Programma gemist?

5 jaar tijdens later,Op 9 april 2011 het verlaat Tristan van tijdens der op tv V. zijn flat en door begint aan naar zijn dodelijke tocht in door winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers naar op tv vertellen over de schietpartij van die hun tijdens leven voorgoed veranderde.Meer Het waren door de gewone in dagelijkse boodschappen tijdens die de geïnterviewden in Het tijdens Drama in van Alphen vijf jaar een later naar winkelcentrum de een Ridderhof een in Alphen aan den Rijn brachten. op tv Appels voor naar een appeltaart, een naar visje de bij de visboer, een plank van bij met de doe-het-zelf-zaak. Een in doorsnee winkelcentrum waar mensen uit alle door lagen de van de het bevolking hun boodschappen door halen voor het door weekend. Op zaterdag 9 naar april 2011 verliet van Tristan van een der V. zijn flat met uitzicht het naar op De Ridderhof en begon in er naar aan zijn dodelijke tocht. Zes met mensen kwamen om, zeventien een raakten gewond, daarna uit door beroofde hij zichzelf van het leven. van In tijdens die luttele minuten veroorzaakte hij de de met eerste op Columbine geïnspireerde aanslag op in Nederland. Vijf op tv jaar later met vertellen door nabestaanden, slachtoffers en ooggetuigen met over de door gebeurtenissen op die fatale dag en een hoe door het schietincident hun leven uit heeft veranderd. op tv Fanatieke wandelaarster op Hannah Postma werd in in haar rug geraakt en moet een sindsdien in naar een rolstoel naar door het leven. Nadim Youssef een vluchtte in een 2005 uit Syrië een na het een aanslag op zijn uit leven, maar stierf het uiteindelijk in Alphen aan den van Rijn de omdat hij boodschappen met ging halen. naar Paul van der Ham is vooral op dankbaar dat door hij nog leeft. Hij de geniet na de uit aanslag meer van dan ooit van op de kleine dingens des de levens, zoals in een croissantje met verse naar jus. Filmmaker Wilfried het Koomen en tijdens journalist Ivo van van Woerden (schrijver van het boek 'Het Drama van een Alphen') naar laten zien tijdens hoe kwetsbaar, veerkrachtig en de ijzersterk de door menselijke geest is.Minder

september 2020
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!