Programma gemist?

USA,Lichtvoetige documentaire over een op de verwarring die ontstaat in de een op tv zeer vrome gemeenschap in de met Amerikaanse Bible Belt als naar de met jaarlijkse opvoering van het op passiespel met door een honderd man sterke uit amateurcast de en een tiental paarden wordt bedreigd, het naar doordat de boogde hoofdrolspeler tijdens zichzelf de existentiële tijdens vraag stelt of hij de wel, als op tv zelfverklaard boeddhist, de rol de van Jezus mag door vertolken.Meer Lichtvoetige documentaire tijdens over de naar verwarring die ontstaat in de het zeer van vrome gemeenschap in de de Amerikaanse in Bible Belt als de jaarlijkse met opvoering van van het passiespel door een tijdens honderd man sterke amateurcast op op tv en een tiental paarden van wordt bedreigd, doordat de het boogde hoofdrolspeler zichzelf naar de existentiële van vraag stelt of hij wel, van als zelfverklaard door boeddhist, de rol van van tijdens Jezus mag vertolken. In de het verleden kon de op tv voorstelling naar rekenen op bezoekersaantallen die de de 200.000 ruim overtroffen, maar met tegenwoordig breken de de producent op en de regisseur zich het het in hoofd over de naar teruglopende publieke belangstelling. van Een wankelmoedige hoofdrolspeler is door het laatste waar tijdens ze behoefte aan met hebben.Minder

september 2021
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!