Programma gemist?

In een 2001 maakte Lewis een van tijdens het zijn eerste arrestaties. Graham door Lawrie werd veroordeeld in voor de brutale moord tijdens op drie politieagenten. met Dertien jaar later blijkt naar de zaak het niet helemaal te op tv zijn naar opgelost.Meer In 2001 maakte de Lewis een van zijn eerste op tv arrestaties. Graham naar Lawrie werd met veroordeeld voor de brutale moord het de op drie politieagenten. Dertien jaar door later blijkt in de zaak toch naar niet helemaal te op tv zijn opgelost.Minder

De uit detectives worden zwaar op de door proef door gesteld wanneer door ze de moord onderzoeken op een de door Amerikaanse studente Rose Anderson. De met verdenking valt van direct op een jonge in professor.

Lewis door kan nog niet echt door zijn draai vinden nu door hij met pensioen een tijdens is. Wanneer zijn het oude chef Innocent zijn naar hulp inroept aarzelt hij uit dan ook geen op tv seconde.

Lewis het wordt opgeroepen een om actie te ondernemen wanneer op een kerkdienst tijdens wordt verstoord door het geluid op van schoten. Hij met ontmoet de daar een rockzangeres die de zo'n op tv 30 jaar eerder op tv zou zijn verdronken.Meer Lewis wordt opgeroepen de door om actie te ondernemen wanneer een in kerkdienst wordt met verstoord door het met geluid van van schoten (op vogels). Hij ontmoet in op daar een rockzangeres die zo'n 30 op jaar eerder zou tijdens zijn in verdronken.Minder

Een van man is in zijn bad een vermoord. op tv Het blijkt om de christelijke met fundamentalist op tv en voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan door te gaan. door Hij de was pas onlangs uit naar de gevangenis op vrijgelaten.Meer Een man is in zijn naar bad op tv vermoord. Het blijkt tijdens om de christelijke van fundamentalist én voormalige heroïneverslaafde het Stephen een Mullan te gaan. Hij was op pas onlangs uit de van het gevangenis vrijgelaten waar hij had vastgezeten op tv met voor een ongeval in dronken toestand. uit Lewis herinnert zich naar dat er in meer aan de de hand was met op tv dat ongeval op tv dan op de het eerste gezicht leek. Mullan had in blijkbaar geprobeerd Tom in Rattenbury dood op te rijden, een met docent het fysica aan de door universiteit die door zijn op blasfemische pleidooi voor het atheïsme met een celebrity de was geworden, uit én een doorn in tijdens het oog met van Mullan. Rattenbury had door het ongeval overleefd, door maar zijn dochter Jessica, door een die aan het naar stuur zat, werd wel naar voor het leven een verminkt. Lewis en Hathaway beginnen uit hun onderzoek dan op tv ook met in een bezoek tijdens aan de door familie Rattenbury.Minder

januari 2021
22-05-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

In 2001 maakte Lewis een van zijn eerste arrestaties. Graham Lawrie werd veroordeeld voor de brutale moord op drie politieagenten. Dertien jaar later blijkt de zaak niet helemaal te zijn opgelost.Meer In 2001 maakte Lewis een van zijn eerst...

18-05-2016 21:25

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

De detectives worden zwaar op de proef gesteld wanneer ze de moord onderzoeken op de Amerikaanse studente Rose Anderson. De verdenking valt direct op een jonge professor.

15-05-2016 23:20

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis kan nog niet echt zijn draai vinden nu hij met pensioen is. Wanneer zijn oude chef Innocent zijn hulp inroept aarzelt hij dan ook geen seconde.

10-04-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernemen wanneer een kerkdienst wordt verstoord door het geluid van schoten. Hij ontmoet daar een rockzangeres die zo'n 30 jaar eerder zou zijn verdronken.Meer Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernem...

03-04-2016 00:15

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de christelijke fundamentalist en voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan te gaan. Hij was pas onlangs uit de gevangenis vrijgelaten.Meer Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de c...

Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Lewis bij Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Lewis gemist

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Lewis, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!