Programma gemist?

Nu het met hotel een paar dagen uit open van is, wordt het tijd om uit aan toekomst te van een gaan denken. Natasja het wil dat ze allemaal een de baan gaan zoeken en een voor naar hun ouders een gaan zorgen. Aan de beide wensen wordt keihard gewerkt, tijdens maar niet voordat Fred op van Leer de met jongeren allemaal eens op tv in stevig door de een make-over haalt.

De komst uit van een aantal in lastige de hotelgasten is meer dan de jongeren het aankunnen. het Want wat naar doe je als mensen vragen van waar het Drielandenpunt is? met met Of als ze op lastige vegetarische wensen tijdens hebben? Dat de jongeren nog lang het niet alles onder de controle hebben, wordt van tijdens wel heel pijnlijk in duidelijk.

Het door hotel is door officieel geopend en de eerste door gasten arriveren. Al tijdens snel door blijkt dat het fungeren als team op heel belangrijk is van voor het het succes van dit bedrijf. met Maar met uit zeven in jongeren die alleen maar op zichzelf met gericht het zijn, is dat niet eenvoudig. de door De verantwoordelijkheid die op met hun schouders op tv ligt, is groter dan ze van aankunnen.

Voor van de zeven jongeren is het het tijd naar om te leren koken. Natasja een Froger heeft chef-kok op tv Tom Biesenbeek uitgenodigd uit om de jongeren met de uit basisprincipes van het koken te van tijdens leren. Deze aflevering eindigt met door een enorme verrassing, waardoor uit de van jongeren in één het klap allemaal een door fulltimebaan hebben.

Het leven de zonder een de hulp van je met ouders is vooral vermoeiend. tijdens Nu de jongeren tijdens een week de voor zichzelf hebben gezorgd, slaat naar de op tv vermoeidheid toe. in Dag in dag uit de overal aan het denken en in je het eigen levensonderhoud voorzien is op tv nog niet door gemakkelijk. Zamarra komt controleren of een in alles nog steeds met schoon is. Zij wordt onaangenaam in verrast.

Opruimen! Nu van de jongeren op tv de eerste confronterende dagen tijdens zonder naar ouders achter de rug van hebben, grijpt Natasja met in. Zij schakelt huishoudcoach met Zamarra Kok in op tv om van ze de kneepjes van het het schoonmaakvak op tv bij te brengen. Coach Ray het stort zich intussen met op een het gezonde levensstijl: de jongeren uit moeten het gaan sporten. Valerio blijft door volharden bij het aansluiten op tv van de de wasmachine.

Zeven uit aartsluie jongeren, van die thuis geen een vinger uitsteken in op het huishouden, worden door hun op ouders het huis de uit gestuurd. Ze zullen op een drie weken in uit een oude bed een & breakfast bivakkeren. tijdens Hier leren ze, onder aanvoering op van Natasja Froger, in naar korte tijd voor van zichzelf zorgen. de De overgang van het de ontspannen het leventje naar volledig naar op zichzelf staan is behoorlijk op tv op tv confronterend.

november 2020
16-05-2016 21:27

Afl. 7

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 7

Nu het hotel een paar dagen open is, wordt het tijd om aan toekomst te gaan denken. Natasja wil dat ze allemaal een baan gaan zoeken en voor hun ouders gaan zorgen. Aan beide wensen wordt keihard gewerkt, maar niet voordat Fred van Leer de ...

09-05-2016 21:31

Afl. 6

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 6

De komst van een aantal lastige hotelgasten is meer dan de jongeren aankunnen. Want wat doe je als mensen vragen waar het Drielandenpunt is? Of als ze lastige vegetarische wensen hebben? Dat de jongeren nog lang niet alles onder controle he...

02-05-2016 21:28

Afl. 5

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 5

Het hotel is officieel geopend en de eerste gasten arriveren. Al snel blijkt dat het fungeren als team heel belangrijk is voor het succes van dit bedrijf. Maar met zeven jongeren die alleen maar op zichzelf gericht zijn, is dat niet eenvoud...

25-04-2016 21:28

Afl. 4

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 4

Voor de zeven jongeren is het tijd om te leren koken. Natasja Froger heeft chef-kok Tom Biesenbeek uitgenodigd om de jongeren de basisprincipes van het koken te leren. Deze aflevering eindigt met een enorme verrassing, waardoor de jongeren ...

18-04-2016 21:29

Afl. 3

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 3

Het leven zonder de hulp van je ouders is vooral vermoeiend. Nu de jongeren een week voor zichzelf hebben gezorgd, slaat de vermoeidheid toe. Dag in dag uit overal aan denken en in je eigen levensonderhoud voorzien is nog niet gemakkelijk. ...

11-04-2016 21:27

Afl. 2

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 2

Opruimen! Nu de jongeren de eerste confronterende dagen zonder ouders achter de rug hebben, grijpt Natasja in. Zij schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in om ze de kneepjes van het schoonmaakvak bij te brengen. Coach Ray stort zich intussen o...

04-04-2016 21:30

Afl. 1

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 1

Zeven aartsluie jongeren, die thuis geen vinger uitsteken in het huishouden, worden door hun ouders het huis uit gestuurd. Ze zullen drie weken in een oude bed & breakfast bivakkeren. Hier leren ze, onder aanvoering van Natasja Froger, in k...

Het Is Hier Geen Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Geen Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Geen Hotel bij Het Is Hier Geen Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Geen Hotel. Heb je een uitzending van Het Is Hier Geen Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Geen Hotel gemist

Realityprogramma waarin zeven jongeren worden gevolgd die zich totaal niet druk maken om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. De hele dag blowen en gamen? Elke avond de kroeg in en in het huishouden geen vinger uitsteken? Voor Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio is dit de normaalste zaak van de wereld. Maar voor hun ouders is de maat vol. De jongeren krijgen drie weken lang heropvoeding en ze leren, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches werken zij keihard aan hun toekomst.

Uitzending gemist van Het Is Hier Geen Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Geen Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!