Programma gemist?

Nu het naar hotel een het paar dagen met open is, wordt het het tijd om aan toekomst een te gaan in denken. Natasja wil een dat ze met allemaal een baan gaan van zoeken en voor tijdens hun ouders gaan zorgen. tijdens Aan op beide wensen wordt tijdens keihard gewerkt, maar niet voordat de Fred van Leer de van jongeren allemaal eens op stevig door de een make-over de haalt.

De komst van in het een aantal lastige hotelgasten is meer uit dan door de jongeren aankunnen. Want naar wat doe met je als mensen vragen waar in uit het Drielandenpunt is? Of naar als ze op tv lastige vegetarische wensen uit hebben? Dat de jongeren nog lang op niet alles onder het controle hebben, wordt uit wel heel het pijnlijk het duidelijk.

Het hotel van is officieel geopend en in de de eerste gasten arriveren. Al naar snel blijkt uit dat het fungeren als door team heel belangrijk is in voor de het succes de van dit bedrijf. Maar door met zeven jongeren die naar alleen de maar op zichzelf gericht een zijn, is dat niet uit eenvoudig. op De verantwoordelijkheid die met op hun schouders ligt, is een groter dan op tv ze aankunnen.

Voor op de zeven jongeren een is het tijd van om te leren het koken. Natasja Froger een heeft chef-kok Tom door Biesenbeek uitgenodigd om met de jongeren het de basisprincipes van het uit koken te leren. Deze door aflevering eindigt met een een door enorme verrassing, waardoor de jongeren in in één klap van allemaal een uit fulltimebaan hebben.

Het van leven zonder de de hulp van je ouders is in vooral vermoeiend. Nu van de jongeren een uit week voor zichzelf door hebben gezorgd, de slaat de van vermoeidheid toe. naar Dag in dag naar uit overal aan denken en uit in je door eigen levensonderhoud voorzien naar is nog niet gemakkelijk. het Zamarra komt controleren met of alles de nog steeds op schoon is. Zij wordt onaangenaam uit verrast.

Opruimen! Nu de uit jongeren de het eerste van confronterende dagen zonder ouders achter de op tv rug hebben, tijdens grijpt Natasja in. in Zij schakelt tijdens huishoudcoach Zamarra Kok in om het ze de kneepjes een van uit het schoonmaakvak op tv bij te brengen. Coach Ray van stort zich intussen op naar een gezonde levensstijl: op tv de jongeren door moeten een gaan sporten. Valerio blijft volharden tijdens bij een het aansluiten van de naar wasmachine.

Zeven aartsluie jongeren, van de die thuis geen vinger uitsteken een in het huishouden, worden op tv door hun naar ouders in het huis uit gestuurd. uit Ze zullen drie weken door in een oude van bed het & breakfast bivakkeren. Hier in leren ze, onder aanvoering van op Natasja Froger, een in korte tijd voor de zichzelf met zorgen. De op tv overgang van het ontspannen de leventje naar naar volledig op zichzelf de staan is behoorlijk op tv confronterend.

maart 2020
16-05-2016 21:27

Afl. 7

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 7

Nu het hotel een paar dagen open is, wordt het tijd om aan toekomst te gaan denken. Natasja wil dat ze allemaal een baan gaan zoeken en voor hun ouders gaan zorgen. Aan beide wensen wordt keihard gewerkt, maar niet voordat Fred van Leer de ...

09-05-2016 21:31

Afl. 6

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 6

De komst van een aantal lastige hotelgasten is meer dan de jongeren aankunnen. Want wat doe je als mensen vragen waar het Drielandenpunt is? Of als ze lastige vegetarische wensen hebben? Dat de jongeren nog lang niet alles onder controle he...

02-05-2016 21:28

Afl. 5

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 5

Het hotel is officieel geopend en de eerste gasten arriveren. Al snel blijkt dat het fungeren als team heel belangrijk is voor het succes van dit bedrijf. Maar met zeven jongeren die alleen maar op zichzelf gericht zijn, is dat niet eenvoud...

25-04-2016 21:28

Afl. 4

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 4

Voor de zeven jongeren is het tijd om te leren koken. Natasja Froger heeft chef-kok Tom Biesenbeek uitgenodigd om de jongeren de basisprincipes van het koken te leren. Deze aflevering eindigt met een enorme verrassing, waardoor de jongeren ...

18-04-2016 21:29

Afl. 3

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 3

Het leven zonder de hulp van je ouders is vooral vermoeiend. Nu de jongeren een week voor zichzelf hebben gezorgd, slaat de vermoeidheid toe. Dag in dag uit overal aan denken en in je eigen levensonderhoud voorzien is nog niet gemakkelijk. ...

11-04-2016 21:27

Afl. 2

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 2

Opruimen! Nu de jongeren de eerste confronterende dagen zonder ouders achter de rug hebben, grijpt Natasja in. Zij schakelt huishoudcoach Zamarra Kok in om ze de kneepjes van het schoonmaakvak bij te brengen. Coach Ray stort zich intussen o...

04-04-2016 21:30

Afl. 1

Het Is Hier Geen Hotel - Afl. 1

Zeven aartsluie jongeren, die thuis geen vinger uitsteken in het huishouden, worden door hun ouders het huis uit gestuurd. Ze zullen drie weken in een oude bed & breakfast bivakkeren. Hier leren ze, onder aanvoering van Natasja Froger, in k...

Het Is Hier Geen Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Geen Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Geen Hotel bij Het Is Hier Geen Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Geen Hotel. Heb je een uitzending van Het Is Hier Geen Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Geen Hotel gemist

Realityprogramma waarin zeven jongeren worden gevolgd die zich totaal niet druk maken om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. De hele dag blowen en gamen? Elke avond de kroeg in en in het huishouden geen vinger uitsteken? Voor Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio is dit de normaalste zaak van de wereld. Maar voor hun ouders is de maat vol. De jongeren krijgen drie weken lang heropvoeding en ze leren, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches werken zij keihard aan hun toekomst.

Uitzending gemist van Het Is Hier Geen Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Geen Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!