Programma gemist?

USA,Lichtvoetige met documentaire over de verwarring naar die ontstaat op tv in de in zeer vrome gemeenschap op tv in de Amerikaanse Bible Belt op tv als de jaarlijkse van opvoering van het op tv passiespel naar door een honderd man sterke amateurcast met en een tiental van paarden met wordt bedreigd, doordat op tv de boogde hoofdrolspeler zichzelf naar de van existentiële vraag stelt tijdens of hij wel, naar als zelfverklaard boeddhist, de rol van op Jezus mag in vertolken.Meer Lichtvoetige documentaire een over van de verwarring die ontstaat in de de zeer van vrome gemeenschap in de tijdens Amerikaanse van Bible Belt als de jaarlijkse opvoering een van een het passiespel door het een honderd man sterke door amateurcast met en een tiental paarden wordt bedreigd, op doordat door de boogde hoofdrolspeler tijdens zichzelf de existentiële vraag stelt op tv of hij op tv wel, als zelfverklaard een boeddhist, de met rol van Jezus een mag vertolken. naar In het verleden kon de het voorstelling door rekenen op bezoekersaantallen uit die de 200.000 een ruim overtroffen, maar tegenwoordig breken de met producent en de naar regisseur van zich het hoofd over de op teruglopende publieke belangstelling. tijdens van Een wankelmoedige hoofdrolspeler is het laatste tijdens door waar ze behoefte het aan hebben.Minder

juli 2020
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!