Programma gemist?

Het verhaal de van Darryl Gunawan een (19) in uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn met door omgeving omschreven als op tv een 'wonderkind', een creatieve het alleskunner. Op naar zijn vijftiende wint hij als tijdens dj de Kunstbende en naar mag draaien een op grote dancefestivals op als Mysteryland. Darryl met raakt bevriend met de de later wereldberoemde dj in tijdens Martin Garrix die na zijn dood op over door hem zegt: "You've inspired een me and so many met other people. op tv Love in you." Hij weet dit de allemaal te combineren met uit een een studie geneeskunde en zijn met relatie met met vriendin Mara. In juli tijdens 2014 vliegen hij op en zijn familie met de het MH17 door naar de Filipijnen, tijdens voor een familiebezoek. Aansluitend wil het Darryl nog het twee weken met een op de vriend gaan backpacken in door Vietnam. Vijf jaar met na de ramp probeert zijn van tante Jessica, met die als een grote het zus voor hem het was, dichterbij de hem te komen door op tv met zijn reis af te met maken.

Het verhaal in van Paul het Goes (33) die opgroeit tijdens in Enschede. Na zijn met studie gaat de hij de op wereldreis naar Australië, een Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor uit zijn het terugreis naar Nederland ontmoet het hij tijdens de Maleisische actrice Shuba, in die ook tijdens aan het backpacken is. het Ze beginnen te mailen een en krijgen een met relatie op tijdens afstand. Om te onderzoeken in of er naar toekomst is voor hen naar beiden, besluit door Paul in Maleisië te uit gaan wonen. Dit in tot grote verwarring met van uit zijn tweelingbroer Willem, die naar na Pauls de terugkomst juist hoopte uit meer tijd met hem door te kunnen de doorbrengen. Ondertussen wordt de de afstand tussen de tweelingbroers alsmaar het groter. op tv Vijf jaar na uit de ramp vliegt Willem uit naar Maleisië het om erachter te het komen hoe Paul daar het leefde. Was Pauls met liefde naar voor Shuba sterker de dan de bloedband tussen de van tweelingbroers?

Portretten een van jonge levenslustige mensen tijdens die aan boord waren op van de op tv MH17, de het vliegtuig dat vijf jaar het geleden neergeschoten werd door in Oekraïne. In door deze van serie maken vrienden en naar familie de reis af die een tijdens hun geliefde had willen maken. Het naar portret naar van Tallander Niewold (22) uit de Brummen. op Hij groeit van op in een groot met gezin, waar de kinderen met naar de paplepel ingegoten tijdens van krijgen dat je als broers en een door zussen onvoorwaardelijk voor het elkaar zorgt. Op school uit zit het Tallander niet op mee, hij op tv kan zich moeilijk de concentreren en blijft achter met het zijn in leerprestaties. Na veel teleurstellingen op tv vindt hij in toch zijn uit roeping: het leger. Vlak door voor zijn dood wordt zijn naar met doorzettingsvermogen alsnog beloond. Defensie bevordert hem een in juli naar 2014 tot soldaat eerste een op klas. Om zijn succes door te vieren, in boekt hij een ticket aan op tv boord van de MH17, tijdens naar zijn broer de Julian die op de Bali woont. Vijf de jaar na de de een ramp gaat zijn een broer Olly Tallander achterna. De in twee broers hopen naar samen de droom door van uit hun 'Tally' in van vervulling te laten gaan: het beklimmen een van de het hoogste vulkaan op van Bali.

Het door portret van op tv de mooie, slimme het en reislustige Sascha Meijer in (24) uit Amersfoort. uit Sascha droomt in als kind al van een groots het en meeslepend leven. tijdens op Ze verhuist naar Amsterdam om door het naar maximale eruit te halen. Als ze het twee keer wordt tijdens afgewezen voor tijdens de toneelacademie, stort ze naar zich in uit de journalistiek. tijdens Gedreven door idealisme wil ze uit documentaires maken op tv over maatschappelijke van onderwerpen als minderheden en een vrouwenrechten. Ze heeft talent, het maar kan tijdens de het heftige onderwerpen moeilijk loslaten. uit In juli 2014 in is ze toe aan tijdens vakantie. Samen met van haar grote liefde het Tim stapt ze een aan boord van tijdens de MH17. tijdens Vijf jaar na door de ramp een vliegt haar zus Fieke, samen met het Sascha's door beste vriendin Tessa, naar op tv haar in geplande bestemming Indonesië, om daar van iets van met haar achter te het laten.

Portretten op tv van jonge levenslustige mensen die met aan boord naar waren op tv van de MH17, het vliegtuig dat door van vijf jaar geleden neergeschoten met werd in naar Oekraïne. In deze serie op maken vrienden met en familie de reis in af die hun op geliefde had willen maken. In met de laatste een aflevering het portret een van Laurens van der de door Graaff (30) uit het Amsterdam. De altijd tijdens vrolijke en energieke van 'eeuwige student' Laurens droomt stiekem uit van een leven als met schrijver. het Als driejarige doet hij van al bijzondere uitspraken als naar 'de uit wolken zijn de voetstappen met van God'. Hij zet naar zijn eerste stappen op in de naar literaire wereld, is op uit het de Boekenbal en draagt tijdens werk voor op Lowlands. Maar een tijdens dat eerste echte in boek van zijn hand een wil er maar niet van met komen. op Laurens wordt het leraar Nederlands op het Geert een Groote College uit in Amsterdam en door hij is in de lievelingsleraar van de een school. Met de teksten naar van De Jeugd Van de Tegenwoordig tijdens en Acda en De Munnik met probeert tijdens hij de leerlingen zijn een liefde voor de taal mee te geven. een In juli 2014 is de op tv Laurens klaar voor het volwassen leven tijdens en boekt hij tijdens samen op tv met zijn liefde Karlijn een door ticket met het de MH17 het richting Indonesië. Vijf jaar naar na de tijdens ramp zijn Laurens' beste vrienden uit door Wim en Young-Kon inmiddels doorgegaan met in hun leven. de Als ze de Laurens' reis tijdens afmaken, en een vulkaan beklimmen, komen naar met ze in 'de wolken het van Laurens' uit terecht. De vraag dringt zich op: van hebben van ze de naar plotselinge dood van Laurens de echt verwerkt?

Portretten van het jonge levenslustige mensen die door aan met boord waren met van de MH17, het vliegtuig naar dat de vijf jaar geleden neergeschoten van werd in Oekraïne. de In deze serie op maken vrienden en tijdens familie de reis af die de hun het geliefde had willen maken. het Het portret naar van Laurens van der tijdens Graaff (30) door uit Amsterdam. De altijd op vrolijke en met energieke 'eeuwige student' op Laurens droomt stiekem van op tv een het leven als schrijver. Als 3-jarige doet op hij al op tv bijzondere uitspraken als van 'de wolken uit zijn de voetstappen van God'. van door Hij zet zijn op tv eerste stappen in de literaire wereld, uit is op het van tijdens Boekenbal en draagt op tv werk voor op naar Lowlands. Maar dat eerste met echte boek van zijn op hand wil naar er maar niet van het komen. Laurens wordt leraar op tv in Nederlands op het Geert Groote College op in Amsterdam en door de hij is de lievelingsleraar van tijdens de school. tijdens Met de teksten naar van De Jeugd op Van Tegenwoordig en tijdens Acda en in De Munnik probeert hij de leerlingen met zijn liefde het voor uit taal mee te geven. In juli tijdens 2014 van is Laurens klaar van voor het volwassen leven en een het boekt hij samen naar met zijn liefde Karlijn een ticket de met de de MH17 richting Indonesië. Vijf in het jaar na de ramp zijn het Laurens' beste vrienden Wim een van en Young-Kon inmiddels doorgegaan een met hun leven. op Als ze Laurens' de reis afmaken in en een vulkaan een beklimmen, komen ze van in 'de wolken van Laurens' terecht. van De vraag dringt een een zich op: hebben ze de naar plotselinge dood van een Laurens echt op tv verwerkt?

Portretten van jonge, naar op tv levenslustige mensen die van aan boord waren van de met MH17, het de vliegtuig dat vijf het jaar geleden door neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en in familie een maken de reis af naar die hun geliefde door had willen naar maken. Het verhaal van van Darryl op Gunawan (19) uit van Amstelveen. Darryl wordt het door zijn omgeving omschreven als een op 'wonderkind', een creatieve het alleskunner. in Op zijn 15e een wint hij als de DJ de Kunstbende de en mag draaien op grote naar dancefestivals als de Mysteryland. Darryl tijdens raakt bevriend uit met de later wereldberoemde op tv dj Martin het Garrix, die na zijn dood over in naar hem zegt: 'You've inspired me and een de so many other people. van Love you.' Hij tijdens weet dit een allemaal te combineren naar met een studie Geneeskunde en uit zijn relatie met uit vriendin Mara. van In juli 2014 tijdens vliegen hij en uit zijn familie met naar de MH17 naar de Filipijnen, uit voor op een familiebezoek. Aansluitend in wil Darryl naar nog twee weken met een tijdens vriend gaan backpacken in door Vietnam. Vijf jaar in na in de ramp probeert zijn tante op tv Jessica, die naar als een met grote zus voor hem de was, op tv dichterbij hem te komen door van zijn uit reis af te naar maken.

Portretten van in jonge de levenslustige mensen die aan boord een waren van naar de MH17, het vliegtuig de dat vijf jaar geleden de neergeschoten door werd in de Oekraïne. In deze serie maken met vrienden en familie de een het reis af die hun geliefde een had willen maken. op Het door verhaal van Paul Goes een (33) die opgroeit in naar Enschede. Na in zijn studie gaat op tv hij op wereldreis naar op tv Australië, Nieuw-Zeeland en door Zuidoost-Azië. Vlak in voor zijn terugreis naar naar Nederland ontmoet hij de uit Maleisische in actrice Shuba, op die ook aan het backpacken is. naar Ze het beginnen te met mailen en krijgen een een relatie op afstand. een Om te onderzoeken in of er met toekomst is voor uit hen beiden, besluit Paul in de Maleisië op tv te gaan wonen. Dit tot grote naar verwarring van zijn de op tweelingbroer Willem, die na een Pauls terugkomst juist een hoopte meer tijdens tijd met hem het te kunnen doorbrengen. Ondertussen wordt de uit afstand op tussen de tweelingbroers alsmaar naar groter. een Vijf jaar na de met ramp vliegt Willem naar tijdens Maleisië om erachter naar te komen hoe Paul van daar leefde. Was het uit Pauls liefde voor tijdens Shuba sterker dan de de bloedband tussen de het tweelingbroers?

Portretten van van jonge levenslustige mensen die het door aan boord waren van de MH17, een het vliegtuig dat op de vijf jaar geleden neergeschoten werd de in Oekraïne. In een deze met serie maken vrienden en met familie de reis af die van hun geliefde had van willen maken. uit Dit keer het portret de van naar de mooie, slimme en reislustige het Sascha Meijer (24) uit uit op tv Amersfoort. Sascha op droomt als kind al van een een met groots en meeslepend leven. Ze verhuist door naar de Amsterdam om met het maximale eruit te halen. uit Als de ze twee keer naar wordt afgewezen voor de toneelacademie, stort op ze zich in naar de journalistiek. Gedreven in door idealisme wil op met ze documentaires maken over maatschappelijke met onderwerpen van als minderheden en vrouwenrechten. Ze in heeft talent, uit maar kan van de heftige onderwerpen moeilijk een loslaten. In juli 2014 uit is ze toe aan van met vakantie. Samen met haar grote liefde met het Tim stapt ze aan boord van naar op tv de MH17. Vijf jaar na naar de ramp vliegt haar de zus Fieke, tijdens samen met Sascha's beste tijdens vriendin Tessa, op tv naar haar van geplande bestemming Indonesië, om daar in iets in van haar achter te naar laten.

Het vierde uit seizoen op tv van Break Free naar staat volledig in het teken een van vijf jonge passagiers tijdens van de MH17-vlucht. van Op op tv 17 juli 2014 in stortte het in vliegtuig neer boven Oekraïne. De op tv komende vijf op donderdagen worden de verhalen tijdens van Tallander uit Niewold (22), Darryl Gunawan (19), Paul een Goes met (33), Laurens een van der Graaff (30) en Sascha door Meijer het (24) verteld. Zij waren allemaal op de weg naar Azië op tv om daar de uit reis op van hun naar leven te maken. Hun nabestaanden op putten tijdens er troost uit om voor het van programma Break door Free alsnog deze op reis te maken. Er met zijn voor op tv het programma ook door opnames gemaakt in op Oekraïne, op de met locatie van tijdens de crash. Chris Zegers presenteert ook van dit seizoen van naar Break Free. met In de eerste op aflevering op is het portret naar van Tallander Niewold een (22) uit Brummen tijdens te zien. Vijf jaar met na de ramp de maakt Tallanders broer op Odulf de reis van zijn op tv broertje uit af. Op het Bali wil hij samen een met broer Julian de de droom van hun 'Tally' met op tv in vervulling laten gaan: het beklimmen op tv van de hoogste de vulkaan op met het op eiland. Lees meer over dit van seizoen op door gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica Wilford door uit Valkenswaard (32) met maakt haar droom waar uit door de wereld door de rond te reizen voor Artsen de zonder Grenzen. Na de van tijdens aardbeving in Nepal gaat ze op van missie door in dit zwaar naar getroffen land. De enige manier naar van om naar afgelegen tijdens bergdorpjes te komen en naar daar hulp te kunnen bieden, tijdens is per naar helikopter over op de Himalaya. een Maar tijdens de laatste vlucht van tijdens haar missie de gaat het uit fout.

Lucas Westenberg uit lijkt voorbestemd op tv voor een tijdens droomleven. Hij groeit in op in een stabiel, warm nest het op in een dynastie op van piloten. Als tijdens zoon van een KLM-gezagvoerder met reist Lucas de hele wereld een over en op tv beleeft met zijn vader van in de mooiste avonturen. uit Terwijl hij paardrijdt, windsurft door en met z'n hockeyteam kampioen op wordt, naar haalt hij met gemak z'n op VWO naar diploma. Pas als met hij door de test van in tijdens de KLM Flightschool komt, durft hij op tv toe door te geven dat hij door als kind al droomde op om ook piloot tijdens te worden. Nu in op Lucas in voetsporen van naar zijn vader zal treden, het is hun gezamenlijke op ambitie uit om ooit samen op in de cockpit een vliegtuig te van besturen. Na negen in maanden op tv opleiding in Nederland, vertrekt tijdens hij met collega-studenten in naar Arizona in de met Verenigde de Staten. Daar tijdens brengen ze het door geleerde in de praktijk. De met 19-jarige Lucas uit is een uitblinker op en maakt door vele vlieguren. Toch met gaat het op een examenvlucht mis. van een Zijn vliegtuig stort neer in een tijdens ravijn. Een de reddingsteam vindt door later de stoffelijke in overschotten.

Lucas Westenberg naar lijkt voorbestemd voor naar een droomleven. het Hij groeit in op in een stabiel, warm in nest in op een dynastie van piloten. in Als zoon van van een KLM-gezagvoerder reist Lucas het van de hele wereld het over en beleeft met zijn in vader de uit mooiste avonturen. Terwijl hij naar paardrijdt, windsurft en met de z'n hockeyteam tijdens kampioen wordt, uit haalt hij met gemak door z'n het vwo-diploma. Pas als hij een door de test van de op KLM uit Flightschool komt, durft tijdens hij toe te geven de dat hij als op kind al droomde het om het ook piloot te worden. op tv Nu Lucas in voetsporen naar van zijn vader zal uit treden, met is hun gezamenlijke naar ambitie om door ooit samen in de de cockpit een vliegtuig de te besturen. van Na negen maanden opleiding in Nederland, de vertrekt hij uit met naar collega-studenten naar Arizona in op de Verenigde Staten. Daar met brengen op ze het geleerde in de praktijk. het door De 19-jarige Lucas is een uitblinker op en de maakt vele vlieguren. op Toch gaat van het op een examenvlucht mis. Zijn van vliegtuig stort neer door in op een ravijn. Een reddingsteam tijdens vindt later de stoffelijke door op tv overschotten.

Het levensmotto door van de een 22-jarige Nina Hoogers is alles tijdens of een niets, geen dag in hetzelfde en door zonder diepe dalen tijdens ook geen hoogtepunten. Ze wil álles de uit het leven in halen. het Dat vurige karakter tijdens heeft ze met al sinds haar peutertijd. Nina is op als baby geadopteerd met van een Sri op tv in Lankaanse moeder die de niet voor haar door kon zorgen. Ondanks de op tv liefde die ze op van haar Nederlandse adoptieouders krijgt, een zorgt haar op voortdurende onrust ervoor dat tijdens op tv ze zich nergens op thuisvoelt. Tot ze vertrekt voor uit een reis door het Azië. van Na flitsbezoeken aan Thailand een en Laos de vindt ze uiteindelijk in Vietnam de op door rust die ze al de zo lang zoekt. tijdens Ze wordt verliefd op naar het kustplaatsje uit Hoi An én een op een Canadese jongen. Met op haar scooter op tv voelt ze de zich er zo vrij als van een vogel. naar Ze het bericht haar moeder: uit 'never gonna leave naar Vietnam'. Als ze even op tv terug is in Nederland naar verkoopt ze alles uit wat ze tijdens heeft om zich definitief in de het Vietnam te vestigen. Maar dan, op als ze op tv voor de tweede keer het in Hoi An is, uit gaat door het gruwelijk tijdens mis.

Wendy Doesburg een (20) door is pas negentien als ze in vertrekt naar Australië, tijdens Melbourne; ze wil er met Engels leren en op wat geld verdienen uit als au pair. de met Maar uiteindelijk is dit tijdens leven niet waarvoor ze uit naar de een andere kant van van de wereld is gevlogen. Ze door wil avontuur, dus het van gaat ze door Nieuw-Zeeland zwerven, de slaapt ze op de het strand van bij de locals in Fiji door en verblijft maandenlang op door met nieuwe vrienden in naar Sydney. Ze schrijft op de haar blog dat ze het door een het reizen enorm met is gegroeid. Ze doet door en durft dingen de waarvan ze op tv vroeger alleen droomde. Dan, na met een jaar te een hebben van rondgezworven, moet uit ze kiezen; gaat ze naar huis, tijdens zoals haar moeder op tv wenst? Of naar zal ze haar verblijf naar verlengen? Ze besluit het om van nog één lange reis te op tv maken uit langs de westkust van Australië. door Een paar weken een voor ze door naar met huis gaat, schrijft tijdens Wendy in haar dagboek 'be tijdens back soon'. door De volgende door dag is ze er niet tijdens meer.

mei 2020
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!