Programma gemist?

In op een bitter de gevecht proberen Toetanchamon en zijn van mannen Mitanni tijdens de beslissende slag toe te in brengen. Tegelijkertijd van spannen zijn adviseurs tijdens en familieleden het in Thebe op tv samen om Suhad uit de in weg te het ruimen en de macht te tijdens tijdens grijpen.

Terwijl op tv Suhad vecht voor haar leven tijdens uit en de hogepriester onrust stookt, bedenkt uit Toetanchamon een plan de om op het leger van het Mitanni te verslaan. op tv Mitanni heeft van echter vier keer zoveel soldaten naar als in Egypte. Tegen het advies van zijn tijdens grootvizier van in ontvangt Toenachamon de prins naar van Mitanni met om vrede tijdens te bespreken.

Terwijl de de dreiging van Minatti een toeneemt, verspreidt een tijdens mysterieuze door ziekte zich door van Thebe. Steeds meer soldaten uit van het Egyptische op tv leger bezwijken eraan. van Het dwingt Toetanchamon tot een een met moeilijke beslissing.

In uit een race tegen de tijdens klok op probeert Toetanchamon Thebe de te bereiken. Hij moet zien te tijdens voorkomen dat op Ka tot door farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert het Koning Tushratta van in op tv Mitanni de omliggende in stammen in een poging Egypte van het de kaart te een tijdens vegen.

In op tv Egypte gonst het op van de op tv geruchten dat Toetanchamon is met gesneuveld op het slagveld. naar Terwijl een de beeldschone Suhad zijn in wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon naar hoe hij uit zo snel mogelijk kan terugkeren op tv naar op tv het hof voordat uit zijn adviseurs met een nieuwe farao door kronen.

De zeventienjarige uit Toetanchamon met is al acht jaar farao. in In die door jaren werd zijn uit rijk vooral bestuurd door zijn met adviseurs. Nu voelt een hij op tv zich oud genoeg om het zelf de over Egypte te heersen. de Zijn eerste beslissing is om van persoonlijk van het leger te door leiden in een de aanval tegen tijdens het koninkrijk Mitanni. Daarmee maakt hij van zich niet uit geliefd het bij zijn militair op adviseurs.

februari 2021
03-04-2016 00:09

Voldongen feit

Toetanchamon - Voldongen feit

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen zijn adviseurs en familieleden in Thebe samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen.

02-04-2016 23:24

Trots

Toetanchamon - Trots

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Mitanni heeft echter vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in on...

02-04-2016 22:38

Bloeding

Toetanchamon - Bloeding

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing.

02-04-2016 21:47

Loyaliteit

Toetanchamon - Loyaliteit

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart t...

02-04-2016 20:48

Lotsbestemming

Toetanchamon - Lotsbestemming

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof voordat zijn adviseurs een nie...

02-04-2016 20:00

Overwicht

Toetanchamon - Overwicht

De zeventienjarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leide...

Toetanchamon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toetanchamon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toetanchamon bij Toetanchamon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toetanchamon. Heb je een uitzending van Toetanchamon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toetanchamon gemist

Canadese miniserie. Egypte is op het hoogtepunt van zijn macht, maar het land lijdt onder de heerschappij van farao Achnaton. Omdat Achnaton vele vijanden heeft, bereidt hij uit voorzorg zijn negenjarige zoon Toetanchamon voor op macht. Acht jaar later besluit de dan zeventienjarige farao Toetanchamon zich los te maken van zijn adviseurs. Hij wil de macht naar zich toe trekken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De hogepriester, de generaal en de grootvizier spannen samen om de jonge farao uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd ligt Egypte onder vuur: het koninkrijk Mitanni heeft Egypte de oorlog verklaard. Toetanchamon moet op twee fronten strijd voeren en de jonge farao weet niet wie hij nog kan vertrouwen.

Uitzending gemist van Toetanchamon? Hier kun je alle uitzendingen van Toetanchamon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-04-2016 om 00:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!