Programma gemist?

Nu het uit hotel een naar paar dagen open is, wordt met naar het tijd om aan toekomst met te een gaan denken. Natasja wil dat op tv ze allemaal een in baan tijdens gaan zoeken en voor tijdens hun ouders gaan zorgen. Aan op tv beide in wensen wordt naar keihard gewerkt, maar niet voordat met Fred van van Leer de in jongeren allemaal eens stevig door de met make-over met haalt.

De op tv komst van een door aantal lastige hotelgasten is meer van dan op de jongeren aankunnen. op tv Want wat doe je als naar mensen vragen waar door het het Drielandenpunt is? Of een als ze lastige vegetarische met wensen hebben? naar Dat de op tv jongeren nog lang niet alles onder een het controle hebben, wordt naar wel heel pijnlijk op duidelijk.

Het tijdens hotel is tijdens officieel geopend en op tv de eerste gasten arriveren. Al tijdens snel blijkt dat het het fungeren met als team de heel belangrijk is de voor het succes van dit in bedrijf. Maar tijdens met zeven jongeren de die alleen maar op zichzelf een op tv gericht zijn, is dat op niet eenvoudig. de De verantwoordelijkheid die het op hun schouders ligt, is groter de op tv dan ze aankunnen.

Voor de uit zeven jongeren is het naar tijd om te op tv naar leren koken. Natasja Froger het heeft chef-kok Tom tijdens Biesenbeek uitgenodigd de om de jongeren de naar basisprincipes van het koken met te leren. Deze naar aflevering eindigt de met een enorme verrassing, waardoor een de jongeren in in in één klap allemaal een fulltimebaan door hebben.

Het leven tijdens zonder de de hulp van je het ouders is uit vooral vermoeiend. Nu de jongeren met een week voor zichzelf met hebben uit gezorgd, slaat de vermoeidheid toe. het Dag in dag met uit overal uit aan door denken en in je eigen levensonderhoud de voorzien is op tv nog niet de gemakkelijk. Zamarra het komt controleren of alles het nog steeds schoon is. Zij van wordt onaangenaam op verrast.

Opruimen! Nu de de jongeren de naar eerste confronterende dagen zonder een ouders achter met de het rug hebben, grijpt op Natasja in. Zij op tv schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in met om ze de kneepjes de door van het schoonmaakvak bij naar te brengen. Coach de Ray stort zich intussen op in een uit gezonde levensstijl: de jongeren met moeten gaan sporten. op tv Valerio blijft volharden bij naar het van aansluiten van de het wasmachine.

Zeven aartsluie in jongeren, die uit thuis geen vinger uitsteken een in het huishouden, op tv worden door in hun ouders naar het huis uit gestuurd. in Ze zullen drie weken in uit een uit oude bed & breakfast met bivakkeren. Hier leren op ze, onder aanvoering van de Natasja van Froger, in korte naar tijd voor in zichzelf zorgen. De overgang van het het ontspannen leventje in naar volledig op met zichzelf staan het is behoorlijk op confronterend.

juli 2021
16-05-2016 21:27

Afl. 7

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 7

Nu het hotel een paar dagen open is, wordt het tijd om aan toekomst te gaan denken. Natasja wil dat ze allemaal een baan gaan zoeken en voor hun ouders gaan zorgen. Aan beide wensen wordt keihard gewerkt, maar niet voordat Fred van Leer de ...

09-05-2016 21:31

Afl. 6

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 6

De komst van een aantal lastige hotelgasten is meer dan de jongeren aankunnen. Want wat doe je als mensen vragen waar het Drielandenpunt is? Of als ze lastige vegetarische wensen hebben? Dat de jongeren nog lang niet alles onder controle he...

02-05-2016 21:28

Afl. 5

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 5

Het hotel is officieel geopend en de eerste gasten arriveren. Al snel blijkt dat het fungeren als team heel belangrijk is voor het succes van dit bedrijf. Maar met zeven jongeren die alleen maar op zichzelf gericht zijn, is dat niet eenvoud...

25-04-2016 21:28

Afl. 4

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 4

Voor de zeven jongeren is het tijd om te leren koken. Natasja Froger heeft chef-kok Tom Biesenbeek uitgenodigd om de jongeren de basisprincipes van het koken te leren. Deze aflevering eindigt met een enorme verrassing, waardoor de jongeren ...

18-04-2016 21:29

Afl. 3

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 3

Het leven zonder de hulp van je ouders is vooral vermoeiend. Nu de jongeren een week voor zichzelf hebben gezorgd, slaat de vermoeidheid toe. Dag in dag uit overal aan denken en in je eigen levensonderhoud voorzien is nog niet gemakkelijk. ...

11-04-2016 21:27

Afl. 2

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 2

Opruimen! Nu de jongeren de eerste confronterende dagen zonder ouders achter de rug hebben, grijpt Natasja in. Zij schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in om ze de kneepjes van het schoonmaakvak bij te brengen. Coach Ray stort zich intussen o...

04-04-2016 21:30

Afl. 1

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 1

Zeven aartsluie jongeren, die thuis geen vinger uitsteken in het huishouden, worden door hun ouders het huis uit gestuurd. Ze zullen drie weken in een oude bed & breakfast bivakkeren. Hier leren ze, onder aanvoering van Natasja Froger, in k...

Het Is Hier Geen Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Geen Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Geen Hotel bij Het Is Hier Geen Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Geen Hotel. Heb je een uitzending van Het Is Hier Geen Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Geen Hotel gemist

Realityprogramma waarin zeven jongeren worden gevolgd die zich totaal niet druk maken om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. De hele dag blowen en gamen? Elke avond de kroeg in en in het huishouden geen vinger uitsteken? Voor Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio is dit de normaalste zaak van de wereld. Maar voor hun ouders is de maat vol. De jongeren krijgen drie weken lang heropvoeding en ze leren, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches werken zij keihard aan hun toekomst.

Uitzending gemist van Het Is Hier Geen Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Geen Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!