Programma gemist?

5 in jaar later,Op 9 april 2011 met verlaat Tristan met van der V. zijn van flat op en begint in aan zijn dodelijke een tocht in winkelcentrum De Ridderhof. in Slachtoffers vertellen over de door schietpartij een die hun leven voorgoed in veranderde.Meer Het waren met de gewone dagelijkse boodschappen een die met de geïnterviewden in tijdens Het Drama met van Alphen vijf jaar een later naar winkelcentrum op de Ridderhof uit in Alphen aan den Rijn tijdens brachten. de Appels voor een appeltaart, van een visje bij de visboer, een een plank door bij de het doe-het-zelf-zaak. Een doorsnee winkelcentrum met waar mensen uit alle naar lagen van de van bevolking tijdens hun boodschappen het halen voor het weekend. Op zaterdag een 9 april met 2011 verliet Tristan door van der V. zijn naar flat met uitzicht naar op De Ridderhof het en begon er van aan zijn dodelijke tijdens tocht. Zes tijdens mensen kwamen om, zeventien door naar raakten gewond, daarna beroofde door hij zichzelf van het leven. naar In die in luttele minuten de veroorzaakte hij tijdens de eerste op Columbine geïnspireerde het aanslag in Nederland. de Vijf jaar later vertellen een nabestaanden, slachtoffers in en ooggetuigen het over de gebeurtenissen op die met fatale naar dag en hoe het schietincident tijdens hun door leven heeft veranderd. Fanatieke op wandelaarster Hannah Postma werd met in van haar rug geraakt en moet op naar sindsdien in een rolstoel door het het leven. Nadim Youssef uit vluchtte in 2005 met uit Syrië na tijdens een aanslag op naar zijn leven, maar tijdens stierf uiteindelijk uit in met Alphen aan den Rijn omdat de hij op tv boodschappen ging halen. Paul van uit der Ham is een vooral dankbaar dat hij een nog leeft. Hij tijdens geniet na tijdens de aanslag tijdens meer dan ooit van de de van kleine dingens des levens, zoals een uit croissantje op met verse jus. door Filmmaker Wilfried Koomen en uit journalist Ivo de van Woerden (schrijver de van boek 'Het Drama van naar op tv Alphen') laten zien hoe op kwetsbaar, veerkrachtig en ijzersterk de van in menselijke geest is.Minder

juni 2020
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!