Programma gemist?

Zes voormalige uit hoofden naar van de Israëlische naar binnenlandse veiligheidsdienst Shin een Bet doen voor het eerst een een boekje open van over met de war on naar terror zoals ze naar die van binnenuit kennen.Meer naar Zes voormalige hoofden van tijdens de Israëlische het binnenlandse veiligheidsdienst Shin uit Bet doen voor een het eerst een boekje op open over het de war on terror op zoals ze een die van binnenuit kennen. Verrassend uit door openhartig reflecteren ze op tijdens hun eigen handelen door en op het toenmalige en uit huidige veiligheidsbeleid van uit Israël. Met zichtbaar van ongenoegen vergelijkt Avraham van Shalom de bezetting de van op tv de Palestijnse de gebieden door Israël op zelfs met de Duitse bezetting van tijdens grote delen van uit tijdens Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hun op tv verhalen worden ondersteund door door vaak van unieke archiefbeelden, in die met digitale van technieken zijn bewerkt op tot een volwaardig onderdeel van de de film. Filmmaker op Dror Moreh gaat een kritische tijdens vragen niet uit de tijdens weg, van maar geeft tegelijk alle ruimte met aan de van visie van elk van de op geïnterviewden. Het met levert fascinerende op inzichten op over op tv persoonlijke principes, beroepstrots en de met pragmatische waarde van tijdens terrorismebestrijding het in de met huidige politieke realiteit.Minder

juni 2020
07-04-2016 23:50

2Doc:The Gatekeepers

2Doc:The Gatekeepers - 2Doc:The Gatekeepers

Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst een boekje open over de war on terror zoals ze die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veilig...

2Doc:The Gatekeepers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Gatekeepers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Gatekeepers bij 2Doc:The Gatekeepers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Gatekeepers. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Gatekeepers gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!