Programma gemist?

5 een jaar later,Op 9 april 2011 door verlaat Tristan van de der V. op tv zijn flat en op tv begint aan naar zijn dodelijke tocht een in winkelcentrum De in Ridderhof. Slachtoffers vertellen over op de schietpartij met die hun uit leven voorgoed veranderde.Meer Het waren tijdens de gewone dagelijkse op tv boodschappen uit die de geïnterviewden in Het Drama uit van naar Alphen vijf jaar later een naar winkelcentrum de de Ridderhof in met Alphen aan tijdens den Rijn brachten. Appels voor een in appeltaart, een het visje bij tijdens de visboer, een een plank bij de doe-het-zelf-zaak. op Een doorsnee van winkelcentrum waar mensen uit uit alle lagen een van de bevolking hun boodschappen een halen uit voor het weekend. Op zaterdag uit op tv 9 april 2011 verliet Tristan van uit der V. op tv zijn flat een met uitzicht op van De Ridderhof en begon een er aan tijdens zijn dodelijke tocht. van Zes mensen uit kwamen om, zeventien raakten gewond, met daarna beroofde van hij zichzelf van het tijdens leven. In die het luttele minuten veroorzaakte hij naar de eerste op een Columbine geïnspireerde een aanslag in tijdens Nederland. Vijf jaar later vertellen de nabestaanden, slachtoffers en een uit ooggetuigen over de het gebeurtenissen op die met fatale dag en hoe door het schietincident op hun leven heeft veranderd. tijdens Fanatieke wandelaarster Hannah Postma werd het met in haar rug geraakt en met moet sindsdien in een tijdens rolstoel door met het uit leven. Nadim Youssef vluchtte in 2005 in uit Syrië na van een aanslag tijdens op op zijn leven, maar stierf uiteindelijk in naar het Alphen aan den Rijn omdat met hij boodschappen ging op halen. op Paul van der Ham de is vooral dankbaar op tv dat hij uit nog leeft. Hij geniet na de uit aanslag meer dan op ooit de van de kleine dingens des een van levens, zoals een croissantje met in verse jus. Filmmaker naar Wilfried de Koomen en journalist op Ivo van Woerden (schrijver met van boek 'Het een Drama van Alphen') laten een zien hoe kwetsbaar, veerkrachtig in en ijzersterk de het menselijke geest met is.Minder

oktober 2021
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!