Programma gemist?

Over van de ontmoeting tussen de met Amerikaanse uit schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars naar die met volgens een 2000 op jaar oude traditie de nog steeds met afgezonderd leven in het naar Zhongnan-gebergte in op China.Meer Vijfentwintig jaar met geleden vertrok de Amerikaanse schrijver Bill uit tijdens Porter naar het Zhongnan-gebergte van om moderne Chinese door kluizenaars te naar ontmoeten. Hij schreef er het boek een Road van to Heaven een over, een standaardwerk de voor westerlingen die zich het afvragen wat er over is in van het uit boeddhistische en naar daoïstische ascetisme in China. een Porter in keert nu voor de eerste in keer terug in Zhongnan een om door van binnenuit door het kluizenaarleven vol stilte en van diepe devotie te naar ervaren, op op een adembenemende locatie. Het op kostte de met filmploeg drie jaar en veertien het bezoeken in aan het uit moeilijk te bereiken uit gebergte om Kluizenaars op te voltooien. De naar documentaire is zo natuurlijk mogelijk gemaakt op op tv volgens de boeddhistische principes om naar alles te laten zoals op het van is: zonder door technische ingrepen om zo dicht uit mogelijk bij de eenvoudige naar manier tijdens van leven van de kluizenaars naar een te komen.Minder

mei 2021
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!