Programma gemist?

Seizoen tijdens 2 - het Aflevering 20 - van Amerikaanse misdaadserie. Red Cell. Nadat een marinier op op uit de schoolcampus wordt vermoord, krijgen de het onderzoekers uit van NCIS snel uit een hoofdverdachte door in het vizier. Maar als ook op tv zijn tijdens levenloze lichaam later op wordt aangetroffen, staan ze terug de bij de start op tijdens van hun onderzoek.

Conspiracy Theory uit - van Special Agent Jethro met Gibbs en zijn het team doen hun uiterste best om met uit militaire zaken te onderzoeken en van op te in lossen. Het team onderzoekt in door een deze aflevering een zelfmoordzaak van van een vrouw die een door in zenuwinzinking heeft gehad. Ducky gelooft het niet het dat het om de zelfmoord gaat en denkt dat van ze is met vermoord.

Bikini in Wax - Special het Agent Jethro Gibbs met en zijn team doen op hun uiterste best de om met militaire zaken te onderzoeken en uit op te lossen. door In deze met aflevering wordt een korporaal, die de net door weer was begonnen met het haar werk, door dood aangetroffen achter de schermen van bij een bikiniwedstrijd. naar Het team vermoedt naar dat uit het slachtoffer een stalker uit had.

An Eye for door an Eye op - Special het Agent Jethro de Gibbs en zijn team doen door hun uiterste een best om militaire zaken te uit onderzoeken naar en op te naar lossen. In deze aflevering start tijdens het uit team een onderzoek, in als er twee blauwe met oogbollen in de post een worden tijdens aangetroffen. Het spoor in leidt naar een CIA-medewerker in naar het Panama.

Pop met Life - Special Agent Jethro het Gibbs en zijn het op team doen hun uiterste best uit om militaire zaken uit te onderzoeken en in op te lossen. door In tijdens deze aflevering start NCIS op tv een onderzoek een als officier Manda King naar dood wordt aangetroffen in het het bed van een met ober. De eigenaar door van de een concurrerende club waar de de de zus van Manda zingt, de wordt verdacht.

Witness uit - Special de Agent Jethro Gibbs van en zijn team doen hun door uiterste best om van militaire uit zaken te onderzoeken en op te een een lossen. In deze in aflevering zegt een vrouw de het moord uit op een matroos te hebben op gezien in door het appartement tegenover haar. Gibbs van zet Tim het op op tv de zaak, die alles helemaal een zelf denkt op op te kunnen op lossen. Als het fysiek bewijs echter uitblijft, op tv doet hij alsnog een beroep een op het van team.

The Meat Puzzle tijdens door - Special Agent met Jethro Gibbs en uit zijn team doen hun uiterste best tijdens om tijdens militaire zaken te onderzoeken van en op te op tv lossen. In deze op tv aflevering begint Ducky aan het een 'vleespuzzel', als met in een van vat op de lichaamsdelen van drie verschillende personen van worden op gevonden. Twee daarvan zijn een op tv sheriff en een de uit aanklager die samen met Ducky het aan tijdens een verkrachtingszaak hebben gewerkt. Gibbs op tv vreest het ergste naar en denkt dat Ducky een het volgende uit slachtoffer met is.

Black Water - door Special Agent Jethro op tv van Gibbs en zijn met team doen hun uiterste best om een militaire zaken een te onderzoeken en op op tv te het lossen. In deze aflevering een wordt het lijk van door een op tv vermiste marineofficier na twee jaar naar op tv gevonden. Een privédetective vond hem van in de de kofferbak van een naar gedumpte auto op en eist nu het geldbedrag op tv op dat de familie van een van de officier destijds als beloning een had het uitgeloofd. De verdwijning wordt op echter een moordzaak op als op tv het NCIS-team een kogel in in de auto op tv aantreft.

Chained - Special door Agent Jethro Gibbs van en zijn team uit doen hun op uiterste best om het militaire zaken te op tv onderzoeken op tv en op te lossen. In deze naar aflevering verdwijnt de Tony tijdens een op undercover door klus. Zijn GPS-chip, die op Abby bij hem heeft op aangebracht, werkt in echter niet. Het NCIS-team op tv moet hem een snel zien met te vinden, want Tony is het in een levensgevaar.

Forced Entry - met Special tijdens Agent Jethro Gibbs en door zijn team de doen hun uiterste tijdens best om militaire zaken het te onderzoeken en de op te lossen. In op tijdens deze aflevering schiet op de vrouw van een marinier een het inbreker neer naar als hij op tv haar probeert te verkrachten. Het in team komt erachter op dat ze naar een dubbelleven leidde, als door haar man op van zee uit was. Ze naar had op internet een contact met een vreemde door man die in in werkelijkheid een serieverkrachter bleek te in de zijn.

Heart op tv Break - Special Agent op Jethro Gibbs in en zijn in team doen hun uit uiterste best om militaire de zaken te onderzoeken en van op te lossen. van In deze de aflevering onderzoeken door Gibbs en zijn op tv team de mysterieuze dood uit van een commandant die, op na een succesvolle hartoperatie, het spontaan in vlammen op het opging. Het team op komt erachter dat de commandant tijdens veel vijanden heeft en uit Tony en van Ducky bundelen van hun krachten om de moordenaar door te het vinden.

Call of Silence naar - Special naar Agent Jethro Gibbs het en zijn team doen uit met hun uiterste best om militaire tijdens zaken te onderzoeken en op tv op te door lossen. In deze door aflevering meldt Ernie Yost, uit een bejaarde marineveteraan, op zich op in het NCIS-hoofdkantoor en van bekent in alle kalmte het dat hij zijn de beste vriend in heeft vermoord tijdens op tv de Tweede Wereldoorlog. Het in NCIS-team onderzoekt naar de zaak met door de beperkte aanknopingspunten die het na zestig jaar het nog te het vinden een zijn.

Terminal Leave in - Special tijdens Agent Jethro Gibbs en zijn de op team doen hun uiterste best van om militaire zaken op tv te een onderzoeken en op te lossen. uit In met deze aflevering wordt een met Irak-veteraan bedreigd op tv door een groep terroristen en met het NCIS-team moet hem met tijdens beschermen. Als ze een FBI-agent proberen naar te overtuigen uit om het hen te helpen, denken ze dat tijdens ze naar een van de terroristen te in pakken de hebben. Maar niet alles uit is wat het de lijkt.

The een Bone Yard met - Special Agent Jethro Gibbs en de zijn team doen uit hun uiterste best met om militaire tijdens zaken te onderzoeken van en op te van lossen. In de deze aflevering ontdekt met het team de plaats waar uit de maffia op al jaren uit haar lijken dumpt. door Een van de slachtoffers door is in een undercover FBI-agent. op tv De FBI arresteert Fornell, omdat ze de denken uit dat hij de de maffia heeft ingelicht. op Gibbs gelooft in de de onschuld van Fornell op en met gaat op zoek naar in de echte van verrader.

LT. Jane het Doe op tv - Special Agent uit Jethro Gibbs en zijn het team doen hun uiterste met best met om militaire zaken te door onderzoeken en van op te lossen. met In deze aflevering vinden de twee in zeilers het lichaam met van een vrouw in op tv uniform. Dicky ontdekt een verband een een met een zaak van met tien jaar geleden. Ze vinden het een tijdens briefje, dat van het een seriemoordenaar afkomstig van blijkt te een zijn.

oktober 2018
19-10-2018 18:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Red Cell. Nadat een marinier op de schoolcampus wordt vermoord, krijgen de onderzoekers van NCIS snel een hoofdverdachte in het vizier. Maar als ook zijn levenloze lichaam later wordt ...

13-10-2018 19:00

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Conspiracy Theory - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Het team onderzoekt in deze aflevering een zelfmoordzaak van een vrouw die een zenuwinzinking heeft gehad....

13-10-2018 18:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Bikini Wax - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering wordt een korporaal, die net weer was begonnen met haar werk, dood aangetroffen achter de sche...

12-10-2018 18:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

An Eye for an Eye - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering start het team een onderzoek, als er twee blauwe oogbollen in de post worden aangetroff...

06-10-2018 19:00

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Pop Life - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering start NCIS een onderzoek als officier Manda King dood wordt aangetroffen in het bed van een ober...

05-10-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Witness - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering zegt een vrouw de moord op een matroos te hebben gezien in het appartement tegenover haar. Gibbs ...

29-09-2018 19:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Meat Puzzle - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering begint Ducky aan een 'vleespuzzel', als in een vat de lichaamsdelen van drie verschillend...

28-09-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Black Water - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering wordt het lijk van een vermiste marineofficier na twee jaar gevonden. Een privédetective vond...

22-09-2018 19:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Chained - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering verdwijnt Tony tijdens een undercover klus. Zijn GPS-chip, die Abby bij hem heeft aangebracht, we...

22-09-2018 18:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Forced Entry - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering schiet de vrouw van een marinier een inbreker neer als hij haar probeert te verkrachten. Het...

21-09-2018 19:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Heart Break - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering onderzoeken Gibbs en zijn team de mysterieuze dood van een commandant die, na een succesvolle...

21-09-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Call of Silence - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering meldt Ernie Yost, een bejaarde marineveteraan, zich op het NCIS-hoofdkantoor en bekent in...

15-09-2018 19:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Terminal Leave - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering wordt een Irak-veteraan bedreigd door een groep terroristen en het NCIS-team moet hem besc...

15-09-2018 18:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

The Bone Yard - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering ontdekt het team de plaats waar de maffia al jaren haar lijken dumpt. Een van de slachtoffe...

14-09-2018 19:35

NCIS

Navy NCIS - NCIS

LT. Jane Doe - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vinden twee zeilers het lichaam van een vrouw in uniform. Dicky ontdekt een verband met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Navy NCIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Navy NCIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Navy NCIS bij Navy NCIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Navy NCIS. Heb je een uitzending van Navy NCIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Navy NCIS gemist

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vindt e...

Uitzending gemist van Navy NCIS? Hier kun je alle uitzendingen van Navy NCIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 415
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord