Programma gemist?

Zes van voormalige hoofden van tijdens de Israëlische binnenlandse de veiligheidsdienst Shin Bet door doen voor het de eerst een het boekje open over de met war on op terror zoals ze die van binnenuit een op tv kennen.Meer Zes voormalige hoofden de van de Israëlische door binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet de doen voor het eerst de met een boekje open over de een war on met terror zoals ze die van naar binnenuit kennen. Verrassend uit openhartig reflecteren van ze op op tv hun eigen handelen en op in door het toenmalige en huidige veiligheidsbeleid van naar Israël. Met zichtbaar uit ongenoegen vergelijkt Avraham op tv Shalom de bezetting uit in van de Palestijnse gebieden door Israël naar met zelfs met de in Duitse bezetting van de grote delen van Europa op tv tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hun een verhalen een worden ondersteund door op vaak unieke archiefbeelden, die van met digitale technieken zijn tijdens naar bewerkt tot een op tv volwaardig onderdeel van de film. Filmmaker in Dror Moreh gaat met kritische vragen de niet uit de van weg, van maar geeft tegelijk alle ruimte tijdens aan de een visie van elk uit van de geïnterviewden. Het tijdens levert fascinerende inzichten op in naar over persoonlijke principes, op beroepstrots en de pragmatische waarde van naar terrorismebestrijding in van de huidige op politieke realiteit.Minder

december 2019
07-04-2016 23:50

2Doc:The Gatekeepers

2Doc:The Gatekeepers - 2Doc:The Gatekeepers

Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst een boekje open over de war on terror zoals ze die van binnenuit kennen.Meer Zes voormalige hoofden van de Israëlische binnenlandse veilig...

2Doc:The Gatekeepers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Gatekeepers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Gatekeepers bij 2Doc:The Gatekeepers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Gatekeepers. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Gatekeepers gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Gatekeepers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Gatekeepers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Gatekeepers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!