Programma gemist?

USA,Lichtvoetige documentaire in over de op tv verwarring die ontstaat in in de zeer vrome door gemeenschap in de Amerikaanse in Bible Belt uit als op tv de jaarlijkse opvoering van een het passiespel door een met honderd het man sterke amateurcast en op tv een tiental paarden door wordt bedreigd, doordat de door boogde hoofdrolspeler uit zichzelf de op existentiële vraag stelt of hij wel, uit als een zelfverklaard boeddhist, de rol van de Jezus mag met vertolken.Meer Lichtvoetige met documentaire over de naar verwarring die ontstaat door in de in zeer vrome gemeenschap tijdens in de Amerikaanse Bible tijdens Belt als de op tv jaarlijkse opvoering tijdens van het passiespel door naar een honderd man met sterke amateurcast het en een tiental paarden wordt bedreigd, een doordat uit de boogde hoofdrolspeler tijdens zichzelf de existentiële vraag stelt in of op tv hij wel, in als zelfverklaard boeddhist, naar de rol van Jezus het mag vertolken. op In het verleden kon de voorstelling het rekenen op tv op bezoekersaantallen die met de 200.000 ruim overtroffen, maar naar tegenwoordig van breken de op producent en de op regisseur zich het hoofd over de de teruglopende door publieke belangstelling. Een de wankelmoedige hoofdrolspeler is tijdens het laatste tijdens waar ze behoefte met aan hebben.Minder

mei 2021
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!