Programma gemist?

Over met de ontmoeting tussen de van Amerikaanse door schrijver Bill Porter en boeddhistische de kluizenaars die een volgens een 2000 jaar tijdens oude traditie nog van steeds afgezonderd leven in op tv het Zhongnan-gebergte in van China. Vijfentwintig jaar op tv met geleden vertrok de Amerikaanse schrijver Bill in Porter in naar het Zhongnan-gebergte om moderne in Chinese kluizenaars op tv te tijdens ontmoeten. Hij schreef er het uit boek Road de to Heaven over, een tijdens standaardwerk uit voor westerlingen die zich afvragen wat in er over is een van het op tv boeddhistische en het daoïstische ascetisme in uit China. Porter tijdens keert nu voor de de eerste keer terug in het Zhongnan om van tijdens binnenuit het kluizenaarleven op vol stilte een en diepe met devotie te ervaren, naar op een adembenemende locatie. Het door kostte op de filmploeg drie jaar in en veertien bezoeken aan het een in moeilijk te bereiken met gebergte om Hermits op tv te voltooien. De documentaire is zo op tv op natuurlijk mogelijk gemaakt volgens de boeddhistische naar principes om in alles te naar laten zoals het is: zonder het met technische ingrepen om zo dicht op tv mogelijk bij de door eenvoudige manier het van leven van de kluizenaars de te uit komen.

september 2020
19-02-2017 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China. Vijfentwintig jaar geleden vertrok de Ameri...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!