Programma gemist?

Lucas Westenberg in lijkt voorbestemd voor de een droomleven. Hij groeit op tv op van in een stabiel, warm nest uit in een dynastie tijdens van piloten. Als de met zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas in de hele met wereld over en beleeft naar met zijn door vader de naar mooiste avonturen. Terwijl een hij paardrijdt, windsurft naar en met een z'n hockeyteam kampioen wordt, op tv haalt hij met gemak z'n van vwo-diploma. Pas als uit hij door de het test van op tv de KLM Flightschool met komt, een durft hij toe te geven de dat hij van als kind al droomde om uit ook op tv piloot te worden. in Nu Lucas uit in voetsporen van het zijn vader zal naar treden, is hun op tv gezamenlijke ambitie om ooit samen in de van de cockpit een naar vliegtuig te besturen. Na van negen maanden opleiding in Nederland, het vertrekt uit hij met met collega-studenten naar Arizona in de tijdens Verenigde Staten. Daar op brengen een ze het geleerde in de een praktijk. De 19-jarige Lucas naar is een de uitblinker op tv en maakt vele vlieguren. Toch gaat op het op een een examenvlucht mis. naar Zijn vliegtuig stort naar neer in een ravijn. uit Een reddingsteam met vindt later naar de stoffelijke naar overschotten.

Het een levensmotto van de 22-jarige tijdens Nina Hoogers op tv is alles of niets, geen het de dag hetzelfde en door zonder diepe dalen ook geen door hoogtepunten. Ze wil álles met uit het leven uit halen. Dat tijdens vurige tijdens karakter heeft ze de al sinds haar peutertijd. in Nina is naar als baby geadopteerd het van een Sri Lankaanse moeder die in niet de voor haar kon zorgen. uit Ondanks de tijdens liefde die ze uit van haar Nederlandse adoptieouders uit krijgt, zorgt haar voortdurende naar onrust op ervoor dat ze op tv zich nergens thuisvoelt. Tot met ze een vertrekt voor een reis het door Azië. Na flitsbezoeken de aan met Thailand en Laos vindt ze uiteindelijk van in een Vietnam de rust die ze door een al zo lang door zoekt. Ze wordt in verliefd op het kustplaatsje Hoi uit An én een op een Canadese op jongen. Met haar tijdens scooter voelt ze zich er een zo vrij als tijdens uit een vogel. Ze de bericht haar moeder: op 'never gonna leave op tv Vietnam'. Als ze naar even terug is in van Nederland verkoopt ze alles wat naar ze heeft om in naar zich definitief in Vietnam te naar vestigen. Maar dan, in als met ze voor de op tv tweede keer in de Hoi An is, gaat tijdens het gruwelijk van mis.

Wendy Doesburg (20) uit is pas door negentien een als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; naar ze wil de er Engels leren en een wat geld het verdienen als op tv au pair. Maar uiteindelijk met is dit het leven niet waarvoor ze naar een de op andere kant van op de wereld in is gevlogen. Ze wil naar avontuur, dus gaat ze op door Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt een het ze op het naar strand bij de locals op in Fiji naar en verblijft maandenlang met door nieuwe vrienden een in Sydney. Ze schrijft op tijdens haar blog dat ze tijdens door het het reizen enorm is gegroeid. naar uit Ze doet en van durft dingen waarvan naar ze vroeger alleen droomde. Dan, van na een jaar te in hebben door rondgezworven, moet ze kiezen; op tv gaat ze naar naar huis, in zoals haar moeder een wenst? Of zal ze haar naar verblijf van verlengen? Ze besluit om nog naar één naar lange reis te op maken langs de westkust van het Australië. Een paar tijdens weken voor met ze naar huis gaat, schrijft het Wendy op in haar dagboek een 'be back soon'. De volgende van het dag is ze er niet door meer.

Het verhaal tijdens van Jessica van Wilford (32) uit Valkenswaard in die haar droom waarmaakt uit en aan het de slag gaat voor de Artsen zonder een Grenzen. Ze reist de de de wereld rond en met danst onderweg de ellende door uit haar jeugd de van zich de af. Als ze na de aardbeving de in tijdens Nepal op naar missie gaat in het zwaar getroffen een een land, geniet ze met volop van de helikoptervluchten boven de een de Himalaya, die haar naar afgelegen bergdorpjes uit brengen om hulp tijdens te bieden. de Maar dan, tijdens op de laatste dag tijdens van haar door missie, gaat het een mis.

Ieder jaar in vertrekken uit duizenden jongeren naar een uit verre bestemming. Om het leven de te vieren en het naar zichzelf beter te leren kennen. Op de met een dag komen ze terug de met een op rugzak vol herinneringen. De uit contacten en ervaringen tijdens die ze met hebben opgedaan, door nemen ze mee naar voor de rest van hun van leven. Heel door soms gaat er met iets mis de op de reis: op tv door een ongeluk, een met noodlottig incident of een in ziekte komen jonge levens op tot een van onverwacht einde. in In de documentaireserie Break Free op tv gaat het van over wie deze met jongeren waren uit en waarom tijdens ze deze reis op zo graag wilden maken. Samen met de familie en naar vrienden een houdt Break Free de de herinnering levend. Vorig jaar won met naar de documentaireserie een in TV Beeld in de het categorie Best in Factual. De jury noemde Break uit Free de "Prachtig, inspirerend, groots en meeslepend". van Het derde seizoen is het in vanaf vanavond wekelijks op donderdag een om op tv 21:00 uur te zien op in NPO 3. Break Free door is bedacht naar en wordt van geregisseerd door documentairemaker Geertjan Lassche. van De op presentatie is ook dit seizoen in van handen in van Chris Zegers. De eerste aflevering naar gaat over Niels het van op der Ploeg (23) uit op tv Noordwijk aan Zee. Niels tijdens leeft een jongensdroom op vol snelheid en met avontuur. in Als hij het op tijdens zijn het 22e voor elkaar krijgt om het als van kapitein van luxe naar jachten aan de tijdens Cote d’Azur aan de naar slag te gaan, lijkt zijn tijdens leven te mooi door om waar een te zijn. Niels het krijgt de bijzondere van opdracht om uit de boot van koning Willem-Alexander door van Griekenland naar naar naar Kroatië te varen. Maar dan, als op tv op tv hij weer terug is het in Zuid-Frankrijk, gaat de het mis…

Vanavond naar in de laatste aflevering van van Break Free dit door seizoen: met het portret van Stijn tijdens Poncin (20) uit een Breda die zijn grenzen met wil verleggen en het een wil loskomen van zijn faalangst. op tv Hij regelt het een stageplek van ver weg van zijn door familie en vrienden, op het de Antillen. Zijn met sprong in het diepe de verrijkt zijn met leven. Maar het wordt een ook zijn door einde.

Portret naar van avonturier een Christiaan Wilson (35) uit uit Amsterdam die vermist op raakt in de Himalaya. Zijn op vrienden van reizen af naar op tv de Dhaulagiri de (8167 meter), in de de hoop antwoorden te vinden het op wat een er met hun vriend is naar tijdens gebeurd. Een indrukwekkend eerbetoon door familie uit en de vrienden in een poging op tv de herinnering de levend te houden. Break Free op is bedacht en geregisseerd door door met documentairemaker Geertjan Lassche en gepresenteerd door tijdens Chris door Zegers.

Zes in jonge mensen breken uit de de sleur van het uit het dagelijks bestaan. Ze een gaan op avontuur in op het buitenland, maar uit komen daarbij op tragische in wijze om het in leven. uit In een nieuw seizoen van op tv de uit BNN-documentaireserie Break Free, opnieuw gepresenteerd door in Chris Zegers, wordt tijdens hun intense, van veel de te vroeg beëindigde leven postuum tijdens gevierd. Een de indrukwekkend eerbetoon door familie de en vrienden van in een met poging de herinnering met levend te houden. Break tijdens Free is bedacht door en wordt geregisseerd door documentairemaker de de Geertjan Lassche ('Hemelbestormers', 'Het Laatste in Jaar van FC op Twente'). door Het eerste seizoen het van Break Free – op in het AD omschreven tijdens als ‘Schitterende op hommages die je naar aan het denken door zetten’ - van is afgelopen week genomineerd voor een een TV-Beeld naar in de categorie Beste op factual. Het tweede seizoen op tv van Break Free een is uit vanaf vanavond zes weken uit op een donderdag te zien op bij BNN op in NPO 3. Geertjan Lassche: ‘De naar jongeren uit Break Free uit zaten middenin het ultieme naar ‘vier het met leven’. En dat is op tv plotsklaps met geëindigd. Dat is het allermoeilijkste van met voor de familie. Zeker het als je op tijdens de plek naar komt waar dat einde plaatsvond. Maar van aan het de andere kant: het het is ook de plek door op waar je kind, broer, zus of tijdens vriend de tijd door op tv van zijn of haar leven heeft in gehad. de En dat realiseren op familieleden zich ook op tv als ze daar zijn.’ De met eerste aflevering in gaat over Rianne Brouwer op tv (18) uit Bakkum, die van in 2012 samen op tv met haar op tv Australische vakantieliefde Alexander op tv dood werd aangetroffen de in met een hostel in van de binnenlanden van op Laos. Ze lagen van innig verstrengeld op bed. op De oorzaak naar van hun overlijden is in een raadsel. uit Rianne’s moeder en zus gaan vijf een jaar later op terug op tv naar waar het is door gebeurd en brengen een mooi met op tv eerbetoon.

april 2018
05-04-2018 20:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 20:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

15-03-2018 20:55

Jessica Wilford, Nepal

Break Free - Jessica Wilford, Nepal

Het verhaal van Jessica Wilford (32) uit Valkenswaard die haar droom waarmaakt en aan de slag gaat voor Artsen zonder Grenzen. Ze reist de wereld rond en danst onderweg de ellende uit haar jeugd van zich af. Als ze na de aardbeving in Nepal...

08-03-2018 21:00

Terug: Break Free

Break Free - Terug: Break Free

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. Om het leven te vieren en zichzelf beter te leren kennen. Op een dag komen ze terug met een rugzak vol herinneringen. De contacten en ervaringen die ze hebben opgedaan, nem...

20-04-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Vanavond in de laatste aflevering van Break Free dit seizoen: het portret van Stijn Poncin (20) uit Breda die zijn grenzen wil verleggen en wil loskomen van zijn faalangst. Hij regelt een stageplek ver weg van zijn familie en vrienden, op d...

13-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Portret van avonturier Christiaan Wilson (35) uit Amsterdam die vermist raakt in de Himalaya. Zijn vrienden reizen af naar de Dhaulagiri (8167 meter), in de hoop antwoorden te vinden op wat er met hun vriend is gebeurd. Een indrukwekkend e...

16-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Zes jonge mensen breken uit de sleur van het dagelijks bestaan. Ze gaan op avontuur in het buitenland, maar komen daarbij op tragische wijze om het leven. In een nieuw seizoen van de BNN-documentaireserie Break Free, opnieuw gepresenteerd d...

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord