Programma gemist?

Over met de ontmoeting tussen de op tv Amerikaanse schrijver Bill Porter van en boeddhistische kluizenaars tijdens die volgens de een 2000 jaar tijdens oude traditie uit nog steeds afgezonderd leven met in het Zhongnan-gebergte in het China.Meer op tv Vijfentwintig jaar geleden vertrok door de een Amerikaanse schrijver Bill door Porter naar het Zhongnan-gebergte om tijdens moderne Chinese kluizenaars door te ontmoeten. Hij schreef tijdens er het door boek op tv Road to Heaven een over, een standaardwerk door voor westerlingen die zich tijdens afvragen wat op tv er over is van het naar boeddhistische in en daoïstische ascetisme in China. Porter op keert nu met voor de eerste keer met op tv terug in Zhongnan om van binnenuit tijdens het kluizenaarleven vol in stilte tijdens en diepe devotie uit te ervaren, op een adembenemende de uit locatie. Het kostte de filmploeg drie de jaar een en veertien bezoeken aan het tijdens moeilijk te van bereiken gebergte om Kluizenaars uit te voltooien. De op tv documentaire is zo op natuurlijk met mogelijk gemaakt volgens de in boeddhistische principes om alles in door te laten zoals het de is: zonder van technische ingrepen om zo dicht mogelijk op bij de een eenvoudige op tv manier van leven van de kluizenaars op tv te de komen.Minder

oktober 2021
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!