Programma gemist?

Zes voormalige op hoofden van de Israëlische tijdens binnenlandse veiligheidsdienst Shin op tv Bet een doen voor het eerst in een boekje open het over de door war on terror zoals op ze tijdens die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige in hoofden de van de naar Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet uit doen voor het eerst uit een boekje open op over de op tv war on terror zoals een ze op tv die van op tv binnenuit kennen. Verrassend het openhartig reflecteren ze op hun in eigen handelen op tv en op het toenmalige en naar huidige veiligheidsbeleid van in Israël. Met op tv zichtbaar ongenoegen vergelijkt Avraham in Shalom de op tv bezetting van de uit Palestijnse in gebieden door Israël zelfs naar met de Duitse met bezetting van grote delen naar van Europa tijdens op de Tweede op Wereldoorlog. Hun verhalen worden ondersteund op door vaak unieke uit archiefbeelden, die door met tijdens digitale technieken zijn op bewerkt tot een volwaardig onderdeel door van de de film. Filmmaker Dror Moreh gaat door naar kritische vragen niet uit uit de weg, het maar geeft tegelijk alle ruimte aan van de van visie van elk van het de geïnterviewden. Het op tv levert in fascinerende inzichten op over uit persoonlijke principes, beroepstrots en op tv de pragmatische waarde een van terrorismebestrijding met in de huidige politieke naar realiteit.Minder

november 2019
07-04-2016 23:50

2Doc:The Gatekeepers

2Doc:The Gatekeepers - 2Doc:The Gatekeepers

Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst een boekje open over de war on terror zoals ze die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veilig...

2Doc:The Gatekeepers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Gatekeepers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Gatekeepers bij 2Doc:The Gatekeepers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Gatekeepers. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Gatekeepers gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!