Programma gemist?

Het naar verhaal van tijdens Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. van Darryl wordt door zijn op omgeving op omschreven als met een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op een zijn vijftiende op wint hij als op tv dj de een Kunstbende en mag draaien tijdens op grote dancefestivals als uit Mysteryland. Darryl naar raakt bevriend uit met de later in wereldberoemde dj Martin Garrix tijdens die na door zijn dood over hem in zegt: "You've tijdens inspired me and so de many other people. naar Love de you." Hij weet in dit allemaal te combineren de met een studie geneeskunde een en uit zijn relatie met vriendin Mara. tijdens In juli 2014 de vliegen hij naar en zijn naar familie met de MH17 naar de door Filipijnen, voor een tijdens familiebezoek. van Aansluitend wil Darryl nog door twee naar weken met een vriend gaan tijdens backpacken door door Vietnam. Vijf op tv jaar na de ramp probeert zijn in tante Jessica, op tv die het als een grote de zus voor hem was, dichterbij hem in te het komen door zijn reis af door te naar maken.

Het verhaal tijdens van naar Paul Goes (33) die opgroeit in in Enschede. Na zijn op tv uit studie gaat hij op wereldreis de naar de Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor naar zijn terugreis de naar Nederland van ontmoet hij de Maleisische een actrice Shuba, die op ook aan het backpacken uit is. Ze de beginnen van te mailen en het krijgen een relatie op afstand. van Om de te onderzoeken of er toekomst met is tijdens voor hen beiden, besluit uit Paul in Maleisië in te gaan wonen. Dit in tot naar grote verwarring van zijn tweelingbroer Willem, de het die na Pauls terugkomst juist hoopte een een meer tijd met hem te in kunnen doorbrengen. met Ondertussen wordt de afstand van tussen de tweelingbroers tijdens alsmaar groter. Vijf naar jaar op na de ramp de vliegt Willem naar Maleisië om erachter van te komen hoe uit Paul van daar leefde. een Was Pauls liefde op tv voor Shuba sterker dan de door bloedband door tussen de tweelingbroers?

Portretten van op jonge levenslustige het mensen die aan op boord waren op van de MH17, het vliegtuig dat een vijf jaar door geleden neergeschoten naar werd in Oekraïne. In deze met door serie maken vrienden uit en familie de een reis af die hun met geliefde had uit willen maken. Het in portret van Tallander Niewold van (22) uit Brummen. Hij groeit van op in een door groot gezin, waar op tv de kinderen met naar door de paplepel ingegoten de krijgen dat je naar als broers en zussen onvoorwaardelijk met voor elkaar de zorgt. Op school zit op het het Tallander niet mee, hij naar kan zich het moeilijk concentreren en blijft van achter met zijn in leerprestaties. Na veel een teleurstellingen vindt van hij toch zijn roeping: het een leger. Vlak voor zijn door dood wordt zijn door doorzettingsvermogen alsnog beloond. naar door Defensie bevordert hem in juli uit 2014 tot soldaat op tv eerste klas. de Om zijn succes te naar vieren, boekt op hij een van ticket aan boord op tv van de MH17, naar zijn broer het Julian die in op Bali woont. naar Vijf jaar naar na de van ramp gaat zijn naar broer Olly Tallander achterna. De van twee broers hopen tijdens samen de droom van het hun 'Tally' in op vervulling te met laten gaan: uit het beklimmen van de hoogste op vulkaan op de Bali.

Het portret van van de mooie, met slimme en door reislustige Sascha Meijer (24) uit uit Amersfoort. door Sascha droomt als kind tijdens al van een uit groots en het meeslepend leven. Ze op tv verhuist naar Amsterdam met om het maximale uit eruit te halen. op Als ze twee keer met wordt afgewezen voor de in op tv toneelacademie, stort ze zich in het de journalistiek. door Gedreven door idealisme wil uit ze documentaires naar maken over maatschappelijke onderwerpen op tv als minderheden en tijdens vrouwenrechten. Ze heeft op tv talent, maar kan de door van heftige onderwerpen moeilijk een loslaten. In juli 2014 tijdens is ze op tv toe aan vakantie. Samen met haar de grote liefde de Tim stapt ze aan met boord van de het tijdens MH17. Vijf jaar na de ramp op tv vliegt haar met zus van Fieke, samen met Sascha's beste uit vriendin Tessa, op tv naar haar geplande bestemming een Indonesië, om op daar iets van haar de achter te door laten.

Portretten van jonge op levenslustige mensen de die aan boord waren uit van de MH17, op het vliegtuig dat van vijf jaar het geleden tijdens neergeschoten werd in van Oekraïne. In deze in serie maken vrienden en familie het de reis af een die hun op geliefde had willen maken. met In met de laatste aflevering het portret van op op Laurens van der Graaff in (30) uit in Amsterdam. De altijd uit vrolijke en energieke 'eeuwige student' door Laurens droomt van stiekem van een leven als met schrijver. naar Als driejarige doet tijdens hij al tijdens bijzondere uitspraken als 'de wolken zijn met de voetstappen van op op tv God'. Hij zet zijn eerste de stappen in de literaire op wereld, is het op het Boekenbal en het draagt werk voor naar op Lowlands. het Maar dat met eerste echte boek van door zijn hand wil met er maar met niet van van komen. Laurens wordt leraar Nederlands op tv op van het Geert Groote College in met Amsterdam en uit hij is de door lievelingsleraar van de school. op tv Met de teksten van in De Jeugd tijdens Van Tegenwoordig een en Acda en De Munnik in probeert hij de op leerlingen door zijn liefde voor taal mee in te geven. In het juli 2014 is uit Laurens klaar uit voor naar het volwassen leven uit en boekt hij samen met zijn in op tv liefde Karlijn een ticket met een de MH17 richting Indonesië. in Vijf jaar naar na tijdens de ramp zijn Laurens' naar beste vrienden Wim en naar Young-Kon inmiddels doorgegaan met het op hun leven. Als in ze Laurens' reis afmaken, en een in naar vulkaan beklimmen, komen de ze in 'de in wolken van Laurens' terecht. het De vraag op dringt zich op: in hebben ze de plotselinge dood uit van Laurens echt het verwerkt?

Portretten op van jonge levenslustige naar mensen die aan het boord waren van de MH17, naar in het vliegtuig dat vijf jaar geleden het neergeschoten werd door in Oekraïne. In deze van serie op maken vrienden met en familie de van reis af die hun geliefde had uit willen maken. tijdens Het portret op tv van Laurens van der op Graaff (30) op tv uit Amsterdam. De altijd vrolijke de en energieke 'eeuwige de van student' Laurens droomt stiekem van tijdens een op leven als schrijver. Als 3-jarige tijdens doet hij naar al bijzondere uitspraken als 'de door wolken zijn het de voetstappen van God'. het Hij zet zijn in eerste stappen in in de met literaire wereld, is op het het naar Boekenbal en draagt werk voor op op Lowlands. Maar tijdens dat eerste echte door boek van zijn door hand wil er maar met niet van een komen. Laurens op tv wordt leraar Nederlands op het een Geert Groote College met in Amsterdam en van hij is naar de lievelingsleraar van op de van school. Met de van teksten van De Jeugd door Van Tegenwoordig en Acda en op De Munnik naar probeert hij de leerlingen naar zijn met liefde voor taal mee te in geven. In op tv juli de 2014 is Laurens klaar voor het de volwassen naar leven en uit boekt hij samen op met zijn liefde Karlijn een uit ticket met in de MH17 richting op Indonesië. Vijf jaar na met de ramp zijn met Laurens' beste vrienden een Wim naar en Young-Kon inmiddels doorgegaan van met hun naar leven. Als ze Laurens' reis afmaken de en een door vulkaan naar beklimmen, komen ze door in 'de wolken van Laurens' door terecht. De vraag dringt door zich op: hebben de ze de plotselinge de dood het van Laurens echt uit verwerkt?

Portretten het van jonge, levenslustige naar mensen die aan boord waren tijdens van de de MH17, het vliegtuig dat naar vijf jaar uit geleden neergeschoten naar werd in Oekraïne. Vrienden en uit familie op maken de reis af naar die het hun geliefde had willen maken. van Het op verhaal van Darryl Gunawan (19) het uit Amstelveen. Darryl in wordt door met zijn omgeving omschreven als tijdens een 'wonderkind', een creatieve door alleskunner. een Op zijn uit 15e wint hij als DJ de de Kunstbende en op tv mag draaien in op grote dancefestivals van als Mysteryland. Darryl op tv raakt bevriend met de later op wereldberoemde het dj Martin Garrix, die na door zijn dood een over op hem zegt: 'You've inspired me de and de so many other tijdens people. Love you.' Hij de weet dit allemaal te combineren op met een studie door Geneeskunde en in zijn relatie van met vriendin Mara. In het juli 2014 vliegen naar hij in en zijn familie met de MH17 op tv naar een de Filipijnen, voor een op familiebezoek. naar Aansluitend wil Darryl nog naar twee weken met een vriend naar gaan het backpacken door Vietnam. Vijf de jaar van na de ramp probeert zijn tante met het Jessica, die als een een grote zus voor hem op was, dichterbij hem te naar komen door de zijn reis af de te naar maken.

Portretten met van jonge levenslustige mensen die van aan boord de waren van op tv de MH17, naar het vliegtuig dat vijf jaar geleden van neergeschoten werd naar in Oekraïne. In het deze met serie maken vrienden en van familie de een reis af die hun naar geliefde had willen maken. Het op tv in verhaal van Paul Goes in (33) die een opgroeit in Enschede. Na zijn studie op tv op tv gaat hij op wereldreis het naar Australië, Nieuw-Zeeland en het Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn de terugreis naar op tv Nederland ontmoet tijdens hij de Maleisische naar actrice Shuba, die in ook aan een het backpacken is. Ze beginnen te het de mailen en krijgen een relatie op een afstand. Om naar te onderzoeken of er met toekomst is een voor hen beiden, besluit van Paul in door Maleisië in te gaan wonen. Dit tijdens tot grote verwarring van in zijn het tweelingbroer Willem, die na Pauls terugkomst in juist de hoopte meer tijd met hem naar te kunnen van doorbrengen. Ondertussen wordt van de door afstand tussen de tweelingbroers alsmaar op groter. Vijf jaar na op de ramp vliegt met Willem naar uit Maleisië op tv om erachter te komen met hoe Paul het daar leefde. Was tijdens Pauls liefde voor Shuba een sterker dan de bloedband door tussen de de tweelingbroers?

Portretten van uit jonge levenslustige de mensen die aan boord waren naar van de de MH17, het vliegtuig dat op vijf uit jaar geleden neergeschoten werd een in Oekraïne. In door deze serie maken vrienden een en familie door de reis af op tv die hun geliefde tijdens had willen maken. Dit uit op keer het portret naar van de mooie, slimme en een reislustige Sascha Meijer van (24) uit met Amersfoort. Sascha het droomt als kind al van een naar groots een en meeslepend het leven. Ze verhuist naar Amsterdam op om op het maximale eruit te naar halen. Als ze twee uit keer de wordt afgewezen voor de toneelacademie, stort een ze de zich in de journalistiek. uit Gedreven door door idealisme wil ze het documentaires maken over maatschappelijke van onderwerpen als minderheden en met vrouwenrechten. het Ze heeft talent, maar van kan de heftige onderwerpen op tv in moeilijk loslaten. In juli op tv 2014 is ze toe met aan vakantie. Samen met door uit haar grote liefde Tim met stapt ze aan boord van uit de MH17. op tv Vijf jaar na de op ramp de vliegt haar tijdens zus Fieke, samen met Sascha's beste de vriendin Tessa, naar van haar geplande met bestemming tijdens Indonesië, om daar iets van haar een achter te in laten.

Het tijdens vierde seizoen een van Break Free in staat volledig in met het teken van uit vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. tijdens Op 17 van juli de 2014 stortte het vliegtuig neer boven tijdens met Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden op tv de verhalen naar van Tallander met Niewold (22), Darryl naar Gunawan (19), Paul Goes (33), op tv Laurens van der naar Graaff de (30) en Sascha uit Meijer (24) verteld. Zij op waren allemaal op weg het naar Azië om daar de op reis van hun de leven te maken. op Hun het nabestaanden putten er op tv troost uit om op tv voor het uit programma Break Free op alsnog deze reis te op tv maken. Er zijn voor tijdens het programma door ook opnames door gemaakt in Oekraïne, op de tijdens locatie van de het crash. Chris Zegers presenteert ook tijdens dit op seizoen van Break Free. In op de het eerste aflevering is het uit portret van Tallander Niewold op tv (22) van uit Brummen te zien. op Vijf op tv jaar na de ramp met maakt Tallanders op broer Odulf de naar reis van zijn broertje in af. Op Bali wil door hij samen uit met broer van Julian de droom van hun op 'Tally' in vervulling laten uit gaan: het beklimmen op van van de hoogste vulkaan op het een eiland. Lees meer tijdens over dit seizoen het op de gids.tv/3758/break-free-mh17.

Jessica Wilford uit met op Valkenswaard (32) maakt haar de droom waar door naar de wereld rond te reizen in voor Artsen met zonder Grenzen. Na de van aardbeving van in Nepal gaat ze op op missie in met dit zwaar op tv getroffen land. De enige door manier naar om naar afgelegen bergdorpjes te in komen en met daar hulp te op tv kunnen bieden, is per naar helikopter over de van Himalaya. op Maar tijdens de laatste vlucht van op haar missie gaat met het naar fout.

Lucas Westenberg lijkt uit voorbestemd voor het een van droomleven. Hij groeit op het in een stabiel, warm het nest in een dynastie uit van piloten. in Als zoon van een door KLM-gezagvoerder reist Lucas naar de met hele wereld over met en beleeft met met zijn vader de mooiste tijdens avonturen. het Terwijl hij paardrijdt, windsurft uit en met z'n hockeyteam kampioen in wordt, haalt hij naar met tijdens gemak z'n VWO diploma. de Pas als hij tijdens door de een test van de KLM Flightschool op komt, durft hij in toe het te geven tijdens dat hij als kind naar al droomde tijdens om ook piloot het te worden. Nu Lucas in in voetsporen van de zijn vader de zal treden, is hun gezamenlijke het ambitie een om ooit samen in de het cockpit een vliegtuig te door besturen. Na negen op met maanden opleiding in Nederland, vertrekt op tv hij met collega-studenten met naar Arizona de in de met Verenigde Staten. Daar op tv brengen ze het geleerde op tv in de praktijk. De 19-jarige in Lucas is in een uitblinker van en maakt vele vlieguren. naar Toch gaat het met op een de examenvlucht mis. Zijn vliegtuig stort de neer in een met het ravijn. Een reddingsteam vindt later de de stoffelijke met overschotten.

Lucas Westenberg lijkt met uit voorbestemd voor een droomleven. Hij uit groeit op in een naar stabiel, warm nest in met in een dynastie naar van piloten. Als zoon van door een KLM-gezagvoerder reist Lucas een de hele tijdens wereld over en beleeft in met naar zijn vader de door mooiste avonturen. Terwijl hij paardrijdt, door windsurft tijdens en met z'n hockeyteam kampioen door wordt, met haalt hij met gemak z'n de vwo-diploma. uit Pas als de hij door de test tijdens van de KLM Flightschool komt, een durft hij toe uit met te geven dat in hij als kind op tv al droomde om ook piloot te van worden. Nu Lucas van in voetsporen op van zijn het vader zal treden, op tv is hun door gezamenlijke ambitie om ooit op samen in de de cockpit een vliegtuig te met besturen. Na tijdens negen maanden opleiding in in Nederland, vertrekt hij met tijdens collega-studenten naar in Arizona in door de Verenigde Staten. Daar brengen van het ze het geleerde in tijdens de praktijk. De 19-jarige Lucas door is naar een uitblinker en in maakt vele door vlieguren. Toch gaat het op een in examenvlucht mis. tijdens Zijn vliegtuig stort een neer in een op ravijn. Een reddingsteam vindt het later de door stoffelijke het overschotten.

Het in levensmotto van de 22-jarige Nina in Hoogers is alles met of niets, van geen dag hetzelfde en met zonder diepe met dalen een ook geen hoogtepunten. Ze wil tijdens álles naar uit het leven halen. Dat vurige in karakter heeft ze met al sinds op tv haar peutertijd. Nina is van als baby geadopteerd een van op een Sri Lankaanse van moeder die niet voor op haar kon zorgen. tijdens Ondanks de liefde met die ze met van haar Nederlandse adoptieouders uit krijgt, naar zorgt haar voortdurende onrust ervoor het dat ze zich het nergens op thuisvoelt. Tot ze vertrekt van voor een reis door Azië. door de Na flitsbezoeken aan Thailand en in Laos vindt ze uiteindelijk tijdens naar in Vietnam de rust die van ze al zo van lang op tv zoekt. Ze wordt verliefd op op het kustplaatsje een Hoi An én op op tv een Canadese jongen. Met in haar het scooter voelt door ze zich er zo vrij op tv als de een vogel. Ze bericht haar moeder: een 'never uit gonna leave Vietnam'. Als het ze even terug van is in Nederland verkoopt tijdens ze alles op tv wat ze de heeft om zich tijdens definitief in in Vietnam te vestigen. Maar dan, uit als ze voor de in tweede naar keer in met Hoi An is, gaat het op tv gruwelijk op mis.

Wendy Doesburg (20) een is pas negentien op tv tijdens als ze vertrekt naar Australië, naar Melbourne; ze wil er naar Engels leren door en wat geld de verdienen als au van pair. het Maar uiteindelijk is dit leven niet door het waarvoor ze naar de tijdens andere kant van op tv de wereld is gevlogen. van Ze wil avontuur, dus op tv gaat ze van door een Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt ze op op het strand bij een de tijdens locals in Fiji en verblijft naar maandenlang met nieuwe met vrienden in Sydney. Ze naar schrijft op haar van blog dat naar ze door het naar reizen enorm in is gegroeid. Ze doet door en durft dingen een waarvan ze door vroeger alleen in droomde. Dan, na een jaar in te uit hebben rondgezworven, moet ze kiezen; gaat de naar ze naar huis, zoals de haar moeder wenst? de Of zal met ze haar verblijf tijdens verlengen? Ze besluit om nog één naar door lange reis te maken langs de tijdens westkust van op tv Australië. Een de paar weken voor ze het naar met huis gaat, schrijft Wendy in haar op tv dagboek 'be back een soon'. in De volgende dag op is ze er het niet meer.

juli 2019
19-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Myst...

18-07-2019 20:00

Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes (herhaling)

Het verhaal van Paul Goes (33) die opgroeit in Enschede. Na zijn studie gaat hij op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Vlak voor zijn terugreis naar Nederland ontmoet hij de Maleisische actrice Shuba, die ook aan het...

17-07-2019 20:25

Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Tallander Niewold (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

16-07-2019 20:15

Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer (herhaling)

Het portret van de mooie, slimme en reislustige Sascha Meijer (24) uit Amersfoort. Sascha droomt als kind al van een groots en meeslepend leven. Ze verhuist naar Amsterdam om het maximale eruit te halen. Als ze twee keer wordt afgewezen voo...

15-07-2019 20:30

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff (herhaling)

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. In de laats...

11-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Break Free - Break Free MH17 - Laurens van der Graaff

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het portret...

04-04-2019 19:55

Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Break Free - Break Free MH17 - Darryl Gunawan

Portretten van jonge, levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. Vrienden en familie maken de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal van Darryl G...

28-03-2019 20:55

Break Free MH17 - Paul Goes

Break Free - Break Free MH17 - Paul Goes

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Het verhaal...

14-03-2019 21:00

Break Free MH17 - Sascha Meijer

Break Free - Break Free MH17 - Sascha Meijer

Portretten van jonge levenslustige mensen die aan boord waren van de MH17, het vliegtuig dat vijf jaar geleden neergeschoten werd in Oekraïne. In deze serie maken vrienden en familie de reis af die hun geliefde had willen maken. Dit keer he...

07-03-2019 20:55

Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Break Free - Nieuw: Break Free-seizoen over MH17

Het vierde seizoen van Break Free staat volledig in het teken van vijf jonge passagiers van de MH17-vlucht. Op 17 juli 2014 stortte het vliegtuig neer boven Oekraïne. De komende vijf donderdagen worden de verhalen van Tallander Niewold (22...

23-08-2018 21:35

Jessica Wilford

Break Free - Jessica Wilford

Jessica Wilford uit Valkenswaard (32) maakt haar droom waar door de wereld rond te reizen voor Artsen zonder Grenzen. Na de aardbeving in Nepal gaat ze op missie in dit zwaar getroffen land. De enige manier om naar afgelegen bergdorpjes te ...

16-08-2018 21:30

Lucas Westenberg

Break Free - Lucas Westenberg

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord