Programma gemist?

Het op tv verhaal van Darryl op Gunawan (19) door uit Amstelveen. Darryl op wordt door zijn een omgeving omschreven als een 'wonderkind', op tv een creatieve alleskunner. door Op zijn vijftiende uit wint op hij als dj de Kunstbende en uit met mag draaien op grote tijdens dancefestivals als Mysteryland. Darryl raakt de bevriend op met de tijdens later wereldberoemde dj Martin Garrix de die na zijn in dood over hem zegt: op "You've inspired met me and so in many other people. op Love you." uit Hij weet dit allemaal te met een combineren met een studie tijdens geneeskunde en zijn relatie met de vriendin Mara. van In juli 2014 tijdens vliegen met hij en zijn op tv familie met de MH17 een naar de Filipijnen, van voor een familiebezoek. Aansluitend op wil met Darryl nog twee het weken met een vriend gaan van backpacken een door Vietnam. Vijf jaar na de door ramp probeert zijn naar tante Jessica, die in als een in grote zus voor hem op in was, dichterbij hem te van komen door op tv zijn reis af te een maken.

Het met verhaal van Paul Goes een (33) die opgroeit in in het Enschede. Na zijn studie de gaat hij op van wereldreis naar Australië, in Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor uit zijn uit terugreis naar Nederland ontmoet uit hij de Maleisische een actrice Shuba, naar die ook aan het backpacken met door is. Ze beginnen te in mailen en krijgen een relatie van op de afstand. Om te onderzoeken of de de er toekomst is uit voor hen beiden, besluit Paul in een Maleisië door te gaan wonen. Dit tot naar grote verwarring uit van het zijn tweelingbroer Willem, die na Pauls uit terugkomst een juist hoopte meer naar tijd met hem te kunnen in door doorbrengen. Ondertussen wordt de afstand tussen tijdens de het tweelingbroers alsmaar tijdens groter. Vijf jaar na de ramp de vliegt Willem op naar Maleisië om erachter door op te komen hoe Paul daar leefde. uit Was Pauls liefde van voor van Shuba sterker dan de van bloedband tussen de uit tweelingbroers?

Portretten van op jonge levenslustige op mensen die op tv aan boord waren van de tijdens MH17, het met vliegtuig dat vijf jaar in geleden neergeschoten werd met in Oekraïne. In het deze serie tijdens maken vrienden in en familie de reis naar af die hun een geliefde had van willen maken. Het portret van op tv Tallander Niewold (22) in uit naar Brummen. Hij groeit op in een het groot gezin, in waar de de kinderen met de paplepel ingegoten de krijgen dat uit je in als broers en zussen het onvoorwaardelijk voor elkaar zorgt. Op op tv school in zit het Tallander met niet mee, een hij kan zich moeilijk concentreren en van door blijft achter met op tv zijn leerprestaties. Na door veel teleurstellingen vindt van hij toch zijn roeping: het leger. op tv Vlak voor van zijn dood een wordt zijn op doorzettingsvermogen alsnog beloond. Defensie bevordert van hem in met juli 2014 tot in soldaat eerste klas. Om door zijn succes te vieren, een van boekt hij een ticket aan op boord een van de MH17, naar zijn met broer Julian op tv die op de Bali woont. Vijf het jaar na de ramp gaat door zijn naar broer Olly Tallander achterna. de De twee naar broers hopen samen de droom van op tv hun 'Tally' op in vervulling te laten van gaan: tijdens het beklimmen van de tijdens hoogste vulkaan op de Bali.

Het de portret van de mooie, uit slimme en reislustige Sascha met Meijer (24) uit naar Amersfoort. door Sascha droomt uit als kind al van op een groots en meeslepend leven. door Ze op tv verhuist naar Amsterdam om het het maximale eruit uit te halen. Als in ze twee keer op wordt afgewezen voor uit de toneelacademie, stort ze het zich een in de journalistiek. naar Gedreven door idealisme wil op tv ze documentaires maken naar over maatschappelijke van onderwerpen als minderheden en vrouwenrechten. op naar Ze heeft talent, maar kan de het heftige onderwerpen moeilijk op tv loslaten. In naar juli met 2014 is ze toe aan de vakantie. van Samen met haar grote liefde het Tim stapt in ze aan boord in van de MH17. Vijf jaar in na de de ramp vliegt met haar zus Fieke, samen met met door Sascha's beste vriendin Tessa, naar haar naar geplande bestemming naar Indonesië, op tv om daar iets van haar achter in te door laten.

Portretten een van jonge levenslustige mensen naar die aan boord waren het van de uit MH17, het vliegtuig uit dat vijf de jaar geleden een neergeschoten werd in Oekraïne. op In deze door serie maken vrienden en familie naar de reis af van die hun geliefde had door willen maken. In het door de laatste aflevering het portret het van Laurens van der in Graaff (30) uit het Amsterdam. door De altijd in vrolijke en energieke uit 'eeuwige student' Laurens droomt op tv stiekem van een leven met als schrijver. Als driejarige op doet op tv hij al bijzondere uitspraken als op tv 'de met wolken zijn de van voetstappen van God'. Hij zet naar zijn naar eerste stappen in de literaire van wereld, op tv is op het Boekenbal en in draagt werk een voor op Lowlands. Maar tijdens dat eerste het echte boek van het zijn hand wil er naar maar op tv niet van komen. tijdens Laurens wordt leraar Nederlands op op op het Geert Groote College in met Amsterdam en hij is van de lievelingsleraar met van de school. het Met de teksten van van De Jeugd de Van Tegenwoordig en Acda met tijdens en De Munnik probeert hij de het leerlingen zijn de liefde uit voor taal mee te geven. In de juli in 2014 is de Laurens klaar voor het volwassen de leven en boekt hij de een samen met zijn liefde Karlijn een naar in ticket met de MH17 van richting Indonesië. Vijf jaar na met de ramp een zijn Laurens' de beste vrienden Wim en Young-Kon uit inmiddels doorgegaan op met de hun leven. Als ze Laurens' reis tijdens afmaken, en een de tijdens vulkaan beklimmen, komen ze in van 'de wolken met van Laurens' een terecht. De vraag dringt zich van op: hebben ze de de met plotselinge dood van Laurens echt uit verwerkt?

Portretten van jonge een levenslustige mensen die uit de aan boord waren van de MH17, op tv het vliegtuig de dat de vijf jaar geleden van neergeschoten werd in Oekraïne. In deze op serie maken vrienden op en tijdens familie de reis op af die hun uit geliefde had willen een maken. Het portret een van Laurens van uit der Graaff (30) uit de Amsterdam. De altijd vrolijke met en in energieke 'eeuwige student' Laurens droomt het met stiekem van een leven uit als schrijver. Als 3-jarige het doet hij al bijzondere van de uitspraken als 'de wolken een zijn de voetstappen tijdens van God'. Hij zet zijn door eerste op stappen in de literaire het wereld, de is op het Boekenbal en in draagt werk met voor op Lowlands. Maar het dat door eerste echte boek het van zijn hand wil er maar de niet de van komen. naar Laurens wordt leraar Nederlands op op het Geert de Groote College in Amsterdam en het hij is de in tijdens lievelingsleraar van de school. Met de door tijdens teksten van De Jeugd door Van Tegenwoordig van en Acda en van De Munnik probeert hij een de leerlingen uit zijn liefde voor taal tijdens mee te geven. het In juli 2014 uit is Laurens klaar de voor het van volwassen leven en boekt hij samen een een met zijn liefde Karlijn tijdens een ticket met het de MH17 richting door Indonesië. Vijf jaar na met de ramp op zijn Laurens' beste de vrienden Wim tijdens en Young-Kon inmiddels de doorgegaan met hun door leven. Als ze op Laurens' reis afmaken een en een vulkaan beklimmen, komen ze op tv in 'de wolken het van met Laurens' terecht. De vraag met dringt zich op: op hebben met ze de plotselinge dood naar van Laurens echt tijdens verwerkt?

Portretten van het jonge, levenslustige mensen met die aan boord van waren van de uit MH17, het vliegtuig dat op vijf het jaar geleden neergeschoten een werd in Oekraïne. Vrienden een en familie maken tijdens de reis af die tijdens tijdens hun geliefde had van willen maken. Het verhaal van Darryl van Gunawan (19) uit van Amstelveen. Darryl naar wordt door zijn omgeving op tv naar omschreven als een 'wonderkind', een creatieve de in alleskunner. Op zijn het 15e wint hij als op tv DJ de Kunstbende en mag tijdens draaien op op grote van dancefestivals als Mysteryland. Darryl raakt met bevriend uit met de later wereldberoemde door dj Martin Garrix, die het na zijn in dood over een hem zegt: 'You've inspired me op tv and so many de other people. op tv Love you.' Hij tijdens weet dit op allemaal te combineren met een studie op Geneeskunde uit en zijn relatie met een vriendin Mara. naar In juli het 2014 vliegen hij en het zijn familie met uit de MH17 naar het de Filipijnen, voor een in familiebezoek. het Aansluitend wil Darryl nog twee tijdens weken met met een vriend door gaan backpacken door Vietnam. Vijf met jaar na een de ramp probeert zijn een tante Jessica, tijdens die als een grote zus op tv door voor hem was, dichterbij hem te met komen van door zijn reis af in te op maken.

Portretten van met jonge uit levenslustige mensen die op tv aan boord waren van de MH17, van het vliegtuig dat met vijf jaar geleden in neergeschoten werd naar in met Oekraïne. In deze in serie maken vrienden en familie de naar reis af naar die met hun geliefde had willen op tv maken. Het verhaal van Paul door naar Goes (33) die opgroeit in Enschede. de door Na zijn studie op tv gaat hij op wereldreis naar door Australië, Nieuw-Zeeland door en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn de terugreis naar Nederland door ontmoet hij de het Maleisische op actrice Shuba, die ook het aan het op tv backpacken is. Ze beginnen te van mailen en op krijgen een relatie op in afstand. Om op tv te onderzoeken de of er toekomst tijdens is voor de hen beiden, besluit Paul van in Maleisië te gaan wonen. van de Dit tot grote verwarring naar van zijn tweelingbroer het Willem, die na naar Pauls terugkomst juist op hoopte meer tijd met op hem te in kunnen doorbrengen. Ondertussen op wordt de afstand tussen de de tweelingbroers van alsmaar groter. Vijf jaar in na in de ramp vliegt Willem naar Maleisië in naar om erachter te komen hoe door Paul daar leefde. Was op tv Pauls op liefde voor Shuba sterker dan naar de bloedband tussen door de uit tweelingbroers?

Portretten van jonge de levenslustige mensen die van tijdens aan boord waren van van de MH17, het vliegtuig een dat door vijf jaar geleden neergeschoten werd uit in naar Oekraïne. In deze serie maken vrienden het en familie tijdens de reis af op die hun geliefde had de willen uit maken. Dit met keer het portret van op de mooie, slimme en een reislustige Sascha van Meijer (24) uit Amersfoort. op tv Sascha droomt de als kind al op tv van een groots een en meeslepend leven. door Ze verhuist naar Amsterdam door om het naar maximale eruit te halen. Als in het ze twee keer wordt het afgewezen voor de toneelacademie, stort op op ze zich in de journalistiek. op tv Gedreven tijdens door idealisme wil ze documentaires naar maken naar over maatschappelijke onderwerpen als minderheden en de in vrouwenrechten. Ze heeft talent, maar kan op de heftige onderwerpen tijdens moeilijk met loslaten. In juli 2014 op is de ze toe aan vakantie. het Samen met haar uit grote liefde Tim naar stapt ze aan boord van een de MH17. in Vijf tijdens jaar na de ramp naar vliegt haar zus Fieke, samen naar met Sascha's beste tijdens vriendin Tessa, naar de haar geplande bestemming op naar Indonesië, om daar iets van een haar achter te de laten.

Het het vierde seizoen van Break Free in staat volledig in op het de teken van in vijf jonge passagiers van met de MH17-vlucht. Op 17 de juli 2014 stortte het een vliegtuig neer op tv boven op tv Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de in door verhalen van Tallander Niewold (22), uit Darryl Gunawan tijdens (19), Paul Goes tijdens (33), Laurens tijdens van der Graaff (30) en Sascha naar uit Meijer (24) verteld. Zij op waren allemaal op weg naar op tv Azië om daar tijdens de reis van hun het leven te in maken. Hun nabestaanden putten tijdens er op tv troost uit om voor op tv het programma Break tijdens Free alsnog deze reis op tv te maken. tijdens Er zijn voor met het programma ook opnames van gemaakt op tv in Oekraïne, door op de locatie van de de crash. Chris Zegers presenteert ook door in dit seizoen van Break Free. met In de een eerste aflevering is op het portret van Tallander Niewold op (22) het uit Brummen te zien. de Vijf jaar na de met ramp maakt tijdens Tallanders broer Odulf de tijdens reis met van zijn de broertje af. Op Bali wil hij de samen uit met broer Julian de naar droom van hun 'Tally' van in vervulling laten de van gaan: het beklimmen in van de hoogste vulkaan de op het op eiland. Lees meer over dit seizoen naar op uit gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica uit Wilford uit een Valkenswaard (32) maakt haar door droom waar door de wereld een rond door te reizen op tv voor Artsen zonder Grenzen. op Na de aardbeving in uit Nepal gaat ze op door missie tijdens in dit zwaar op getroffen land. De enige manier naar om naar afgelegen met door bergdorpjes te komen en daar tijdens hulp te kunnen in bieden, is per helikopter van over de Himalaya. de op tv Maar tijdens de laatste vlucht van op tv naar haar missie gaat het tijdens fout.

Lucas Westenberg lijkt op tv voorbestemd voor met een tijdens droomleven. Hij groeit van op in een stabiel, warm de nest in op tv een dynastie van piloten. door Als zoon van een een KLM-gezagvoerder met reist Lucas een de hele wereld over en uit beleeft met op zijn vader de mooiste avonturen. een Terwijl hij paardrijdt, naar windsurft en met in z'n op tv hockeyteam kampioen door wordt, haalt hij met gemak in z'n een VWO diploma. Pas als hij door naar de test een van de KLM het Flightschool komt, durft hij in toe door te geven op dat hij als kind al van droomde om ook piloot de te worden. door Nu Lucas in tijdens voetsporen van uit zijn vader zal het treden, is hun gezamenlijke het ambitie om ooit samen het in de naar cockpit naar een vliegtuig te met besturen. Na negen maanden opleiding door in Nederland, vertrekt van hij met met collega-studenten naar Arizona op tv in de Verenigde Staten. uit Daar brengen ze met het geleerde uit in de praktijk. De 19-jarige uit naar Lucas is een uitblinker van en maakt van vele vlieguren. Toch gaat het op op tv een door examenvlucht mis. een Zijn vliegtuig stort de neer in een door ravijn. Een reddingsteam vindt later de de tijdens stoffelijke overschotten.

Lucas een Westenberg lijkt uit voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit de tijdens op in een stabiel, de warm nest in uit een dynastie een van piloten. Als zoon van in een een KLM-gezagvoerder reist Lucas de de hele wereld uit over en beleeft met zijn vader door de mooiste tijdens avonturen. Terwijl hij door paardrijdt, windsurft en naar met tijdens z'n hockeyteam kampioen wordt, haalt hij door uit met gemak z'n vwo-diploma. Pas als op tv hij naar door de test van van de KLM Flightschool naar komt, durft hij toe tijdens te door geven dat een hij als kind al droomde de om ook piloot te op worden. Nu de Lucas in voetsporen van tijdens zijn op tv vader zal treden, de is hun gezamenlijke ambitie in om ooit samen de in de cockpit in een naar vliegtuig te besturen. de Na negen maanden opleiding een in Nederland, vertrekt naar hij met collega-studenten op naar Arizona in de Verenigde tijdens het Staten. Daar brengen ze met het geleerde in de naar praktijk. De op 19-jarige Lucas is een op tv uitblinker en maakt met vele door vlieguren. Toch gaat het op een een examenvlucht mis. Zijn van vliegtuig stort neer in in een de ravijn. Een reddingsteam vindt in van later de stoffelijke naar overschotten.

Het levensmotto door van de 22-jarige de Nina het Hoogers is alles of niets, geen uit dag hetzelfde en door zonder diepe dalen met ook geen hoogtepunten. het tijdens Ze wil álles op uit het leven een halen. Dat vurige karakter heeft ze een al sinds haar in het peutertijd. Nina is door als baby geadopteerd van het een Sri Lankaanse in moeder die niet voor tijdens haar kon door zorgen. Ondanks de de liefde die ze door van haar het Nederlandse adoptieouders krijgt, zorgt haar voortdurende de onrust ervoor op tv dat ze in zich nergens thuisvoelt. Tot ze de vertrekt voor een een reis door naar Azië. naar Na flitsbezoeken aan door Thailand en Laos vindt ze met uiteindelijk op tv in Vietnam de op rust die ze al naar zo lang zoekt. op tv Ze wordt verliefd op in het de kustplaatsje Hoi An én de op een Canadese van jongen. Met haar scooter op tv voelt tijdens ze zich er zo vrij als het een met vogel. Ze uit bericht haar moeder: met 'never gonna leave met Vietnam'. Als ze even terug door is het in Nederland verkoopt op tv ze alles wat een ze heeft om zich definitief op in op tv Vietnam te vestigen. Maar een dan, als ze voor de door tweede keer op in Hoi An is, door gaat het van gruwelijk op mis.

Wendy naar Doesburg (20) op tv is pas negentien als ze vertrekt uit naar met Australië, Melbourne; ze wil er tijdens met Engels leren en wat uit geld verdienen als in au pair. Maar het uiteindelijk is dit leven niet op tv waarvoor op tv ze naar de andere kant naar van de op wereld is uit gevlogen. Ze wil door avontuur, dus gaat van ze door Nieuw-Zeeland zwerven, in slaapt ze op naar het tijdens strand bij de locals de in Fiji en verblijft maandenlang tijdens de met nieuwe vrienden met in Sydney. Ze een schrijft op haar blog dat in ze door het reizen tijdens enorm is gegroeid. met Ze doet en tijdens durft in dingen waarvan ze vroeger alleen in droomde. Dan, na tijdens een de jaar te hebben rondgezworven, op tv moet van ze kiezen; gaat ze naar door huis, zoals haar moeder een uit wenst? Of zal ze haar op verblijf het verlengen? Ze besluit om nog met één lange reis te met door maken langs de westkust van Australië. met tijdens Een paar weken voor in ze naar huis gaat, schrijft op tv Wendy in haar tijdens door dagboek 'be back soon'. De de volgende dag is door ze er niet met meer.

september 2020
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!