Programma gemist?

Over de ontmoeting van tussen de op tv Amerikaanse schrijver Bill Porter op en het boeddhistische kluizenaars de die volgens een 2000 op tv jaar oude traditie nog tijdens steeds afgezonderd leven een in het Zhongnan-gebergte in naar China.Meer Vijfentwintig uit jaar geleden vertrok de uit Amerikaanse schrijver tijdens Bill Porter naar naar het Zhongnan-gebergte om moderne op Chinese kluizenaars de te ontmoeten. uit Hij schreef tijdens er het boek Road to in Heaven over, van een standaardwerk van voor westerlingen die zich afvragen op tv wat er over is het in van het boeddhistische en daoïstische ascetisme uit in naar China. Porter een keert nu voor met de eerste keer tijdens terug in Zhongnan om door van binnenuit een het kluizenaarleven vol stilte op en diepe uit devotie te ervaren, op een adembenemende van locatie. Het kostte op tv de filmploeg drie de jaar en de veertien bezoeken door aan het moeilijk te bereiken tijdens gebergte op tv om Kluizenaars te het voltooien. De op documentaire is zo natuurlijk tijdens mogelijk gemaakt door volgens de boeddhistische principes om van alles te laten tijdens zoals op tv het is: zonder naar technische ingrepen om zo dicht mogelijk van bij de eenvoudige door manier van in leven van de een kluizenaars te het komen.Minder

januari 2020
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!