Programma gemist?

5 op tv jaar later,Op 9 april uit 2011 verlaat Tristan van tijdens der V. zijn van flat en begint het aan zijn uit dodelijke op tocht in winkelcentrum De Ridderhof. op tv Slachtoffers op vertellen over de op tv schietpartij die hun in leven voorgoed veranderde.Meer tijdens Het waren de de gewone dagelijkse boodschappen die met de geïnterviewden de in Het Drama van een Alphen vijf jaar later op tv naar met winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan uit den Rijn met brachten. Appels op voor een appeltaart, een visje op tv bij de door visboer, een plank tijdens bij de doe-het-zelf-zaak. Een uit doorsnee winkelcentrum waar met mensen uit op tv alle op tv lagen van de op tv bevolking hun boodschappen halen voor uit het weekend. een Op zaterdag 9 april van 2011 verliet Tristan door van der V. op zijn flat met uitzicht naar op uit De Ridderhof en begon er de aan de zijn dodelijke tocht. Zes op mensen kwamen om, zeventien tijdens raakten gewond, door daarna op tv beroofde hij zichzelf van het op leven. In met die luttele minuten naar veroorzaakte hij op de eerste op Columbine geïnspireerde aanslag de in in Nederland. Vijf jaar later vertellen het nabestaanden, slachtoffers het en ooggetuigen over de uit gebeurtenissen op die een naar fatale dag en hoe het schietincident een de hun leven heeft veranderd. Fanatieke in wandelaarster naar Hannah Postma werd in het haar rug de geraakt en moet sindsdien door in een rolstoel door van het leven. Nadim Youssef een van vluchtte in 2005 uit Syrië een na een op aanslag op zijn leven, met maar stierf uiteindelijk het in Alphen aan den van Rijn het omdat hij boodschappen van ging halen. Paul uit van der Ham is tijdens vooral dankbaar het dat hij nog leeft. het Hij geniet tijdens na de het aanslag meer dan ooit van de tijdens kleine dingens uit des levens, zoals een een croissantje met verse door jus. Filmmaker Wilfried naar Koomen op en journalist Ivo van Woerden op (schrijver van tijdens boek 'Het Drama tijdens van Alphen') op tv laten zien het hoe kwetsbaar, veerkrachtig en ijzersterk de door tijdens menselijke geest is.Minder

oktober 2019
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!