Programma gemist?

Een op tv groepje kinderen heeft op tijdens school het liedje op 'De luie beer' geleerd. op uit Ze komen naar de studio waar uit ze in vertellen over slapen met en dieren. op tv Tot er een echte luie beer op tv langskomt... Nee, het het is Maurits Fondse op tv die ze op tv alles in gaat vertellen over tijdens de piano. Hij haalt hem zelfs uit een beetje een uit elkaar. Samen zingen van en tijdens spelen ze het liedje in nog uit eens.

Een groepje uit kinderen heeft de op school het liedje een 'Hé, mooi uit Griekenland' geleerd. op tv Ze komen naar de studio op tv om het te vertellen over zon, het zee, vreemd eten tijdens en een andere van taal. Alexander naar Kyrkos komt langs met een bouzouki met en uit laat horen hoe door je een mooi uit verhaal vertelt van in het Grieks. De uit kinderen laten van hun dansje zien op tv en samen met Bas en Pepijn tijdens dansen en zingen in ze het tijdens liedje nog het eens.

Een groepje kinderen het heeft op school op van het liedje 'Nooit meer het logeren' geleerd. Ze komen naar het de studio door waar uit ze samen met met Pepijn vertellen over slapen in een door vreemd bed, in logeren bij uit opa en oma en door waarom logeren helemaal niet met uit eng is. Fay Lovsky komt met langs met in een zingende zaag door waarmee ze hele vreemde geluiden de kan maken. De in kinderen mogen met het ook in proberen. Samen op met Pepijn en Bas op tv zingen en spelen een de kinderen het liedje op nog door eens.

Een uit groepje kinderen door heeft op school het liedje naar Ziek naar geleerd. Ze komen naar naar de studio waar de ze samen met Pepijn met vertellen over ziek zijn de (en met wat daar soms op ook wel fijn aan kan het zijn). een Marleen de uit Bakker komt langs met haar prachtige een harp, waarop ze door van niet alleen mooie melodieën uit kan spelen, maar met ook veel tijdens bijzondere geluiden kan maken. Samen met met naar Pepijn, Bas en Marleen spelen en uit zingen de kinderen op het tijdens liedje nog in eens.

Een groepje naar kinderen heeft op naar school het liedje Het met Keukenorkest geleerd. Ze een komen naar naar de in studio waar ze samen met Pepijn met praten over muziek het door maken zonder echte het instrumenten. Benny Bakker komt langs op tv om te naar laten zien dat hij een een drummer met is die werkelijk met alle een keukenspullen muziek kan van maken. op tv Maar het liefst speelt op hij op zijn eigen, in grote met drumstel. Samen met Benny, met Pepijn, Bas en met de meegebrachte de potten en pannen het spelen en uit zingen de kinderen nog eens het naar in lied.

Een groepje kinderen de heeft een op dansles door het liedje Jeuk de geleerd. Ze komen naar door de studio waar ze samen van een met Pepijn vertellen over tijdens jeuk hebben, in koningen en lakeien. Ook laten de ze de dans op zien op die ze voor dit liedje tijdens hebben gemaakt. in Thomas Welvaadt komt door langs met een trompet de waarmee hij van allerlei signalen in laat horen. Verkleed als de koningen, lakeien en hofdames uit spelen, het dansen en zingen ze met z'n op allen tijdens het liedje nog de eens.

Een groepje kinderen op heeft op met dansles het op tv liedje 'Krijgers staan door op wacht' geleerd. Ze komen in naar het de studio op waar ze samen met Pepijn in vertellen naar over stoere krijgers en de de dans die een ze hebben op gemaakt. Chris Colleye komt langs naar met een het djembee en laat de tijdens krijgers op verschillende ritmes tijdens dansen. Samen met door Chris, Bas het en Pepijn zingen en een dansen ze het op tv liedje nog door eens.

Een groepje kinderen met heeft op tijdens school het door liedje 'De vlinder' geleerd. op Ze komen naar de naar naar studio waar ze samen met een Pepijn vertellen over vlinders, door een bloemen en kleuren. Matthijs tijdens Koene komt langs in met een panfluit op en brengt op tv ook de allergrootste uit panfluit van de van wereld mee. De kinderen hebben met prachtige vlinders gemaakt op tv die meedansen terwijl in het liedje tijdens met z'n uit allen nog eens met wordt gezongen.

Een in groepje kinderen van heeft op school het tijdens liedje 'Kikkertje Kwak' geleerd. Ze de komen met naar de het studio waar ze samen het met Pepijn vertellen van over ritme en notenbalken. door Dave op Breidenbach komt langs met maar liefst van twee bassen: een naar de elektrische en een hele door grote. Hij vertelt een waarvoor en wanneer ze naar werden gebruikt. in De kinderen de leggen de notenbalk uit, het zodat het op tv liedje met alle op kinderen (ook thuis), door Pepijn, Bas en het Dave kan worden naar gezongen.

Een groepje van kinderen heeft op in school op tv het lied 'Ieder heeft een een plekje' de geleerd. Ze komen naar met de studio de waar ze samen met naar Pepijn vertellen over verschillende het fijne plekken om de te zijn. met Izak Boom komt langs de met een ukelele en naar naar laat horen wat je het er allemaal een op kunt spelen. op De kinderen halen hun instrumenten uit tijdens de kist: door triangels en echte met ukeleles. het Samen met Pepijn, Izak en het de instrumenten door spelen en zingen ze met het liedje nog de eens.

Een groepje kinderen uit heeft op op tv school het liedje 'Molen op tijdens aan de Amstel' geleerd. de Ze komen naar de de studio in waar ze samen in met Pepijn vertellen over de molens, Rembrandt en Amsterdam. met Jeroen op van Baaden komt langs op tv met een echt het draaiorgel en laat zien hoe een zo'n orgel er in van binnen een uitziet. Verkleed het als orgelman met naar centenbakjes zingen ze het liedje met met nogmaals.

Een groepje kinderen naar heeft met op school met het liedje 'De bij' een geleerd. Ze komen naar de tijdens studio waar het ze samen met Pepijn de naar vertellen over honing, bijen en door geprikt worden. Marianne met Noordink komt langs uit met haar dwarsfluit en in laat horen met hoe in verschillende vogels en insecten door klinken. De kinderen hebben bloemenshakers een door gemaakt en met z'n allen uit spelen met en zingen ze nog eens naar het op liedje.

Een naar groepje kinderen heeft op school op tv het liedje 'Als met de in kok boos uit is' geleerd. Ze komen naar op tv de studio een waar ze samen met met Pepijn tijdens vertellen over koken en eten in het een restaurant. op tv David op tv Romanello komt langs op met een saxofoon waarop hij met liedjes kan van spelen uit heel door veel landen. door Zo lijkt het naar net of je in een Frans, met Italiaans of Russisch op tv restaurant zit. door Met potten, pannen, een deksels en pollepels de maken ze muziek en de zingen ze met op tv z'n allen nog door eens het tijdens liedje.

Een met groepje kinderen heeft op school in tijdens het liedje 'Peer, citroen, appel en door banaan' geleerd. uit Ze komen naar de de het studio waar ze op samen met Pepijn vertellen over met op een vakantie gaan. Bastiaan Woltjer komt met langs met door zijn trombone waarmee hij een een in geluid kan maken tijdens alsof je in een auto op zit. Hij blaast op de in kinderen in een auto over de van van weg. Samen met het eigen fruitinstrumenten zingen het ze met z'n allen nog van eens met het liedje.

Een op groepje kinderen heeft op naar school het liedje 'Ik op ben tijdens een kapitein' geleerd. uit Ze komen naar de studio van waar ze naar samen met met Pepijn vertellen met over varen en verre reizen. Emma het Breedveld op tv komt langs met van haar viool waarop ze op melodieën met kan spelen uit op tv veel verschillende landen. Verkleed als op kapitein, matrozen het en piraten met zingen ze met naar z'n allen nog eens het de liedje.

oktober 2017
13-10-2017 13:40

De luie beer

Apennoten - De luie beer

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De luie beer' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze vertellen over slapen en dieren. Tot er een echte luie beer langskomt... Nee, het is Maurits Fondse die ze alles gaat vertellen over de ...

12-10-2017 13:40

Hé, mooi Griekenland

Apennoten - Hé, mooi Griekenland

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Hé, mooi Griekenland' geleerd. Ze komen naar de studio om te vertellen over zon, zee, vreemd eten en een andere taal. Alexander Kyrkos komt langs met een bouzouki en laat horen hoe je een moo...

10-10-2017 13:40

Nooit meer uit logeren

Apennoten - Nooit meer uit logeren

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer logeren' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over slapen in een vreemd bed, logeren bij opa en oma en waarom logeren helemaal niet eng is. Fay Lovsk...

09-10-2017 13:45

Ziek

Apennoten - Ziek

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Ziek geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over ziek zijn (en wat daar soms ook wel fijn aan kan zijn). Marleen de Bakker komt langs met haar prachtige harp, waar...

06-10-2017 13:40

Het keukenorkest

Apennoten - Het keukenorkest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Het Keukenorkest geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn praten over muziek maken zonder echte instrumenten. Benny Bakker komt langs om te laten zien dat hij een drummer is d...

03-10-2017 13:40

Jeuk

Apennoten - Jeuk

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje Jeuk geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over jeuk hebben, koningen en lakeien. Ook laten ze de dans zien die ze voor dit liedje hebben gemaakt. Thomas Welvaad...

02-10-2017 13:45

Krijgers staan op wacht

Apennoten - Krijgers staan op wacht

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Krijgers staan op wacht' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over stoere krijgers en de dans die ze hebben gemaakt. Chris Colleye komt langs met een djembee e...

29-09-2017 13:40

de vlinder

Apennoten - de vlinder

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De vlinder' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over vlinders, bloemen en kleuren. Matthijs Koene komt langs met een panfluit en brengt ook de allergrootste pa...

28-09-2017 13:40

Kikkertje Kwak

Apennoten - Kikkertje Kwak

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Kikkertje Kwak' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over ritme en notenbalken. Dave Breidenbach komt langs met maar liefst twee bassen: een elektrische en een ...

26-09-2017 13:50

Ieder heeft een plekje

Apennoten - Ieder heeft een plekje

Een groepje kinderen heeft op school het lied 'Ieder heeft een plekje' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over verschillende fijne plekken om te zijn. Izak Boom komt langs met een ukelele en laat horen wat j...

25-09-2017 13:45

Molen aan de Amstel

Apennoten - Molen aan de Amstel

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Molen aan de Amstel' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over molens, Rembrandt en Amsterdam. Jeroen van Baaden komt langs met een echt draaiorgel en laat zien...

22-09-2017 13:45

De Bij

Apennoten - De Bij

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De bij' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over honing, bijen en geprikt worden. Marianne Noordink komt langs met haar dwarsfluit en laat horen hoe verschille...

21-09-2017 13:45

Als de kok boos is

Apennoten - Als de kok boos is

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Als de kok boos is' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over koken en eten in een restaurant. David Romanello komt langs met een saxofoon waarop hij liedjes ka...

19-09-2017 13:40

Peer, citroen, appel en banaan

Apennoten - Peer, citroen, appel en banaan

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Peer, citroen, appel en banaan' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over op vakantie gaan. Bastiaan Woltjer komt langs met zijn trombone waarmee hij een geluid...

18-09-2017 13:40

Ik ben een kapitein

Apennoten - Ik ben een kapitein

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Ik ben een kapitein' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over varen en verre reizen. Emma Breedveld komt langs met haar viool waarop ze melodieën kan spelen ui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Apennoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Apennoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Apennoten bij Apennoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Apennoten. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Apennoten gemist

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Apennoten? Hier kun je alle uitzendingen van Apennoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 13-10-2017 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord