Programma gemist?

In op een bitter gevecht uit proberen Toetanchamon op tv en zijn mannen het Mitanni de beslissende slag toe tijdens te brengen. Tegelijkertijd spannen op tv zijn adviseurs door en familieleden in een Thebe samen om Suhad op uit het de weg te ruimen en op tijdens de macht te met grijpen.

Terwijl Suhad vecht met voor haar uit leven en in de hogepriester van onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een met plan het om het leger van Mitanni te een het verslaan. Mitanni heeft echter vier een keer zoveel soldaten als naar Egypte. Tegen het tijdens tijdens advies van zijn grootvizier een in ontvangt Toenachamon op tv de prins met van Mitanni om vrede uit te bespreken.

Terwijl een de dreiging van Minatti toeneemt, tijdens verspreidt een mysterieuze een op tv ziekte zich door Thebe. van Steeds meer soldaten uit tijdens het met Egyptische leger bezwijken van eraan. Het dwingt Toetanchamon door tot een moeilijke met beslissing.

In een op tv race tegen de tijdens klok probeert Toetanchamon Thebe in te door bereiken. Hij naar moet zien te voorkomen dat Ka het tot farao wordt op in gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert de Koning Tushratta van Mitanni de met omliggende stammen in in een poging in Egypte van de kaart te op tv uit vegen.

In Egypte uit gonst het van de naar geruchten dat Toetanchamon naar is gesneuveld op op op tv het slagveld. Terwijl de beeldschone het Suhad zijn wonden uit verzorgt, bedenkt Toetanchamon met hoe door hij zo snel mogelijk kan met terugkeren in naar het hof voordat van zijn adviseurs op een nieuwe farao een kronen.

De zeventienjarige Toetanchamon met is al acht een jaar farao. met In in die jaren werd zijn de rijk vooral bestuurd door zijn uit adviseurs. Nu voelt tijdens hij zich door oud genoeg om een zelf over Egypte te het heersen. Zijn het eerste beslissing is uit om een persoonlijk het leger te uit leiden in een aanval op tv tegen het op tv koninkrijk Mitanni. Daarmee maakt op hij uit zich niet geliefd bij zijn van militair door adviseurs.

november 2021
03-04-2016 00:09

Voldongen feit

Toetanchamon - Voldongen feit

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen zijn adviseurs en familieleden in Thebe samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen.

02-04-2016 23:24

Trots

Toetanchamon - Trots

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Mitanni heeft echter vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in on...

02-04-2016 22:38

Bloeding

Toetanchamon - Bloeding

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing.

02-04-2016 21:47

Loyaliteit

Toetanchamon - Loyaliteit

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart t...

02-04-2016 20:48

Lotsbestemming

Toetanchamon - Lotsbestemming

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof voordat zijn adviseurs een nie...

02-04-2016 20:00

Overwicht

Toetanchamon - Overwicht

De zeventienjarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leide...

Toetanchamon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toetanchamon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toetanchamon bij Toetanchamon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toetanchamon. Heb je een uitzending van Toetanchamon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toetanchamon gemist

Canadese miniserie. Egypte is op het hoogtepunt van zijn macht, maar het land lijdt onder de heerschappij van farao Achnaton. Omdat Achnaton vele vijanden heeft, bereidt hij uit voorzorg zijn negenjarige zoon Toetanchamon voor op macht. Acht jaar later besluit de dan zeventienjarige farao Toetanchamon zich los te maken van zijn adviseurs. Hij wil de macht naar zich toe trekken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De hogepriester, de generaal en de grootvizier spannen samen om de jonge farao uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd ligt Egypte onder vuur: het koninkrijk Mitanni heeft Egypte de oorlog verklaard. Toetanchamon moet op twee fronten strijd voeren en de jonge farao weet niet wie hij nog kan vertrouwen.

Uitzending gemist van Toetanchamon? Hier kun je alle uitzendingen van Toetanchamon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-04-2016 om 00:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!