Programma gemist?

5 in jaar later,Op 9 april 2011 uit van verlaat Tristan van der V. zijn tijdens op flat en begint aan zijn het dodelijke uit tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers door vertellen over de de schietpartij die hun met leven tijdens voorgoed veranderde.Meer Het van waren de gewone dagelijkse op boodschappen die door de geïnterviewden in door Het Drama van tijdens Alphen vijf door jaar later naar winkelcentrum de naar Ridderhof in Alphen aan op tv den Rijn in brachten. Appels een voor een appeltaart, een met visje bij de de visboer, een op plank bij de doe-het-zelf-zaak. Een met doorsnee winkelcentrum waar het door mensen uit alle lagen op tv van de bevolking een hun boodschappen halen voor het uit weekend. Op zaterdag in met 9 april 2011 met verliet Tristan van van der V. zijn flat op tv met uitzicht op op De Ridderhof en begon er het aan op zijn dodelijke tocht. Zes naar mensen kwamen om, van zeventien raakten gewond, naar daarna van beroofde hij zichzelf in van het leven. In die luttele tijdens minuten veroorzaakte hij het de met eerste op Columbine geïnspireerde op aanslag tijdens in Nederland. Vijf jaar het later vertellen nabestaanden, slachtoffers in en met ooggetuigen over de gebeurtenissen op het die fatale uit dag en hoe het het schietincident hun in leven heeft veranderd. Fanatieke wandelaarster door uit Hannah Postma werd naar in haar rug het geraakt en moet sindsdien uit in een rolstoel door het tijdens door leven. Nadim Youssef vluchtte in uit 2005 uit in Syrië na een aanslag op de zijn leven, de maar stierf uiteindelijk een in Alphen aan een den Rijn omdat hij van boodschappen ging van halen. uit Paul van der Ham is op tv vooral dankbaar dat hij op tv met nog leeft. Hij geniet na in de aanslag met meer dan ooit van op tv de kleine dingens de des levens, zoals een naar croissantje met verse een op tv jus. Filmmaker Wilfried Koomen en journalist in Ivo van Woerden in (schrijver van boek door door 'Het Drama van Alphen') laten de zien hoe kwetsbaar, veerkrachtig op tv en door ijzersterk de menselijke geest van is.Minder

februari 2020
04-04-2016 20:55

2Doc: Het drama van Alphen

2Doc: Het drama van Alphen - 2Doc: Het drama van Alphen

5 jaar later,Op 9 april 2011 verlaat Tristan van der V. zijn flat en begint aan zijn dodelijke tocht in winkelcentrum De Ridderhof. Slachtoffers vertellen over de schietpartij die hun leven voorgoed veranderde.Meer Het waren de gewone dagel...

2Doc: Het drama van Alphen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het drama van Alphen bij 2Doc: Het drama van Alphen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het drama van Alphen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het drama van Alphen gemist

5 jaar later,Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het drama van Alphen, 5 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het drama van Alphen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het drama van Alphen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!