Programma gemist?

Een tijdens groepje kinderen heeft van het liedje 'Naar de maan' op geleerd. Ze praten het over planeten het en sterren. Angelo de uit Rijke laat horen de hoe door een elektrische gitaar je op kan uit laten denken dat je op de op tv maan bent. met Een groepje kinderen heeft op tv in op school het liedje 'Naar door de de maan' geleerd. Ze komen naar in de in studio waar ze samen met Pepijn met praten over planeten, een door sterren en de maan met en 't liedje zingen. op Angelo de Rijke laat door het horen hoe een tijdens elektrische gitaar je kan laten van denken met dat je op de uit maan bent. Samen maken ze op een in prachtig klankspel.

Een met groepje kinderen heeft op school een op het liedje 'Die in nare hoest' geleerd. Ze praten door over kriebelhoest, keelpijn uit en wat met dan te doen. het Zangeres Maaike Widdershoven leert de met kinderen goed te op tv ademen. Een groepje op tv kinderen heeft uit op school het tijdens liedje op 'Die nare hoest' op geleerd. Ze komen naar de op studio waar ze het samen met Pepijn praten uit over kriebelhoest, keelpijn de en uit wat dan te doen. Zangeres uit de Maaike Widdershoven leert de een kinderen goed te door ademen en 'warmt tijdens de stemmen op'. Hoe door je in dat doet? Dat op hoor je wanneer ze met z'n tijdens op tv allen het liedje van zingen.

Een naar groepje kinderen naar heeft op school het uit liedje Een oude van dromedaris geleerd. de Ze komen naar de studio waar door door ze samen met Pepijn tijdens vertellen over van verdwalen, links en rechts en dieren tijdens op een uit vreemde plek. Een groepje met kinderen heeft op door school in het liedje Een oude dromedaris met geleerd. door Ze komen naar de op studio uit waar ze samen met Pepijn vertellen uit over verdwalen, in links en het rechts en dieren op met een uit vreemde plek. Arno Bakker met komt langs door met een enorme uit sousafoon en leert door ze over links en rechts. door Samen met op tv een pinguïn en een een dromedaris dansen het en zingen ze op nog eenmaal het de liedje.

Een in groepje kinderen heeft op met school tijdens het liedje Piraten op tv geleerd. Ze komen naar de met studio waar uit ze met tijdens Pepijn praten over piraten, van de zee en door reizen. Een groepje kinderen heeft naar op school het de liedje met Piraten geleerd. Ze komen naar het de studio het waar ze met met Pepijn praten een over piraten, van de zee en reizen. een Hermine Deurloo uit komt langs met een een aantal mondharmonica's. Waarom klinkt de door één lager dan in een de andere? Samen zingen en op tv spelen uit ze het liedje uit nogmaals.

Een uit groepje kinderen heeft op school de het liedje Ridder tijdens Jan geleerd. naar Ze komen naar de door studio om te van vertellen over ridders, het verkleden op tv en vroeger. op tv Cora van der Vrande met komt langs op tv met haar draailier. Een naar groepje kinderen heeft op tijdens school het liedje in Ridder Jan geleerd. Ze op tv komen naar de met door studio om te vertellen over in ridders, uit verkleden en vroeger. Cora uit van der Vrande het komt langs met haar draailier. in Ze heeft zich uit de ook helemaal aangekleed alsof ze uit uit tijdens de middeleeuwen komt. Samen zingen en tijdens spelen ze het op liedje nog het eens.

Een groepje door kinderen heeft in op school het liedje 'Mooie door oude het stoomtrein' geleerd. Ze naar vertellen over reizen tijdens en treinen en het zingen het liedje. tijdens Lieke van de den Beuken komt met langs met haar klarinet. op tv Een groepje kinderen het heeft op school het met liedje 'Mooie oude uit stoomtrein' de geleerd. Ze komen naar van de studio uit waar ze vertellen over reizen, de treinen en 't van liedje naar zingen. Lieke van den op tv Beuken komt langs met haar op klarinet waarmee met ze muziek door kan maken uit verschillende landen. het De kinderen stappen op tv in en raden van naar uit welk land ze gaan. Samen door zingen en spelen uit de ze nog eens het in lied.

Een een groepje kinderen heeft op school een het liedje op tv 'De luie een beer' geleerd. Ze vertellen door over slapen. het Welk dier slaapt langer en van met welk dier slaapt bijna niet? tijdens Pianist Maurits Fonse met vertelt in over de piano. Een groepje een kinderen heeft op op tv school het liedje naar 'De luie beer' de geleerd. Ze komen tijdens naar in de studio waar ze Pepijn in vertellen over naar slapen. Welk dier slaapt op er naar langer en welk dier van slaapt bijna niet? Er komt van een echte met luie tijdens beer langs, of... een eh... nee, toch niet, het is het in pianist Maurits Fonse. Hij vertelt over op tv dit instrument in en haalt het zelfs naar tijdens een beetje uit elkaar. Samen met met Pepijn, van Bas en Maurits een zingen de kinderen het liedje door nog op tv eens.

Een groepje met kinderen heeft op de school tijdens het liedje 'Hé, mooi de Griekenland' geleerd. Ze de vertellen over in dansen, vakantie en het spreken uit van een andere naar taal. Alexander Kyrkos op komt langs in met een bouzouki. een Een groepje op tv kinderen heeft op school het liedje tijdens 'Hé, met mooi Griekenland' geleerd. Ze komen naar naar de tijdens studio naar waar ze Pepijn tijdens vertellen over warme op tv stranden, olijven, dansen, de vakantie en het spreken naar van een andere taal. door Alexander Kyrkos komt langs met met een uit bouzouki de en laat horen hoe een op Nederlands verhaal klinkt met wanneer je er een een de Grieks liedje van maakt. in Samen met Pepijn, het Bas en Alexander bouwen een de kinderen een in beetje Griekenland na, van waarna ze het de liedje het nog een keer zingen én er het op dansen! op Kalimera!

Een groepje op kinderen heeft op school naar het liedje 'Nooit tijdens meer logeren' door geleerd. Fay het Lovsky komt met langs met wel met heel bijzondere instrumenten, zoals naar bijvoorbeeld een zingende zaag! naar Een groepje kinderen tijdens heeft naar op school het liedje in 'Nooit meer logeren' geleerd. Ze op in komen naar de studio waar door ze uit Pepijn vertellen over logeren, slapen in een een vreemd bed uit en andere geluiden op horen op tv dan thuis. En dat is het tijdens vaak helemaal niet zo tijdens eng als je uit denkt. Fay Lovsky komt op tv langs met het wel heel bijzondere instrumenten, zoals tijdens bijvoorbeeld een een zingende zaag! van De kinderen horen naar dat je daarop de echt muziek op kunt spelen. Samen met van Pepijn, Bas en door Fay spelen en zingen op de op tv kinderen het liedje nog met eens.

Een het groepje kinderen heeft uit op school het liedje 'Ziek' het geleerd. het Ze vertellen over ziek naar zijn uit (en wat daar soms ook wel tijdens fijn een aan kan zijn). Marleen uit de Bakker komt op tv langs met op haar prachtige van harp. Een groepje kinderen op heeft op school het de liedje door 'Ziek' geleerd. Ze uit komen naar de op studio waar ze door samen met Pepijn de vertellen over ziek zijn (en wat het een daar soms ook wel fijn aan de kan zijn). op Marleen de door Bakker komt langs met door haar prachtige een harp, waarop ze niet alleen naar mooie melodieën op kan de spelen, maar ook veel tijdens bijzondere geluiden kan maken. Samen de met Pepijn, Bas op tv op en Marleen spelen en tijdens zingen de van kinderen het liedje in nog eens.

Een naar groepje kinderen van heeft op school door het liedje Het de Keukenorkest geleerd. Een groepje uit kinderen heeft op op school het op tv liedje Het Keukenorkest geleerd. Ze komen uit naar door de studio waar ze in samen met Pepijn praten uit op over muziek maken zonder echte het instrumenten. op tv Benny Bakker komt langs om door te laten zien op dat hij een een drummer is die de werkelijk met alle naar keukenspullen muziek kan naar maken. Maar naar het liefst door speelt hij op zijn de eigen, grote een drumstel. Samen met Benny, Pepijn, in Bas met en de meegebrachte potten op en pannen spelen en met zingen de kinderen nog een eens het door lied.

Een op groepje kinderen heeft op school op tv het de liedje 'Wiebeltand' geleerd. Ze vertellen met over wisselen, de de tandenfee met en flink van zijn. Morris Kliphuis een komt langs met een een hoorn, maar ook naar met een jachthoorn. op Een groepje kinderen heeft op van door school het liedje een 'Wiebeltand' geleerd. Ze komen naar de de door studio waar ze de samen met Pepijn van vertellen over wisselen, de door tandenfee en flink de zijn. Morris Kliphuis komt langs het met een hoorn, uit uit maar ook met een jachthoorn. De door kinderen op luisteren naar de prachtige muziek naar die in je er het mee kunt maken. naar Samen met de meegebrachte op tv instrumenten, Bas, Pepijn en met Morris zingen de kinderen naar 't liedje nog uit op eens.

Een de groepje kinderen heeft op tv op dansles een het liedje 'Jeuk' geleerd. In de op tv studio vertellen de ze over op tv jeuk hebben, koningen van en lakeien. Thomas het Welvaadt komt langs een met een trompet. door Een groepje met kinderen heeft op dansles het tijdens liedje 'Jeuk' geleerd. in Ze komen het naar de studio op tv waar ze de samen met Pepijn vertellen een over jeuk uit hebben, koningen en lakeien. door Ook laten met ze de dans zien die het ze voor de dit liedje hebben gemaakt. Thomas het Welvaadt komt langs het op tv met een trompet in waarmee hij allerlei signalen laat tijdens horen. op Verkleed als koningen, lakeien en hofdames tijdens op spelen, dansen en zingen op ze met z'n allen het de op tv liedje nog eens.

Een op tv groepje kinderen heeft op dansles van in het liedje 'Krijgers staan op wacht' op geleerd. Ze vertellen op over stoere op krijgers door en de dans die ze het hebben gemaakt. Chris Colleye naar komt langs een met een djembee. de Een groepje kinderen tijdens heeft op op tv dansles het liedje 'Krijgers staan met een op wacht' geleerd. met Ze komen naar de studio uit waar ze op tv samen met Pepijn vertellen tijdens over stoere met krijgers en de dans die een ze tijdens hebben gemaakt. Chris Colleye komt een langs een met een djembee en laat het de tijdens krijgers op verschillende ritmes op dansen. Samen met in Chris, Bas en Pepijn uit zingen en dansen tijdens ze het liedje het nog door eens.

Een uit groepje kinderen een heeft op school in het liedje De Vlinder geleerd. Ze uit vertellen op tv over vlinders, de bloemen en kleuren. Matthijs Koene komt de langs met een uit panfluit en de op allergrootste panfluit ter uit wereld! Een tijdens groepje door kinderen heeft op van school het liedje op 'De Vlinder' geleerd. door Ze komen naar uit de studio waar ze het samen met Pepijn naar vertellen over vlinders, naar bloemen en kleuren. Matthijs uit Koene komt langs op tv met een panfluit en naar van brengt ook de van allergrootste panfluit van tijdens de wereld mee! De kinderen hebben het prachtige vlinders gemaakt van met die meedansen terwijl het liedje met op z'n allen nog met eens wordt tijdens gezongen.

februari 2020
28-02-2017 08:55

Naar de maan

Apennoten - Naar de maan

Een groepje kinderen heeft het liedje 'Naar de maan' geleerd. Ze praten over planeten en sterren. Angelo de Rijke laat horen hoe een elektrische gitaar je kan laten denken dat je op de maan bent. Een groepje kinderen heeft op school het lie...

27-02-2017 08:55

Die nare hoest

Apennoten - Die nare hoest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Die nare hoest' geleerd. Ze praten over kriebelhoest, keelpijn en wat dan te doen. Zangeres Maaike Widdershoven leert de kinderen goed te ademen. Een groepje kinderen heeft op school het lied...

24-02-2017 08:55

Een oude dromedaris

Apennoten - Een oude dromedaris

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Een oude dromedaris geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over verdwalen, links en rechts en dieren op een vreemde plek. Een groepje kinderen heeft op school het ...

23-02-2017 08:55

Piraten

Apennoten - Piraten

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Piraten geleerd. Ze komen naar de studio waar ze met Pepijn praten over piraten, de zee en reizen. Een groepje kinderen heeft op school het liedje Piraten geleerd. Ze komen naar de studio waar...

21-02-2017 08:55

Ridder Jan

Apennoten - Ridder Jan

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Ridder Jan geleerd. Ze komen naar de studio om te vertellen over ridders, verkleden en vroeger. Cora van der Vrande komt langs met haar draailier. Een groepje kinderen heeft op school het lied...

20-02-2017 08:55

Mooie oude stoomtrein

Apennoten - Mooie oude stoomtrein

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Mooie oude stoomtrein' geleerd. Ze vertellen over reizen en treinen en zingen het liedje. Lieke van den Beuken komt langs met haar klarinet. Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'M...

17-02-2017 08:50

De luie beer

Apennoten - De luie beer

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De luie beer' geleerd. Ze vertellen over slapen. Welk dier slaapt langer en welk dier slaapt bijna niet? Pianist Maurits Fonse vertelt over de piano. Een groepje kinderen heeft op school het ...

16-02-2017 08:50

Hé, mooi Griekenland

Apennoten - Hé, mooi Griekenland

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Hé, mooi Griekenland' geleerd. Ze vertellen over dansen, vakantie en het spreken van een andere taal. Alexander Kyrkos komt langs met een bouzouki. Een groepje kinderen heeft op school het li...

14-02-2017 08:50

Nooit meer uit logeren

Apennoten - Nooit meer uit logeren

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer logeren' geleerd. Fay Lovsky komt langs met wel heel bijzondere instrumenten, zoals bijvoorbeeld een zingende zaag! Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer loge...

13-02-2017 08:50

Ziek

Apennoten - Ziek

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Ziek' geleerd. Ze vertellen over ziek zijn (en wat daar soms ook wel fijn aan kan zijn). Marleen de Bakker komt langs met haar prachtige harp. Een groepje kinderen heeft op school het liedje ...

10-02-2017 08:50

Het keukenorkest

Apennoten - Het keukenorkest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Het Keukenorkest geleerd. Een groepje kinderen heeft op school het liedje Het Keukenorkest geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn praten over muziek maken zonder echte instr...

09-02-2017 08:50

Wiebeltand

Apennoten - Wiebeltand

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Wiebeltand' geleerd. Ze vertellen over wisselen, de tandenfee en flink zijn. Morris Kliphuis komt langs met een hoorn, maar ook met een jachthoorn. Een groepje kinderen heeft op school het li...

07-02-2017 08:50

Jeuk

Apennoten - Jeuk

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Jeuk' geleerd. In de studio vertellen ze over jeuk hebben, koningen en lakeien. Thomas Welvaadt komt langs met een trompet. Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Jeuk' geleerd. Z...

06-02-2017 08:50

Krijgers staan op wacht

Apennoten - Krijgers staan op wacht

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Krijgers staan op wacht' geleerd. Ze vertellen over stoere krijgers en de dans die ze hebben gemaakt. Chris Colleye komt langs met een djembee. Een groepje kinderen heeft op dansles het lied...

03-02-2017 08:50

De vlinder

Apennoten - De vlinder

Een groepje kinderen heeft op school het liedje De Vlinder geleerd. Ze vertellen over vlinders, bloemen en kleuren. Matthijs Koene komt langs met een panfluit en de allergrootste panfluit ter wereld! Een groepje kinderen heeft op school het...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Apennoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Apennoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Apennoten bij Apennoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Apennoten. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Apennoten gemist

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Apennoten? Hier kun je alle uitzendingen van Apennoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 220
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 06:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!