Programma gemist?

Zes voormalige hoofden op van de tijdens Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst een Shin in Bet doen voor van het eerst een boekje met open over tijdens de war on terror zoals ze de die van binnenuit op tv op tv kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de van Israëlische binnenlandse met veiligheidsdienst Shin naar Bet doen voor het eerst het een boekje de open over de met war on naar terror zoals ze tijdens die van binnenuit kennen. in Verrassend openhartig met reflecteren ze op tijdens hun eigen op handelen en op het toenmalige en naar huidige veiligheidsbeleid van de Israël. Met met zichtbaar ongenoegen vergelijkt in Avraham Shalom de op tv bezetting van de de Palestijnse gebieden door Israël op tv zelfs met een de Duitse met bezetting van grote delen uit van Europa tijdens de een uit Tweede Wereldoorlog. Hun verhalen worden een ondersteund door uit vaak unieke in archiefbeelden, die met digitale technieken uit zijn bewerkt tot uit een volwaardig onderdeel van tijdens uit de film. Filmmaker Dror Moreh gaat tijdens kritische vragen niet een uit op de weg, maar geeft tegelijk de alle in ruimte aan de visie uit van elk van de het geïnterviewden. Het levert met fascinerende inzichten op een over persoonlijke principes, van de beroepstrots en de pragmatische waarde met van terrorismebestrijding het in de het huidige politieke realiteit.Minder

mei 2021
07-04-2016 23:50

2Doc:The Gatekeepers

2Doc:The Gatekeepers - 2Doc:The Gatekeepers

Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst een boekje open over de war on terror zoals ze die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veilig...

2Doc:The Gatekeepers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Gatekeepers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Gatekeepers bij 2Doc:The Gatekeepers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Gatekeepers. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Gatekeepers gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!