Programma gemist?

In een met bitter gevecht in proberen Toetanchamon en het zijn mannen Mitanni de beslissende uit op tv slag toe te brengen. Tegelijkertijd het spannen zijn adviseurs in en familieleden in het Thebe samen om van Suhad van uit de weg te ruimen en uit uit de macht te met grijpen.

Terwijl Suhad vecht op tv uit voor haar leven en de hogepriester op tv door onrust stookt, bedenkt met Toetanchamon een plan om uit het leger van Mitanni op tv te verslaan. Mitanni met heeft echter vier keer van het zoveel soldaten als Egypte. Tegen op tv het advies van uit zijn grootvizier in ontvangt op tv Toenachamon de prins op tv van Mitanni een om naar vrede te bespreken.

Terwijl de naar dreiging van Minatti een toeneemt, verspreidt een de mysterieuze ziekte zich door door op tv Thebe. Steeds meer van soldaten uit het Egyptische naar leger bezwijken tijdens eraan. Het dwingt in Toetanchamon tot een op tv moeilijke beslissing.

In in een race tegen de de klok probeert Toetanchamon naar Thebe te bereiken. een Hij moet zien van te voorkomen dat van Ka tot farao wordt door door gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta op tv van op tv Mitanni de omliggende stammen in met een in poging Egypte van de kaart tijdens te op tv vegen.

In Egypte de gonst het van de naar geruchten dat in Toetanchamon is gesneuveld met op het slagveld. Terwijl door de tijdens beeldschone Suhad zijn op tv wonden verzorgt, tijdens bedenkt Toetanchamon hoe naar hij zo snel mogelijk kan terugkeren tijdens naar het op tv hof de voordat zijn adviseurs een nieuwe farao de een kronen.

De op zeventienjarige Toetanchamon is van al acht jaar door farao. In die jaren in werd zijn van rijk vooral bestuurd van door zijn adviseurs. naar Nu voelt hij zich naar oud genoeg met om zelf over Egypte op te heersen. Zijn door eerste de beslissing is om persoonlijk het leger uit te leiden in tijdens een aanval uit tegen uit het koninkrijk Mitanni. Daarmee maakt hij een zich uit niet geliefd bij zijn op militair het adviseurs.

oktober 2020
03-04-2016 00:09

Voldongen feit

Toetanchamon - Voldongen feit

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen zijn adviseurs en familieleden in Thebe samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen.

02-04-2016 23:24

Trots

Toetanchamon - Trots

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Mitanni heeft echter vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in on...

02-04-2016 22:38

Bloeding

Toetanchamon - Bloeding

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing.

02-04-2016 21:47

Loyaliteit

Toetanchamon - Loyaliteit

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart t...

02-04-2016 20:48

Lotsbestemming

Toetanchamon - Lotsbestemming

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof voordat zijn adviseurs een nie...

02-04-2016 20:00

Overwicht

Toetanchamon - Overwicht

De zeventienjarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leide...

Toetanchamon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toetanchamon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toetanchamon bij Toetanchamon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toetanchamon. Heb je een uitzending van Toetanchamon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toetanchamon gemist

Canadese miniserie. Egypte is op het hoogtepunt van zijn macht, maar het land lijdt onder de heerschappij van farao Achnaton. Omdat Achnaton vele vijanden heeft, bereidt hij uit voorzorg zijn negenjarige zoon Toetanchamon voor op macht. Acht jaar later besluit de dan zeventienjarige farao Toetanchamon zich los te maken van zijn adviseurs. Hij wil de macht naar zich toe trekken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De hogepriester, de generaal en de grootvizier spannen samen om de jonge farao uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd ligt Egypte onder vuur: het koninkrijk Mitanni heeft Egypte de oorlog verklaard. Toetanchamon moet op twee fronten strijd voeren en de jonge farao weet niet wie hij nog kan vertrouwen.

Uitzending gemist van Toetanchamon? Hier kun je alle uitzendingen van Toetanchamon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-04-2016 om 00:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!