Programma gemist?

Zes voormalige een hoofden van de Israëlische door binnenlandse veiligheidsdienst Shin door Bet doen voor van het eerst een op tv van boekje open over de war on tijdens terror door zoals ze die van van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige van hoofden van de in Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst naar de Shin Bet doen voor het eerst tijdens een boekje open van van over de war on op terror zoals ze een die van binnenuit kennen. het Verrassend in openhartig reflecteren ze op uit hun eigen handelen en een op het door toenmalige en huidige veiligheidsbeleid de van Israël. Met het zichtbaar ongenoegen vergelijkt Avraham de Shalom de bezetting met door van de Palestijnse uit gebieden door Israël zelfs met van de Duitse bezetting van op grote delen van het Europa tijdens uit de Tweede Wereldoorlog. Hun van verhalen worden ondersteund van uit door vaak unieke archiefbeelden, die tijdens met digitale in technieken zijn bewerkt tot een van volwaardig onderdeel van naar de door film. Filmmaker tijdens Dror Moreh gaat kritische met vragen niet uit uit de weg, door maar geeft tegelijk alle ruimte aan op de visie door van uit elk van de op geïnterviewden. Het levert fascinerende inzichten een op een over persoonlijke principes, een beroepstrots en de pragmatische waarde van door terrorismebestrijding in door de de huidige politieke realiteit.Minder

september 2021
07-04-2016 23:50

2Doc:The Gatekeepers

2Doc:The Gatekeepers - 2Doc:The Gatekeepers

Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst een boekje open over de war on terror zoals ze die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veilig...

2Doc:The Gatekeepers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Gatekeepers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Gatekeepers bij 2Doc:The Gatekeepers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Gatekeepers. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Gatekeepers gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!