestie, Rigoberto, op is zich een van geen van kwaad bewust. in Sterker nog: hij weet niet beter in of het betwiste op stukje grond hoort van gewoon bij op zijn huis, het dus waar zeurt Jopie over? door Hoogste naar tijd dat door Mr. Visser naar Twente afreist om uit dit conflict grondig het te uit onderzoeken.

Aflevering 4 - tijdens In Mr. Frank met Visser doet uitspraak naar lost Mr. Frank in Visser op samen met in Viktor Brand hoogoplopende op kwesties en conflicten op een voor de van gewone man en vrouw in Nederland. door Van uit winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: uit Mr. Visser en van tijdens Viktor Brand doen er alles door aan met om conflicten op in te lossen. Viktor naar brengt de kemphanen rond de tafel, op tv waarna mr. Visser op tv tot een tijdens rechtvaardig de oordeel komt. De 20-jarige op tv Roelinka wil dolgraag een in nieuwe auto en in wordt verliefd op een het mintgroene wagen. Samen van met haar tijdens vader tijdens gaat ze naar de op garage in Putten op waar de wagen naar te koop in staat. Maar niet lang nadat Roelinka uit de auto van heeft gekocht, ontdekt ze door een met heleboel mankementen. Vader en uit dochter van nemen contact op met een garagehouder maar hij voelt in zich het niet verantwoordelijk en wil uit het niet oplossen. naar Kortom, hoog tijd dat naar Mr. Visser op tv onder de het motorkap duikt.

Aflevering 3 van - tijdens In Mr. Frank Visser naar doet uitspraak van lost Mr. Frank Visser het samen met Viktor het Brand hoogoplopende kwesties de en conflicten op voor de door gewone een man en vrouw in Nederland. naar de Van winkeleigenaar tot ambtenaar en op verkoper: Mr. naar Visser en Viktor het Brand doen er alles aan een om conflicten in op te lossen. van Viktor brengt de kemphanen met naar rond de tafel, waarna mr. van Visser tot tijdens een rechtvaardig oordeel komt. De op tv Arnhemse Barbara uit wordt tijdens gillend gek van het alles doordringende in gestamp met van haar bovenbuurvrouw. Die zou uit het namelijk overgewicht hebben en de zich expres als een olifant met in een porseleinen tijdens kast gedragen. naar De bovenbuurvrouw, Mariëlle, is het op haar beurt tijdens de klachten naar van Barbara met helemaal zat en begrijpt naar niet waarom de op tv buurvrouw zo gefixeerd is het op haar het gewicht. Kortom, de hoogste de met tijd voor Mr. Frank uit Visser om zijn gewicht in op tv in de strijd te een gooien.

Aflevering naar 2 - In in Mr. Frank uit Visser doet uitspraak lost de Mr. Frank Visser in samen met Viktor Brand naar hoogoplopende kwesties naar en conflicten op voor de naar tijdens gewone man en vrouw in Nederland. naar Van winkeleigenaar met tot ambtenaar naar en verkoper: Mr. Visser een en uit Viktor Brand doen met er alles aan om conflicten op tijdens in te lossen. Viktor met brengt de kemphanen de rond de tafel, waarna mr. de Visser tot tijdens een rechtvaardig naar oordeel komt. In Leiden woont de uit 74-jarige op Corrie met haar naar hondje Caya in een een knus huisje met de een heerlijke achtertuin. Alleen het volgens de Corrie veroorzaken de overhangende takken op van in de buurman haar op tv heel veel overlast. Buurman in Cas geeft toe dat een zijn tuin tijdens een tikkeltje uit de naar kluiten is gewassen, tijdens maar met hij snapt met niet waarom de buurvrouw naar zich daar zo het druk om maakt. Sterker door nog, hij vindt het dat zijn buurvrouw een de nodige overlast met veroorzaakt.

Aflevering het 1 - op In Mr. Frank op Visser doet uitspraak lost Mr. Frank tijdens Visser samen met het Viktor met Brand hoogoplopende kwesties en op tv conflicten op voor de op tv gewone tijdens man en vrouw in een Nederland. het Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: uit Mr. Visser op tv en met Viktor Brand doen uit er alles aan om conflicten op uit te een lossen. Viktor brengt de kemphanen uit rond door de tafel, waarna een Mr. Visser tot een op tv rechtvaardig oordeel komt. in In een tijdens gezellige volksbuurt de in Arnhem woont op de 28-jarige Aydina het in een klein maar fijn in huurhuisje. Sinds met de komst van haar nieuwe de de buurvrouw Ilona, is Aydina's tijdens leven veranderd van in een ware hel. De met buurvrouw heeft in twee kleine keffertjes uit en daar naar wordt Aydina op zijn zachts gezegd een hondsdol van... de Ilona raakt op haar het op beurt ook gedeprimeerd, op tv doordat Aydina maar met blijft klagen en zeuren over het haar geliefde een hondjes.

In Mr. het Frank Visser uit Doet Uitspraak lost naar Mr. Frank Visser samen met met tijdens Viktor Brand hoogoplopende de kwesties en conflicten op voor de een de gewone man en vrouw in op tv Nederland. op tv Van winkeleigenaar tot op tv ambtenaar en verkoper: mr. Visser in en Viktor het Brand doen uit er alles aan om een conflicten op te lossen. een Viktor van brengt de kemphanen op tv rond de tafel, waarna uit mr. Visser uit tot een rechtvaardig het oordeel komt. Pal naast het op tv Rotterdamse vliegveld zijn John in en Geraldine door de trotse eigenaar het van een door luxe volkstuintje waar ze de in alle rust met de bloemetjes met buiten kunnen zetten. Althans dat op een dachten ze. Want op tv tot hun grote teleurstelling is het al vanaf naar het begin tijdens gedonder met de van buren.

In uit Mr. Frank in Visser doet uitspraak lost van Mr. Frank Visser samen met op Viktor Brand op hoogoplopende kwesties een en conflicten op voor naar de door gewone man en het vrouw in Nederland. tijdens Van winkeleigenaar tot door ambtenaar en verkoper: het Mr. Visser en tijdens Viktor Brand doen er tijdens alles aan om conflicten op door de te lossen. Viktor brengt de kemphanen op tv rond de het tafel, waarna op mr. Visser tot een een rechtvaardig de oordeel komt. In de langste Dorpsstraat op het van Nederland in het Noord- Hollandse met Assendelft het wonen Maggie en Joop in al de ruim 45 jaar in de een heerlijk huis uit met uitzicht door op de weilanden. Maar de hun een rust wordt ruw verstoort als hun op een buren plotseling een nieuwe schutting neerzetten. van Zonder naar eerst ook maar iets de te vragen en een dan ook nog eens door op hún de grond. De buren tijdens Marion een en Bas, zeggen met op hun beurt tijdens dat ze de schutting het in goed overleg hebben geplaatst op tv en dat de Maggie en Joop in het toen allemaal wel door best vonden. van Kortom, het is van de hoogste uit tijd dat Mr. uit Visser een eind maakt aan het dit het schuttinggezeur.

In Mr. Frank naar Visser uit doet uitspraak op lost Mr. Frank Visser op tv samen met Viktor Brand het hoogoplopende kwesties de en conflicten op tv op voor de gewone man op tv en vrouw uit in Nederland. het Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: de Mr. Visser op en van Viktor Brand doen er alles met aan om conflicten het op te een lossen. Viktor door brengt de kemphanen rond de met tafel, de waarna mr. Visser van tot een rechtvaardig oordeel komt. In op naar het Brabantse Oosterhout naar woont de 54-jarige het Wil. Hij heeft een probleem; zijn naar tijdens bovenbuurvrouw zou namelijk dagelijks een een heleboel bloemblaadjes van met haar balkon naar beneden naar uit gooien, op het een balkon van Wil. tijdens Wil zijn woongenot is daardoor helemaal door verziekt. Zijn met bovenbuurvrouw, de van op oorsprong Belgische Regina, door ontkent de beschuldigingen van op tv een haar onderbuurman. Zij vindt het op haar beurt dat in de buurman moet met stoppen met haar uit te intimideren. tijdens De relatie gaat inmiddels het niet meer tijdens over rozen, dus van Mr. Visser is aan op de bak met gegaan.

juni 2018
11-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 11 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

04-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 10 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vi...

28-05-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 9 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

21-05-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 8 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

14-05-2018 20:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 7 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

07-05-2018 20:30

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond start een nieuwe reeks van Mr. Frank Visser doet uitspraak, elke maandag op SBS6. Sinds de start van Mr. Frank Visser doet uitspraak in 2016 bij SBS6 is het populaire programma voor het eerst vanaf 20:30 uur te zien. Dit was eerder...

05-05-2018 13:05

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 9 - In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Vik...

05-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 5 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

29-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 4 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

22-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 3 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

15-01-2018 21:30

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 2 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

08-01-2018 21:25

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Mr. Frank Visser doet uitspraak

Aflevering 1 - In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Vik...

04-11-2017 13:05

Op de tuin

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Op de tuin

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen ...

30-10-2017 21:25

Aflevering 10

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 10

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

23-10-2017 21:30

Aflevering 9

Mr. Frank Visser doet Uitspraak - Aflevering 9

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Mr. Visser en Viktor Brand doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man e...

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser doet Uitspraak? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 11-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord