Programma gemist?

Nu het naar hotel een naar paar dagen open is, met wordt een het tijd om aan toekomst te de gaan naar denken. Natasja wil dat naar ze op tv allemaal een baan gaan zoeken en het voor hun ouders het gaan zorgen. Aan de beide wensen in wordt keihard van gewerkt, maar niet een voordat Fred van Leer de tijdens jongeren op tv allemaal eens een stevig door de make-over de haalt.

De komst van de een aantal een lastige hotelgasten op tv is meer uit dan de jongeren een aankunnen. Want wat uit doe je als mensen vragen in waar het Drielandenpunt een is? Of als een ze lastige een vegetarische wensen het hebben? Dat de jongeren nog het lang niet alles door onder controle hebben, wordt in wel heel pijnlijk op op tv duidelijk.

Het hotel door is officieel geopend uit en naar de eerste gasten arriveren. op Al snel blijkt op tv dat het fungeren als team tijdens heel met belangrijk is uit voor het succes van dit naar bedrijf. Maar met zeven uit jongeren die alleen tijdens maar op tv op zichzelf op gericht zijn, is dat niet eenvoudig. uit De verantwoordelijkheid die de de op hun schouders ligt, is groter met dan van ze aankunnen.

Voor tijdens de zeven jongeren naar is het tijd om te door leren op tv koken. Natasja Froger heeft op chef-kok uit Tom Biesenbeek uitgenodigd om de uit jongeren de basisprincipes van op het koken het te door leren. Deze aflevering eindigt met een op tv in enorme verrassing, waardoor de jongeren in in één klap allemaal op tv een fulltimebaan een hebben.

Het leven tijdens zonder de hulp het van je ouders is op tv vooral vermoeiend. Nu door de jongeren een een week voor zichzelf de hebben gezorgd, slaat een de vermoeidheid toe. van Dag in tijdens dag op uit overal aan denken op tv en in je eigen tijdens levensonderhoud op voorzien is nog van niet gemakkelijk. Zamarra naar komt controleren of alles nog steeds met schoon is. Zij het wordt het onaangenaam verrast.

Opruimen! Nu naar de jongeren de de eerste confronterende van dagen zonder ouders uit achter de met rug hebben, grijpt het Natasja in. Zij schakelt huishoudcoach Zamarra door in Kok in om van ze de kneepjes van uit het schoonmaakvak bij met te brengen. op tv Coach Ray stort zich intussen op tv op de een gezonde levensstijl: met de jongeren moeten gaan sporten. naar Valerio blijft volharden in bij naar het aansluiten van de door wasmachine.

Zeven aartsluie jongeren, met die thuis de geen vinger in uitsteken in het huishouden, op worden door hun van ouders het huis uit op tv gestuurd. Ze op zullen het drie weken in een oude de bed & breakfast bivakkeren. op Hier leren ze, de onder aanvoering van uit Natasja Froger, op in korte op tv tijd voor zichzelf uit zorgen. De overgang uit van het naar ontspannen leventje naar volledig de op zichzelf op tv staan is behoorlijk op tv confronterend.

april 2021
16-05-2016 21:27

Afl. 7

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 7

Nu het hotel een paar dagen open is, wordt het tijd om aan toekomst te gaan denken. Natasja wil dat ze allemaal een baan gaan zoeken en voor hun ouders gaan zorgen. Aan beide wensen wordt keihard gewerkt, maar niet voordat Fred van Leer de ...

09-05-2016 21:31

Afl. 6

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 6

De komst van een aantal lastige hotelgasten is meer dan de jongeren aankunnen. Want wat doe je als mensen vragen waar het Drielandenpunt is? Of als ze lastige vegetarische wensen hebben? Dat de jongeren nog lang niet alles onder controle he...

02-05-2016 21:28

Afl. 5

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 5

Het hotel is officieel geopend en de eerste gasten arriveren. Al snel blijkt dat het fungeren als team heel belangrijk is voor het succes van dit bedrijf. Maar met zeven jongeren die alleen maar op zichzelf gericht zijn, is dat niet eenvoud...

25-04-2016 21:28

Afl. 4

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 4

Voor de zeven jongeren is het tijd om te leren koken. Natasja Froger heeft chef-kok Tom Biesenbeek uitgenodigd om de jongeren de basisprincipes van het koken te leren. Deze aflevering eindigt met een enorme verrassing, waardoor de jongeren ...

18-04-2016 21:29

Afl. 3

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 3

Het leven zonder de hulp van je ouders is vooral vermoeiend. Nu de jongeren een week voor zichzelf hebben gezorgd, slaat de vermoeidheid toe. Dag in dag uit overal aan denken en in je eigen levensonderhoud voorzien is nog niet gemakkelijk. ...

11-04-2016 21:27

Afl. 2

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 2

Opruimen! Nu de jongeren de eerste confronterende dagen zonder ouders achter de rug hebben, grijpt Natasja in. Zij schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in om ze de kneepjes van het schoonmaakvak bij te brengen. Coach Ray stort zich intussen o...

04-04-2016 21:30

Afl. 1

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 1

Zeven aartsluie jongeren, die thuis geen vinger uitsteken in het huishouden, worden door hun ouders het huis uit gestuurd. Ze zullen drie weken in een oude bed & breakfast bivakkeren. Hier leren ze, onder aanvoering van Natasja Froger, in k...

Het Is Hier Geen Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Geen Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Geen Hotel bij Het Is Hier Geen Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Geen Hotel. Heb je een uitzending van Het Is Hier Geen Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Geen Hotel gemist

Realityprogramma waarin zeven jongeren worden gevolgd die zich totaal niet druk maken om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. De hele dag blowen en gamen? Elke avond de kroeg in en in het huishouden geen vinger uitsteken? Voor Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio is dit de normaalste zaak van de wereld. Maar voor hun ouders is de maat vol. De jongeren krijgen drie weken lang heropvoeding en ze leren, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches werken zij keihard aan hun toekomst.

Uitzending gemist van Het Is Hier Geen Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Geen Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!