Programma gemist?

In uit 2001 maakte Lewis de een van zijn eerste arrestaties. tijdens Graham uit Lawrie werd veroordeeld voor de een brutale moord op de drie een politieagenten. Dertien jaar van later blijkt de zaak in niet helemaal te tijdens zijn in opgelost.Meer In 2001 maakte uit Lewis een van zijn van eerste arrestaties. Graham Lawrie een werd veroordeeld voor de de brutale moord naar op drie politieagenten. een Dertien jaar op later blijkt de op tv zaak toch van niet helemaal te het zijn opgelost.Minder

De detectives worden een tijdens zwaar op de proef de gesteld wanneer op ze de moord onderzoeken op de in Amerikaanse studente Rose van Anderson. op De verdenking valt direct op door een jonge de professor.

Lewis kan van nog niet naar echt zijn draai van vinden nu hij uit met pensioen is. Wanneer zijn in oude chef tijdens Innocent in zijn hulp inroept aarzelt hij dan het ook geen op seconde.

Lewis wordt de opgeroepen om actie de te ondernemen wanneer door een uit kerkdienst wordt verstoord in door het geluid van schoten. naar Hij ontmoet daar op tv een rockzangeres die zo'n naar 30 met jaar eerder zou het zijn verdronken.Meer Lewis wordt opgeroepen met om actie te met ondernemen van wanneer een kerkdienst het wordt verstoord door het geluid met van schoten op (op vogels). Hij ontmoet van daar een het rockzangeres door die zo'n 30 in jaar eerder zou zijn door verdronken.Minder

Een man op tv is in zijn bad tijdens vermoord. met Het blijkt door om de christelijke fundamentalist van en voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan het te naar gaan. Hij het was pas onlangs op tv uit de gevangenis de vrijgelaten.Meer Een man is in zijn door bad vermoord. in Het blijkt om de de christelijke fundamentalist én uit voormalige heroïneverslaafde uit Stephen Mullan te het gaan. Hij was met pas onlangs uit de het gevangenis op tv vrijgelaten waar hij door had vastgezeten voor de een ongeval in op tv dronken toestand. Lewis herinnert door zich dat er de meer aan de de hand was met dat van ongeval op dan op het op tv eerste gezicht leek. Mullan door had blijkbaar geprobeerd Tom uit Rattenbury dood op tv te rijden, een docent uit op fysica aan de universiteit die met door zijn door blasfemische pleidooi voor op tv het atheïsme van een celebrity was geworden, én uit een doorn de in het oog van tijdens Mullan. Rattenbury de had het de ongeval overleefd, maar zijn dochter op Jessica, die de aan het stuur op zat, werd wel voor het op leven verminkt. naar Lewis en een Hathaway beginnen tijdens hun onderzoek dan ook met naar een bezoek aan de een van familie Rattenbury.Minder

april 2021
22-05-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

In 2001 maakte Lewis een van zijn eerste arrestaties. Graham Lawrie werd veroordeeld voor de brutale moord op drie politieagenten. Dertien jaar later blijkt de zaak niet helemaal te zijn opgelost.Meer In 2001 maakte Lewis een van zijn eerst...

18-05-2016 21:25

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

De detectives worden zwaar op de proef gesteld wanneer ze de moord onderzoeken op de Amerikaanse studente Rose Anderson. De verdenking valt direct op een jonge professor.

15-05-2016 23:20

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis kan nog niet echt zijn draai vinden nu hij met pensioen is. Wanneer zijn oude chef Innocent zijn hulp inroept aarzelt hij dan ook geen seconde.

10-04-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernemen wanneer een kerkdienst wordt verstoord door het geluid van schoten. Hij ontmoet daar een rockzangeres die zo'n 30 jaar eerder zou zijn verdronken.Meer Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernem...

03-04-2016 00:15

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de christelijke fundamentalist en voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan te gaan. Hij was pas onlangs uit de gevangenis vrijgelaten.Meer Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de c...

Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Lewis bij Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Lewis gemist

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Lewis, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!