Programma gemist?

The Lost Boys door van - Het team naar van de Navy NCIS op onderzoekt misdaden die te op maken hebben met de de Amerikaanse marine. naar Van moord en uit spionage tot terrorisme en van diefstal, het alles wordt op tv onderzocht door Special Agent met Leroy Gibbs en zijn naar team. De de cyberzaak verandert in in een wereldwijde samenwerking met nadat bewijs tijdens bevestigt dat 'The Calling', een internationale door terroristengroep op tv die kinderen rekruteert door via het internet, bommen de aanschaft op op de zwarte door markt.

Troll - Het van team van op de Navy het NCIS onderzoekt misdaden die van te maken hebben in met de Amerikaanse door marine. Van moord op tv en spionage tot terrorisme op en met diefstal, alles wordt met onderzocht door Special Agent Leroy door Gibbs en naar zijn een team. Special Agent Ned Dorneget op tv van NCIS cyber uit operaties ondersteunt het van team bij het oplossen een van naar een moord. Ondertussen worden Jake naar en Gibbs goede tijdens tijdens vrienden.

Return uit to Sender - Special een Agent Leroy het Gibbs en zijn een team onderzoekt het misdaden die te maken in hebben met de Amerikaanse een marine. tijdens Van moord en spionage van tot terrorisme en uit diefstal, alles wordt uit onderzocht. Twee Britse van gevangen, onder wie een voormalig op spion, van weten te ontsnappen via een door zeecontainer. McGee tijdens is druk in op zoek hoe DiNozzo naar zijn plek op bij de politie in heeft kunnen door krijgen.

Lost in op tv Translation - Het in team op van de Navy NCIS naar onderzoekt misdaden van die te maken op tv hebben met de Amerikaanse van marine. Van moord door en spionage tot terrorisme een en diefstal, alles met wordt het onderzocht door Special Agent op tv Leroy Gibbs naar en zijn team. Gibbs in en Bishop reizen af een naar Afghanistan om een op moord het te onderzoeken die aan op tv een terroristische een groep is het gelinkt.

No Good door Deed op - Het team tijdens van de Navy NCIS onderzoekt misdaden naar in die te maken hebben met de tijdens Amerikaanse op marine. Van moord en naar spionage tot terrorisme en op tv diefstal, alles de wordt tijdens onderzocht door Special een Agent Leroy Gibbs en uit zijn team. DiNozzo werkt de samen met zijn de vriendin, ATF Special Agent door Zoe op Keats, nadat bewijs onthult dat op het moordwapen naar in een in NCIS-zaak oorspronkelijk was uit aangeschaft voor naar een controversiële ATF-operatie.

Patience uit - Het het team van de Navy op NCIS onderzoekt misdaden die te door op tv maken hebben met de Amerikaanse marine. een op Van moord en spionage tot de terrorisme en naar diefstal, alles het wordt onderzocht door Special Agent het Leroy Gibbs van en zijn team. met De moord op op tv een onderofficier leidt uit tot de uit heropening van een 40 jaar oude het zaak de over een bomaanslag met op een op tv luchthaven.

Status Update - het Het team naar van de Navy tijdens NCIS onderzoekt misdaden die van tijdens te maken hebben met naar de Amerikaanse marine. Van naar moord en spionage tijdens tot terrorisme en naar diefstal, alles door wordt onderzocht door Special Agent uit Leroy Gibbs en het zijn team. In op tijdens deze aflevering wordt een dode dief op gevonden in door het huis van de een marinier. Tevens uit vinden zij daar op een visitekaartje van een op tv in terreurgroep.

Charade met - Special Agent van Leroy Gibbs naar en zijn team op onderzoekt misdaden die te op maken hebben met de Amerikaanse met marine. in Van moord en spionage tot een terrorisme en het diefstal, alles wordt onderzocht. tijdens Tony?s identiteit van is gestolen door tijdens meerdere naar daders. De neppe op tv agenten die gebruik maken van zijn uit de identiteit chanteren de uit senatoren.

The naar Artful Dodger - een Het team van van de Navy in NCIS onderzoekt misdaden die te maken door hebben met de naar Amerikaanse marine. Van uit moord door en spionage tot terrorisme de en diefstal, door alles wordt onderzocht naar door Special Agent de Leroy Gibbs en naar zijn team. In deze het aflevering onthult het bewijsmateriaal uit de in een moordzaak op tv dat een zeldzaam schilderij is een vervangen voor door een replica. DiNozzo in wordt gevraagd om zijn op contacten in met de kunstwereld met het op team tijdens te delen.

Blast From van the Past - in Het de team van de een Navy NCIS onderzoekt misdaden door die te maken tijdens hebben met de Amerikaanse van marine. Van moord tijdens en spionage tot terrorisme door en diefstal, alles naar wordt onderzocht op tv door Special op tv Agent Leroy Gibbs en met zijn team. op . Een geheime op identiteit die ooit voor de Gibbs is in gemaakt, duikt weer op naar na een een moord.

Cabin Fever - het Het team het van de Navy NCIS door onderzoekt misdaden die tijdens te op maken hebben uit met de Amerikaanse marine. Van moord naar en naar spionage tot terrorisme en in diefstal, alles wordt onderzocht een door Special op Agent Leroy door Gibbs en zijn met team. Het team verdenkt door Gibbs' aartsvijand van een van op tv explosie.

Cadence - Het een team van uit de Navy naar NCIS onderzoekt misdaden in die te maken hebben met een een de Amerikaanse marine. op tv Van moord en spionage tot het terrorisme en het diefstal, alles de wordt onderzocht door Special Agent naar Leroy tijdens Gibbs en zijn team. met Special Agent Jethro met Gibbs en de zijn team doen hun uiterste op tv best om militaire een zaken tijdens te onderzoeken en uit op te lossen. In deze tijdens aflevering: DiNozzo keert van terug naar de militaire het op academie waar hij als tiener de naartoe ging, nadat van er een een marinier vermoord op is. Bishop en haar vrouw het nodigen Gibbs naar en de rest van in het team door uit voor een speciaal van diner.

Reasonable op Doubts - Special Agent Leroy door Gibbs en tijdens zijn op team onderzoekt misdaden die een te maken hebben een met de van Amerikaanse marine. Van moord en spionage met op tot terrorisme en diefstal, tijdens alles wordt onderzocht. Een officier van van de marine in uit is vermoord. Zijn vrouw en met zijn in minnares beschuldigen elkaar van op tv de moord. Anthony met DiNozzo senior helpt een dakloze uit vrouw, die denkt een dat Anthony in haar vader met is.

We tijdens Build, We Fight - Het uit een team van de met Navy NCIS onderzoekt misdaden op tv die te maken hebben met op tv de op tv Amerikaanse marine. met Van moord en spionage tot terrorisme het en met diefstal, alles op tv wordt onderzocht door Special Agent Leroy op Gibbs de en zijn team. naar Special Agent Jethro tijdens Gibbs en zijn de team doen hun het uiterste best een om militaire zaken te in onderzoeken en uit op te lossen. met In deze aflevering gaat het team met op met zoek naar de dader, op wanneer er een openlijke tijdens homoseksuele op luitenant wordt de vermoord.

The Enemy Within naar - Het team een van de uit Navy door NCIS onderzoekt misdaden die te maken het hebben met de door Amerikaanse met marine. Van moord door en spionage in tot terrorisme en het diefstal, alles wordt de onderzocht door Special een Agent Leroy Gibbs en zijn door team. Het NCIS op tv team is op op zoek van naar een terrorist, als de een reddingsmissie in Syrië onthult de dat een Amerikaan op tv betrokken is bij op de gevangenschap van op op tv een sociaal werker. Ondertussen vragen door McGee de en Bishop zich met af waarom DiNozzo zich uit zo raar van gedraagt.

augustus 2019
30-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Lost Boys - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. De cyberzaak ...

29-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Troll - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Special Agent Ned Dor...

28-07-2019 21:20

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Return to Sender - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Twee Britse gevangen, onder wie een voorm...

25-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Lost in Translation - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Gibbs e...

24-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

No Good Deed - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. DiNozzo werkt ...

23-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Patience - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. De moord op een on...

22-07-2019 19:35

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Status Update - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. In deze aflev...

21-07-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Charade - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Tony?s identiteit is gestolen door meerdere daders...

18-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Artful Dodger - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. In deze a...

17-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Blast From the Past - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. . Een g...

16-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Cabin Fever - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Het team verden...

15-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Cadence - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Special Agent Jethr...

14-07-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Reasonable Doubts - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Een officier van de marine is vermoord. ...

11-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

We Build, We Fight - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Special ...

10-07-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Enemy Within - Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Het NCIS t...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 37. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Navy NCIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Navy NCIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Navy NCIS bij Navy NCIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Navy NCIS. Heb je een uitzending van Navy NCIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Navy NCIS gemist

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vindt e...

Uitzending gemist van Navy NCIS? Hier kun je alle uitzendingen van Navy NCIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 545
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord