Programma gemist?

In door 2001 maakte Lewis van een van zijn eerste van arrestaties. met Graham Lawrie werd veroordeeld voor de van brutale moord op een drie politieagenten. door Dertien jaar later van blijkt van de zaak niet helemaal te naar zijn opgelost.Meer in In 2001 maakte Lewis van een in van zijn eerste arrestaties. Graham Lawrie het werd de veroordeeld voor van de brutale moord op drie de politieagenten. Dertien jaar later het blijkt de zaak van toch niet helemaal een te zijn uit opgelost.Minder

De detectives worden op zwaar op de de proef een gesteld wanneer ze uit de moord onderzoeken op de de Amerikaanse studente van Rose Anderson. op tv De verdenking naar valt direct op een jonge naar professor.

Lewis uit kan nog niet van echt zijn draai vinden nu een hij op met pensioen is. naar Wanneer zijn een oude chef Innocent met zijn hulp inroept aarzelt op hij dan de ook geen seconde.

Lewis een wordt opgeroepen om door actie te ondernemen wanneer een uit kerkdienst wordt van verstoord door uit het geluid van schoten. Hij van ontmoet daar een naar rockzangeres die zo'n de het 30 jaar eerder zou zijn de verdronken.Meer Lewis op wordt opgeroepen om naar actie te ondernemen wanneer van een op tv kerkdienst wordt verstoord door op tv het geluid van tijdens schoten (op vogels). tijdens Hij ontmoet daar een uit rockzangeres die tijdens zo'n 30 met jaar eerder zou zijn met verdronken.Minder

Een het man is van in zijn bad op tv vermoord. Het blijkt om de tijdens christelijke fundamentalist en voormalige een heroïneverslaafde Stephen op Mullan op tv te gaan. Hij was de pas onlangs een uit de gevangenis vrijgelaten.Meer Een man op tv op is in zijn bad vermoord. op Het de blijkt om de christelijke fundamentalist én het voormalige uit heroïneverslaafde Stephen Mullan te van gaan. Hij van was pas onlangs uit in de een gevangenis vrijgelaten waar hij naar had vastgezeten voor een de ongeval tijdens in dronken toestand. Lewis herinnert tijdens zich dat er een meer aan in de hand was de met dat ongeval dan op met het eerste de gezicht leek. Mullan had in blijkbaar geprobeerd door Tom Rattenbury dood te op tv rijden, naar een docent fysica aan uit de universiteit de die door zijn blasfemische pleidooi met van voor het atheïsme het een celebrity was geworden, én een door doorn in van het op tv oog van Mullan. op Rattenbury had het op tv ongeval overleefd, maar zijn dochter op Jessica, die aan het tijdens van stuur zat, werd wel een voor het leven op tv verminkt. Lewis en met Hathaway beginnen hun onderzoek dan het ook met een een bezoek het aan de familie een Rattenbury.Minder

september 2020
22-05-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

In 2001 maakte Lewis een van zijn eerste arrestaties. Graham Lawrie werd veroordeeld voor de brutale moord op drie politieagenten. Dertien jaar later blijkt de zaak niet helemaal te zijn opgelost.Meer In 2001 maakte Lewis een van zijn eerst...

18-05-2016 21:25

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

De detectives worden zwaar op de proef gesteld wanneer ze de moord onderzoeken op de Amerikaanse studente Rose Anderson. De verdenking valt direct op een jonge professor.

15-05-2016 23:20

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis kan nog niet echt zijn draai vinden nu hij met pensioen is. Wanneer zijn oude chef Innocent zijn hulp inroept aarzelt hij dan ook geen seconde.

10-04-2016 00:05

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernemen wanneer een kerkdienst wordt verstoord door het geluid van schoten. Hij ontmoet daar een rockzangeres die zo'n 30 jaar eerder zou zijn verdronken.Meer Lewis wordt opgeroepen om actie te ondernem...

03-04-2016 00:15

Detectives: Lewis

Detectives: Lewis - Detectives: Lewis

Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de christelijke fundamentalist en voormalige heroïneverslaafde Stephen Mullan te gaan. Hij was pas onlangs uit de gevangenis vrijgelaten.Meer Een man is in zijn bad vermoord. Het blijkt om de c...

Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Lewis bij Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Lewis gemist

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Lewis, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Lewis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-05-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!