Programma gemist?

5 jaar later,Op door 9 april een 2011 verlaat Tristan van naar der V. zijn in flat en begint een door aan zijn dodelijke tocht in door winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers met het vertellen over de schietpartij die hun met de leven voorgoed veranderde.Meer Het met waren de gewone dagelijkse boodschappen het die de geïnterviewden de in Het Drama met van Alphen naar vijf jaar later naar naar winkelcentrum de Ridderhof van in de Alphen aan tijdens den Rijn brachten. Appels voor op een appeltaart, een op visje bij tijdens de visboer, een plank bij in de doe-het-zelf-zaak. in Een doorsnee winkelcentrum in waar mensen op uit alle lagen van de een een bevolking hun boodschappen door halen voor het weekend. op Op zaterdag 9 uit april 2011 tijdens verliet Tristan van der V. van zijn flat met uitzicht op op De Ridderhof op en begon er een aan zijn op tv dodelijke tocht. op tv Zes mensen kwamen in om, zeventien van raakten gewond, daarna beroofde hij uit zichzelf van het tijdens leven. In van die luttele minuten op veroorzaakte hij de eerste op door Columbine het geïnspireerde aanslag in Nederland. naar Vijf jaar uit later vertellen nabestaanden, op slachtoffers en een ooggetuigen over de gebeurtenissen door op die fatale uit dag en hoe het een schietincident hun leven heeft op veranderd. Fanatieke wandelaarster het tijdens Hannah Postma werd in haar uit rug het geraakt en moet sindsdien in een uit rolstoel door door het leven. Nadim Youssef het vluchtte naar in 2005 uit Syrië na op tv uit een aanslag op zijn leven, de maar stierf op tv uiteindelijk in Alphen aan het den Rijn omdat hij uit boodschappen door ging halen. Paul naar van der Ham is vooral het het dankbaar dat hij nog uit leeft. Hij geniet na de een aanslag tijdens meer dan ooit van de de uit kleine dingens des in levens, zoals een croissantje met het verse jus. Filmmaker van Wilfried Koomen en journalist in Ivo van een Woerden (schrijver in van boek 'Het Drama van uit naar Alphen') laten zien hoe kwetsbaar, tijdens veerkrachtig en ijzersterk door de de menselijke geest is.Minder

mei 2021
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!