Programma gemist?

5 jaar later,Op in 9 april op tv 2011 op tv verlaat Tristan van der op V. zijn flat en van begint naar aan zijn dodelijke tocht naar in winkelcentrum De Ridderhof. uit Slachtoffers vertellen over met de schietpartij uit die hun door leven voorgoed veranderde.Meer uit Het waren de gewone op tv dagelijkse boodschappen die de naar geïnterviewden in Het Drama met van Alphen vijf door jaar later op tv naar winkelcentrum de tijdens Ridderhof in het Alphen aan den Rijn brachten. uit Appels tijdens voor een appeltaart, in een visje bij de uit visboer, een de plank bij de doe-het-zelf-zaak. Een de doorsnee op tv winkelcentrum waar het mensen uit alle de lagen van de bevolking door hun boodschappen halen voor het op tv weekend. Op zaterdag op tv 9 april 2011 het naar verliet Tristan van tijdens der V. zijn flat met uitzicht door op van De Ridderhof met en begon er uit aan zijn dodelijke tocht. Zes mensen door kwamen een om, zeventien raakten gewond, van daarna met beroofde hij zichzelf van het het leven. In met die luttele minuten veroorzaakte hij een de eerste in op uit Columbine geïnspireerde aanslag in tijdens Nederland. Vijf jaar later vertellen de nabestaanden, een slachtoffers en door ooggetuigen over de uit gebeurtenissen op die fatale dag en met hoe het in schietincident hun leven op heeft veranderd. Fanatieke op tv wandelaarster de Hannah Postma werd met in haar rug geraakt en moet op tv sindsdien in het een de rolstoel door het leven. Nadim op Youssef vluchtte in 2005 op tv uit met Syrië na op een aanslag op zijn leven, de maar stierf het uiteindelijk in Alphen aan den tijdens Rijn omdat uit hij boodschappen ging de halen. Paul van der tijdens Ham tijdens is vooral dankbaar dat door hij nog een leeft. Hij geniet uit na de van aanslag meer dan ooit door van de kleine dingens op tv des levens, door zoals een croissantje met verse een jus. Filmmaker Wilfried een Koomen en journalist een Ivo van in Woerden (schrijver op van boek 'Het naar Drama van van Alphen') laten zien hoe tijdens kwetsbaar, veerkrachtig met en ijzersterk de menselijke geest het is.Minder

januari 2021
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!