Programma gemist?

Zes het voormalige hoofden van de de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst naar Shin Bet doen voor het het eerst een een tijdens boekje open over de war on van terror zoals het ze die van op tv binnenuit kennen.Meer Zes de voormalige hoofden van de de een Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen op tv voor het naar eerst een van boekje open met over de war on tijdens terror zoals ze die met van binnenuit kennen. Verrassend het openhartig reflecteren ze de op hun van eigen met handelen en op het uit toenmalige en huidige veiligheidsbeleid van de Israël. Met zichtbaar door ongenoegen vergelijkt de Avraham Shalom de een bezetting van de uit Palestijnse gebieden door door Israël zelfs met de naar op tv Duitse bezetting van grote delen van uit Europa de tijdens de van Tweede Wereldoorlog. Hun verhalen op worden ondersteund door met vaak unieke archiefbeelden, die met op digitale op tv technieken zijn bewerkt tot een van volwaardig onderdeel van de op de film. Filmmaker Dror de Moreh gaat het kritische vragen niet de uit de weg, maar het geeft tegelijk alle ruimte aan het de op tv visie van elk van de met geïnterviewden. Het levert uit fascinerende in inzichten op op tv over persoonlijke principes, tijdens beroepstrots en de pragmatische waarde tijdens van terrorismebestrijding de in de huidige politieke op realiteit.Minder

januari 2021
07-04-2016 23:50

2Doc:The Gatekeepers

2Doc:The Gatekeepers - 2Doc:The Gatekeepers

Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst een boekje open over de war on terror zoals ze die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veilig...

2Doc:The Gatekeepers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Gatekeepers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Gatekeepers bij 2Doc:The Gatekeepers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Gatekeepers. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Gatekeepers gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!