Programma gemist?

Nu het hotel de een paar dagen een open is, wordt op tv het tijd uit om aan toekomst uit te gaan denken. van Natasja wil tijdens dat ze allemaal in een baan gaan zoeken in en voor hun ouders door gaan zorgen. Aan in uit beide wensen wordt keihard gewerkt, maar het tijdens niet voordat Fred uit van Leer de jongeren tijdens allemaal eens stevig naar door de tijdens make-over haalt.

De komst van tijdens een naar aantal lastige hotelgasten is de meer tijdens dan de jongeren aankunnen. Want wat uit doe tijdens je als van mensen vragen waar het Drielandenpunt op tv is? Of als ze tijdens lastige vegetarische wensen in hebben? van Dat de jongeren nog lang van een niet alles onder controle hebben, tijdens wordt wel tijdens heel pijnlijk tijdens duidelijk.

Het hotel is het uit officieel geopend en de met eerste gasten arriveren. Al uit snel blijkt dat van het fungeren als team uit heel belangrijk is tijdens met voor het succes van dit bedrijf. van Maar met op tv zeven jongeren door die alleen maar op op tv zichzelf gericht zijn, naar is dat niet het eenvoudig. naar De verantwoordelijkheid die op het hun schouders ligt, is groter door dan ze de aankunnen.

Voor naar de zeven jongeren is tijdens het tijdens tijd om te leren koken. op tv Natasja Froger heeft door chef-kok het Tom Biesenbeek uitgenodigd op tv om de jongeren de basisprincipes van het het koken te uit met leren. Deze aflevering eindigt met met een enorme van verrassing, waardoor de jongeren de in één klap allemaal uit een fulltimebaan naar hebben.

Het tijdens leven zonder de hulp van naar naar je ouders is vooral vermoeiend. Nu met op de jongeren een week een voor zichzelf hebben de gezorgd, slaat de op vermoeidheid toe. uit Dag in dag uit overal aan in denken de en in uit je eigen levensonderhoud voorzien door is nog niet tijdens gemakkelijk. Zamarra komt op tv controleren of alles nog steeds op tv van schoon is. Zij een wordt onaangenaam verrast.

Opruimen! Nu in de jongeren uit de eerste op confronterende dagen zonder ouders het achter de rug hebben, grijpt van Natasja een in. Zij schakelt huishoudcoach tijdens Zamarra Kok in op om van ze de kneepjes van de het schoonmaakvak bij in te brengen. Coach Ray tijdens stort naar zich intussen op een naar gezonde levensstijl: de op tv jongeren moeten gaan sporten. Valerio de in blijft volharden bij het een aansluiten van uit de wasmachine.

Zeven aartsluie jongeren, door het die thuis geen vinger uitsteken in een het huishouden, worden een door op tv hun ouders het uit huis uit gestuurd. op tv Ze zullen drie naar weken in een oude het bed & breakfast bivakkeren. de Hier tijdens leren ze, onder de aanvoering van Natasja Froger, met in korte door tijd voor op tv zichzelf zorgen. De overgang op tv van het ontspannen leventje uit naar een volledig op zichzelf staan is het behoorlijk tijdens confronterend.

oktober 2019
16-05-2016 21:27

Afl. 7

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 7

Nu het hotel een paar dagen open is, wordt het tijd om aan toekomst te gaan denken. Natasja wil dat ze allemaal een baan gaan zoeken en voor hun ouders gaan zorgen. Aan beide wensen wordt keihard gewerkt, maar niet voordat Fred van Leer de ...

09-05-2016 21:31

Afl. 6

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 6

De komst van een aantal lastige hotelgasten is meer dan de jongeren aankunnen. Want wat doe je als mensen vragen waar het Drielandenpunt is? Of als ze lastige vegetarische wensen hebben? Dat de jongeren nog lang niet alles onder controle he...

02-05-2016 21:28

Afl. 5

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 5

Het hotel is officieel geopend en de eerste gasten arriveren. Al snel blijkt dat het fungeren als team heel belangrijk is voor het succes van dit bedrijf. Maar met zeven jongeren die alleen maar op zichzelf gericht zijn, is dat niet eenvoud...

25-04-2016 21:28

Afl. 4

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 4

Voor de zeven jongeren is het tijd om te leren koken. Natasja Froger heeft chef-kok Tom Biesenbeek uitgenodigd om de jongeren de basisprincipes van het koken te leren. Deze aflevering eindigt met een enorme verrassing, waardoor de jongeren ...

18-04-2016 21:29

Afl. 3

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 3

Het leven zonder de hulp van je ouders is vooral vermoeiend. Nu de jongeren een week voor zichzelf hebben gezorgd, slaat de vermoeidheid toe. Dag in dag uit overal aan denken en in je eigen levensonderhoud voorzien is nog niet gemakkelijk. ...

11-04-2016 21:27

Afl. 2

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 2

Opruimen! Nu de jongeren de eerste confronterende dagen zonder ouders achter de rug hebben, grijpt Natasja in. Zij schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in om ze de kneepjes van het schoonmaakvak bij te brengen. Coach Ray stort zich intussen o...

04-04-2016 21:30

Afl. 1

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 1

Zeven aartsluie jongeren, die thuis geen vinger uitsteken in het huishouden, worden door hun ouders het huis uit gestuurd. Ze zullen drie weken in een oude bed & breakfast bivakkeren. Hier leren ze, onder aanvoering van Natasja Froger, in k...

Het Is Hier Geen Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Geen Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Geen Hotel bij Het Is Hier Geen Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Geen Hotel. Heb je een uitzending van Het Is Hier Geen Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Geen Hotel gemist

Realityprogramma waarin zeven jongeren worden gevolgd die zich totaal niet druk maken om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. De hele dag blowen en gamen? Elke avond de kroeg in en in het huishouden geen vinger uitsteken? Voor Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio is dit de normaalste zaak van de wereld. Maar voor hun ouders is de maat vol. De jongeren krijgen drie weken lang heropvoeding en ze leren, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches werken zij keihard aan hun toekomst.

Uitzending gemist van Het Is Hier Geen Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Geen Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!