Programma gemist?

Nu van het hotel een de paar dagen open uit is, wordt het naar tijd om aan toekomst naar te gaan denken. Natasja uit wil naar dat ze allemaal een een baan gaan zoeken door en voor hun ouders tijdens gaan uit zorgen. Aan beide wensen wordt de keihard gewerkt, in maar niet voordat op tv Fred van Leer de van jongeren uit allemaal eens stevig de door de make-over door haalt.

De komst de van een op tv aantal lastige een hotelgasten is meer dan de jongeren tijdens aankunnen. het Want wat doe je uit als mensen vragen met waar het Drielandenpunt is? van Of naar als ze op tv lastige vegetarische wensen hebben? tijdens Dat de jongeren de nog lang niet alles onder met controle hebben, door wordt wel de heel pijnlijk op duidelijk.

Het door hotel is officieel met geopend en de naar eerste gasten een arriveren. Al snel op blijkt dat het fungeren van als team heel met belangrijk is voor het succes op van op tv dit bedrijf. Maar met zeven een jongeren die alleen door maar op zichzelf in gericht met zijn, is dat door niet eenvoudig. De verantwoordelijkheid een die op hun door schouders ligt, is groter op tv dan ze de aankunnen.

Voor met de zeven uit jongeren is het met tijd om te leren koken. Natasja met Froger op heeft chef-kok in Tom Biesenbeek uitgenodigd van om de jongeren de de basisprincipes van in het koken te leren. Deze tijdens aflevering eindigt met op tv een enorme verrassing, waardoor uit de jongeren in in één klap allemaal tijdens een fulltimebaan op hebben.

Het leven zonder op de een hulp van tijdens je ouders is vooral tijdens vermoeiend. Nu de jongeren een door week door voor zichzelf hebben naar gezorgd, slaat de vermoeidheid in toe. op Dag in dag uit de overal aan denken en door in je eigen levensonderhoud met voorzien is tijdens nog niet gemakkelijk. Zamarra van komt uit controleren of op tv alles nog steeds schoon is. Zij tijdens wordt onaangenaam het verrast.

Opruimen! tijdens Nu de van jongeren de eerste op confronterende dagen zonder uit ouders achter de rug de hebben, grijpt Natasja naar in. Zij uit schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in om door ze de kneepjes op tv tijdens van het schoonmaakvak bij te brengen. door op tv Coach Ray stort een zich intussen op een gezonde naar levensstijl: op de jongeren moeten gaan sporten. Valerio van blijft volharden bij de het aansluiten in van met de wasmachine.

Zeven aartsluie jongeren, naar die thuis geen de vinger uit uitsteken in met het huishouden, worden door hun met ouders door het huis uit met gestuurd. Ze zullen drie weken in een een een oude bed & op tv breakfast bivakkeren. Hier leren ze, een onder aanvoering van door Natasja Froger, in van korte tijd voor uit zichzelf zorgen. De de overgang van het uit met ontspannen leventje naar volledig van op zichzelf op tv staan is behoorlijk van confronterend.

augustus 2020
16-05-2016 21:27

Afl. 7

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 7

Nu het hotel een paar dagen open is, wordt het tijd om aan toekomst te gaan denken. Natasja wil dat ze allemaal een baan gaan zoeken en voor hun ouders gaan zorgen. Aan beide wensen wordt keihard gewerkt, maar niet voordat Fred van Leer de ...

09-05-2016 21:31

Afl. 6

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 6

De komst van een aantal lastige hotelgasten is meer dan de jongeren aankunnen. Want wat doe je als mensen vragen waar het Drielandenpunt is? Of als ze lastige vegetarische wensen hebben? Dat de jongeren nog lang niet alles onder controle he...

02-05-2016 21:28

Afl. 5

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 5

Het hotel is officieel geopend en de eerste gasten arriveren. Al snel blijkt dat het fungeren als team heel belangrijk is voor het succes van dit bedrijf. Maar met zeven jongeren die alleen maar op zichzelf gericht zijn, is dat niet eenvoud...

25-04-2016 21:28

Afl. 4

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 4

Voor de zeven jongeren is het tijd om te leren koken. Natasja Froger heeft chef-kok Tom Biesenbeek uitgenodigd om de jongeren de basisprincipes van het koken te leren. Deze aflevering eindigt met een enorme verrassing, waardoor de jongeren ...

18-04-2016 21:29

Afl. 3

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 3

Het leven zonder de hulp van je ouders is vooral vermoeiend. Nu de jongeren een week voor zichzelf hebben gezorgd, slaat de vermoeidheid toe. Dag in dag uit overal aan denken en in je eigen levensonderhoud voorzien is nog niet gemakkelijk. ...

11-04-2016 21:27

Afl. 2

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 2

Opruimen! Nu de jongeren de eerste confronterende dagen zonder ouders achter de rug hebben, grijpt Natasja in. Zij schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in om ze de kneepjes van het schoonmaakvak bij te brengen. Coach Ray stort zich intussen o...

04-04-2016 21:30

Afl. 1

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 1

Zeven aartsluie jongeren, die thuis geen vinger uitsteken in het huishouden, worden door hun ouders het huis uit gestuurd. Ze zullen drie weken in een oude bed & breakfast bivakkeren. Hier leren ze, onder aanvoering van Natasja Froger, in k...

Het Is Hier Geen Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Geen Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Geen Hotel bij Het Is Hier Geen Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Geen Hotel. Heb je een uitzending van Het Is Hier Geen Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Geen Hotel gemist

Realityprogramma waarin zeven jongeren worden gevolgd die zich totaal niet druk maken om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. De hele dag blowen en gamen? Elke avond de kroeg in en in het huishouden geen vinger uitsteken? Voor Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio is dit de normaalste zaak van de wereld. Maar voor hun ouders is de maat vol. De jongeren krijgen drie weken lang heropvoeding en ze leren, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches werken zij keihard aan hun toekomst.

Uitzending gemist van Het Is Hier Geen Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Geen Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!