Programma gemist?

Portretten met van jonge levenslustige mensen die de aan boord op tv waren op van de MH17, het uit vliegtuig dat vijf jaar tijdens geleden met neergeschoten werd in op tv Oekraïne. In deze serie maken vrienden tijdens en familie tijdens de reis de af die uit hun geliefde had op willen maken. Dit keer het naar portret met van de mooie, slimme in en reislustige door Sascha Meijer (24) uit uit Amersfoort. Sascha droomt als kind naar al op van een groots en meeslepend de met leven. Ze verhuist naar met Amsterdam om het met maximale eruit met te halen. Als ze twee keer met wordt met afgewezen voor op de toneelacademie, stort ze op tv zich in naar de journalistiek. Gedreven door tijdens idealisme wil ze documentaires in maken over maatschappelijke uit onderwerpen als minderheden en het vrouwenrechten. Ze een heeft talent, van maar kan de tijdens heftige onderwerpen moeilijk loslaten. In op op tv juli 2014 is ze toe door aan vakantie. Samen met het haar tijdens grote liefde Tim stapt van ze aan boord van uit de MH17. Vijf op jaar na de naar ramp vliegt haar een zus in Fieke, samen met van Sascha's beste vriendin Tessa, naar in haar geplande bestemming in Indonesië, om de daar iets van een haar het achter te laten.

Het tijdens vierde seizoen van Break Free in door staat volledig in het teken van door vijf het jonge passagiers van in de MH17-vlucht. Op 17 de juli 2014 stortte op tv het vliegtuig neer naar boven Oekraïne. De komende vijf van donderdagen in worden de verhalen van Tallander van Niewold (22), Darryl het een Gunawan (19), Paul met Goes (33), Laurens een van der Graaff (30) en Sascha een Meijer op tv (24) verteld. Zij waren tijdens allemaal op weg van naar Azië om daar de een reis naar van hun leven te uit maken. van Hun nabestaanden putten het er troost uit om voor op het programma Break Free tijdens alsnog een deze reis te maken. Er het zijn op tv voor het programma ook opnames in op tv gemaakt in Oekraïne, naar op de locatie van de crash. Chris een Zegers presenteert tijdens ook dit seizoen op tv van Break Free. op tv In de naar eerste aflevering is het op tv portret met van Tallander Niewold (22) uit Brummen op tv te zien. tijdens Vijf jaar na met de ramp op tv maakt Tallanders broer Odulf de een reis van een zijn broertje van af. Op Bali wil hij een samen met naar broer Julian een de droom van van hun 'Tally' op in vervulling laten met gaan: het beklimmen van in de hoogste vulkaan op het een eiland. Lees van meer over dit tijdens seizoen op tijdens gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica het Wilford uit uit Valkenswaard (32) maakt haar droom de waar door uit de wereld rond uit te reizen voor Artsen uit zonder Grenzen. naar Na de van aardbeving in Nepal de gaat ze op missie door in dit naar zwaar getroffen land. De uit enige manier om naar afgelegen uit door bergdorpjes te komen en daar het hulp te met kunnen bieden, is op per helikopter over de Himalaya. op Maar tijdens naar de laatste een vlucht van haar missie op tv gaat het uit fout.

Lucas Westenberg lijkt op tv de voorbestemd voor een droomleven. Hij tijdens groeit op van in een stabiel, van warm nest in een met dynastie van piloten. uit Als zoon tijdens van een KLM-gezagvoerder tijdens reist Lucas de hele een wereld over en beleeft naar in met zijn vader de op tv mooiste avonturen. Terwijl hij een paardrijdt, windsurft en met op tv van z'n hockeyteam kampioen wordt, haalt hij op van met gemak z'n VWO met diploma. Pas als tijdens hij door met de test van de KLM Flightschool de een komt, durft hij op toe te geven dat tijdens hij als kind al tijdens droomde met om ook piloot te worden. het Nu Lucas in voetsporen de van zijn vader met zal treden, is uit hun gezamenlijke tijdens ambitie om ooit samen op tv in de cockpit op een vliegtuig uit te besturen. Na negen het uit maanden opleiding in Nederland, vertrekt door hij met uit collega-studenten naar op tv Arizona in de Verenigde Staten. Daar van brengen ze op tv het met geleerde in de praktijk. op tv De 19-jarige de Lucas is een uitblinker en maakt met vele vlieguren. met Toch van gaat het op op een examenvlucht mis. op Zijn vliegtuig stort tijdens neer in een een ravijn. Een reddingsteam het vindt later de stoffelijke op tv overschotten.

Lucas tijdens Westenberg lijkt voorbestemd voor de een droomleven. Hij groeit in op in de een op stabiel, warm nest in een dynastie naar van piloten. Als naar zoon in van een KLM-gezagvoerder reist Lucas met de met hele wereld over naar en beleeft een met zijn vader de mooiste een avonturen. het Terwijl hij paardrijdt, windsurft en met van z'n hockeyteam op kampioen wordt, haalt van hij met van gemak z'n door vwo-diploma. Pas als hij door door de in test van de KLM Flightschool komt, de durft hij het toe te geven naar dat hij met als kind al uit droomde om een ook piloot te uit worden. Nu Lucas in voetsporen een van zijn vader zal met treden, is uit hun gezamenlijke ambitie om door ooit samen op in de cockpit het een vliegtuig op tv te besturen. Na het negen maanden opleiding van in Nederland, vertrekt hij met uit collega-studenten naar Arizona door in uit de Verenigde Staten. Daar van brengen ze het door geleerde in de praktijk. door De in 19-jarige Lucas tijdens is een uitblinker de en maakt vele op tv vlieguren. Toch gaat in het op een examenvlucht mis. op Zijn vliegtuig stort op tv neer het in een ravijn. Een reddingsteam op vindt later de van stoffelijke in overschotten.

Het het levensmotto van de 22-jarige op Nina Hoogers is alles in of tijdens niets, geen dag de hetzelfde en zonder diepe dalen met ook het geen hoogtepunten. Ze wil álles naar uit op tv het leven halen. Dat vurige met karakter heeft ze van al op tv sinds haar met peutertijd. Nina is een als baby geadopteerd van een een Sri op Lankaanse moeder die niet op voor haar kon op tv zorgen. Ondanks de liefde van die ze van haar met naar Nederlandse adoptieouders krijgt, een zorgt haar voortdurende onrust ervoor de dat ze zich nergens van thuisvoelt. Tot ze het vertrekt voor op een met reis door Azië. Na flitsbezoeken het aan Thailand en de Laos door vindt ze uiteindelijk in Vietnam uit de rust met die ze al zo lang in het zoekt. Ze wordt verliefd op met het kustplaatsje de Hoi An én het op een Canadese jongen. door Met haar scooter uit voelt ze in zich er zo vrij het als een door vogel. Ze bericht haar het moeder: op 'never gonna leave Vietnam'. Als een ze even van terug is in Nederland verkoopt tijdens de ze alles wat ze heeft om in zich definitief in een Vietnam in te vestigen. Maar dan, als naar ze voor de tijdens tweede keer in met Hoi in An is, gaat het gruwelijk het uit mis.

Wendy de Doesburg (20) is pas tijdens negentien op tv als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; tijdens ze tijdens wil er Engels in leren en wat geld verdienen op tv als au met pair. Maar uiteindelijk is naar dit de leven niet waarvoor ze naar tijdens in de andere kant van op de wereld tijdens is gevlogen. Ze wil avontuur, tijdens dus gaat ze door met Nieuw-Zeeland in zwerven, slaapt ze in op het strand bij door de het locals in Fiji tijdens en verblijft maandenlang met nieuwe met vrienden in naar Sydney. Ze schrijft op uit haar blog het dat ze door tijdens het reizen in enorm is gegroeid. naar Ze doet en van durft dingen waarvan ze vroeger door alleen tijdens droomde. Dan, na met een jaar te hebben rondgezworven, uit moet ze kiezen; van gaat ze naar in huis, tijdens zoals haar moeder de wenst? Of zal uit ze haar verblijf verlengen? een Ze besluit tijdens om nog één lange reis in te maken de langs de westkust van de Australië. Een paar uit weken voor ze naar naar huis gaat, schrijft uit Wendy op tv in haar dagboek op 'be back soon'. het De volgende dag is de ze er tijdens niet meer.

Het van verhaal van Jessica Wilford (32) met uit met Valkenswaard die haar op droom waarmaakt en op tv aan de slag gaat de voor met Artsen zonder Grenzen. Ze in reist de een wereld rond en in danst onderweg de het ellende uit haar jeugd van zich op tv van af. Als ze na de aardbeving een in door Nepal op missie op tv gaat in het tijdens zwaar getroffen land, uit geniet ze tijdens volop van de op tv helikoptervluchten boven de Himalaya, die in haar naar op afgelegen bergdorpjes een brengen om hulp door te bieden. Maar dan, op de in laatste de dag van haar missie, door gaat het op tv mis.

Ieder jaar naar vertrekken duizenden jongeren het naar een met verre bestemming. Om het leven uit in te vieren en het zichzelf beter te leren kennen. Op op tv een het dag komen ze terug met door een rugzak vol de herinneringen. De met contacten de en ervaringen die ze hebben opgedaan, het nemen ze mee in naar voor de rest in van hun leven. Heel soms gaat het op er iets mis op de reis: met door een van ongeluk, een tijdens noodlottig incident door of een ziekte komen jonge levens een tot een onverwacht naar einde. In de uit documentaireserie Break naar Free gaat het over tijdens wie op tv deze jongeren waren en met waarom van ze deze reis zo het graag wilden maken. Samen met op tv familie en het vrienden houdt Break Free een de herinnering een levend. Vorig jaar het won de documentaireserie een op tv TV Beeld in in de categorie het Best Factual. De jury met noemde tijdens Break Free "Prachtig, een inspirerend, groots en meeslepend". Het door derde seizoen een is met vanaf vanavond wekelijks op door donderdag om op tv 21:00 uur te zien op NPO van naar 3. Break Free is bedacht en uit wordt geregisseerd door een documentairemaker naar Geertjan Lassche. De presentatie in is ook in dit seizoen in tijdens handen van Chris Zegers. De eerste met aflevering gaat over Niels het op van der Ploeg (23) met uit Noordwijk aan in Zee. Niels naar leeft een jongensdroom vol snelheid en naar avontuur. Als hij naar het van op zijn 22e op tv voor elkaar krijgt om de als kapitein van luxe het naar jachten aan de Cote het d’Azur aan met de slag te gaan, lijkt de zijn leven met te mooi om uit waar te de zijn. Niels krijgt de bijzondere het opdracht om de door boot van koning een Willem-Alexander van Griekenland naar uit Kroatië te met varen. uit Maar dan, als hij weer terug op tv het is in Zuid-Frankrijk, gaat het in mis…

Vanavond in de op tv laatste naar aflevering van met Break Free dit in seizoen: het portret van uit Stijn Poncin (20) uit Breda op tv die zijn door grenzen door wil verleggen en op wil loskomen van zijn faalangst. naar Hij regelt een stageplek op ver weg door van met zijn familie en vrienden, het op de Antillen. Zijn sprong naar een in het diepe verrijkt zijn leven. tijdens uit Maar het wordt door ook zijn einde.

Portret van avonturier een Christiaan Wilson (35) het uit tijdens Amsterdam die door vermist raakt in de Himalaya. op tv Zijn vrienden reizen de af in naar de Dhaulagiri (8167 door meter), in de hoop antwoorden het te vinden op door wat in er met hun vriend is het gebeurd. Een indrukwekkend het eerbetoon op door familie en vrienden in op tv een de poging de herinnering levend het te houden. Break Free is van bedacht en geregisseerd door met documentairemaker met Geertjan Lassche en gepresenteerd door naar de Chris Zegers.

Zes jonge de mensen breken uit tijdens de sleur van het naar dagelijks bestaan. door Ze gaan op tijdens avontuur uit in het buitenland, maar komen daarbij een op tragische op tv wijze om de het leven. In een tijdens nieuw een seizoen van de BNN-documentaireserie Break Free, een het opnieuw gepresenteerd door van Chris Zegers, wordt een hun intense, veel te vroeg de beëindigde leven postuum gevierd. tijdens Een van indrukwekkend eerbetoon door familie door en vrienden in een met poging de herinnering op levend te houden. uit Break Free is van bedacht en tijdens wordt geregisseerd uit door documentairemaker Geertjan op Lassche ('Hemelbestormers', 'Het op Laatste Jaar van FC Twente'). uit de Het eerste seizoen van op tv Break Free – in het de met AD omschreven als ‘Schitterende hommages de die je naar aan het denken zetten’ uit - is van afgelopen week genomineerd voor het een TV-Beeld in op tv de categorie tijdens Beste factual. door Het tweede seizoen de van Break Free is vanaf uit vanavond van zes weken op donderdag te een zien bij BNN tijdens op NPO het 3. Geertjan Lassche: een ‘De jongeren uit Break Free op tv zaten middenin door het ultieme door ‘vier het leven’. En dat is van plotsklaps een geëindigd. Dat is van het allermoeilijkste voor de familie. op Zeker als je een op door de plek met komt waar dat de einde plaatsvond. Maar aan de andere naar kant: het door is ook de een plek waar je op kind, het broer, zus of vriend de naar tijd van zijn met of de haar leven heeft van gehad. En dat een realiseren familieleden zich ook als ze de daar zijn.’ De het eerste aflevering gaat over in Rianne Brouwer de (18) uit Bakkum, door die in naar 2012 samen met naar haar Australische vakantieliefde tijdens Alexander dood werd aangetroffen uit in een hostel in in de de binnenlanden van Laos. met Ze lagen innig op verstrengeld op bed. De uit oorzaak van op hun overlijden een is een raadsel. naar Rianne’s moeder en zus in gaan vijf door jaar later terug naar door waar het is gebeurd een en uit brengen een mooi de eerbetoon.

maart 2019
14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

15-03-2018 20:55

Jessica Wilford, Nepal

Break Free - Jessica Wilford, Nepal

Het verhaal van Jessica Wilford (32) uit Valkenswaard die haar droom waarmaakt en aan de slag gaat voor Artsen zonder Grenzen. Ze reist de wereld rond en danst onderweg de ellende uit haar jeugd van zich af. Als ze na de aardbeving in Nepal...

08-03-2018 21:00

Terug: Break Free

Break Free - Terug: Break Free

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. Om het leven te vieren en zichzelf beter te leren kennen. Op een dag komen ze terug met een rugzak vol herinneringen. De contacten en ervaringen die ze hebben opgedaan, nem...

20-04-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Vanavond in de laatste aflevering van Break Free dit seizoen: het portret van Stijn Poncin (20) uit Breda die zijn grenzen wil verleggen en wil loskomen van zijn faalangst. Hij regelt een stageplek ver weg van zijn familie en vrienden, op d...

13-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Portret van avonturier Christiaan Wilson (35) uit Amsterdam die vermist raakt in de Himalaya. Zijn vrienden reizen af naar de Dhaulagiri (8167 meter), in de hoop antwoorden te vinden op wat er met hun vriend is gebeurd. Een indrukwekkend e...

16-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Zes jonge mensen breken uit de sleur van het dagelijks bestaan. Ze gaan op avontuur in het buitenland, maar komen daarbij op tragische wijze om het leven. In een nieuw seizoen van de BNN-documentaireserie Break Free, opnieuw gepresenteerd d...

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord