Programma gemist?

Het verhaal van de op Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl op tv wordt door zijn door omgeving op tv omschreven als de een 'wonderkind', een creatieve op tv alleskunner. Op zijn vijftiende wint van een hij als dj de Kunstbende op en mag draaien op van grote dancefestivals als het Mysteryland. Darryl raakt door bevriend met de de later wereldberoemde op tv dj Martin Garrix het die na zijn dood met over een hem zegt: "You've inspired me de and op so many other people. Love uit van you." Hij weet dit allemaal het te combineren met van een op studie geneeskunde en zijn relatie met in uit vriendin Mara. In juli 2014 op tv vliegen hij en zijn naar tijdens familie met de MH17 naar de op tv Filipijnen, voor een in familiebezoek. van Aansluitend wil met Darryl nog twee weken met op tv een vriend gaan op tv backpacken door Vietnam. door Vijf jaar na de het ramp op tv probeert zijn tante Jessica, die naar als een de grote zus door voor hem was, dichterbij hem uit door te komen door zijn reis af op tv te op tv maken.

Het verhaal van op Paul Goes (33) een die opgroeit in in met Enschede. Na zijn studie gaat in hij tijdens op wereldreis naar Australië, in Nieuw-Zeeland en uit Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar op tv Nederland ontmoet naar hij de op Maleisische actrice van Shuba, die ook aan door het backpacken is. naar Ze beginnen te mailen uit en krijgen een relatie een op van afstand. Om te onderzoeken of van door er toekomst is voor hen met beiden, besluit van Paul in Maleisië te op gaan wonen. Dit met tot grote verwarring van een zijn een tweelingbroer Willem, die uit na Pauls terugkomst juist het hoopte een meer tijd met in hem te kunnen het doorbrengen. Ondertussen wordt de afstand tussen naar de tweelingbroers alsmaar in door groter. Vijf jaar na de ramp tijdens naar vliegt Willem naar Maleisië om door erachter te de komen hoe van Paul daar leefde. Was uit Pauls liefde voor Shuba de sterker dan de de bloedband tussen met de tweelingbroers?

Portretten van jonge uit door levenslustige mensen die aan boord in waren een van de MH17, van het vliegtuig dat vijf op tv jaar geleden op neergeschoten werd in Oekraïne. de In deze serie maken vrienden uit en door familie de reis af het die hun geliefde had naar van willen maken. Het portret op van Tallander Niewold van (22) uit Brummen. Hij groeit naar op in een uit groot gezin, in waar de kinderen naar met de tijdens paplepel ingegoten een krijgen dat je als een broers en door zussen onvoorwaardelijk voor elkaar zorgt. Op de school zit het in de Tallander niet mee, hij kan op zich moeilijk concentreren en met blijft een achter met zijn door leerprestaties. Na veel teleurstellingen vindt tijdens hij in toch zijn roeping: het door leger. de Vlak voor zijn dood wordt zijn uit doorzettingsvermogen tijdens alsnog beloond. Defensie bevordert het hem in met juli 2014 tot soldaat uit eerste uit klas. Om zijn een succes te vieren, boekt op hij een ticket aan het boord van een de MH17, naar op tv zijn broer door Julian die op in Bali woont. Vijf jaar na uit de ramp uit gaat zijn broer Olly Tallander in het achterna. De twee broers op tv hopen samen naar de droom van hun 'Tally' in met vervulling te het laten gaan: tijdens het beklimmen van de het hoogste vulkaan tijdens op Bali.

Het portret het van de van mooie, slimme en reislustige een Sascha Meijer (24) in uit het Amersfoort. Sascha droomt als kind al door van het een groots en meeslepend met leven. Ze van verhuist naar uit Amsterdam om het maximale naar eruit te halen. Als ze de van twee keer wordt afgewezen op tv voor de toneelacademie, stort in ze zich in uit de journalistiek. uit Gedreven door met idealisme wil ze documentaires maken over tijdens maatschappelijke onderwerpen als door minderheden naar en vrouwenrechten. Ze heeft tijdens talent, maar kan uit de heftige onderwerpen moeilijk tijdens uit loslaten. In juli 2014 door is ze toe aan vakantie. met de Samen met haar door grote liefde Tim stapt ze van aan boord naar van de MH17. door Vijf jaar na de het ramp de vliegt haar zus Fieke, samen op met van Sascha's beste vriendin Tessa, naar naar haar geplande van bestemming Indonesië, om daar iets op tv van haar tijdens achter te op laten.

Portretten van jonge op tv levenslustige op tv mensen die een aan boord waren van de uit MH17, het vliegtuig dat naar vijf jaar naar geleden met neergeschoten werd in Oekraïne. op In deze serie op maken vrienden en met familie de reis af die het naar hun geliefde had op tv willen maken. In op de laatste aflevering het tijdens portret van Laurens van op tv der door Graaff (30) uit Amsterdam. door De altijd vrolijke en een energieke 'eeuwige student' Laurens uit droomt het stiekem van met een leven als op tv schrijver. Als driejarige doet hij van al een bijzondere uitspraken als 'de op wolken zijn de voetstappen de van God'. door Hij zet zijn eerste tijdens stappen met in de literaire het wereld, is op het Boekenbal in en draagt werk voor tijdens op op tv Lowlands. Maar dat eerste uit echte boek van uit zijn hand het wil er maar niet van het komen. Laurens de wordt een leraar Nederlands op het op Geert Groote College tijdens in Amsterdam door en hij is de lievelingsleraar van het de school. uit Met een de teksten van op De Jeugd Van op Tegenwoordig en Acda en een De Munnik probeert hij de met van leerlingen zijn liefde tijdens voor taal mee te geven. op In juli 2014 een is Laurens klaar uit voor het volwassen leven tijdens en boekt hij met van samen met zijn naar liefde Karlijn een ticket naar met de op MH17 richting Indonesië. Vijf jaar na door de ramp de zijn Laurens' met beste vrienden tijdens Wim en Young-Kon inmiddels doorgegaan naar met hun leven. naar Als ze in Laurens' reis afmaken, en tijdens een vulkaan door beklimmen, komen ze in 'de in wolken van de Laurens' terecht. naar De vraag dringt zich op: met hebben ze de naar plotselinge dood op van Laurens op echt verwerkt?

Portretten van jonge op tv levenslustige mensen van die aan de boord waren van de door MH17, het van vliegtuig dat vijf jaar geleden op tv neergeschoten werd in het op Oekraïne. In deze serie maken met vrienden en tijdens familie de reis met af die hun geliefde op had willen maken. Het met uit portret van Laurens in van der Graaff (30) uit in Amsterdam. door De altijd vrolijke en een energieke 'eeuwige student' het Laurens droomt stiekem van met een leven als op tv schrijver. Als van 3-jarige doet hij al bijzondere tijdens uitspraken als 'de een in wolken zijn de voetstappen van de God'. Hij zet de zijn eerste stappen het in de literaire in wereld, is op in het door Boekenbal en draagt werk voor op het op Lowlands. Maar dat eerste door echte boek van met zijn hand wil er maar uit niet van komen. met Laurens het wordt leraar Nederlands uit op het Geert met Groote College in Amsterdam op tv en hij op is de lievelingsleraar van de van school. Met de tijdens teksten van in De Jeugd Van op Tegenwoordig naar en Acda en De Munnik probeert door hij de leerlingen in zijn liefde met voor taal mee te de uit geven. In juli 2014 is Laurens op tv van klaar voor het volwassen van leven en boekt op hij samen van met zijn liefde Karlijn een naar ticket met op de MH17 richting Indonesië. een Vijf op tv jaar na de ramp zijn Laurens' op tv beste op tv vrienden Wim en op Young-Kon inmiddels doorgegaan met naar hun leven. Als ze door Laurens' reis afmaken tijdens met en een vulkaan beklimmen, komen de ze van in 'de wolken op van Laurens' terecht. De vraag dringt in het zich op: hebben het ze de plotselinge dood van op Laurens uit echt verwerkt?

Portretten op tv van jonge, naar levenslustige mensen die aan boord waren naar van de MH17, uit het vliegtuig door dat vijf een jaar geleden tijdens neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en het familie maken in de naar reis af die met hun geliefde had willen op tv maken. Het in verhaal van Darryl Gunawan (19) uit in Amstelveen. Darryl wordt op tv de door zijn omgeving omschreven op als een 'wonderkind', een tijdens creatieve alleskunner. Op zijn het 15e wint door hij als de DJ de Kunstbende en mag naar draaien uit op grote dancefestivals op als Mysteryland. een Darryl raakt bevriend uit met de later wereldberoemde op tv dj Martin Garrix, die na het zijn dood over in hem uit zegt: 'You've van inspired me and tijdens so many other people. Love you.' het Hij tijdens weet dit allemaal te het combineren met op een studie Geneeskunde en op zijn relatie met vriendin de Mara. In met juli 2014 een vliegen hij en zijn familie met met het de MH17 naar een de Filipijnen, voor een op familiebezoek. Aansluitend wil Darryl een nog twee in weken met een een vriend gaan backpacken de door Vietnam. Vijf van jaar na de ramp door probeert zijn met tante Jessica, die in als een een grote zus voor een hem was, dichterbij hem te op komen door zijn in reis af van te tijdens maken.

Portretten van van jonge op tv levenslustige mensen die aan boord tijdens waren van de in MH17, het vliegtuig dat op tv vijf jaar van geleden neergeschoten werd in tijdens Oekraïne. door In deze op serie maken vrienden op tv en familie de reis af die de hun geliefde in had willen maken. Het naar verhaal van Paul uit Goes op (33) die opgroeit in Enschede. uit Na zijn het studie gaat hij in op wereldreis naar een Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. tijdens Vlak voor op tv zijn terugreis uit naar Nederland ontmoet hij de een Maleisische actrice Shuba, door die ook aan op het backpacken naar is. Ze beginnen naar te mailen en krijgen de een relatie op op afstand. de Om te onderzoeken op of er toekomst is op voor hen beiden, besluit het van Paul in Maleisië uit te gaan wonen. Dit door tot grote verwarring van zijn op de tweelingbroer Willem, die na in Pauls terugkomst een juist hoopte meer tijd met het hem te het kunnen doorbrengen. Ondertussen wordt de de in afstand tussen de tijdens tweelingbroers alsmaar groter. met Vijf jaar na de ramp met vliegt Willem naar Maleisië tijdens om erachter een te komen hoe op Paul daar leefde. Was naar Pauls liefde voor door Shuba sterker dan op de door bloedband tussen de de tweelingbroers?

Portretten van uit jonge het levenslustige mensen die aan boord van waren van van de MH17, op het vliegtuig dat tijdens vijf jaar geleden neergeschoten werd naar in Oekraïne. In deze van serie naar maken vrienden en familie tijdens de reis af die tijdens op hun geliefde had willen maken. Dit op keer op tv het portret van de op mooie, slimme en in reislustige uit Sascha Meijer (24) uit op Amersfoort. Sascha droomt als kind tijdens al van een op het groots en meeslepend leven. Ze verhuist de in naar Amsterdam om het het maximale eruit het te halen. Als ze twee keer met in wordt afgewezen voor de op toneelacademie, stort ze zich op tv in de journalistiek. van Gedreven door idealisme wil met op tv ze documentaires maken over maatschappelijke van onderwerpen als minderheden door en vrouwenrechten. in Ze heeft talent, maar in kan de heftige tijdens onderwerpen moeilijk met loslaten. In juli 2014 is van ze door toe aan vakantie. Samen door met haar grote tijdens liefde Tim stapt ze de aan in boord van de MH17. Vijf door jaar na van de ramp vliegt haar naar zus Fieke, samen op met Sascha's uit beste vriendin Tessa, naar door haar tijdens geplande bestemming de Indonesië, om daar iets van van haar achter te een laten.

Het vierde op seizoen van Break Free door staat volledig met in een het teken van vijf jonge passagiers van door van de MH17-vlucht. Op van 17 juli 2014 het stortte het vliegtuig neer boven met Oekraïne. De komende in vijf donderdagen worden de op tv uit verhalen van Tallander Niewold tijdens (22), Darryl Gunawan met (19), Paul het Goes (33), Laurens van der Graaff van (30) en door Sascha de Meijer (24) verteld. Zij de waren allemaal op weg naar uit Azië om daar de de reis van van hun in leven te maken. met Hun nabestaanden putten er troost uit naar om voor in het programma Break het Free alsnog deze reis een te in maken. Er zijn door voor het door programma ook opnames gemaakt in uit Oekraïne, door op de locatie van uit de crash. Chris Zegers presenteert van ook dit seizoen van op tv Break tijdens Free. In de eerste door aflevering met is het portret van op Tallander Niewold (22) door uit Brummen te door zien. Vijf jaar na de met van ramp maakt Tallanders broer Odulf in de uit reis van zijn op broertje af. Op Bali wil tijdens hij samen met naar broer Julian op tv de droom van hun 'Tally' op in vervulling laten de gaan: het op beklimmen van een de hoogste vulkaan op naar het eiland. Lees meer op over uit dit seizoen op de gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica Wilford uit met Valkenswaard uit (32) maakt tijdens haar droom waar door de wereld tijdens rond te reizen in voor Artsen naar zonder in Grenzen. Na de het aardbeving in Nepal tijdens gaat ze op missie in uit dit zwaar getroffen land. naar De met enige manier uit om naar afgelegen bergdorpjes te met komen door en daar hulp te kunnen bieden, naar is per tijdens helikopter de over de Himalaya. Maar tijdens de de laatste vlucht de van de haar missie gaat op tv het fout.

Lucas een Westenberg lijkt voorbestemd voor een in droomleven. Hij groeit op op de in een stabiel, naar warm nest in de een dynastie van piloten. de Als zoon van een een KLM-gezagvoerder door reist Lucas de hele wereld het over in en beleeft met zijn uit vader de mooiste tijdens avonturen. Terwijl hij paardrijdt, in windsurft en met tijdens naar z'n hockeyteam kampioen wordt, de haalt hij door met gemak z'n op VWO diploma. Pas als hij door tijdens het de test van de KLM de Flightschool komt, durft tijdens hij toe een te geven op tv dat hij als kind al tijdens droomde om ook door piloot te worden. tijdens Nu Lucas in naar voetsporen van zijn vader met zal treden, op tv is hun gezamenlijke een ambitie om ooit samen in een in de cockpit een naar vliegtuig te door besturen. Na negen maanden een opleiding in Nederland, de vertrekt hij met tijdens collega-studenten naar Arizona in in de Verenigde Staten. naar Daar brengen ze het naar op tv geleerde in de praktijk. met De 19-jarige Lucas is een in uitblinker uit en maakt vele vlieguren. de Toch gaat naar het op in een examenvlucht mis. Zijn het vliegtuig stort neer in door een ravijn. het Een reddingsteam met vindt later de het stoffelijke overschotten.

Lucas op tv Westenberg lijkt voorbestemd met voor een droomleven. Hij groeit een de op in een stabiel, warm op nest in de een dynastie van piloten. op Als zoon naar van een KLM-gezagvoerder reist Lucas op tv de met hele wereld van over en beleeft met zijn door vader de het mooiste avonturen. Terwijl hij paardrijdt, door windsurft en met op z'n hockeyteam kampioen de wordt, van haalt hij met gemak z'n naar vwo-diploma. tijdens Pas als hij door de naar test door van de KLM Flightschool van komt, durft hij de toe te geven op dat een hij als kind al uit droomde om ook piloot de te worden. door Nu Lucas in voetsporen van door zijn vader zal naar treden, van is hun gezamenlijke ambitie om het ooit samen door in de cockpit van een vliegtuig te van besturen. Na negen maanden door opleiding uit in Nederland, vertrekt hij van met collega-studenten op naar Arizona op in de Verenigde Staten. Daar een brengen ze het uit geleerde in de van praktijk. De een 19-jarige Lucas is een uitblinker op tv met en maakt vele het vlieguren. Toch gaat tijdens het op een examenvlucht mis. de Zijn vliegtuig in stort neer in van een ravijn. Een reddingsteam van vindt een later de stoffelijke van overschotten.

Het naar levensmotto van door de 22-jarige Nina Hoogers is de alles of de niets, geen met dag hetzelfde en zonder diepe met dalen ook geen op hoogtepunten. Ze met wil álles uit het op tv leven halen. met Dat vurige karakter heeft met ze al sinds haar van peutertijd. het Nina is van als baby geadopteerd door van een Sri Lankaanse moeder die tijdens niet voor haar uit kon op tv zorgen. Ondanks de liefde die een ze van haar een Nederlandse tijdens adoptieouders krijgt, zorgt haar uit voortdurende onrust ervoor dat door de ze zich nergens thuisvoelt. tijdens Tot ze vertrekt voor een naar reis door tijdens Azië. Na tijdens flitsbezoeken aan een Thailand en Laos van vindt ze uiteindelijk het in Vietnam de rust van die ze al van zo lang zoekt. met Ze wordt verliefd de op het kustplaatsje Hoi op tv An én tijdens op een Canadese jongen. Met van haar scooter op voelt ze uit zich er zo vrij als met een een vogel. Ze bericht haar moeder: naar 'never gonna leave uit Vietnam'. Als ze de even op tv terug is in Nederland verkoopt uit ze alles op tv wat ze heeft om door met zich definitief in op Vietnam te vestigen. Maar dan, op tv als op ze voor de tweede met keer in een Hoi An is, gaat het gruwelijk de het mis.

Wendy naar Doesburg (20) is tijdens pas negentien naar als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; naar ze van wil er naar Engels leren en wat geld verdienen een als van au pair. de Maar uiteindelijk is dit leven niet van waarvoor in ze naar met de andere kant van van de wereld is gevlogen. met Ze wil avontuur, dus op tv gaat ze door uit Nieuw-Zeeland zwerven, van slaapt ze met op het strand het bij de locals door in Fiji en verblijft het maandenlang naar met nieuwe vrienden in Sydney. het Ze schrijft op haar op tv de blog dat ze door het reizen in enorm in is gegroeid. Ze doet en van durft dingen waarvan in ze een vroeger alleen het droomde. Dan, na een door jaar te hebben tijdens rondgezworven, moet ze kiezen; een gaat ze op naar huis, zoals haar op tv moeder wenst? Of tijdens zal ze haar verblijf met naar verlengen? Ze besluit om op nog één lange reis op tv te maken langs in de westkust van Australië. de Een paar een weken naar voor ze naar huis gaat, het schrijft Wendy in haar op dagboek op tv 'be back soon'. De volgende met dag is ze op tv er niet de meer.

mei 2021
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!