Programma gemist?

The Lost Boys op - Het team door van de Navy het de NCIS onderzoekt misdaden die te door maken hebben met de een Amerikaanse marine. Van een moord en spionage van tot terrorisme en door naar diefstal, alles wordt van onderzocht door Special een Agent Leroy Gibbs en zijn team. met De op cyberzaak verandert in tijdens een wereldwijde samenwerking nadat van bewijs bevestigt dat van 'The Calling', de een internationale terroristengroep tijdens die kinderen rekruteert via het met internet, bommen aanschaft op tv op de zwarte door een markt.

Troll tijdens - Het van team van de Navy tijdens NCIS onderzoekt misdaden door die te in maken hebben met de Amerikaanse uit marine. Van moord in en spionage tot van terrorisme op tv en diefstal, alles wordt uit onderzocht door Special Agent Leroy uit Gibbs en zijn op de team. Special Agent op tv Ned Dorneget van NCIS cyber operaties in ondersteunt het uit team bij het door oplossen van een uit moord. Ondertussen op worden Jake en Gibbs goede door van vrienden.

Return to de Sender - tijdens Special Agent op Leroy Gibbs en zijn op team onderzoekt misdaden die met te maken hebben de met de Amerikaanse op tv marine. Van moord en van spionage tot terrorisme een en diefstal, alles van wordt onderzocht. tijdens Twee Britse gevangen, uit onder wie een tijdens voormalig spion, weten te het ontsnappen via van een zeecontainer. tijdens McGee is druk op van zoek hoe op tv DiNozzo zijn plek het bij de op politie heeft kunnen op tv krijgen.

Lost in van Translation het - Het team op van de Navy NCIS onderzoekt misdaden met die te maken het hebben tijdens met de Amerikaanse marine. op Van moord in en spionage tot terrorisme naar en diefstal, alles wordt met onderzocht tijdens door Special Agent op tv Leroy Gibbs en zijn team. op Gibbs en Bishop door reizen af naar in Afghanistan om een een naar moord te onderzoeken die aan een een terroristische door groep is een gelinkt.

No op Good Deed - Het naar team van de in Navy NCIS onderzoekt naar misdaden die te van maken hebben met op tv de Amerikaanse marine. tijdens Van naar moord en spionage de tot terrorisme en de diefstal, alles wordt onderzocht door Special van Agent Leroy de Gibbs een en zijn team. DiNozzo de werkt samen met zijn vriendin, een in ATF Special Agent naar Zoe Keats, nadat bewijs onthult in dat het moordwapen in tijdens een NCIS-zaak oorspronkelijk een was aangeschaft met voor een controversiële door ATF-operatie.

Patience een - Het team van de op tv Navy NCIS door onderzoekt misdaden die de te maken het hebben met een de Amerikaanse marine. Van tijdens moord en in spionage tot terrorisme en diefstal, alles uit wordt onderzocht door het op Special Agent Leroy Gibbs en een zijn team. door De moord op een onderofficier op tv leidt tot de door door heropening van een 40 jaar tijdens oude zaak over naar een op tv bomaanslag op een een luchthaven.

Status Update - naar het Het team van de de Navy NCIS onderzoekt misdaden een die te maken hebben het met de Amerikaanse naar marine. Van moord met en spionage op tot terrorisme en op diefstal, alles wordt onderzocht op tv de door Special Agent Leroy Gibbs en op tv zijn een team. In deze aflevering van wordt het een dode dief gevonden naar in het huis van van een marinier. Tevens het vinden zij daar de een de visitekaartje van een op tv terreurgroep.

Charade - het Special Agent Leroy naar Gibbs en het zijn team tijdens onderzoekt misdaden die te maken hebben in met de Amerikaanse de marine. Van moord het en spionage naar tot terrorisme en diefstal, door op tv alles wordt onderzocht. Tony?s van identiteit is gestolen door het meerdere daders. De neppe door agenten die gebruik naar in maken van zijn identiteit chanteren het de met senatoren.

The Artful Dodger door - Het tijdens team van de Navy het NCIS onderzoekt uit misdaden op die te maken hebben uit met de Amerikaanse in marine. Van de moord en spionage op tv tot terrorisme en met diefstal, alles wordt een onderzocht door Special Agent een Leroy Gibbs en zijn team. op tv In deze een aflevering onthult het uit bewijsmateriaal op in een moordzaak dat een zeldzaam tijdens naar schilderij is vervangen voor een replica. op tv DiNozzo wordt het gevraagd op om zijn contacten in de de kunstwereld met de het team te een delen.

Blast door From the Past - Het op met team van de Navy op NCIS onderzoekt misdaden met die te maken hebben met een de Amerikaanse het marine. Van moord en met spionage van tot terrorisme het en diefstal, alles wordt uit onderzocht door Special naar Agent Leroy Gibbs en zijn op tv team. van . Een geheime identiteit die tijdens ooit de voor Gibbs is gemaakt, door duikt weer op op tv na een op moord.

Cabin Fever - tijdens Het team van op tv de Navy op tv NCIS onderzoekt misdaden die van te maken met hebben met de Amerikaanse in marine. het Van moord en spionage tot een van terrorisme en diefstal, alles op wordt onderzocht uit door Special Agent Leroy Gibbs uit en zijn team. Het het team tijdens verdenkt Gibbs' aartsvijand van in een de explosie.

Cadence naar - Het met team van de Navy NCIS met onderzoekt misdaden die te in maken hebben het met de Amerikaanse marine. met Van moord naar en spionage een tot terrorisme en diefstal, alles met wordt onderzocht een door Special Agent Leroy van Gibbs en door zijn team. Special Agent door op Jethro Gibbs en zijn team doen uit door hun uiterste best om uit militaire zaken in te onderzoeken en op te lossen. uit In uit deze aflevering: op tv DiNozzo keert terug door naar de militaire academie waar hij uit als tiener met naartoe van ging, nadat er een marinier vermoord op is. door Bishop en haar vrouw de nodigen de Gibbs en de naar rest van het team uit voor de een speciaal de diner.

Reasonable door Doubts - Special Agent uit Leroy Gibbs en van zijn team onderzoekt misdaden op tv die te het maken hebben met met de Amerikaanse marine. naar Van moord en naar spionage met tot terrorisme en diefstal, alles op tv wordt onderzocht. Een officier met in van de marine is vermoord. op Zijn de vrouw en zijn minnares beschuldigen in elkaar van de de moord. Anthony de DiNozzo senior met helpt een dakloze in vrouw, die denkt dat Anthony het haar vader op is.

We Build, een We Fight - de Het van team van de Navy op NCIS onderzoekt misdaden die te met maken hebben met met met de Amerikaanse marine. een Van moord en spionage tot met terrorisme en diefstal, alles uit wordt onderzocht op door Special Agent Leroy door Gibbs en het zijn team. met Special Agent Jethro op Gibbs en zijn team het doen hun uiterste best tijdens om militaire op tv zaken met te onderzoeken en op tijdens te lossen. In deze op aflevering gaat het van team op zoek naar de de door dader, wanneer er een met openlijke homoseksuele naar luitenant wordt op vermoord.

The uit Enemy Within op - Het team van de de Navy NCIS in onderzoekt misdaden die op tv te maken hebben met de de Amerikaanse marine. Van in het moord en spionage in tot terrorisme en diefstal, alles wordt op tv onderzocht door Special de Agent de Leroy Gibbs het en zijn team. Het NCIS team van naar is op zoek naar een in terrorist, als een op reddingsmissie in Syrië onthult op tv tijdens dat een Amerikaan betrokken met is bij de gevangenschap tijdens van door een sociaal werker. Ondertussen vragen een McGee op en Bishop zich af waarom DiNozzo met zich naar zo raar het gedraagt.

februari 2020
30-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Lost Boys - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. De cyberzaak ...

29-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Troll - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Special Agent Ned Dor...

28-07-2019 21:20

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Return to Sender - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Twee Britse gevangen, onder wie een voorm...

25-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Lost in Translation - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Gibbs e...

24-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

No Good Deed - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. DiNozzo werkt ...

23-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Patience - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. De moord op een on...

22-07-2019 19:35

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Status Update - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. In deze aflev...

21-07-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Charade - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Tony?s identiteit is gestolen door meerdere daders...

18-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Artful Dodger - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. In deze a...

17-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Blast From the Past - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. . Een g...

16-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Cabin Fever - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Het team verden...

15-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Cadence - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Special Agent Jethr...

14-07-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Reasonable Doubts - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Een officier van de marine is vermoord. ...

11-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

We Build, We Fight - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Special ...

10-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Enemy Within - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Het NCIS t...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 37. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Navy NCIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Navy NCIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Navy NCIS bij Navy NCIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Navy NCIS. Heb je een uitzending van Navy NCIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Navy NCIS gemist

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vindt e...

Uitzending gemist van Navy NCIS? Hier kun je alle uitzendingen van Navy NCIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 545
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!