Programma gemist?

Daughters - Special een Agent van Leroy Gibbs van en zijn team onderzoekt misdaden die een het te maken hebben met naar de Amerikaanse in marine. Van moord en de spionage tot terrorisme en diefstal, op tv alles wordt met onderzocht. uit In deze aflevering met smeekt voormalig FBI-agent Tobias Fornell Gibbs tijdens om het alles te het doen wat nodig is om drugsdealers met en leveranciers in tijdens het gebied neer met te uit halen, nadat zijn dochter, Emily in Fornell, is opgenomen naar door uit een overdosis van tijdens opiaten. Gibbs uit wordt achtervolgd door de persoonlijke aspecten tijdens uit van de zaak de en zijn geschiedenis met het burgerwacht.

Lost Time op tv - Special door Agent Leroy Gibbs en zijn het in team onderzoekt misdaden die door te maken hebben naar met de Amerikaanse marine. uit Van moord op en spionage op tot terrorisme en diefstal, alles wordt het onderzocht. naar In deze aflevering door onderzoekt het NCIS-team de moord uit op een sergeant naar in de Verenigde naar Staten die met werd geprezen een als oorlogsheld. Gibbs wendt zich tijdens ook tot dokter tijdens Grace Confalone het voor advies op tv nadat hij zich ongewoon gedraagt het en in zijn team verlaat tijdens door een onderzoek naar een met plaats uit delict.

...and door Executioner - Special het Agent Leroy Gibbs door en zijn team op tv onderzoekt misdaden een die te maken hebben met naar de Amerikaanse op tv marine. Van door moord en spionage tot terrorisme naar en diefstal, alles wordt uit onderzocht. In van deze aflevering het heeft NCIS een geheime bankrekening naar op tv van de overheid gevonden die een een landelijk netwerk een van burgerwacht tijdens beloont, dus moet het van team het bepalen wie als rechter en jury een een optreedt.

...and de Executioner - Special op tv Agent Leroy Gibbs en zijn in tijdens team onderzoekt misdaden die te maken op hebben uit met de Amerikaanse marine. van Van moord en spionage het tot terrorisme en een diefstal, alles wordt het onderzocht. In het deze aflevering ontdekt in NCIS op een geheime bankrekening met van de overheid door die een landelijk netwerk van burgerwacht het naar beloont, nu moet het door team bepalen naar wie als rechter van en jury optreedt.

Judge, Jury tijdens - Special in Agent Leroy Gibbs en zijn het team onderzoekt misdaden in die te naar maken hebben met de met Amerikaanse van marine. Van moord en op tv spionage tot op terrorisme en diefstal, in alles wordt op onderzocht. In deze aflevering onderzoekt het naar team de in moord op een op tv marinier die door vermoedelijk is omgekomen bij de met aanslagen van in 9/11 nadat menselijke resten een op tv worden ontdekt op naar een bouwplaats.

Perennial - een Special Agent Leroy Gibbs van en zijn uit team onderzoekt het misdaden die te uit maken hebben met de Amerikaanse met marine. Van van moord en tijdens spionage tot terrorisme tijdens en diefstal, door alles wordt onderzocht. In deze door aflevering door is een marine ziekenhuis volledig uit afgesloten op tv nadat er schutter tijdens in het gebouw was door en het in NCIS-team zoekt naar de verdachte de die al is gevlucht. in van Iemand uit het verleden in van Sloane de was ook in het ziekenhuis en uit in is een belangrijke getuige een in de van zaak.

Mona van Lisa - de Special Agent Leroy Gibbs en een zijn door team onderzoekt misdaden in die te maken hebben naar met de door Amerikaanse marine. Van moord en spionage een tot door terrorisme en diefstal, door alles wordt uit onderzocht. In deze aflevering tijdens vertrouwt Torres van op de onderzoeksvaardigheden van zijn team naar nadat hij van wakker wordt het op een naar vervallen vissersboot. Hij is bedekt naar met bloed en kan van zich niets herinneren een van de afgelopen van 12 door uur.

Silent uit Service - naar Special Agent Leroy van Gibbs en zijn team van onderzoekt misdaden op tv die te maken hebben met het de tijdens Amerikaanse marine. Van moord in en spionage tot door terrorisme en diefstal, tijdens alles wordt onderzocht. een In deze van aflevering: Vance wordt door naar het Pentagon op de in hoogte uit gebracht dat er op de nucleaire van onderzeeër waar Gibbs tijdens de en Bishop aan boord zijn het om een ??moordonderzoek te op tv verrichten, de radiostilte is de ontstaan.

Bears And Cubs uit - Special tijdens Agent Leroy Gibbs en in op tv zijn team onderzoekt misdaden die met te maken hebben uit met de van Amerikaanse marine. Van moord met en spionage op tot terrorisme en diefstal, alles de uit wordt onderzocht. In deze het aflevering moet Jimmy met kiezen tussen familie en een werk nadat zijn schoonvader naar hem vraagt te van uit knoeien met bewijsmateriaal van het huidige een door moordonderzoek van NCIS. Ed's pokermaatje, van Anthony DiNozzo, een biedt aan om te door helpen met de een zaak.

Crossing door the Line - Het op NCIS-team onderzoekt hoe man tijdens uit overboord kan zijn gevallen van een uit marineboot op zee. met in Ook is Torres gefrustreerd de over de op tv opdracht van Vance om drie door middelbare in scholieren te begeleiden. In op tv deze aflevering uit onderzoekt het NCIS-team hoe een man een tijdens overboord kan zijn gevallen met van een marineboot op op zee. Ook is Torres op tv gefrustreerd over op tv de opdracht van Vance met om van drie middelbare scholieren te van begeleiden.

Doppelgänger tijdens - Special Agent op tv Jethro Gibbs de en zijn team doen hun uiterste op tv best om tijdens militaire zaken op tv te onderzoeken en op op te lossen. In deze met aflevering een krijgt het een team een rare melding van naar een telemarketeer, die op tv een in stervende hulpofficier aan de telefoon dacht uit te hebben. Het van team komt een er tijdens al snel achter dat het de om een flauwe op grap ging. naar De hulpofficier de wordt kort daarna echter toch dood met tijdens aangetroffen.

Toil and de Trouble - door Special Agent tijdens Jethro Gibbs en zijn team doen door met hun uiterste best om militaire een zaken te een onderzoeken en op door te lossen. De Amerikaanse het minister van Defensie Wynn in Crawford sluit door het moordonderzoek op tv van Gibbs op af en eist de dat agenten McGee en uit Torres worden gearresteerd voor een hun het daden in de op zaak.

Legend (Part II) in - Special op tv Agent Jethro op Gibbs en zijn op tv team doen tijdens hun uiterste best om met militaire zaken te onderzoeken door en op een te lossen. Als de met Israëlische inlichtingendienst van agent Michael Rivkin door in deze uit aflevering opduikt, wordt van Tony gedwongen om Ziva's loyaliteit een op ten aanzien van de het NCIS in door twijfel te trekken.

Legend (Part op I) uit - Special Agent Jethro door Gibbs en in zijn team doen hun uiterste best de om het militaire zaken te onderzoeken en in op te op lossen. het De nationale veiligheid wordt van in deze aflevering in naar gevaar van gebracht door een moordonderzoek. De twee de NCIS-kantoren met moeten hierdoor samenwerken om op de zaak tijdens op te naar lossen.

Toxic - tijdens Special Agent Jethro in Gibbs en zijn met op team doen hun uiterste in best om militaire zaken tijdens te onderzoeken en naar op in te lossen. Wanneer in naar deze aflevering een overheidswetenschapper de wordt vermist, het moet Abby zijn tijdens werk voortzetten. door Het team maakt zich zorgen naar dat haar hetzelfde lot een als met haar voorganger te naar wachten staat.

juni 2019
02-06-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Daughters - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering smeekt voormalig FBI-agent To...

26-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Lost Time - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de m...

19-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

...and Executioner - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering heeft NCIS een gehei...

12-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

...and Executioner - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering ontdekt NCIS een geh...

05-05-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Judge, Jury - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering onderzoekt het team de moor...

28-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Perennial - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering is een marine ziekenhuis voll...

21-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Mona Lisa - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering vertrouwt Torres op de onderz...

14-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Silent Service - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering: Vance wordt door het Pe...

07-04-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Bears And Cubs - Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. In deze aflevering moet Jimmy kiezen tussen...

31-03-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Crossing the Line - Het NCIS-team onderzoekt hoe man overboord kan zijn gevallen van een marineboot op zee. Ook is Torres gefrustreerd over de opdracht van Vance om drie middelbare scholieren te begeleiden. In deze aflevering onderzoekt het...

22-03-2019 15:55

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Doppelgänger - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering krijgt het team een rare melding van een telemarketeer, die een stervende hulpofficier aan d...

03-03-2019 21:25

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Toil and Trouble - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. De Amerikaanse minister van Defensie Wynn Crawford sluit het moordonderzoek van Gibbs af en eist dat agente...

22-02-2019 19:35

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Legend (Part II) - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Als de Israëlische inlichtingendienst agent Michael Rivkin in deze aflevering opduikt, wordt Tony gedwonge...

22-02-2019 18:45

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Legend (Part I) - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. De nationale veiligheid wordt in deze aflevering in gevaar gebracht door een moordonderzoek. De twee NCIS-ka...

16-02-2019 19:30

NCIS

Navy NCIS - NCIS

Toxic - Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Wanneer in deze aflevering een overheidswetenschapper wordt vermist, moet Abby zijn werk voortzetten. Het team maakt ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Navy NCIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Navy NCIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Navy NCIS bij Navy NCIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Navy NCIS. Heb je een uitzending van Navy NCIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Navy NCIS gemist

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering vindt e...

Uitzending gemist van Navy NCIS? Hier kun je alle uitzendingen van Navy NCIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 508
  • Laatste uitzending op 02-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord