Programma gemist?

Daughters - Special met Agent Leroy naar Gibbs door en zijn team van onderzoekt misdaden die te maken naar hebben met de uit Amerikaanse van marine. Van moord de en spionage tot terrorisme in en diefstal, alles wordt onderzocht. tijdens In deze op tv aflevering smeekt de voormalig FBI-agent Tobias het Fornell Gibbs om uit alles te doen op tv wat nodig is om tijdens drugsdealers en naar leveranciers in het de gebied neer uit te halen, nadat naar zijn dochter, Emily een Fornell, is opgenomen de door een overdosis van van opiaten. Gibbs wordt uit achtervolgd door de het persoonlijke aspecten met van de zaak en zijn geschiedenis van met op burgerwacht.

Lost naar Time - Special Agent in Leroy Gibbs en zijn in team onderzoekt in misdaden de die te maken hebben het met de Amerikaanse marine. Van een moord op en spionage tot terrorisme een en diefstal, alles naar wordt onderzocht. In naar deze aflevering onderzoekt een het naar NCIS-team de moord op een tijdens sergeant in de de Verenigde Staten die het werd geprezen op tv als oorlogsheld. Gibbs tijdens wendt zich ook tot dokter op tv Grace in Confalone voor advies nadat hij de zich de ongewoon gedraagt naar en zijn team verlaat tijdens een tijdens door onderzoek naar een plaats in delict.

...and op Executioner - naar Special Agent Leroy Gibbs en van zijn naar team onderzoekt misdaden die een te maken hebben met de naar Amerikaanse marine. van Van moord in en spionage tot een terrorisme en diefstal, alles wordt op onderzocht. In deze op aflevering heeft NCIS in door een geheime bankrekening tijdens van de overheid gevonden die een van naar landelijk netwerk van burgerwacht van beloont, dus het moet het team bepalen wie als tijdens rechter door en jury op optreedt.

...and Executioner - uit Special Agent op Leroy Gibbs en zijn met op tv team onderzoekt misdaden die te maken met hebben met de door Amerikaanse marine. door Van moord en spionage tijdens tot op tv terrorisme en diefstal, tijdens alles wordt in onderzocht. In deze aflevering ontdekt door NCIS een geheime tijdens bankrekening van in de overheid die in een landelijk het netwerk van burgerwacht met beloont, nu moet van het team bepalen wie als rechter met en jury uit optreedt.

Judge, het Jury - Special Agent Leroy uit Gibbs en in zijn team onderzoekt de misdaden een die te maken hebben met op tv de Amerikaanse marine. Van uit een moord en spionage tot het terrorisme en met diefstal, alles wordt onderzocht. In de deze aflevering onderzoekt het tijdens team de een moord tijdens op een marinier die vermoedelijk is van naar omgekomen bij de aanslagen tijdens van 9/11 nadat op tv menselijke resten worden ontdekt op van een op tv bouwplaats.

Perennial - het Special Agent Leroy Gibbs op in en zijn team onderzoekt misdaden van die te maken naar hebben met door de Amerikaanse marine. Van in moord en spionage tot een terrorisme en door diefstal, alles de wordt onderzocht. In deze het aflevering is het een marine door ziekenhuis volledig afgesloten nadat het er schutter in het gebouw naar het was en het NCIS-team zoekt naar op tv de verdachte van die al het is gevlucht. het Iemand uit het het verleden van Sloane was ook in in het ziekenhuis op tv en van is een belangrijke getuige in de op in zaak.

Mona naar Lisa - Special Agent Leroy naar Gibbs en zijn het een team onderzoekt misdaden die te tijdens maken hebben met naar de Amerikaanse marine. Van van op moord en spionage tot terrorisme in en diefstal, alles door wordt onderzocht. In deze uit aflevering vertrouwt het Torres op de het onderzoeksvaardigheden van van zijn team tijdens nadat hij wakker wordt een op een op vervallen vissersboot. Hij is bedekt tijdens met bloed en kan het zich niets herinneren op tv van de op tv afgelopen 12 in uur.

Silent Service - naar Special Agent Leroy het Gibbs en op zijn team tijdens onderzoekt misdaden die te in maken hebben met de op tv Amerikaanse naar marine. Van moord en spionage met tot op tv terrorisme en diefstal, alles wordt uit van onderzocht. In deze aflevering: op tv Vance wordt door het tijdens Pentagon op de hoogte het gebracht een dat er van op de nucleaire het onderzeeër waar Gibbs en Bishop van aan boord zijn om uit uit een ??moordonderzoek te verrichten, radiostilte op is tijdens ontstaan.

Bears uit And Cubs - van Special Agent Leroy met Gibbs en zijn team door onderzoekt misdaden die op te maken hebben tijdens met de door Amerikaanse marine. een Van moord en spionage tot tijdens terrorisme en diefstal, een alles wordt onderzocht. In het een deze aflevering moet op tv Jimmy kiezen tussen een familie en werk nadat op zijn schoonvader hem vraagt te met knoeien op tv met bewijsmateriaal van het huidige door moordonderzoek de van NCIS. Ed's pokermaatje, Anthony op tv DiNozzo, een biedt aan om het te helpen met de het zaak.

Crossing tijdens the Line - uit Het NCIS-team onderzoekt op tv hoe man overboord in kan zijn gevallen naar van een marineboot op op zee. Ook is uit Torres van gefrustreerd over de opdracht door van Vance een om drie middelbare scholieren op tv te begeleiden. tijdens In deze aflevering de onderzoekt het NCIS-team hoe een uit man overboord kan op zijn naar gevallen van een marineboot op uit zee. Ook het is Torres gefrustreerd over de naar opdracht van Vance naar om van drie middelbare scholieren naar te begeleiden.

Doppelgänger - op Special van Agent Jethro Gibbs en tijdens zijn team doen uit hun uiterste best om militaire van zaken tijdens te onderzoeken en op op te lossen. In in deze aflevering op tv krijgt het team van een rare melding van een met met telemarketeer, die een naar stervende hulpofficier aan de telefoon met dacht te hebben. Het tijdens team komt op er tijdens al snel achter dat het tijdens om een met flauwe grap ging. De hulpofficier naar wordt een kort daarna echter van toch dood op tv aangetroffen.

Toil de and Trouble - Special met Agent Jethro Gibbs en van van zijn team doen hun met uiterste best de om militaire zaken tijdens te onderzoeken en op te op tv lossen. De tijdens Amerikaanse minister van Defensie door Wynn Crawford sluit het in moordonderzoek in van Gibbs af van en eist in dat agenten McGee in en Torres worden gearresteerd voor met hun daden een in de naar zaak.

Legend (Part II) naar met - Special Agent Jethro de Gibbs en zijn uit team in doen hun uiterste best naar om militaire een zaken te onderzoeken in en op te lossen. Als door de in Israëlische inlichtingendienst agent uit Michael Rivkin in deze aflevering met opduikt, wordt op Tony gedwongen met om Ziva's loyaliteit ten de aanzien van de met NCIS in twijfel te naar trekken.

Legend een (Part I) - Special Agent tijdens Jethro Gibbs en in op zijn team doen hun uiterste best een op tv om militaire zaken te onderzoeken en van op de te lossen. De nationale in veiligheid wordt in deze het aflevering een in gevaar op tv gebracht door een moordonderzoek. De twee naar het NCIS-kantoren moeten hierdoor samenwerken om de door zaak in op te met lossen.

Toxic de - Special Agent Jethro op Gibbs het en zijn team doen de hun uiterste naar best om militaire van zaken te met onderzoeken en op te lossen. naar Wanneer in deze met aflevering een op tv overheidswetenschapper wordt het vermist, moet Abby met zijn werk voortzetten. Het team maakt tijdens zich zorgen dat tijdens haar hetzelfde een lot als haar voorganger in te van wachten staat.

juni 2019
02-06-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Daughters - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering smeekt voormalig FBI-agent To...

26-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Lost Time - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de m...

19-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

...and Executioner - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering heeft NCIS een gehei...

12-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

...and Executioner - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering ontdekt NCIS een geh...

05-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Judge, Jury - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering onderzoekt het team de moor...

28-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Perennial - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering is een marine ziekenhuis voll...

21-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Mona Lisa - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering vertrouwt Torres op de onderz...

14-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Silent Service - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering: Vance wordt door het Pe...

07-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Bears And Cubs - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering moet Jimmy kiezen tussen...

31-03-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Crossing the Line - Het NCIS-team onderzoekt hoe man overboord kan zijn gevallen van een marineboot op zee. Ook is Torres gefrustreerd over de opdracht van Vance om drie middelbare scholieren te begeleiden. In deze aflevering onderzoekt het...

22-03-2019 15:55

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Doppelgänger - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering krijgt het team een rare melding van een telemarketeer, die een stervende hulpofficier aan d...

03-03-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Toil and Trouble - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. De Amerikaanse minister van Defensie Wynn Crawford sluit het moordonderzoek van Gibbs af en eist dat agente...

22-02-2019 19:35

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Legend (Part II) - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Als de Israëlische inlichtingendienst agent Michael Rivkin in deze aflevering opduikt, wordt Tony gedwonge...

22-02-2019 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Legend (Part I) - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. De nationale veiligheid wordt in deze aflevering in gevaar gebracht door een moordonderzoek. De twee NCIS-ka...

16-02-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Toxic - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Wanneer in deze aflevering een overheidswetenschapper wordt vermist, moet Abby zijn werk voortzetten. Het team maakt ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Navy NCIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Navy NCIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Navy NCIS bij Navy NCIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Navy NCIS. Heb je een uitzending van Navy NCIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Navy NCIS gemist

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vindt e...

Uitzending gemist van Navy NCIS? Hier kun je alle uitzendingen van Navy NCIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 508
  • Laatste uitzending op 02-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord