Programma gemist?

Het verhaal in van Darryl tijdens Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl het wordt in door zijn omgeving op tv omschreven als een het 'wonderkind', een een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende de wint op hij als dj de de Kunstbende en mag draaien op in grote dancefestivals als de Mysteryland. Darryl in raakt bevriend in met de door later wereldberoemde dj Martin Garrix tijdens die na het zijn dood over hem zegt: tijdens "You've inspired me de door and so many other op tv people. Love tijdens you." Hij weet in dit allemaal te een combineren met een studie op tv geneeskunde en uit zijn relatie met met vriendin Mara. In juli 2014 vliegen door hij en in zijn familie een met de MH17 naar op de Filipijnen, door voor een familiebezoek. een Aansluitend wil door Darryl nog twee weken op tv met een vriend gaan tijdens backpacken door het Vietnam. Vijf jaar tijdens na de ramp probeert zijn een tante van Jessica, die tijdens als een grote zus voor hem met was, dichterbij van hem te uit komen door zijn de reis af te tijdens maken.

Het verhaal van een Paul Goes (33) het die opgroeit in op tv Enschede. Na zijn op tv studie gaat met hij op wereldreis met naar Australië, Nieuw-Zeeland op tv en Zuidoost-Azië. Vlak voor met zijn terugreis het naar Nederland ontmoet door hij de Maleisische actrice van Shuba, die naar ook naar aan het backpacken is. Ze beginnen een te mailen op tv en krijgen een op relatie op afstand. Om van van te onderzoeken of er toekomst is het voor in hen beiden, besluit de Paul in met Maleisië te gaan de wonen. Dit tot grote verwarring van van zijn tweelingbroer Willem, in die met na Pauls terugkomst juist een hoopte uit meer tijd met hem naar te kunnen doorbrengen. Ondertussen wordt op de afstand naar tussen de het tweelingbroers alsmaar groter. de Vijf jaar de na de ramp vliegt Willem in naar op tv Maleisië om erachter te komen hoe naar Paul van daar leefde. Was in Pauls liefde een voor Shuba sterker dan de het bloedband tussen de tijdens tweelingbroers?

Portretten van uit jonge levenslustige mensen het die aan boord de waren van de MH17, van het vliegtuig een dat vijf jaar met geleden neergeschoten werd in uit Oekraïne. In van deze serie maken vrienden op tv en familie uit de op tv reis af die hun geliefde op tv had willen maken. Het de portret het van Tallander het Niewold (22) uit de Brummen. Hij groeit op in tijdens een groot gezin, met waar naar de kinderen met de in paplepel ingegoten krijgen dat je van als broers naar en zussen onvoorwaardelijk voor op tv elkaar met zorgt. Op school zit het een in Tallander niet mee, hij de kan zich van moeilijk concentreren en blijft achter met de zijn van leerprestaties. Na veel teleurstellingen vindt het uit hij toch zijn naar roeping: het leger. Vlak met voor zijn met dood wordt zijn doorzettingsvermogen naar alsnog beloond. op Defensie bevordert hem in juli 2014 uit tot van soldaat eerste klas. Om zijn naar succes te vieren, tijdens boekt door hij een ticket aan uit boord van de MH17, naar naar zijn broer in Julian tijdens die op Bali woont. Vijf in jaar na uit de ramp gaat zijn het broer Olly Tallander met achterna. De op twee broers hopen in samen de door droom van hun 'Tally' in tijdens vervulling te laten door gaan: het met beklimmen van de hoogste het vulkaan op het Bali.

Het portret op van de naar mooie, slimme en in reislustige Sascha Meijer (24) tijdens uit tijdens Amersfoort. Sascha droomt als kind al op van de een groots en meeslepend leven. naar Ze een verhuist naar Amsterdam om het uit maximale eruit een te halen. Als ze uit twee keer wordt van uit afgewezen voor de toneelacademie, tijdens stort ze zich in in de op tv journalistiek. Gedreven door een idealisme wil ze op tv documentaires maken over maatschappelijke onderwerpen als in minderheden het en vrouwenrechten. de Ze heeft talent, maar kan van de heftige onderwerpen moeilijk naar door loslaten. In juli 2014 is uit ze toe aan vakantie. een Samen met haar tijdens het grote liefde Tim stapt ze tijdens aan boord van in de MH17. Vijf jaar het na de uit ramp vliegt een haar zus Fieke, tijdens samen met door Sascha's beste vriendin Tessa, naar het haar geplande bestemming Indonesië, op uit om daar iets van haar achter het te in laten.

Portretten van van jonge levenslustige het mensen die aan boord de waren van van de MH17, het vliegtuig dat het vijf jaar een geleden neergeschoten werd in uit door Oekraïne. In deze tijdens serie maken vrienden en in familie de reis af in die op hun geliefde had in willen maken. In de laatste aflevering een het op portret van een Laurens van der Graaff (30) door uit door Amsterdam. De altijd op vrolijke en energieke 'eeuwige op tv student' Laurens droomt stiekem van op de een leven als schrijver. Als driejarige de doet van hij al het bijzondere uitspraken als 'de wolken in zijn van de voetstappen van God'. op Hij zet zijn eerste tijdens stappen in de literaire van wereld, is op de het Boekenbal uit en draagt naar werk voor op de Lowlands. Maar dat eerste op tv echte boek van zijn het hand wil er op tv maar niet met van komen. het Laurens wordt de leraar Nederlands op het Geert het Groote in College in Amsterdam en hij is het de lievelingsleraar met van de een school. Met de een teksten van De tijdens Jeugd Van met Tegenwoordig en Acda en van De Munnik probeert hij in de leerlingen op zijn liefde voor taal tijdens mee te geven. van In juli 2014 is het naar Laurens klaar voor het volwassen leven in uit en boekt hij samen met zijn in een liefde Karlijn een een ticket met de MH17 richting Indonesië. met Vijf jaar met na met de ramp zijn Laurens' door beste vrienden uit Wim en Young-Kon inmiddels op doorgegaan met hun leven. Als op tv ze tijdens Laurens' reis tijdens afmaken, en een vulkaan beklimmen, komen op ze in 'de tijdens wolken van met Laurens' terecht. De op tv vraag dringt met zich op: hebben ze de naar plotselinge dood van uit uit Laurens echt verwerkt?

Portretten van door jonge levenslustige met mensen die uit aan boord waren van de van MH17, het van vliegtuig dat vijf jaar geleden naar neergeschoten werd in op Oekraïne. In het deze het serie maken vrienden en familie de op reis af op die hun geliefde naar had willen maken. Het naar portret van Laurens naar van der Graaff op naar (30) uit Amsterdam. De door altijd vrolijke en energieke 'eeuwige op tv student' Laurens in droomt stiekem van met een uit leven als schrijver. in Als 3-jarige doet het hij al bijzondere uitspraken als 'de op tv wolken zijn tijdens de voetstappen van tijdens God'. Hij zet op tv zijn eerste stappen naar in de literaire het wereld, is op het het Boekenbal met en draagt werk op voor op op Lowlands. Maar dat door eerste echte boek van zijn de hand op tv wil er maar de niet van komen. Laurens met wordt leraar Nederlands op op het Geert Groote College naar in Amsterdam en op hij is de naar lievelingsleraar van de een school. Met met de door teksten van De Jeugd Van Tegenwoordig met en Acda tijdens en De Munnik probeert naar hij naar de leerlingen met zijn liefde voor taal de mee te uit geven. In juli 2014 is naar Laurens klaar voor het met op volwassen leven en het boekt hij samen door met zijn liefde Karlijn een ticket uit naar met de MH17 uit richting Indonesië. Vijf op tv jaar na de een ramp zijn Laurens' beste vrienden naar Wim van en Young-Kon inmiddels doorgegaan met tijdens hun op tv leven. Als ze Laurens' reis tijdens afmaken en een de vulkaan uit beklimmen, komen ze in 'de met wolken een van Laurens' terecht. De tijdens vraag dringt zich naar op: hebben ze de in plotselinge op dood van Laurens echt in verwerkt?

Portretten met van jonge, levenslustige mensen naar die aan boord door waren door van de MH17, het vliegtuig dat van vijf jaar van geleden neergeschoten werd in op Oekraïne. Vrienden en uit familie van maken de reis een af die hun geliefde had in willen maken. Het van verhaal tijdens van Darryl Gunawan naar (19) uit Amstelveen. op tv Darryl wordt door zijn omgeving tijdens omschreven tijdens als een 'wonderkind', uit een creatieve alleskunner. Op de zijn 15e wint met hij als DJ de het Kunstbende de en mag draaien op grote in het dancefestivals als Mysteryland. Darryl raakt bevriend in met het de later wereldberoemde dj op Martin Garrix, door die na zijn dood over de hem in zegt: 'You've inspired me in and so many naar other people. tijdens Love you.' Hij weet dit door allemaal in te combineren met op tv een studie Geneeskunde en in zijn relatie het met vriendin Mara. In juli op tv 2014 van vliegen hij en zijn familie van met de MH17 in naar de Filipijnen, tijdens voor een van familiebezoek. Aansluitend wil door Darryl nog op twee weken met een vriend op tv gaan backpacken door naar Vietnam. Vijf met jaar na de uit ramp probeert van zijn tante Jessica, die met als het een grote zus voor hem een was, dichterbij hem in te komen door met zijn reis af te het op tv maken.

Portretten een van jonge levenslustige mensen het die aan boord waren het de van de MH17, door het vliegtuig dat vijf jaar geleden met neergeschoten de werd in Oekraïne. een In deze serie op maken vrienden en familie de op tv reis naar af die hun geliefde in had willen maken. de Het verhaal het van Paul Goes (33) die tijdens opgroeit op in Enschede. Na zijn studie met gaat op hij op wereldreis naar een Australië, uit Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor de zijn terugreis naar Nederland het ontmoet hij met de Maleisische actrice uit Shuba, die ook uit aan in het backpacken is. Ze beginnen te naar mailen en krijgen de een relatie op door op tv afstand. Om te onderzoeken of uit er naar toekomst is voor hen op beiden, besluit Paul in een Maleisië te gaan door wonen. naar Dit tot grote verwarring van van zijn naar tweelingbroer Willem, die na naar Pauls terugkomst juist door hoopte meer tijd met in hem te kunnen doorbrengen. tijdens Ondertussen van wordt de met afstand tussen de tweelingbroers alsmaar groter. met Vijf jaar na in de ramp vliegt met Willem van naar Maleisië om erachter de te komen hoe Paul in daar leefde. door Was tijdens Pauls liefde voor Shuba tijdens sterker dan de het bloedband tussen de tijdens tweelingbroers?

Portretten van jonge uit levenslustige mensen tijdens die aan boord uit waren van de met MH17, het vliegtuig de dat vijf jaar geleden in neergeschoten op werd in Oekraïne. In van deze serie uit maken vrienden een en familie de reis naar af die hun geliefde had een willen maken. Dit tijdens keer het de portret van de mooie, het slimme en uit reislustige Sascha Meijer (24) naar de uit Amersfoort. Sascha droomt als de kind al in van een groots en meeslepend op tv de leven. Ze verhuist naar in Amsterdam om tijdens het maximale eruit te halen. Als uit ze door twee keer wordt afgewezen voor de de toneelacademie, stort met ze zich uit in de journalistiek. van Gedreven het door idealisme wil ze uit documentaires maken over maatschappelijke van onderwerpen als minderheden en naar vrouwenrechten. de Ze heeft talent, maar op tv kan op tv de heftige onderwerpen moeilijk loslaten. van In juli door 2014 is ze toe met aan het vakantie. Samen met in haar grote liefde door Tim stapt ze aan uit boord van tijdens de MH17. Vijf op jaar na de ramp vliegt de haar zus Fieke, samen uit van met Sascha's beste vriendin Tessa, uit naar haar uit geplande bestemming Indonesië, om tijdens daar met iets van haar achter te het laten.

Het met vierde seizoen van Break Free tijdens staat een volledig in het teken naar van vijf van jonge passagiers uit van de MH17-vlucht. Op 17 juli tijdens 2014 stortte het tijdens door vliegtuig neer boven van Oekraïne. De komende vijf op donderdagen worden de verhalen uit van Tallander Niewold met (22), Darryl het Gunawan (19), Paul op tv Goes (33), Laurens van der Graaff uit (30) in en Sascha een Meijer (24) verteld. Zij op tv waren allemaal op weg naar een Azië om daar de in reis van op tv hun leven het te maken. Hun nabestaanden door putten er troost tijdens uit om uit voor het programma Break op tv Free alsnog deze op reis te de maken. Er zijn in voor het programma door ook opnames gemaakt in Oekraïne, naar op de de locatie van de uit crash. Chris Zegers presenteert naar ook door dit seizoen van Break Free. In van de in eerste aflevering is met het portret van Tallander tijdens Niewold (22) uit een Brummen te op zien. Vijf van jaar na de ramp een maakt Tallanders broer naar Odulf de reis van in zijn broertje af. tijdens Op Bali wil tijdens hij tijdens samen met broer Julian een de droom van hun 'Tally' uit het in vervulling laten gaan: het beklimmen door in van de hoogste vulkaan op het in eiland. Lees meer over op tv dit seizoen het op op tv gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica met Wilford uit Valkenswaard naar (32) maakt haar droom waar tijdens door met de wereld op tv rond te reizen voor Artsen zonder naar Grenzen. Na een de aardbeving in door Nepal gaat ze het op missie in dit tijdens op zwaar getroffen land. De uit enige manier uit om naar afgelegen bergdorpjes het te komen en met daar hulp te kunnen bieden, van is per het helikopter de over de Himalaya. op Maar tijdens de laatste vlucht door van haar naar missie gaat in het fout.

Lucas op Westenberg lijkt voorbestemd voor een van droomleven. Hij de groeit op in een het stabiel, met warm nest in een dynastie met op van piloten. Als zoon met van een KLM-gezagvoerder reist de Lucas de met hele wereld over uit en beleeft met zijn met vader van de mooiste avonturen. Terwijl hij paardrijdt, naar windsurft en tijdens met z'n hockeyteam kampioen tijdens de wordt, haalt hij met gemak z'n tijdens VWO in diploma. Pas als hij door uit de test door van de KLM Flightschool een komt, van durft hij toe te geven in dat hij tijdens als naar kind al droomde om ook van piloot te worden. Nu de Lucas in voetsporen op van een zijn vader zal treden, is tijdens de hun gezamenlijke ambitie tijdens om ooit samen in uit de cockpit een in vliegtuig te op besturen. Na negen maanden opleiding in de Nederland, vertrekt hij met met met collega-studenten naar Arizona in de op tv naar Verenigde Staten. Daar brengen ze het van geleerde in de de praktijk. De met 19-jarige Lucas is een met uitblinker en naar maakt vele van vlieguren. Toch gaat in het op een examenvlucht tijdens mis. de Zijn vliegtuig stort het neer in een ravijn. op tv Een reddingsteam vindt later met de stoffelijke door overschotten.

Lucas Westenberg lijkt met voorbestemd door voor een droomleven. Hij groeit uit op in tijdens een stabiel, op tv warm nest in een op dynastie van op tv piloten. Als zoon van een van KLM-gezagvoerder het reist Lucas het de hele wereld over en in beleeft met zijn vader met de mooiste avonturen. het Terwijl hij een paardrijdt, windsurft van en met z'n het hockeyteam kampioen wordt, haalt hij uit door met gemak z'n vwo-diploma. Pas als de hij door de een test van van de KLM van Flightschool komt, durft op hij toe op tv te geven dat hij als kind de al droomde om in ook piloot het te worden. Nu Lucas uit in voetsporen tijdens van zijn vader door zal treden, is hun een gezamenlijke ambitie op om ooit samen het in de cockpit een een vliegtuig te besturen. de Na negen maanden tijdens opleiding door in Nederland, vertrekt van hij met collega-studenten naar naar Arizona in de Verenigde met Staten. met Daar brengen tijdens ze het geleerde in de praktijk. een De 19-jarige in Lucas is een op tv uitblinker de en maakt vele vlieguren. Toch gaat naar het op een een met examenvlucht mis. Zijn een vliegtuig stort neer in een tijdens ravijn. Een reddingsteam op tv vindt later de de stoffelijke het overschotten.

Het levensmotto op tv van de in 22-jarige Nina Hoogers is door alles of door niets, geen dag op tv hetzelfde en zonder de diepe dalen een ook geen hoogtepunten. Ze wil álles naar met uit het leven halen. een Dat vurige karakter heeft ze op tv al sinds het haar met peutertijd. Nina is als op baby geadopteerd van een met Sri Lankaanse moeder die uit in niet voor haar kon zorgen. van Ondanks de op tv liefde die ze op van haar Nederlandse adoptieouders naar krijgt, de zorgt haar voortdurende onrust het ervoor dat ze het zich nergens thuisvoelt. Tot van ze vertrekt naar voor een reis door Azië. van Na flitsbezoeken aan van door Thailand en Laos vindt ze uiteindelijk met in tijdens Vietnam de rust die ze met al de zo lang in zoekt. Ze wordt met verliefd op het kustplaatsje Hoi An met én uit op een Canadese jongen. Met naar haar uit scooter voelt ze zich er tijdens zo vrij het als tijdens een vogel. Ze het bericht haar moeder: 'never naar gonna leave Vietnam'. Als ze op tv de even terug is in met Nederland verkoopt ze alles op wat ze heeft om op tv tijdens zich definitief in uit Vietnam te vestigen. Maar dan, als uit ze voor uit de tweede keer in in tijdens Hoi An is, gaat het gruwelijk het de mis.

Wendy door Doesburg (20) is naar pas negentien als ze vertrekt het naar Australië, met Melbourne; ze wil er een Engels in leren en wat een geld verdienen als au met pair. Maar op uiteindelijk is van dit leven niet uit waarvoor ze naar de andere op tv kant de van de wereld is gevlogen. naar Ze wil avontuur, de dus gaat ze van door Nieuw-Zeeland een zwerven, slaapt ze op op tv het strand op tv bij de in locals in Fiji en met verblijft maandenlang met op nieuwe vrienden in Sydney. Ze met schrijft naar op haar blog dat het ze door het reizen een enorm uit is gegroeid. een Ze doet en durft dingen waarvan in van ze vroeger alleen droomde. met Dan, na een jaar te uit naar hebben rondgezworven, moet ze kiezen; gaat met ze naar tijdens huis, zoals haar moeder van met wenst? Of zal ze haar verblijf in het verlengen? Ze besluit naar om nog één lange reis te met maken uit langs de westkust tijdens van Australië. Een paar weken op van voor ze naar huis gaat, de schrijft Wendy een in haar dagboek 'be op back naar soon'. De volgende dag is ze tijdens er niet uit meer.

augustus 2020
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!