Programma gemist?

Een de groepje kinderen heeft op school naar naar het 'Sambaballenlied' geleerd. Ze komen naar de de naar studio waar ze samen op met van Pepijn vertellen over grote door feesten. Een groepje door kinderen heeft op school door het een 'Sambaballenlied' geleerd. Ze met komen naar de studio waar ze door samen met Pepijn de vertellen over in grote feesten. naar De kinderen thuis de leren hoe mee te van klappen op naar de maat. Paula James komt naar langs met een op tv steeldrum op waarop de kinderen ook met mogen proberen te spelen. in Het wordt het één groot feest door met een sambaballen.

Een groepje kinderen tijdens heeft het uit liedje door 'Alles kan in een de droom' geleerd. Ze fantaseren tijdens over hun mooiste dromen de en leren luchtgitaar de spelen. op Loek Vellekoop komt langs tijdens met zelfgemaakte instrumenten. Een het groepje kinderen heeft naar op het school het met liedje 'Alles kan in op tv een droom' tijdens geleerd. Ze komen naar de in studio waar ze het samen met Pepijn fantaseren een door over hun mooiste dromen en luchtgitaar in leren naar spelen. Loek Vellekoop het komt langs met zelfgemaakte instrumenten, tijdens precies zoals van hij er eerder over een had het gedroomd. Alles kan in naar een droom! op tv En wat zit er met toch tijdens in die kist?

Een de groepje kinderen op tv heeft het liedje 'Naar een de maan' geleerd. Ze praten tijdens over planeten door en sterren. Angelo de in Rijke laat het horen hoe een op elektrische gitaar je kan de op laten denken dat op tv je op de maan bent. de Een groepje met kinderen heeft op school het het liedje 'Naar de tijdens naar maan' geleerd. Ze komen door naar de studio waar ze een samen met een Pepijn praten de over planeten, sterren tijdens en de in maan en 't de liedje zingen. Angelo op tv de Rijke laat horen tijdens hoe een elektrische gitaar je de kan laten denken naar in dat je op op tv de maan bent. Samen maken ze naar een prachtig op tv klankspel.

Een van groepje kinderen naar heeft op school het door liedje 'Die met nare hoest' geleerd. Ze in praten over kriebelhoest, door keelpijn en wat dan naar te doen. Zangeres op tv Maaike Widdershoven uit leert de kinderen goed het te in ademen. Een groepje kinderen heeft op naar school het liedje een 'Die nare op hoest' op tv geleerd. Ze komen naar de door studio waar uit ze samen met op Pepijn praten op tv over kriebelhoest, keelpijn en wat uit dan te met doen. Zangeres van Maaike Widdershoven leert de door kinderen goed te ademen en de 'warmt de stemmen tijdens het op'. Hoe je dat doet? van Dat hoor door je wanneer met ze met z'n allen het de liedje de zingen.

Een een groepje kinderen heeft op in school een het liedje Een oude dromedaris een geleerd. door Ze komen naar de van studio waar een ze samen met Pepijn vertellen over met verdwalen, links het en rechts in en dieren op een vreemde een plek. Een van groepje van kinderen heeft op school het door liedje Een oude de dromedaris geleerd. Ze op komen naar de studio in waar in ze samen met uit Pepijn vertellen over verdwalen, links het en rechts op en dieren in op een vreemde uit plek. Arno met Bakker komt langs met een enorme in sousafoon en leert de ze het over links en rechts. een Samen met een een pinguïn de en een dromedaris dansen en zingen naar ze nog eenmaal een het op liedje.

Een door groepje kinderen heeft op school uit het de liedje Piraten geleerd. Ze komen van naar met de studio waar ze op tv met Pepijn tijdens praten over piraten, de de zee en in reizen. Een tijdens groepje kinderen heeft op door school het liedje Piraten in geleerd. uit Ze komen naar de studio het waar ze met Pepijn een praten over piraten, een de zee het en reizen. Hermine van Deurloo komt langs uit met een een aantal mondharmonica's. Waarom naar klinkt de naar één lager dan de naar andere? Samen zingen de en spelen ze het van liedje van nogmaals.

Een groepje kinderen van heeft op van school het naar liedje Ridder Jan een geleerd. Ze komen uit naar de een studio om te vertellen het over ridders, verkleden en naar vroeger. Cora van door der uit Vrande komt langs met door haar draailier. Een uit groepje kinderen heeft op de school het liedje van Ridder door Jan geleerd. Ze komen naar in de studio om door te vertellen over naar ridders, naar verkleden en vroeger. het Cora van der van Vrande komt langs met haar uit draailier. Ze op tv heeft zich ook helemaal op aangekleed met alsof ze uit de middeleeuwen komt. uit Samen zingen met en spelen ze het de liedje nog uit eens.

Een met groepje kinderen heeft op door school tijdens het liedje 'Mooie oude door stoomtrein' geleerd. Ze door vertellen over reizen met en treinen en zingen op tv het liedje. Lieke van van een den Beuken komt langs tijdens met haar klarinet. Een groepje door kinderen heeft op op school op het liedje 'Mooie een oude stoomtrein' het geleerd. Ze komen door naar de studio op waar ze vertellen over reizen, in treinen en 't liedje uit zingen. naar Lieke van door den Beuken komt langs door met haar op klarinet waarmee ze muziek van kan maken uit verschillende landen. uit De kinderen stappen de in en raden het naar welk land op tv naar ze gaan. Samen zingen en naar spelen door ze nog eens het uit lied.

Een groepje kinderen door heeft op school door het liedje in 'De luie op beer' geleerd. een Ze vertellen over slapen. Welk dier naar slaapt langer en de van welk dier slaapt uit bijna niet? Pianist Maurits met Fonse vertelt over uit de piano. Een groepje op kinderen in heeft op school uit het liedje 'De luie tijdens beer' geleerd. Ze het komen naar de studio naar waar ze op Pepijn vertellen over slapen. Welk naar dier slaapt naar er tijdens langer en welk dier slaapt uit bijna niet? Er komt naar een naar echte luie door beer langs, of... eh... tijdens nee, toch niet, het is op tv het pianist Maurits Fonse. Hij vertelt op tv over dit uit instrument en haalt door het zelfs een beetje een uit elkaar. Samen met in Pepijn, naar Bas en Maurits het zingen de kinderen met het liedje nog uit eens.

Een groepje door kinderen heeft op school uit het het liedje 'Hé, mooi Griekenland' door geleerd. de Ze vertellen over dansen, vakantie in en het tijdens spreken van een in andere taal. Alexander op Kyrkos komt langs met een een tijdens bouzouki. Een groepje kinderen heeft op op tv school het naar liedje van 'Hé, mooi Griekenland' een geleerd. Ze komen naar de studio naar waar ze op Pepijn op tv vertellen over warme het stranden, olijven, dansen, vakantie en in het spreken het van een op andere taal. Alexander tijdens Kyrkos komt langs met een de bouzouki en laat de horen hoe van een Nederlands verhaal klinkt wanneer op je er een op tv een Grieks liedje van met maakt. Samen met Pepijn, Bas en naar Alexander de bouwen de kinderen een de beetje naar Griekenland na, waarna ze van het liedje van nog een keer zingen én op tv er op dansen! op tv Kalimera!

Een groepje van kinderen heeft op school op tv met het liedje 'Nooit meer logeren' geleerd. op door Fay Lovsky komt op tv langs met wel heel op tv bijzondere instrumenten, zoals bijvoorbeeld de een op zingende zaag! Een groepje kinderen heeft op op van school het liedje de 'Nooit meer in logeren' geleerd. Ze komen naar het de studio waar ze van in Pepijn vertellen over logeren, door slapen in een uit vreemd bed en een andere geluiden horen dan naar thuis. met En dat is vaak van helemaal niet zo eng als op je met denkt. Fay Lovsky door komt langs met wel uit heel bijzondere van instrumenten, zoals bijvoorbeeld een uit zingende zaag! De de kinderen horen dat een je daarop het echt muziek op tv kunt spelen. Samen met Pepijn, de Bas en Fay uit spelen en zingen de tijdens kinderen het door liedje nog door eens.

Een op tv groepje kinderen heeft op school uit het liedje 'Ziek' het geleerd. naar Ze vertellen over ziek op tv zijn door (en wat daar soms ook wel naar fijn aan kan van zijn). Marleen de van Bakker komt met langs met haar naar prachtige harp. uit Een groepje kinderen heeft op het school het liedje door 'Ziek' geleerd. in Ze komen naar in de in studio waar ze samen tijdens met Pepijn vertellen tijdens over ziek het zijn (en wat tijdens daar soms ook het wel fijn aan kan met zijn). Marleen de Bakker het komt langs met haar met door prachtige harp, waarop ze niet alleen een mooie het melodieën kan spelen, maar door ook veel naar bijzondere geluiden kan maken. Samen een met Pepijn, Bas met en Marleen uit spelen uit en zingen de uit kinderen het liedje nog de eens.

Een groepje kinderen tijdens heeft op school naar de het liedje Het Keukenorkest geleerd. Een met groepje kinderen heeft naar het op school het liedje Het Keukenorkest van geleerd. Ze uit komen naar de studio op waar ze door samen met met Pepijn praten over muziek de maken zonder met echte instrumenten. Benny Bakker komt een langs om op tv te laten het zien dat hij het een drummer is die in werkelijk met alle keukenspullen op met muziek kan maken. Maar het het liefst speelt hij de op het zijn eigen, grote in drumstel. Samen met het Benny, Pepijn, Bas en de meegebrachte op potten en pannen de van spelen en zingen de kinderen naar nog naar eens het lied.

Een naar groepje kinderen een heeft op school het het liedje 'Wiebeltand' geleerd. Ze door vertellen naar over wisselen, de naar tandenfee en flink zijn. door Morris Kliphuis komt tijdens langs met door een hoorn, maar ook met een naar jachthoorn. met Een groepje kinderen heeft op naar school het liedje op tv 'Wiebeltand' geleerd. het Ze komen naar de met studio waar ze het op samen met Pepijn vertellen tijdens over wisselen, de de tandenfee en flink zijn. het Morris Kliphuis op tv komt langs een met een hoorn, in maar ook met in een jachthoorn. De kinderen luisteren naar het de prachtige muziek naar die je er op mee naar kunt maken. Samen met op tv de meegebrachte instrumenten, op tv Bas, Pepijn in en Morris zingen de kinderen de de 't liedje nog op tv eens.

Een een groepje kinderen het heeft op dansles het liedje het 'Jeuk' door geleerd. In de studio op tv vertellen ze over jeuk tijdens hebben, koningen en lakeien. met Thomas Welvaadt komt in langs met een het trompet. Een op tv groepje kinderen heeft met op dansles uit het liedje 'Jeuk' geleerd. van Ze met komen naar de naar studio waar ze samen met Pepijn naar een vertellen over jeuk hebben, koningen en van lakeien. Ook laten tijdens ze de dans door zien tijdens die ze voor dit naar liedje op hebben gemaakt. Thomas in Welvaadt komt langs met een van trompet waarmee door hij allerlei signalen in laat horen. Verkleed uit als koningen, tijdens lakeien en hofdames spelen, dansen door en zingen ze met door van z'n allen het liedje nog met eens.

augustus 2017
03-03-2017 08:55

Sambaballenlied

Apennoten - Sambaballenlied

Een groepje kinderen heeft op school het 'Sambaballenlied' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over grote feesten. Een groepje kinderen heeft op school het 'Sambaballenlied' geleerd. Ze komen naar de studio w...

02-03-2017 08:55

Alles kan in een droom

Apennoten - Alles kan in een droom

Een groepje kinderen heeft het liedje 'Alles kan in een droom' geleerd. Ze fantaseren over hun mooiste dromen en leren luchtgitaar spelen. Loek Vellekoop komt langs met zelfgemaakte instrumenten. Een groepje kinderen heeft op school het lie...

28-02-2017 08:55

Naar de maan

Apennoten - Naar de maan

Een groepje kinderen heeft het liedje 'Naar de maan' geleerd. Ze praten over planeten en sterren. Angelo de Rijke laat horen hoe een elektrische gitaar je kan laten denken dat je op de maan bent. Een groepje kinderen heeft op school het lie...

27-02-2017 08:55

Die nare hoest

Apennoten - Die nare hoest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Die nare hoest' geleerd. Ze praten over kriebelhoest, keelpijn en wat dan te doen. Zangeres Maaike Widdershoven leert de kinderen goed te ademen. Een groepje kinderen heeft op school het lied...

24-02-2017 08:55

Een oude dromedaris

Apennoten - Een oude dromedaris

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Een oude dromedaris geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over verdwalen, links en rechts en dieren op een vreemde plek. Een groepje kinderen heeft op school het ...

23-02-2017 08:55

Piraten

Apennoten - Piraten

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Piraten geleerd. Ze komen naar de studio waar ze met Pepijn praten over piraten, de zee en reizen. Een groepje kinderen heeft op school het liedje Piraten geleerd. Ze komen naar de studio waar...

21-02-2017 08:55

Ridder Jan

Apennoten - Ridder Jan

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Ridder Jan geleerd. Ze komen naar de studio om te vertellen over ridders, verkleden en vroeger. Cora van der Vrande komt langs met haar draailier. Een groepje kinderen heeft op school het lied...

20-02-2017 08:55

Mooie oude stoomtrein

Apennoten - Mooie oude stoomtrein

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Mooie oude stoomtrein' geleerd. Ze vertellen over reizen en treinen en zingen het liedje. Lieke van den Beuken komt langs met haar klarinet. Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'M...

17-02-2017 08:50

De luie beer

Apennoten - De luie beer

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De luie beer' geleerd. Ze vertellen over slapen. Welk dier slaapt langer en welk dier slaapt bijna niet? Pianist Maurits Fonse vertelt over de piano. Een groepje kinderen heeft op school het ...

16-02-2017 08:50

Hé, mooi Griekenland

Apennoten - Hé, mooi Griekenland

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Hé, mooi Griekenland' geleerd. Ze vertellen over dansen, vakantie en het spreken van een andere taal. Alexander Kyrkos komt langs met een bouzouki. Een groepje kinderen heeft op school het li...

14-02-2017 08:50

Nooit meer uit logeren

Apennoten - Nooit meer uit logeren

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer logeren' geleerd. Fay Lovsky komt langs met wel heel bijzondere instrumenten, zoals bijvoorbeeld een zingende zaag! Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer loge...

13-02-2017 08:50

Ziek

Apennoten - Ziek

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Ziek' geleerd. Ze vertellen over ziek zijn (en wat daar soms ook wel fijn aan kan zijn). Marleen de Bakker komt langs met haar prachtige harp. Een groepje kinderen heeft op school het liedje ...

10-02-2017 08:50

Het keukenorkest

Apennoten - Het keukenorkest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Het Keukenorkest geleerd. Een groepje kinderen heeft op school het liedje Het Keukenorkest geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn praten over muziek maken zonder echte instr...

09-02-2017 08:50

Wiebeltand

Apennoten - Wiebeltand

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Wiebeltand' geleerd. Ze vertellen over wisselen, de tandenfee en flink zijn. Morris Kliphuis komt langs met een hoorn, maar ook met een jachthoorn. Een groepje kinderen heeft op school het li...

07-02-2017 08:50

Jeuk

Apennoten - Jeuk

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Jeuk' geleerd. In de studio vertellen ze over jeuk hebben, koningen en lakeien. Thomas Welvaadt komt langs met een trompet. Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Jeuk' geleerd. Z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Apennoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Apennoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Apennoten bij Apennoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Apennoten. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Apennoten gemist

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Apennoten? Hier kun je alle uitzendingen van Apennoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 03-03-2017 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord