Programma gemist?

In de een bitter gevecht proberen van Toetanchamon en in zijn mannen tijdens Mitanni de beslissende slag van toe te brengen. Tegelijkertijd spannen door zijn adviseurs op tv en op tv familieleden in Thebe de samen om Suhad tijdens uit de weg te ruimen en tijdens met de macht te in grijpen.

Terwijl tijdens Suhad vecht voor tijdens haar leven en de naar hogepriester onrust stookt, bedenkt tijdens Toetanchamon een een plan op tv om het leger van Mitanni door te verslaan. Mitanni heeft een met echter vier keer zoveel soldaten in als Egypte. Tegen met het advies van tijdens zijn grootvizier in ontvangt tijdens Toenachamon de prins de van het Mitanni om vrede te met bespreken.

Terwijl de een dreiging de van Minatti toeneemt, verspreidt naar een mysterieuze ziekte zich door op tv Thebe. Steeds meer een het soldaten uit het in Egyptische leger bezwijken het eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een op tv moeilijke op beslissing.

In naar een race tegen de naar klok probeert op Toetanchamon Thebe uit te bereiken. Hij moet zien te op voorkomen naar dat Ka tot farao op wordt op gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning met Tushratta van Mitanni de de omliggende stammen in een op op poging Egypte van de kaart te uit de vegen.

In Egypte gonst op het van op tv de op geruchten dat Toetanchamon is in gesneuveld op uit het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad van zijn wonden verzorgt, tijdens naar bedenkt Toetanchamon hoe hij in zo snel mogelijk op kan terugkeren op tv naar het hof voordat door zijn adviseurs een nieuwe tijdens farao uit kronen.

De tijdens zeventienjarige Toetanchamon is al acht de jaar naar farao. In tijdens die jaren werd zijn rijk vooral van bestuurd door zijn op adviseurs. Nu voelt op tv hij zich het oud genoeg om zelf een over Egypte te op tv heersen. Zijn eerste van beslissing is om uit persoonlijk het door leger met te leiden in een aanval in tegen tijdens het koninkrijk Mitanni. Daarmee van maakt hij zich niet uit geliefd bij zijn van militair het adviseurs.

oktober 2019
03-04-2016 00:09

Voldongen feit

Toetanchamon - Voldongen feit

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen zijn adviseurs en familieleden in Thebe samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen.

02-04-2016 23:24

Trots

Toetanchamon - Trots

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Mitanni heeft echter vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in on...

02-04-2016 22:38

Bloeding

Toetanchamon - Bloeding

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing.

02-04-2016 21:47

Loyaliteit

Toetanchamon - Loyaliteit

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart t...

02-04-2016 20:48

Lotsbestemming

Toetanchamon - Lotsbestemming

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof voordat zijn adviseurs een nie...

02-04-2016 20:00

Overwicht

Toetanchamon - Overwicht

De zeventienjarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leide...

Toetanchamon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toetanchamon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toetanchamon bij Toetanchamon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toetanchamon. Heb je een uitzending van Toetanchamon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toetanchamon gemist

Canadese miniserie. Egypte is op het hoogtepunt van zijn macht, maar het land lijdt onder de heerschappij van farao Achnaton. Omdat Achnaton vele vijanden heeft, bereidt hij uit voorzorg zijn negenjarige zoon Toetanchamon voor op macht. Acht jaar later besluit de dan zeventienjarige farao Toetanchamon zich los te maken van zijn adviseurs. Hij wil de macht naar zich toe trekken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De hogepriester, de generaal en de grootvizier spannen samen om de jonge farao uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd ligt Egypte onder vuur: het koninkrijk Mitanni heeft Egypte de oorlog verklaard. Toetanchamon moet op twee fronten strijd voeren en de jonge farao weet niet wie hij nog kan vertrouwen.

Uitzending gemist van Toetanchamon? Hier kun je alle uitzendingen van Toetanchamon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-04-2016 om 00:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!