Programma gemist?

Damned If You een Do met - Special op tv Agent Jethro Gibbs en zijn op tv team doen van hun uiterste naar best om militaire zaken een te onderzoeken en tijdens op te lossen. met In deze laatste aflevering van de het seizoen verandert de de tijdens internationale klopjacht op Eli Davids het uit moordenaar in een federale heksenjacht op de van Gibbs en de op tv rest van het van team.

Double Blind - het Special Agent op tv Jethro Gibbs en zijn door team doen hun tijdens tijdens uiterste best om met militaire zaken te onderzoeken en op het te lossen. In het deze aflevering op onderzoekt defensie hoe het tijdens team heeft een gereageerd in het de zaak Bodnar. Het in team uit onderzoekt of een onderofficier aan achtervolgingswaan van lijdt het of dat hij daadwerkelijk van achtervolgd met wordt en de tijdens nationale veiligheid in gevaar is. In tijdens van deze aflevering onderzoekt defensie hoe tijdens het team op reageerde in in de zaak Bodnar. Het team onderzoekt naar of een op onderofficier aan naar achtervolgingswaan lijdt een of dat hij daadwerkelijk achtervolgd tijdens wordt.

Revenge naar - Special Agent Jethro door Gibbs tijdens en zijn team doen hun uiterste de best om een militaire zaken het te onderzoeken en het op te van lossen. In deze aflevering zoekt het op tv naar team door naar tijdens Bodnar vanwege de in moord op Eli David en tijdens Jackie Vance ondanks dat met tijdens Homeland Security hen opdraagt de zaak op de te laten rusten.

Berlin - Special tijdens Agent in Jethro Gibbs en uit zijn team doen een hun uiterste best om militaire in in zaken te onderzoeken en door op te het lossen. In deze tijdens aflevering onderzoekt het van team de moord naar op een officier van de Israëlische uit de inlichtingendienst en gaan Tony en Ziva met de naar Berlijn in de hoop in de op tv moordenaar van Ziva's de vader op te uit sporen.

Seek op tv - Na de dood in van tijdens Eli David en door Jackie Vance, komen in Leon en Ziva naar er al snel door achter dat Mossad Deputy op Director Ilan met Bodnar achter de aanval zit door en op uit wraak uit is. Tegen orders door van het Homeland Security in, gaat Ziva op op onderzoek op tv uit. Dit met heeft een groot in onderzoek tot gevolg van door de Department of van Defense. Haar methoden zorgen van door ervoor dat het team van haar intenties het in twijfel trekt. In deze aflevering: de Nadat een marinier overlijdt van van aan zijn verwondingen in Afghanistan, vraagt tijdens zijn met vrouw aan de NCIS op om uit de omstandigheden rondom zijn een dood te onderzoeken. Directeur Vance in heeft op al verschillende mogelijke kinderjuffen ondervraagd, een maar het lijkt op tv of iets met hem weerhoudt naar van het maken van het een beslissing.

Prime op tv Suspect - Na de dood in van Eli David door en Jackie Vance, op tv een komen Leon en op Ziva er al snel achter dat een Mossad van Deputy Director Ilan Bodnar in achter naar de aanval zit van en op wraak op tv uit is. Tegen de orders van Homeland op Security in, gaat naar Ziva op onderzoek uit. Dit heeft met een groot onderzoek tijdens tot gevolg door van de Department of tijdens naar Defense. Haar methoden in zorgen ervoor dat het door team haar intenties een in twijfel trekt. Gibbs? op tv kapper twijfelt aan de naar betrokkenheid de van zijn zoon op bij een misdaad, door een de mediahype rond de een tijdens nog niet geïdentificeerde dader. Hij vraagt door Gibbs? het hulp.

Detour naar - Special Agent naar Jethro Gibbs en zijn team uit doen van hun uiterste door best om militaire zaken te onderzoeken op tv en in op te lossen. van In deze aflevering: uit Wanneer een normale tijdens marine luitenant op zelfmoord pleegt, gaat Gibbs met in zijn team op onderzoek door het uit.

Hereafter - uit Special Agent Jethro Gibbs van de en zijn team doen op hun uiterste in best om militaire zaken op te onderzoeken en een op te lossen. In deze in aflevering is op Directeur door Vance nog volop met aan het rouwen naar om het verlies van op tv zijn vrouw tijdens en kinderen. Ondertussen ontdekt hij uit onverwachte persoonlijke informatie die met de hem aan alles laat door twijfelen.

Canary van - Na op de dood van Eli David van en met Jackie Vance, komen Leon en Ziva tijdens naar er al snel achter met dat Mossad Deputy Director Ilan uit Bodnar op achter de aanval zit met en op op wraak uit is. van Tegen orders van Homeland op Security in, gaat Ziva uit op onderzoek het uit. Dit van heeft een een groot onderzoek tot gevolg door door de Department of Defense. een Haar methoden zorgen door ervoor op dat het team haar van intenties in twijfel trekt. In door deze het aflevering: Het een NCIS team stuit op een gerenommeerde uit hacker op tv die de sleutel voor de het opsporen van de op meest tijdens gewilde cyberterrorist in met de wereld door bezit.

Hit naar and run - Na het de dood een van Eli David en tijdens Jackie Vance, komen Leon op en op Ziva er in al snel achter tijdens dat Mossad Deputy Director Ilan de Bodnar achter de een aanval zit tijdens en op wraak tijdens uit is. Tegen orders uit van Homeland Security naar in, gaat Ziva naar op onderzoek uit. tijdens Dit heeft een door groot onderzoek tot naar gevolg door de Department in of Defense. Haar met methoden zorgen tijdens ervoor met dat het team haar een intenties in twijfel trekt. In deze op tv aflevering: Het NCIS op team op onderzoekt een een auto-ongeluk van een marinier. Ze stuiten het op een de aantal verontrustende op herinneringen uit het het verleden van een Abby tijdens haar in eerste case.

Shiva - uit Na in de dood van Eli David en van Jackie Vance, komen in Leon op en Ziva er al snel in op achter dat Mossad Deputy Director Ilan tijdens Bodnar achter in de aanval zit en met op door wraak uit in is. Tegen orders van Homeland Security uit in, een gaat Ziva op onderzoek naar uit. Dit met heeft een groot onderzoek tot door gevolg door in de Department of Defense. tijdens Haar uit methoden zorgen ervoor dat met het team haar intenties op in twijfel van trekt. In met deze aflevering: In de naar nasleep van met een gebeurtenis, komt het NCIS team een naar bijeen om te zoeken naar tijdens antwoorden en naar gerechtigheid om tijdens zo hun meest tijdens kwetsbare collega's te met beschermen.

Shabbat Shalom met - Na de van dood van Eli David het en in Jackie Vance, op tv komen Leon en Ziva er al uit snel van achter dat Mossad op Deputy Director Ilan de Bodnar achter de op aanval zit en het op wraak uit is. Tegen naar uit orders van Homeland op Security in, gaat Ziva op onderzoek een uit. Dit heeft op tv een door groot onderzoek tot gevolg door op de de Department of in Defense. Haar methoden zorgen ervoor het dat de het team haar door intenties in twijfel trekt. In uit deze aflevering: Terwijl het door NCIS team de link in probeert op tv te leggen tussen een naar dode uit journalist en een onderofficier van een de naar marine, wordt Ziva met verrast door het plotselinge het emotionele bezoek van een haar vader.

You Better uit Watch Out - met Na de dood op tv van Eli David en op tv door Jackie Vance, komen Leon en door Ziva er al snel de achter dat een Mossad de Deputy Director Ilan Bodnar achter de door een aanval zit en op wraak uit naar is. Tegen een orders van Homeland Security door in, gaat Ziva het de op onderzoek uit. Dit uit heeft een groot onderzoek de tot gevolg met door de Department op of Defense. Haar tijdens methoden zorgen ervoor in dat het op team haar intenties in in twijfel trekt. In door deze aflevering: Het is de Kerstmis en Tony DiNozzo weet het niet of naar hij aardig moet doen tijdens als het zijn vader langskomt. in Ondertussen gaat het in NCIS team achter 'het van geld' aan om met een moordzaak op te in in lossen.

Devil's van Trifecta - Special Agent op tv Jethro Gibbs en zijn door uit team doen hun uiterste in best om met militaire zaken te de onderzoeken en op te een lossen. In deze uit aflevering wordt op Fornell het doelwit van een schietpartij. naar Gibbs het onderzoekt samen met hem tijdens deze misdaad, maar het het maakt van een onverwachte op wending.

Gone met - Special op tv Agent Jethro Gibbs de en zijn team doen hun uiterste naar in best om militaire zaken te op onderzoeken en tijdens op te lossen. In deze op aflevering onderzoekt het de team de de ontvoering het van een meisje. Ziva het en Abby moeten naar de vriend van in het slachtoffer beschermen, omdat op hij getuige uit is van de de ontvoering.

juni 2018
16-06-2018 19:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Damned If You Do - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze laatste aflevering van het seizoen verandert de internationale klopjacht op Eli Davids moordenaar i...

16-06-2018 18:10

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Double Blind - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering onderzoekt defensie hoe het team heeft gereageerd in de zaak Bodnar. Het team onderzoekt of ...

15-06-2018 19:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Revenge - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering zoekt het team door naar Bodnar vanwege de moord op Eli David en Jackie Vance ondanks dat Homelan...

15-06-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Berlin - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering onderzoekt het team de moord op een officier van de Israëlische inlichtingendienst en gaan Tony en...

08-06-2018 19:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Seek - Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. Dit hee...

08-06-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Prime Suspect - Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit...

02-06-2018 19:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Detour - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering: Wanneer een normale marine luitenant zelfmoord pleegt, gaat Gibbs met zijn team op onderzoek uit.

02-06-2018 18:10

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Hereafter - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering is Directeur Vance nog volop aan het rouwen om het verlies van zijn vrouw en kinderen. Ondertus...

01-06-2018 19:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Canary - Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. Dit h...

01-06-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Hit and run - Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. ...

26-05-2018 19:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Shiva - Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. Dit he...

26-05-2018 18:10

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Shabbat Shalom - Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek ui...

25-05-2018 19:40

NCIS

Navy NCIS - NCIS

You Better Watch Out - Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderz...

25-05-2018 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Devil's Trifecta - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering wordt Fornell het doelwit van een schietpartij. Gibbs onderzoekt samen met hem deze misd...

19-05-2018 19:05

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Gone - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering onderzoekt het team de ontvoering van een meisje. Ziva en Abby moeten de vriend van het slachtoffer ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Navy NCIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Navy NCIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Navy NCIS bij Navy NCIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Navy NCIS. Heb je een uitzending van Navy NCIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Navy NCIS gemist

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vindt e...

Uitzending gemist van Navy NCIS? Hier kun je alle uitzendingen van Navy NCIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 361
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord