Programma gemist?

In een naar bitter gevecht van proberen Toetanchamon en zijn met mannen Mitanni naar de beslissende slag toe uit te brengen. Tegelijkertijd naar spannen zijn adviseurs in en door familieleden in Thebe een samen om Suhad uit van de weg te op tv ruimen en op de macht te een grijpen.

Terwijl Suhad vecht het op tv voor haar leven en de door hogepriester de onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een het plan om uit het leger van in Mitanni te verslaan. Mitanni van heeft tijdens echter vier keer zoveel soldaten als op Egypte. Tegen het de in advies van zijn grootvizier in het ontvangt Toenachamon met de prins van Mitanni om het vrede te van bespreken.

Terwijl de dreiging de van Minatti toeneemt, in van verspreidt een mysterieuze ziekte zich door in Thebe. Steeds meer de met soldaten uit het Egyptische leger met bezwijken door eraan. Het dwingt Toetanchamon door tot een moeilijke een beslissing.

In een race het tegen de op klok op tv probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. het Hij moet zien te tijdens naar voorkomen dat Ka de tot farao wordt een gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning naar Tushratta van van Mitanni de omliggende stammen in een uit poging van Egypte van op de kaart te op tv vegen.

In Egypte gonst door het het van de op tv geruchten dat Toetanchamon een is gesneuveld op op tv het slagveld. Terwijl de beeldschone met Suhad tijdens zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe naar op hij zo snel mogelijk op kan terugkeren uit naar het hof voordat zijn adviseurs naar een nieuwe uit farao het kronen.

De zeventienjarige naar Toetanchamon is van al acht jaar farao. uit In die jaren werd op tv zijn tijdens rijk vooral bestuurd door zijn tijdens naar adviseurs. Nu voelt hij op tv zich oud genoeg om van zelf op tv over Egypte te heersen. Zijn eerste in met beslissing is om persoonlijk het de leger te leiden in de met een aanval tegen het koninkrijk op tv Mitanni. in Daarmee maakt hij zich niet door geliefd op bij zijn militair een adviseurs.

juli 2020
03-04-2016 00:09

Voldongen feit

Toetanchamon - Voldongen feit

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen zijn adviseurs en familieleden in Thebe samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen.

02-04-2016 23:24

Trots

Toetanchamon - Trots

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Mitanni heeft echter vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in on...

02-04-2016 22:38

Bloeding

Toetanchamon - Bloeding

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing.

02-04-2016 21:47

Loyaliteit

Toetanchamon - Loyaliteit

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart t...

02-04-2016 20:48

Lotsbestemming

Toetanchamon - Lotsbestemming

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof voordat zijn adviseurs een nie...

02-04-2016 20:00

Overwicht

Toetanchamon - Overwicht

De zeventienjarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leide...

Toetanchamon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toetanchamon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toetanchamon bij Toetanchamon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toetanchamon. Heb je een uitzending van Toetanchamon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toetanchamon gemist

Canadese miniserie. Egypte is op het hoogtepunt van zijn macht, maar het land lijdt onder de heerschappij van farao Achnaton. Omdat Achnaton vele vijanden heeft, bereidt hij uit voorzorg zijn negenjarige zoon Toetanchamon voor op macht. Acht jaar later besluit de dan zeventienjarige farao Toetanchamon zich los te maken van zijn adviseurs. Hij wil de macht naar zich toe trekken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De hogepriester, de generaal en de grootvizier spannen samen om de jonge farao uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd ligt Egypte onder vuur: het koninkrijk Mitanni heeft Egypte de oorlog verklaard. Toetanchamon moet op twee fronten strijd voeren en de jonge farao weet niet wie hij nog kan vertrouwen.

Uitzending gemist van Toetanchamon? Hier kun je alle uitzendingen van Toetanchamon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-04-2016 om 00:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!