Programma gemist?

USA,Lichtvoetige documentaire tijdens over de verwarring in die ontstaat in in de van zeer vrome gemeenschap in met de Amerikaanse Bible Belt als een de jaarlijkse uit opvoering op van het passiespel door van een honderd man in sterke amateurcast in en een tiental paarden wordt bedreigd, in met doordat de boogde hoofdrolspeler zichzelf door de met existentiële vraag stelt of hij wel, op als zelfverklaard boeddhist, op naar de rol van Jezus een mag vertolken.Meer Lichtvoetige documentaire op over de verwarring met die ontstaat een in de een zeer vrome gemeenschap in de naar Amerikaanse Bible Belt als uit de jaarlijkse het opvoering van het uit passiespel door naar een honderd de man sterke amateurcast en een uit tiental paarden wordt een bedreigd, doordat de met boogde hoofdrolspeler zichzelf op tv de existentiële vraag naar stelt in of hij wel, als zelfverklaard op tv boeddhist, de rol op tv van Jezus mag vertolken. de In het door verleden kon uit de voorstelling rekenen op bezoekersaantallen in die de door 200.000 ruim door overtroffen, maar tegenwoordig tijdens breken de producent naar en de regisseur op tv zich het de hoofd over de een teruglopende publieke belangstelling. Een een wankelmoedige hoofdrolspeler is het uit laatste waar met ze behoefte een aan hebben.Minder

februari 2020
06-04-2016 22:50

2Doc: Jesus Town

2Doc: Jesus Town - 2Doc: Jesus Town

USA,Lichtvoetige documentaire over de verwarring die ontstaat in de zeer vrome gemeenschap in de Amerikaanse Bible Belt als de jaarlijkse opvoering van het passiespel door een honderd man sterke amateurcast en een tiental paarden wordt bedr...

2Doc: Jesus Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jesus Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jesus Town bij 2Doc: Jesus Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jesus Town. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jesus Town gemist

USA,Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town, USA? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town, USA, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jesus Town, USA gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jesus Town? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jesus Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-04-2016 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!