Programma gemist?

Lucas Westenberg lijkt op voorbestemd voor een op droomleven. naar Hij groeit op in het een stabiel, warm een nest in de een dynastie van piloten. in Als zoon van een de KLM-gezagvoerder op tv reist Lucas in de hele wereld over en beleeft met met zijn vader een de mooiste tijdens avonturen. Terwijl de hij paardrijdt, windsurft en met een met z'n hockeyteam kampioen uit wordt, haalt hij met het gemak z'n vwo-diploma. Pas het als hij door uit de test van een de KLM Flightschool komt, op tv tijdens durft hij toe te uit geven dat hij als kind in al droomde om de in ook piloot te de worden. Nu Lucas in voetsporen van van zijn in vader zal treden, de is hun gezamenlijke ambitie naar om ooit samen in de in de cockpit een vliegtuig te op tv besturen. Na negen maanden tijdens van opleiding in Nederland, vertrekt naar hij met met collega-studenten naar Arizona in de Verenigde van het Staten. Daar brengen ze op het geleerde in de van praktijk. De door 19-jarige Lucas is tijdens een uitblinker tijdens en maakt vele vlieguren. Toch op tv gaat het op door een examenvlucht uit mis. Zijn vliegtuig stort neer op in het een ravijn. Een reddingsteam vindt de de later de stoffelijke uit overschotten.

Het levensmotto van van de met 22-jarige Nina Hoogers is alles van of in niets, geen dag van hetzelfde en zonder met diepe dalen ook geen hoogtepunten. in Ze wil op álles het uit het leven halen. door Dat vurige karakter heeft ze met al sinds door haar peutertijd. Nina is een als baby in geadopteerd van een tijdens Sri Lankaanse moeder een die met niet voor haar kon zorgen. Ondanks naar de de liefde die ze van van haar tijdens Nederlandse adoptieouders krijgt, zorgt een haar voortdurende onrust ervoor dat een op ze zich nergens thuisvoelt. Tot in ze vertrekt voor van een reis een door Azië. Na het flitsbezoeken aan Thailand met en Laos vindt ze uiteindelijk een in Vietnam van de op tv rust die ze al zo lang met zoekt. het Ze wordt verliefd door op het kustplaatsje door Hoi An én op op een Canadese jongen. een Met op haar scooter voelt ze van zich er van zo vrij als met een vogel. Ze bericht van haar moeder: 'never uit gonna leave Vietnam'. Als tijdens ze even terug met is met in Nederland verkoopt de ze alles wat ze met heeft om zich definitief op tv in Vietnam te vestigen. naar een Maar dan, als ze op tv voor de tweede het keer in Hoi An is, van in gaat het gruwelijk een mis.

Wendy de Doesburg (20) een is pas negentien als van ze vertrekt tijdens naar Australië, Melbourne; ze uit wil er een Engels leren en wat geld door verdienen als au van pair. Maar uit uiteindelijk is een dit leven niet het waarvoor ze naar de andere tijdens kant van door de wereld is gevlogen. Ze uit wil avontuur, op dus gaat ze een door Nieuw-Zeeland zwerven, met slaapt uit ze op het strand bij naar de met locals in Fiji en tijdens verblijft maandenlang met nieuwe een vrienden in een Sydney. Ze schrijft op haar van blog dat ze op door het naar reizen op enorm is gegroeid. Ze op tv doet en durft dingen waarvan met ze door vroeger alleen door droomde. Dan, na een een jaar te hebben in rondgezworven, moet de ze kiezen; gaat ze naar het huis, zoals haar van moeder een wenst? Of zal ze haar de verblijf verlengen? van Ze besluit om nog een één lange reis te tijdens maken tijdens langs de westkust met van Australië. Een paar met weken voor ze naar de huis gaat, schrijft naar Wendy in op haar dagboek 'be back een uit soon'. De volgende dag is ze op tv er de niet meer.

Het door verhaal van Jessica Wilford in (32) uit op Valkenswaard die haar droom waarmaakt in en aan een de slag gaat op voor Artsen zonder in Grenzen. Ze reist naar de wereld uit rond en danst het onderweg de ellende uit haar in jeugd van zich uit af. Als een ze na de tijdens aardbeving uit in Nepal op missie gaat in door van het zwaar getroffen land, geniet door ze door volop van de helikoptervluchten boven naar de in Himalaya, die haar naar een afgelegen bergdorpjes brengen om hulp in het te bieden. Maar dan, uit op de laatste dag van van haar missie, een gaat het op mis.

Ieder jaar op tv vertrekken duizenden jongeren naar op tv een een verre bestemming. op tv Om het leven te vieren en tijdens zichzelf beter uit te leren met kennen. Op een dag komen een het ze terug met een rugzak vol van herinneringen. de De contacten en ervaringen op die ze hebben opgedaan, door nemen ze het mee uit voor de rest door van hun leven. Heel soms gaat op er iets mis uit uit op de reis: door een ongeluk, in een met noodlottig incident door of een ziekte komen op tv jonge levens het tot een onverwacht einde. In de het documentaireserie Break met Free gaat het uit over wie op deze jongeren waren en uit waarom ze deze reis op tv tijdens zo graag wilden maken. Samen met op familie naar en vrienden houdt Break Free een door de herinnering levend. Vorig op tv jaar won tijdens de documentaireserie een tijdens TV Beeld in in de categorie Best Factual. De jury de noemde Break een Free "Prachtig, inspirerend, van groots en meeslepend". op Het derde op tv seizoen is vanaf op tv vanavond wekelijks op donderdag door om naar 21:00 uur te zien op NPO door 3. Break Free is tijdens op tv bedacht en wordt geregisseerd door in documentairemaker door Geertjan Lassche. De door presentatie is ook dit seizoen in door handen van Chris uit door Zegers. De eerste aflevering gaat op over Niels van der naar Ploeg (23) uit op tv Noordwijk op aan Zee. Niels naar leeft een jongensdroom vol snelheid en in in avontuur. Als hij naar het op zijn 22e voor elkaar de een krijgt om als kapitein van een luxe jachten aan de het Cote een d’Azur aan de de slag te van gaan, lijkt zijn leven te mooi in om waar tijdens te zijn. Niels naar krijgt de bijzondere uit opdracht om naar de boot van door koning Willem-Alexander naar van Griekenland naar Kroatië de te varen. Maar dan, uit als hij weer van terug is tijdens in Zuid-Frankrijk, gaat het tijdens mis…

Vanavond in een de laatste de aflevering van de Break Free dit seizoen: het portret op tv van Stijn Poncin uit (20) uit Breda in de die zijn grenzen in wil verleggen en wil loskomen van uit naar zijn faalangst. Hij regelt een stageplek door ver van weg van zijn familie en in vrienden, van op de Antillen. in Zijn sprong in van het diepe op tv verrijkt zijn leven. Maar het wordt uit ook in zijn einde.

Portret van avonturier uit Christiaan Wilson (35) met uit naar Amsterdam die met vermist raakt in naar de Himalaya. Zijn door vrienden reizen af naar de Dhaulagiri van een (8167 meter), in met de hoop antwoorden het te vinden op naar wat er met in hun vriend is het gebeurd. Een indrukwekkend eerbetoon door familie op tv en vrienden in een uit poging de het herinnering levend in te houden. Break Free door is bedacht en geregisseerd op tv door documentairemaker Geertjan in Lassche en in gepresenteerd door in Chris Zegers.

Zes jonge op tv mensen met breken uit de sleur op tv van het op dagelijks bestaan. Ze door gaan op avontuur in een het buitenland, maar komen op tv daarbij op tragische uit wijze om van het leven. In met een nieuw seizoen van van de met BNN-documentaireserie Break Free, naar opnieuw gepresenteerd door Chris het Zegers, wordt de hun intense, veel naar te vroeg beëindigde leven postuum van gevierd. Een indrukwekkend tijdens eerbetoon door familie tijdens en van vrienden in een poging de uit herinnering naar levend te houden. Break Free is tijdens bedacht en een wordt geregisseerd van door documentairemaker Geertjan met Lassche ('Hemelbestormers', 'Het Laatste door Jaar door van FC Twente'). Het met eerste seizoen van met Break Free – in in het AD in omschreven als in ‘Schitterende hommages die je aan het van het denken zetten’ - is afgelopen van week een genomineerd voor een TV-Beeld van in de categorie tijdens Beste factual. op tv Het tweede seizoen met van Break Free is vanaf vanavond het uit zes weken op donderdag een te zien bij de BNN op op NPO 3. Geertjan Lassche: ‘De jongeren uit uit Break uit Free zaten een middenin het ultieme ‘vier het leven’. de En dat uit is het plotsklaps geëindigd. Dat van is het allermoeilijkste voor door de familie. de Zeker als je op uit de plek in komt waar dat einde plaatsvond. Maar het aan de andere de op kant: het is ook de plek op waar je uit kind, broer, zus in of vriend door de tijd op van zijn of haar leven heeft een gehad. En uit dat tijdens realiseren familieleden zich ook op als ze een daar zijn.’ De eerste aflevering gaat over naar Rianne Brouwer (18) de uit Bakkum, die van in 2012 het samen met haar van Australische vakantieliefde Alexander dood de van werd aangetroffen in een hostel op tv in de met binnenlanden van Laos. met Ze lagen innig verstrengeld op van door bed. De oorzaak van hun overlijden het op tv is een raadsel. het Rianne’s moeder en zus in gaan vijf jaar later terug door naar waar tijdens het is gebeurd een en brengen een op tv mooi in eerbetoon.

juni 2018
05-04-2018 21:00

Lucas Westenberg, USA

Break Free - Lucas Westenberg, USA

Lucas Westenberg lijkt voorbestemd voor een droomleven. Hij groeit op in een stabiel, warm nest in een dynastie van piloten. Als zoon van een KLM-gezagvoerder reist Lucas de hele wereld over en beleeft met zijn vader de mooiste avonturen. T...

29-03-2018 21:00

Nina Hoogers, Vietnam

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geado...

22-03-2018 21:15

Wendy Doesburg, Autstralië

Break Free - Wendy Doesburg, Autstralië

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil ...

15-03-2018 20:55

Jessica Wilford, Nepal

Break Free - Jessica Wilford, Nepal

Het verhaal van Jessica Wilford (32) uit Valkenswaard die haar droom waarmaakt en aan de slag gaat voor Artsen zonder Grenzen. Ze reist de wereld rond en danst onderweg de ellende uit haar jeugd van zich af. Als ze na de aardbeving in Nepal...

08-03-2018 21:00

Terug: Break Free

Break Free - Terug: Break Free

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. Om het leven te vieren en zichzelf beter te leren kennen. Op een dag komen ze terug met een rugzak vol herinneringen. De contacten en ervaringen die ze hebben opgedaan, nem...

20-04-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Vanavond in de laatste aflevering van Break Free dit seizoen: het portret van Stijn Poncin (20) uit Breda die zijn grenzen wil verleggen en wil loskomen van zijn faalangst. Hij regelt een stageplek ver weg van zijn familie en vrienden, op d...

13-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-04-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2017 21:05

Break Free

Break Free - Break Free

Portret van avonturier Christiaan Wilson (35) uit Amsterdam die vermist raakt in de Himalaya. Zijn vrienden reizen af naar de Dhaulagiri (8167 meter), in de hoop antwoorden te vinden op wat er met hun vriend is gebeurd. Een indrukwekkend e...

16-03-2017 21:00

Break Free

Break Free - Break Free

Zes jonge mensen breken uit de sleur van het dagelijks bestaan. Ze gaan op avontuur in het buitenland, maar komen daarbij op tragische wijze om het leven. In een nieuw seizoen van de BNN-documentaireserie Break Free, opnieuw gepresenteerd d...

Break Free gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Break Free de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Break Free bij Break Free liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Break Free. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord