Programma gemist?

In de 2001 maakte tijdens Lewis een van op tv zijn eerste arrestaties. Graham Lawrie naar werd door veroordeeld voor de brutale door moord op drie politieagenten. Dertien met jaar op later blijkt op tv de zaak niet helemaal te zijn met opgelost.Meer een In 2001 maakte Lewis een een van met zijn eerste in arrestaties. Graham Lawrie werd veroordeeld voor tijdens de brutale het moord op drie politieagenten. het Dertien jaar later een blijkt de op tv zaak tijdens toch niet helemaal te zijn van opgelost.Minder

De tijdens detectives worden zwaar op de in proef gesteld wanneer op ze de tijdens moord onderzoeken op naar de Amerikaanse met studente Rose Anderson. uit De verdenking valt direct op op tv een door jonge professor.

Lewis kan in nog niet naar echt zijn draai vinden nu op hij naar met pensioen is. het Wanneer zijn een oude chef Innocent zijn hulp inroept naar aarzelt hij op dan van ook geen seconde.

Lewis door wordt opgeroepen om van actie te ondernemen wanneer de een kerkdienst wordt het verstoord door een het geluid van schoten. Hij door ontmoet een daar een het rockzangeres die zo'n 30 jaar op tv eerder zou op zijn verdronken.Meer Lewis in wordt opgeroepen om actie te het ondernemen naar wanneer een door kerkdienst wordt verstoord door op tv het geluid naar van schoten (op vogels). van Hij ontmoet daar een op rockzangeres die zo'n uit 30 jaar naar eerder zou zijn van verdronken.Minder

Een man is tijdens een in zijn bad vermoord. met Het blijkt om de uit christelijke fundamentalist en voormalige door heroïneverslaafde het Stephen Mullan te naar gaan. Hij naar was pas onlangs uit uit de gevangenis vrijgelaten.Meer Een man het is uit in zijn uit bad vermoord. Het in blijkt om de christelijke fundamentalist én het voormalige heroïneverslaafde op Stephen Mullan op tv te gaan. Hij door was pas onlangs uit in de gevangenis vrijgelaten waar door hij op had vastgezeten voor het een ongeval de in dronken toestand. Lewis met herinnert zich dat er van meer aan de hand in was met op dat een ongeval dan op het eerste gezicht op leek. Mullan in had blijkbaar geprobeerd in Tom Rattenbury dood met te rijden, van een docent fysica aan tijdens de universiteit die door op zijn blasfemische naar pleidooi voor tijdens het atheïsme een in celebrity was geworden, het én een doorn het in het oog van tijdens Mullan. Rattenbury had het naar ongeval van overleefd, maar zijn op dochter Jessica, op tv die aan het stuur tijdens zat, werd wel voor naar het leven van verminkt. Lewis en Hathaway het beginnen hun uit onderzoek dan ook met op een op tv bezoek aan de familie in Rattenbury.Minder

augustus 2021
22-05-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

In 2001 maakte Lewis een van zijn eerste arrestaties. Graham Lawrie werd veroordeeld voor de brutale moord op drie politieagenten. Dertien jaar later blijkt de zaak niet helemaal te zijn opgelost.Meer In 2001 maakte Lewis een van zijn eerst...

18-05-2016 21:25

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

De detectives worden zwaar op de proef gesteld wanneer ze de moord onderzoeken op de Amerikaanse studente Rose Anderson. De verdenking valt direct op een jonge professor.

15-05-2016 23:20

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis kan nog niet echt zijn draai vinden nu hij met pensioen is. Wanneer zijn oude chef Innocent zijn hulp inroept aarzelt hij dan ook geen seconde.

10-04-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernemen wanneer een kerkdienst wordt verstoord door het geluid van schoten. Hij ontmoet daar een rockzangeres die zo'n 30 jaar eerder zou zijn verdronken.Meer Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernem...

03-04-2016 00:15

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de christelijke fundamentalist en voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan te gaan. Hij was pas onlangs uit de gevangenis vrijgelaten.Meer Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de c...

Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Lewis bij Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Lewis gemist

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Lewis, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!