Programma gemist?

Jessica Wilford uit de naar Valkenswaard (32) maakt haar droom waar een tijdens door de wereld rond te door reizen voor in Artsen zonder Grenzen. Na de op tv aardbeving in van Nepal gaat ze in op missie in in dit zwaar uit getroffen land. De enige manier in om naar afgelegen door met bergdorpjes te komen door en daar hulp de te kunnen bieden, is naar per helikopter van over de Himalaya. Maar tijdens uit de laatste vlucht van een haar missie met gaat het een fout.

Lucas op tv Westenberg lijkt van voorbestemd voor een door droomleven. Hij groeit op in tijdens een stabiel, door warm nest in op een dynastie van piloten. het Als de zoon van een KLM-gezagvoerder naar reist Lucas de hele wereld de over en beleeft het met met zijn vader de mooiste uit avonturen. Terwijl hij paardrijdt, tijdens op tv windsurft en met door z'n hockeyteam kampioen in wordt, haalt hij met gemak z'n de VWO diploma. Pas de als hij op door de test van van de van KLM Flightschool in komt, durft hij met toe te geven dat hij uit als kind al droomde het tijdens om ook piloot te het worden. Nu Lucas op tv in voetsporen van zijn vader tijdens zal op treden, is hun gezamenlijke het ambitie het om ooit samen naar in de cockpit een vliegtuig van te besturen. Na negen een naar maanden opleiding in Nederland, naar vertrekt hij met een collega-studenten naar Arizona in de met Verenigde een Staten. Daar een brengen ze het geleerde in naar de praktijk. De een 19-jarige Lucas het is een uitblinker en door maakt vele vlieguren. van Toch gaat het in op een tijdens examenvlucht mis. door Zijn vliegtuig stort neer in van een ravijn. Een reddingsteam in op tv vindt later de stoffelijke uit overschotten.

Lucas Westenberg op lijkt in voorbestemd voor een droomleven. Hij het groeit op in op tv een stabiel, warm nest op tv in een door dynastie tijdens van piloten. Als met zoon van een KLM-gezagvoerder de reist Lucas de hele wereld tijdens over en beleeft met met zijn de vader de mooiste naar avonturen. Terwijl hij op tv paardrijdt, van windsurft en met z'n hockeyteam uit kampioen wordt, de haalt hij met gemak het z'n vwo-diploma. Pas op tv als hij door de in test van de in van KLM Flightschool komt, durft hij toe door in te geven dat hij als naar kind al op tv droomde om ook piloot op tv te worden. Nu uit Lucas van in voetsporen van zijn vader naar zal treden, is uit hun gezamenlijke ambitie om met ooit samen in tijdens met de cockpit een vliegtuig het te besturen. Na negen maanden een opleiding een in Nederland, vertrekt hij op tv met met collega-studenten naar Arizona in de in Verenigde Staten. Daar brengen een ze het geleerde door in de een praktijk. De 19-jarige door Lucas is een uitblinker op en maakt met vele vlieguren. uit Toch gaat van het op een examenvlucht tijdens mis. Zijn vliegtuig stort een neer de in een ravijn. een Een reddingsteam vindt het later de stoffelijke met overschotten.

Het in levensmotto van de 22-jarige uit Nina Hoogers is alles op tv met of niets, geen een dag hetzelfde en zonder het diepe dalen op tv ook geen hoogtepunten. Ze wil álles een in uit het leven halen. Dat vurige door karakter heeft van ze tijdens al sinds haar peutertijd. in Nina is als baby geadopteerd op van een op tv Sri Lankaanse moeder die door niet voor haar een kon op zorgen. Ondanks van de liefde die door ze van haar Nederlandse adoptieouders op tv krijgt, een zorgt haar voortdurende onrust ervoor met dat ze door zich nergens thuisvoelt. Tot ze op tv vertrekt tijdens voor een reis naar door Azië. Na door flitsbezoeken aan op tv Thailand en Laos vindt het ze uiteindelijk in Vietnam de de rust die ze met met al zo lang zoekt. Ze de wordt verliefd op in het van kustplaatsje Hoi An én op op een tijdens Canadese jongen. Met het haar scooter voelt ze zich er de zo vrij op als een de vogel. Ze bericht haar in moeder: 'never gonna leave tijdens Vietnam'. Als het ze even uit terug is op in Nederland verkoopt ze alles door wat ze een heeft om op zich definitief in Vietnam uit te vestigen. Maar dan, als uit ze een voor de tweede keer in een Hoi An is, het tijdens gaat het gruwelijk een mis.

Wendy een Doesburg (20) is op pas negentien als ze door vertrekt naar het Australië, Melbourne; tijdens ze wil er Engels leren door en wat geld verdienen tijdens een als au pair. Maar uit uiteindelijk is met dit leven niet waarvoor ze naar van de andere kant in van van de wereld is gevlogen. van Ze wil avontuur, dus tijdens gaat ze op door Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt op ze de op het op strand bij de locals in Fiji de en van verblijft maandenlang met nieuwe vrienden door in de Sydney. Ze schrijft op uit haar een blog dat ze door het reizen tijdens enorm is door gegroeid. Ze doet een en durft een dingen waarvan ze vroeger alleen het van droomde. Dan, na uit een jaar te hebben rondgezworven, moet tijdens ze kiezen; gaat op een ze naar huis, zoals haar moeder met wenst? van Of zal ze haar verblijf het verlengen? Ze met besluit om nog één op tv lange reis te op door maken langs de westkust van Australië. met Een op paar weken voor ze naar de huis op gaat, schrijft Wendy van in haar dagboek 'be door back het soon'. De volgende dag is ze naar er niet op meer.

Het met verhaal van Jessica uit Wilford (32) uit Valkenswaard die op haar van droom waarmaakt op en aan de slag gaat de voor Artsen zonder de Grenzen. op Ze reist de van wereld rond en danst onderweg de tijdens op tv ellende uit haar jeugd van de zich met af. Als ze na de aardbeving een tijdens in Nepal op missie gaat de in het zwaar in getroffen land, geniet ze naar volop een van de helikoptervluchten boven een de Himalaya, een die haar naar de afgelegen bergdorpjes op tv brengen om hulp te bieden. Maar naar dan, op de door laatste dag van tijdens de haar missie, gaat tijdens het mis.

Ieder op jaar vertrekken duizenden jongeren op naar een verre bestemming. tijdens naar Om het leven te vieren met en zichzelf beter uit te leren kennen. van Op de een dag komen op tv ze terug met een in rugzak vol herinneringen. De in contacten naar en ervaringen die een ze hebben opgedaan, nemen ze in mee voor de rest de van met hun leven. tijdens Heel soms gaat naar er iets mis met op de reis: door in een ongeluk, een de noodlottig incident of een van ziekte komen jonge op tv levens tot een onverwacht tijdens einde. uit In de documentaireserie Break met Free tijdens gaat het over wie de deze jongeren waren en waarom de ze deze reis uit zo graag wilden in maken. Samen een met familie en vrienden door met houdt Break Free de herinnering levend. het Vorig jaar won door de documentaireserie tijdens een een TV Beeld in de de categorie Best Factual. De met jury noemde van Break Free "Prachtig, inspirerend, in groots en meeslepend". op Het de derde seizoen is vanaf vanavond naar wekelijks op donderdag om van 21:00 uur de te van zien op NPO 3. Break van Free is bedacht en wordt met geregisseerd naar door documentairemaker Geertjan Lassche. uit De presentatie is ook in dit seizoen in de in handen van Chris Zegers. De uit eerste aflevering het gaat over Niels van der Ploeg met (23) uit door Noordwijk met aan Zee. Niels leeft een op jongensdroom vol het snelheid en avontuur. Als hij door het van op zijn 22e de voor elkaar krijgt om als naar het kapitein van luxe jachten aan een de Cote op tv d’Azur aan de een slag te uit gaan, lijkt zijn leven te een mooi om waar te met zijn. naar Niels krijgt de bijzondere opdracht in om met de boot van koning Willem-Alexander van van Griekenland met naar Kroatië te varen. tijdens van Maar dan, als hij door weer terug is in van Zuid-Frankrijk, gaat het van mis…

Vanavond het in de laatste aflevering in van Break Free van dit seizoen: van het portret van Stijn Poncin uit (20) uit Breda op die de zijn grenzen wil verleggen een en een wil loskomen van naar zijn faalangst. Hij regelt het een stageplek de ver weg van zijn familie tijdens en vrienden, op de de Antillen. van Zijn sprong in het naar diepe verrijkt zijn een leven. van Maar het wordt ook een zijn einde.

Portret van op avonturier Christiaan uit Wilson (35) uit Amsterdam met die naar vermist raakt in de van Himalaya. Zijn vrienden met reizen af naar naar de Dhaulagiri door (8167 meter), in de naar hoop antwoorden te het vinden op wat er van met op tv hun vriend is gebeurd. Een indrukwekkend met eerbetoon door op tv familie en vrienden in een in poging de herinnering op tv levend te houden. Break van van Free is bedacht van en geregisseerd door documentairemaker Geertjan het Lassche tijdens en gepresenteerd door Chris naar Zegers.

Zes tijdens jonge mensen breken uit met de sleur van in het in dagelijks bestaan. Ze gaan op met avontuur in het buitenland, tijdens maar komen van daarbij op op tragische wijze op om het leven. met In een nieuw van seizoen van de BNN-documentaireserie Break met Free, opnieuw gepresenteerd het door Chris Zegers, wordt van hun naar intense, veel te vroeg beëindigde in leven postuum gevierd. op tv de Een indrukwekkend eerbetoon door door familie en vrienden in de een poging de een herinnering in levend te houden. van Break Free is bedacht met en wordt geregisseerd door uit documentairemaker Geertjan Lassche ('Hemelbestormers', van 'Het Laatste door Jaar van FC door Twente'). naar Het eerste seizoen een van Break Free – in van het AD door omschreven als met ‘Schitterende hommages die je aan het een denken zetten’ - uit op tv is afgelopen week genomineerd met voor een TV-Beeld van in de categorie Beste factual. een Het tweede op tv seizoen het van Break Free is vanaf vanavond tijdens zes weken op tijdens donderdag te op tv zien bij door BNN op NPO 3. Geertjan op tv Lassche: ‘De jongeren uit uit een Break Free zaten op middenin het ultieme ‘vier het leven’. tijdens naar En dat is plotsklaps geëindigd. de Dat is het allermoeilijkste uit voor in de familie. door Zeker als je op de door plek komt waar dat op einde op tv plaatsvond. Maar de aan de andere kant: naar het is ook de plek van waar uit je kind, broer, zus of een vriend de tijd naar van zijn of in haar leven heeft op uit gehad. En dat op realiseren familieleden zich ook als ze door daar zijn.’ De eerste op tv aflevering gaat van over Rianne Brouwer (18) op tv in uit Bakkum, die in op tv 2012 samen met haar Australische met vakantieliefde Alexander dood het met werd aangetroffen in het een hostel in de de binnenlanden van uit Laos. Ze lagen op innig verstrengeld op bed. De oorzaak het van hun overlijden op tv is door een raadsel. Rianne’s moeder tijdens en door zus gaan vijf een jaar later terug naar waar op tv het is gebeurd en naar brengen een mooi naar op eerbetoon.

januari 2019
23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

15-03-2018 20:55

Jessica Wilford, Nepal

Break Free - Jessica Wilford, Nepal

Het verhaal van Jessica Wilford (32) uit Valkenswaard die haar droom waarmaakt en aan de slag gaat voor Artsen zonder Grenzen. Ze reist de wereld rond en danst onderweg de ellende uit haar jeugd van zich af. Als ze na de aardbeving in Nepal...

08-03-2018 21:00

Terug: Break Free

Break Free - Terug: Break Free

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. Om het leven te vieren en zichzelf beter te leren kennen. Op een dag komen ze terug met een rugzak vol herinneringen. De contacten en ervaringen die ze hebben opgedaan, nem...

20-04-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Vanavond in de laatste aflevering van Break Free dit seizoen: het portret van Stijn Poncin (20) uit Breda die zijn grenzen wil verleggen en wil loskomen van zijn faalangst. Hij regelt een stageplek ver weg van zijn familie en vrienden, op d...

13-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Portret van avonturier Christiaan Wilson (35) uit Amsterdam die vermist raakt in de Himalaya. Zijn vrienden reizen af naar de Dhaulagiri (8167 meter), in de hoop antwoorden te vinden op wat er met hun vriend is gebeurd. Een indrukwekkend e...

16-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Zes jonge mensen breken uit de sleur van het dagelijks bestaan. Ze gaan op avontuur in het buitenland, maar komen daarbij op tragische wijze om het leven. In een nieuw seizoen van de BNN-documentaireserie Break Free, opnieuw gepresenteerd d...

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord