Programma gemist?

Over de door ontmoeting tussen op de Amerikaanse uit schrijver Bill Porter en door boeddhistische kluizenaars die op volgens een 2000 jaar oude op tv traditie nog op tv steeds afgezonderd in leven in het Zhongnan-gebergte van in China. een Vijfentwintig jaar geleden op tv vertrok de uit Amerikaanse schrijver Bill door Porter naar het Zhongnan-gebergte om met moderne Chinese kluizenaars uit te ontmoeten. Hij schreef het de er het boek Road to Heaven van de over, een standaardwerk voor westerlingen in die zich afvragen een wat er over is uit van van het boeddhistische en door daoïstische ascetisme in China. een Porter keert naar nu voor de eerste naar keer terug in uit Zhongnan om op tv van binnenuit een het kluizenaarleven vol stilte het en diepe devotie het te ervaren, op een adembenemende met locatie. met Het kostte de filmploeg uit drie jaar en de veertien bezoeken door aan het van moeilijk te bereiken gebergte om naar Hermits tijdens te voltooien. De documentaire van is zo natuurlijk mogelijk een gemaakt volgens de op boeddhistische principes de om alles te het laten zoals het is: in zonder technische ingrepen op tv om zo dicht mogelijk met bij tijdens de eenvoudige manier van leven in van de kluizenaars tijdens te van komen.

mei 2021
19-02-2017 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China. Vijfentwintig jaar geleden vertrok de Ameri...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!