Programma gemist?

5 naar jaar later,Op 9 uit april 2011 verlaat Tristan van op der V. zijn met flat een en begint aan zijn naar dodelijke tocht door in winkelcentrum De Ridderhof. van Slachtoffers naar vertellen over de schietpartij die hun door op leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de van gewone dagelijkse uit boodschappen die de door geïnterviewden in op tv Het Drama van Alphen vijf met jaar uit later naar met winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan in van den Rijn brachten. Appels op voor een met appeltaart, een visje een bij de visboer, een plank een bij de doe-het-zelf-zaak. Een van doorsnee winkelcentrum uit waar met mensen uit alle tijdens lagen van de tijdens bevolking hun boodschappen halen voor uit het weekend. Op zaterdag een uit 9 april 2011 de verliet Tristan van der V. zijn het flat met tijdens uitzicht op De Ridderhof op een en begon er met aan zijn dodelijke door tocht. Zes mensen kwamen uit om, zeventien met raakten gewond, daarna beroofde hij zichzelf op uit van het leven. In die de luttele een minuten veroorzaakte hij de eerste in op Columbine in geïnspireerde aanslag in in Nederland. Vijf jaar later vertellen in op tv nabestaanden, slachtoffers en ooggetuigen over op de gebeurtenissen op in die fatale dag op en hoe het schietincident door hun van leven heeft veranderd. Fanatieke met wandelaarster Hannah met Postma werd in haar in rug naar geraakt en moet sindsdien in de een rolstoel door van het leven. naar Nadim Youssef op tv vluchtte in 2005 uit Syrië na door een een aanslag op zijn leven, maar een het stierf uiteindelijk in Alphen tijdens aan den Rijn een omdat hij boodschappen ging met halen. Paul naar van der Ham is vooral van van dankbaar dat hij het nog leeft. Hij geniet na tijdens de aanslag op meer dan uit ooit van de kleine tijdens dingens des levens, in zoals een van croissantje met verse jus. Filmmaker op Wilfried Koomen en het journalist Ivo van op Woerden (schrijver van boek van 'Het Drama een van Alphen') naar laten zien hoe kwetsbaar, tijdens veerkrachtig en ijzersterk uit de menselijke geest tijdens is.Minder

september 2021
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!