Programma gemist?

Seizoen in 6 - Aflevering 12 - het Magazine (2019) met uit lezingen van filosofen, naar wetenschappers van en schrijvers. Avinash Changa: Virtual reality. Ondernemer op Avinash van Changa voorziet dat virtual naar reality een revolutie het zal brengen van op het gebied van uit angsten overwinnen en mensen het dichter uit bij elkaar de brengen.

Alles uit wat we nodig hebben, een is in overvloed beschikbaar. de En toch leven van we in op een samenleving die uit draait om tijdens nemen, niet om geven. Filosoof met Karim met Benammar helpt dat wereldbeeld van te de kantelen.

Hoe uit hard het er in door het racismedebat op tv aan toegaat weet schrijfster Dalilla uit Hermans als geen op ander. Ondanks het een op tv geschreeuw, ondanks de haat, blijft uit ze hoop met houden.

Geluk. In onze van samenleving uit is het de heilige graal. uit Maar door gek genoeg maakt onze de obsessie met geluk ons uit alleen maar een ongelukkiger, ziet onderzoeker van Carl van Cederström. Hij gaat op door zoek naar een nieuw naar ideaal.

Neurowetenschapper van Boris Konrad tijdens wist binnen een kwartier 215 namen op tv en een gezichten te onthouden en binnen naar vier minuten uit vijftig bestellingen in een de restaurant. En van hij is op geen uitzondering: elk brein is naar tot zoveel meer naar van in staat dan gedacht wordt. de Konrad in legt uit hoe.

Kunstmatige van intelligentie is meer dan door een verontrustende in toekomstdroom. Het is naar er. Hoe een houden we de controle, de hoe houden we door grip op zelflerende machines? naar Schrijver Susan de Blackmore gaat op zoek naar het een met antwoord.

Kunstmatige de intelligentie is niet in meer iets uit een horrorfilms en op stripboeken. Het is in er, het bestaat. Hoe zorgen we op tv ervoor een dat machines niet dezelfde fouten van maken als op wij? Neuro-informaticus Sennay in Ghebreab gaat op zoek uit naar tijdens een antwoord op die in vraag.

Hoe op overleef je het uit leven? Als geen uit ander is op de Vlaamse schrijver een Griet Op de Beeck met de die vraag uit bezig geweest. met Over vergeven en vergeten, over misbruik, naar en hoe de je een jezelf weer terugvindt.

Schrijver, fotograaf en op activist op tv Claude Cahun doorbrak op honderd jaar geleden de een traditionele genderpatronen. op Actrice Romana Vrede herkent zich in in haar strijd. op tv het En dat is niet de enige op op tv overeenkomst.

Zombies door en cyborgs in - sinds jaar en dag wekken van de ze onze grootste angsten. naar Maar waarom zijn met we juist nú naar zo bang voor ze, met vraagt journalist Paul Mason op zich uit af.

Elke op samenleving creëert in haar eigen aandoeningen, op stelt de Vlaamse psychoanalyticus Paul de Verhaeghe. Hoe maken tijdens we onszelf en van de samenleving weer in gezond? Verhaeghe gaat door op zoek naar een het tijdens antwoord.

Nederland in werd lang gezien als voorloper op op het gebied uit van homorechten. En van van nog steeds zien naar we onszelf graag als het ruimdenkend en tolerant. Maar op zijn een we dat nog wel? Sociaal-wetenschapper het Linda op Duits gaat op van zoek naar een van antwoord.

Hoe overleef je met op tv jouw tocht langs de schappen naar van de supermarkt? En in wat zijn de de gevolgen van op de keuzes een die je maakt als je door de gaat winkelen? Journalist Teun van de tijdens Keuken geeft tijdens handvatten om uit de wereld een klein op beetje naar beter te maken.

'Doen wat op goed voelt, je authentieke in zelf zijn.' door Klinkt heerlijk, zo'n advies, in maar op in de praktijk werkt het het voor van geen meter, een weet filosoof Menno de de Bree. Hij geeft levensadvies de waar je tijdens wel iets aan tijdens hebt.

Vervreemding, eenzaamheid door en op ecologische rampspoed: de Britse tijdens schrijver George Monbiot door ziet verbanden het tussen de grote problemen van onze op met tijd en biedt een uitweg in uit met de puinhoop.

maart 2019
24-03-2019 13:35

Brainwash Talks

Brainwash Talks - Brainwash Talks

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Magazine (2019) met lezingen van filosofen, wetenschappers en schrijvers. Avinash Changa: Virtual reality. Ondernemer Avinash Changa voorziet dat virtual reality een revolutie zal brengen op het gebied van angs...

17-03-2019 13:30

Karim Benammar: Leven in overvloed

Brainwash Talks - Karim Benammar: Leven in overvloed

Alles wat we nodig hebben, is in overvloed beschikbaar. En toch leven we in een samenleving die draait om nemen, niet om geven. Filosoof Karim Benammar helpt dat wereldbeeld te kantelen.

10-03-2019 13:35

Dalilla Hermans: Hoop ondanks haat

Brainwash Talks - Dalilla Hermans: Hoop ondanks haat

Hoe hard het er in het racismedebat aan toegaat weet schrijfster Dalilla Hermans als geen ander. Ondanks het geschreeuw, ondanks de haat, blijft ze hoop houden.

03-03-2019 13:35

Carl Cederström: Onze obsessie met geluk

Brainwash Talks - Carl Cederström: Onze obsessie met geluk

Geluk. In onze samenleving is het de heilige graal. Maar gek genoeg maakt onze obsessie met geluk ons alleen maar ongelukkiger, ziet onderzoeker Carl Cederström. Hij gaat op zoek naar een nieuw ideaal.

24-02-2019 13:30

Boris Konrad: Het geheim van je brein

Brainwash Talks - Boris Konrad: Het geheim van je brein

Neurowetenschapper Boris Konrad wist binnen een kwartier 215 namen en gezichten te onthouden en binnen vier minuten vijftig bestellingen in een restaurant. En hij is geen uitzondering: elk brein is tot zoveel meer in staat dan gedacht wordt...

17-02-2019 13:40

Susan Blackmore: Zelflerende machines

Brainwash Talks - Susan Blackmore: Zelflerende machines

Kunstmatige intelligentie is meer dan een verontrustende toekomstdroom. Het is er. Hoe houden we de controle, hoe houden we grip op zelflerende machines? Schrijver Susan Blackmore gaat op zoek naar een antwoord.

10-02-2019 13:35

Sennay Ghebreab: Bevooroordeelde robots

Brainwash Talks - Sennay Ghebreab: Bevooroordeelde robots

Kunstmatige intelligentie is niet meer iets uit horrorfilms en stripboeken. Het is er, het bestaat. Hoe zorgen we ervoor dat machines niet dezelfde fouten maken als wij? Neuro-informaticus Sennay Ghebreab gaat op zoek naar een antwoord op d...

03-02-2019 13:40

Griet Op de Beeck: Op zoek naar jezelf

Brainwash Talks - Griet Op de Beeck: Op zoek naar jezelf

Hoe overleef je het leven? Als geen ander is de Vlaamse schrijver Griet Op de Beeck met die vraag bezig geweest. Over vergeven en vergeten, over misbruik, en hoe je jezelf weer terugvindt.

27-01-2019 13:40

Romana Vrede: De lessen van Claude Cahun

Brainwash Talks - Romana Vrede: De lessen van Claude Cahun

Schrijver, fotograaf en activist Claude Cahun doorbrak honderd jaar geleden de traditionele genderpatronen. Actrice Romana Vrede herkent zich in haar strijd. En dat is niet de enige overeenkomst.

20-01-2019 13:35

Paul Mason: Onze grootste angsten

Brainwash Talks - Paul Mason: Onze grootste angsten

Zombies en cyborgs - sinds jaar en dag wekken ze onze grootste angsten. Maar waarom zijn we juist nú zo bang voor ze, vraagt journalist Paul Mason zich af.

13-01-2019 13:40

Paul Verhaeghe: Een gezonde samenleving

Brainwash Talks - Paul Verhaeghe: Een gezonde samenleving

Elke samenleving creëert haar eigen aandoeningen, stelt de Vlaamse psychoanalyticus Paul Verhaeghe. Hoe maken we onszelf en de samenleving weer gezond? Verhaeghe gaat op zoek naar een antwoord.

06-01-2019 13:35

Linda Duits: Zo tolerant is Nederland

Brainwash Talks - Linda Duits: Zo tolerant is Nederland

Nederland werd lang gezien als voorloper op het gebied van homorechten. En nog steeds zien we onszelf graag als ruimdenkend en tolerant. Maar zijn we dat nog wel? Sociaal-wetenschapper Linda Duits gaat op zoek naar een antwoord.

30-12-2018 13:50

Teun van de Keuken: Zo overleef je de supermarkt

Brainwash Talks - Teun van de Keuken: Zo overleef je de supermarkt

Hoe overleef je jouw tocht langs de schappen van de supermarkt? En wat zijn de gevolgen van de keuzes die je maakt als je gaat winkelen? Journalist Teun van de Keuken geeft handvatten om de wereld een klein beetje beter te maken.

23-12-2018 13:50

Menno de Bree: Jezelf zijn

Brainwash Talks - Menno de Bree: Jezelf zijn

'Doen wat goed voelt, je authentieke zelf zijn.' Klinkt heerlijk, zo'n advies, maar in de praktijk werkt het voor geen meter, weet filosoof Menno de Bree. Hij geeft levensadvies waar je wel iets aan hebt.

16-12-2018 13:40

George Monbiot: Uitweg uit de puinhoop

Brainwash Talks - George Monbiot: Uitweg uit de puinhoop

Vervreemding, eenzaamheid en ecologische rampspoed: de Britse schrijver George Monbiot ziet verbanden tussen de grote problemen van onze tijd en biedt een uitweg uit de puinhoop.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brainwash Talks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash Talks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash Talks bij Brainwash Talks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash Talks. Heb je een uitzending van Brainwash Talks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash Talks gemist

Uitzending gemist van Brainwash Talks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Brainwash Talks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Brainwash Talks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Brainwash Talks? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash Talks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 13:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord