Programma gemist?

Over de van ontmoeting tussen de op tv Amerikaanse schrijver van Bill Porter en boeddhistische op tv kluizenaars door die volgens een 2000 jaar met oude traditie nog steeds op afgezonderd leven in in op tv het Zhongnan-gebergte in China. een Vijfentwintig jaar geleden vertrok uit de Amerikaanse schrijver de Bill Porter naar het een naar Zhongnan-gebergte om moderne Chinese kluizenaars een te ontmoeten. Hij in schreef op er het boek Road to Heaven op tv over, een standaardwerk met naar voor westerlingen die zich met afvragen wat het er over is van in het boeddhistische en op daoïstische ascetisme in China. in Porter keert nu voor het de eerste keer met terug in Zhongnan tijdens om van binnenuit door tijdens het kluizenaarleven vol stilte en de diepe devotie naar te ervaren, op met een adembenemende locatie. Het kostte naar op de filmploeg drie jaar en naar veertien bezoeken aan op tv het moeilijk te de bereiken gebergte om Hermits tijdens een te voltooien. De documentaire is op tv zo natuurlijk de mogelijk gemaakt volgens tijdens de boeddhistische principes om door alles te laten zoals de het een is: zonder technische ingrepen om de zo de dicht mogelijk bij de in eenvoudige naar manier van leven van uit de kluizenaars te in komen.

mei 2020
19-02-2017 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China. Vijfentwintig jaar geleden vertrok de Ameri...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!