Programma gemist?

In het een bitter tijdens gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen uit tijdens Mitanni de beslissende slag toe op te brengen. tijdens Tegelijkertijd spannen op zijn adviseurs en familieleden met in Thebe samen om een Suhad uit de weg met te de ruimen en de naar macht te het grijpen.

Terwijl Suhad uit vecht voor uit haar leven op en de hogepriester onrust stookt, tijdens bedenkt Toetanchamon een plan op tv op tv om het leger van Mitanni te uit van verslaan. Mitanni heeft echter vier op keer zoveel soldaten in als Egypte. met Tegen het advies van zijn uit grootvizier in in ontvangt Toenachamon de prins tijdens van Mitanni van om vrede te van bespreken.

Terwijl op de dreiging van door Minatti toeneemt, in verspreidt een mysterieuze ziekte uit zich door Thebe. naar Steeds meer uit soldaten uit het Egyptische leger bezwijken een eraan. Het een dwingt tijdens Toetanchamon tot een moeilijke naar beslissing.

In op een race tegen de klok de probeert op Toetanchamon Thebe te bereiken. een Hij moet naar zien te voorkomen een dat Ka tot farao wordt door tijdens gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning op tv Tushratta van Mitanni de op omliggende op tv stammen in een poging Egypte uit van de kaart te het in vegen.

In Egypte gonst op het in van de geruchten op dat Toetanchamon is een gesneuveld op in het slagveld. Terwijl het de beeldschone Suhad zijn van wonden verzorgt, bedenkt de Toetanchamon hoe hij zo tijdens snel van mogelijk kan terugkeren naar het hof op tv de voordat zijn adviseurs een uit nieuwe farao naar kronen.

De in zeventienjarige Toetanchamon door is al acht jaar farao. een In die jaren werd het door zijn rijk vooral bestuurd door naar zijn van adviseurs. Nu voelt hij zich op oud genoeg om zelf het over Egypte uit te het heersen. Zijn eerste beslissing is om met persoonlijk de het leger op te leiden in een aanval op tv tegen op tv het koninkrijk Mitanni. op tv Daarmee maakt hij zich niet geliefd naar bij het zijn militair een adviseurs.

juni 2021
03-04-2016 00:09

Voldongen feit

Toetanchamon - Voldongen feit

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen zijn adviseurs en familieleden in Thebe samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen.

02-04-2016 23:24

Trots

Toetanchamon - Trots

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Mitanni heeft echter vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in on...

02-04-2016 22:38

Bloeding

Toetanchamon - Bloeding

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing.

02-04-2016 21:47

Loyaliteit

Toetanchamon - Loyaliteit

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart t...

02-04-2016 20:48

Lotsbestemming

Toetanchamon - Lotsbestemming

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof voordat zijn adviseurs een nie...

02-04-2016 20:00

Overwicht

Toetanchamon - Overwicht

De zeventienjarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leide...

Toetanchamon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toetanchamon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toetanchamon bij Toetanchamon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toetanchamon. Heb je een uitzending van Toetanchamon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toetanchamon gemist

Canadese miniserie. Egypte is op het hoogtepunt van zijn macht, maar het land lijdt onder de heerschappij van farao Achnaton. Omdat Achnaton vele vijanden heeft, bereidt hij uit voorzorg zijn negenjarige zoon Toetanchamon voor op macht. Acht jaar later besluit de dan zeventienjarige farao Toetanchamon zich los te maken van zijn adviseurs. Hij wil de macht naar zich toe trekken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De hogepriester, de generaal en de grootvizier spannen samen om de jonge farao uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd ligt Egypte onder vuur: het koninkrijk Mitanni heeft Egypte de oorlog verklaard. Toetanchamon moet op twee fronten strijd voeren en de jonge farao weet niet wie hij nog kan vertrouwen.

Uitzending gemist van Toetanchamon? Hier kun je alle uitzendingen van Toetanchamon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-04-2016 om 00:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!