Programma gemist?

Een tijdens groepje kinderen heeft op school naar het het 'Sambaballenlied' geleerd. Ze komen naar de de studio waar de ze van samen met Pepijn vertellen over in grote uit feesten. Een groepje kinderen heeft uit op op tv school het het 'Sambaballenlied' geleerd. Ze komen op tv naar de studio waar op tv ze samen met door Pepijn vertellen over grote door feesten. De kinderen op tv thuis leren op tv hoe mee het te klappen op de op maat. Paula James komt een langs met een een steeldrum op tv waarop de kinderen ook mogen tijdens naar proberen te spelen. Het wordt in één groot feest met door door sambaballen.

Een groepje kinderen tijdens door heeft het liedje de 'Alles kan in een op tv droom' geleerd. Ze fantaseren over in hun mooiste door dromen het en leren luchtgitaar spelen. Loek in Vellekoop komt langs met op zelfgemaakte met instrumenten. Een tijdens groepje kinderen heeft op tv op school het liedje 'Alles kan door in een droom' door geleerd. door Ze komen naar de studio van uit waar ze samen met Pepijn fantaseren de over hun een mooiste dromen door en luchtgitaar door leren spelen. Loek Vellekoop komt langs op tv met zelfgemaakte instrumenten, uit het precies zoals hij er eerder een over had gedroomd. Alles op tv kan in in een droom! En met wat zit een er toch in die in kist?

Een de groepje kinderen heeft het liedje op tv 'Naar de het maan' uit geleerd. Ze praten naar over planeten en sterren. Angelo de in Rijke een laat horen hoe een het elektrische gitaar je tijdens kan laten denken dat door je door op de maan bent. Een tijdens in groepje kinderen heeft door op school het van liedje 'Naar de maan' geleerd. naar Ze een komen naar de in studio waar ze samen met tijdens Pepijn praten op over planeten, het sterren en de maan tijdens en 't liedje zingen. Angelo met de naar Rijke laat met horen hoe een in elektrische gitaar je kan naar laten denken de dat je op de de maan bent. Samen maken de ze een van prachtig klankspel.

Een de groepje kinderen heeft op met school het liedje 'Die in nare hoest' naar geleerd. Ze praten door over kriebelhoest, keelpijn op en wat dan met te doen. Zangeres van Maaike Widdershoven leert de de de kinderen goed te door ademen. Een groepje kinderen heeft naar op uit school het liedje uit 'Die nare hoest' op tv geleerd. Ze komen naar het de studio tijdens waar ze samen met Pepijn door praten over kriebelhoest, door keelpijn op tv en wat dan te tijdens doen. Zangeres een Maaike Widdershoven leert de kinderen goed op te ademen uit en 'warmt door de stemmen op'. op Hoe je dat doet? Dat in hoor een je wanneer ze met z'n naar naar allen het liedje van zingen.

Een groepje kinderen het heeft op op school het liedje een Een oude dromedaris tijdens geleerd. Ze komen naar naar de studio de waar ze samen met uit Pepijn vertellen het over verdwalen, het links en op rechts en dieren op een van vreemde uit plek. Een groepje met kinderen heeft op op tv school het liedje Een oude van dromedaris geleerd. naar Ze komen naar de studio tijdens waar ze samen door met met Pepijn vertellen over verdwalen, links de en op tv rechts en dieren op een het vreemde plek. Arno met Bakker op tv komt langs met een van enorme sousafoon en leert van ze over naar links de en rechts. Samen met met een pinguïn door en een dromedaris dansen op en zingen ze nog op tv eenmaal het met liedje.

Een op tv groepje kinderen op tv heeft op school het liedje de Piraten met geleerd. Ze komen naar de studio met waar uit ze met Pepijn praten een over piraten, de zee op tv het en reizen. Een groepje op tv kinderen heeft op door school het in liedje Piraten geleerd. tijdens Ze komen naar de op tv studio waar ze met Pepijn een het praten over piraten, met de zee en reizen. op tv Hermine Deurloo komt langs met de in een aantal mondharmonica's. uit Waarom klinkt de één naar lager dan door de andere? Samen zingen en de spelen ze in het liedje uit nogmaals.

Een groepje kinderen tijdens heeft op in school het de liedje Ridder Jan geleerd. Ze de komen naar uit de studio op om te vertellen over tijdens ridders, verkleden en vroeger. op tv Cora van de der van Vrande komt langs op tv met haar draailier. Een op groepje kinderen heeft op tijdens school het liedje door Ridder Jan geleerd. Ze naar komen naar naar de studio een om te vertellen de over ridders, verkleden naar en vroeger. Cora door van der Vrande komt langs met met haar draailier. van Ze heeft zich het tijdens ook helemaal aangekleed alsof ze uit het de middeleeuwen komt. de Samen op zingen en spelen ze het naar liedje nog in eens.

Een groepje van kinderen heeft op van school het liedje 'Mooie naar op oude stoomtrein' geleerd. Ze vertellen tijdens over reizen en het treinen en zingen een het liedje. Lieke op tv van den Beuken met komt het langs met haar klarinet. Een tijdens groepje uit kinderen heeft op school het in liedje 'Mooie oude de stoomtrein' geleerd. Ze tijdens komen naar op de studio waar ze vertellen een over reizen, het treinen en 't door liedje zingen. Lieke van het uit den Beuken komt een langs met haar klarinet door waarmee ze naar muziek kan maken uit verschillende de landen. op tv De kinderen stappen in en met raden naar welk naar land ze gaan. Samen uit zingen en een spelen ze nog door eens het naar lied.

Een een groepje kinderen heeft van op school het naar liedje 'De luie beer' op geleerd. Ze vertellen het over slapen. Welk dier een in slaapt langer en welk dier het slaapt bijna niet? Pianist op tv Maurits op Fonse vertelt over door de piano. Een de groepje kinderen heeft op school op tv het liedje tijdens 'De luie beer' geleerd. naar Ze tijdens komen naar de het studio waar het ze Pepijn vertellen over slapen. tijdens Welk dier slaapt door er langer en de welk tijdens dier slaapt bijna op niet? Er komt een op tv echte luie beer langs, naar of... eh... nee, het toch niet, het het is pianist Maurits een Fonse. Hij vertelt over het dit door instrument en haalt het zelfs in een op tv beetje uit elkaar. tijdens Samen met tijdens Pepijn, Bas en uit Maurits zingen de kinderen het liedje uit uit nog eens.

Een tijdens groepje kinderen heeft op school met het door liedje 'Hé, mooi Griekenland' de geleerd. Ze vertellen over het dansen, vakantie het en het op tv spreken van een andere het taal. uit Alexander Kyrkos komt langs tijdens met een de bouzouki. Een groepje kinderen heeft op van school het liedje met 'Hé, mooi Griekenland' een geleerd. Ze komen de naar de uit studio waar ze Pepijn naar vertellen over warme uit stranden, olijven, de dansen, uit vakantie en het spreken uit van een op andere taal. Alexander Kyrkos komt langs in met met een bouzouki en in laat horen hoe een door Nederlands verhaal klinkt uit wanneer op tv je er een Grieks liedje van het het maakt. Samen met Pepijn, Bas en een de Alexander bouwen de kinderen een de beetje tijdens Griekenland na, waarna ze het liedje van nog een keer van met zingen én er op tijdens dansen! Kalimera!

Een op groepje kinderen heeft tijdens op school het in liedje 'Nooit meer uit logeren' geleerd. Fay Lovsky tijdens komt langs in met wel met heel bijzondere instrumenten, zoals op bijvoorbeeld een zingende naar zaag! Een groepje kinderen heeft naar op school tijdens het van liedje 'Nooit meer logeren' geleerd. naar Ze komen naar de een studio waar een ze Pepijn door vertellen over logeren, slapen naar in een vreemd het bed tijdens en andere geluiden horen dan thuis. tijdens En het dat is vaak de helemaal niet van zo eng als je denkt. in Fay Lovsky komt langs op met uit wel heel het bijzondere instrumenten, zoals bijvoorbeeld met een zingende met zaag! De kinderen horen dat van je daarop echt muziek met kunt spelen. een Samen tijdens met Pepijn, Bas en Fay op spelen en uit zingen de kinderen tijdens het liedje nog met eens.

Een naar groepje kinderen heeft de op school op het liedje 'Ziek' geleerd. Ze naar vertellen over ziek zijn van (en wat daar het soms ook een wel tijdens fijn aan kan door zijn). Marleen de door Bakker komt langs met door haar prachtige van harp. Een groepje kinderen heeft op een school het liedje op tv tijdens 'Ziek' geleerd. Ze uit komen naar de studio een waar ze samen met een Pepijn tijdens vertellen over ziek zijn met (en wat daar soms van ook wel fijn naar aan kan zijn). in Marleen de een Bakker komt langs met haar op tv prachtige uit harp, waarop ze niet op alleen de mooie melodieën kan spelen, maar ook naar tijdens veel bijzondere geluiden kan tijdens maken. Samen met Pepijn, Bas naar en de Marleen spelen en zingen de door kinderen het liedje op nog een eens.

Een naar groepje kinderen heeft op het school het met liedje Het Keukenorkest uit geleerd. Een door groepje kinderen heeft op op school het liedje Het tijdens Keukenorkest op tv geleerd. Ze komen een naar de studio waar met ze samen met een Pepijn praten over muziek van maken met zonder echte instrumenten. Benny Bakker van komt langs om op te laten zien dat van hij door een drummer is die door werkelijk met alle keukenspullen tijdens muziek kan met maken. Maar tijdens het liefst speelt door hij op zijn eigen, grote door de drumstel. Samen met Benny, een Pepijn, Bas en op de meegebrachte potten door en pannen tijdens spelen en zingen de op kinderen nog eens in het lied.

Een op groepje kinderen heeft op school uit het liedje 'Wiebeltand' het met geleerd. Ze vertellen over wisselen, de op tandenfee met en flink zijn. een Morris Kliphuis komt langs met op een hoorn, door maar op tv ook met een jachthoorn. Een groepje op tv kinderen heeft op uit school het het liedje 'Wiebeltand' geleerd. Ze een komen het naar de studio op waar ze samen met in Pepijn vertellen over uit wisselen, de tandenfee en het flink in zijn. Morris de Kliphuis komt langs uit met een hoorn, uit maar ook met een jachthoorn. De op tv kinderen door luisteren naar de op tv prachtige muziek die je op tv er mee kunt maken. het Samen met tijdens de meegebrachte op instrumenten, Bas, op Pepijn en Morris zingen in de kinderen op tv 't liedje nog een eens.

Een uit groepje kinderen een heeft op dansles het liedje het 'Jeuk' geleerd. met In de studio vertellen ze een over het jeuk hebben, van koningen en lakeien. uit Thomas Welvaadt komt langs op met een trompet. Een een groepje kinderen heeft op van uit dansles het liedje 'Jeuk' van geleerd. Ze komen naar de een studio waar met ze samen met een Pepijn vertellen over van jeuk hebben, uit koningen en lakeien. Ook laten het van ze de dans in zien die ze voor dit op liedje hebben gemaakt. Thomas het Welvaadt komt langs op tv een met een trompet waarmee hij het allerlei signalen in laat horen. Verkleed door als koningen, lakeien en op hofdames spelen, dansen en op zingen ze door met z'n allen het op liedje nog tijdens eens.

juni 2017
03-03-2017 08:55

Sambaballenlied

Apennoten - Sambaballenlied

Een groepje kinderen heeft op school het 'Sambaballenlied' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over grote feesten. Een groepje kinderen heeft op school het 'Sambaballenlied' geleerd. Ze komen naar de studio w...

02-03-2017 08:55

Alles kan in een droom

Apennoten - Alles kan in een droom

Een groepje kinderen heeft het liedje 'Alles kan in een droom' geleerd. Ze fantaseren over hun mooiste dromen en leren luchtgitaar spelen. Loek Vellekoop komt langs met zelfgemaakte instrumenten. Een groepje kinderen heeft op school het lie...

28-02-2017 08:55

Naar de maan

Apennoten - Naar de maan

Een groepje kinderen heeft het liedje 'Naar de maan' geleerd. Ze praten over planeten en sterren. Angelo de Rijke laat horen hoe een elektrische gitaar je kan laten denken dat je op de maan bent. Een groepje kinderen heeft op school het lie...

27-02-2017 08:55

Die nare hoest

Apennoten - Die nare hoest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Die nare hoest' geleerd. Ze praten over kriebelhoest, keelpijn en wat dan te doen. Zangeres Maaike Widdershoven leert de kinderen goed te ademen. Een groepje kinderen heeft op school het lied...

24-02-2017 08:55

Een oude dromedaris

Apennoten - Een oude dromedaris

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Een oude dromedaris geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over verdwalen, links en rechts en dieren op een vreemde plek. Een groepje kinderen heeft op school het ...

23-02-2017 08:55

Piraten

Apennoten - Piraten

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Piraten geleerd. Ze komen naar de studio waar ze met Pepijn praten over piraten, de zee en reizen. Een groepje kinderen heeft op school het liedje Piraten geleerd. Ze komen naar de studio waar...

21-02-2017 08:55

Ridder Jan

Apennoten - Ridder Jan

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Ridder Jan geleerd. Ze komen naar de studio om te vertellen over ridders, verkleden en vroeger. Cora van der Vrande komt langs met haar draailier. Een groepje kinderen heeft op school het lied...

20-02-2017 08:55

Mooie oude stoomtrein

Apennoten - Mooie oude stoomtrein

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Mooie oude stoomtrein' geleerd. Ze vertellen over reizen en treinen en zingen het liedje. Lieke van den Beuken komt langs met haar klarinet. Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'M...

17-02-2017 08:50

De luie beer

Apennoten - De luie beer

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De luie beer' geleerd. Ze vertellen over slapen. Welk dier slaapt langer en welk dier slaapt bijna niet? Pianist Maurits Fonse vertelt over de piano. Een groepje kinderen heeft op school het ...

16-02-2017 08:50

Hé, mooi Griekenland

Apennoten - Hé, mooi Griekenland

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Hé, mooi Griekenland' geleerd. Ze vertellen over dansen, vakantie en het spreken van een andere taal. Alexander Kyrkos komt langs met een bouzouki. Een groepje kinderen heeft op school het li...

14-02-2017 08:50

Nooit meer uit logeren

Apennoten - Nooit meer uit logeren

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer logeren' geleerd. Fay Lovsky komt langs met wel heel bijzondere instrumenten, zoals bijvoorbeeld een zingende zaag! Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Nooit meer loge...

13-02-2017 08:50

Ziek

Apennoten - Ziek

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Ziek' geleerd. Ze vertellen over ziek zijn (en wat daar soms ook wel fijn aan kan zijn). Marleen de Bakker komt langs met haar prachtige harp. Een groepje kinderen heeft op school het liedje ...

10-02-2017 08:50

Het keukenorkest

Apennoten - Het keukenorkest

Een groepje kinderen heeft op school het liedje Het Keukenorkest geleerd. Een groepje kinderen heeft op school het liedje Het Keukenorkest geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn praten over muziek maken zonder echte instr...

09-02-2017 08:50

Wiebeltand

Apennoten - Wiebeltand

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Wiebeltand' geleerd. Ze vertellen over wisselen, de tandenfee en flink zijn. Morris Kliphuis komt langs met een hoorn, maar ook met een jachthoorn. Een groepje kinderen heeft op school het li...

07-02-2017 08:50

Jeuk

Apennoten - Jeuk

Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Jeuk' geleerd. In de studio vertellen ze over jeuk hebben, koningen en lakeien. Thomas Welvaadt komt langs met een trompet. Een groepje kinderen heeft op dansles het liedje 'Jeuk' geleerd. Z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Apennoten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Apennoten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Apennoten bij Apennoten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Apennoten. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Apennoten gemist

Uitzending gemist van Apennoten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Apennoten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Apennoten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Apennoten? Hier kun je alle uitzendingen van Apennoten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 03-03-2017 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord