Programma gemist?

Portretten van jonge de levenslustige mensen die uit aan op boord waren van de tijdens MH17, uit het vliegtuig dat vijf op tv jaar geleden neergeschoten werd een in Oekraïne. In deze naar serie maken van vrienden en familie de van reis het af die hun geliefde in had een willen maken. Het van portret van Laurens van der Graaff het naar (30) uit Amsterdam. De met altijd vrolijke en energieke 'eeuwige van student' Laurens de droomt in stiekem van een leven als schrijver. een van Als 3-jarige doet hij het al bijzondere uitspraken als op tv 'de wolken zijn door de een voetstappen van God'. Hij zet zijn een eerste stappen in op tv de literaire het wereld, is met op het Boekenbal door en draagt werk door voor op Lowlands. Maar dat tijdens door eerste echte boek van zijn hand op wil er maar uit niet van komen. de uit Laurens wordt leraar in Nederlands op het het Geert Groote College in Amsterdam met en hij is de de lievelingsleraar van de met school. van Met de met teksten van De Jeugd op tv Van Tegenwoordig en Acda en door De op tv Munnik probeert hij de leerlingen een zijn een liefde voor op taal mee te geven. de In juli 2014 uit is Laurens klaar voor het van volwassen op leven en boekt naar hij samen met zijn in liefde Karlijn een naar ticket met de de MH17 een richting Indonesië. Vijf jaar met na de ramp zijn Laurens' door beste naar vrienden Wim en Young-Kon inmiddels uit doorgegaan met uit hun leven. een Als ze Laurens' tijdens reis afmaken door en een vulkaan het beklimmen, komen ze in 'de wolken door het van Laurens' terecht. naar De vraag dringt zich op: door hebben ze de plotselinge tijdens dood van uit Laurens het echt verwerkt?

Portretten op tv van jonge, levenslustige mensen die in naar aan boord waren op tv van de MH17, het het vliegtuig dat vijf jaar naar geleden neergeschoten het werd in Oekraïne. met Vrienden en familie maken de een reis de af die op tv hun geliefde had op willen maken. Het verhaal door van Darryl Gunawan (19) uit uit door Amstelveen. Darryl wordt door zijn het omgeving omschreven als een op tv met 'wonderkind', een creatieve naar alleskunner. Op zijn 15e wint hij in als op tv DJ de Kunstbende naar en mag draaien op grote het dancefestivals als Mysteryland. van Darryl raakt bevriend een met de op later wereldberoemde door dj Martin Garrix, die na door zijn dood het over op tv hem zegt: 'You've inspired me uit and so many het other people. met Love you.' tijdens Hij weet dit allemaal uit te combineren met met een studie Geneeskunde tijdens en zijn in relatie met vriendin Mara. met In juli naar 2014 vliegen hij en zijn op familie met de het MH17 naar de Filipijnen, van voor uit een familiebezoek. Aansluitend tijdens wil Darryl nog twee met weken met van een vriend gaan door backpacken door Vietnam. Vijf op jaar na de ramp in probeert zijn tante op tv Jessica, die met als de een grote zus voor hem was, de tijdens dichterbij hem te uit komen door zijn reis af te in naar maken.

Portretten van in jonge op levenslustige mensen die de aan boord waren van de MH17, naar het vliegtuig dat op vijf jaar naar geleden neergeschoten werd in naar Oekraïne. In deze naar serie maken vrienden door tijdens en familie de reis af door die hun geliefde had uit uit willen maken. Het verhaal van tijdens Paul tijdens Goes (33) die opgroeit door in Enschede. Na het zijn studie gaat hij met op door wereldreis naar Australië, door Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. door Vlak voor zijn terugreis naar Nederland op met ontmoet hij de Maleisische een actrice Shuba, die op tv ook aan het het backpacken is. Ze op beginnen te mailen en door krijgen een op relatie op afstand. Om te met het onderzoeken of er toekomst is voor in uit hen beiden, besluit Paul tijdens in Maleisië te gaan uit wonen. Dit op tot grote tijdens verwarring van zijn tweelingbroer tijdens Willem, die na Pauls in terugkomst juist hoopte meer op tijd door met hem te kunnen doorbrengen. in Ondertussen door wordt de afstand tussen de een tweelingbroers alsmaar het groter. Vijf jaar na naar de door ramp vliegt in Willem naar Maleisië om erachter te uit komen met hoe Paul daar leefde. in Was Pauls liefde voor tijdens Shuba van sterker dan uit de bloedband tussen de het tweelingbroers?

Portretten van uit jonge door levenslustige mensen die op tv aan boord waren van de MH17, op het naar vliegtuig dat vijf jaar de geleden neergeschoten werd in het Oekraïne. In op deze serie van maken vrienden en de familie de reis af van die hun naar geliefde had uit willen maken. Dit keer het portret van uit van de mooie, slimme en reislustige door Sascha Meijer (24) op tv uit Amersfoort. Sascha met droomt als kind de door al van een groots en door meeslepend leven. Ze verhuist uit naar Amsterdam om uit het maximale eruit door te een halen. Als ze twee keer van wordt afgewezen voor in de toneelacademie, stort een een ze zich in de journalistiek. Gedreven van het door idealisme wil ze documentaires maken op over maatschappelijke in onderwerpen als minderheden naar en vrouwenrechten. uit Ze heeft talent, door maar kan in de heftige onderwerpen moeilijk loslaten. met In op tv juli 2014 is ze toe op tv aan vakantie. Samen het met haar de grote liefde Tim stapt met ze aan met boord van de uit MH17. Vijf jaar na de van een ramp vliegt haar zus door Fieke, samen met Sascha's beste in vriendin Tessa, naar met haar naar geplande bestemming Indonesië, om de daar in iets van haar in achter te laten.

Het vierde met seizoen van Break de Free staat tijdens volledig in het in teken van vijf jonge passagiers op tv van de MH17-vlucht. met tijdens Op 17 juli 2014 stortte in het de vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf naar donderdagen worden met de verhalen van Tallander in Niewold (22), in Darryl Gunawan (19), Paul het Goes uit (33), Laurens van met der Graaff (30) en in Sascha Meijer met (24) verteld. Zij uit waren allemaal op weg naar in Azië om daar naar de reis van het hun leven te maken. in Hun nabestaanden putten de er troost door uit de om voor het programma tijdens Break Free alsnog deze reis de het te maken. Er zijn voor het de met programma ook opnames gemaakt in Oekraïne, met naar op de locatie van de crash. Chris een Zegers presenteert ook uit dit seizoen in van tijdens Break Free. In naar de eerste aflevering is het portret op tv van Tallander Niewold op tv (22) uit door Brummen te zien. Vijf het jaar een na de ramp maakt een Tallanders broer Odulf uit de reis van de zijn broertje af. Op een van Bali wil hij samen een met broer Julian de het droom van door hun 'Tally' in vervulling laten met door gaan: het beklimmen van de hoogste door vulkaan op in het eiland. Lees van meer over dit seizoen op in een gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica Wilford het uit Valkenswaard (32) naar maakt haar droom tijdens waar door de uit wereld rond te op tv reizen van voor Artsen zonder Grenzen. Na de de aardbeving op tv in Nepal uit gaat ze op missie door in dit naar zwaar getroffen land. in De enige manier om naar afgelegen van bergdorpjes te een komen en daar hulp uit naar te kunnen bieden, is per tijdens helikopter over de op tv Himalaya. op Maar tijdens de laatste vlucht van door een haar missie gaat het door fout.

Lucas uit Westenberg lijkt naar voorbestemd voor een droomleven. op tv Hij groeit op in een de stabiel, van warm nest in een naar dynastie van piloten. een Als zoon van in een een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele in wereld over van en beleeft met met zijn vader de mooiste op avonturen. Terwijl hij met paardrijdt, windsurft en tijdens met z'n hockeyteam kampioen in wordt, de haalt hij de met gemak z'n VWO diploma. het Pas uit als hij door de de test van de op tv KLM Flightschool komt, durft hij in toe tijdens te geven op tv dat hij als kind al met droomde om in ook piloot te worden. de Nu Lucas in voetsporen in van van zijn vader zal naar treden, is hun gezamenlijke het ambitie om ooit samen naar in de cockpit met een uit vliegtuig te besturen. Na negen met maanden op tv opleiding in Nederland, vertrekt hij in met uit collega-studenten naar Arizona in de door Verenigde Staten. met Daar brengen ze uit het in geleerde in de door praktijk. De 19-jarige Lucas op is een uitblinker en het maakt vele vlieguren. Toch op gaat het op uit een met examenvlucht mis. Zijn vliegtuig naar stort neer in een door ravijn. Een van reddingsteam vindt uit later de stoffelijke van overschotten.

Lucas de Westenberg lijkt een voorbestemd voor een droomleven. Hij een groeit op een in een stabiel, warm nest van op in een dynastie van piloten. Als in zoon van een een de KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele tijdens wereld over en in beleeft met zijn met vader de mooiste avonturen. met Terwijl hij paardrijdt, door windsurft en met naar z'n hockeyteam een kampioen tijdens wordt, haalt hij met gemak in z'n vwo-diploma. Pas het als uit hij door de test van de in een KLM Flightschool komt, de durft hij toe te geven dat op tv hij als van kind al droomde om de ook piloot te op tv worden. door Nu Lucas in in voetsporen van zijn vader uit zal treden, een is hun gezamenlijke een ambitie om een ooit samen in van de cockpit een vliegtuig te besturen. op tv Na negen de maanden opleiding door in Nederland, uit vertrekt hij met collega-studenten naar uit Arizona in de Verenigde uit Staten. Daar door brengen ze het geleerde uit in de de praktijk. De tijdens 19-jarige Lucas in is een uitblinker naar en maakt vele vlieguren. Toch gaat de het op met een naar examenvlucht mis. Zijn vliegtuig stort het neer in een tijdens ravijn. Een het reddingsteam vindt later door de stoffelijke van overschotten.

Het levensmotto van het het de 22-jarige Nina Hoogers is tijdens alles uit of niets, geen dag hetzelfde en naar naar zonder diepe dalen ook geen van hoogtepunten. Ze wil op tv álles uit naar het leven halen. Dat uit vurige de karakter heeft ze al sinds haar de peutertijd. Nina is op tv als baby geadopteerd de van een Sri uit Lankaanse moeder het die niet voor door haar kon zorgen. Ondanks door de liefde die de ze van haar het met Nederlandse adoptieouders krijgt, zorgt haar door voortdurende onrust ervoor dat met ze zich door nergens thuisvoelt. Tot op ze vertrekt voor van een reis door een Azië. Na flitsbezoeken op tv aan Thailand een en Laos vindt ze op tv uiteindelijk in Vietnam een de rust uit die ze in al zo lang zoekt. Ze een wordt verliefd op een het een kustplaatsje Hoi An én op uit een Canadese jongen. Met uit in haar scooter voelt ze zich op tv er zo vrij door als door een vogel. Ze bericht met haar moeder: 'never gonna leave uit Vietnam'. Als in ze door even terug is in Nederland van verkoopt ze alles wat uit ze heeft om op naar zich definitief in Vietnam te vestigen. de Maar een dan, als van ze voor de tweede keer een in Hoi An is, het gaat het gruwelijk de op tv mis.

Wendy een Doesburg (20) is pas op tv negentien als ze vertrekt op naar Australië, Melbourne; tijdens ze wil op er Engels door leren en wat van geld verdienen als au de pair. het Maar uiteindelijk is op dit leven niet waarvoor ze naar van de andere kant de tijdens van de wereld is gevlogen. van Ze wil tijdens avontuur, dus naar gaat ze door Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt in ze tijdens op het strand bij in de locals in naar Fiji en op tv verblijft maandenlang met nieuwe de vrienden op tv in Sydney. Ze schrijft naar op haar van blog dat ze door het uit reizen enorm is tijdens gegroeid. Ze doet in en durft naar dingen waarvan ze vroeger alleen de droomde. Dan, van na naar een jaar te hebben rondgezworven, een moet ze kiezen; gaat op tv ze een naar huis, zoals haar uit moeder wenst? een Of zal tijdens ze haar verblijf verlengen? Ze tijdens besluit om nog op één lange in reis te maken een langs de westkust van Australië. door Een door paar weken voor ze naar naar huis gaat, op schrijft Wendy in haar in het dagboek 'be back soon'. De volgende op dag naar is ze er naar niet meer.

Het door verhaal van Jessica Wilford (32) met uit een Valkenswaard die haar uit droom waarmaakt het en aan de slag gaat door voor Artsen met zonder Grenzen. Ze reist op de wereld rond en door van danst onderweg de met ellende uit haar jeugd van op zich van af. Als ze door na de aardbeving een in Nepal op missie tijdens gaat in het zwaar getroffen door van land, geniet ze volop van een de helikoptervluchten op tv boven de Himalaya, die haar een op tv naar afgelegen bergdorpjes brengen op tv om hulp naar te bieden. Maar dan, op met de door laatste dag van door haar missie, gaat uit het mis.

Ieder jaar tijdens vertrekken duizenden uit jongeren naar tijdens een verre bestemming. Om op het leven te vieren en van zichzelf naar beter te leren kennen. van Op een op dag komen ze uit terug met een rugzak in vol herinneringen. De het contacten en ervaringen die naar door ze hebben opgedaan, nemen de ze mee voor op tv de rest van uit hun leven. de Heel soms gaat er iets op mis op op de reis: naar door een ongeluk, een naar noodlottig incident of een op ziekte komen tijdens jonge levens tot een een onverwacht einde. In de op documentaireserie Break tijdens Free uit gaat het over wie door deze jongeren waren en waarom naar ze het deze reis zo graag wilden de de maken. Samen met op tv familie en vrienden houdt Break op Free van de herinnering levend. Vorig jaar het won uit de documentaireserie een TV Beeld door in de categorie Best in Factual. De jury uit door noemde Break Free van "Prachtig, inspirerend, groots de en meeslepend". Het derde het seizoen is op tv vanaf vanavond wekelijks tijdens op donderdag om 21:00 uur een te naar zien op NPO 3. Break op Free is van bedacht en wordt op geregisseerd door documentairemaker Geertjan Lassche. de De tijdens presentatie is ook dit seizoen in met handen van Chris door Zegers. De eerste aflevering het in gaat over Niels van der de Ploeg (23) uit Noordwijk uit aan Zee. met Niels leeft een een jongensdroom vol een snelheid en avontuur. Als hij een het op zijn tijdens 22e voor uit elkaar krijgt om door als kapitein het van luxe jachten aan met de Cote d’Azur aan met de op slag te op gaan, lijkt zijn leven te tijdens mooi tijdens om waar te zijn. Niels op tv krijgt de bijzondere de opdracht van om de boot van tijdens koning Willem-Alexander van Griekenland uit naar Kroatië te varen. de tijdens Maar dan, als hij weer het terug de is in Zuid-Frankrijk, gaat het op mis…

Vanavond het in de laatste aflevering van het naar Break Free dit de seizoen: het portret van Stijn met Poncin (20) uit de Breda die van zijn grenzen wil verleggen op tv en wil loskomen van tijdens zijn faalangst. in Hij regelt naar een stageplek ver van weg van zijn familie en tijdens vrienden, op de door van Antillen. Zijn sprong in het het diepe verrijkt op zijn leven. Maar het het wordt ook zijn van einde.

juni 2019
11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

15-03-2018 20:55

Jessica Wilford, Nepal

Break Free - Jessica Wilford, Nepal

Het verhaal van Jessica Wilford (32) uit Valkenswaard die haar droom waarmaakt en aan de slag gaat voor Artsen zonder Grenzen. Ze reist de wereld rond en danst onderweg de ellende uit haar jeugd van zich af. Als ze na de aardbeving in Nepal...

08-03-2018 21:00

Terug: Break Free

Break Free - Terug: Break Free

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. Om het leven te vieren en zichzelf beter te leren kennen. Op een dag komen ze terug met een rugzak vol herinneringen. De contacten en ervaringen die ze hebben opgedaan, nem...

20-04-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Vanavond in de laatste aflevering van Break Free dit seizoen: het portret van Stijn Poncin (20) uit Breda die zijn grenzen wil verleggen en wil loskomen van zijn faalangst. Hij regelt een stageplek ver weg van zijn familie en vrienden, op d...

13-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord