Programma gemist?

Het tijdens verhaal van Darryl op tv Gunawan (19) uit Amstelveen. tijdens Darryl wordt door zijn uit omgeving omschreven met als een op tv 'wonderkind', een creatieve alleskunner. door Op zijn vijftiende wint op tv hij in als dj de Kunstbende en naar mag draaien het op naar grote dancefestivals als Mysteryland. de Darryl raakt bevriend op tv met de later door wereldberoemde dj Martin Garrix tijdens die in na zijn dood over de hem zegt: op tv "You've inspired me and op so many tijdens other people. Love op you." Hij weet dit allemaal met te combineren met een een studie op tv geneeskunde en op tv zijn relatie met vriendin Mara. door In juli 2014 een vliegen het hij en zijn van familie met de door MH17 naar de op Filipijnen, voor een familiebezoek. met Aansluitend wil op Darryl nog twee weken met een op vriend gaan backpacken op de door Vietnam. Vijf jaar na de met ramp op probeert zijn tante uit Jessica, die als een grote op tv zus voor naar hem was, dichterbij hem de te op komen door uit zijn reis af te de maken.

Het met verhaal van Paul Goes (33) het op die opgroeit in Enschede. Na van zijn studie gaat hij de op wereldreis naar een uit Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. tijdens Vlak voor de zijn terugreis naar Nederland tijdens ontmoet hij de met Maleisische actrice Shuba, die ook van aan op tv het backpacken is. Ze beginnen een te mailen en op krijgen van een relatie een op afstand. Om een te onderzoeken of het er toekomst is op tv voor hen beiden, besluit een Paul in Maleisië te gaan met wonen. Dit tot naar grote op tv verwarring van de zijn tweelingbroer Willem, die na op tv Pauls terugkomst juist met hoopte meer tijd met een hem te kunnen door op tv doorbrengen. Ondertussen wordt de tijdens afstand tussen de de tweelingbroers alsmaar groter. Vijf jaar de na de ramp naar vliegt Willem naar op Maleisië om erachter naar te komen met hoe Paul daar uit leefde. Was Pauls naar liefde voor Shuba het sterker dan de bloedband het tussen de naar tweelingbroers?

Portretten van van jonge levenslustige naar mensen die op tv aan boord waren van de MH17, met het vliegtuig naar dat vijf door jaar geleden neergeschoten het werd in in Oekraïne. In deze een serie maken vrienden en tijdens familie de tijdens reis af die in hun geliefde had willen maken. Het van portret van Tallander met Niewold naar (22) uit Brummen. Hij tijdens groeit op in een uit groot in gezin, waar de kinderen met een in de paplepel ingegoten door krijgen dat je op als broers en zussen onvoorwaardelijk voor de elkaar zorgt. van Op uit school zit het Tallander niet op mee, hij kan in zich door moeilijk concentreren en blijft tijdens achter met zijn door leerprestaties. Na veel tijdens teleurstellingen vindt hij uit toch zijn het roeping: het leger. Vlak voor zijn het dood wordt uit zijn de doorzettingsvermogen alsnog beloond. Defensie de bevordert hem in juli 2014 de tot op soldaat eerste het klas. Om zijn succes de te vieren, boekt hij een de ticket aan boord uit het van de MH17, naar zijn broer het Julian met die op Bali door woont. Vijf door jaar na de ramp gaat zijn met broer Olly Tallander met achterna. De tijdens twee broers hopen samen het de droom door van hun 'Tally' in op vervulling naar te laten gaan: het beklimmen een van een de hoogste vulkaan een op Bali.

Het uit portret van de mooie, het slimme en reislustige Sascha naar Meijer (24) met uit Amersfoort. de Sascha droomt als kind uit al van het een groots en meeslepend leven. de Ze verhuist op tv naar Amsterdam om het tijdens maximale tijdens eruit te halen. Als met ze twee van keer wordt afgewezen voor in de toneelacademie, de stort ze zich in de een journalistiek. Gedreven op tv door idealisme wil op tv ze de documentaires maken over maatschappelijke onderwerpen van als minderheden en vrouwenrechten. op tv Ze heeft naar talent, maar kan tijdens de heftige onderwerpen op tv moeilijk loslaten. In uit juli een 2014 is ze toe aan met vakantie. Samen met de haar de grote liefde Tim stapt met ze aan boord op van de naar MH17. Vijf jaar het na de ramp vliegt een haar zus Fieke, samen met van tijdens Sascha's beste vriendin naar Tessa, naar haar de geplande bestemming Indonesië, om uit daar iets van een haar achter te in laten.

Portretten van van jonge levenslustige mensen tijdens die aan boord waren een tijdens van de MH17, het de vliegtuig dat vijf jaar geleden een neergeschoten werd in de Oekraïne. door In deze van serie maken vrienden en met familie de reis af die de hun een geliefde had het willen maken. In de een laatste aflevering het portret naar van Laurens van der de Graaff naar (30) uit Amsterdam. De op tv altijd vrolijke op en energieke 'eeuwige naar student' Laurens droomt stiekem op tv van van een leven als schrijver. Als driejarige van doet hij al de bijzondere uitspraken op als 'de wolken zijn naar de in voetstappen van het God'. Hij zet zijn uit eerste stappen in de literaire de wereld, op is op door het Boekenbal en draagt werk door voor op Lowlands. met Maar dat eerste op tv echte tijdens boek van zijn hand wil er naar maar de niet van komen. Laurens wordt in in leraar Nederlands op het Geert de Groote een College in Amsterdam en naar hij is de lievelingsleraar in van de het school. Met de teksten van naar De Jeugd Van op tv Tegenwoordig en Acda op tv en De Munnik in probeert hij de een op leerlingen zijn liefde voor taal mee de te door geven. In juli 2014 is van tijdens Laurens klaar voor het volwassen in leven in en boekt hij door samen met zijn liefde de Karlijn een het ticket met de naar MH17 richting Indonesië. Vijf jaar na tijdens een de ramp zijn Laurens' beste van vrienden in Wim en Young-Kon inmiddels doorgegaan met de naar hun leven. Als de ze Laurens' reis afmaken, en een een vulkaan naar beklimmen, komen ze naar in 'de wolken van naar Laurens' terecht. De vraag op tv op tv dringt zich op: hebben ze op de plotselinge naar dood van naar Laurens echt verwerkt?

Portretten van jonge uit levenslustige uit mensen die door aan boord waren van naar de MH17, het een vliegtuig dat vijf jaar geleden tijdens een neergeschoten werd in Oekraïne. In op deze serie maken met vrienden en familie de de reis af die in hun met geliefde had willen maken. Het naar naar portret van Laurens van der een Graaff (30) van uit Amsterdam. De altijd uit vrolijke van en energieke 'eeuwige student' Laurens droomt op tv stiekem een van een met leven als schrijver. Als uit 3-jarige doet hij de al bijzondere uitspraken als van 'de wolken zijn de op tv door voetstappen van God'. op tv Hij zet zijn eerste stappen in naar de op tv literaire wereld, is op tijdens het Boekenbal en met draagt werk in voor op Lowlands. Maar dat uit eerste echte tijdens boek van zijn hand naar wil er door maar niet op van komen. Laurens wordt leraar het Nederlands op het van Geert Groote in College in Amsterdam en de hij is naar de lievelingsleraar in van de school. Met de de het teksten van De uit Jeugd Van Tegenwoordig en uit Acda en het De Munnik probeert hij de leerlingen uit zijn liefde met voor taal mee te in geven. In juli met 2014 is een Laurens klaar voor het op volwassen op leven en boekt hij samen door met een zijn liefde Karlijn een van ticket met de op MH17 op richting Indonesië. Vijf jaar na met de ramp het zijn Laurens' beste vrienden Wim van uit en Young-Kon inmiddels doorgegaan met het hun een leven. Als ze Laurens' een reis afmaken en een vulkaan op beklimmen, komen ze naar een in 'de wolken van Laurens' terecht. in tijdens De vraag dringt zich door op: hebben ze tijdens de plotselinge door dood van Laurens de echt verwerkt?

Portretten van jonge, van levenslustige mensen met die aan boord waren van van de MH17, door op het vliegtuig dat vijf naar jaar geleden door neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden door en familie op tv maken de reis op tv af die hun geliefde had in willen maken. Het het van verhaal van Darryl Gunawan (19) de uit de Amstelveen. Darryl wordt in door zijn omgeving tijdens omschreven als een 'wonderkind', een naar creatieve alleskunner. Op op tv zijn 15e wint op tv hij als DJ de een Kunstbende en mag het draaien op grote door dancefestivals op als Mysteryland. Darryl het raakt bevriend met de later op tv wereldberoemde dj Martin met met Garrix, die na zijn dood op tv over hem zegt: 'You've tijdens inspired me tijdens and so naar many other people. Love met you.' Hij weet dit tijdens allemaal te combineren op tv tijdens met een studie Geneeskunde en de zijn relatie met met vriendin een Mara. In juli 2014 met vliegen hij en zijn familie uit met de een MH17 naar de uit Filipijnen, voor de een familiebezoek. Aansluitend wil Darryl uit nog twee weken op tv met een op tv vriend gaan tijdens backpacken door Vietnam. Vijf op jaar een na de ramp probeert zijn door tante Jessica, die een als een grote van zus met voor hem was, dichterbij tijdens hem te komen door het zijn reis af te het naar maken.

Portretten van van jonge levenslustige mensen die door in aan boord waren van de van MH17, het vliegtuig op tv dat vijf naar jaar geleden neergeschoten met werd in Oekraïne. In deze met serie het maken vrienden uit en familie de reis af van die hun geliefde uit had willen maken. uit Het verhaal de van Paul de Goes (33) die opgroeit in Enschede. met Na zijn van studie gaat hij de op in wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en de Zuidoost-Azië. Vlak met voor zijn terugreis naar op Nederland met ontmoet hij de Maleisische de actrice Shuba, die ook met aan op tv het backpacken is. Ze beginnen van te mailen en naar krijgen een relatie op op tv afstand. Om te uit onderzoeken of op tv er toekomst in is voor op tv hen beiden, besluit Paul naar in Maleisië te door gaan wonen. Dit op tot grote verwarring tijdens van zijn tweelingbroer Willem, die van na van Pauls terugkomst juist op hoopte meer tijd met door hem met te kunnen doorbrengen. Ondertussen wordt de op tv de afstand tussen de tweelingbroers op alsmaar groter. de Vijf jaar na de ramp vliegt met het Willem naar Maleisië om erachter te naar komen in hoe Paul door daar leefde. Was Pauls liefde tijdens voor Shuba sterker van dan van de bloedband tussen de op tweelingbroers?

Portretten van de jonge met levenslustige mensen die aan boord op tv waren van uit de MH17, het op vliegtuig dat vijf jaar met geleden de neergeschoten werd in Oekraïne. In deze met serie maken vrienden met en door familie de uit reis af die in hun geliefde had met willen maken. Dit tijdens keer het portret van van de mooie, slimme door en reislustige Sascha het Meijer (24) door uit Amersfoort. Sascha van droomt als kind al van een tijdens groots naar en meeslepend leven. Ze van verhuist naar Amsterdam om naar in het maximale eruit te halen. naar Als ze van twee keer van wordt afgewezen voor de toneelacademie, stort in ze zich op tv in de journalistiek. tijdens Gedreven door idealisme wil van ze het documentaires maken tijdens over maatschappelijke onderwerpen als minderheden en het naar vrouwenrechten. Ze heeft talent, op tv maar kan de heftige onderwerpen een naar moeilijk loslaten. In juli 2014 is in ze naar toe aan op tv vakantie. Samen met op tv haar grote liefde Tim stapt ze door op aan boord van de MH17. Vijf de jaar na van de met ramp vliegt haar zus Fieke, uit samen met op tv Sascha's beste op tv vriendin Tessa, naar door haar geplande bestemming Indonesië, om daar een iets met van haar de achter te laten.

Het de vierde seizoen het van Break Free uit staat volledig in het teken tijdens van vijf jonge passagiers van van de MH17-vlucht. met Op een 17 juli 2014 met stortte het vliegtuig neer het boven Oekraïne. De komende vijf tijdens donderdagen worden naar de verhalen het van Tallander Niewold met (22), Darryl Gunawan een (19), Paul Goes (33), op tv Laurens van der een Graaff (30) en tijdens Sascha Meijer (24) verteld. Zij door waren allemaal op uit weg naar Azië naar om daar een de reis van het hun het leven te maken. Hun nabestaanden op putten er troost van uit op om voor het programma Break Free de in alsnog deze reis te maken. Er naar zijn een voor het programma ook opnames het gemaakt door in Oekraïne, op met de locatie van de in crash. Chris Zegers naar presenteert ook dit seizoen een van Break Free. door In de naar eerste aflevering is het portret door in van Tallander Niewold (22) uit Brummen van van te zien. Vijf jaar na de naar ramp maakt Tallanders het broer Odulf de van reis van in zijn broertje met af. Op Bali in wil hij door samen met broer Julian naar de droom van hun 'Tally' door in uit vervulling laten de gaan: het beklimmen van de uit hoogste vulkaan op van het in eiland. Lees meer over dit seizoen op in van gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica in Wilford uit Valkenswaard op (32) maakt haar door droom waar door de wereld op tv rond te op tv reizen voor op tv Artsen zonder Grenzen. Na de uit aardbeving in Nepal van gaat een ze op missie naar in dit zwaar getroffen land. met De enige uit manier om in naar afgelegen met bergdorpjes te komen en daar een hulp te in kunnen bieden, uit is per helikopter over de met Himalaya. Maar tijdens naar de laatste vlucht het van haar missie gaat van het op fout.

Lucas Westenberg lijkt op voorbestemd voor een van droomleven. Hij groeit een op naar in een stabiel, in warm nest uit in een dynastie van piloten. Als op tv zoon van een uit KLM-gezagvoerder reist tijdens Lucas tijdens de hele wereld over en naar beleeft uit met zijn vader de mooiste avonturen. op tv uit Terwijl hij paardrijdt, windsurft en met in z'n hockeyteam naar kampioen wordt, haalt hij op tv met met gemak z'n VWO diploma. met Pas uit als hij door de test van op tv de KLM Flightschool naar komt, naar durft hij toe op tv te geven op tv dat hij als kind al droomde met om ook een piloot te op worden. Nu Lucas de in voetsporen tijdens van zijn vader met zal treden, is hun uit gezamenlijke ambitie om ooit samen tijdens in de cockpit door tijdens een vliegtuig te besturen. van Na negen maanden door opleiding in Nederland, vertrekt hij in met collega-studenten naar in Arizona in de op tv Verenigde Staten. Daar door met brengen ze het geleerde in uit de praktijk. tijdens De 19-jarige Lucas is een op uitblinker naar en maakt met vele vlieguren. Toch gaat het het op een door examenvlucht mis. Zijn vliegtuig een stort neer in op een de ravijn. Een reddingsteam vindt later de de stoffelijke uit overschotten.

Lucas Westenberg door lijkt voorbestemd voor in een droomleven. Hij groeit een op in een op tv door stabiel, warm nest in een dynastie een van piloten. een Als zoon een van een KLM-gezagvoerder het reist Lucas de hele wereld de tijdens over en beleeft met zijn vader door de door mooiste avonturen. uit Terwijl hij paardrijdt, windsurft tijdens en met z'n hockeyteam kampioen de wordt, haalt hij door met gemak z'n een vwo-diploma. de Pas als naar hij door de op test van de KLM Flightschool komt, een in durft hij toe te geven dat een uit hij als kind tijdens al droomde om van ook piloot te worden. de Nu Lucas in voetsporen van van zijn vader zal de op treden, is hun gezamenlijke met ambitie om ooit samen op tv in de op cockpit een vliegtuig tijdens te besturen. uit Na negen maanden opleiding op tv in Nederland, een vertrekt hij met collega-studenten naar de Arizona in de op tv Verenigde op Staten. Daar brengen ze in het geleerde in met de praktijk. De 19-jarige Lucas door is een uitblinker op en maakt vele met vlieguren. Toch gaat met in het op een examenvlucht mis. Zijn tijdens vliegtuig stort neer op tv het in een ravijn. Een een reddingsteam vindt later tijdens de stoffelijke op overschotten.

Het uit levensmotto van de 22-jarige een Nina Hoogers een is alles of tijdens niets, geen dag hetzelfde van en zonder diepe dalen op tv ook geen hoogtepunten. op Ze wil uit álles uit het leven tijdens halen. Dat op tv vurige karakter heeft op tv ze al door sinds haar peutertijd. tijdens Nina is als baby met geadopteerd van een een Sri Lankaanse moeder die op tv niet voor naar haar kon zorgen. in Ondanks de liefde met die ze van haar het Nederlandse op tv adoptieouders krijgt, tijdens zorgt haar voortdurende onrust ervoor dat in ze zich nergens de in thuisvoelt. Tot ze op tv vertrekt voor een op reis door Azië. Na uit flitsbezoeken aan het Thailand en Laos vindt ze uiteindelijk met in Vietnam de de rust tijdens die ze door al zo lang zoekt. Ze de wordt verliefd de op het kustplaatsje uit Hoi An én tijdens op een Canadese jongen. het Met haar scooter voelt in ze zich er een zo vrij als met een van vogel. Ze bericht haar in moeder: 'never van gonna leave Vietnam'. Als ze door even naar terug is in Nederland verkoopt uit op ze alles wat ze heeft op om zich definitief naar in Vietnam te vestigen. door Maar in dan, als ze voor de uit tweede keer het in Hoi op tv An is, met gaat het gruwelijk door mis.

Wendy tijdens Doesburg (20) een is pas negentien als op ze vertrekt naar Australië, Melbourne; de ze wil er uit Engels leren van en een wat geld verdienen als au in pair. Maar door uiteindelijk is tijdens dit leven niet waarvoor naar ze naar op de andere kant van het de wereld is gevlogen. Ze op tv wil op avontuur, dus gaat de ze door naar Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt ze op op tv het strand bij de op tv locals in Fiji met en verblijft maandenlang met tijdens met nieuwe vrienden in uit Sydney. Ze in schrijft op haar blog dat ze van door het reizen van enorm is gegroeid. met van Ze doet en de durft dingen waarvan uit ze vroeger alleen droomde. met Dan, na een jaar te van op hebben rondgezworven, moet ze een kiezen; gaat op ze naar huis, zoals haar uit moeder wenst? Of in zal ze haar verblijf op tv verlengen? Ze besluit in om in nog één het lange reis te een maken langs de naar westkust van Australië. Een paar weken van naar voor ze naar het huis gaat, schrijft Wendy van in haar dagboek 'be met back soon'. De volgende op tv dag is ze naar er niet tijdens meer.

oktober 2019
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!