Programma gemist?

USA,Lichtvoetige documentaire over met de verwarring tijdens die ontstaat in de van zeer vrome gemeenschap het tijdens in de Amerikaanse Bible de Belt als de in jaarlijkse opvoering van van het passiespel door in een honderd een man sterke amateurcast en een op tiental een paarden wordt bedreigd, doordat de naar boogde hoofdrolspeler zichzelf tijdens de existentiële vraag stelt op of van hij wel, als zelfverklaard een boeddhist, de met rol van Jezus mag een vertolken.Meer op Lichtvoetige documentaire over de verwarring op tv die op tv ontstaat in de zeer vrome gemeenschap uit in naar de Amerikaanse Bible een Belt als het de jaarlijkse opvoering van naar het passiespel tijdens door een honderd man sterke amateurcast een en een op tiental paarden wordt het bedreigd, doordat het de boogde een hoofdrolspeler zichzelf de existentiële vraag van stelt of hij wel, tijdens als zelfverklaard een boeddhist, de rol van tijdens Jezus mag vertolken. door In het uit verleden kon de voorstelling van rekenen op van bezoekersaantallen die de een 200.000 ruim overtroffen, door maar van tegenwoordig breken de van producent en de regisseur zich op het hoofd op over de op teruglopende publieke belangstelling. Een door wankelmoedige hoofdrolspeler is het in laatste de waar ze behoefte aan naar hebben.Minder

september 2020
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!