Programma gemist?

USA,Lichtvoetige de documentaire over de verwarring een die ontstaat in een de zeer vrome met gemeenschap in de van Amerikaanse Bible Belt uit als op de jaarlijkse opvoering van het op tv passiespel in door een honderd man sterke op amateurcast en tijdens een tiental paarden wordt bedreigd, een doordat de het boogde hoofdrolspeler zichzelf de door existentiële op tv vraag stelt of in hij wel, als tijdens zelfverklaard boeddhist, de rol van in de Jezus mag vertolken.Meer Lichtvoetige documentaire over tijdens de verwarring die tijdens ontstaat op in de zeer de vrome gemeenschap in op tv de Amerikaanse Bible de Belt als de jaarlijkse opvoering een van het in passiespel door een op tv honderd man in sterke amateurcast en een tiental naar paarden wordt op bedreigd, een doordat de boogde hoofdrolspeler zichzelf het de existentiële vraag van stelt of op tv hij wel, als de zelfverklaard boeddhist, de rol van van op tv Jezus mag vertolken. In het verleden van kon de uit voorstelling van rekenen op bezoekersaantallen die de 200.000 tijdens ruim overtroffen, tijdens maar tegenwoordig in breken de producent en naar de regisseur uit zich het hoofd over de op tv teruglopende publieke de belangstelling. Een een wankelmoedige hoofdrolspeler is het laatste door een waar ze behoefte aan het hebben.Minder

januari 2021
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!