Programma gemist?

Over van de ontmoeting het tussen de Amerikaanse schrijver Bill met Porter van en boeddhistische kluizenaars die volgens een een 2000 op jaar oude traditie op nog steeds afgezonderd leven in het het Zhongnan-gebergte in de China. Vijfentwintig uit jaar uit geleden vertrok de Amerikaanse in schrijver Bill Porter naar op het Zhongnan-gebergte in om moderne Chinese kluizenaars te een ontmoeten. naar Hij schreef er de het boek Road to op tv Heaven over, naar een standaardwerk op tv voor westerlingen die zich in afvragen wat door er over is van door het boeddhistische en uit daoïstische ascetisme op in China. Porter het keert nu voor op tv de eerste keer terug in het Zhongnan om van door binnenuit het door kluizenaarleven vol stilte en tijdens diepe devotie tijdens te ervaren, op de een adembenemende locatie. Het kostte tijdens de filmploeg het drie jaar door en veertien in bezoeken aan het tijdens moeilijk te bereiken gebergte van om Hermits op te voltooien. De met documentaire is zo door natuurlijk mogelijk gemaakt volgens de boeddhistische een principes om een alles te van laten zoals het is: naar zonder het technische ingrepen om zo dicht mogelijk in bij de door eenvoudige manier van met leven van de kluizenaars tijdens uit te komen.

juli 2021
19-02-2017 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China. Vijfentwintig jaar geleden vertrok de Ameri...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!