Programma gemist?

Het verhaal van naar Darryl met Gunawan (19) uit op Amstelveen. Darryl uit wordt door zijn omgeving een omschreven als een 'wonderkind', een op tv van creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint in hij als door dj de Kunstbende in en mag draaien op op grote dancefestivals naar als Mysteryland. Darryl uit raakt uit bevriend met de later wereldberoemde met dj Martin tijdens Garrix die na zijn dood van over hem zegt: een "You've in inspired me and naar so many other people. Love met you." op Hij weet dit allemaal te van combineren tijdens met een studie op geneeskunde en zijn relatie met de vriendin Mara. In in juli 2014 door vliegen op hij en zijn familie uit met de MH17 uit naar de Filipijnen, voor de een het familiebezoek. Aansluitend wil Darryl nog in twee op tv weken met een vriend gaan door backpacken door Vietnam. Vijf van door jaar na de ramp tijdens probeert zijn tante Jessica, die uit als in een grote zus voor op hem was, dichterbij uit hem te komen door met zijn reis uit af op tv te maken.

Het uit verhaal van Paul een Goes (33) die van opgroeit in Enschede. Na zijn op studie gaat hij naar op wereldreis met naar op Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. op Vlak voor met zijn terugreis naar door Nederland ontmoet hij de Maleisische door actrice Shuba, die ook het aan het een backpacken is. op tv Ze beginnen te van mailen en krijgen het een relatie op afstand. Om tijdens te onderzoeken uit of de er toekomst is voor de hen beiden, besluit een Paul in Maleisië te gaan de wonen. Dit tot naar van grote verwarring van zijn tweelingbroer van Willem, die na Pauls een terugkomst een juist hoopte meer van tijd met hem te kunnen met doorbrengen. Ondertussen wordt uit de afstand tussen door de tweelingbroers alsmaar de groter. Vijf het jaar na de van ramp vliegt Willem op tv naar Maleisië om erachter van van te komen hoe Paul daar leefde. op tv Was Pauls liefde de voor Shuba sterker tijdens op tv dan de bloedband uit tussen de tweelingbroers?

Portretten van van jonge levenslustige een mensen die uit aan boord waren van de MH17, de de het vliegtuig dat vijf jaar op geleden de neergeschoten werd in Oekraïne. het In deze serie van maken vrienden en familie de naar reis af de die hun geliefde een had willen maken. in Het een portret van Tallander Niewold (22) met uit Brummen. Hij uit groeit op het in een in groot gezin, waar de kinderen met in de paplepel ingegoten de krijgen dat naar je als broers en tijdens zussen onvoorwaardelijk voor naar met elkaar zorgt. Op met school zit het Tallander een niet mee, in hij kan zich tijdens moeilijk concentreren en in blijft achter met zijn uit leerprestaties. Na veel teleurstellingen uit vindt hij tijdens toch zijn op roeping: het leger. Vlak voor zijn het van dood wordt zijn op doorzettingsvermogen alsnog beloond. Defensie bevordert hem tijdens in in juli 2014 tot naar soldaat eerste klas. Om zijn uit succes te met vieren, boekt hij een tijdens ticket aan boord van van de op MH17, naar een zijn broer Julian die op op op Bali woont. Vijf jaar na de door met ramp gaat zijn broer het Olly Tallander achterna. door De twee broers hopen het samen met de droom van hun 'Tally' de in vervulling te laten van gaan: een het beklimmen van de hoogste met vulkaan op tijdens Bali.

Het van portret van de mooie, de slimme en van reislustige Sascha Meijer (24) op uit Amersfoort. Sascha droomt een als kind tijdens al van de een groots en van meeslepend leven. Ze verhuist naar door Amsterdam om het met maximale eruit van te halen. Als ze in twee de keer wordt afgewezen voor de het toneelacademie, uit stort ze zich naar in de van journalistiek. Gedreven door idealisme wil op ze op documentaires maken over maatschappelijke onderwerpen als in minderheden en uit vrouwenrechten. Ze heeft talent, door maar uit kan de heftige een onderwerpen moeilijk loslaten. op tv In juli 2014 een is ze toe aan vakantie. het door Samen met haar grote liefde Tim op stapt door ze aan boord van de de MH17. Vijf uit jaar het na de ramp vliegt haar op zus Fieke, met samen met Sascha's beste vriendin op tv Tessa, tijdens naar haar geplande bestemming Indonesië, tijdens tijdens om daar iets van het haar achter tijdens te laten.

Portretten op tv van jonge door levenslustige mensen die aan boord het waren van naar de MH17, het op tv vliegtuig dat vijf jaar geleden op naar neergeschoten werd in de Oekraïne. In deze serie met maken vrienden en tijdens familie de reis af die de hun geliefde door had willen het maken. In de laatste door aflevering het het portret van het Laurens van der Graaff de (30) uit Amsterdam. naar De altijd vrolijke en energieke de uit 'eeuwige student' Laurens uit droomt stiekem van een leven als een van schrijver. Als driejarige op tv doet hij al bijzondere uitspraken de als uit 'de wolken zijn de voetstappen van van door God'. Hij zet zijn eerste de stappen een in de literaire in wereld, is op het Boekenbal met en draagt werk tijdens voor op Lowlands. de Maar dat naar eerste echte boek van met zijn hand wil er een uit maar niet van komen. Laurens uit wordt in leraar Nederlands op het in Geert Groote College naar in Amsterdam en het hij is de lievelingsleraar van op tv de school. tijdens Met de in teksten van De Jeugd Van in Tegenwoordig van en Acda en De in Munnik probeert een hij de uit leerlingen zijn liefde voor taal mee het van te geven. In juli 2014 is naar Laurens klaar voor door het volwassen een leven en boekt uit hij samen met in zijn liefde Karlijn een op uit ticket met de MH17 richting Indonesië. in Vijf jaar uit na de een ramp zijn Laurens' het beste vrienden de Wim en Young-Kon op tv inmiddels doorgegaan met een hun leven. Als ze Laurens' in reis afmaken, en een met vulkaan beklimmen, uit komen ze in 'de door wolken van op tv Laurens' terecht. De met vraag het dringt zich op: hebben tijdens ze de op tv plotselinge dood van Laurens echt op tv verwerkt?

Portretten van jonge met levenslustige op tv mensen die de aan boord waren van de MH17, op tv het vliegtuig dat naar vijf in jaar geleden op tv neergeschoten werd in Oekraïne. In in deze een serie maken vrienden en in familie de reis af die naar hun geliefde van had van willen maken. Het portret van in Laurens van met der Graaff de (30) uit Amsterdam. de De altijd vrolijke en naar energieke 'eeuwige van student' Laurens droomt in stiekem van een leven als schrijver. naar het Als 3-jarige doet het hij al bijzondere uitspraken als met 'de wolken zijn met de voetstappen van God'. tijdens met Hij zet zijn eerste stappen tijdens in de literaire wereld, een is in op het met Boekenbal en draagt werk voor op tijdens Lowlands. Maar dat van eerste naar echte boek een van zijn hand wil er in maar niet van komen. van Laurens wordt leraar de met Nederlands op het Geert naar Groote College in Amsterdam van en hij is de met lievelingsleraar van de tijdens op tv school. Met de teksten van De naar Jeugd Van een Tegenwoordig en Acda en uit De met Munnik probeert hij de de leerlingen zijn liefde voor op tv taal van mee te geven. de In juli 2014 uit is Laurens klaar uit voor het volwassen leven uit en boekt op hij samen met zijn liefde uit Karlijn een ticket in met de een MH17 naar richting Indonesië. Vijf door jaar na de ramp zijn Laurens' van op beste vrienden Wim en Young-Kon inmiddels op tv uit doorgegaan met hun leven. Als het ze Laurens' door reis afmaken op en een vulkaan beklimmen, komen door ze het in 'de wolken van naar Laurens' terecht. De vraag door dringt zich op: op hebben ze de de plotselinge dood van tijdens Laurens uit echt verwerkt?

Portretten met van jonge, levenslustige mensen die uit van aan boord waren van de MH17, uit tijdens het vliegtuig dat vijf jaar tijdens geleden met neergeschoten werd in met Oekraïne. Vrienden en op tv familie maken de reis uit af die hun door geliefde had met willen maken. Het verhaal van het Darryl Gunawan door (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door door zijn uit omgeving met omschreven als een 'wonderkind', een creatieve uit alleskunner. in Op zijn het 15e wint hij uit als DJ de Kunstbende en mag tijdens draaien op grote het de dancefestivals als Mysteryland. Darryl raakt op bevriend met de naar later wereldberoemde in dj Martin naar Garrix, die na zijn uit dood over hem zegt: de 'You've inspired me op and so many other naar in people. Love you.' Hij van weet dit allemaal te van combineren het met een studie door Geneeskunde en zijn tijdens relatie met vriendin Mara. op tv In juli 2014 de vliegen hij en zijn op tv familie met de MH17 naar naar de Filipijnen, uit voor een het familiebezoek. Aansluitend op tv wil Darryl nog twee weken in met een op tv vriend gaan backpacken met door Vietnam. Vijf jaar door na de in ramp probeert zijn tante tijdens Jessica, die tijdens als een grote zus uit voor hem van was, dichterbij een hem te komen door naar zijn reis van af te door maken.

Portretten van jonge op levenslustige het mensen die de aan boord waren van van de MH17, het vliegtuig op dat vijf jaar van geleden neergeschoten met werd in van Oekraïne. In deze serie maken vrienden op en familie de door reis af in die hun geliefde van had willen maken. op Het verhaal van Paul tijdens Goes de (33) die opgroeit in Enschede. in Na zijn studie de tijdens gaat hij op wereldreis naar op Australië, Nieuw-Zeeland en op Zuidoost-Azië. Vlak voor tijdens zijn op tv terugreis naar Nederland ontmoet van hij de Maleisische tijdens actrice Shuba, die ook tijdens aan het backpacken uit is. Ze op beginnen te mailen en in krijgen een relatie tijdens op met afstand. Om te onderzoeken of van er toekomst is voor van hen tijdens beiden, besluit Paul in Maleisië de te gaan in wonen. Dit tot grote de de verwarring van zijn tweelingbroer op tv Willem, die na op tv Pauls terugkomst op tv juist hoopte meer tijd met van hem te met kunnen doorbrengen. uit Ondertussen wordt de afstand tussen naar de tweelingbroers tijdens alsmaar groter. een Vijf jaar na op tv de ramp vliegt in Willem naar Maleisië om erachter in te komen op tv hoe Paul daar leefde. uit Was op Pauls liefde voor Shuba sterker de dan van de bloedband tussen de van tweelingbroers?

Portretten van jonge door levenslustige met mensen die aan boord waren uit van de MH17, tijdens het met vliegtuig dat vijf jaar geleden een neergeschoten het werd in Oekraïne. naar In deze serie maken vrienden van en met familie de reis af die door in hun geliefde had willen maken. op tv Dit keer een het portret van uit de mooie, met slimme en reislustige Sascha Meijer (24) tijdens uit naar Amersfoort. Sascha droomt als kind van met al van een groots en meeslepend met uit leven. Ze verhuist naar Amsterdam om tijdens het maximale naar eruit te uit halen. Als ze uit twee keer wordt in afgewezen voor de toneelacademie, stort de ze door zich in de journalistiek. Gedreven op tv door idealisme wil uit ze documentaires maken in over op tv maatschappelijke onderwerpen naar als minderheden en vrouwenrechten. het Ze heeft talent, in maar kan op de heftige onderwerpen het moeilijk loslaten. In juli 2014 is in ze toe aan de vakantie. uit Samen met haar grote liefde op Tim stapt ze in aan boord van in de MH17. Vijf het jaar na de uit op tv ramp vliegt haar zus Fieke, samen in tijdens met Sascha's beste vriendin Tessa, het naar haar in geplande bestemming de Indonesië, om daar iets van op tv haar achter op tv te laten.

Het in vierde seizoen van Break met Free staat volledig het in het teken naar van in vijf jonge passagiers van de met MH17-vlucht. op Op 17 juli 2014 met stortte het vliegtuig door neer boven Oekraïne. De tijdens komende vijf in donderdagen worden de verhalen naar van Tallander Niewold (22), op Darryl Gunawan (19), tijdens Paul Goes een (33), Laurens in van der Graaff met (30) en Sascha van Meijer (24) verteld. Zij waren allemaal naar op met weg naar Azië om daar de door reis van hun tijdens leven te het maken. op Hun nabestaanden putten van er troost uit naar om voor het programma tijdens Break Free uit alsnog deze reis het te maken. Er zijn voor uit het programma ook naar opnames gemaakt in Oekraïne, in op de tijdens locatie van de van crash. Chris Zegers een presenteert ook dit in seizoen van Break Free. op tv In de eerste aflevering in is het door portret van Tallander door Niewold (22) tijdens uit Brummen te zien. tijdens Vijf jaar na van de ramp uit maakt Tallanders op broer Odulf de reis van zijn de met broertje af. Op Bali van wil hij de samen met broer Julian de droom uit van van hun 'Tally' in vervulling op laten gaan: de het beklimmen van de de hoogste vulkaan op uit het eiland. Lees meer van over dit seizoen op uit op tv gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica Wilford in uit door Valkenswaard (32) maakt haar droom met waar door de wereld het rond te reizen het de voor Artsen zonder Grenzen. Na met de aardbeving in Nepal een in gaat ze op missie het in dit zwaar uit getroffen land. De van enige manier om naar uit afgelegen bergdorpjes te komen het en daar hulp uit te kunnen naar bieden, is per de helikopter in over de Himalaya. uit Maar tijdens de laatste een vlucht van haar missie met gaat het tijdens fout.

Lucas met Westenberg lijkt voorbestemd een voor een droomleven. Hij van groeit op in een de stabiel, warm de nest uit in een dynastie van piloten. Als in zoon van een door KLM-gezagvoerder reist met Lucas naar de hele wereld over en beleeft in uit met zijn vader op tv de mooiste avonturen. Terwijl hij paardrijdt, in windsurft en op tv met z'n tijdens hockeyteam kampioen uit wordt, haalt hij met met gemak z'n VWO diploma. het Pas als hij een door de het test van de KLM door Flightschool komt, durft in hij toe te tijdens geven dat het hij als de kind al droomde om ook de piloot te door worden. Nu Lucas in op tv voetsporen van zijn de vader zal treden, is door in hun gezamenlijke ambitie om in ooit samen in de cockpit tijdens een het vliegtuig te met besturen. Na negen maanden opleiding een in tijdens Nederland, vertrekt hij van met collega-studenten naar Arizona in de op tv het Verenigde Staten. Daar brengen op ze het op tv geleerde in de praktijk. op tv De 19-jarige Lucas is een met uitblinker van en maakt de vele vlieguren. Toch gaat het uit op een examenvlucht mis. door met Zijn vliegtuig stort neer in door een van ravijn. Een reddingsteam vindt later de naar van stoffelijke overschotten.

Lucas in Westenberg lijkt voorbestemd in voor een droomleven. tijdens Hij groeit op in tijdens een stabiel, een warm nest in een uit dynastie van uit piloten. Als zoon van door een KLM-gezagvoerder reist Lucas met de de hele wereld met over en beleeft met door zijn vader door de mooiste avonturen. van Terwijl hij paardrijdt, van windsurft en met in z'n hockeyteam kampioen wordt, in haalt hij van met gemak z'n vwo-diploma. in Pas als hij door de tijdens test van de het KLM Flightschool komt, naar durft op hij toe te het geven dat hij als kind met al droomde om door ook met piloot te worden. Nu Lucas naar in voetsporen door van zijn vader naar zal treden, is uit hun gezamenlijke ambitie het om ooit samen op tv in de cockpit op tv een vliegtuig te besturen. een Na op tv negen maanden met opleiding in Nederland, vertrekt hij met met collega-studenten naar in Arizona het in de Verenigde Staten. Daar in brengen door ze het geleerde in een de praktijk. op tv De 19-jarige Lucas naar is een uitblinker en door maakt vele vlieguren. Toch gaat door het op een in tijdens examenvlucht mis. Zijn vliegtuig stort met neer in een ravijn. van Een reddingsteam uit vindt met later de stoffelijke het overschotten.

Het levensmotto van in tijdens de 22-jarige Nina Hoogers is alles uit naar of niets, geen op dag hetzelfde en zonder diepe in dalen ook geen op hoogtepunten. Ze wil op álles uit het leven de halen. Dat vurige een karakter heeft op ze al sinds haar de een peutertijd. Nina is uit als baby geadopteerd van van een Sri Lankaanse op tv moeder die niet op tv voor haar kon zorgen. Ondanks tijdens door de liefde die ze van haar uit Nederlandse adoptieouders naar krijgt, uit zorgt haar voortdurende onrust ervoor het dat de ze zich nergens thuisvoelt. Tot het ze naar vertrekt voor een door reis door Azië. Na naar flitsbezoeken aan Thailand en Laos op tv met vindt ze uiteindelijk in Vietnam in de tijdens rust die ze al zo door lang zoekt. Ze wordt een verliefd het op het kustplaatsje het Hoi An én op door een Canadese jongen. de Met haar scooter naar voelt ze zich tijdens er zo vrij het als een het vogel. Ze bericht uit haar moeder: 'never van gonna leave Vietnam'. Als ze door even van terug is in Nederland het verkoopt ze alles door wat ze heeft op om met zich definitief in Vietnam te vestigen. door uit Maar dan, als ze voor de een tweede keer in de Hoi An is, de uit gaat het gruwelijk tijdens mis.

Wendy op tv Doesburg (20) is pas in negentien als tijdens ze vertrekt naar uit Australië, Melbourne; ze wil er in Engels van leren en in wat geld verdienen door als au pair. Maar uiteindelijk uit is dit leven door niet waarvoor ze naar in de andere tijdens kant naar van de wereld is op gevlogen. Ze wil avontuur, van dus gaat in ze door op tv Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt ze op het van strand bij de de van locals in Fiji en verblijft uit maandenlang met nieuwe van vrienden in Sydney. tijdens Ze schrijft op een haar blog dat door ze van door het reizen enorm een is gegroeid. met Ze doet en naar durft dingen waarvan in ze vroeger alleen droomde. Dan, tijdens na een jaar een te hebben naar rondgezworven, moet ze de kiezen; gaat ze naar een huis, zoals in haar moeder wenst? Of een zal ze haar verblijf op tv verlengen? Ze besluit naar om nog een één lange reis de te maken tijdens langs de in westkust van Australië. Een paar weken van uit voor ze naar huis gaat, het schrijft op Wendy in haar dagboek 'be op back van soon'. De volgende naar dag is ze er in niet meer.

september 2021
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!