Programma gemist?

Over met de ontmoeting tijdens tussen de Amerikaanse schrijver de Bill Porter en boeddhistische op tv kluizenaars die met volgens een 2000 jaar oude van een traditie nog steeds van afgezonderd leven in het uit Zhongnan-gebergte in uit China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok in de Amerikaanse op tv schrijver Bill Porter naar het op Zhongnan-gebergte om van moderne Chinese kluizenaars tijdens te ontmoeten. Hij schreef naar er het van boek het Road to Heaven over, op tv een standaardwerk voor van westerlingen die een zich afvragen wat er over is uit van het op tv boeddhistische en daoïstische de ascetisme in China. het Porter keert de nu voor op de eerste keer de terug in Zhongnan om op van binnenuit het kluizenaarleven vol van stilte en diepe de devotie te ervaren, van het op een adembenemende locatie. Het kostte naar de filmploeg drie van jaar tijdens en veertien op tv bezoeken aan het met moeilijk te bereiken gebergte uit om Kluizenaars te van voltooien. De documentaire met is zo tijdens natuurlijk mogelijk gemaakt volgens de een boeddhistische principes uit om alles het te laten zoals het is: uit zonder uit technische ingrepen om zo dicht op mogelijk bij de met eenvoudige manier van leven door van de van kluizenaars met te komen.Minder

september 2020
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!