Programma gemist?

Een in groepje kinderen heeft op tv op school uit het liedje 'Molen de aan de Amstel' geleerd. Ze komen met naar de door studio waar ze het samen met een Pepijn vertellen over molens, met Rembrandt en Amsterdam. met Jeroen van Baaden komt tijdens langs met op tv een echt draaiorgel naar en laat van ze zien hoe zo'n door orgel er van binnen naar uitziet. met Verkleed als orgelman met centenbakjes op tv zingen ze door het van liedje nogmaals.

Een groepje tijdens kinderen heeft op op tv school tijdens het lied 'Ieder heeft een plekje' van geleerd. het Ze komen naar van de studio waar tijdens ze samen met het Pepijn vertellen over verschillende tijdens fijne plekken om te op tv naar zijn. Izak Boom komt langs met met een ukelele en met laat horen wat tijdens je het er allemaal op kunt met spelen. De naar kinderen halen hun instrumenten uit door het de kist: triangels op en echte ukeleles. Samen met met Pepijn, Izak en een de instrumenten spelen op en zingen ze het in liedje nog uit eens.

Tien de kinderen hebben op school een in liedje geleerd over een Pasen: Nooit wil in door ik meer paashaas zijn. door Ze zingen dit liedje in door in de studio samen in met Pepijn. Ook tijdens komt klavecinist Vaughan Schlepp op langs. Hij speelt mee, in de kinderen de mogen vragen stellen de en Vaughan tijdens legt uit.

Een groepje kinderen van heeft op van dansles het liedje 'Krijgers van tijdens staan op wacht' geleerd. tijdens Ze komen naar de het studio waar ze samen door door met Pepijn vertellen over stoere krijgers op en de de dans die ze hebben van gemaakt. Chris Colleye met komt op langs met een met djembee en op tv laat de krijgers op verschillende uit ritmes dansen. tijdens Samen met Chris, Bas in en Pepijn zingen op en dansen ze het met liedje nog met eens.

Een op tv groepje kinderen heeft op dansles met het in liedje 'Jeuk' geleerd. Ze komen een naar in de studio waar naar ze samen met Pepijn vertellen een van over jeuk hebben, koningen en in lakeien. Ook met laten ze de dans op tv zien die ze voor de dit op liedje hebben gemaakt. Thomas in Welvaadt de komt langs met een trompet waarmee tijdens hij in allerlei signalen laat horen. een Verkleed als koningen, op tv lakeien en hofdames spelen, met dansen van en zingen ze op met z'n allen het liedje op nog met eens.

Een door groepje kinderen heeft tijdens op school het liedje met Wiebeltand geleerd. Ze komen in naar op de studio waar ze in samen tijdens met Pepijn vertellen over wisselen, de op tv op tandenfee en flink zijn. Morris van Kliphuis komt langs in met een een hoorn, maar ook uit met een jachthoorn. De met kinderen luisteren naar het de prachtige op tv muziek die je er mee in tijdens kunt maken. Samen met de meegebrachte met met instrumenten, Bas, Pepijn het en Morris zingen de kinderen 't uit liedje op tv nog eens.

Een uit groepje kinderen heeft met op school het liedje 'Het van Keukenorkest' geleerd. Ze naar komen naar op tv de studio waar ze de samen met Pepijn van praten over muziek tijdens maken zonder door echte instrumenten. op tv Benny Bakker komt langs het om te laten zien op dat van hij een drummer is die in tijdens werkelijk met alle keukenspullen muziek kan een maken. Maar met het liefst op tv speelt hij op zijn eigen, op tv grote door drumstel. Samen met naar Benny, Pepijn, Bas en de de in meegebrachte potten en in pannen spelen en uit zingen de kinderen op nog eens het het lied.

Een door groepje kinderen heeft op in school de het liedje 'Ziek' uit geleerd. Ze komen naar de studio op waar het ze samen met met Pepijn vertellen naar over ziek zijn (en wat daar met soms ook wel de fijn aan kan de door zijn). Marleen de uit Bakker komt langs met haar prachtige het harp, waarop ze uit niet alleen mooie naar het melodieƫn kan spelen, maar ook veel de bijzondere op tv geluiden kan in maken. Samen met Pepijn, Bas en in Marleen spelen uit en in zingen de kinderen het liedje nog op tv de eens.

Een met groepje kinderen heeft op naar school het liedje tijdens 'Nooit meer logeren' de geleerd. op tv Ze komen naar de door studio waar naar ze samen met Pepijn vertellen over met slapen in een de van vreemd bed, logeren van bij opa en een oma en waarom logeren helemaal niet het eng is. tijdens Fay Lovsky komt het langs met een met zingende zaag waarmee op tv ze hele vreemde geluiden in van kan maken. De kinderen naar mogen het ook van proberen. Samen met Pepijn in en door Bas zingen en met spelen de kinderen het met liedje nog met eens.

Tien kinderen naar hebben op school een door liedje met geleerd over de lente. Ze op zingen dit van liedje in de door studio samen uit met Pepijn. Ook uit komt kunstfluiter Geert van Chatrou langs. Hij fluit mee, naar de een kinderen mogen vragen met stellen, Geert naar legt uit.

juni 2018
06-04-2018 07:30

Als de kok boos is

Apennoten - Als de kok boos is

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

05-04-2018 07:35

De Bij

Apennoten - De Bij

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-04-2018 07:35

Molen aan de Amstel

Apennoten - Molen aan de Amstel

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Molen aan de Amstel' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over molens, Rembrandt en Amsterdam. Jeroen van Baaden komt langs met een echt draaiorgel en laat ze z...

03-04-2018 07:35

Ieder heeft een plekje

Apennoten - Ieder heeft een plekje

Een groepje kinderen heeft op school het lied 'Ieder heeft een plekje' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over verschillende fijne plekken om te zijn. Izak Boom komt langs met een ukelele en laat horen wat j...

02-04-2018 07:35

Kikkertje Kwak

Apennoten - Kikkertje Kwak

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

01-04-2018 07:35

Pasen

Apennoten - Pasen

Tien kinderen hebben op school een liedje geleerd over Pasen: Nooit wil ik meer paashaas zijn. Ze zingen dit liedje in de studio samen met Pepijn. Ook komt klavecinist Vaughan Schlepp langs. Hij speelt mee, de kinderen mogen vragen stellen ...

30-03-2018 07:35

Peer, citroen, appel en banaan

Apennoten - Peer, citroen, appel en banaan

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-03-2018 07:35

De vlinder

Apennoten - De vlinder

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-03-2018 07:35

Krijgers staan op wacht

Apennoten - Krijgers staan op wacht

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Krijgers staan op wacht' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over stoere krijgers en de dans die ze hebben gemaakt. Chris Colleye komt langs met een djembee e...

27-03-2018 07:40

Jeuk

Apennoten - Jeuk

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Jeuk' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over jeuk hebben, koningen en lakeien. Ook laten ze de dans zien die ze voor dit liedje hebben gemaakt. Thomas Welva...

26-03-2018 07:35

Wiebeltand

Apennoten - Wiebeltand

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Wiebeltand geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over wisselen, de tandenfee en flink zijn. Morris Kliphuis komt langs met een hoorn, maar ook met een jachthoorn....

23-03-2018 07:35

Het keukenorkest

Apennoten - Het keukenorkest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Het Keukenorkest' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn praten over muziek maken zonder echte instrumenten. Benny Bakker komt langs om te laten zien dat hij een drummer is...

22-03-2018 07:40

Ziek

Apennoten - Ziek

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Ziek' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over ziek zijn (en wat daar soms ook wel fijn aan kan zijn). Marleen de Bakker komt langs met haar prachtige harp, wa...

21-03-2018 07:40

Nooit meer uit logeren

Apennoten - Nooit meer uit logeren

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer logeren' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over slapen in een vreemd bed, logeren bij opa en oma en waarom logeren helemaal niet eng is. Fay Lovsk...

20-03-2018 07:35

Lente

Apennoten - Lente

Tien kinderen hebben op school een liedje geleerd over de lente. Ze zingen dit liedje in de studio samen met Pepijn. Ook komt kunstfluiter Geert Chatrou langs. Hij fluit mee, de kinderen mogen vragen stellen, Geert legt uit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Apennoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Apennoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Apennoten bij Apennoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Apennoten. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Apennoten gemist

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Apennoten? Hier kun je alle uitzendingen van Apennoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 06-04-2018 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord