Programma gemist?

In naar 2001 maakte Lewis een van naar zijn eerste arrestaties. van Graham het Lawrie werd op veroordeeld voor de brutale moord de op drie tijdens politieagenten. Dertien jaar later blijkt naar door de zaak niet helemaal te door zijn opgelost.Meer In op 2001 maakte de Lewis een van zijn eerste een arrestaties. in Graham Lawrie werd veroordeeld uit voor de brutale een moord in op drie politieagenten. Dertien jaar tijdens later blijkt de naar zaak naar toch niet helemaal te zijn in opgelost.Minder

De detectives worden met zwaar op door de proef gesteld het wanneer ze de moord op onderzoeken op op tv de Amerikaanse studente Rose in Anderson. De door verdenking met valt direct op een jonge door professor.

Lewis het kan nog op niet echt zijn draai vinden nu het hij met pensioen van een is. Wanneer zijn oude chef de Innocent zijn hulp inroept een aarzelt door hij dan ook geen uit seconde.

Lewis wordt opgeroepen op tv om actie met te ondernemen door wanneer een kerkdienst wordt verstoord naar door tijdens het geluid in van schoten. Hij ontmoet daar naar een naar rockzangeres die zo'n van 30 jaar eerder uit zou zijn verdronken.Meer Lewis tijdens wordt opgeroepen om de actie te op ondernemen wanneer een kerkdienst wordt het verstoord door het uit geluid van in schoten (op vogels). Hij tijdens ontmoet naar daar een rockzangeres die zo'n 30 naar naar jaar eerder zou met zijn verdronken.Minder

Een man tijdens is in zijn tijdens bad vermoord. Het door blijkt om de uit christelijke het fundamentalist en voormalige heroïneverslaafde Stephen naar Mullan te gaan. Hij naar was de pas onlangs uit de op gevangenis in vrijgelaten.Meer Een man is het in zijn bad op tv vermoord. Het blijkt om de met christelijke op fundamentalist én het voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan te het gaan. Hij was door pas de onlangs uit de gevangenis van vrijgelaten waar het hij had vastgezeten voor een de ongeval het in dronken toestand. Lewis herinnert met zich dat er meer in in aan de hand was met dat de ongeval van dan op het eerste gezicht op tv leek. Mullan had uit blijkbaar uit geprobeerd Tom Rattenbury dood te in rijden, een docent met fysica aan de in universiteit die door een zijn blasfemische pleidooi een voor op tv het atheïsme een celebrity was een tijdens geworden, én een doorn in op het oog in van Mullan. Rattenbury had in het met ongeval overleefd, maar zijn dochter op tv Jessica, naar die aan het stuur zat, werd het wel voor het het leven verminkt. naar Lewis en Hathaway beginnen met hun onderzoek uit dan ook met tijdens een bezoek tijdens aan de familie het Rattenbury.Minder

mei 2020
22-05-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

In 2001 maakte Lewis een van zijn eerste arrestaties. Graham Lawrie werd veroordeeld voor de brutale moord op drie politieagenten. Dertien jaar later blijkt de zaak niet helemaal te zijn opgelost.Meer In 2001 maakte Lewis een van zijn eerst...

18-05-2016 21:25

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

De detectives worden zwaar op de proef gesteld wanneer ze de moord onderzoeken op de Amerikaanse studente Rose Anderson. De verdenking valt direct op een jonge professor.

15-05-2016 23:20

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis kan nog niet echt zijn draai vinden nu hij met pensioen is. Wanneer zijn oude chef Innocent zijn hulp inroept aarzelt hij dan ook geen seconde.

10-04-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernemen wanneer een kerkdienst wordt verstoord door het geluid van schoten. Hij ontmoet daar een rockzangeres die zo'n 30 jaar eerder zou zijn verdronken.Meer Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernem...

03-04-2016 00:15

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de christelijke fundamentalist en voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan te gaan. Hij was pas onlangs uit de gevangenis vrijgelaten.Meer Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de c...

Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Lewis bij Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Lewis gemist

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Lewis, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!