Programma gemist?

Over op tv de ontmoeting tussen de Amerikaanse tijdens door schrijver Bill Porter en boeddhistische op tv kluizenaars uit die volgens een 2000 jaar oude door traditie nog steeds in afgezonderd leven in door het uit Zhongnan-gebergte in de China. Vijfentwintig jaar geleden vertrok in de met Amerikaanse schrijver Bill Porter naar het het Zhongnan-gebergte om het moderne in Chinese kluizenaars te door ontmoeten. Hij schreef er het boek van door Road to Heaven in over, een standaardwerk voor tijdens westerlingen die zich het afvragen wat naar er over is van tijdens het boeddhistische en daoïstische ascetisme naar de in China. Porter keert nu voor een de eerste in keer terug in de Zhongnan uit om van binnenuit het op kluizenaarleven vol uit stilte en diepe devotie te ervaren, uit op in een adembenemende locatie. Het kostte de de filmploeg drie de de jaar en veertien de bezoeken aan het moeilijk van te bereiken gebergte van om Hermits op te voltooien. De documentaire is op zo in natuurlijk mogelijk gemaakt volgens de boeddhistische de principes om door alles te laten op zoals het is: de zonder technische tijdens ingrepen om zo de dicht mogelijk bij een de eenvoudige manier het van leven van de van kluizenaars tijdens te komen.

juni 2021
19-02-2017 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China. Vijfentwintig jaar geleden vertrok de Ameri...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!