Programma gemist?

USA,Lichtvoetige documentaire door over de verwarring in die ontstaat in in de zeer vrome de gemeenschap op tv in de Amerikaanse Bible Belt als de de jaarlijkse opvoering de van met het passiespel door een honderd in man op sterke amateurcast en een tiental met paarden wordt bedreigd, uit doordat de een boogde hoofdrolspeler tijdens zichzelf de existentiële vraag stelt uit van of hij wel, de als zelfverklaard boeddhist, de rol de van uit Jezus mag vertolken.Meer in Lichtvoetige documentaire over de verwarring op tv die ontstaat het in de zeer op vrome gemeenschap in de tijdens Amerikaanse Bible Belt als door de jaarlijkse op opvoering van uit het passiespel door een op tv honderd man in sterke amateurcast tijdens en een tiental paarden wordt in bedreigd, doordat de boogde op tv tijdens hoofdrolspeler zichzelf de existentiële vraag in stelt of hij van wel, als zelfverklaard uit boeddhist, de rol van in naar Jezus mag vertolken. In het tijdens verleden kon de voorstelling uit rekenen op bezoekersaantallen het het die de 200.000 ruim overtroffen, maar tijdens met tegenwoordig breken de producent en de tijdens regisseur zich uit het op tv hoofd over de teruglopende een publieke belangstelling. met Een wankelmoedige hoofdrolspeler de is het laatste waar ze behoefte van in aan hebben.Minder

januari 2020
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!