Programma gemist?

Jessica door Wilford uit Valkenswaard van (32) maakt haar droom tijdens waar door de wereld van rond te reizen tijdens op tv voor Artsen zonder Grenzen. Na de in aardbeving op in Nepal gaat ze op de missie met in dit zwaar naar getroffen land. op De enige manier om naar afgelegen uit bergdorpjes naar te komen en daar hulp op te uit kunnen bieden, is op per helikopter uit over de Himalaya. Maar tijdens op de laatste vlucht tijdens van haar met missie gaat het op tv fout.

Lucas Westenberg lijkt op in voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit met uit op in een het stabiel, warm nest in het een dynastie van piloten. naar Als zoon van door een door KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld van van over en beleeft met het zijn vader de mooiste avonturen. uit Terwijl op tv hij paardrijdt, met windsurft en met z'n op tv hockeyteam kampioen wordt, van haalt hij met gemak het z'n van VWO diploma. Pas als hij door het de door test van de op tv KLM Flightschool komt, durft het hij op toe te geven dat hij als met kind door al droomde een om ook piloot te worden. naar Nu de Lucas in voetsporen van zijn in vader zal met treden, is hun gezamenlijke op tv ambitie om ooit samen uit in uit de cockpit door een vliegtuig te besturen. Na met negen maanden opleiding tijdens in Nederland, vertrekt hij op tv met collega-studenten in naar Arizona op tv in de Verenigde Staten. Daar uit brengen naar ze het geleerde in van de praktijk. De 19-jarige door Lucas is naar een uitblinker en maakt een vele vlieguren. Toch de gaat naar het op een met examenvlucht mis. Zijn vliegtuig op tv stort neer op in een ravijn. Een uit reddingsteam vindt later naar de stoffelijke in overschotten.

Lucas op Westenberg lijkt voorbestemd naar voor een droomleven. het Hij groeit op in een het stabiel, warm van nest in door een dynastie van piloten. het Als zoon op tv van een KLM-gezagvoerder reist Lucas door de van hele wereld over en beleeft de uit met zijn vader de mooiste avonturen. van Terwijl hij paardrijdt, in windsurft en een met z'n naar hockeyteam kampioen wordt, haalt van hij met gemak z'n naar door vwo-diploma. Pas als hij door de het test van op tv de in KLM Flightschool komt, op durft hij toe de te geven dat hij op als kind door al droomde om een ook piloot te worden. van Nu Lucas in voetsporen van van zijn vader de zal treden, op is hun gezamenlijke in ambitie om door ooit samen in de cockpit door een vliegtuig te besturen. een Na negen in maanden opleiding op in Nederland, vertrekt hij met uit collega-studenten naar Arizona het in op de Verenigde Staten. Daar met brengen ze het uit geleerde in de het praktijk. door De 19-jarige Lucas van is een uitblinker van en maakt vele vlieguren. op tv Toch gaat het het op een examenvlucht mis. Zijn uit vliegtuig van stort neer in de een ravijn. Een een reddingsteam vindt later naar de stoffelijke tijdens overschotten.

Het het levensmotto van de het 22-jarige Nina Hoogers is uit alles of op tv niets, geen met dag hetzelfde en in zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. op Ze wil álles in het uit het leven halen. Dat vurige in karakter naar heeft ze in al sinds haar peutertijd. Nina naar is door als baby geadopteerd van uit een Sri Lankaanse met moeder die een niet voor haar in kon zorgen. Ondanks de liefde die tijdens ze een van haar Nederlandse door adoptieouders krijgt, op tv zorgt haar voortdurende door onrust ervoor dat in ze zich nergens thuisvoelt. Tot het ze met vertrekt voor een reis door door Azië. Na naar flitsbezoeken aan met Thailand en Laos op vindt ze uiteindelijk in in Vietnam de rust die naar ze al zo uit lang een zoekt. Ze wordt verliefd op uit het kustplaatsje Hoi op An én op een naar Canadese jongen. Met met naar haar scooter voelt uit ze zich er zo vrij naar als het een vogel. Ze bericht een haar moeder: 'never gonna het leave Vietnam'. Als op tv ze even terug de is in Nederland in verkoopt ze alles tijdens wat ze heeft om naar een zich definitief in Vietnam te op vestigen. Maar dan, als van naar ze voor de tweede het keer in Hoi An het is, gaat tijdens het gruwelijk van mis.

Wendy uit Doesburg (20) is van pas negentien naar als ze vertrekt het naar Australië, Melbourne; ze met wil er Engels leren het en in wat geld verdienen als op au pair. Maar uiteindelijk met is dit leven met niet waarvoor op ze naar de andere kant met van de wereld van is gevlogen. Ze in de wil avontuur, dus gaat ze door met Nieuw-Zeeland op zwerven, slaapt door ze op het door strand bij de door locals in Fiji en het verblijft maandenlang met op tv nieuwe vrienden in Sydney. Ze in schrijft op haar op blog dat op ze door het in reizen enorm is gegroeid. van Ze op doet en op tv durft dingen waarvan ze vroeger door alleen droomde. in Dan, na een jaar met te hebben rondgezworven, moet met ze kiezen; gaat een een ze naar huis, zoals haar tijdens moeder wenst? de Of zal ze naar haar verblijf verlengen? de Ze besluit een om nog één lange een reis te maken langs van de westkust van Australië. tijdens Een paar tijdens weken voor ze tijdens naar huis het gaat, schrijft in Wendy in haar dagboek 'be back tijdens soon'. De van volgende uit dag is ze uit er niet meer.

Het verhaal van tijdens Jessica naar Wilford (32) de uit Valkenswaard die haar droom waarmaakt van in en aan de slag gaat voor een Artsen het zonder Grenzen. Ze reist een de wereld rond en uit van danst onderweg de uit ellende uit haar jeugd van zich de af. Als met ze na de aardbeving uit in Nepal op naar missie gaat in van het tijdens zwaar getroffen land, van geniet ze volop tijdens van de helikoptervluchten boven de met Himalaya, die naar haar uit naar afgelegen bergdorpjes brengen om de hulp te in bieden. Maar dan, op de door op laatste dag van haar missie, op gaat het tijdens mis.

Ieder op tv jaar vertrekken duizenden jongeren een naar een het verre bestemming. Om het het leven te naar vieren en zichzelf een beter te leren kennen. Op de van een dag komen met ze terug met een van rugzak vol de herinneringen. De contacten en ervaringen met die door ze hebben opgedaan, nemen ze mee in de voor de rest van door hun leven. Heel met soms gaat er iets mis in de op de reis: door een ongeluk, naar door een noodlottig incident of een ziekte op tv van komen jonge levens tot in een onverwacht door einde. In de documentaireserie in Break Free gaat het een over op tv wie deze jongeren waren en een waarom ze deze tijdens reis zo graag tijdens wilden maken. Samen met in familie en van vrienden houdt het Break Free een de herinnering levend. Vorig het jaar won de documentaireserie het een door TV Beeld in de categorie uit Best Factual. De jury uit noemde in Break Free het "Prachtig, inspirerend, groots en door meeslepend". Het derde uit seizoen is op vanaf vanavond wekelijks op tv op donderdag om 21:00 uur te het zien van op NPO 3. Break Free is op tv bedacht tijdens en wordt de geregisseerd door documentairemaker Geertjan het Lassche. De door presentatie is ook dit seizoen in door handen in van Chris Zegers. De eerste uit aflevering met gaat over Niels van der Ploeg een (23) op tv uit Noordwijk aan Zee. Niels met leeft naar een jongensdroom vol snelheid en met op tv avontuur. Als hij het op op zijn 22e voor elkaar op krijgt in om als kapitein van luxe naar jachten op tv aan de Cote d’Azur de aan de slag te door gaan, lijkt zijn tijdens leven uit te mooi om waar te de zijn. Niels krijgt met de de bijzondere opdracht om van de boot van koning in Willem-Alexander van Griekenland naar de op Kroatië te varen. Maar dan, als in hij van weer terug is in Zuid-Frankrijk, tijdens gaat het met mis…

Vanavond in de uit laatste aflevering in van Break uit Free dit seizoen: het de portret van op tv Stijn Poncin (20) op tv uit Breda die zijn op grenzen wil verleggen op tv en wil naar loskomen van zijn faalangst. een Hij regelt een stageplek op tv ver op weg van zijn familie tijdens en vrienden, op het de Antillen. tijdens Zijn sprong uit in het diepe verrijkt zijn op leven. Maar het wordt op ook tijdens zijn einde.

Portret door van avonturier Christiaan op tv Wilson (35) uit Amsterdam die tijdens op tv vermist raakt in de Himalaya. naar Zijn vrienden op reizen af naar naar de Dhaulagiri (8167 meter), uit in de op tv hoop antwoorden te vinden op tijdens wat er tijdens met hun vriend is naar gebeurd. Een indrukwekkend door eerbetoon door een familie en vrienden in op tv een poging de herinnering op levend te houden. Break met Free op tv is bedacht uit en geregisseerd door documentairemaker Geertjan in Lassche en gepresenteerd door op tv Chris de Zegers.

Zes jonge tijdens mensen breken met uit de sleur van op tv het dagelijks bestaan. Ze van gaan op avontuur het in het het buitenland, op maar komen daarbij door op tragische wijze om het met leven. In het een nieuw seizoen op van de naar BNN-documentaireserie Break Free, opnieuw gepresenteerd door een Chris Zegers, wordt op tv hun met intense, veel te vroeg beëindigde naar leven postuum met gevierd. Een indrukwekkend van eerbetoon door naar familie en vrienden in een naar door poging de herinnering levend te houden. op Break in Free is bedacht en wordt van geregisseerd door tijdens documentairemaker de Geertjan Lassche ('Hemelbestormers', 'Het Laatste Jaar het van FC Twente'). op tijdens Het eerste seizoen van Break Free het – in het het door AD omschreven als het ‘Schitterende hommages die naar je aan het denken zetten’ - door is afgelopen uit week genomineerd de voor een TV-Beeld in van de naar categorie Beste factual. Het tijdens tweede seizoen van Break Free een is vanaf op tv vanavond zes naar weken op op donderdag te zien bij BNN uit op NPO 3. Geertjan het Lassche: ‘De jongeren uit uit Break Free zaten een middenin het ultieme van ‘vier het van leven’. En dat een is plotsklaps geëindigd. uit Dat is het van allermoeilijkste tijdens voor de familie. Zeker het als je op de het plek komt waar het dat einde plaatsvond. Maar tijdens aan tijdens de andere van kant: het is naar ook de plek het waar je kind, met broer, zus of vriend op de tijd naar van zijn of haar door leven heeft gehad. En het dat realiseren op tv familieleden zich ook als in ze op tv daar zijn.’ De eerste aflevering gaat over de Rianne Brouwer tijdens (18) uit op Bakkum, die in 2012 door samen met haar Australische uit vakantieliefde naar Alexander dood door werd aangetroffen in een uit hostel in de binnenlanden van de Laos. Ze de lagen innig naar verstrengeld op bed. op tv De oorzaak van hun overlijden uit is een raadsel. van Rianne’s moeder en door zus door gaan vijf door jaar later terug naar waar in het is gebeurd op en brengen een een mooi een eerbetoon.

november 2018
23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

15-03-2018 20:55

Jessica Wilford, Nepal

Break Free - Jessica Wilford, Nepal

Het verhaal van Jessica Wilford (32) uit Valkenswaard die haar droom waarmaakt en aan de slag gaat voor Artsen zonder Grenzen. Ze reist de wereld rond en danst onderweg de ellende uit haar jeugd van zich af. Als ze na de aardbeving in Nepal...

08-03-2018 21:00

Terug: Break Free

Break Free - Terug: Break Free

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. Om het leven te vieren en zichzelf beter te leren kennen. Op een dag komen ze terug met een rugzak vol herinneringen. De contacten en ervaringen die ze hebben opgedaan, nem...

20-04-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Vanavond in de laatste aflevering van Break Free dit seizoen: het portret van Stijn Poncin (20) uit Breda die zijn grenzen wil verleggen en wil loskomen van zijn faalangst. Hij regelt een stageplek ver weg van zijn familie en vrienden, op d...

13-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Portret van avonturier Christiaan Wilson (35) uit Amsterdam die vermist raakt in de Himalaya. Zijn vrienden reizen af naar de Dhaulagiri (8167 meter), in de hoop antwoorden te vinden op wat er met hun vriend is gebeurd. Een indrukwekkend e...

16-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Zes jonge mensen breken uit de sleur van het dagelijks bestaan. Ze gaan op avontuur in het buitenland, maar komen daarbij op tragische wijze om het leven. In een nieuw seizoen van de BNN-documentaireserie Break Free, opnieuw gepresenteerd d...

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord