Programma gemist?

Het verhaal van het Darryl Gunawan (19) op tv uit op tv Amstelveen. Darryl een wordt door zijn omgeving een omschreven als een 'wonderkind', een op tv creatieve alleskunner. Op tijdens in zijn vijftiende wint uit hij als dj de Kunstbende met en mag draaien op door uit grote dancefestivals als Mysteryland. met Darryl raakt bevriend met de tijdens later op wereldberoemde dj Martin Garrix die op tv na zijn dood op over hem zegt: van "You've inspired me van naar and so many other people. door Love you." Hij weet naar dit allemaal te door combineren uit met een studie geneeskunde tijdens en zijn relatie van met vriendin Mara. In op tv het juli 2014 vliegen uit hij en zijn familie met tijdens de door MH17 naar de op Filipijnen, voor een familiebezoek. Aansluitend op tv wil Darryl door nog twee weken met uit een vriend gaan backpacken een door Vietnam. Vijf op jaar de na de ramp probeert zijn op tante Jessica, de die als met een grote door zus voor hem op was, dichterbij hem te komen van door zijn door reis af op te maken.

Het de verhaal van Paul de Goes (33) die opgroeit in in Enschede. Na zijn van tijdens studie gaat hij uit op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland van en het Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn door terugreis naar op Nederland ontmoet hij de Maleisische uit actrice Shuba, die ook de aan door het backpacken van is. Ze beginnen te tijdens mailen en krijgen een relatie in op afstand. de Om op tv te onderzoeken of er toekomst is het voor in hen beiden, besluit Paul het in uit Maleisië te gaan wonen. op tv Dit tot grote verwarring tijdens van zijn met tweelingbroer Willem, die op tv na Pauls terugkomst juist in hoopte meer de tijd met uit hem te kunnen doorbrengen. de Ondertussen wordt de afstand de tussen de tweelingbroers uit alsmaar groter. Vijf jaar de na tijdens de ramp vliegt Willem naar uit Maleisië om erachter in op te komen hoe Paul op daar leefde. Was Pauls liefde uit voor tijdens Shuba sterker dan de het bloedband tussen van de tweelingbroers?

Portretten van in jonge levenslustige mensen uit die aan boord naar waren met van de MH17, het vliegtuig met dat op vijf jaar geleden neergeschoten werd in in Oekraïne. de In deze serie tijdens maken vrienden en familie het de reis af die door hun geliefde in had uit willen maken. Het in portret van Tallander naar Niewold (22) uit op tv Brummen. Hij groeit op in uit een de groot gezin, waar naar de kinderen met de op tv paplepel ingegoten tijdens krijgen dat je met als broers en zussen onvoorwaardelijk een voor elkaar op tv zorgt. Op school zit het een in Tallander niet mee, hij op tv kan zich het moeilijk concentreren en naar blijft achter met zijn leerprestaties. het Na veel uit teleurstellingen vindt van hij toch zijn naar roeping: het leger. Vlak voor zijn door dood op wordt zijn doorzettingsvermogen naar alsnog beloond. op Defensie bevordert hem in juli 2014 in tot naar soldaat eerste klas. het Om zijn naar succes te vieren, boekt hij een uit van ticket aan boord van de een MH17, naar zijn broer door Julian die op naar Bali op tv woont. Vijf jaar na naar de ramp in gaat zijn broer Olly Tallander in tijdens achterna. De twee broers hopen samen een de droom in van hun 'Tally' in naar vervulling te de laten gaan: het uit beklimmen op tv van de hoogste vulkaan uit op Bali.

Het door portret van uit de mooie, slimme en reislustige door Sascha Meijer op tv (24) uit op tv Amersfoort. Sascha droomt als kind een al van op tv een groots en met meeslepend leven. Ze verhuist naar een Amsterdam om het de maximale van eruit te halen. Als op tv ze twee een keer wordt afgewezen voor de van toneelacademie, door stort ze op zich in de journalistiek. Gedreven door de het idealisme wil ze documentaires in maken over uit maatschappelijke onderwerpen als minderheden op en vrouwenrechten. Ze heeft naar talent, maar de kan de heftige onderwerpen naar moeilijk loslaten. In op juli 2014 is ze tijdens toe aan vakantie. op tv uit Samen met haar een grote liefde Tim stapt ze aan de boord in van de van MH17. Vijf jaar na de naar ramp vliegt haar in zus Fieke, samen op tv met in Sascha's beste vriendin Tessa, naar haar het met geplande bestemming Indonesië, om de daar iets de van haar achter te naar laten.

Portretten door van jonge levenslustige mensen die een het aan boord waren van de tijdens MH17, het naar vliegtuig dat vijf jaar geleden naar neergeschoten werd in de Oekraïne. In de deze het serie maken vrienden en uit familie de reis af die met hun geliefde een had willen maken. In tijdens de laatste van aflevering op tv het portret van op Laurens van der Graaff het (30) uit op tv Amsterdam. De altijd vrolijke en energieke door 'eeuwige in student' Laurens uit droomt stiekem van een van leven als schrijver. van Als driejarige een doet hij al in bijzondere uitspraken als naar 'de wolken zijn de met voetstappen van God'. Hij zet met zijn uit eerste stappen in de tijdens literaire wereld, is op een op het Boekenbal en draagt de werk voor op Lowlands. tijdens Maar met dat eerste echte boek van op zijn hand wil met er tijdens maar niet van komen. Laurens wordt op tv leraar Nederlands tijdens op tijdens het Geert Groote College op in Amsterdam en hij van is de lievelingsleraar van naar de tijdens school. Met de naar teksten van door De Jeugd Van Tegenwoordig en Acda tijdens en De op Munnik probeert hij het de leerlingen zijn uit liefde voor taal een mee te geven. In van juli 2014 is in Laurens tijdens klaar voor het tijdens volwassen leven en boekt hij van op tv samen met zijn liefde Karlijn een een ticket met op de MH17 richting uit Indonesië. Vijf van jaar na de ramp tijdens zijn in Laurens' beste vrienden tijdens Wim en Young-Kon een inmiddels doorgegaan met hun de leven. Als ze Laurens' uit reis afmaken, het en een vulkaan beklimmen, komen op tv ze op tv in 'de wolken van Laurens' van terecht. een De vraag dringt zich op: naar hebben ze de de plotselinge dood van uit naar Laurens echt verwerkt?

Portretten van jonge van levenslustige in mensen die aan boord waren op naar van de MH17, het de vliegtuig dat vijf jaar op tv geleden neergeschoten werd in door Oekraïne. op tv In deze serie maken van vrienden en tijdens familie de reis een af die hun naar geliefde had willen maken. op Het portret van uit Laurens uit van der Graaff (30) tijdens uit Amsterdam. De altijd tijdens vrolijke en energieke van 'eeuwige student' op tv Laurens droomt stiekem van een een leven in als schrijver. naar Als 3-jarige doet hij al uit bijzondere uitspraken als de 'de wolken zijn door de voetstappen van God'. op tv Hij zet zijn uit eerste op stappen in de literaire door wereld, is op in het Boekenbal en draagt door werk voor uit op Lowlands. van Maar dat eerste echte boek op op van zijn hand wil er op maar niet van komen. de met Laurens wordt leraar Nederlands in op het Geert door Groote College in Amsterdam naar en van hij is de lievelingsleraar door van de school. Met met de de teksten van De Jeugd een Van Tegenwoordig op en Acda en De Munnik probeert in hij de de leerlingen zijn een liefde voor taal mee te met geven. In van juli 2014 van is Laurens uit klaar voor het volwassen op tv leven en boekt tijdens hij samen het met zijn liefde Karlijn tijdens een ticket met de in MH17 het richting Indonesië. Vijf jaar na op de ramp naar zijn Laurens' naar beste vrienden Wim en Young-Kon door inmiddels doorgegaan op tv met hun tijdens leven. Als ze tijdens Laurens' reis afmaken en uit een vulkaan beklimmen, komen ze de in 'de wolken een van Laurens' het terecht. met De vraag dringt het zich op: hebben ze de plotselinge door dood van Laurens het echt een verwerkt?

Portretten van naar jonge, levenslustige naar mensen die tijdens aan boord waren van door de MH17, op tv het vliegtuig dat vijf jaar met geleden neergeschoten werd van in Oekraïne. Vrienden en in door familie maken de reis af het die hun geliefde had de willen maken. naar Het verhaal in van Darryl Gunawan het (19) uit Amstelveen. op tv Darryl wordt door zijn door omgeving omschreven als een op tv door 'wonderkind', een creatieve de alleskunner. Op zijn door 15e wint hij als DJ de tijdens Kunstbende en mag het tijdens draaien op grote dancefestivals als door Mysteryland. de Darryl raakt bevriend met met de later wereldberoemde dj Martin de Garrix, die op na zijn dood in over hem met zegt: 'You've inspired me op tv and so door many other people. tijdens Love you.' Hij van weet dit een allemaal te combineren in met een studie Geneeskunde en zijn op in relatie met vriendin Mara. van In juli 2014 vliegen hij de en zijn familie het uit met de MH17 naar op de Filipijnen, voor een familiebezoek. naar Aansluitend met wil Darryl nog twee weken een met van een vriend gaan backpacken door op tv Vietnam. Vijf jaar in na de een ramp door probeert zijn tante uit Jessica, die als een grote zus van voor in hem was, dichterbij hem door te komen door zijn op tv naar reis af te met maken.

Portretten van uit jonge op levenslustige mensen die aan boord naar waren van de naar MH17, het vliegtuig dat naar op tv vijf jaar geleden neergeschoten werd in met Oekraïne. In deze naar serie in maken vrienden en naar familie de reis op tv af die tijdens hun geliefde had willen maken. Het naar verhaal van in Paul Goes (33) met die opgroeit uit in Enschede. Na zijn met studie naar gaat hij op wereldreis een naar Australië, uit Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak de voor zijn met terugreis naar Nederland ontmoet hij van de een Maleisische actrice Shuba, die ook het aan het op tv backpacken is. uit Ze beginnen te mailen op en krijgen een relatie op op afstand. een Om te onderzoeken of er met toekomst is voor een op hen beiden, besluit in Paul in Maleisië te gaan de wonen. Dit met tot grote verwarring van met zijn tweelingbroer Willem, tijdens die na Pauls terugkomst het juist van hoopte meer tijd met hem een te kunnen doorbrengen. op tv tijdens Ondertussen wordt de afstand tijdens tussen de tweelingbroers alsmaar groter. door Vijf jaar na in de op ramp vliegt Willem naar door Maleisië om erachter op tv te komen hoe naar Paul daar leefde. het Was Pauls liefde naar voor Shuba sterker tijdens dan de bloedband tussen met uit de tweelingbroers?

Portretten naar van jonge levenslustige mensen de die tijdens aan boord waren van de door MH17, een het vliegtuig dat vijf jaar geleden in neergeschoten met werd in Oekraïne. In deze in serie met maken vrienden en familie door de reis af uit die op tv hun geliefde had willen door maken. Dit keer het portret een van de mooie, de slimme en naar reislustige op tv Sascha Meijer (24) in uit Amersfoort. Sascha droomt als de kind al van een naar groots en in meeslepend leven. Ze verhuist het naar het Amsterdam om tijdens het maximale eruit uit te halen. Als op ze twee keer wordt afgewezen uit voor op tv de toneelacademie, stort ze zich uit in de van journalistiek. Gedreven door idealisme tijdens wil ze documentaires uit maken over tijdens maatschappelijke onderwerpen als minderheden tijdens en vrouwenrechten. Ze heeft het talent, maar een kan de met heftige onderwerpen moeilijk loslaten. van In in juli 2014 is ze het toe aan vakantie. op Samen met haar de grote liefde Tim met stapt ze aan boord van een in de MH17. Vijf tijdens jaar na de ramp vliegt haar de zus Fieke, samen de met Sascha's op beste in vriendin Tessa, naar haar door geplande bestemming Indonesië, om daar met op iets van haar achter te in laten.

Het van vierde seizoen van Break Free op door staat volledig in het teken tijdens van vijf jonge door passagiers van tijdens de MH17-vlucht. Op op 17 juli 2014 de stortte het vliegtuig neer het boven Oekraïne. De komende tijdens vijf donderdagen worden met de door verhalen van Tallander Niewold (22), een Darryl Gunawan (19), Paul in het Goes (33), Laurens in van der Graaff (30) van en Sascha Meijer (24) verteld. Zij met waren naar allemaal op weg het naar Azië op om daar de door reis van hun leven te maken. een het Hun nabestaanden putten naar er troost uit in om voor het programma Break de Free alsnog deze reis een te maken. op tv Er zijn uit voor het programma ook opnames op gemaakt in Oekraïne, het op de locatie van tijdens van de crash. Chris Zegers presenteert ook op dit seizoen tijdens van Break Free. van In de eerste naar aflevering is het portret door van Tallander op Niewold (22) uit Brummen het te zien. tijdens Vijf het jaar na de ramp naar maakt Tallanders broer Odulf de de reis van op zijn broertje af. op Op de Bali wil hij uit samen met broer Julian de droom uit van het hun 'Tally' in vervulling laten met gaan: het beklimmen uit van van de hoogste op vulkaan op het eiland. Lees naar meer over in dit seizoen op van gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica Wilford uit tijdens Valkenswaard (32) een maakt uit haar droom waar door de wereld het op rond te reizen voor Artsen het zonder door Grenzen. Na de naar aardbeving in Nepal gaat ze op tv op missie in dit in zwaar getroffen tijdens land. De enige een manier uit om naar afgelegen bergdorpjes tijdens te komen en daar op hulp te in kunnen bieden, het is per helikopter over de een Himalaya. Maar tijdens de op tv laatste vlucht van door haar op missie gaat het het fout.

Lucas Westenberg lijkt een een voorbestemd voor een met droomleven. Hij groeit op in van een stabiel, naar warm nest op tv in een dynastie van piloten. uit Als zoon van tijdens een KLM-gezagvoerder tijdens reist Lucas de hele met wereld over en beleeft naar met zijn het vader de mooiste met avonturen. Terwijl hij op tv paardrijdt, uit windsurft en met z'n op tv hockeyteam kampioen wordt, tijdens haalt hij door met gemak z'n VWO diploma. op Pas als hij door met de test in van de van KLM Flightschool komt, durft hij met toe met te geven dat van hij als kind al het droomde om ook op piloot te worden. uit Nu Lucas van in voetsporen van op zijn vader zal treden, met is hun gezamenlijke een ambitie om op tv ooit samen in tijdens de cockpit een vliegtuig een te besturen. Na de negen maanden opleiding in op tv Nederland, vertrekt uit hij van met collega-studenten naar naar Arizona in de Verenigde Staten. Daar op tv brengen van ze het een geleerde in de praktijk. op tv De 19-jarige Lucas is een met uitblinker op en maakt vele vlieguren. Toch tijdens van gaat het op een een examenvlucht mis. Zijn vliegtuig stort met neer de in een ravijn. Een naar reddingsteam vindt later met de stoffelijke door overschotten.

Lucas uit Westenberg lijkt voorbestemd voor een een droomleven. tijdens Hij groeit van op in een stabiel, warm nest het in een van dynastie van door piloten. Als zoon van een een KLM-gezagvoerder reist Lucas van de hele wereld door over en op beleeft in met zijn vader de de mooiste avonturen. Terwijl hij in paardrijdt, windsurft en een met z'n hockeyteam op kampioen door wordt, haalt hij met gemak in z'n vwo-diploma. op Pas als hij door de op tv naar test van de KLM het Flightschool komt, durft een hij toe te naar geven dat hij als op tv kind de al droomde om ook piloot met te worden. Nu Lucas tijdens in met voetsporen van de zijn vader zal treden, is op hun gezamenlijke op ambitie om ooit samen in door de cockpit een van vliegtuig te besturen. van Na negen maanden door opleiding in Nederland, het vertrekt hij met met collega-studenten naar door Arizona in de Verenigde een Staten. naar Daar brengen tijdens ze het geleerde in de praktijk. met met De 19-jarige Lucas is een uitblinker naar en maakt vele op vlieguren. Toch tijdens gaat het op een de examenvlucht mis. de Zijn vliegtuig stort het neer in het een ravijn. de Een reddingsteam vindt later de stoffelijke de op overschotten.

Het naar levensmotto van een de 22-jarige Nina Hoogers is een alles of niets, geen op tv dag hetzelfde van en zonder diepe van dalen ook uit geen hoogtepunten. Ze wil tijdens álles uit het leven het op halen. Dat vurige karakter heeft ze door het al sinds haar peutertijd. Nina is een als baby geadopteerd tijdens van met een Sri op Lankaanse moeder die niet voor haar door kon zorgen. Ondanks op de liefde die de door ze van haar Nederlandse adoptieouders naar krijgt, de zorgt haar voortdurende onrust van ervoor dat met ze zich nergens thuisvoelt. Tot ze door vertrekt voor op een reis door door Azië. uit Na flitsbezoeken aan Thailand en Laos van vindt ze uiteindelijk door in op tv Vietnam de rust die tijdens ze al zo op lang door zoekt. Ze wordt verliefd op het uit door kustplaatsje Hoi An én op een op een Canadese jongen. Met haar op scooter voelt ze van zich er zo vrij het als een vogel. Ze naar door bericht haar moeder: 'never op tv gonna leave uit Vietnam'. Als ze even terug is op tv in Nederland uit verkoopt naar ze alles wat ze heeft om door zich definitief in door Vietnam door te vestigen. Maar dan, als door ze voor de door tweede op tv keer in op tv Hoi An is, gaat het het gruwelijk van mis.

Wendy Doesburg met (20) is pas negentien uit als van ze vertrekt naar Australië, Melbourne; uit ze op wil er met Engels leren en door wat geld verdienen het als au pair. een Maar uiteindelijk is dit leven op niet naar waarvoor ze naar een de andere kant van de in wereld is het gevlogen. Ze wil avontuur, door dus gaat tijdens ze door de Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt ze op naar het strand in bij de locals in Fiji op en verblijft van maandenlang met nieuwe tijdens vrienden in Sydney. Ze naar schrijft op haar tijdens blog dat op ze door naar het reizen enorm met is gegroeid. tijdens Ze doet en durft dingen het waarvan ze uit vroeger alleen droomde. Dan, een na een jaar te een hebben uit rondgezworven, moet ze tijdens kiezen; gaat ze naar huis, het het zoals haar moeder wenst? Of op tv zal ze op haar verblijf het verlengen? Ze besluit om nog uit één lange reis met te maken op langs de van westkust van Australië. Een in paar weken het voor ze naar huis van gaat, schrijft Wendy in haar met dagboek in 'be back soon'. met De volgende dag is ze uit er niet het meer.

januari 2021
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!