Programma gemist?

Zes uit voormalige hoofden van de Israëlische in binnenlandse veiligheidsdienst Shin een de Bet doen voor het eerst het een tijdens boekje open over de war on op terror zoals ze uit die van binnenuit in kennen.Meer Zes met voormalige door hoofden van de Israëlische op binnenlandse veiligheidsdienst met Shin Bet doen voor tijdens het eerst een uit boekje open over de uit war naar on terror zoals ze door die van binnenuit kennen. op Verrassend openhartig een reflecteren ze op hun eigen een handelen en in op op het toenmalige en huidige veiligheidsbeleid op van de Israël. Met zichtbaar ongenoegen in vergelijkt Avraham tijdens Shalom de bezetting van de Palestijnse de gebieden door het Israël van zelfs met de Duitse bezetting uit van in grote delen van Europa op tv tijdens de Tweede Wereldoorlog. op tv Hun uit verhalen worden ondersteund door vaak op tv unieke uit archiefbeelden, die met digitale technieken tijdens zijn bewerkt tot door een naar volwaardig onderdeel van de met film. Filmmaker Dror Moreh in gaat kritische vragen de niet uit de weg, door maar geeft naar tegelijk alle ruimte de aan de het visie van elk van uit de geïnterviewden. door Het levert fascinerende inzichten een op over persoonlijke naar principes, tijdens beroepstrots en de pragmatische het waarde van terrorismebestrijding in op tv de huidige politieke naar realiteit.Minder

september 2020
07-04-2016 23:50

2Doc:The Gatekeepers

2Doc:The Gatekeepers - 2Doc:The Gatekeepers

Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst een boekje open over de war on terror zoals ze die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veilig...

2Doc:The Gatekeepers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Gatekeepers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Gatekeepers bij 2Doc:The Gatekeepers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Gatekeepers. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Gatekeepers gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!