Programma gemist?

Seizoen door 16 - Aflevering van 8 - de Amerikaanse misdaadreeks. Friendly Fire. McGee en van Bishop reizen af naar Afghanistan op tijdens en Kasie verlaat het op lab en vergezelt op Torres in het tijdens veld om aanvullend forensisch in bewijs te met verzamelen.

Seizoen 5 - de een Aflevering 2 - Amerikaanse de misdaadserie (2007). Family. Tijdens op tv een autopsie doet uit Ducky een schokkende de ontdekking waardoor het op onderzoek naar de moord op een van door officier verandert in een naar zoektocht naar een op vermist kind. Intussen moet Tony in afrekenen met zijn met gevoelens voor tijdens Jeanne.

Seizoen naar 5 - Aflevering een 1 - Amerikaanse misdaadserie van (2007). Bury op Your Dead. Tony komt van oog in oog te uit staan met La de Grenouille. Shepard bekent een aan Gibbs dat zij Tony op tv de de opdracht had in gegeven om de zaak te tijdens onderzoeken.

Seizoen een 4 - Aflevering 24 met - een Amerikaanse misdaadserie over met een onderzoeksteam van de Amerikaanse tijdens marine. Angel of Death. Jenny door keert een terug uit Europa met met het nieuws dat het hele op tv NCIS-team verplicht naar wordt om een in leugendetectortest van het Binnenlandse Veiligheid te met ondergaan. De door diepste geheimen van elke naar agent zullen naar boven komen van op tv en dat zorgt op tv voor de nodige commotie. Intussen houdt tijdens op tv een drugsdealer Tony in en zijn vriendin uit Jeanne gegijzeld.

Seizoen 4 - op Aflevering 23 - de een Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam met van het de Amerikaanse marine. Trojan Horse. Wanneer Jenny voor een een van belangrijke conferentie een naar het buitenland moet, van krijgt Gibbs de het leiding over het team. Die met houdt van zich echter liever bezig een met het onderzoek van naar op tv de moord op het een man die op tv dood werd aangetroffen in op tv een taxi het die onderweg was naar het hoofdkwartier van van in NCIS.

A op Thousand Words door - Special Agent Leroy tijdens Gibbs en zijn team onderzoekt een misdaden die te met maken op hebben met een de Amerikaanse marine. de Van moord en een spionage tot terrorisme en diefstal, in alles wordt naar onderzocht.

In The op tv Dark op - Special Agent een Jethro Gibbs en zijn team doen op hun uiterste een best in om militaire zaken te onderzoeken en het op de te lossen. De assistent van op tv naar een blinde fotograaf schrikt zich in naar tijdens deze aflevering rot als ze op een tijdens een van zijn foto's het tijdens lichaam op van een dode op tv onderofficier ziet liggen.

Brothers In tijdens Arms - tijdens Special Agent naar Jethro Gibbs en zijn het team doen hun uiterste van best om militaire naar zaken te onderzoeken het en op te op tv lossen. naar Jenny gaat in van deze aflevering akkoord om op een informant alleen te de ontmoeten. naar De ontmoeting krijgt een naar foute wending, waarbij de de informant wordt vermoord. door Gibbs en zijn het team gaan op onderzoek de op tv uit.

Cover door Story - Special naar Agent Jethro Gibbs en zijn tijdens naar team doen hun uiterste met best om de militaire zaken te onderzoeken en op tv op de te lossen. McGee is in deze op tv aflevering geschokt wanneer met een officier op naar dezelfde wijze is van vermoord als met in zijn onvoltooide door boek is beschreven. op tv McGee door wordt gedwongen om erachter te de komen op wie toegang had tot in zijn geheime op manuscript.

Grace naar Period - Special Agent van Jethro Gibbs en een zijn team doen hun met uiterste naar best om militaire zaken de te onderzoeken en op met te lossen. van In deze aflevering: Twee een naar agenten zijn omgekomen door door een valse tip over terroristische de activiteiten. Agent Cassidy een voelt zich naar hier schuldig over met en gaat samen met de de het NCIS-team de personen het die de tip het maakte opsporen.

Beneath uit the Surface de - Special Agent Leroy naar Gibbs en zijn uit team onderzoekt misdaden die te op maken hebben met op het de Amerikaanse marine. Van moord met en spionage tot tijdens terrorisme en diefstal, de alles wordt onderzocht. in Nadat NCIS arriveert bij met een een Halloween moordzaak, herkent de Torres het slachtoffer als een een uit vriend van de federale van wetshandhavingstraining.

Iceman - Special met Agent Jethro de Gibbs en door zijn team een doen hun uiterste best om militaire naar van zaken te onderzoeken een en op te naar lossen. Een man, van waarvan werd gedacht dat hij was op tv doodgevroren door de de kou, komt in op deze aflevering bij de op Ducky's de autopsie tafel. de Het NCIS-team met volgt zijn stappen in voordat de man uit voor dood werd met achtergelaten.

Skeletons een - Special Agent in Jethro Gibbs en zijn team naar doen hun naar uiterste best op tv om militaire uit zaken te onderzoeken en met op te lossen. Als het met NCIS-team in deze de aflevering naar na een explosie op een op tv militaire in begraafplaats in uit stukken gehakte menselijke tijdens resten vindt, gaan Gibbs en zijn de in team op zoek naar naar een mogelijke het seriemoordenaar.

Dead Man het Walking - tijdens Special Agent Jethro met Gibbs en een zijn team doen hun uiterste op best door om militaire zaken te onderzoeken op en op te lossen. in Een marine uit luitenant geeft Gibbs op in deze aflevering de door naar opdracht om de dood van het een door onderofficier te onderzoeken. Hij weet een namelijk op dat iemand de op tv onderofficier heeft blootgesteld aan een tijdens stralingsvergiftiging.

Friends naar and Lovers in - Special van Agent Jethro Gibbs en van zijn team tijdens doen hun uiterste best om het militaire zaken op tv te onderzoeken en op tv op te lossen. Het tijdens NCIS-team denkt in deze het aflevering op aanvankelijk dat een matroos het is overleden aan tijdens een onbedoelde overdosis. van Deze op tv gedachte verdwijnt snel als uit Abby een onheilspellende, in met bloed geschreven, boodschap met ontdekt.

december 2018
09-12-2018 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadreeks. Friendly Fire. McGee en Bishop reizen af naar Afghanistan en Kasie verlaat het lab en vergezelt Torres in het veld om aanvullend forensisch bewijs te verzamelen.

08-12-2018 19:00

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie (2007). Family. Tijdens een autopsie doet Ducky een schokkende ontdekking waardoor het onderzoek naar de moord op een officier verandert in een zoektocht naar een vermist kind. Intussen ...

08-12-2018 18:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie (2007). Bury Your Dead. Tony komt oog in oog te staan met La Grenouille. Shepard bekent aan Gibbs dat zij Tony de opdracht had gegeven om de zaak te onderzoeken.

07-12-2018 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Angel of Death. Jenny keert terug uit Europa met het nieuws dat het hele NCIS-team verplicht wordt om een leugendetectortest van Binne...

07-12-2018 18:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Trojan Horse. Wanneer Jenny voor een belangrijke conferentie naar het buitenland moet, krijgt Gibbs de leiding over het team. Die houd...

02-12-2018 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

A Thousand Words - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht.

01-12-2018 19:00

NCIS

Navy NCIS - NCIS

In The Dark - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. De assistent van een blinde fotograaf schrikt zich in deze aflevering rot als ze op een van zijn foto's het lich...

01-12-2018 18:00

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Brothers In Arms - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Jenny gaat in deze aflevering akkoord om een informant alleen te ontmoeten. De ontmoeting krijgt een foute ...

30-11-2018 19:35

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Cover Story - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. McGee is in deze aflevering geschokt wanneer een officier op dezelfde wijze is vermoord als in zijn onvoltooide ...

30-11-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Grace Period - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering: Twee agenten zijn omgekomen door een valse tip over terroristische activiteiten. Agent Cass...

25-11-2018 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Beneath the Surface - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Nadat NCIS arriveert bij een Halloween...

24-11-2018 19:00

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Iceman - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Een man, waarvan werd gedacht dat hij was doodgevroren door de kou, komt in deze aflevering bij op Ducky's autopsie t...

24-11-2018 18:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Skeletons - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Als het NCIS-team in deze aflevering na een explosie op een militaire begraafplaats in stukken gehakte menselijke ...

23-11-2018 19:35

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Dead Man Walking - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Een marine luitenant geeft Gibbs in deze aflevering de opdracht om de dood van een onderofficier te onderzo...

23-11-2018 18:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Friends and Lovers - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Het NCIS-team denkt in deze aflevering aanvankelijk dat een matroos is overleden aan een onbedoelde over...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Navy NCIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Navy NCIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Navy NCIS bij Navy NCIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Navy NCIS. Heb je een uitzending van Navy NCIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Navy NCIS gemist

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vindt e...

Uitzending gemist van Navy NCIS? Hier kun je alle uitzendingen van Navy NCIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 446
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord