Programma gemist?

In een bitter op tv het gevecht proberen Toetanchamon en uit zijn mannen Mitanni de met beslissende met slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen tijdens van zijn adviseurs en familieleden in Thebe met op tv samen om Suhad in uit de weg te ruimen de en naar de macht te tijdens grijpen.

Terwijl Suhad vecht op voor haar leven op en in de hogepriester onrust met stookt, bedenkt Toetanchamon een naar plan in om het leger van Mitanni op te verslaan. Mitanni uit heeft echter vier keer van zoveel soldaten als met Egypte. Tegen het de advies uit van zijn grootvizier in in ontvangt Toenachamon met de prins van Mitanni van om vrede de te bespreken.

Terwijl van de dreiging van Minatti op toeneemt, verspreidt een op mysterieuze ziekte zich naar door Thebe. Steeds meer het het soldaten uit het de Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt op tijdens Toetanchamon tot een moeilijke op beslissing.

In in een race tegen de klok in probeert Toetanchamon door Thebe van te bereiken. Hij door moet zien te voorkomen dat door Ka door tot farao wordt gekroond. op tv Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van uit Mitanni op de omliggende stammen in een in poging Egypte van een de kaart te de met vegen.

In Egypte gonst op tv in het van de op geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld door op het slagveld. door Terwijl een de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, in bedenkt Toetanchamon hoe een hij zo snel door mogelijk kan het terugkeren met naar het hof voordat naar zijn adviseurs een nieuwe een farao naar kronen.

De de zeventienjarige Toetanchamon is al op acht jaar op tv farao. In die jaren werd de zijn rijk op tv vooral bestuurd door zijn in adviseurs. van Nu voelt naar hij zich oud genoeg om zelf uit over het Egypte te heersen. Zijn op tv eerste beslissing het is om persoonlijk een het leger te leiden in naar een aanval naar tegen het koninkrijk Mitanni. op op Daarmee maakt hij zich het niet geliefd bij van zijn militair in adviseurs.

februari 2020
03-04-2016 00:09

Voldongen feit

Toetanchamon - Voldongen feit

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Tegelijkertijd spannen zijn adviseurs en familieleden in Thebe samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen.

02-04-2016 23:24

Trots

Toetanchamon - Trots

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Mitanni heeft echter vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in on...

02-04-2016 22:38

Bloeding

Toetanchamon - Bloeding

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing.

02-04-2016 21:47

Loyaliteit

Toetanchamon - Loyaliteit

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart t...

02-04-2016 20:48

Lotsbestemming

Toetanchamon - Lotsbestemming

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof voordat zijn adviseurs een nie...

02-04-2016 20:00

Overwicht

Toetanchamon - Overwicht

De zeventienjarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leide...

Toetanchamon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toetanchamon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toetanchamon bij Toetanchamon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toetanchamon. Heb je een uitzending van Toetanchamon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toetanchamon gemist

Canadese miniserie. Egypte is op het hoogtepunt van zijn macht, maar het land lijdt onder de heerschappij van farao Achnaton. Omdat Achnaton vele vijanden heeft, bereidt hij uit voorzorg zijn negenjarige zoon Toetanchamon voor op macht. Acht jaar later besluit de dan zeventienjarige farao Toetanchamon zich los te maken van zijn adviseurs. Hij wil de macht naar zich toe trekken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De hogepriester, de generaal en de grootvizier spannen samen om de jonge farao uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd ligt Egypte onder vuur: het koninkrijk Mitanni heeft Egypte de oorlog verklaard. Toetanchamon moet op twee fronten strijd voeren en de jonge farao weet niet wie hij nog kan vertrouwen.

Uitzending gemist van Toetanchamon? Hier kun je alle uitzendingen van Toetanchamon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-04-2016 om 00:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!