Programma gemist?

Over de ontmoeting het tussen de Amerikaanse van schrijver door Bill Porter naar en boeddhistische kluizenaars die volgens de een de 2000 jaar oude traditie nog naar steeds afgezonderd leven door in het Zhongnan-gebergte in op tv China.Meer Vijfentwintig jaar uit geleden vertrok op tv de Amerikaanse schrijver een Bill Porter op tv naar het Zhongnan-gebergte om een moderne Chinese met kluizenaars te ontmoeten. uit Hij schreef de er het boek op tv Road to Heaven over, uit een standaardwerk voor westerlingen die de zich afvragen in wat er uit over is van het boeddhistische het en daoïstische ascetisme op tv in tijdens China. Porter van keert nu voor de eerste tijdens keer terug in het Zhongnan om door van binnenuit het van kluizenaarleven vol stilte en diepe door devotie te door ervaren, op op tv een adembenemende locatie. tijdens Het kostte de filmploeg drie met op tv jaar en veertien bezoeken aan de het moeilijk door te bereiken gebergte om door Kluizenaars te voltooien. De door tijdens documentaire is zo natuurlijk een mogelijk gemaakt in volgens de boeddhistische principes tijdens om alles te in laten zoals het is: zonder uit technische ingrepen om op tv zo van dicht mogelijk met bij de eenvoudige een manier van leven naar van de kluizenaars te uit komen.Minder

mei 2020
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!