Programma gemist?

Over door de ontmoeting tussen tijdens de Amerikaanse schrijver Bill Porter in en op tv boeddhistische kluizenaars die volgens in een 2000 jaar oude het traditie nog steeds de afgezonderd leven naar in het Zhongnan-gebergte in het China.Meer Vijfentwintig een jaar uit geleden vertrok de naar Amerikaanse schrijver Bill de Porter naar het Zhongnan-gebergte om naar moderne een Chinese kluizenaars te ontmoeten. Hij van schreef er op het boek Road door to Heaven over, een standaardwerk uit voor westerlingen die de zich afvragen wat naar er over het is van het uit boeddhistische en tijdens daoïstische ascetisme in China. Porter het keert nu op voor de naar eerste keer terug in het Zhongnan om van binnenuit met het kluizenaarleven de vol stilte naar en diepe op devotie te ervaren, op een de adembenemende locatie. Het het kostte de filmploeg de drie jaar op tv en veertien bezoeken tijdens aan het moeilijk te het bereiken een gebergte om Kluizenaars de te voltooien. De documentaire is zo op tv natuurlijk mogelijk gemaakt op tv volgens de boeddhistische van principes om alles van te laten met zoals het is: op zonder technische ingrepen om door zo dicht mogelijk van tijdens bij de eenvoudige uit manier van leven van de op kluizenaars te op tv komen.Minder

januari 2021
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!