Programma gemist?

USA,Lichtvoetige documentaire over tijdens de de verwarring die ontstaat in de uit zeer vrome gemeenschap door in de Amerikaanse door Bible Belt als van de op tv jaarlijkse opvoering van het het passiespel door een honderd uit man sterke amateurcast de en uit een tiental paarden wordt een bedreigd, van doordat de boogde hoofdrolspeler een zichzelf de existentiële naar vraag stelt of hij wel, door als naar zelfverklaard boeddhist, de rol door van Jezus mag vertolken.Meer uit Lichtvoetige documentaire in over de de verwarring die ontstaat in van de naar zeer vrome gemeenschap in de naar Amerikaanse Bible Belt als tijdens in de jaarlijkse opvoering van het uit passiespel met door een honderd met man sterke amateurcast en een tiental naar paarden wordt tijdens bedreigd, in doordat de boogde naar hoofdrolspeler zichzelf de de existentiële vraag stelt of hij op tv wel, uit als zelfverklaard boeddhist, de rol van een Jezus mag vertolken. tijdens in In het verleden kon de in voorstelling rekenen op met bezoekersaantallen die de 200.000 naar ruim de overtroffen, maar uit tegenwoordig breken de de producent en de regisseur zich van het hoofd over de op tv teruglopende publieke belangstelling. door Een op wankelmoedige hoofdrolspeler is uit het laatste waar ze tijdens behoefte aan de hebben.Minder

juni 2020
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!