Programma gemist?

Over de een ontmoeting tussen op tv de Amerikaanse schrijver met Bill Porter en van boeddhistische kluizenaars die volgens een op 2000 door jaar oude op tv traditie nog steeds afgezonderd leven met in het Zhongnan-gebergte van in de China. Vijfentwintig jaar op tv geleden vertrok de door Amerikaanse schrijver Bill de Porter naar het Zhongnan-gebergte om moderne het Chinese kluizenaars te tijdens ontmoeten. Hij schreef van er op het boek in Road to Heaven op over, een standaardwerk tijdens voor westerlingen die zich afvragen wat door er met over is op tv van het boeddhistische en daoïstische ascetisme in in een China. Porter keert nu van voor de eerste met keer terug naar in Zhongnan om van binnenuit een op tv het kluizenaarleven vol het stilte en diepe devotie op te ervaren, op een adembenemende tijdens locatie. Het uit kostte de filmploeg drie naar naar jaar en veertien bezoeken tijdens aan het uit moeilijk te bereiken gebergte om Hermits in te tijdens voltooien. De documentaire met is zo een natuurlijk mogelijk gemaakt volgens de boeddhistische door principes om in alles te laten met zoals op het is: zonder technische ingrepen om van zo dicht van mogelijk bij op tv de eenvoudige manier van leven op de van de kluizenaars in te komen.

januari 2021
19-02-2017 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China. Vijfentwintig jaar geleden vertrok de Ameri...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!